PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویندوز روی هارد GPT



13441386
19-03-2015, 17:24
با سلام
من یه لب تاپ جدید خریدم
و ویندوز 8 روش نصب بود
با همون 3 تا پارتیشن اضافی 300 مگابایتی و 100 مگابایتی و 128 مگابایتی
حالا اومدم ویندوز رو عوض کنم اون پارتیشن های کوچک ( همون 3تا ) پاک شد
الان هرکار میکنم که ویندوز نصب کنم اعم از 8 یا 7 یا حتی ایکس پی نمیشه
هی میگه روی این نوع پارتیشن استایل نمیشه ویندوز نصب کرد
البته کلی اطلاعات رو درایو های دیگم دارم که نمیخام اون پارتیشن ها رو حذف کنم
چطور می تونم ویندوز رو فیکس کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی کمک کنه که بتونم ویندوز نصب کنم بدون حذف اطلاعات پارتیشن های دیگه
ضمنا این نکته رو هم بگم که سیستم از UFI پشتیبانی میکنه و ویندوز قبلیش هم همین بوده
اگه نمیشه بدون حذف اطلاعات ویندوز رو عوض کرد
اقلا راهی نشون بدین که بتونم با شبکه کردن اطلاعات مهم خودم رو کپی برداری کنم

Public Enemy
19-03-2015, 17:59
روی GPT که XP نمیشه کلا .

7 ممکنه بشه ( بسته به اینکه DVD ویندوز مال چند قرن پیشه )
8 میشه .
راحشم راحته . ویندوز رو طوری بوت کنین که در حالت UEFI بوت بشه نه legacy . معمولا برای اینکار باید یه سری تنظیمات توی بایوس انجام بشه که بایوس اول در حالت UEFI بوت بشه . ثانیا اون دستگاهی که دارین از روش بوت می کنین باید قابلیت بوت UEFI رو داشته باشه . ( در این حالت نصب ویندوز از روی فلش مموری توصیه میشه . بسته به بایوس و پورت درایو نوری ، ممکنه نتونین از روی DVD بوت UEFI انجام بدین اما از USB میشه )

عذر می خوام خلاصه توضیح دادم . از بس این مساله رو توی انجمن مشکلات نرم افزاری لپ تاپ ها توضیح دادم دیگه خودم خسته شدم !

13441386
19-03-2015, 18:07
خوب سیستم این قابلیت و داره
چون روش نصب بوده
حالا دارم میریزم تو فلش
ویندوز 8 رو
که آپدیت 10/2014
هستش
و بوت رو رو حالت EFI گذاشتم
ربطی به حذف کردن اون 3 تا پارتیشن نداره ؟؟؟؟؟؟
الان میشه نصب کرد بدون حذف بقیه پارتیشن ها ؟

13441386
19-03-2015, 18:08
راستی
اگه این مورد رو کامل تر توضیح دادین
آدرس اونجا رو بدین که برم از همونجا بررسی کنم
ممنون

Public Enemy
19-03-2015, 18:11
خوب سیستم این قابلیت و داره
چون روش نصب بوده
حالا دارم میریزم تو فلش
ویندوز 8 رو
که آپدیت 10/2014
هستش
و بوت رو رو حالت EFI گذاشتم
ربطی به حذف کردن اون 3 تا پارتیشن نداره ؟؟؟؟؟؟
الان میشه نصب کرد بدون حذف بقیه پارتیشن ها ؟

نیازی به حذف سایر پارتیشن ها نیست در صورتی که پارتیشن بندی GPT هست .
اون سه تا پارتیشن بندی هم نیاز سیستم برای بوت هستند ، خودشون دوباره در هنگام نصب ساخته میشن .

فقط یادتون باشه فایل های موجود در DVD رو همینجوری روی فلش کپی نکنین ! با نرم افزار محصوص ایمیج بگیرین و روی فلش رایت کنین

13441386
19-03-2015, 18:14
نکته اول
با چه برنامه ای ایمیج رو رایت کنم رو فلش >؟؟؟؟؟؟؟؟
iso to usb خوبه ؟

خوب یه مشکل کوچیک هست
دی وی دی ویندوز من دی وی دی 9
نمیشه ایمیج بگیرم از روش رو فلش جا نمیشه
اگه ایمیج بگیرم بعد با مثلا ultra iso بقیه برنامه ها رو حذف کنم که مشکلی پیش نمیاد؟
میاد؟

13441386
19-03-2015, 18:38
نکته اول
با چه برنامه ای ایمیج رو رایت کنم رو فلش >؟؟؟؟؟؟؟؟
iso to usb خوبه ؟

خوب یه مشکل کوچیک هست
دی وی دی ویندوز من دی وی دی 9
نمیشه ایمیج بگیرم از روش رو فلش جا نمیشه
اگه ایمیج بگیرم بعد با مثلا ultra iso بقیه برنامه ها رو حذف کنم که مشکلی پیش نمیاد؟
میاد؟

13441386
20-03-2015, 12:50
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از روی دی وی دی ویندوزم ایمیج گرفتم و روی فلش هم کپی کردم
هم مستقیم و هم با ابزار rufus , iso to usb , yumi ایمیج رو کپی کردم
الان بوت سیستم رو حالت فلش و UFEI هستش
ولی هنوز همون ارور مسخره زمان شروع نصب ویندوز داده میشه که استایل پارتیشن هارد GPT و نمیشه نصب کرد
چه کنم

13441386
20-03-2015, 20:09
یه سری کارا کردم
اما هنوز درست نشده
از یه ویندوز ایمیج گرفتم
و چند بار با تنظیمات مختلف روی 3 تا فلش کپی کردم
با برنامه های مختلف
از جمله
iso to usb
yumi
rufus
win setup for usb
و تمام مراحل کپی رو انجام و بعد زمان اجرا با UEFI اجرا نمیشه
فقط مونده تنظیمات خود سیستم
شنیدم وقتی سیستم UEFI داره تنظیمات گرافیکی واسه بایوس داره
اما مال من مثل همون بایوس های قدیمی هستش
تو اونجا تنظیمات xhci legacy supp رو غیر فعال کردم
internal pointing device رو فعال کردم از قسمت advanced
launch csm رو فعال کردم از قسمت boot
launch pxe oprom رو هم فعال و هم غیر فعال کردم و تو هر دو حالت تست کردم
حالت secure boot menu رو غیر فعال کردم
بعد تو قسمت انتخاب بوت وقتی فلش رو وصل میکنم
یه گزینه به نام UEFI: UFD 2.0 sillicon power اضافه میشه که اونو انتخاب مینکم
اما اجرا نمیشه
و بعد از چند ثانیه خودکار میره رو گزینه بوت بعدی یعنی حالت عادی نصب

misaghilb
20-03-2015, 20:20
باید partition scheme در برنامه rufus روی GPT بزارین

13441386
20-03-2015, 21:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین گزینه رو انتخاب کردم

13441386
20-03-2015, 21:07
در مورد موارد بایوس کسی اطلاعات نداره؟
من که سیستمم UEFI هست چرا بایوسش حالت قدیمی داره

Public Enemy
20-03-2015, 21:10
یه سری کارا کردم
اما هنوز درست نشده
از یه ویندوز ایمیج گرفتم
و چند بار با تنظیمات مختلف روی 3 تا فلش کپی کردم
با برنامه های مختلف
از جمله
iso to usb
yumi
rufus
win setup for usb
و تمام مراحل کپی رو انجام و بعد زمان اجرا با UEFI اجرا نمیشه
فقط مونده تنظیمات خود سیستم
شنیدم وقتی سیستم UEFI داره تنظیمات گرافیکی واسه بایوس داره
اما مال من مثل همون بایوس های قدیمی هستش
تو اونجا تنظیمات xhci legacy supp رو غیر فعال کردم
internal pointing device رو فعال کردم از قسمت advanced
launch csm رو فعال کردم از قسمت boot
launch pxe oprom رو هم فعال و هم غیر فعال کردم و تو هر دو حالت تست کردم
حالت secure boot menu رو غیر فعال کردم
بعد تو قسمت انتخاب بوت وقتی فلش رو وصل میکنم
یه گزینه به نام UEFI: UFD 2.0 sillicon power اضافه میشه که اونو انتخاب مینکم
اما اجرا نمیشه
و بعد از چند ثانیه خودکار میره رو گزینه بوت بعدی یعنی حالت عادی نصب

ویندوز 8 ؟
نشانگر بوت UEFI اینه که آرم ویندوز در هنگام بوت به شکل آرم شرکت سازنده سخت افزار ( مادربورد ) خواهد شد ( و یا کلا آرمی رو نمی بینین در صورتی که مادربوردتون بایوس در اوایل ارایه UEFI ساخته شده باشه )
نشانگر بوت legacy اینه که آرم ویندوز در هنگام بوت به شکل پنجره آبی رنگ هستش .

مراحل نصب هم در هر در یکسان هستش و تفاوتی نداره .

شما اول با توجه به نکته ای که گفتم دقت کنین داره UEFI بوت میشه یا legacy . سپس در هنگام نصب از اروری که میده یه عکس بگیرین

Public Enemy
20-03-2015, 21:12
در مورد موارد بایوس کسی اطلاعات نداره؟
من که سیستمم UEFI هست چرا بایوسش حالت قدیمی داره
پشتیبانی از UEFI ارتباطی به گرافیکی بودن محیط بایوس نداره . این یک آپشن هستش

13441386
20-03-2015, 21:31
درست شد
آخر درست شد
فهمیدم
همون موردی که اول مشکل داشت
ویندوز من که ایمیج گرفته بودم شامل هر دو تا ویندوز 64 و 86 بود
به خاطر همین این مشکل پیش می اومد
الان یه ویندوز دیگه دانلود کردم که البته 5 گیگابایت حجم گذاشت رو دستم
ولی ارزش داشت چون مشکلم حل شد
این ویندوز که دانلود کردم فقط شامل ویندوز 64 بیتی بود

13441386
20-03-2015, 21:34
منظور من این عکس ها هست
میشه همچین کاری برای سیستم خودم کنم ؟
چطوری



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]