PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور میتونم دو ویندوز در یه درایو نصب کنم



sayedreza
29-04-2005, 09:57
سلام
آیا راهی وجود داره که 98 و ایکس پی رو در یه درایو نصب کنم؟

sadegh138
29-04-2005, 10:55
تا اونجايي كه من مي دونم نه نميشه در بوت كردن مشكل پيدا ميكنه

CD-RW
01-05-2005, 22:23
Sadegh138 عزيز
اين طور هم كه شما مي گي نيست !
اتفاقا خيلي هم راحت نصب مي شه ولي اگر بتوني اين كار رو انجام ندي خيلي بهتره چون فايلهاي مشترك هر دو ويندوز روي يك مسير نصب مي شوند و اگر يكي از ويندوزها تغييري اساسي پيدا كنه ويندوز ديگه رو به طور نا محسوسي خراب مي كنه
مثلا شاخه Program files توي هر دو ويندوز مشتركه

sadegh138
01-05-2005, 22:27
مرسي من نمي دونستم

Emprof
01-05-2005, 23:38
به نام خدا
سلام
دوست عزیز همونطور کهCD-RW گفت بهتره که شما دوتا ویندوز رو توی دوتا درایو جداگونه نصب بکنی اینجوری خیلی بهتره

sayedreza
02-05-2005, 22:51
ممنون از محبت همه بچه هاي باهال ولي يه جورايي مجبورم
بازم ممنون

Emprof
03-05-2005, 18:01
جسارتا خدمتتون عرض بکنم که اگه از یه دونه سیستم دو نفر استفاده می کنین می تونین برای XP دوتا ویندوز جداگانه داشته باشین .طوری که هر کدوم بطور مستقل از هم بتونین از سیستمتون استفاده کنین. حالا من خودم نمی دونم چطوری می تونین این کار رو انجام بدین اما این چیزی رو که می گم خودم دیدم .
در هر صورت کافیه شما یه دونه موضوع جدید بدین با همین عنوان و البته ما رو هم از نتیجش با خبر بکنین.

Emprof
03-05-2005, 18:02
صبر کنین یادم رفت!
نمی دونم این مطلبی که گفتم در مورد 98 هم صدق می کنه یا نه .اما در مورد XP مطمئنم .کاملا.

sayedreza
03-05-2005, 22:50
ممنون بچه ها
partition magic باید یه برنامه ای چیزی واسه این کار داشته باشه بنظرم

کسی اطلاعی داره؟

CD-RW
07-05-2005, 22:45
از برنامه خوبي اسم بردي
توي بسته نرم افزاري پارتيشن مجيك 8 يك نرم افزار هست به نام بوت مجيك ( حالا يا 2 يا 6 دقيقا يادم نيست ) اين نرم افزار مي تونه طبق شرايط زير برات دوتا سيستم عامل نصب كنه
1- اول بايد يك پارتيشن سيستم عامل با خود پارتيشن مجيك بسازي
2- چون اين نرم افزار يك پارتيشن رو به دو قسمت( بنا به درخواست خودت مي توني از يك درايو ديگه برداشت كني ) تقسيم ميكنه حتما بايد فضاي كافي براي هر كدوم از ويندوز هات داشته باشي
در ضمن ديگه نمي توني درايو C فرمت كني ( نه اينكه خراب شده باشه . نه ، اگه فرمت كني درايو ديگرت رو از دست مي دي كه اونهم راه و روش داره كه خراب نشه )
اگه اطلاعات بيشتر خواستي خود برنامه يك سري فايل راهنماي فلش داره كه مي تونه راهنماييت كنه .