word [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : word

trex
08-29-2004, 11:15 PM
سلام
من یک مشکل تو word دارم.
زمانی که هم لغات فارسی هم انگلیسی را میخواهم تایپ کنم دچار مشکل هستم.
يعني نميتوانم انها را كنار هم قرار دهم.
لطفا يه توضيح دهيد.
مرسي

CyrusCo
08-30-2004, 02:59 PM
يكي هم بگه چجوري عدد ها رو توي ورد به فارسي تبديل كنيم؟؟

habibi
08-31-2004, 09:11 PM
آقاي تركس! شما دقيقا توي چه ويندوزي و چه نسخه‌اي از افيس تايپ مي‌كني؟ بيشتر توضيح بده شايد كمكي از دست ما بربياد. عددها هم توي ورد تابع حالت صفحه است اگر كرزر شما انگليسي باشه عدد انگليسي و اگر كرزر فارسي باشه عدد فارسي مي‌شه. البته تنظيمهاي ديگه‌اي هم هست كه از كنترل پنل و language امكان داره.

trex
08-31-2004, 09:35 PM
thanks habibi
سلام
win xp office xp

habibi
08-31-2004, 09:53 PM
شما توي ويندوز ايكس پي قابليت فارسي رو فعال كردين؟ داخل كنترل پانل رو مي‌گم؟ مشكل شما چه جوريه؟ دو كلمه از دو زبان مختلف توي يك خط جا نمي‌شن؟ يا فاصله خالي رد مي‌كنه؟ لطفا دقيقتر توضيح بدين تو چه وضعيتي دچار مشكل مي‌شين؟

Arash4u
09-01-2004, 02:02 PM
اعداد رو ميدونم چه طوري فارسي ميشن. صبر كن!
الان ميگم ها!
نوك زبونمه!
تو يكي از قسمتها در منوي Option بايد يه دسكاري بكني. چون الان ورد در دسترس نيس نميتونم دقيق بگم.
فردا!!! :lol:

CyrusCo
09-01-2004, 02:33 PM
من ویندوز ایکس پی رو فارسی کردم ولی نمی دونم چرا توی ورد وقتی فارسی می نویسم انگلیش تایپ می کنه

babbazzaz
09-04-2004, 07:10 PM
عزيز چون اعداد در آفيس بايد تنظيم بشه در اين مسير كه ميگم برو و تنظيم كن تا هر وقت انگليسي بود انگليسي بزنه و هر وقت فارسي بوذ فارسي بزنه
tools---option---complex script اونجا اعداد را بزار روي system درست ميشه البته در آفيس 2000 يه كم جاش فرق ميكنه ولي راه همينه البته براي بعضي ار سيستمها india يا همان هندي هم جواب ميده
موفق باشي

Arash4u
09-05-2004, 07:24 AM
تمام چيزايي كه اين آقا گفت كاملا درسه. فقط نگف بعدش بايد چه كار كرد:
tools---option---complex script اين كسير رو كه رفتين در پايين پنجره يه گزينه به نام Numberal هس. اونو به حالت Context تغییر بدین. در صورتی هم که به حالت India بزارین اعداد هم در فارسی و هم در اینگیلیسی به صورت فارسی نوشته میشه.

MaSoOd
09-06-2004, 10:11 PM
روش تنظیم word برای نوشتن اعداد به صورت فارسی :

1- به منوی Tools رفته و گزینه Options را انتخاب کنید .
2- Complex Scripts را انتخاب کنید و در داخل آن در قسمت General
Numeral را به Context تغییر دهید که و از اعداد فارسی لذت ببرید.

ضمیمه روزنامه جام جم( کلیک) یکشنبه 15 شهریور All rights Reserved ©Copyright