PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

سرهنگ معمر قذافی
18-09-2015, 19:37
دوست گرامی آخرین بازدید هر شخصی رو میشه از تلگرام دسکتاپ دید و نیازی به هیچ تنظیماتی نداره! ربطی هم به ستینگ نداره!
تنها موردش اینه که شما نمیتونید از تلگرام دسکتاپ گزینه ای که اخرین بازدید شما رو مخفی میکنه فعال کنید و حتما اینکار رو باید از گوشی انجام بدید.

اد کردن هم از گزینه Contacts بعدش add contact با وارد کردن شماره و تعیین یک اسم قابل ایجاد هست

+

محدودیت دیگه ای که تلگرام دسکتاپ داره اینه که گروه نمیتونید ایجاد کنید اما ادتون کنن به گروه یا روی لینک غضویت بزنید هیچ محدودیتی در عضویت نداره + امکان سکرت چت رو در ورژن دسکتاپ ندارید

بزرگوار من میخوام آخرین زمان آنلاین بودم برای دیگرون نمایش داده نشه! این تنظیمات رو در گوشی داره ولی رو ویندوز خیر!

albertxx
18-09-2015, 19:40
بزرگوار من میخوام آخرین زمان آنلاین بودم برای دیگرون نمایش داده نشه! این تنظیمات رو در گوشی داره ولی رو ویندوز خیر!

رو گوشی وقتی انجام میدید بعدش با سیستم هم اگه کانکت بشید نشان نمیده

--------

دوستان یه سوال
این ربات های تلگرام مشکلی داره ؟؟

یه مدت یه ذره تبلیغ منفی بر ضدش شنیدم الانم هرجا میرم از این ربات ها یا هست
یا تبلیغشو میکنن

داستان چیه ؟؟
واقعا مشکل داره یا نه ؟

Atghia
18-09-2015, 20:22
دوست گرامی آخرین بازدید هر شخصی رو میشه از تلگرام دسکتاپ دید و نیازی به هیچ تنظیماتی نداره! ربطی هم به ستینگ نداره!
تنها موردش اینه که شما نمیتونید از تلگرام دسکتاپ گزینه ای که اخرین بازدید شما رو مخفی میکنه فعال کنید و حتما اینکار رو باید از گوشی انجام بدید.

منم همینو گفتم (بخش قرمز) منتهی سوالتون رو در ابتدا فکر کردم در مورد سایرین هست:n16:

m.beh
19-09-2015, 21:47
رو گوشی وقتی انجام میدید بعدش با سیستم هم اگه کانکت بشید نشان نمیده

--------

دوستان یه سوال
این ربات های تلگرام مشکلی داره ؟؟

یه مدت یه ذره تبلیغ منفی بر ضدش شنیدم الانم هرجا میرم از این ربات ها یا هست
یا تبلیغشو میکنن

داستان چیه ؟؟
واقعا مشکل داره یا نه ؟

مشکل از چه نظر ؟ بسته به اینکه می خوای چی کار کنی می تونندبرات مفید باشند. مثلا رباتی که نرخ ارز و سکه رو می گه می تونه به کار شما بیاد یا نیاد بسته به عملکردشون برای شما می تونند مفید یا مضر باشند. اما من دیدم مشکل برخی مواقع بر سر اینه که برخی نمی تونند برخی از رباط ها رو غیر فعال کنند. یا برخی از رباط ها اسپم می دند. می شه از رباط هایی درگروه ها استفاده کرد که اگر ان ها ازش درست استفاده نکنند موجب مشکل برای اعضا می شه. اما در کل فکر نکنم ربات ها به صورت عام مضر باشند

albertxx
19-09-2015, 21:52
مشکل از چه نظر ؟ بسته به اینکه می خوای چی کار کنی می تونندبرات مفید باشند. مثلا رباتی که نرخ ارز و سکه رو می گه می تونه به کار شما بیاد یا نیاد بسته به عملکردشون برای شما می تونند مفید یا مضر باشند. اما من دیدم مشکل برخی مواقع بر سر اینه که برخی نمی تونند برخی از رباط ها رو غیر فعال کنند. یا برخی از رباط ها اسپم می دند. می شه از رباط هایی درگروه ها استفاده کرد که اگر ان ها ازش درست استفاده نکنند موجب مشکل برای اعضا می شه. اما در کل فکر نکنم ربات ها به صورت عام مضر باشند

نه منظورم رو متوجه نشدید
منظورم مشکل از نظر امنیتی هست که نمیشه اعتماد کرد

حتی تو همین تاپیک هم چنتا پستش رو خونده بودم

scorpion2
20-09-2015, 12:15
عزیزم دقیقا همین ورژن م

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با ویندوز نمیشه Last seen و..... رو کنترل کرد! اصلا سیتینگش نداره همچین آپشنهایی
درود
من منظورتون رو اشتباه متوجه شدم فکر کردم میگید Last Seen هارو نشون نمیده!
همینطور که دوستمون گفتن فقط از گوشی میتونید این کارو بکنید.

محدودیت دیگه ای که تلگرام دسکتاپ داره اینه که گروه نمیتونید ایجاد کنید
خیر همچین محدودیتی نداره میتونید خودتون هم گروه بسازید.
روی علامت مداد جلوی Search در صفحه اصلی کلیک کنید صفحه انتخاب کاربران برای ساخت گروپ باز می شود.

hfj
23-09-2015, 01:03
سلام دوستان.

مشکل من اینه که چند تا ربات رو اضافه کردم که اصلا دستور stop/ یا off/ ندارن. این ربات‌ها هیچ کاری هم انجام نمیدن البته. انگار ربات‌های ناقصی هستند. مثلا یه نفر اینها رو ساخته بعد دیگه پیگیر نشده و همونجوری گذاشته ناقص بمونن. ولی خب سوال اینجاست که چطوری میشه کاری کرد که از عضویت این جور ربات‌ها در بیام؟

سوال دوم این که اون کسی که این ربات‌ها رو ساخته، حالا میتونه شماره‌ی موبایل من رو ببینه؟ من یه ذره نگران شدم راستش، از اونجایی که نمی‌شه از عضویت بعضی از ربات‌ها در بیام. یه جایی خوندم که باید ربات رو بلاک کنم، اما این راه، یک راه کاملاً فرعی هست. یعنی شما همچنان اون ربات رو توی گوشی خودتون دارید. من می‌خوام هیچ اثر و نشونه‌ای از این ربات‌ها توی گوشیم نباشه، یعنی بشه مثل روز اول که عضو هیچ رباتی نبودم.

ضمناً از اندروید ورژن 3.1.3 استفاده می‌کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

sardarsuren
23-09-2015, 08:05
سلام. بنده چند هفته پیش پیغام های خصوصی زیادی فرستادم تلگرام برای یک روز جلوی پیام خصوصی دادن بنده رو گفت که بعد از یک روز محدودیتم رفع شد بعد از چند هفته دوباره پیام های خصوصی که می فرسادم زیاد شد و دوباره تلگرام در پیام های خصوصی محدودیت برام گذاشت و البته از این موضوع حدود یک هفته می گذره ولی هنوز محدودیت ارسال پیام خصوصی دارم. چکار میشه کرد که محدودیت پیام خصوصی رو برداشت؟ با تشکر
وقتی با رایانه وصل میشم وپیام میدم این پیغام میاد و جلوی پیام دادنم رو میگیره. با گوشی هم نمیتونم پیام بدم و محدودیت دارم
You are performing too many actions. Please try again later. Technical details here

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/im?p=@nooshinabt)

AHRIMANSEFID
23-09-2015, 21:01
سلام
چطور می شه فقط یوزر نمایش داد نه شماره و یوزر.؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.

Hossein_it
23-09-2015, 21:16
سلام

سلام
به طور عادی که شماره نمایش داده نمیشه ، اگر کاربری شماره شما رو داشته باشه یا خودتون بدید شماره رو میتونه ببینه یا اینکه اددش کنید.

AHRIMANSEFID
24-09-2015, 09:57
شمارشون نمایش نمی ده
تلگرام ای دی : YEKIhacom

- - - Updated - - -

شمارشون نمایش نمی ده
تلگرام ای دی : YEKIhacom

Atghia
24-09-2015, 10:49
سلام

سلام دوست عزیز اگر شما از ابتدا با شماره در تلگرام عضو شدید تمام کسانی که شماره موبایل شما رو داشته باشند با شماره میبینن شما رو اگر اما در گروهی اد شده باشید اونایی که شماره شما رو ندارن با همون اسمی که خودتون توی گوشیتون وقته عضویت نوشتید میبینن شما رو مثلا ALI
اما اگر بیاید برای خودتون یوزر نیم تعریف کنید که شروعش با @ هستش
از اون به بعد دوستانی که از قبل شماره موبایل شما رو دارن هم یوزر نیم شما رو میبینن و هم شماره همراه شما رو
اما کسایی که شماره موبایلتون رو ندارن فقط یوزر نیم میبینن!

نکته: اگر شما شماره مویایل کسی رو دارید ولی اون شمارتون رو نداره بهش پیام بزنید شماره شما رو خواهد دید!

موفق باشید

hamidR15
25-09-2015, 10:36
سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستان چند روزه من تو تلگرام هیچ عکس و کلیپی رو نمیتونم ببینم. یعنی اصلا دانلود نمیشه روی گوشی.ضمنا خودم هم نه میتونم عکس و کلیپ ارسال کنم و نه اینکه صوتی بفرستم. یعنی کلید ضبط صوت رو که اشاره میکنم فقط یه لرزش کوتاه زیر انگشتم حس مینم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده.!!!:n13:
دیروز هم اتوماتیک تلگرامم آبدیت شد ولی باز هم هموان مشکل رو دارم.
کسی میتونه بنده رو راهنمائی کنه؟
ممنونم:n40:

albertxx
25-09-2015, 23:27
دوستان یه سوال
کیا از مخابرات گیلان سرویس دارن ؟؟ (( آشنای اول ))

اصلا به تلگرام کانکت نمیشم !

photolife
26-09-2015, 18:31
سلام
چرا من گزینه privacy and security رو در تلگرام نمی بینم؟

Milad4171
26-09-2015, 20:33
سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستان چند روزه من تو تلگرام هیچ عکس و کلیپی رو نمیتونم ببینم. یعنی اصلا دانلود نمیشه روی گوشی.ضمنا خودم هم نه میتونم عکس و کلیپ ارسال کنم و نه اینکه صوتی بفرستم. یعنی کلید ضبط صوت رو که اشاره میکنم فقط یه لرزش کوتاه زیر انگشتم حس مینم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده.!!!:n13:
دیروز هم اتوماتیک تلگرامم آبدیت شد ولی باز هم هموان مشکل رو دارم.
کسی میتونه بنده رو راهنمائی کنه؟
ممنونم:n40:

سلام سرویس شما چیه ؟؟
من با سرویس ۱۶ مگابیت مخابرات همین مشکل رو دارم عکس و ویدیو که هیچی به زوور یعنی عملا با سرعت ۵۱۲ دانلود میکنه خیلی وقتها در طول روز هم کار نمیکنه .
البته این فقط واسه دیتا هستش سرعت علمکرد برنامه یعنی ارسال متن و دلیور شدن اونها سریع انجام میشه و مشکلی نداره.
من فکر میکنم مشکل از خود تلگرام باشه .

hamidR15
27-09-2015, 11:41
سلام سرویس شما چیه ؟؟
من با سرویس ۱۶ مگابیت مخابرات همین مشکل رو دارم عکس و ویدیو که هیچی به زوور یعنی عملا با سرعت ۵۱۲ دانلود میکنه خیلی وقتها در طول روز هم کار نمیکنه .
البته این فقط واسه دیتا هستش سرعت علمکرد برنامه یعنی ارسال متن و دلیور شدن اونها سریع انجام میشه و مشکلی نداره.
سلام میلاد جان. ممنونم از شما.
من 256 نامحدود مخابرات دارم.کلنگ و داغون:n02:
آخه داستان اینه خانمم هیچ مشکلی نداره ،منم تا حدود دوهفته پیش مشکلی نداشتم از اون موقع خود به خود اینجوری شده.:n13:

- - - Updated - - -

سلام سرویس شما چیه ؟؟
آخه داستان اینه خانمم هیچ مشکلی نداره ،منم تا حدود دوهفته پیش مشکلی نداشتم از اون موقع خود به خود اینجوری شده.:n13:

- - - Updated - - -

سلام سرویس شما چیه ؟؟

smd7m
27-09-2015, 13:05
سلام
آیا در کانال در تلگرام همه می تونند پیام بدن و یا فقط جهت مشاهده هست.

albertxx
27-09-2015, 13:36
سلام سرویس شما چیه ؟؟

مخابرات چند روز قبل اینورا با تلگرام مشکل داشت
یک سری که با اینترنتش کلا مشکل داشتن

واسه من اصلا کانکت نمیشد !!
یکی از دوستان هم یه شهر دیگه هست کلا مشکل داشت

ساکن گیلان (( شهر های لاهیجان و سیاهکل ))

مخابرات انگار مشکل داره

Armin.Computer
28-09-2015, 01:35
سلام

تا جایی که من تست کردم فقط مشاهده میشه کرد

photolife
28-09-2015, 16:15
سلام
چرا من گزینه privacy and security رو در تلگرام نمی بینم؟
کسی این پیامو ندیدی؟

- - - Updated - - -

[

mtchabok
30-09-2015, 10:49
سلام دوستان

سلام سرویس شما چیه ؟؟
میلاد جان ، مشکل از اونجایی شروع میشه که سرویس متن با فایل عکس ویدئو از هم جداست و این وسط ISP ها هم اومدن یه کارهایی کردن که همه ترافیکهارو کانالیزه کردن . به اینصورت که براساس سرویس ترافیک تعیین کردن ، برای همین هست که تو بعضی زمانها برای بعضی سرویسها به دلیل استفاده زیاد پهنای باند کم میارن ولی در همون زمان سایر سرویسها به خوبی کار میکنه .
متاسفانه بعد از وایبر همه سراغ تلگرام اومدن و باعث شده پهنای باند کمی که داشتیم وضعیت بدتری پیدا کنه .
برای رفع مشکل پیشنهاد میکنم از سرویسهای وی پی ان یا مشابهش استفاده کنین که ترافیک شمارو با یک میانجی انتقال بده و توی ISP گیر نکنه .

سلام
خیر دوست عزیز
سه نوع دسترسی در کانال تلگرام داریم
- اعضا : فقط میتونن پیغامها رو ببینن و امکان شیر کردن دارن
- مدیران : میتونن پیغام در کانال منتشر کنند و فقط میتونن لیست اعضا و مدیران رو مشاهده کنند .
- ایجاد کننده کانال یا همون صاحب کانال : مدیریت پیغامها ( منظور حذف هست ) مدیریت اعضا و مدیران رو داره و همینطور میتونه اسم و عکس کانال رو مدیریت کنه

کسی این پیامو ندیدی؟

- - - Updated - - -

[
در تنظیمات تلگرام وجود داره دوست عزیز ( در موبایل )

alipop
30-09-2015, 13:12
سلام
یه مشکلی تو تلگرام دارم این که وقتی وارید بعضی از گروه ها میشم و join رو لمس میکنم مینویسه mute و وقتی روش کلیک میکنم میشه unmute و دیگه گروه چت اپ نمیشه باید چکار کنم
لطفا راهنمای کنید

photolife
30-09-2015, 15:05
[/QUOTE]

در تنظیمات تلگرام وجود داره دوست عزیز ( در موبایل )[/QUOTE]
ممنون از پاسخ شما
در کامپیوتر منظورمه

-

Hossein_it
30-09-2015, 15:36
خیر توی نسخه Pc وجود نداره...

m.beh
30-09-2015, 18:19
خیر توی نسخه Pc وجود نداره...

دوستمون راست می گه. خیلی از تنظیمات تلگرام توی کامپیوتر موجود نمی باشد. بهتره وقتی به مشکلات تنظیمات بر می خورید توی تلگرام نسخه اندرویدشو هم امتحان بکنید به احتمال زیاد مشکلتون حل می شه و چون با کامپیوتر سینک می شه مشکل در کامپیوتر هم حل می شه

mtchabok
30-09-2015, 19:08
سلام
یه مشکلی تو تلگرام دارم این که وقتی وارید بعضی از گروه ها میشم و join رو لمس میکنم مینویسه mute و وقتی روش کلیک میکنم میشه unmute و دیگه گروه چت اپ نمیشه باید چکار کنم
لطفا راهنمای کنید

سلام
چیزی که دارین میگین کانال هست دوست عزیز ، گروه نیست
وقتی join میزنید در واقع دنبال کننده کانال میشید
بعد از عضو شدن و دنبال کردن ، گزینه mute میاد که یعنی وقتی مدیران کانال پیغامی دادن برای شما ناتیفیکیشن نیاد
unmute هم ناتیفیکیشن کانال رو مجدد فعال میکنه

+ کانال قابلیت جدید تلگرام هست که مدیرانش میتونن پیغام بزارن و اعضا فقط میتونن بخونن .

babak_beiknejat
01-10-2015, 17:03
باسلام
چطور میشه در یک پست عکس و متن رو با هم قرار داد مثل شکل زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -]

Atghia
01-10-2015, 19:45
میتونید به web.telegram.org برید و از اونجا لاگین کنید اینطوری دسترسی بیشتری به تنظیمات دارید
از جمله امکان دیگه دسترسی به حذف کامل مخاطب از منوی ستینگ به این روش هست:n16:

- - - Updated - - -

ali_agha1981
01-10-2015, 21:43
سلام دو تا سوال دارم..

1) آیا با نرم افزار یا ترفندی میشه بین استیکرهای تلگرام که خودت سیو کردی بتونی جستجو بکنی؟ مثلا من 5 دقیقه میگردم تا استیکر سلام، چه خبر؟ رو پیدا کنم..ولی بشه بنوسیم سلام بعد هر چی استیکر مرتبط با سلام هست رو نشون بده ؟

2) چرا در تلگرام نمیشه پیامی که به اشتباه ارسال کردی رو حذف کنی..مثلا من اشتباهی یه استیکر زشت رو ارسال کردم یا یه چیزی نوشتم هر کاری کردم حذف نشد و فقط برای خودم حذف شد و طرف همچنان پیام من رو میدید...

Atghia
02-10-2015, 09:04
سلام دو تا سوال دارم..

1) آیا با نرم افزار یا ترفندی میشه بین استیکرهای تلگرام که خودت سیو کردی بتونی جستجو بکنی؟ مثلا من 5 دقیقه میگردم تا استیکر سلام، چه خبر؟ رو پیدا کنم..ولی بشه بنوسیم سلام بعد هر چی استیکر مرتبط با سلام هست رو نشون بده ؟

2) چرا در تلگرام نمیشه پیامی که به اشتباه ارسال کردی رو حذف کنی..مثلا من اشتباهی یه استیکر زشت رو ارسال کردم یا یه چیزی نوشتم هر کاری کردم حذف نشد و فقط برای خودم حذف شد و طرف همچنان پیام من رو میدید...

سلام
اگر تلگرام گوشی استفاده کنید وقتی از سری اصلی شکلکها مثلا لایک رو انتخاب کنید برای چند ثانیه تمام شکلکهای لایک استیکرهایی که سیو کردید رو پیش فرض بالاش نشون میده و میتونید انتخابش کنید برای بقیه شکلکها هم همینطور مثلا شکلک خنده و تعجب و....ولی با نوشته در جریان نیستم

تلگرام هم مثل سایر برنامه ها حتی شبیه اس ام اس معمولی یا ایمیل و غیره وقتی شما پیامی رو سند کردی دیگه ارسال شده حالا از ارشیو خودت حذفش کنی معنی نمیده به طرف نرسه! فرض کنید پیام یا فایل یا شکلک از جانب شما ارسال شده در فضایی قرار گرفته و منتظره که طرف آن بشه تا به دستش برسه...فقط تا جایی دسترسی بهش دارید که هنوز ارسال نشده باشه وقتی تیک خورد دیگه تمومه

زهرا بانو
03-10-2015, 09:40
اگه یه عکسی بدی توی گروه تلگرام بعد بلافاصله حذفش کنی آیا برای دیگر اعضای گروه هم حذف میشه؟؟؟ یا فقط برای خوم تنها حذف میشه؟؟؟

aggus
03-10-2015, 09:47
اگه یه عکسی بدی توی گروه تلگرام بعد بلافاصله حذفش کنی آیا برای دیگر اعضای گروه هم حذف میشه؟؟؟ یا فقط برای خوم تنها حذف میشه؟؟؟

فقط برا خودت حذف میشه

hermione
03-10-2015, 13:49
به نظر میاد تلگرام قطع شده از مبدا ...

پ.ن1: در همه جای دنیا قطع شده . خونه تکونی دارن میکنن احتمالا.

scorpion2
03-10-2015, 13:50

- - - Updated - - -

درود
بله تمام نسخه هاش وصل نمیشن
Internal server error occured. Please try again later

Hossein_it
03-10-2015, 13:53
بله وصل نمیشه

نت پارس انلاین

nits
03-10-2015, 14:02
برای بنده هم وصل نمیشه
اندیشه سبز خزر گیلان

super smart
03-10-2015, 14:04
برای من هم وصل نمیشه:n35:

مخابرات

Life24
03-10-2015, 14:11
چقدر زشت..کلا قطع شده در همه جا.. ربطی هم به ایران نداره
چه در پیتی.........

MVGroup
03-10-2015, 14:46
برای منم قطع شده.
مخابرات مازندران.
ویرایش: کم تر از 1 ساعت درست شد.

scorpion2
03-10-2015, 14:56
درود
جاهایی که تلگرام غیر قابل دسترسی هست:

Memonex
03-10-2015, 15:05
واسه منم قطع شده من دیگه خسته شدم از این وضعیت من هر مسنجری میرم بعد یه مدت خراب میشه از اول هم اومدم تلگرام بخاطر اینکه اون اوایل کاربر خیلی کمی داشت و هم اینکه یاهو مسنجر بشدت روی اعصاب بود فکر نمیکردم تا وایبر و باقی شبکه ها هستن کسی تا سالها اینجا بیاد ولی یهو به خودم اومدم دیدم کل ایران تو تلگرام هستن مسئولین هم روش زوم کردن گندشو در آوردن مثل وایبر

menalgeya
03-10-2015, 15:09
سلام دوستان

تلگرام امروز برای شما هم قطع شده ؟

matr!x_2008
03-10-2015, 15:21
تلگرام از دسترس خارج شد/ وزارت ارتباطات: درجریان نیستیم/ معاون دادستان: ازطرف ما فیلتر نشده

تلگرام دقایقی پیش از دسترس کاربران ایرانی خارج و مختل شد. 

به گزارش میزان، شبکه اجتماعی تلگرام دقایقی پیش از دسترس کاربران ایرانی خارج و بسته شد.

معاون قضایی دادستان کل کشور در امور فضای مجازی: فیلتر نشده

خرم آبادی در خصوص شایعه اجرای فیلترینگ شبکه مجازی تلگرام از سوی کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه گفت: هیچ اقدامی از سوی این کارگروه در ارتباط با فیلترینگ تلگرام صورت نگرفته است.

هیچ اقدامی از سوی کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه در ارتباط با فیلترینگ تلگرام صورت نگرفته است«عبدالصمد خرم آبادی» معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفت‌وگو با میزان درباره فیلترنیگ تلگرام اظهارکرد: تلگرام فیلتر نشده است و هیچ گونه اقدامی از سوی کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه در ارتباط با فیلترینگ تلگرام صورت نگرفته است.

مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات: تلگرام را فیلتر نکرده‌ایم

مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات با اشاره به شایعه قطع، مختل و فیلتر شدن تلگرام، گفت: تلگرام را فیلتر نکرده ایم.

محمدرضا فرنقی زاد اظهار کرد: اینکه گفته می شود تلگرام با مشکل و اختلال روبرو شده است، واقعیت ندارد زیرا همین الان با تلگرام خود در حال انتقال پیام هستم.

وی در خصوص اینکه قطع و وصل شدن یا فیلتر شدن احتمالی تلگرام در دستور کار وزارت ارتباطات است یا خیر؟ گفت: نه محدودیتی برای تلگرام ایجاد کرده ایم و نه فیلتر شده است.

فرنقی زاد ادامه داد: اینکه گاهی اوقات برای تلگرام مشکلی پیش می آید به وزارت ارتباطات مربوط نیست زیرا تلگرام یک شبکه اجتماعی است و در مشکلات آن در اختیار وزارت ارتباطات نیست، به عنوان مثال وقتی ویندوز هشت با مشکل مواجه می شود باید شرکت سازنده آن پاسخگوی مشکلات آن باشد، تلگرام نیز به همین شکل است اگر مشکلی در خدمات آن رخ می دهد باید خود تلگرام آن را برطرف کند.

مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات تصریح کرد: سری قبل نیز وقتی تلگرام با مشکل و قطعی روبرو شد، تلگرام اعلام کرد که این مشکل به صورت جهانی است و در صدد رفع آن است، به هر حال هر زمانی که تلگرام یا هر شبکه ای با مشکل ارائه خدمات مواجه می شود به وزارت ارتباطات مربوط نیست.

scorpion2
03-10-2015, 15:27
مشکل برطرف شد
مخابرات

matr!x_2008
03-10-2015, 15:28
این تلگرامم دیگه شورشو در اورده... اخرین بازدید تلگرامم رو اعصابه... طرف انلاینه ولی تلگرام زده اخرین بازدید 1 ساعت پیش... هیچی واتس اپ نمیشه واقعا... همه چیش عالیه

matr!x_2008
03-10-2015, 15:35
برای منم وصل شد..ایرانسل

Ch@pooL
07-10-2015, 07:37
سلام بر دوستان
دو هفته اس گوشیم گم شده و کل کانتکامو از دست دادم، روی گوشی جدید بعد از نصب تلگرام کانتکتا رو میاره ولی نمیشه باهاشون تماس گرفت، راهی هست که کانتکای تلگرامو بشه به کانتکای گوشی اضافه کرد؟

mtchabok
07-10-2015, 08:33
سلام بر دوستان
دو هفته اس گوشیم گم شده و کل کانتکامو از دست دادم، روی گوشی جدید بعد از نصب تلگرام کانتکتا رو میاره ولی نمیشه باهاشون تماس گرفت، راهی هست که کانتکای تلگرامو بشه به کانتکای گوشی اضافه کرد؟

سلام
تا جایی که اطلاع دارم نمیشه کانتکتهای تلگرام رو به گوشی به صورت اتوماتیک اضافه کرد
البته contact های تلگرام در خود برنامه گوشیتون قابل مشاهده هست و میتونین با ساخت contact با همون اسم این contact تلگرام رو به گوشیتون لینک بدین ولی زمانبر هست و تک تک باید اینکارو انجام بدین

morteza0938
07-10-2015, 08:50
سلام
چرا سرعت دانلودش خیلی پاینه؟

mtchabok
07-10-2015, 09:22
سلام
چرا سرعت دانلودش خیلی پاینه؟

سلام
به خاطر چندین مورد هست
- ISP
به دلیل کمبود پهنای باند خیلی از ISP ها الان مبتنی بر سرویس ترافیک میدن ، یعنی اینکه بر اساس سرویسهای مختلف ترافیک مشخص میکنن و از هم جداشون میکنن تا با افزایش ترافیک یک سرویس ، سرویس دیگه تحت تاثیرش قرار نگیره . همونطوریکه قبلا هم گفتم میزان استفاده از برنامه تلگرام برای ارسال فایل و مدیا خیلی زیاد شده و اینکار ISP ها منجر به کند شدن دانلود تلگرام در برخی ساعت ها شده .

- میزان محدودیت ترافیک اتخاذ شده از سمت تلگرام
خود تلگرام هم برای اینکه بتونه به همه کاربران در سطح کره خاکی سرویس بده میاد محدودیت در استفاده از سرویسها برای کشورها قرار میده ، به همین دلیل هست که هر چند وقت تغییر سرور یا ارتقا انجام میده تا بتونه سرویس بهتری ارائه کنه ولی چه میشه کرد که کاربران کاهش پیدا نمیکنن و همیشه افزایش پیدا میکنند

* بهترین راه برای حل این مشکل استفاده از سرویسهای واسط است که ترافیک شمارو خارج از محدودیت انتقال بدن .

ruzbeh1
07-10-2015, 10:42
بچه ها یک سوال دارم،اگه کسی داخل تلگرام روی حالت last seen recenly بزاره ، آنلاین بودن دوستاشو می تونه ببینه یا اونا رو هم last seen recently می بینه؟

Hossein_it
07-10-2015, 11:07
بچه ها یک سوال دارم،اگه کسی داخل تلگرام روی حالت last seen recenly بزاره ، آنلاین بودن دوستاشو می تونه ببینه یا اونا رو هم last seen recently می بینه؟

خیر نمیتونه ببینه.
اگر روی حالت مای کانتکتس باشه فقط دوستان میتونن ببینن.

ruzbeh1
07-10-2015, 13:17
خیر نمیتونه ببینه.
اگر روی حالت مای کانتکتس باشه فقط دوستان میتونن ببینن.
پس از این نظر تلگرام هم مثل واتس اپ هستش،من فکر می کردم داخل تلگرام اگه کسی بزاره روی حالت no body فقط خودش last seen recently می شه و دیگرانو می تونه ببینه کی on شدند

scorpion2
08-10-2015, 12:53
سلام ... ببخشید لطفا دیگه به جیمیل من چیزی درباره تلگرام نفرستید.
درود
کسی برای شما چیزی نمیفرسته احتمالا در تاپیک مشترک شدید که میل براتون میاد :n09:
از بالا روی اختیارات تاپیک کلیک کنید و عدم اشتراک رو انتخاب کنید.

amir4390
09-10-2015, 07:00
سلام دوستان

در تلگرام ورژن جدید اگر بخوام برای مثلا 100 نفر پیام شخصی بفرستم (بدون ساختن گروه یا کانال)
راهش چیه؟

با اندروید یا win

mtchabok
09-10-2015, 12:04
سلام دوستان

در تلگرام ورژن جدید اگر بخوام برای مثلا 100 نفر پیام شخصی بفرستم (بدون ساختن گروه یا کانال)
راهش چیه؟

با اندروید یا win

تنها راه حل ارسال پیغام به صورت مستقیم هست .
برای ویندوز یکسری نرم افزارهای تبلیغاتی وجود داره که اینکارو انجام میدن ( جستجو کنید )

amir4390
09-10-2015, 23:05
سلام دوستان

راهش چیه؟

با اندروید یا win

ضمن تشکر از پاسخ تان

- با ایجاد کانال اختصاصی باید برای همه یک لینک دعوت نامه هم بفرستم..
آیا در کانال عمومی هم همینطوره؟..

Hossein_it
09-10-2015, 23:21
سلام دوستان

راهش چیه؟

با اندروید یا win

ضمن تشکر از پاسخ تان

- با ایجاد کانال اختصاصی باید برای همه یک لینک دعوت نامه هم بفرستم..
آیا در کانال عمومی هم همینطوره؟..

تفاوت کانال عمومی و خصوصی در اینه که توی عمومی هر کسی میتونه اسم کانال رو سرچ کنه و وارد بشه اما توی خصوصی باید حتما لینک داشته باشه.

8-1kel
11-10-2015, 13:13
سلام اگه شماره کسی رو ذخیره داشته باشیم اما اون نداشته باشه تلگرام بهش اطلاع میده که من جزو مخاطبینم دارمش؟

vivabarca
12-10-2015, 02:54
دوستان اگر من کسیو با شماره تلفنش ادد کنم (به جای آیدی) آیا بعد ادد شدن اون می تونه شماره منو ببینه ؟

stabesh
12-10-2015, 06:07
دوستان اگر من کسیو با شماره تلفنش ادد کنم (به جای آیدی) آیا بعد ادد شدن اون می تونه شماره منو ببینه ؟
سلام
بله متاسفانه بله میبینه

bigman
12-10-2015, 22:17
چطوری میشه لینک یک کانال را برای کسی فرستاد ؟؟؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

scorpion2
13-10-2015, 01:01
چطوری میشه لینک یک کانال را برای کسی فرستاد ؟؟؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
درود
یک @ قبل اسم کانال قرار بدید و برای کسی که میخواهید بفرستید با لمس کردن وارد کانال می شود.
مثال TEST@

MOHAMMAD2010
15-10-2015, 11:44
از دیروز برا من کند شده یعنی حدود 10 ثانیه طول میکشه تا کانکت بشه ! کسی این مشکل رو نداره ؟

M.Sadegh.M
15-10-2015, 18:41
از دیروز برا من کند شده یعنی حدود 10 ثانیه طول میکشه تا کانکت بشه ! کسی این مشکل رو نداره ؟

تایید میشه

greena
15-10-2015, 22:12
سلام

ايا ميشه محل ذخيره فيلم و عكس تلگرام رو تغيير داد؟

مثلا بره تو رم گوشي؟

چه طور میشه تو یه صفحه یا گروه که پست زیاد هست رفت اولین پست ؟

armin_punisher6
15-10-2015, 23:16
چرا من تو کامپیوتر نمیتونم کانالهارو ببینم؟

Hossein_it
15-10-2015, 23:20
چرا من تو کامپیوتر نمیتونم کانالهارو ببینم؟

آخرین نسخه آپدیت کنید اگر عضو کانالی باشید میاد.

Simpler
16-10-2015, 00:31
سلام، دوستان حساب کاریری من وقتی 40 و خرده ای نفر رو یک جا به کانالم اضافه کرده دیگه اجازه نمی ده بتونم به غیر از mutual friend رو به کانال add کنم. راهی نداره از این تحریم تلگرام خلاص بشم؟ این تحریمشون چقدر طول میکشه (کسی میدونه؟)
به ایمیل support@telegram.org و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل و پیام زدم ولی الان یک روز گذشته نه محدودیتم رو برداشتن و نه جواب میدن! دوستان کسی راه دیگه ای بلد نیست؟
:n14:

MOHAMMAD2010
18-10-2015, 12:40
کم کم داره مثل وایبر میشه !
دیشب 1 ساعت طول کشید تا 4 تا عکس اپلود بشه !

djbehnam73
18-10-2015, 13:28
تلگرام هم دیگه بیخود شده

mahdi--
19-10-2015, 21:09
میشه کاری کرد که پیامهایی که ارسال شده ولی هنوز شخص گیرنده اترنتشو روشن نکرده که پیاما رو بگیره به دستگاه اون نرسن؟یعنی پیام برگشت داده بشه

زهرا بانو
20-10-2015, 10:32
با عرض سلام
من داخل این سایت عضو شدم ویه سوال درمورد تلگرام پرسیدم و جوابم رو گرفتم، ولی نمیدونم چی شده که هرروز برام یه پیام از سایت شما درباره تلگرام به جیمیلم میاد ، ومن دوست ندارم دیگه برام درباره تلگرام اصلاپیامی به جیمیلم بیاد..........خواهش میکنم یه کاری کنید که دیگه پیامی درباره تلگرام نیاد به جمیلم...............خواهش میکنم.

زهرا بانو
20-10-2015, 10:40
عجب گرفتاری شدما ..........چرا پستای منو الکی حذف میکنید........................بابا دیگه دوس ندام از این سایت پی سی ورلد شما پیامی به جیمیلم بیاد...............من چیکار کردم که این پیاما در مورد تلگرام میاد ........لااقل راهنماییم کنید تا خودم درستش کنم...............:n41::n41::n41::n41::n41::n41 ::n41::n41:

SNOW PATROL
20-10-2015, 10:50
عجب گرفتاری شدما ..........چرا پستای منو الکی حذف میکنید........................بابا دیگه دوس ندام از این سایت پی سی ورلد شما پیامی به جیمیلم بیاد...............من چیکار کردم که این پیاما در مورد تلگرام میاد ........لااقل راهنماییم کنید تا خودم درستش کنم...............:n41::n41::n41::n41::n41::n41 ::n41::n41:

سلام پست زیر را بخونید :

اینجا کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MOHAMMAD2010
20-10-2015, 12:40
کسی مشکل کند شدن تلگرام نداره !!!؟ بابا از وایبر هم بدتر شده !

امير موسر
20-10-2015, 13:10
کسی مشکل کند شدن تلگرام نداره !!!؟ بابا از وایبر هم بدتر شده !

بله کند شده ! زیاد هم قطع وصل میشه !

Memonex
20-10-2015, 21:52
بابا لعنت به این مملکت تلگرام هم حسابی گندش در اومد پی ام ها سنکوب میکنن سند نمیشن دقیقا عین وایبر شده چندروزی هست. همش زیر سر بالایی ها هست. دیگه مفت نمی ارزه با این وضعیت

Amir Hossein
20-10-2015, 22:58
از همین لحظه تلگرام من بدون قند شکن اصلا کانکت نمیشه...
حیف شد... مسنجر خیلی خوبیی بود...

Le0nard0
20-10-2015, 23:33
به ملکوت اعلا پیوست . امروز گروه " گرداب " هشدار داده بود

XENON24
21-10-2015, 00:03
مسئولان فنی تلگرام دقایقی پیش در توییتر اعلام کردند که دولت ایران از آنها خواسته برای جاسوسی و شنود ایرانیان با آنها همکاری کنند. تلگرام در پاسخ گفته که نمی‌تواند و نمی‌خواهد ابزار سانسور و جاسوسی باشد.
مسئولان تلگرام معتقدند مشکلات چند روز اخیر می‌تواند ناشی از اختلالات دولت ایران روی ترافیک اپ تلگرام باشد.

Sent from my G7-L01

Le0nard0
21-10-2015, 00:05
توییت بنیانگذار تلگرام به انگلیسی
Iranian officials want to use @telegram ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) to spy on their citizens. We can not and will not help them with that.

XENON24
21-10-2015, 00:10
پاول دوروف،مدیرعامل تلگرام در توییتر نوشت:وزیرارتباطات ایران از تلگرام درخواست جاسوسی در اطلاعات شهروندان داشته.

Le0nard0
21-10-2015, 00:39
خبر درخواست وزیر ارتباطات از تلگرام برای جاسوسی رو بی .بی . سـی هم زد توی سایتش

پاول دوروف مدیر عامل شبکه اجتماعی تلگرام می گوید که پس از رد درخواست همکاری مقام های ایران برای 'جاسوسی بر شهروندان' این کشور، این شبکه در ایران مسدود شده است.

او نوشت:‌ "مقام های ایرانی می خواهند از تلگرام برای جاسوسی از شهروندان خود استفاده کننده. ما نمی توانیم در این زمینه به آنها کمک کنیم و نخواهیم کرد."
تلگرام از شبکه های بسیار محبوب در ایران است و می گوید که حداقل ۲۰ میلیون کاربر در این کشور دارد.
آقای دوروف همچنین نوشت:‌ "وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران درخواست کرد که تلگرام ابزارهای جاسوسی و ممیزی در اختیار آنها بگذارد. ما این درخواست را نادیده گرفتیم و آنها ما را مسدود کردند."
مدیران تلگرام به خبرنگار ما هادی نیلی در واشنگتن گفته‌اند که به‌زودی از طریق خود این اپ به کاربران ایرانی‌شان درباره «تهدیدهای وزارت ارتباطات» و محدودیت‌های پس از آن توضیح می‌دهند.

NaughtyCat
21-10-2015, 01:28
فعلا که مشکلی نیست و کانکت میشه. اون قطعی ساعت قبل هم مثل اینکه مشکل از طرف خود تلگرام بود.

در کل ای خاک... :n01:

soroosh_cz
21-10-2015, 01:53
فعلا که مشکلی نیست و کانکت میشه. اون قطعی ساعت قبل هم مثل اینکه مشکل از طرف خود تلگرام بود.

در کل ای خاک... :n01:

یواش یواش. کاری میکنن که ایرانی ها خودشون نرن سمتش. اینقدر افتضاحش میکنن تا همه برن سراغ یه چیز دیگه، واتس اپ هم خوبه ولی خوب تلگرام خیلی سبکه و اینش عالیه که ارسال هر نوع فایلی توش آزاده و نسخه ی PC هم داره.
چیزی که واتس اپ نداره.

NaughtyCat
21-10-2015, 02:08
تلگرام خیلی خوب بود/هست؟. نگرانیم همین بود که مردم هجوم بیارن بهش و اساتید روش حساس بشن و یه بلایی سرش بیارن! که احساس میکنم همیجوری شد.

امیدوارم فـیلتر نشه...

mili_k
21-10-2015, 02:36
پاول دوروف مدیر عامل سیستم پیام‌رسانی تلگرام می گوید که پس از رد درخواست همکاری مقام های ایران برای 'جاسوسی بر شهروندان' این کشور، این شبکه برای ساعاتی در ایران مسدود اما فعلا رفع فیلتر شده است.او ساعاتی پس از اعلام خبر انسداد تلگرام در ایران به بی بی سی گفت: "ایران فعلا انسداد تلگرام را رفع کرده است. تا ببینیم فردا چه می شود."
او همچنین گفت که ایران "در طول هفته گذشته نیمی از ترافیک تلگرام را متوقف کرد و امروز ما را برای دو ساعت به طور کامل مسدود کرد (همان زمان که خبر را اعلام کردیم) و حالا به نظر می رسد پس از انتشار خبر تصمیم گرفته باشند انسداد ما را بردارند."

او پیش بینی کرد که ایران فردا با ارائه توضیحی رسمی، انسداد را از سر خواهد گرفت.

او در پیام اولیه خود در مورد شروع انسداد نوشته بود:‌ "مقام های ایرانی می خواهند از تلگرام برای جاسوسی از شهروندان خود استفاده کنند. ما نمی توانیم در این زمینه به آنها کمک کنیم و نخواهیم کرد."
تلگرام از شبکه های بسیار محبوب در ایران است و می گوید که حداقل ۲۰ میلیون کاربر در این کشور دارد.
آقای دوروف همچنین نوشت:‌ "وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران درخواست کرد که تلگرام ابزارهای جاسوسی و ممیزی در اختیار آنها بگذارد. ما این درخواست را نادیده گرفتیم و آنها ما را مسدود کردند."
مدیران تلگرام به خبرنگار ما هادی نیلی در واشنگتن گفتند که از طریق خود این اپ به کاربران ایرانی‌شان درباره «تهدیدهای وزارت ارتباطات» و محدودیت‌های پس از آن توضیح می‌دهند.
خبرگزاری دانشجویان ایران،‌ ایسنا،‌ نوشت که کاربران تلگرام روز سه شنبه با اختلالات زیادی مواجه شده اند "اما کماکان فعالیت این اپلیکیشن به سختی، ادامه دارد."
محمدرضا فرنقی‌زاد مدیرکل روابط عمومی وزارت ارتباطات در پاسخ به این سوال ایسنا که "آیا از سوی کمیته تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای که مسئولیت فیلتر کردن سایت‌های غیرمجاز را برعهده دارد نامه‌ای در این رابطه به وزارت ارتباطات و بطور مشخص به شرکت ارتباطات زیرساخت ارسال شده است؟" گفت: "تاکنون نامه‌ای در این زمینه به دست ما نرسیده است."
پاوروف در واکنش نوشت: "البته که (نامه ای) دریافت نکرده اند. آنها دستور دارند تلگرام را به طور نسبی مسدود کنند، ۵۰ درصد از ترافیک آن را کم کنند و آن را غیرقابل استفاده کنند."
سایت "گرداب" وابسته به "مركز بررسی جرائم سازمان يافته" که بخشی از فرماندهی پدافند سايبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است هم در مورد استفاده از تلگرام به کاربران ایرانی هشدار داده است.
گرداب نوشت: "تعدادی از سایت‌های معاند نیز، اقدام به راه‌اندازی کانال در تلگرام کرده‌اند. اقدامی که می‌توان آن را در راستای پروژه نفوذ دشمن نیز ارزیابی کرد."
تلگرام یک سیستم پیام‌رسانی فوری است که بر حفظ حریم خصوصی و قابلیت استفاده در سکوهای مختلف تاکید دارد.
تلگرام هم در موبایل و هم دسکتاپ روی سیستم های مختلف از جمله ویندوز، اندورید و اپل کار می کند. بعضی کاربران گفته اند که نسخه دسکتاپ تلگرام امشب در ایران کار می کند.
کاربران این سیستم می توانند پیام ها، عکس ها و ویدئوهایی با حجم زیاد ارسال کنند که برای خصوصی ماندن پس از دریافت از بین می رود.
از این سیستم همچنین می توان برای ارسال پیام های کدگذاری شده استفاده کرد تا قابل هک شدن نباشد.

بی بی سی

MOHAMMAD2010
21-10-2015, 14:38
خب بعد این جریان ها مثل اینکه از امروز صبح درست شده

Armin.Computer
22-10-2015, 10:52
سلام
یکی از امکانات تلگرام همین ساپورت سیستم عامل های متعدد هست که مثلا میشه نرم افزار ویندوز رو هم داشت و میشه استفاده کرد
+
فعلا برای منم اختلال خاصی نداره

ali_mohandes
22-10-2015, 15:30
سلام ایا این صحت داره که میگن ساعت 12امشب فیلتر میشه؟؟؟؟

MOHAMMAD2010
22-10-2015, 20:48
سلام ایا این صحت داره که میگن ساعت 12امشب فیلتر میشه؟؟؟؟

نه بابا !
ولی هنوزم یه کم اختلال داره ! بعضی وقتا کنده ! پیام دیر میره

sanam.b
28-10-2015, 12:44
با سلام به همه دوستان
من تو کامپیوتر از تلگرام استفاده می کنم و فیلمهایی که به گروها میفرستم برای اونایی که با گوشی از تلگرام استفاده می کنند باز نمیشه.
من فرمت فیلمها رو به چی تبدیل کنم که هم با گوشی و هم با کامپیوتر باز بشه و از چه برنامه ای برای تبدیل فر مت باید استفاده کنم

baradar ehsan
29-10-2015, 17:54
ظاهرا تلگرام کلا هک شده و حکومت موفق شده مردم رو توی تلگرام تحت کنترل بگیره...

چرا ؟ چونکه من گاهی اوقات از نسخه ی وب تلگرام استفاده میکنم و الان توی هیستوری مرورگرم دیدم دوتا تلگرام وجود داره ! :n13: یعنی دوتا لینک که احتمالا از اون آدرس اصلی تلگرام ریدایرکت میشه به اون آدرس فیک... آیا اینطور نیست ؟!

mtchabok
01-11-2015, 17:10
سلام دوستان

با سلام به همه دوستان
من تو کامپیوتر از تلگرام استفاده می کنم و فیلمهایی که به گروها میفرستم برای اونایی که با گوشی از تلگرام استفاده می کنند باز نمیشه.
من فرمت فیلمها رو به چی تبدیل کنم که هم با گوشی و هم با کامپیوتر باز بشه و از چه برنامه ای برای تبدیل فر مت باید استفاده کنم
احتمالا فرمت ویدئوهایی که میفرستین قابل خوندن در گوشی نیست ، چون تلگرام دسکتاپ امکان تبدیل اتوماتیک ویدئو نداره و به صورت فایل ارسال میکنه .
بهتره به فرمت mp4 تبدیل کنید ( به بخش دانلود پی سی برید ، برنامه برای تبدیل زیاده )

ظاهرا تلگرام کلا هک شده و حکومت موفق شده مردم رو توی تلگرام تحت کنترل بگیره...

چرا ؟ چونکه من گاهی اوقات از نسخه ی وب تلگرام استفاده میکنم و الان توی هیستوری مرورگرم دیدم دوتا تلگرام وجود داره ! :n13: یعنی دوتا لینک که احتمالا از اون آدرس اصلی تلگرام ریدایرکت میشه به اون آدرس فیک... آیا اینطور نیست ؟!
خیر دوست عزیز
به صورت عمومی چنین امکانی برای هیچ سازمان و ارگانی وجود نداره . اون هم کاربرهای میلیونی که این نرم افزار داره .
احتمالا برای شما هم ، خودتون بودید یا از آشناهاتون با اکانت شما لاگین کرده .

Hassan HR
06-11-2015, 09:49
سلام
آیا بعد از پاک کردن اکانت تلگرام پیامهایی که به اشخاص مختلف دادم در دو طرف پاک میشه؟؟
یا راهی وجود داره که اینکار رو کرد؟
یعنی اگه بخوام هیچ اثری از من باقی نمونه باید چه کار کنم؟
سوال بعد اینکه اگه یک بار اکانت تلگرام رو پاک کنم و دوباره ثبت نام کنم اطلاعات قبلی من (پیامها-گروه‌ها-کانال‌ها) بازیابی میشوند یا خیر؟

880446534
06-11-2015, 16:33
سلام دوستان.

نسخه دسکتاب اپدیت شده.
اون تغییرات اخریه چیه؟؟

you send
Surround text with `single backticks` for inline monowidth code and ```triple backticks``` for blocks of code
The Tilde symbol is now displayed correctly

Sent from my C5303 using Tapatalk

880446534
06-11-2015, 16:37
سلام
آیا بعد از پاک کردن اکانت تلگرام پیامهایی که به اشخاص مختلف دادم در دو طرف پاک میشه؟؟
یا راهی وجود داره که اینکار رو کرد؟
یعنی اگه بخوام هیچ اثری از من باقی نمونه باید چه کار کنم؟
سوال بعد اینکه اگه یک بار اکانت تلگرام رو پاک کنم و دوباره ثبت نام کنم اطلاعات قبلی من (پیامها-گروه‌ها-کانال‌ها) بازیابی میشوند یا خیر؟

فقط تو طرف خودت پاک میشه.
راهش واسه پاک کردن اینه که از سیکرت چت استفاده کنی، بعد "سلف دیسترویشن" را روی یه زمان مشخص بذاری، پیام ها بعد از اون زمان پاک میشن.

اگه اکانتت پاک بشه، تمام چیز هایی که داشتی، (طرف خودت) پاک میشه، راه بازگشت هم نداری.

mahdi--
07-11-2015, 16:10
این مشکلاتی که دوستان میگن رو مم به هیچ وجه ندارم!
حیلی راحت تلگرام کار میکنه.

880446534
08-11-2015, 22:02
سلام دوستان.

نسخه دسکتاب اپدیت شده.
اون تغییرات اخریه چیه؟؟

you send
Surround text with `single backticks` for inline monowidth code and ```triple backticks``` for blocks of code
The Tilde symbol is now displayed correctly

Up

ila
09-11-2015, 10:21
دوستان من یه سری استیکر شخصی ساختم که با زدن ادد استیکر میتونه هر کیی ادد کنه
حالا چطوری میتونم حذفش کنم
یعنی دیگیه تو اون آدرس نباشه
خیلی واجبه
مرسییی

- - - Updated - - -

خیلی واجبه
مرسییی

Amin.P30
09-11-2015, 11:28
سلام
دوستان توی نسخه دسکتاپی که من دارم نمیشه گروه ایجاد کرد.

آیا توی نسخه دسکتاپ نمیشه گروه ایجاد کرد یا نسخه های متفاوتی داره؟

Rhodes
09-11-2015, 18:58
دوستان تلگرام bot داره که من لینک مستقیم بهش بدم و خودش آپلود کنه توی سرورای تلگرام ؟؟
و همین طور برعکس.راهی هست فایلای توی تلگرام رو بشه بدون دانلود جایی آلپود کرد ؟؟

ممنون.

m.beh
09-11-2015, 23:07
خیلی واجبه
مرسییی

- - - Updated - - -

خیلی واجبه
مرسییی

به نظر می رسه این امکان الان وجود نداره
تنها چیزی ک ب ذهنم می رسه پاک کردن دونه ب دونه استیکرهاست بادستور:
/Delsticker

am_64
13-11-2015, 14:20
سلام
نحوه آفلاین شدن در تلگرام در (( کامپیوتر )) رو میخواستم و اینکه آیا اصلا چنین امکانی هست اگه کسی اطلاع داره جواب بده لطفا
دوم اینکه اگه در تلگرام چیزی دانلود کنیم یا آپلود کنیم از شارژمون کاسته میشه یا نه ؟

Hossein_it
13-11-2015, 16:46
سلام
نحوه آفلاین شدن در تلگرام در (( کامپیوتر )) رو میخواستم و اینکه آیا اصلا چنین امکانی هست اگه کسی اطلاع داره جواب بده لطفا
دوم اینکه اگه در تلگرام چیزی دانلود کنیم یا آپلود کنیم از شارژمون کاسته میشه یا نه ؟

سلام
با نسخه ویندوز نمیشه آفلاین شد ، یکبار با گوشی تنظیمش کنید بعد توی نسخه ویندوز هم آفلاین میزنه !
سوال بعد هم بله کم میشه !

sco1385
14-11-2015, 10:08
من هیچ فردی را در کانتکت‌ام ندارم. حال چگونه می‌تونم فردی رو که مثلاً در یک گروه هست رو ادمین کانال کنم.

من می‌خواهم سه نفر را ادمین کانال کنم. اما نه توسط شماره تلفن یا اد از طرق بخش کانتکت.

راهی به نظرتان می‌رسد؟

Hossein_it
14-11-2015, 14:28
من هیچ فردی را در کانتکت‌ام ندارم. حال چگونه می‌تونم فردی رو که مثلاً در یک گروه هست رو ادمین کانال کنم.

من می‌خواهم سه نفر را ادمین کانال کنم. اما نه توسط شماره تلفن یا اد از طرق بخش کانتکت.

راهی به نظرتان می‌رسد؟

راهی نداره باید شمارشون رو داشته باشید و از طریق کانتکت ها ادد و ادمین کنید.

kavehek
14-11-2015, 14:30
سلام

ضمن خسته نباشید به مدیران محترم

واسه من مشکلی پیش اومده

تلگرام رو روی ویندوز 7 نصب کردم از دیشب لینکهای افراد و یا کانالها رو باز نمیکنه
یعنی روی لینکهای link کلیک میکنم باز نمیکنه
چه کانال و چه افراد

ممنون میشم راهنماییم کنید

Hossein_it
14-11-2015, 15:24
سلام

ضمن خسته نباشید به مدیران محترم

واسه من مشکلی پیش اومده

تلگرام رو روی ویندوز 7 نصب کردم از دیشب لینکهای افراد و یا کانالها رو باز نمیکنه
یعنی روی لینکهای @link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک میکنم باز نمیکنه
چه کانال و چه افراد

ممنون میشم راهنماییم کنید

آخرین نسخه رو نصب کنید. دقیقا این مشکلات به دلیل عدم ساپورت کانال در نسخه های قدیمی هست

RezaOptic
14-11-2015, 21:05
سلام
آقا این داداش ما ورداشته رو این لینک های تلگرام کلیک کرده الان تو کلی کانال تلگرام عضوش کردن بعد میخواد از کانال ها خارج بشه یا گزینه Leav chanel ش خاموشه یا وجو نداره روی نرم افزار کامپیوتر هم امتحان کردم اما بازم به همین شکل بود.
این کانال ها رو چطور میشه پاک کرد؟؟

mehryar1973
15-11-2015, 08:37
سلام
کش تلگرام رو پاک کردم الان از هر استیکر فقط چند تاش نشون داده میشه بقیه هستن ولی انگار نامرئی! استیکر رو حذف کردم دوباره ادد کردم درست نشد

am_64
16-11-2015, 14:34
سلام
من به جز یه گروه تلگرام که اون هم وقتی که اولین بار وارد تلگرام شدم با لینک دعوتش مواجه شدم عضو گروهی دیگه نیستم و چون اعضاء این گروه کم هستند دنبال عضو شدن در یک گروه چند هزار نفره هستم که دائما در حال ارسال مطالب و ویدئو و عکس و ... هستند و خودم هم بتونم مطلب ارسال کنم ولی مشکلم اینجاست که هر آدرس لینک گروهی که در سایت ها پیدا می کنم روش کلیک که می کنم با پیام زیر مواجه میشم
Error
the invite link is invalid
مشکل از کجاست ؟
لازم به ذکره با باز شدن کانال ها مشکلی ندارم و از تلگرام دسکتاپ استفاده می کنم

محمد7966
16-11-2015, 18:00
سلام ببخشید دوستان من میخام متنی رو از تو word کپی کنم تو تلگرام و دقیق میخام هم تو یک صفحه فقط جا بشه ولی متاسفانه دیده شده که متنی که تو word تو یک صفحه جا شده در تلگرام در 2صفحه یا بیشتر جا شده.این مشکلو چطور میتونم حل کنم؟ باتشکر

Atghia
16-11-2015, 20:24
سلام ببخشید دوستان من میخام متنی رو از تو word کپی کنم تو تلگرام و دقیق میخام هم تو یک صفحه فقط جا بشه ولی متاسفانه دیده شده که متنی که تو word تو یک صفحه جا شده در تلگرام در 2صفحه یا بیشتر جا شده.این مشکلو چطور میتونم حل کنم؟ باتشکر
خب تلگرامم هم محدودیت کارکتر داره احتمالا در مورد محتویات هر یک پیامش!
فکر نمیکنم راه حل خاصی داشته باشه

- - - Updated - - -

VAHID
16-11-2015, 23:27
سلام
کش تلگرام رو پاک کردم الان از هر استیکر فقط چند تاش نشون داده میشه بقیه هستن ولی انگار نامرئی! استیکر رو حذف کردم دوباره ادد کردم درست نشد

طبیعیه

بعد چند ساعت یا 1 روز خوب میشه

محمد7966
17-11-2015, 09:23

- - - Updated - - -
سلام خب مشکل من اینه که میخام بدونم در هر صفحه تلگرام چقدر کلمه جا میشه آخه موقعه کپی کردن مطلب از word خود تلگرام همه رو تو یک صفحه نشون میده ولی وقتی میفرستم برای کسی تو 2تا صفحه نشونش میده خب اگر از همون اول نشون بده که متن در 2 صفحه جا میشه منم یه خورده از متن کم می کنم تا حجم متن فقط یک صفحه بشه
با تشکر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -
سلام خب مشکل من اینه که میخام بدونم در هر صفحه تلگرام چقدر کلمه جا میشه آخه موقعه کپی کردن مطلب از word خود تلگرام همه رو تو یک صفحه نشون میده ولی وقتی میفرستم برای کسی تو 2تا صفحه نشونش میده خب اگر از همون اول نشون بده که متن در 2 صفحه جا میشه منم یه خورده از متن کم می کنم تا حجم متن فقط یک صفحه بشه
با تشکر

Atghia
17-11-2015, 21:44
با تشکر

- - - Updated - - -

با تشکر

میتونید برای تست قبل از ارسال اصلی به شماره خودتون بفرستید بعد که دیدید دوتا پیام شده
پیام اول رو کپی کنید داخل ورد و تعداد کارکتر رو نگاه کنید
از این به بعد میدونید که تعداد کارکترها ماکسیمم چندتا باشه توی یک پارت سند میشه

موفق باشید

am_64
17-11-2015, 22:50
در گوگل جستجو کردم لینک گروه ولی هر چی لینک گروه رو کلیک می کنم باز نمیشه ولی با باز شدن کانال مشکلی ندارم مشکل از کجاست دقیقا ؟
ممنون

Nocturne
19-11-2015, 21:19
سلام. من به مورد عجیبی برخوردم. در فهرست استیکرهای پراستفاده م استیکرهایی میاد که من اصلا تاحالا ازشون استفاده نکردم!!
خواستم ببینم این باگ تلگرام هست یا اینکه کسی اکانتم رو هک کرده و برای خودش واسه دیگران پیام می فرسته؟؟!

از موارد زیر بجز ۶ تا بقیه ش رو اصلا استفاده نکردم و اصلا ندارم! نکنه یکی میاد اینها رو اد میکنه بعدم که میره پاک میکنه دوباره؟!

پ.ن: فرناز!! خوشحاله :n02:

albertxx
19-11-2015, 21:41
سلام
آقا این داداش ما ورداشته رو این لینک های تلگرام کلیک کرده الان تو کلی کانال تلگرام عضوش کردن بعد میخواد از کانال ها خارج بشه یا گزینه Leav chanel ش خاموشه یا وجو نداره روی نرم افزار کامپیوتر هم امتحان کردم اما بازم به همین شکل بود.
این کانال ها رو چطور میشه پاک کرد؟؟
وارد تلگرام میشید
رو اسم گروه نگه دارید
در حدود 2 ثانیه

گزینه Leave میاد

Sent from my D6502 using Tapatalk

mohsen_blid
20-11-2015, 19:29
سلام دوستان چطور می تونم روی هر کدام از چت هام با شخصی در تلگرام رمز بزارم؟
و چطور میشه برای sms هام هم همین کار رو کنم ؟
گوشی گرند پریم هست
ممنون

m.beh
21-11-2015, 15:17
گوشی گرند پریم هست
ممنون

میشه منظورتونو واضح تر توضیح بدید؟

- - - Updated - - -

گوشی گرند پریم هست
ممنون

- - - Updated - - -

گوشی گرند پریم هست
ممنون

hselef
22-11-2015, 11:04
سلام

من ی تعداد شماره رو تو تلگرام دسکتاپ ادد کردم ولی الان لازمشون ندارم و میخوام حذفشون کنم بعضیاشون تلگرام داشتن و بعضیاشون نداشتن

اونایی که داشتن رو میتونم حذف کنم منتهی اونایی که موقع ادد کردن من تلگرام نداشتن و الان ب مرور عضو تلگرام میشن ی پیغام میاد که فلانی عضو تلگرام شد.

من الان میخوام این دسته از شماره هام رو هم حذف کنم تا موقعی که اینا عضو میشن واسم پیامی نیاد و اصن تو کانتکت هام هم دیده نشن منتهی دسترسی بهشون ندارم تا حذفشون کنم. کسی میدونه اینا کجا ذخیره میشن؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

Golbarg01
29-11-2015, 01:37
دوستان یه سوال فوری دارم

اگر موقع ساخت اکانت تلگرام شماره ای که بهش میدیم تو یه گوشی دیگه باشه که تلگرام روش نصب نیست اینجوری کسانی که شماره ما رو دارن نلگرام ما رو می بینن تو لیست ایدی های تلگرامشون؟
کلا چجوریه؟
ممنون میشم دقیق جواب بدین

m.beh
29-11-2015, 02:15
دوستان یه سوال فوری دارم

اگر موقع ساخت اکانت تلگرام شماره ای که بهش میدیم تو یه گوشی دیگه باشه که تلگرام روش نصب نیست اینجوری کسانی که شماره ما رو دارن نلگرام ما رو می بینن تو لیست ایدی های تلگرامشون؟
کلا چجوریه؟

بله خواهند دید. تلگرام کاری نداره که شما سیم کارتتونو تو کدوم گوشی دارید. بلکه فقط به این بسنده می کنه که شما صاحب اون شماره باشید. پس یوزد نیمتونو با شمارتون یکی می کنه. پس دوستانتون که شماره شما رو دارند می فهمن که عضو تلگرام شدید.

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال فوری دارم

کلا چجوریه؟

بله خواهند دید. تلگرام کاری نداره که شما سیم کارتتونو تو کدوم گوشی دارید. بلکه فقط به این بسنده می کنه که شما صاحب اون شماره باشید. پس یوزد نیمتونو با شمارتون یکی می کنه. پس دوستانتون که شماره شما رو دارند می فهمن که عضو تلگرام شدید.

Golbarg01
29-11-2015, 12:54

ممنون
برعکسش چطور؟
یعنی اگه شماره ای که تلگرام میسازم شماره جدید باشه که تو یه گوشی دیگست در اون صورت کسانی که شماره اصلیمو (که تو همین گوشیه که تلگرام روش نصبه) دارن تلگرام جدیدمو می بینن؟

m.beh
29-11-2015, 14:50
ممنون
برعکسش چطور؟
یعنی اگه شماره ای که تلگرام میسازم شماره جدید باشه که تو یه گوشی دیگست در اون صورت کسانی که شماره اصلیمو (که تو همین گوشیه که تلگرام روش نصبه) دارن تلگرام جدیدمو می بینن؟

اصولا تلگرام هیچ کاری با سیمکارت شما نداره

nimahandsomboy
29-11-2015, 19:01
یه مشکلی برام پیش اومده

دوست من گوشی اندرویدی نداره گوشیش قدیمه

به من گفت میخوام تو کامپیوتر تلگرام داشته باشم

سیم کارت خودشو در اورد گذاشت تو گوشی من ( گوشی من 2 سیم هست )

با شماره تلفن خودش تو تلگرام ثبت نام کرد یه sms اومد واسش سیم کارت خودش دراورد اون کدی هم که sms اومده بود تا کامپیوتر زد برنامه نصب کرد الان داره استفاده میکنه

مشکل اینجاست که همه شماره توی کانتکت من توی کامپیوتر اون دوستم نشون میده

یعنی دوستم به شماره کانتکت من دسترسی داره همه شماره های کانتکت گوشی من تو کامپیوتر اون هست

حالا تکلیف چیه؟؟؟ راه حل چیه؟

Hossein_it
29-11-2015, 19:50
یه مشکلی برام پیش اومده

با شماره تلفن خودش تو تلگرام ثبت نام کرد یه sms اومد واسش سیم کارت خودش دراورد اون کدی هم که sms اومده بود تا کامپیوتر زد برنامه نصب کرد الان داره استفاده میکنه

یعنی دوستم به شماره کانتکت من دسترسی داره همه شماره های کانتکت گوشی من تو کامپیوتر اون هست

نیازی نبود سیم شو توی گوشی شما بزاره
حالا هم باید دیلیت اکانت کنن ایشون بعد دوباره لاگین کنن.
سیم کارت توی گوشی خودشون باشه...

m.beh
29-11-2015, 20:19
یه مشکلی برام پیش اومده

شما رو گوشیتون تلگرام دارید؟ آیا با گرفتن کد از طریق گوشیشما تلگرام شما به اکانت ایشون وارد شد؟

Golbarg01
29-11-2015, 23:49
یکی از دوستام گوشی قبلیش رو فروخته و قبل از فروش تلگرام گوشی و لیست کنتاکت کوشی رو کامل پاک کرده
حالا یه گوشی جدید (دست دوم) خریده و با همین شماره تلگرام رو روش نصب کرده منتها مشکل اینجاست بعد از نصب لیست کنتاکت گوشی قبلی دوباره در لیست تلگرام و لیست خود گوشی ظاهر شده ! تازه لیست تلگرام و کنتاکت صاحب قبلی این گوشی هم ظاهر شده در حالی که لیست کنتاکت گوشی کامل پاک شده بوده!! :n38:
مشکل کجاست باید چیکار کنه همشون پاک بشن؟
تازه سیمکارتشم تو یه گوشی دیگست که اصلا اندرویدی نیست و فقط کد فعال سازی واسش رفته

Golbarg01
30-11-2015, 00:31
در ادامه پست قبلیم اضافه کنم
من الان برای امتحان تلگرامم رو پاک کردم بعد کنتاکت گوشی هم کامل پاک کردم (البته قبلش بک آپ گرفتم که بتونم برگردونم) بعد دو باره تلگرام رو نصب کردم منتها بعد از نصب دوباره همه شماره ها برگشت چه تو کنتاکت گوشی و چه تو لیست تلگرام!
چرا اینجوریه؟
البته وقتی تلگرام و کنتاکت پاک بود رفتم تو واتساپ دیدم لیستش خالیه ولی توی لاین و بیتالک لیست دوستان بودن!
ممکنه به خاطر لیست این نرم افزارها باشه یا تلگرام کاری به اونا نداره؟
اینجوری که آدم هیجوقت نمی تونه گوشیشو بفروشه چون شماره و تلگرام دوستان و نزدیکانش میفته دست مردم

m.beh
30-11-2015, 02:21
من الان برای امتحان تلگرامم رو پاک کردم بعد کنتاکت گوشی هم کامل پاک کردم (البته قبلش بک آپ گرفتم که بتونم برگردونم) بعد دو باره تلگرام رو نصب کردم منتها بعد از نصب دوباره همه شماره ها برگشت چه تو کنتاکت گوشی و چه تو لیست تلگرام!
چرا اینجوریه؟
البته وقتی تلگرام و کنتاکت پاک بود رفتم تو واتساپ دیدم لیستش خالیه ولی توی لاین و بیتالک لیست دوستان بودن!
اینجوری که آدم هیجوقت نمی تونه گوشیشو بفروشه چون شماره و تلگرام دوستان و نزدیکانش میفته دست مردم
ذوست عزیز وقتی یک بار در یک گوشی به تلگرام وصل می شید. تلگرام تمام کانتکت های گوشیرو در حساب کاربری شما کپی می کنه .عد از این دیگه ربطی به گوشی یا دستگاهی که بهش وصل میشید نداره. تلگرام برای خودش یه لیست از کانتکت های شما دخیره کرده.حالا در هر دستگاهی که به تلگرام وصل بشید با یوزر خئتئن یعنی همئن شمارتئن کانکتها در آدرس بوک تلگرام موجود می باشد. و می تونه سینکش کنه با کانتکت بوک دستگاه تلفنتون. این یه جور مزیت محسوب می شه البته انگار یه بک آپ از تلفن ها دارید. وقتی کانکتهی تلفنتونو پاک می کنید به این معنی نیست که کانتکت های تلگرام روهم پاک کردید. تلگرام کپی خودشو از کانتکت های شما داره.

- - - Updated - - -

چرا اینجوریه؟
ذوست عزیز وقتی یک بار در یک گوشی به تلگرام وصل می شید. تلگرام تمام کانتکت های گوشیرو در حساب کاربری شما کپی می کنه .عد از این دیگه ربطی به گوشی یا دستگاهی که بهش وصل میشید نداره. تلگرام برای خودش یه لیست از کانتکت های شما دخیره کرده.حالا در هر دستگاهی که به تلگرام وصل بشید با یوزر خئتئن یعنی همئن شمارتئن کانکتها در آدرس بوک تلگرام موجود می باشد. و می تونه سینکش کنه با کانتکت بوک دستگاه تلفنتون. این یه جور مزیت محسوب می شه البته انگار یه بک آپ از تلفن ها دارید. وقتی کانکتهی تلفنتونو پاک می کنید به این معنی نیست که کانتکت های تلگرام روهم پاک کردید. تلگرام کپی خودشو از کانتکت های شما داره.

- - - Updated - - -

چرا اینجوریه؟

Golbarg01
30-11-2015, 04:00

نمیشه کاری کرد که کپی و سینک نکنه؟
در ضمن شماره هایی که مربوط به صاحب قبلی گوشی بوده هم در آدرس بوک تلگرام دوستم اومده با اینکه کانتکت بوک گوشی رو پاک کرده بوده
اینکه دیگه طبیعی نیست!؟

meshkiposh2200
01-12-2015, 01:14
سلام.دوستان من اگر یک کانال را بخاهم به کسی دیگه بدم که مثلا اون مدیریتش کنه باید چه یوزر و پسوردی بهش بدم؟

Hossein_it
01-12-2015, 02:16
سلام.دوستان من اگر یک کانال را بخاهم به کسی دیگه بدم که مثلا اون مدیریتش کنه باید چه یوزر و پسوردی بهش بدم؟

کافیه شماره ایشون رو به لیست کانتکت هاتون اضافه کنید بعد از قسمت تنظیمات کانال ادمینشون کنید.

EHSANRF
01-12-2015, 02:27

شما ایشون رو اضافه میکنید به کانال، بعد ادمینش میکنید..

دوستان یه مشکلی پیش اومده، گروهی دارم که سوپرگروهش کردم و 890 عضو داره، ولی متاسفانه چند مشکل باهاش دارم:

1. اونایی که برنامه رو آپدیت نکردن نمیتونن پیامی بدن یا بخونن
2. هیچ یک از پیام ها یا عکس های گروه توی تلگرام پاک نمیشن ( تو گالری مشکلی نیست ) و فقط هرکسی متن خودش رو میتونه پاک کنه، کسی نمیتونه مثل سابق Clear History کنه! این خیلی بده
3. نمیشه توی کانال ها هم کاستومایز کرد، یعنی بعضی چیزا رو از جمله تبلیغی ها و ... رو حدف کرد

روانپریش
01-12-2015, 14:27
دوستان من تلگرام نسخه دسکتاپ رو دارم وقتی میخوام صدای خودم رو توی یه گروه بذارم ارور میده که شما نمیتونین صدا بذارین فایل خالی است
ولی بقیه همه توی گروه صدا میذارن راحت

880446534
01-12-2015, 15:26
سلام.
این خبر رو خوندین؟؟؟

حالا راهش چیه ادم به این چیزا دست پیدا کنه؟؟؟
(یعنی همین به اصلاح هک رو خودمون رو گوشی یکی از دوست و اشنا ها انجام بدیم)

m.beh
01-12-2015, 16:05
سلام.
این خبر رو خوندین؟؟؟

حالا راهش چیه ادم به این چیزا دست پیدا کنه؟؟؟
(یعنی همین به اصلاح هک رو خودمون رو گوشی یکی از دوست و اشنا ها انجام بدیم)

قرار نیست در این انجمن کارهایی مثل هک کردن و آزار و اذیت دیگران آموزش داده بشه دوست عزیز. بهتره به حریم شخصی افراد احترام بزاریم

Mehran
01-12-2015, 18:32
سلام دوستان

چجوری میشه چند صد شماره رو به یه گروه اضافه کرد؟

با تشکر مهران...

Golbarg01
01-12-2015, 20:04
سلام
چند سوال
1- آدرس یه گروه یا کانال رو که توش عضویم چجوری پیدا کنیم که بدیم به دیگران؟
2- چجوری محل ذخیره شدن عکس ها و ویدئوها و صداها رو از حافظه داخلی گوشی به رم منتقل کنیم؟
3- میشه کاری کرد که عکس های هر گروهی وقتی اتوماتیک در گوشی سیو میشه در پوشه ای مخصوص همون گروه سیو بشه نه اینکه همشون قر و قاطی باشه؟
4- من برای خالی شدن حافظه گوشی چند وقت یه بار عکس های تلگرام رو از پوشه تلگرام در گوشی کپی می کنم روی کامپیوتر و بعد فایل های پوشه مورد نظر رو پاک می کنم ولی بعد از پاک کردن دوباره همون عکس های قبلی سیو میشن تو پوشه و برمیگردن و حافظه رو پر می کنن! چیکار کنم وقتی پوشه رو پاک کردم فقط عکس های جدید که از اون تاریخ به بعد اضافه میشن سیو بشن؟ البته بدون clear history کردن گروه

Nocturne
01-12-2015, 21:56
سلام. من به مورد عجیبی برخوردم. در فهرست استیکرهای پراستفاده م استیکرهایی میاد که من اصلا تاحالا ازشون استفاده نکردم!!
خواستم ببینم این باگ تلگرام هست یا اینکه کسی اکانتم رو هک کرده و برای خودش واسه دیگران پیام می فرسته؟؟!

از موارد زیر بجز ۶ تا بقیه ش رو اصلا استفاده نکردم و اصلا ندارم! نکنه یکی میاد اینها رو اد میکنه بعدم که میره پاک میکنه دوباره؟!

پ.ن: فرناز!! خوشحاله :n02:

کسی این مورد رو برخورد نداشته تا حالا؟؟ :n36:

محمد7966
01-12-2015, 22:08
کسی این مورد رو برخورد نداشته تا حالا؟؟ :n36:

برای منم همینطوری میشه
مشکل از اینجاست که این استیکرها به صورت پک هستند شما یکیشو بفرستید بقیه هم باش هستند

روانپریش
01-12-2015, 22:33
دوستان من تلگرام نسخه دسکتاپ رو دارم وقتی میخوام صدای خودم رو توی یه گروه بذارم ارور میده که شما نمیتونین صدا بذارین فایل خالی است

matr!x_2008
01-12-2015, 23:04
تلگرام کند نشده؟ پیامام دیر میره ومیاد :n37:

Iloveu-ALL
01-12-2015, 23:15

headset ـت شاید خرابه

روانپریش
02-12-2015, 00:01
headset ـت شاید خرابه

نه وقتی صحبت میکنم از میکروفن صدای خودم رو توی کامپیوتر میشنوم میکروفنم سالمه

Golbarg01
02-12-2015, 00:19
یه سوال دیگه هم داشتم بیزحمت اگه میشه جواب بدین
ما اگر در تلگرام به یکی از افراد لیست مخاطبین یا یکی از افراد گروهها پی ام بدیم ولی طرف مقابل شماره ما رو نداشته باشه بعد از خودن پی ام شماره ما رو می بینه؟
و اگر می بینه نمیشه کاری نکرد نبینه و شمارمون مخفی باشه براش؟

محمد7966
02-12-2015, 00:27
یه سوال دیگه هم داشتم بیزحمت اگه میشه جواب بدین
ما اگر در تلگرام به یکی از افراد لیست مخاطبین یا یکی از افراد گروهها پی ام بدیم ولی طرف مقابل شماره ما رو نداشته باشه بعد از خودن پی ام شماره ما رو می بینه؟
و اگر می بینه نمیشه کاری نکرد نبینه و شمارمون مخفی باشه براش؟

در گروه ها و کانالها اصلا شما اگر به کسی پیام بدید شماره شما را نخواهد دید اصلا تلگرام شماره شما رو برای طرف مقابل نمایش نمیده

Golbarg01
02-12-2015, 00:44
در گروه ها و کانالها اصلا شما اگر به کسی پیام بدید شماره شما را نخواهد دید اصلا تلگرام شماره شما رو برای طرف مقابل نمایش نمیده

ممنون
اگر در لیست مخاطبین تلگراممون باشه چی؟
یعنی ما شمارشو داشته باشیم ولی اون شماره ما رو نداشته باشه
در این صورت بازم شماره ما رو نمی بینه؟

amirmahmod
02-12-2015, 00:46
تلگرام منم تاخیر داره بد جور دیر میره مسیج نمیشه البته هنوز آپدیتش نکردم با آپدیت بهتر میشه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون

matr!x_2008
02-12-2015, 00:47
ممنون
اگر در لیست مخاطبین تلگراممون باشه چی؟
یعنی ما شمارشو داشته باشیم ولی اون شماره ما رو نداشته باشه
در این صورت بازم شماره ما رو نمی بینه؟

اره.. چون شما شماره طرفو داری وقتی پیام بدی شماره شما هم دیده میشه

Golbarg01
02-12-2015, 02:32
اره.. چون شما شماره طرفو داری وقتی پیام بدی شماره شما هم دیده میشه

راهی برای unknown نشون دادن شمارمون برای افرادی که فقط ما شمارشون رو داریم وجود داره؟

Nocturne
02-12-2015, 12:32
برای منم همینطوری میشه
مشکل از اینجاست که این استیکرها به صورت پک هستند شما یکیشو بفرستید بقیه هم باش هستند

آخه اینهایی که نشون دادم و منظورم هست هیچکدوم اصلا یکیش رو هم نفرستادم از اون پک! مثلا پک فرناز!!

محمد7966
02-12-2015, 13:13
آخه اینهایی که نشون دادم و منظورم هست هیچکدوم اصلا یکیش رو هم نفرستادم از اون پک! مثلا پک فرناز!!

یه چیز مهمی هم بگم و اون اینه که اگر شما یه استیکر دید اگر روی اون کلیک راست کنید و گزینه add stickers بزنید میره توی آرشیو استیکرهاتون
اون حرف رو تصحیح می کنم اگر کسی براتون استیکر بفرسته تا زمانی که شما اون استیکرو add نکنید هیچ وقت تو آرشیو استیکرهاتون نمیره

matr!x_2008
02-12-2015, 20:07
راهی برای unknown نشون دادن شمارمون برای افرادی که فقط ما شمارشون رو داریم وجود داره؟

تنها راهش اینه که طرف ایدی داشته باشه... شما هم با ایدی بهش پیام بدی.اینجوری شماره نمیفته

behnamy01
02-12-2015, 21:12
تنها راهش اینه که طرف ایدی داشته باشه... شما هم با ایدی بهش پیام بدی.اینجوری شماره نمیفته

چجوری میشه به ID پیام داد؟ من فقط یک بخش contacts میبینم که شماره های توی گوشیم هستش و به اونا میتونم پیام بدم فقط.

matr!x_2008
02-12-2015, 21:21
چجوری میشه به ID پیام داد؟ من فقط یک بخش contacts میبینم که شماره های توی گوشیم هستش و به اونا میتونم پیام بدم فقط.

معمولا اگر طرف ایدی داشته باشه... بالای شماره طرف ایدیش هست

behnamy01
02-12-2015, 22:09
معمولا اگر طرف ایدی داشته باشه... بالای شماره طرف ایدیش هست

الان شما فرض کنید ID کسی رو دارید، چجوری میخواین بهش پیام بدید؟ اون بالا که سرچ میکنید که فکر میکنم فقط بات ها و کانال های عمومی رو نشون میده.

matr!x_2008
02-12-2015, 22:21
سرچ تلگرام خیلی وقته بسته شده... قبلا تو همین تاپیک دوستان جواب دادن... از این روش میشه پیام داد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو لینک که کلیک کنی ایدی طرف باز میشه

Nocturne
02-12-2015, 22:39
یه چیز مهمی هم بگم و اون اینه که اگر شما یه استیکر دید اگر روی اون کلیک راست کنید و گزینه add stickers بزنید میره توی آرشیو استیکرهاتون
اون حرف رو تصحیح می کنم اگر کسی براتون استیکر بفرسته تا زمانی که شما اون استیکرو add نکنید هیچ وقت تو آرشیو استیکرهاتون نمیره

خب همین دیگه! چطور ممکنه وقتی من اینا رو اد نکردم توی ریسنتلی یوزد اومدن؟! فکر کردم یکی منو هک کرده از اینا واسه دیگران فرستاده بعدم از پک ها دوباره پاکشون کرده!

Atghia
03-12-2015, 12:25
الان شما فرض کنید ID کسی رو دارید، چجوری میخواین بهش پیام بدید؟ اون بالا که سرچ میکنید که فکر میکنم فقط بات ها و کانال های عمومی رو نشون میده.
محلی که تایپ میکنید ایدی طرف رو بزنید و سند کنید (اگر نمیخواید توی کانورسیشنتون با کسی باشه میتونید برای شماره خودتون بفرستید)بعد روش بزنید صفحه برای چت میاد

nimahandsomboy
03-12-2015, 12:30
بنده به تازگی یه کانال درست کردم

الان میخوام یه عکس بفرستم و زیر عکس توضیح بدم و پایین عکس ادرس کانال را بنویسم

یعنی میخوام عکس و متن را با هم ارسال کنم ( هر کاری میکنم به صورت جدا جدا ارسال میشه )

عین همین عکس هایی که تو کانال ها ارسال میشه و پاین عکس هم اسم کانال برای تبلیغ هست
من هم میخوام زیر عکس توضیح بدم و اسم کاال را بنویسم

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

Atghia
03-12-2015, 12:36
سلام دوست عزیز اگر شما از ابتدا با شماره در تلگرام عضو شدید تمام کسانی که شماره موبایل شما رو داشته باشند با شماره میبینن شما رو اگر اما در گروهی اد شده باشید اونایی که شماره شما رو ندارن با همون اسمی که خودتون توی گوشیتون وقته عضویت نوشتید میبینن شما رو مثلا ALI
اما اگر بیاید برای خودتون یوزر نیم تعریف کنید که شروعش با @ هستش
از اون به بعد دوستانی که از قبل شماره موبایل شما رو دارن هم یوزر نیم شما رو میبینن و هم شماره همراه شما رو
اما کسایی که شماره موبایلتون رو ندارن فقط یوزر نیم میبینن!

نکته: اگر شما شماره مویایل کسی رو دارید ولی اون شمارتون رو نداره بهش پیام بزنید شماره شما رو خواهد دید!

هرچقدر هم اسم طرف رو پاک کنید فایده نداره شما رو با شماره خواهد دید...

Atghia
03-12-2015, 12:37
دوستان یک سوالی که دارم اینه که توی این گروههای جدید 1000تایی چجوری میشه هیستوری رو پاک کرد؟ (گروه عادی منظورم نیست) کم کم گوشی تا مرز انفجار داره پیش میره:n28:

behnamy01
03-12-2015, 13:21
دوستان یک سوالی که دارم اینه که توی این گروههای جدید 1000تایی چجوری میشه هیستوری رو پاک کرد؟ (گروه عادی منظورم نیست) کم کم گوشی تا مرز انفجار داره پیش میره:n28:

برید به فایل منیجر گوشی، فولدر تلگرام
از اینجا همه فایل هایی که قبلا دیدید رو میتونید پاک کنید تا گوشی فضاش آزاد بشه. فایل های عکس و فیلم رو از اینجا پاک کنید. متن ها رو از توی چت ها و... پاک کنید فضایی از گوشی آزاد نمیشه.

Iloveu-ALL
03-12-2015, 23:10

یعنی میخوام عکس و متن را با هم ارسال کنم ( هر کاری میکنم به صورت جدا جدا ارسال میشه )

عین همین عکس هایی که تو کانال ها ارسال میشه و پاین عکس هم اسم کانال برای تبلیغ هست

من قبلنا هر چی توی تلگرام و همینطور پلاس گشتم نتونستم پیدا کنم.
ولی با تلگرام نسخه desktop راحت میشه ، کافیه عکس رو از یک جا بکشی به داخل نرم افزار تلگرام ، بعدش پنجره ای باز میشه که اونجا هر چی بنویسی زیر عکس میاد!

m.beh
04-12-2015, 11:02

فکر می کنم همون موقع که میخواهید عکس رو بفرستید بهتون امکانمی ده که توضیح بدید زیرش

روانپریش
04-12-2015, 12:18
دوستان من تلگرام نسخه کامپیوتر رو دارم چرا وقتی میخوام صدامو توی یه گروه بذارم با اینکه میکروفن هم وصله به سیستم این ارور رو میده؟مشکل از کجاست؟
اینم عکس ارور:

scorpion2
04-12-2015, 12:43
دوستان من تلگرام نسخه کامپیوتر رو دارم چرا وقتی میخوام صدامو توی یه گروه بذارم با اینکه میکروفن هم وصله به سیستم این ارور رو میده؟مشکل از کجاست؟
اینم عکس ارور:

درود
نسخه 0.9.13 الان تست کردم مشکلی نداشت و صدا ارسال می شد.
مطمئن هستید که صدا ضبط می شود؟ میکروفون سالم هست؟

روانپریش
04-12-2015, 12:51
درود
نسخه 0.9.13 الان تست کردم مشکلی نداشت و صدا ارسال می شد.
مطمئن هستید که صدا ضبط می شود؟ میکروفون سالم هست؟
اره میکروفنم سالم هست
همین ارور رومیده که پست بالا گذاشتم مشکل از کجاست؟

scorpion2
04-12-2015, 15:52
اره میکروفنم سالم هست
همین ارور رومیده که پست بالا گذاشتم مشکل از کجاست؟
تنظیمات میکروفون رو توی Audio Manager چک کنید ببینید قسمت Recording روی mute نباشد (آیکنش کنار ساعت ویندوز هست)
چون توسط تلگرام صدایی ضبط نمی شود برای همین خطای خالی بودن فایل رو می دهد.

روانپریش
04-12-2015, 21:45
تنظیمات میکروفون رو توی Audio Manager چک کنید ببینید قسمت Recording روی mute نباشد (آیکنش کنار ساعت ویندوز هست)
چون توسط تلگرام صدایی ضبط نمی شود برای همین خطای خالی بودن فایل رو می دهد.
اون گزینه رو هم چک کردم درست بود ولی بازم همون ارور رو میده

hamideh.rose
06-12-2015, 09:10
سلام
یه سوال داشتم من با یکی از دوستام چت میکردم که اون منو با ایدیم اد کرده بود و من شمارشو نداشتم دیروز داشتیم چت میکردیم که دیدم به جای اسمش یه شماره اومد ازش پرسیدم این شماره تو گفتش نه من همچین شماره ای ندارم
به نظرتون هک شدیم؟؟؟؟؟؟؟

king_darkness
07-12-2015, 10:15
سلام
یه سوال داشتم من با یکی از دوستام چت میکردم که اون منو با ایدیم اد کرده بود و من شمارشو نداشتم دیروز داشتیم چت میکردیم که دیدم به جای اسمش یه شماره اومد ازش پرسیدم این شماره تو گفتش نه من همچین شماره ای ندارم
به نظرتون هک شدیم؟؟؟؟؟؟؟

شماره ای که به جای اسمش امده تو یه گوشی دیگه که تلگرام داره بزن. من احتمال میدم شماره برای همین دوستت باشه و دستش به share contact خورده

hamideh.rose
07-12-2015, 10:41
شماره ای که به جای اسمش امده تو یه گوشی دیگه که تلگرام داره بزن. من احتمال میدم شماره برای همین دوستت باشه و دستش به share contact خورده
شماره رو تو گوشی دیگه بزنم چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه شماره زنگ میزدم خاموش بود

king_darkness
07-12-2015, 11:07
شماره رو تو گوشی دیگه بزنم چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه شماره زنگ میزدم خاموش بود
شماره تو یه گوشی تلگرام داره سیو کن برو تو تلگرام معلوم میشه که اکانت واسه کیه!

Scof
07-12-2015, 14:12
------------/BusinessStrategy
------------/mentalmodels
------------/atarbashi

hamideh.rose
07-12-2015, 14:33
شماره تو یه گوشی تلگرام داره سیو کن برو تو تلگرام معلوم میشه که اکانت واسه کیه!
تو یه گوشی دیگه زدم ولی تلگرام نداشت

pedram-007
09-12-2015, 01:49
سلام دوستان
نميدونم تا الان ديديد كه استيكرايي هست كه براي اسماي ايراني دارن ميسازن و با شكلكاي مختلف
از اونجايي اسم خودمو نتونستم توشون پيدا كنم درصدد اين هستم كه خودم بسازم منتها به اون شكلكاشون نياز دارم با فرمت عكس كه بتونم
اديتشون كنم و اسم خودمو بزنم!
ميخواستم بدونم راهي هست كه اون استيكرا رو بشه به صورت فرمت عكس تو كامپيوتر ذخيره كرد و دست به كار شد يا نه؟!
ممنون

روانپریش
09-12-2015, 14:17
بچه ها چرا من هر چی گروه های رو که ترک کردم پاک میکنم باز با لاگین دوباره توی لیستم میان چیکار کنم که نیان؟

nima3p2p
10-12-2015, 01:03
راهی نداره بدون شماره تلفن ثبت نام کنی؟

Hossein_it
10-12-2015, 01:32
راهی نداره بدون شماره تلفن ثبت نام کنی؟

خیر.......

m.beh
20-12-2015, 19:55
سلام

آیا راهی یا آپشنی هستدر تلگرام که یه نوشته ای رو ته تمام مسیج هایی که توییک کانالی می فرستیم بچسبونه؟ یعنی هر مسیجی که میزاریم تهش به طور اتوماتیک اون نوشته نوشته بشه و فرستاده بشه. مثل همین امضایی که تو فروم داریم

pars207
26-12-2015, 21:44
سلام دوستان یک گروه با 90 عضو داریم چطور میشه تبدیل کنیم به س.و.پ.رگروه تا بتونیم پستهای اضافی را پاک کنیم؟
گزینه اپگرید برامون فعال نیست

محمد7966
26-12-2015, 21:54
سلام دوستان یک گروه با 90 عضو داریم چطور میشه تبدیل کنیم به س.و.پ.رگروه تا بتونیم پستهای اضافی را پاک کنیم؟
گزینه اپگرید برامون فعال نیست

سلام ظاهرا باید گروه تون اول باید 200نفر بشه تا به سوپرگروه تبدیل کنید این صفحه رو بخونید

pars207
26-12-2015, 22:01
سلام ظاهرا باید گروه تون اول باید 200نفر بشه تا به سوپرگروه تبدیل کنید این صفحه رو بخونید

بنظرم کمتر از 200 هم بشه چون تو گروهی هستم که با 190 عضو سو.پرگروهه
حالا میخوام بدونم اون حد مورد نیاز چقدره

محمد7966
26-12-2015, 22:05
بنظرم کمتر از 200 هم بشه چون تو گروهی هستم که با 190 عضو سو.پرگروهه
حالا میخوام بدونم اون حد مورد نیاز چقدره

یه چیز دیگه ای هم هست و اون اینه که باید حتما آخرین نسخه تلگرام رو داشته باشید

pars207
26-12-2015, 22:12
یه چیز دیگه ای هم هست و اون اینه که باید حتما آخرین نسخه تلگرام رو داشته باشید
اپدیت کردیم بازم نشد

محمد7966
26-12-2015, 22:14
اپدیت کردیم بازم نشد

ولی نظر من اینه که حتما باید 200نفر باشید تا سوپر گروه بشید اینو هم از سایتهای خارجی وهم از خودت سایت تلگرام دیدم

pars207
26-12-2015, 22:21
ولی نظر من اینه که حتما باید 200نفر باشید تا سوپر گروه بشید اینو هم از سایتهای خارجی وهم از خودت سایت تلگرام دیدم

راهی برا دور زدنش ندارید؟ مثلا 110 تا عضو کاذب اضافه کنیم گروه را اپگرید و حذفشون کنیم

محمد7966
26-12-2015, 22:31
راستش در این زمینه تجربه ای نداشتم

شاید هم بشه یه جوری دورش زد ولی من نمیدونم

banii
29-12-2015, 14:05
active sessions توی سیتینگ دقیقا چی میگه ؟!

یعنی دیوایس ها و سیستم عاملهایی که با اونها اکانت ما لاگین شده ؟!

خب الان به جز مشخصات گوشی خودم و فایرفاکس و ویندوز (با web هم آن میشم) ، مشخصات یک نوع گوشی سامسونگ رو هم زده ...:blink:
یعنی صاحاب اون سامسونگه منو هک کرده ؟! :n13:

| SoRoush 8K |
29-12-2015, 14:19
راهی برا دور زدنش ندارید؟ مثلا 110 تا عضو کاذب اضافه کنیم گروه را اپگرید و حذفشون کنیم
اعضا که به 500 برسه قابلیت سوپر گروپیش سیو میشه و باقی میمونه حتی اگه اعضا لفت بدن .

mqt
30-12-2015, 10:10
سلام
یک نفر منو توی یک گروه تلگرام اد کرده بود، من به محض دیدن اسم گروه اون رو Delete and exit کردم.
ولی هر دفعه به تلگرام برمی‌گردم، اون رو در لیست گروه‌های تلگرامم می‌بینم و هر دفعه اون رو Delete and exit می‌کنم. تا حالا شاید بیشتر از ۱۰ بار این کارو کردم، ولی هر روزی که وارد تلگرام می‌شم می‌‌بینم دوباره برگشته. دیگه داره واقعا عصبانیم می‌کنه. به هر حال چه طور می‌تونم برای همیشه از شر این گروه خلاص بشم، طوری‌که به هیچ وجه دیگه تو لیست گروه‌های تلگرامم نیاد؟
با تشکر

محمد7966
30-12-2015, 14:06
سلام
یک نفر منو توی یک گروه تلگرام اد کرده بود، من به محض دیدن اسم گروه اون رو Delete and exit کردم.
ولی هر دفعه به تلگرام برمی‌گردم، اون رو در لیست گروه‌های تلگرامم می‌بینم و هر دفعه اون رو Delete and exit می‌کنم. تا حالا شاید بیشتر از ۱۰ بار این کارو کردم، ولی هر روزی که وارد تلگرام می‌شم می‌‌بینم دوباره برگشته. دیگه داره واقعا عصبانیم می‌کنه. به هر حال چه طور می‌تونم برای همیشه از شر این گروه خلاص بشم، طوری‌که به هیچ وجه دیگه تو لیست گروه‌های تلگرامم نیاد؟
با تشکر

سلام
نگاه کنبد این برای من هم اتفاق افتاده
بارها و بارها هم کار شما رو انجام دادم
ولی شما leave هم بزنید بهتره

Click 1
31-12-2015, 20:32
دوستان میشه کاری کنیم که وقتی تلگرام نصب می کنیم برای کسی پیام Join نره ؟

greena
31-12-2015, 22:05
سلام

راهی هست برای انتقال شماره ها از تلگرام به دفترچه تماسها ؟

من گوشیمو رسیت فکتوری کردم تمام شماره هام پریده ....

اگه برای بازیابی رست فاکتوری هم برنامه ای دارید بفرمایید یا برای رم اس دی....

banii
01-01-2016, 00:41
سلام

راهی هست برای انتقال شماره ها از تلگرام به دفترچه تماسها ؟

من گوشیمو رسیت فکتوری کردم تمام شماره هام پریده ....

اگه برای بازیابی رست فاکتوری هم برنامه ای دارید بفرمایید یا برای رم اس دی....

سلام بر شما
در آیفون (منظور سیستم عامل ios) تا جاییکه من مطلعم اگر از قسمت سیتینگ/تلگرام همون contect روشن باشه بعد از اولین ورود به تلگرام شماره ها آپدیت میشه ...
نمیدونم اندروید و ویندوز فون و ... هم اینجوریه یا نه ...

greena
02-01-2016, 10:24
سلام بر شما
در آیفون (منظور سیستم عامل ios) تا جاییکه من مطلعم اگر از قسمت سیتینگ/تلگرام همون contect روشن باشه بعد از اولین ورود به تلگرام شماره ها آپدیت میشه ...
نمیدونم اندروید و ویندوز فون و ... هم اینجوریه یا نه ...

برای اندروید چه طور؟

pedram-007
02-01-2016, 11:17
سلام
اقا از امروز صبح تلگرام من نه با اینترنت شاتل و نه با مخابرات و همینطور قیر ش*ک*ن اصلا وصل نمیشه!
چرا؟ واسه بقیه اکیه؟

ruzbeh1
02-01-2016, 11:24
سلام
اقا از امروز صبح تلگرام من نه با اینترنت شاتل و نه با مخابرات و همینطور قیر ش*ک*ن اصلا وصل نمیشه!
چرا؟ واسه بقیه اکیه؟

من فقط با ققققق*ر*ش* ک****ن می تونم تلگرام وصل بشم

Armin.Computer
02-01-2016, 11:27
سلام
چرا؟ واسه بقیه اکیه؟

نه واسه من خوبه
من آسیانک دارم

MOHAMMAD2010
02-01-2016, 11:51
نه واسه من خوبه
من آسیانک دارم

منم اسیا تک دارم ولی قطع هست !
مشکل سراسریه مثل اینکه :

چرا تلگرام قطع‌شده است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shifter
02-01-2016, 12:03
امروز صبح منم با 4G ایرانسل و ADSL مخابرات نمیتونم وصل بشم...:n03:

Armin.Computer
02-01-2016, 12:06
منم اسیا تک دارم ولی قطع هست !
مشکل سراسریه مثل اینکه :

چرا تلگرام قطع‌شده است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ظاهرا اختلال داره

Milad4171
02-01-2016, 12:10
سلام. برای منم رو حالت Connecting هست اما خودش درست هست احتمالا همون فیلتر هوشمند هست چون لینک های گذشته رو که عکس یا صدا باشه رو باز میکنه . یعنی تلگرام وصل هست ولی بعضی سرور هاش غیر فعال شده .

mahdi--
02-01-2016, 12:13
فقط زورشون به تلگرام ما رسیده[emoji52]

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

Armin.Computer
02-01-2016, 12:22
نه واسه من خوبه
من آسیانک دارم

برای من الان قطع شد!!!!!!

matr!x_2008
02-01-2016, 12:42
رو ایرانسل هم فعلا قطع شد..

MOHAMMAD2010
02-01-2016, 12:43
برای من الان قطع شد!!!!!!

الان که قطع شده با قیلتر شکن هم هنوز قطعه !؟ چون بعضیا میگن با قیلتر شکن وصل میشه ، خب اگه مشکل واقعا از خود تلگرام باشه که با قیلتر شکن هم نباید وصل بشه !

mostafabad2007
02-01-2016, 12:45
سلام منم پارس انلاین دارم قطعه تازه خواهرم که مخابرات داره قطعه با فیلتر میلترم باز نمیشه

scorpion2
02-01-2016, 12:50
درود

مناطقی که تلگرام از دسترس خارج شده/ ایران، عمان، بخش‌هایی از اروپای مرکزی و کالیفرنیا جزو اين مناطق هستند

جهانی هست موضوع و مربوط به ایران نیست فقط.

Milad4171
02-01-2016, 13:16
مشکل مربوط به خود تلگرام هست هیچ ارتباطی با ایران نداره. احتمالا در زمان ارتقا سرورها و تعطیلات عید میلادی این مشکلات بوجود اومده.
اما فکر میکنم حداکثر تا یک ساعت دیگه موضوع حل میشه یا فعلا به روز رسانی متوقف بشه .

Armin.Computer
02-01-2016, 13:45
واسه من الان وصل شد
ظاهرا مشکل مربوط به خود تلگرامه

mahdi--
02-01-2016, 13:50
تلگرام منم درست شد....

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

ghazal1129
03-01-2016, 08:44
سلام

يه سوال داشتم از دوستان كه اگه جواب بدن ممنون ميشم.

كسي ميدونه اگه بخوايم توي يه كانال تلگرام member ها رو بصورت گروهي اد كنيم ميشه يا نه؟
يعني بخوايم بجاي اينكه تمامي كانتكت هامونو تك تك اد كنيم يكباره يه ديتابيس از كانتكت ها بهش اد كنيم!!

ممنونش

روانپریش
08-01-2016, 14:42
دوستان من تلگرام دستکتاپ رو دارم چجوری میتونم تمام عکسهایی که قبلا برای پروفایبلم گذاشتم رو پاک کنم؟

محمد7966
08-01-2016, 14:45
دوستان من تلگرام دستکتاپ رو دارم چجوری میتونم تمام عکسهایی که قبلا برای پروفایبلم گذاشتم رو پاک کنم؟

اگر دقت کنید روی هر عکس اصلی کیلک راست کنید گزینه دیلیت داره
وقتی عکس اصلی رو دیلیت کنید بقیه عکسها هم خود به خود میان و میتونید پاکشون کنید

روانپریش
08-01-2016, 18:32
اگر دقت کنید روی هر عکس اصلی کیلک راست کنید گزینه دیلیت داره
وقتی عکس اصلی رو دیلیت کنید بقیه عکسها هم خود به خود میان و میتونید پاکشون کنید
عزیز عکسهایی که قبلا برای پروفایلم گذاشتم رو میگم اونا چجوری پاک کنم؟

محمد7966
08-01-2016, 18:48
عزیز عکسهایی که قبلا برای پروفایلم گذاشتم رو میگم اونا چجوری پاک کنم؟

نگاه کنید من هم همینو میگم
مگه شما یک اکانت ندارید؟
اگر یک امانت دارید و روی همون اکانت کلی عکس پروفایل گذاشته باشید کافیه روی همون عکسی که الان روی پروفایلتون هست کلیک راست کنید و گزینه دیلیت رو بزنید
البته روی عکس کلیک کنید تا بزرگ بشه و بعد کلیک راست کنید و دیلیت کنید

روانپریش
08-01-2016, 22:52
نگاه کنید من هم همینو میگم
مگه شما یک اکانت ندارید؟
اگر یک امانت دارید و روی همون اکانت کلی عکس پروفایل گذاشته باشید کافیه روی همون عکسی که الان روی پروفایلتون هست کلیک راست کنید و گزینه دیلیت رو بزنید
البته روی عکس کلیک کنید تا بزرگ بشه و بعد کلیک راست کنید و دیلیت کنید

مچکرم مشکل بر طرف شد
العان این عکسهایی که پاک کردم بره همیشه پاک شدند؟

cenam
09-01-2016, 00:01
دوستان تلگرام کامپیوتر هک میشه ؟ راه جلوگیری داره؟

در مورد گوشی چی ؟

scorpion2
09-01-2016, 00:25

در مورد گوشی چی ؟
درود
تا شخصی به اون کدی که تلگرام براتون ارسال میکنه ( چه به صورت پیامک یا داخل خود تلگرام) دسترسی پیدا نکند کاری نمیتونه پیش ببره ، برای اینکه اکانتتون به مشکل نخورده two – step verification را از قسمت تنظیمات فعال کنید. با اینکار اگر اون کد رو هم داشته باشد هنگام ورود ازتون پسوردی که تعیین کردید می خواهد.

العان این عکسهایی که پاک کردم بره همیشه پاک شدند؟

بله اگر پاک کردید قابل بازیابی مجدد نمی باشد.

saman.farabi4040
11-01-2016, 18:25
سلام دوستان یه مدته تو یه سری کانال ها خودبه خود عضو میشم راهی داره که جلوش بگیرم؟ کلافم کرده:n35:

Iloveu-ALL
11-01-2016, 18:41

در مورد گوشی چی ؟

با فعال کردن two – step verification که بالا دوست عزیز توضیح داد، کسی که گوشی شما رو داشته باشه و اون 5 رقم عدد بیاد نمیتونه بهتون وصل شه چون نیاز هست علاوه بر اون 5 رقم ، یک رمز ورود هم بزنه.

نکته ای دیگه که باید انجام بدید: این هست که اگر شما در کامپیوتر کسی وارد حساب تلگرامتون شدید باید حتما بعد از تمام شدن کارتون از تنظیمات گزینه logout رو بزنید، چون اگر نزنید هر کسی میتونه فقط با کلیک بر روی نرم افزار تلگرام، و بدون رمز پیام هاتون رو بخونه و ...
اگه جایی وارد شدید (کامپیوتر/گوشی دیگر) و به اون دسترسی ندارید:
در قسمت privacy and security تنظیمات تلگرام ، قسمت Active Sessions به شما لیستی از دیوایس هایی که به حسابتون وصل هستن رو نمایش میده
گزینه Terminate All other Sessions رو بزنی همه ی دیوایس هایی که دسترسی دارن قطع میشه
بصورت دستی قطع میشه

saman123123
12-01-2016, 13:39
تو تلگرام اگر شماره فردی رو در مخاطبین داشته باشیم و بهش پیام بدیم،اگر اون فرد در قسمت infoکیک کنه میتونه شماره ما رو ببینه؟

محمد7966
12-01-2016, 16:16
تو تلگرام اگر شماره فردی رو در مخاطبین داشته باشیم و بهش پیام بدیم،اگر اون فرد در قسمت infoکیک کنه میتونه شماره ما رو ببینه؟

بله
برای خودم بارها اتفاق افتاده که دوستانم بهم پیام میدن و تلگرام شماره اونها رو نشون میده
اصلا نیازی نیست که تو info برید
پیام که بفرستید شماره شما نشون داده میشه

banii
12-01-2016, 16:21

بله میبینه ... علاوه بر شماره اسم و فامیلی که توی تلگرام ثبت کردید هم میبینه...

برای اینکه شماره شما غیر قابل رویت باشه باید ID تلگرام طرف رو داشته باشید (البته با فرض اینکه طرف آی دی شو فعال نموده باشه! )

Atghia
13-01-2016, 18:22
دوستان بهيچ عنوان تحت تاثير تبليغات نرم افزار هك تلگرام قرار نگيريد!
بعضي جاها ٧ تومن بعضي جاها ٩ و هرچي ديگه ميفروشن
حالا چي هست؟ بسيار مزحك! چندتا فولدر داخل يه فايل زيپ هست كه مثلا اندرويد و آي او اس رو تفكيك كرده
بعد مثلا اندوريد رو باز ميكنيد دوتا پوشه داره
يكيش داخلش برنامه اي به اسم ستينگ هست كه بابد روي گوشي قرباني نصب كنيد!!!
يه راه ديگه و در واقع پوشه دوم يك كار بسيار چيپ و ضايع!!! كه در طي اون به قرباني با به ايدي صوري به اسم تلگرام فارسي پيام ميزنيد كه تاييد نكردي و كد بفرست و تابلو!!!!
يعني اينقدر اينا مسخرس كه خدا ميدونه
اينا رو اينجا گفتم كه افراد كمتري خام خريد همچين چيزي بشن

Sent from my iPhone using Tapatalk

EHSANRF
13-01-2016, 23:40
در تکمیل صحبت دوست عزیزمون، تلگرام هک شدنی نیست دوستان
(ممکنه در آینده بشه ولی فعلا ایمن ترین اپلیکیشن همین تلگرامه توی اپلیکیشن های عمومی چت و ... )
این جوجه فوکولی ها هم که اسمشو گذاشتن هک! در اصل هک نیست
طرف رو گول میزنن
شماره یه بدبختی رو (ترجیحا اونایی که انگلیسی شون خوب نیست یا کار با اپلیکیشن ها رو بلد نیستن ) گیر میارن
بعد میخوان اکتیو کنن (با نسخه دسکتاپ ) یه کد میره برای طرف
این جوجه هم میاد با یه آی دی دیگه به اسم تبلیغات ( یا آی دی خود تلگرام با حروف اضافه مثل telegrame ) یا هر چیزی دیگه میگه که میخوام تلگرامتون رو ال کنم و بل کنم
طرف هم ساده اس میاد کد رو براش کپی میکنه، کپی کردن کد همانا و دسترسی به تلگرام بخت برگشته همانا
هرچند اگه قربانی active season ها رو بلد باشه میتونه راحت کیک کنه اون جوجه رو
در کل تا جایی که میدونم این هک نیست!

matr!x_2008
13-01-2016, 23:52
چطوری باید از ریپورت خارج شد؟ به هیچ کس نمیشه پیام داد جز کسایی که شماره رو دارن... راه حلش چیه؟

banii
14-01-2016, 00:02
بنا به مشاهده و تجربه بنده اکانت تلگرام حتی با فعال بودن Two-Step Verification قابل هک ـه !
چون و چندشو دقیق نمیدونم ... اما اینو امروز فهمیدم که محض سرگرمی یک اکانت جعلی درست کردم (با از این شماره های رایگان اینترنتی ...) البته متوجه شدم با همون شماره یکی پیش از من اکانت ساخته بود و داشت یک کارایی میکرد ... بعد تازه طرف هم ایرانی بود ... کلا جالبه ملت همیشه در صحنه ای هستیم ... :n02: اولین کاری که کردم دیوایس های دیگه رو لوگ آوت کردم ... چند ثانیه دیگه یکی دوباره لاگین شد ... (خب تا اینجا که مساله سادست ... یعنی در اصل من هم همینجوری به این اکانت وارد شده بودم ... ارسال کد فعال سازی به اون شماره و ورود مجدد... ) اما حتی زمانیکه اون کد مرحله 2 رو هم فعال نمودم و ایمیل ریکاوری هم حتی گذاشتم باز هم سر چند ثانیه هک میکرد ... زمانیکه ایمیل ریکاوری بگذارید طرف اگر فرگات پسورد رو بزنه به ایمیل کد میره یعنی ایمیل رو هم هک کرد اما نه ؟ چون ایمیلم رو که چک میکردم اون ایمیل تلگرام باز نشده بود ... با اون هکره هی لجبازی میکردم ... چندین و چند بار هک میکرد و سریع هم دیوایس منو لوگ آوت میکرد ... منم همین کارو با او میکردم اما من هکش نمیکردم بلکه فقط سریعتر عمل میکردم و بهش فرصت پسورد 2 نمیدادم ...
خلاصه که بنده به زعم خودم به شما اطمینان میدهم که امنیتی در تلگرام وجود نداره ...

بنده خودم هم یک روش داشتم که خیلی هم ساده است شاید به ذهن خیلیا دیگه هم برسه ... که البته نمیشه اسمشو هک گذاشت اما خب میشه به اکانت طرف دسترسی داشت ... بنا به مسایل امنیتی نمیگم ! :n02: از این روشهایی که شما گفتید هم نیست ... در مورد چیزیکه شما گفتید هم ظرف 2 دقیقه باید کد فعال سازی ثبت بشه اونوقت یعنی توی همون دو دقیقه طرف رو آنلاین گیر میارید و اونم سریع کد رو میفرسته ؟

EHSANRF
14-01-2016, 00:49
دوست عزیز این شماره ها پابلیک هستن و ربطی به هک نداره، ممکنه هر دقیقه کاربر تلگرام، واتساپ و ... روی اونها تغییر کنه، دلیل نمیشه

رضا صادقی
14-01-2016, 10:10
سلام
بچه ها راهی هست که بفهمم یه نفر شماره من رو توی تلگرامش داره یا نه؟
مثلا من توی لیست فرنداش هستم یا نه؟

CNX14
14-01-2016, 13:28
دوستان این برنامه هایی که برای ارسال گروهی پیام تبلیغات به تلگرام رو میفروشند خارجیه یا ایرانی؟ کسی اسمشو میدونه؟

banii
14-01-2016, 22:22
من یک گروه ایجاد نمودم چرا وقتی دوستانمو invite میکنم پیامهای بعد از اینویت شدنشونو میبینند ... اون پیامهایی که از پیش بوده براشون غیر قابل رویته چرا ؟!

محمد7966
14-01-2016, 22:37
من یک گروه ایجاد نمودم چرا وقتی دوستانمو invite میکنم پیامهای بعد از اینویت شدنشونو میبینند ... اون پیامهایی که از پیش بوده براشون غیر قابل رویته چرا ؟!

فکر نکنم جوابی برای چراتون باشه
احتمالا خود تلگرام اینکار رو کرده
ولی فکر کنم تو سوپر گروه این قابلیت برداشته شده
یعنی تو سوپر گروه میتونن پیام های قبل از اینویت رو هم ببینند.

banii
14-01-2016, 23:17
فکر نکنم جوابی برای چراتون باشه
احتمالا خود تلگرام اینکار رو کرده
ولی فکر کنم تو سوپر گروه این قابلیت برداشته شده
یعنی تو سوپر گروه میتونن پیام های قبل از اینویت رو هم ببینند.

اوهوم درسته ... خودم هم همین حدسو زدم ...

یک سوال دیگه ؟ من اگر پیام کسی رو برای یکی فروارد کنم اون طرفی که اصل پیام از اون بوده مطلع میشه ؟!

محمد7966
14-01-2016, 23:26
اوهوم درسته ... خودم هم همین حدسو زدم ...

یک سوال دیگه ؟ من اگر پیام کسی رو برای یکی فروارد کنم اون طرفی که اصل پیام از اون بوده مطلع میشه ؟!

خیر
ولی خب اسمش روی پیام میمونه مگر اینکه پیامشو کپی کنید

banii
14-01-2016, 23:47
خیر
ولی خب اسمش روی پیام میمونه مگر اینکه پیامشو کپی کنید

اسمش روی پیام مهم نیست ... یعنی منظورم اینه که طرفی که پیام فروارد شده را من برای اون میفرستم خب بفهمه مهم نیست ... طرفی که پیام رو از اون دریافته ام چی ؟ نمیفهمه دیگه ظاهرا نه؟!

محمد7966
14-01-2016, 23:53
اسمش روی پیام مهم نیست ... یعنی منظورم اینه که طرفی که پیام فروارد شده را من برای اون میفرستم خب بفهمه مهم نیست ... طرفی که پیام رو از اون دریافته ام چی ؟ نمیفهمه دیگه ظاهرا نه؟!

خیر نمی فهمه

banii
16-01-2016, 11:54
سلام. من یک گروه کوچکی ایجاد نَمودم و بعد امروز مساله ای پیش اومد و تمام پست های داخل اون گروه رو حذف کردم ... اما ظاهرا وقتیکه حذف میکنم از روی پیامهای تلگرامی من حذف میشه یعنی در اصل برای من هیدن میشه ... آیا اینطوره !؟ یعنی الان اون پیامهای قبلی هنوز برای اعضا نمایش داده میشه ؟! ضمنا تعدادی از اعضا رو هم remove کردم برای اونها چطور ... ؟!

محمد7966
16-01-2016, 12:10
سلام. من یک گروه کوچکی ایجاد نَمودم و بعد امروز مساله ای پیش اومد و تمام پست های داخل اون گروه رو حذف کردم ... اما ظاهرا وقتیکه حذف میکنم از روی پیامهای تلگرامی من حذف میشه یعنی در اصل برای من هیدن میشه ... آیا اینطوره !؟ یعنی الان اون پیامهای قبلی هنوز برای اعضا نمایش داده میشه ؟! ضمنا تعدادی از اعضا رو هم remove کردم برای اونها چطور ... ؟!

تجربه حذف گروه رو تجربه کردم سوپر گروه دکتر سروش عضو شدم ولی به خاطر یه سری مسائل سوپر گروهو حذف کردند و گروه هم همینطوریه
یعنی مدیر اگر حذف کنه برای دیگر اعضا هم نشون داده نمیشه
اینو هم تو یه گروه تجربه کردم یعنی یکی می اومد تبلیغ میذاشت و می رفت و مدیر پیاماشو پاک می کرد و در نتیجه برای ما هم نشون داده نمی شد

ویرایش:نه اگر شما مدیر گروه باشید کلا برای بقیه هم پاک میشه

banii
16-01-2016, 13:48
مطمئنید ؟ ربطی به اینکه اون سوپر گروه بوده نداشته ؟!

از یکی از بچه ها پرسیدم گفت نه الان داره پیامهای قبلی رو میبینه ...

محمد7966
16-01-2016, 13:52
مطمئنید ؟ ربطی به اینکه اون سوپر گروه بوده نداشته ؟!

از یکی از بچه ها پرسیدم گفت نه الان داره پیامهای قبلی رو میبینه ...

شما الان گروه تشکیل داده بودید یا سوپر گروه؟

banii
16-01-2016, 14:02
شما الان گروه تشکیل داده بودید یا سوپر گروه؟

والا من زیاد تلگرام باز نیستم ... گروه دیگه ... همون new group
سوپرگروه چی است اصلا ؟ من تصور کردم منظور از سوپرگروه همینکه تعداد اعضاش زیاد باشه ؟! :n26: