View Full Version : splinter cell 2
d_oxid
08-29-2004, 10:54 PM
hamen bas ke begam harki bazi nakardeh kheyli aghabeh....agha mahshareh...kafboretoon mekoneh..dagheghtaren jojeyat toosh reayat shodeh..grafik bala mekhad..shoma dar naghsheh ye mamoor makhfe hasten ke bayad ye sere amaleyat anjam bedeh...dar bazi marahel be saro seda va dar bazi degeh ba saro seda:)kheyli hal medeh kholaseh...mosighi heyneh bazi kheyli khoob va zeyadam beyneh marhalaeh ha ger nemeyoften...akharen noskheh directX ro ham mekhad ...az ma goftan bood agha...taghreban tripeh hit mano dareh...vali be on sakhteya nest...khosh bashed
mostafaeshghi
10-13-2004, 06:13 PM
جونه من بيا فارسي بنويس ما كه هيچي نفهميديم
Arash4u
10-16-2004, 12:53 PM
:!: :?:
j0ck3r
10-17-2004, 03:29 PM
عزيز من اسپرينت سل 1 كه مزخرف بود 2 رو نميدونم
راستي كسي 1 رو اگر بازي كرده بگه بايد چيكار كنيم كه بعد از گرفتن اون يارو گپورگ كيه كه ميگيريمش بعد يسري ليزر قرمز ميريزند اين يارو تام كندي دستاشو ميبره بالا بدش اون ميزنند اين 2تا رو ميكشند اگر كسي ميدونه بايد چيكار كرد بگه
البته غير اينكه بيخيال 3 مرحله آخر بشم چون اگر اين مرحله رو رد نكني و فرار كني بازي تموم ميشه :mrgreen:
خب راستش منم 1 را بازي كردم نه 2 رو اما ازش خوشم نيمد :mrgreen:
shahrdartoope
11-02-2004, 03:29 PM
من نميتونم نصبش كنم كارت گرافيك من gforce 4 mx مثل اينكه سلپورت نميكنه
كسي ميتونه كمك كنه
لطفا
شهر دار
Sinagood
11-02-2004, 04:16 PM
خيلي جالبه با همه ي كارت ها كار مي كنه غير بعضي از mx ها. اما mx قدرت نشان دادن رو دارد
Ali_bigham2005
09-02-2005, 11:19 PM
سلام بچه ها من میدونم مشکل شما تو بازی کجاست باید حرکت نکنی وبعد چراغها خاموش میشن و باید همه رو بکشی اما باید اسپلینتر سل 2 هزرار بار بهتر از اسپلینتر سل 1 هست ولی من یه جا مشکل دارم اگر کسی رمز یا save داره ممنون میشم
amirpers
10-10-2005, 10:35 AM
سلام
ممد جان لطف می کنی من رو کمک کنی ؟
من در مرحله ای که در یک فرودگاه هستیم مشکل دارم .
آنجا در یک قسمت درون سالنی هستیم که در کنار هواپیماها قراردارد و ما پس از از بین بردن عده ای
به کمک کامپیوتر رمز دری را پیدا می کنیم و وارد آنجا می شویم .در آن قسمت پس از از پیش رو برداشتن
عده ای به محوطه بازی می رسیم که در آن پله بر قی وجود دارد و وقتی پایین می رویم اتاقی وجود دارد
که از دو سمت توسط دوربین تحت کنترل است و 3 در وجود دارد که پیغامی میدهد و هیچکدام باز نمی شود .
در ضمن در پایین صفحه مانیتور نوشته می شود :
ID Soth in the ticketing area
باید در این قسمت چه کار کنم ؟
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.