مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
saber136
05-11-2014, 18:28
سلام دوست عزیز
در مورد شهرهای بزرگ خراسان رضوی بعد از مشهد مثل سبزوار ، نیشابور و تربت حیدریه چه زمانی نسل 3 راه اندازی خواهد شد؟
amiralex65
05-11-2014, 18:34
آقای کریمی با تشکر از پاسخگویی سريعتون.
اینکه میگین خمینی شهر از اسفند افتتاح با همین 2 تا سایت یا بیشتر?
hosseinkarimi937
05-11-2014, 18:37
مگه برای عرضه 3G ، قبلا در مورد پهنای باند توافق نشده که الان وسط کار به مشکل خوردن؟!
در مورد همراه اول اگه منظورتون بحث کدهای ussd هست که بله مشکل داره
ولی 3G همراه اول فوق العاده ست، درسته سرعتش زیاد بالا نیست - 300KBps - اما کیفیت و پایداری عالی داره
حداقل تا اواخر دی ماه طول میکشد
مشکل از شرکت زیر ساخت هستش
اقای کریمی رضا مشاور ایرانسل میگفت تجهیزات برسه تا دی خیلی شهر ها اوکی میشه شما که مسعول تجهیزاتین _تجهیزات به اندازه کافی هست؟؟؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 18:40
مگه برای عرضه 3G ، قبلا در مورد پهنای باند توافق نشده که الان وسط کار به مشکل خوردن؟!
ولی 3G همراه اول فوق العاده ست، درسته سرعتش زیاد بالا نیست - 300KBps - اما کیفیت و پایداری عالی داره
سلام دوست عزیز
در مورد شهرهای بزرگ خراسان رضوی بعد از مشهد مثل سبزوار ، نیشابور و تربت حیدریه چه زمانی نسل 3 راه اندازی خواهد شد؟
سبزوار مجهز شده/نیشابور در حال تجهیز شدن هستش
تربت حیدریه و فیض آباد اردیبهشت سال94
hosseinkarimi937
05-11-2014, 18:42
سلام دوست عزیز
سبزوار مجهز شده/نیشابور در حال تجهیز شدن هستش
تربت حیدریه و فیض آباد اردیبهشت سال94
آقای کریمی با تشکر از پاسخگویی سريعتون.
اینکه میگین خمینی شهر از اسفند افتتاح با همین 2 تا سایت یا بیشتر?
با 4سایت انشالله
استان اصفهان بدلیل کم کاری مسوولان بالا مشکل اینترنت داره
ببخشید متوجه نشدم بالاخره خ طیب و تاری نسل چهارمه یا نه
برای من جالبه
ایرانسل هنوز بعد چند ماه نتونسته یک 3g درست حسابی به ملت بده
gprs هم کلا قطع کرده
حالا رفته سراغ تبلیغ 4g
حتما بعد از اینکه 4g را راه انداخت میگه که چون اجازه نداریم سرعت را از 128 بالاتر ببریم ، پس سرعت همینه
واقعا باید کاسبی را از ایرانسل یاد گرفت
hosseinkarimi937
05-11-2014, 18:57
برای من جالبه
gprs هم کلا قطع کرده
حالا رفته سراغ تبلیغ 4g
حتما بعد از اینکه 4g را راه انداخت میگه که چون اجازه نداریم سرعت را از 128 بالاتر ببریم ، پس سرعت همینه
برادر من 135000 دکل داره ایرانسل
یک روزه که نمیشه کل ایران رو تجهیز کرد
همین شرکت رایتل از سال 89 داره دکل نصب میکنه چهار سال گذشته اما فقط200شهر رو تجهیز کرده
saber136
05-11-2014, 19:01
سلام دوست عزیز
hosseinkarimi937
05-11-2014, 19:01
برای من جالبه
gprs هم کلا قطع کرده
حالا رفته سراغ تبلیغ 4g
همین شرکت رایتل از سال 89 داره دکل نصب میکنه چهار سال گذشته اما فقط200شهر رو تجهیز کرده
ایرانسل آخرین فناوری اینترنت دنیارو تو دکل هاش نصب میکنه
تجهیز هر دکل 12میلیون تومن خرج داره
hosseinkarimi937
05-11-2014, 19:07
سلام دوست عزیز
ایشالا تا پایان اردیبهشت ماه 94
سبزوار یکی از شهر های خوب ایران هستش
دوست عزیز کسی توقع نداره یک روزه کل ایران را پوشش بده
می تونست یک شهر را کامل پوشش دهی کنه بعد بره سراغ یک شهر دیگه
نه اینکه بیاد تو شهر یک دکل بزاره و بگه خدا حافظ و بعد بیاد تبلیغ کنه که فلان شهر جز پوشش دهی 3g است
من تو همین تهران اکثرا جاهایی که میرم هنوز 3g نداره ، جاهایی هم که داره سرعتش واقعا افتضاحه
اگر واقعا به فکر مردم بود gprs را قطع نمی کرد، به بهانه اینکه می خواد 3g بزاره . این وسط تکلیف اونهایی که اینترنت همراه لازم دارند چیست، چند ماه و یا حتی چند سال صبر کنن که شاید ایرانسل فکری به حال اونها بکنه
حالا همه اینها به کنار
هنوز تو همین 3g این همه مشکل دارن ، من نمی دونم به چه علتی این همه تبلیغ 4g می کنه.
amin13701
05-11-2014, 19:20
با سلام آقا حسین خبری از مرند(آذربایجان)دارید؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 19:26
با سلام آقا حسین خبری از مرند(آذربایجان)دارید؟
یاشاسین آذربایجان
مرند شبستر جلفا تجهیز شدن همزمان با عید نوروز افتتاح میشه
amin13701
05-11-2014, 19:32
یاشاسین آذربایجان
مرند شبستر جلفا تجهیز شدن همزمان با عید نوروز افتتاح میشه
پس با این حساب حدود 4ماه طول میکشه 3g تو مرند فعال شه؟:n03:ولی انگار تو جلفا تازگیا قعال شده نه؟یاشاسین آقا حسین
hosseinkarimi937
05-11-2014, 19:39
پس با این حساب حدود 4ماه طول میکشه 3g تو مرند فعال شه؟:n03:ولی انگار تو جلفا تازگیا قعال شده نه؟یاشاسین آقا حسین
جلفا افتتاح نشده مجهز شده دوسایتش اما به مدیرعامل ایرانسل اطلاعات غلط دادن که افتتاح شده.اطلاعات پوشش نسل سوم تو سایت خوده ایرانسل هست.
mohamad1384
05-11-2014, 19:59
با سلام وخسته نباشید
ببخشید وضعیت پوشش 3gو4gشیرازچطوراست وآیا قراربه افزایش سایتهای 4gداردیانه؟آنتنهای 4gچه شکلی هستند؟ ودرشیراز
مارک آنتنهای و4g3g
mohamad1384
05-11-2014, 20:00
با سلام وخسته نباشید
ببخشید وضعیت پوشش 3gو4gشیرازچطوراست وآیا قراربه افزایش سایتهای 4gداردیانه؟آنتنهای 4gچه شکلی هستند؟ ودرشیراز
مارک آنتنهای و4g3g
دیروز صبح راه آهن مشهد بودم 3G داشت
mohamad1384
05-11-2014, 20:01
درضمن ازدیروزعصرافت سرعت درشیرازاست.
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:04
با سلام وخسته نباشید
مارک آنتنهای و4g3g
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل سوم شهرستان شیراز نصب شده
فعلا هدفی برای نسل چهارم نداره
شکل دکل های نسل چهارم در بالا هستش
عکس دکل نسل چهارم در رباط کریم
abolfazlwest72
05-11-2014, 20:08
سلام:n16: دوست عزيز//شهر قزوين چي 3g يا 4g وضعيتش چطوريه؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:09
دیروز صبح راه آهن مشهد بودم 3G داشت
شهرستان مشهد و فرودگاه هاشمی نژاد افتتاح شدن
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:14
سلام:n16: دوست عزيز//شهر قزوين چي 3g يا 4g وضعيتش چطوريه؟
قزوین که افتتاح شده
البته تو کل کشور برخی از نقاط ضعف هست اما تا آخر سال نقاط کور مرکز. استان های رفع میشه
and-roid2
05-11-2014, 20:14
نسل سوم شهرستان شیراز نصب شده
فعلا هدفی برای نسل چهارم نداره
شکل دکل های نسل چهارم در بالا هستش
عکس دکل نسل چهارم در رباط کریم
دوست عزیز این bts مربوط به ایرانسل هست؟
نوع شبکه چیه؟
abolfazlwest72
05-11-2014, 20:17
قزوین که افتتاح شده
البته تو کل کشور برخی از نقاط ضعف هست اما تا آخر سال نقاط کور مرکز. استان های رفع میشه
4g چطور؟ ايا راه اندازي ميشه تو قزوين؟
Amir-Rainman
05-11-2014, 20:19
دوستان ،ایرانسل تلویزیون همراه داره مثل رایتل؟
واسه رایتل میشه رایگان با دیتای گوشی، شبکه رو گرفت ! بدون مصرف دیتا !!!!
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:20
دوستان ،ایرانسل تلویزیون همراه داره مثل رایتل؟
واسه رایتل میشه رایگان با دیتای گوشی، شبکه رو گرفت ! بدون مصرف دیتا !!!!
برنامه سیمای همراه رو از بازار دریافت کنید.
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:22
4g چطور؟ ايا راه اندازي ميشه تو قزوين؟
درحال افزایش پوشش هستیم
نسل چهارم فعلا در تهران هست
سلام
سنندج کجاها انتن 3جی داره دوستان /
fanoostalaei
05-11-2014, 20:27
درحال افزایش پوشش هستیم
نسل چهارم فعلا در تهران هست
BTS محل ما LTE هم داره ، به محض فروش سیم کارت من خودم از مصرف کنندگان 4G خواهم بود:n02:
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:31
سلام
سنندج کجاها انتن 3جی داره دوستان /
7منطقه سنندج
BTS محل ما LTE هم داره ، به محض فروش سیم کارت من خودم از مصرف کنندگان 4G خواهم بود:n02:
به شرط اینکه ایرانسل پهنای باند مناسبشو تامین کنه و الا من الان دارم با 3جی 1000 تا 2000 کیلو بیت میگیرم نسل چهار برای چیمه؟ باز تری جی تا 5 6 مگ میرفت اونوقت به بیست سی مگ هم امیدوار می شدیم. البته فعلا شروع کاره و امیدوارم در اینده درست بشه
mohamad_iran2
05-11-2014, 20:35
رایتل از سال 89داره دکل نصب میکنه مثلا ولی...
ایرانسل نسل چهارمش رو نیگا
محل سکونت خودتون رو بگین تا وضعیت نصب تجهیزات رو تا اونجایی که میدونم در اختیارتون بذارم
محل سکونت خودتون رو بگین تا وضعیت نصب تجهیزات رو تا اونجایی که میدونم در اختیارتون بذارم
تجهیزات. خمینی شهر در دو نقطه نصب شده شاهین شهر و خمینی شهر اسفند ماه. باهم افتتاح ميشند
استان اصفهان کلا مشکل اینترنت داره خوده اصفهان مشکل زیاد داره
اول دزفول دوم شوش سوم اندیمشک
اردیبهشت 94 افتتاح میشه
دزفول تجهیزات نصب شده فقط
از استان ایلام خبر ندارید؟ نسل ۳ تپش افتضاس .نسل ۴ که نداره!
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:35
نسل چهارم رو هم ایرانسل ميده هم وایمکس
نسل چهارم فقط برای استان در دسترس خواهد بود و مراکز استان ها
sindar88
05-11-2014, 20:38
آقای کریمی مراغه دومین شهر بزرگ آذربایجان شرقی هست اطلاع دارید کی زیر پوشش نسل۳ میره؟
fanoostalaei
05-11-2014, 20:38
به شرط اینکه ایرانسل پهنای باند مناسبشو تامین کنه و الا من الان دارم با 3جی 1000 تا 2000 کیلو بیت میگیرم نسل چهار برای چیمه؟ باز تری جی تا 5 6 مگ میرفت اونوقت به بیست سی مگ هم امیدوار می شدیم. البته فعلا شروع کاره و امیدوارم در اینده درست بشه
داداش 2 صفحه پیش عکس تک کانکشن رو گذاشته بودم 12.5 مگابیت !!! تو خونه ما آنتن کم کم 90 درصد هستش !!! من تا 21 مگ سرعت رو میگیرم برای همین دنبال سرعت های بالاترم :n02:
نسل چهارم رو هم ایرانسل ميده هم وایمکس
نسل چهارم فقط برای استان در دسترس خواهد بود و مراکز استان ها
چه بد !!! یعنی شهرستانها بیخیال؟
راستی خبری از مراغه ندارید؟ با اینکه 2 تا آنتن 3G نصب هست ولی فعال نیست !!!
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:40
از استان ایلام خبر ندارید؟ نسل ۳ تپش افتضاس .نسل ۴ که نداره!
استان ایلام یکی از استان های هستش که مسوولان بهش توجه نمیکنند
تا آخر سال سرعت نسل سوم خوب میشه.تمام استان هم تا اسفند94مجهز میشه
mohamad_iran2
05-11-2014, 20:43
استان ایلام یکی از استان های هستش که مسوولان بهش توجه نمیکنند
تا آخر سال سرعت نسل سوم خوب میشه.تمام استان هم تا اسفند94مجهز میشه
خود شهر ایلام چند تا سایت نسل ۳ درش فعاله؟ نسل ۴ چی؟
خبری از تهران منطقه ابوسعید خیابان فرهنگ نشده اینجا اواسط مهر تقریبا میشد گرفت 3G ولی خیلی ضعیف و اصلا ثابت نیست میره میاد
انتن ضعیف میگیرم من با خود کارشانس یک بار اعلام کردم ولی تغییرات نشده ؟!
mohamad_iran2
05-11-2014, 20:46
یا استفاده از برنامه سیمای همراه یا live irib از حجم دیتا کسر میکنه؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:47
آقای کریمی مراغه دومین شهر بزرگ آذربایجان شرقی هست اطلاع دارید کی زیر پوشش نسل۳ میره؟
مراغه و بناب بزودی مجهز میشن تا 21آبان
بنده فامیل شاعر بزرگ مراغه هستم
اگه بشناسیش
fanoostalaei
05-11-2014, 20:49
یا استفاده از برنامه سیمای همراه یا live irib از حجم دیتا کسر میکنه؟
خوب معلومه دیگه کم میکنه :n02:
همه برنامه ها کم میکنن !!! رایتل هم با اون نرم افزار کذاییش کم میکنه و به صرفه نیس
من که کارت تی وی همراه برا موبایل گرفتم و با اون همه جا میشه به تلوزیون دیجیتال با گوشی دسترسی داشت !! خیلی هم با کیفیت تر و با قابلیت ضبط
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:49
خود شهر ایلام چند تا سایت نسل ۳ درش فعاله؟ نسل ۴ چی؟
15 سایت
نسل چهارم فعلا نه
mohamad_iran2
05-11-2014, 20:50
همه برنامه ها کم میکنن !!! راستل هم با اون نرم افزار کذاییش کم میکنه و به صرفه نیس
پس از ایرانسل پیام اومده که به live.irib.ir
برید! فک کردم رایگانه یا حجم مشخصی کسر میکنه
hosseinkarimi937
05-11-2014, 20:52
خبری از تهران منطقه ابوسعید خیابان فرهنگ نشده اینجا اواسط مهر تقریبا میشد گرفت 3G ولی خیلی ضعیف و اصلا ثابت نیست میره میاد
انتن ضعیف میگیرم من با خود کارشانس یک بار اعلام کردم ولی تغییرات نشده ؟!
اميريه تهران حدفاصل وحدت اسلامی و خیابان اسدی منش تا آخر آذر مشکلشون رفع میشه
afshin KH
05-11-2014, 20:55
با سلا م اقاي كريمي يه سوال داشتم شركت ايرانسل حدود 1 سال پيش يه دكل تقريبا با ارتفاع بالا تو محله ما فخراباد از توابع زيباكنار رشت زده و همه تجهيزات هم نصبه اطلاع ندارين كي فعال ميشه منظور حوالي لشت نشا و زيبا كنار رشت دكل هم در روستاي فخراباد هست
sistani14
05-11-2014, 21:02
ایشالا تا پایان اردیبهشت ماه 94
سبزوار یکی از شهر های خوب ایران هستش
حکیم عمرخیام افتخار تمام ایرانه که تو نیشابوره و تالیفاتش تو بهترین دانشگاههای دنیا تدریس میشه.امیدوارم هر چه زودتر تو نیشابور فعال بشه:n18:
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:02
با سلا م اقاي كريمي يه سوال داشتم شركت ايرانسل حدود 1 سال پيش يه دكل تقريبا با ارتفاع بالا تو محله ما فخراباد از توابع زيباكنار رشت زده و همه تجهيزات هم نصبه اطلاع ندارين كي فعال ميشه منظور حوالي لشت نشا و زيبا كنار رشت دكل هم در روستاي فخراباد هست
فخرآباد جزو دهستان علی آباد هستش دکل مربوط به صدا سیما هستش
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:05
حکیم عمرخیام افتخار تمام ایرانه که تو نیشابوره و تالیفاتش تو بهترین دانشگاههای دنیا تدریس میشه.امیدوارم هر چه زودتر تو نیشابور فعال بشه:n18:
ایران به داشتن همچین انسان هایی افتخار میکنه
اینطور که من می بینم تا بعد از نوروز 94 باید منتظر موند تا شبکه لااقل پایدار بشه
مشکلات پهنای باند و ... هم بمونه هروقت مسئولان حال داشتن، حلش می کنن
afshin KH
05-11-2014, 21:08
ممنون ازپاسخ شما ولي منظورم همون لشت نشا و يا زيباكنار بود البته دكلي كه اينجاست مال خود ايرانسله كه الان از اون انتن ميگيرم يه سالي هست كه راه اندازي شده
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:09
پیامبر فرمودند:دانش اگر در ثریا باشد،مردانی از سرزمین پارس به دست خواهند یافت
آقای کریمی قبلا فرمودید 3جی تا 42 مگ ساپرت می کنه و ظاهرا 4 جی هم تا 100 مگ میره خوب با این اوصاف یک سوال دارم. اکثریت گوشیهای موجود ما lte یا همون نسل چهارم نداره . حتی گوشی گلکسی s4 که یک گوشی کلاس بالا برای مردم ما محسوب میشه نسل چهارم نداره البته ورژنی داره که نسل چهارم نداره اما تو بازار ما همون معمولیش بوده. خوب حالا قراره ایرانسل برای 3جی تا آخر سرعتش تجهیز کنه یا سرعت نهایی 3جی خیلی کمتر از 42 مگ خواهد بود. با تشکر
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:13
ممنون ازپاسخ شما ولي منظورم همون لشت نشا و يا زيباكنار بود البته دكلي كه اينجاست مال خود ايرانسله كه الان از اون انتن ميگيرم يه سالي هست كه راه اندازي شده
لشت نشا زیبا کنار خشکبیجار بزودی تجهیز میشن
fanoostalaei
05-11-2014, 21:16
آقای کریمی قبلا فرمودید 3جی تا 42 مگ ساپرت می کنه و ظاهرا 4 جی هم تا 100 مگ میره خوب با این اوصاف یک سوال دارم. اکثریت گوشیهای موجود ما lte یا همون نسل چهارم نداره . حتی گوشی گلکسی s4 که یک گوشی کلاس بالا برای مردم ما محسوب میشه نسل چهارم نداره البته ورژنی داره که نسل چهارم نداره اما تو بازار ما همون معمولیش بوده. خوب حالا قراره ایرانسل برای 3جی تا آخر سرعتش تجهیز کنه یا سرعت نهایی 3جی خیلی کمتر از 42 مگ خواهد بود. با تشکر
دوست عزیزچرا بیخودی داری میگی ساپورت نمیکنه ؟ :دی ( البته این مال خودمه و ساپورت میکنه :دی )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن روی بستر 3G اگر بخواد نهایت سرعت در اختیار کاربر باشه باید همپوشانی BTS ها در حدی باشه که همه به انتن دهی خیلی قدرتمند دسترسی داشته باشن تا سرعت بالا بگیرن ولی در نسل 4 با آنتن کمتر هم میشه سرعت بالا رو گرفت !!!
اینجاست که فرق تکنولوژی نسل 3 و 4 معلوم میشه
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:16
سرعت نسل سوم ایرانسل بقدری خوب هست که حتی شما با سرعت دو مگ هم راضی باشین
چون سرعت واقعی هستش
مردم صبور باشن فقط
afshin KH
05-11-2014, 21:18
تشكر فراوان خبر خوبي بود چون ما اينجا به جز ايرانسل چيز ديگه ايي نداريم پس انشا الله تا يه ماهه ديگه راه مي افته به اميد خدا
سلام ببخشید میخاستم بدونم تو شهرستان سقز چند سایت فعال شده واینکه چرا مرکز شره هنوز هیچ گونه پوششی نداره درحالی که بیشترازیکماهه بقیه نقاط اومدن:n28:
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:22
دوست عزیزچرا بیخودی داری میگی ساپورت نمیکنه ؟ :دی ( البته این مال خودمه و ساپورت میکنه :دی )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن روی بستر 3G اگر بخواد نهایت سرعت در اختیار کاربر باشه باید همپوشانی BTS ها در حدی باشه که همه به انتن دهی خیلی قدرتمند دسترسی داشته باشن تا سرعت بالا بگیرن ولی در نسل 4 با آنتن کمتر هم میشه سرعت بالا رو گرفت !!!
اینجاست که فرق تکنولوژی نسل 3 و 4 معلوم میشه
90%گوشی های ایرانی نسل سوم با سرعت بالا و نسل چهارم رو ساپورت نمیکنه
برای تعویض سیم کارت معمولی (میکرو) با 4G که گفتید آذر میاد چقدر باید بدیم؟ همون 20 هزار تومن؟:n13:
ایرانسلم مصخرشو درآورده
بسته 5 گیگ 2 تا 8 14500 ت
24 گیگ 1 ماهه 10000 ت
واقعا رو چه حسابی هفتگی شده 14 تومن؟
همه برنامه ها کم میکنن !!! رایتل هم با اون نرم افزار کذاییش کم میکنه و به صرفه نیس
من که کارت تی وی همراه برا موبایل گرفتم و با اون همه جا میشه به تلوزیون دیجیتال با گوشی دسترسی داشت !! خیلی هم با کیفیت تر و با قابلیت ضبط
مگه همچین چیزی هم اینجا پیدا میشه ؟
بی زحمت میشه مدلشو بگی؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:29
سلام ببخشید میخاستم بدونم تو شهرستان سقز چند سایت فعال شده واینکه چرا مرکز شره هنوز هیچ گونه پوششی نداره درحالی که بیشترازیکماهه بقیه نقاط اومدن:n28:
احتمال بسیار زیاد تا ده روز دگه سقز افتتاح شه.
خوب اکثر مدلهای اس 4 9500 هست که نسل چهارم نداره و فقط 9505 نسل چهارم داره.
به هر حال تشکر از حضورتان
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:30
برای تعویض سیم کارت معمولی (میکرو) با 4G که گفتید آذر میاد چقدر باید بدیم؟ همون 20 هزار تومن؟:n13:
بله گوشیتونم باید نسل چهارم پشتیبانی کنه
mohamad1384
05-11-2014, 21:31
با سلام خدمت آقای کریمی
ببحشید یعنی می گیدشیرازآنتن 4gندارد؟ درضمن شهرک صنعتی شیراز کی پوشش 3gکامل می شد؟
اصلا سیم کارت 4gشیرازهم عرضه می شد؟باتشکرراستی دکل نمونه 4gعکسش نیامد توسایت.
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:33
با سلام خدمت آقای کریمی
ببحشید یعنی می گیدشیرازآنتن 4gندارد؟ درضمن شهرک صنعتی شیراز کی پوشش 3gکامل می شد؟
اصلا سیم کارت 4gشیرازهم عرضه می شد؟باتشکرراستی دکل نمونه 4gعکسش نیامد توسایت.
دکل های نسل سوم و چهارم یک دستگاه هستن فرکانس سوم2100وفرکانس چهارم2600
خرداد ماه استارت دوباره ایرانسل برای افزایش مناطق پوشش دهی هستش
راستی شما که توی کار تجهیزاتی یک قیمت تقریبی از مودم وای فای داری که توی خودش مودم نسل 4 و 3 داشته باشه دارید؟ توی رایان صبا مدل زیر هست اما نسل 4 نداره
TP-LINK M5350 - 3G Mobile Portable Wi-Fi Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
230,000 Toman
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:37
راستی شما که توی کار تجهیزاتی یک قیمت تقریبی از مودم وای فای داری که توی خودش مودم نسل 4 و 3 داشته باشه دارید؟ توی رایان صبا مدل زیر هست اما نسل 4 نداره
در حال حاضر موجود نیست
مقایسه
TP-LINK M5350 - 3G Mobile Portable Wi-Fi Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
230,000 Toman
شرکت ایرانسل با شرکت هووایی قرارداد بسته/مودم های بسیار با کیفیت و ارزان قیمت با پشتیبانی نسل 2/3/4وwifi عرضه میکنه در عید نوروز
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:38
در حال حاضر موجود نیست
مقایسه
230,000 Toman
شرکت ایرانسل با شرکت هووایی قرارداد بسته/مودم های بسیار با کیفیت و ارزان قیمت با پشتیبانی نسل 2/3/4وwifi عرضه میکنه در عید نوروز
از 150تا 400هزارتومن هستش
بله گوشیتونم باید نسل چهارم پشتیبانی کنه
منظورم هزینه تعویض سیم کارت معمولی میکرو با سیم کارت 4G میکرو بود
احتمال بسیار زیاد تا ده روز دگه سقز افتتاح شه.
ممنون ازپاسختون میشه بگید منظورتون از افتتاح چیه الان یه ماهه اینجا تو بعضی مناطق 3جی داره و توسایت ایرانسلم هست اسمش ولی مشکل اینجاست مرکزشهرو پوشش نداده هنوز!!!
یه سوال دیگم که دارم اینه ایا ممکنه به سقزم 4جی تعلق بگیره چون دومین شهره استانه
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:46
ممنون ازپاسختون میشه بگید منظورتون از افتتاح چیه الان یه ماهه اینجا تو بعضی مناطق 3جی داره و توسایت ایرانسلم هست اسمش ولی مشکل اینجاست مرکزشهرو پوشش نداده هنوز!!!
یه سوال دیگم که دارم اینه ایا ممکنه به سقزم 4جی تعلق بگیره چون دومین شهره استانه
شهر سقز دو منطقش افتتاح شد اما بسیار ضعیف بود
شهر سقز بزرگترین شهر کردستان هستش بطور حتم نسل چهارم افتتاح میشه(بخاطر فرودگاه داشتن سقز)
با اجازه این خبرو توی سرچ دیدم میزارم اینجا
ایرانسل از معرفی مودمهای مبتنی بر نسل سوم و چهارم اینترنت همراه خود و آغاز پیش ثبت نام این مودم ها در نمایشگاه ایران تلکام 2014 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، پس از راه اندازی موفقیت آمیز نسل سوم و چهارم شبکه باند پهن همراه ایرانسل و توسعه پرشتاب این شبکه، با معرفی مودم های 3G و 4G ایرانسل، پیش ثبت نام این مودم ها در نمایشگاه ایران تلکام 2014 آغاز شده است.
مشترکین سیم کارت های ایرانسل، با استفاده از سیم کارت فعلی خود میتوانند از خدمات نسل سه (3G) ایرانسل بر روی گوشی های تلفن همراه و یا این مودم ها برخوردار شوند و برای استفاده از خدمات شبکه نسل چهارم (4G)، نیازمند خرید سیم کارت های نسل چهارم (USIM) هستند که به قیمت 20 هزار تومان ارائه خواهند شد. این مودم ها به منظور فراهم نمودن امکان دسترسی آسان تر به اینترنت همراه ایرانسل با استفاده از دستگاه های دیگری به غیر از گوشی تلفن همراه، عرضه می شوند. این مودم ها که دارای قابلیت اتصال به شبکه های GPRS، EDGE، 3G و 4G براساس مدل می باشند، در دو حالت قابل نصب از طریق پورت USB و اتصال از طریق Wi Fi ارائه شده اند. مودم های نسل 3 و 4 ایرانسل دارای پنل ارسال و دریافت پیامک بوده و در هر مدل قابلیت ویژه ای همچون پنل مدیریت مصرف دیتا، صفحه نمایشگر، نشانگر وضعیت اتصال به شبکه، امکان اتصال کارت حافظه SD و حتی امکان استفاده از مودم به عنوان شارژر موبایل نیز گنجانده شده است.
براساس این گزارش، چهار مدل مودم همراه نسل سه و سه مدل مودم همراه 3G/4G ایرانسل، همزمان با برپایی نمایشگاه بین المللی ایران تلکام 2014 رو نمایی شده اند. مدل E3533 یک مودم USB با قابلیت اتصال به شبکه های GPRS، EDGE و 3G است که به نشانگر وضعیت اتصال به شبکه و پنل ارسال و دریافت SMS مجهز است. این مودم با قیمت 119هزار و 900 تومان به بازار عرضه خواهد شد. مودم همراه مدل E8231 ایرانسل از شبکه های GPRS، EDGE و 3G پشتیبانی میکند و با قابلیت اتصال Plug and Play، پنل تبادل SMS و قابلیت اتصال از طریق Wi Fi و قیمت 149هزار و 900 تومان به بازار عرضه خواهد شد.
مدل E5730 با مشخصاتی نظیر پشتیانی از شبکه های GPRS، EDGE و 3G، پنل تبادل پیامک، قابلیت استفاده به عنوان شارژ تلفن همراه (Power bank)، قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل USB، قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل شبکه (Rj45) و یا شبکه Wi Fi و پنل مدیریت مصرف دیتا با قیمت 299هزار و 900 تومان به بازار عرضه خواهد شد. مدل E5336 هم با پشتیبانی از شبکه های GPRS، EDGE و 3G، صفحه نمایشگر، پنل تبادل پیامک، قابلیت اتصال کارت حافظه SD و قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل USB و Wi Fi با قیمت 269هزار و 900 تومان به بازار عرضه می شود.
مودم E3372 ایرانسل با قابلیت اتصال به شبکه های GPRS، EDGE، 3G و 4G، نصب آسان (Plug and Play)، پنل تبادل پیامک، نشانگر اتصال به شبکه، پنل مدیریت مصرف دیتا و قابلیت اتصال کارت حافظه SD به قیمت 249هزار و 900 تومان و مدل E5372 هم با قابلیت پشتیبانی از شبکه های GPRS، EDGE، 3G و 4G، صفحه نمایش، پنل تبادل پیامک، ارتباط با اینترنت از طریق Wi Fi و کابل USB و اتصال کارت حافظه SD با قیمت 479 هزار و 900 تومان به بازار عرضه میشود.
مودم مدل E5373 ایرانسل هم با پشتیبانی از شبکه های GPRS، EDGE، 3G و 4G، پنل تبادل پیامک، نشانگر وضعیت باتری و اتصال شبکه و قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل USB و Wi Fi هم با قیمت 319هزار و 900 تومان به بازار ارتباطات کشور عرضه خواهد شد.
بنابر اعلام، متقاضیان میتوانند تا 17 مهر و با مراجعه به سالن اختصاصی ایرانسل (سالن 27) در نمایشگاه بین المللی ایران تلکام 2014 نسب به انجام مراحل پیش ثبت نام مودم های نسل سوم و چهارم اینترنت همراه ایرانسل اقدام کنند.
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:50
شرکت ایرانسل نزدیک به 20هزار میلیارد تجهیزات خریداری کرده که هرروز 30دکل تجهیز میشه
135000دکل تو کشور عزيزمون داره که صبر مردم رو میطلبه
نسل دوم وسوم بیش از 3کیلومتر آنتن دهی ندارن
شهر سقز دو منطقش افتتاح شد اما بسیار ضعیف بود
شهر سقز بزرگترین شهر کردستان هستش بطور حتم نسل چهارم افتتاح میشه(بخاطر فرودگاه داشتن سقز)
ینی تا حدود 10 روز دیگه بقیه سطح شهر ازجمله مرکز شهر افتتاح میشه؟؟
واینکه تا 94 یا 95 4جی هم براش افتتاح میشه؟
ببخشید سوال زیاد میپرسم !
hosseinkarimi937
05-11-2014, 21:55
ینی تا حدود 10 روز دیگه بقیه سطح شهر ازجمله مرکز شهر افتتاح میشه؟؟
واینکه تا 94 یا 95 4جی هم براش افتتاح میشه؟
ببخشید سوال زیاد میپرسم !
بله تا ده روز دگه دو دکل دگه تجهیز میشه
اگه آنتن دهی ضعیف بود با شماره 700تماس بگیرید تا مشکل رو حل کنند
گوشیتون باید نسل چهارم پشتیبانی کنه
bestinternet
05-11-2014, 21:56
شرکت ایرانسل نزدیک به 20هزار میلیارد تجهیزات خریداری کرده که هرروز 30دکل تجهیز میشه
تو چالوس ونوشهر همراه اول 3g فعال کرده اما هنوز از 3g ایرانسل خبری نیست؟چالوس و نوشهر کی فعال می شه؟
آقا شاهین شهر کی قراره تجهیز بشه؟آقای کریمی شما اطلاع ندارید؟
matr!x_2008
05-11-2014, 22:01
تو گرگان 3g فعاله ولی به سختی تو گوشی ریجیستر میشه... کی میشه مطلوب استفاده کرد؟ 4g هم برای گرگان نصب میکنه ایرانسل؟
مرسی
700 که جواب درستو حسابی نمیدن متاسفانه!
انتن هم ضعیف نیست عملا هیچ انتنی از 3جی وجود نداره وفقط 2جی هست!
امیدوارم که این انتن های جدید مرکزشهرم پوشش بدن!!
hosseinkarimi937
05-11-2014, 22:06
آقا شاهین شهر کی قراره تجهیز بشه؟آقای کریمی شما اطلاع ندارید؟
تو گرگان 3g فعاله ولی به سختی تو گوشی ریجیستر میشه... کی میشه مطلوب استفاده کرد؟ 4g هم برای گرگان نصب میکنه ایرانسل؟
باخمینی شهر اسفند امسال
تو گرگان قراره تو ناهار خوران دکل بسیار قوی بزنیم صبور باشید
Arsenal2012
05-11-2014, 22:07
سلام مهندس hosseinkarimi937 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خسته نباشی
چند تا سوال داشتم
1- من طرح 24 گیگ شبانه دارم سرعت دانلودم با idm پی سی خیلی نوسان داره از 2 شب تا 8 صبح سرعت دانلودم بین 700 تا 1200 تعغیر میکنه علته این همه نوسان چی هست؟؟؟
2- آیا سیم کارت های جدید 4 جی در گوشی و تبلت هایی که فقط 3 جی رو ساپورت میکنه میشه استفاده کرد؟؟؟
3- سیم های 3 جی ایرانسل و 4 جی ایرانسل نهایت تاچند مگ برای کاربر بازه؟؟؟
4- آیا تعرفه اینترنت 4 جی ایرانسل هم مثل همین 3 جی ایرانسل هست یا گرونتر میشه؟؟؟
5- منطقه ما کرج - شاهین ویلا- بنیاد- خ 22 بهمن جنوبی - خ بهروز صفایی ...در چه تاریخی 4 جی راه اندازی میشه؟؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
من که خیلی راضی هستم از ایرانسل دمتون گرم
وضعیت همین الان
Click here to view the original image of 800x1280px.
hosseinkarimi937
05-11-2014, 22:10
مرسی
700 که جواب درستو حسابی نمیدن متاسفانه!
انتن هم ضعیف نیست عملا هیچ انتنی از 3جی وجود نداره وفقط 2جی هست!
امیدوارم که این انتن های جدید مرکزشهرم پوشش بدن!!
سقز(محله های سرپجه.بازار شیخ.کریم آباد.شهناز.چم ولی خان.شهرک فرهنگیان چهارراه آزادگان قرار پوشش زیاد شه
پارک مولوی. و پارک کچه شوان هم تجهیز میشن
and-roid2
05-11-2014, 22:14
جناب hosseinkarimi937 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب سوال مار نمیدی؟
سقز(محله های سرپجه.بازار شیخ.کریم آباد.شهناز.چم ولی خان.شهرک فرهنگیان چهارراه آزادگان قرار پوشش زیاد شه
پارک مولوی. و پارک کچه شوان هم تجهیز میشن
دقیقا محل سکونت منم خیابان ملت که پارک مولوی اونجا قرار داره هست! که هیچ پوششی نداره امیدوارم بزودی این مناطقم بیاد چون خیلی منتظرش بودم!!
hosseinkarimi937
05-11-2014, 22:16
سلام مهندس hosseinkarimi937 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خسته نباشی
چند تا سوال داشتم
1- من طرح 24 گیگ شبانه دارم سرعت دانلودم با idm پی سی خیلی نوسان داره از 2 شب تا 8 صبح سرعت دانلودم بین 700 تا 1200 تعغیر میکنه علته این همه نوسان چی هست؟؟؟
2- آیا سیم کارت های جدید 4 جی در گوشی و تبلت هایی که فقط 3 جی رو ساپورت میکنه میشه استفاده کرد؟؟؟
3- سیم های 3 جی ایرانسل و 4 جی ایرانسل نهایت تاچند مگ برای کاربر بازه؟؟؟
4- آیا تعرفه اینترنت 4 جی ایرانسل هم مثل همین 3 جی ایرانسل هست یا گرونتر میشه؟؟؟
5- منطقه ما کرج - شاهین ویلا- بنیاد- خ 22 بهمن جنوبی - خ بهروز صفایی ...در چه تاریخی 4 جی راه اندازی میشه؟؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
من که خیلی راضی هستم از ایرانسل دمتون گرم
وضعیت همین الان
Click here to view the original image of 800x1280px.
بدلیل استفاده زیاد مشترکان
سیم نسل چهارم فقط برای گوشی های که پشتیبانی میکنند هستش
سرعت نسل سوم 42 نسل چهارم 100مگ هستش
Milad4171
05-11-2014, 22:16
سلام
امروز در مسیر در اتوبان کرج تهران تست گرفتم. اول آزادراه آنتنم رفت رو 3G و سرعتم حدودا بین 500 تا 800 کیلوبایت بود ( در حال حرکت ) . اما جالبه یکم جلوتر ( حدوداً نزدیک اولین پمپ بنزین ) کلا ایرانسل قطع شد بعد رفت روی EDGE و سرعت رفت رو 10 15.
این نشون میده دکل ها یکی درمیون تجهز شدن و این مدلی اصلا فایده نداره
binaafarin
05-11-2014, 22:17
اقای کریمی از بندرعباس منطقه درب سورو و قسمت جنوبی اون که سورو قدیم هست اطلاعی دارید
ایرانسل اواع خوبی نداره بندرعباس شهر مهمیه چرا بیتوجهی میشه درموردش؟
امیدی هست فورجی بزودی بیاد این طرف؟
saeeddeeas
05-11-2014, 22:21
hosseinkarimi937 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام بندر جاسک در هرمزگان کی تجهیر میشه؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 22:22
جناب hosseinkarimi937 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب سوال مار نمیدی؟
09357762030 شمارمه تو وایبرم
hosseinkarimi937
05-11-2014, 22:23
سلام
امروز در مسیر در اتوبان کرج تهران تست گرفتم. اول آزادراه آنتنم رفت رو 3G و سرعتم حدودا بین 500 تا 800 کیلوبایت بود ( در حال حرکت ) . اما جالبه یکم جلوتر ( حدوداً نزدیک اولین پمپ بنزین ) کلا ایرانسل قطع شد بعد رفت روی EDGE و سرعت رفت رو 10 15.
این نشون میده دکل ها یکی درمیون تجهز شدن و این مدلی اصلا فایده نداره
پوشش دکل نسل سوم سه کیلومتر هستش
hosseinkarimi937
05-11-2014, 22:26
اقای کریمی از بندرعباس منطقه درب سورو و قسمت جنوبی اون که سورو قدیم هست اطلاعی دارید
ایرانسل اواع خوبی نداره بندرعباس شهر مهمیه چرا بیتوجهی میشه درموردش؟
امیدی هست فورجی بزودی بیاد این طرف؟
منطقه سورو(جاده پالت ایسین) در حال تجهیز هستش صبور باشید
binaafarin
05-11-2014, 22:33
منطقه سورو(جاده پالت ایسین) در حال تجهیز هستش صبور باشید
حسین جان نسل 4 دیگه اره؟ یا 3؟2ماه دیگه درست میشه؟
matr!x_2008
05-11-2014, 22:37
باخمینی شهر اسفند امسال
تو گرگان قراره تو ناهار خوران دکل بسیار قوی بزنیم صبور باشید
فقط یه سوال؟ کی مرکز شهر میشه 3G استفاده کرد؟
and-roid2
05-11-2014, 22:39
09357762030 شمارمه تو وایبرم
متاسفانه فعلا گوشی ندارم.
همینجا اعلام کنید:n16:
hosseinkarimi937
05-11-2014, 22:41
حسین جان نسل 4 دیگه اره؟ یا 3؟2ماه دیگه درست میشه؟
نسل سوم عید امسال انشالا
hosseinkarimi937
05-11-2014, 22:44
متاسفانه فعلا گوشی ندارم.
همینجا اعلام کنید:n16:
چه منطقه ای بودین؟؟
binaafarin
05-11-2014, 22:47
نسل سوم عید امسال انشالا
ما الان تسل سه داریم و سرعت حدود 1مگ و ضعیفه
فکر میکنم اشتبه کردی منطقه روما دقیقا میوفتیم سمت مرکز مخابراتی ولی عصر
به سمت پایین یعنی کنار دریا
afshin KH
05-11-2014, 22:50
اقا حسن دو تا سوال واسم پيش اومده ممنون ميشم پاسخ بديد
شما گفتيد خشكبيجار لشت نشا و زيباكنار بزودي تجهيز ميشه
مي خواستم بدونم منظور از تجهيز يعني نسل سوم راه مي افته يا فقط دكلها تجهيز ميشن و سوال بعد هم اينكه مي تونيد يه زمان حدودي اعلام بكنيد دقيق نه كه كي نسل سوم تو اين مناطق فعال ميشه حدودا؟؟؟
and-roid2
05-11-2014, 22:51
چه منطقه ای بودین؟؟
قم/عکس رو از اطراف حرم گرفتم.
hosseinkarimi937
05-11-2014, 22:55
قم/عکس رو از اطراف حرم گرفتم.
قم بطور کامل تجهیز و افتتاح شده
برادر فک میکنم اطلاعاتت اشتباه باشه
رضا میگفت ایرانسل ۲۶هزارتا آنتن داره که با عقل بیشتر جور در میاد
من چند وقت یپش خوندم ایرانسل ۱۵هزار آنتن داره الآن بیشتر شده باشه همون ۲۶هزار تا درسته
matr!x_2008
05-11-2014, 22:59
فقط یه سوال؟ کی مرکز شهر میشه 3G استفاده کرد؟
میشه جواب بدید؟
and-roid2
05-11-2014, 23:00
قم بطور کامل تجهیز و افتتاح شده
سوالم این بود:
hosseinkarimi937
05-11-2014, 23:02
برادر فک میکنم اطلاعاتت اشتباه باشه
رضا میگفت ایرانسل ۲۶هزارتا آنتن داره که با عقل بیشتر جور در میاد
من چند وقت یپش خوندم ایرانسل ۱۵هزار آنتن داره الآن بیشتر شده باشه همون ۲۶هزار تا درسته
135trx
سخنان مدیر عامل ایرانسل رو بخونید
hosseinkarimi937
05-11-2014, 23:06
سوالم این بود:
مایکروو ایرانسل هست
دکل نیس فقط برای افزایش نت ایرانسل هستش
اقای کریمی ایرانسل مشکل مالی و تجهیزات نداره؟
حاجی این عدد ها که میگی بدجوری باعقل جور در نمیاد
۲۰هزار میلیارد ت من میدونی چقدر میشه
کل صد درصد سهام ایرانسل اینقدر نمی ارزه
hosseinkarimi937
05-11-2014, 23:15
اقای کریمی ایرانسل مشکل مالی و تجهیزات نداره؟
ایرانسل شرکت بین المللی هستش پول خرج میکنه دوماهه پولش برميگرده
بنظرت چرا رایتل پیشرفت نمیکنه؟؟چون دولتی هستش با پول بیمه ما درمیاد
حاجی این عدد ها که میگی بدجوری باعقل جور در نمیاد
۲۰هزار میلیارد ت من میدونی چقدر میشه
کل صد درصد سهام ایرانسل اینقدر نمی ارزه
ساليانه 10هزارتا میلیارد مالیات میدهد
10هزار میلیارد برای دولت در آمد زایی میکنه
zxzxcvcv
05-11-2014, 23:23
آقای کریمی نمیدونید زرین شهر (از شهرستان های اصفهان) وضعیتش چجوریه ؟ کی تجهیز میشه ؟ همین طور فولاد شهر
afshin KH
05-11-2014, 23:25
اقا حسين يه سوال واسم پيش اومده اگه اطلاعي داريد ممنون ميشم
سه منطقه ايي كه فرموديد خشكبيجار لشت نشا زيباكنار حدودا نسل سوم تا چند ماه يا كي در اين مناطق فعال ميشه اگه اطلاعي داريد ممنون ميشم
دوست عزيز
hosseinkarimi937
05-11-2014, 23:26
آقای کریمی نمیدونید زرین شهر (از شهرستان های اصفهان) وضعیتش چجوریه ؟ کی تجهیز میشه ؟ همین طور فولاد شهر
در استان اصفهان بدلیل خیانت مسولان هنوز تو خوده اصفهان مشکل هستش.زرین شهر فروردین و فولاد شهر اردیبهشت ماه
arash59b
05-11-2014, 23:27
مهندس کریمی اطلاع داریداهواز چند سایت ۴جی نصب شده و احیانا جاهاشون کجاست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
hosseinkarimi937
05-11-2014, 23:32
مهندس کریمی اطلاع داریداهواز چند سایت ۴جی نصب شده و احیانا جاهاشون کجاست؟
فعلا پنج سایت هدف فعلا نسل سوم هستش
binaafarin
05-11-2014, 23:38
اقا بندرعباس چی؟
چند تا سایت تری جی یا احتمالا 4جی نصب شده؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 23:43
اقا بندرعباس چی؟
چند تا سایت تری جی یا احتمالا 4جی نصب شده؟
بندر عباس افتتاح شده اما نسل چهارم سال بعد انشالا.
and-roid2
05-11-2014, 23:47
اقای کریمی در قم چند سایت 4G نصب شده + مناطق؟
سرعت 3G در قم از اوایل شهریور بشدت پایین اومده و حتی سایت هم بزور باز میکنه. این مشکل کی حل میشه؟
afshin KH
05-11-2014, 23:50
دوست عزيز اگه ممكنه مي تونيد حدودا بگيد اين سه منطقه خشكبيجار زيباكنار لشت نشا حدودا چند وقته ديگه نسل سوم فعال ميشه؟؟؟ ممنون ميشم اطلاعي داريد بگيد سپاس
hosseinkarimi937
05-11-2014, 23:51
اقای کریمی در قم چند سایت 4G نصب شده + مناطق؟
سرعت 3G در قم از اوایل شهریور بشدت پایین اومده و حتی سایت هم بزور باز میکنه. این مشکل کی حل میشه؟
پنج سایت دو عدد جمکران و سه عدد در دور اطراف حرم حضرت معصومه
تا پایان سال صبور باشید
arash59b
05-11-2014, 23:55
فعلا پنج سایت هدف فعلا نسل سوم هستش
۵تا ۴جی؟
پس احتمالا یوسیم هایی که قراره یک ماه اینده بیان امسال بی استفاده هستند؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 23:55
دوست عزيز اگه ممكنه مي تونيد حدودا بگيد اين سه منطقه خشكبيجار زيباكنار لشت نشا حدودا چند وقته ديگه نسل سوم فعال ميشه؟؟؟ ممنون ميشم اطلاعي داريد بگيد سپاس
پنج ماه دگه افتتاح میشن
hosseinkarimi937
05-11-2014, 23:58
۵تا ۴جی؟
پس احتمالا یوسیم هایی که قراره یک ماه اینده بیان امسال بی استفاده هستند؟
پنج سایت نسل چهارم
نسل چهارم و سوم یک دستگاه دارن
and-roid2
05-11-2014, 23:59
پنج سایت دو عدد جمکران و سه عدد در دور اطراف حرم حضرت معصومه
تا پایان سال صبور باشید
میشه بگید BTS های 4G رو از کجا میشه تشخیص داد؟
ایرانسل شرکت بین المللی هستش پول خرج میکنه دوماهه پولش برميگرده
بنظرت چرا رایتل پیشرفت نمیکنه؟؟چون دولتی هستش با پول بیمه ما درمیاد
ساليانه 10هزارتا میلیارد مالیات میدهد
10هزار میلیارد برای دولت در آمد زایی میکنه
حاجی خداوکیلی رقم نپرون دیگه!!!!
کل درآمد مالیاتی کشور 41هزار میلیارده ایرانسل 10هزارتاشو میده!!!!!
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه علیرغم همه سختی ها درسال گذشته موفق عمل کردیم، گفت: 91 درصد درآمدهای مالیاتی معادل 41 هزارو 300 میلیارد تومان درسال گذشته محقق شد
پس همراه اول هم 30هزار تای بقیه شو میده دیگه
احتمالا کل مالیت کشور این 2تا شرکت میدن
به به چه آدم های خوبی
hosseinkarimi937
06-11-2014, 00:00
میشه بگید BTS های 4G رو از کجا میشه تشخیص داد؟
تجهیزات مربع شکلی هستن که زیر مایکروو دکل نصب میشن
hosseinkarimi937
06-11-2014, 00:17
به به چه آدم های خوبی
تحقیق کن لطفا.
برد که 3G گفتید 3 کیلومتر برای 4G چه مقدار میتونه بده ؟تا اونجایی که قبلا دوستان گفتن 3G خیلی رو موانع دیوار و... حساس ایا 4G به همین صورت ؟!
یه سرچ دوستان بزنن مالیات ایرانسل براتون کاملا روشن میشه این رقم دوستمون گفت فکر کنم بازم کمتر
hosseinkarimi937
06-11-2014, 00:24
برد که 3G گفتید 3 کیلومتر برای 4G چه مقدار میتونه بده ؟تا اونجایی که قبلا دوستان گفتن 3G خیلی رو موانع دیوار و... حساس ایا 4G به همین صورت ؟!
یه سرچ دوستان بزنن مالیات ایرانسل براتون کاملا روشن میشه این رقم دوستمون گفت فکر کنم بازم کمتر
قراره تجهیزات نسل سوم تو خیابونی نصب شه برد مفید 3کیلومتر هستش
hosseinkarimi937
06-11-2014, 00:26
به به چه آدم های خوبی
مجبورم کردی اسرار ایرانسل رو بریزم تو دایره. مبلغ چک و اسم طرف رو خوب ببین
paradisepersian
06-11-2014, 00:31
سلام اقای کریمی
در منطقه 16 تهران محله هزاردستگاه چند BTS وجود داره
اخه داخل خونه اصلا انتن خوبی نداره باید رفت پشت بام
و اینکه محل دقیق BTS های 4G رو در این محل میفرمایید
یکی از دوستان که طاقتش داره ببینیه این چند تا صفر داره:n04::n04::n04:
خدایا ما گیر 1 میلیونیم تو زندگی اون موقع.......:n13:
میگم قرار ایرانسل بسته هاش گرون بکنه؟
آخه الان زده 5 گیگ 20 هزار تومن ولی 10 گیگ 60 هزار تومن
hosseinkarimi937
06-11-2014, 00:38
سلام اقای کریمی
در منطقه 16 تهران محله هزاردستگاه چند BTS وجود داره
اخه داخل خونه اصلا انتن خوبی نداره باید رفت پشت بام
و اینکه محل دقیق BTS های 4G رو در این محل میفرمایید
محله شما اواخر آذر مشکلشون حل میشه صبور باشید
shahryar84
06-11-2014, 00:39
میشه بگین LTE ایرانسل از کدام فرکانس/استاندارد استفاده میکند؟
برای اینکه بخواهیم از خارج برامون گوشی بفرستن میخوام بدونم کدوم باند ساپورت کنه تا اینجا مشکل نداشته باشه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
hosseinkarimi937
06-11-2014, 00:43
برای اینکه بخواهیم از خارج برامون گوشی بفرستن میخوام بدونم کدوم باند ساپورت کنه تا اینجا مشکل نداشته باشه
سلام فرکانس 2100 و2600
matr!x_2008
06-11-2014, 01:34
گرگان چند تا انتن 3g نصب شده؟ کدام مناطق؟>
درود
عزیز این همش 220 میلیارد تومنه که نوشته 50% مالیات سال 1392 که دو برابر کنی ميشه 440 میلیارد تومن.(مالیات کل 92)
چه ربطی به 10000 میلیارد تومن داره؟(یعنی نزدیک به 23 برابر)
Tehranshahr
06-11-2014, 01:58
سلام جناب کریمی
شما اطلاع دارید آنتن سمت دانشگاه آزاد شهرقدس تهران کی تجهیز میشه؟
ممنون
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
amirlovely
06-11-2014, 02:06
سلام جناب کریمی
تو تبریز چند تا سایتLTE راه اندازی خواهد شد؟
amirlovely
06-11-2014, 02:07
سلام جناب کریمی
سلام ،
جناب hosseinkarimi937 ، لطفا بفرمایید تهران، خ.پیروزی ، محله نیرو هوایی کی LTE تجهیز میشه؟ در ضمن در مورد 3G ، اینجا حدود یک ماه پیش سرعت و کیفیت شبکه عالی بود و راحت تا 9 مگابیت سرعت میداد و آنتن پر بود اما الان سیگنال ضعیف شده و گاهی اوقات به نسل دو سوییچ میشه و سرعت به زور به 3 مگابیت میرسه و نوسان شدید داره آیا این مشکل برطرف میشه؟ ممنون
صندوقچه اسرار تصویر این چک چندین ماه پیش تو وب منتشر شد! چیز تازه ای نیست!
mohamad1384
06-11-2014, 07:36
آقا کریمی بالاخره نگفتی شیراز4g هست یانه؟ سیم کارتهایش توشیرازهم توزیع می شود؟
arash59b
06-11-2014, 08:50
من فکر کنم دکل های lte همین الان هم فعال هستند و فقط مشکل نداشتن یوسیم هست چرا میگین راه اندازیش تا عید طول میکشه؟
پس چطور خودتون تست میکنید؟
javad_0569
06-11-2014, 09:30
سیستان و بلوچستان خبری نیست ؟؟؟؟ :n03:
مثله اینکه کریمی سر کارمون گذاشته بود این امار و اطلاعاتش هم همش دروغ بود
hosseinkarimi937
06-11-2014, 10:23
سلام فرکانس 2100 و2600
سلام جناب کریمی
ممنون
استان تهران بیشترشون تجهیز شده قلعه حسن خان اواخر آذر انشالا
hosseinkarimi937
06-11-2014, 10:25
سلام فرکانس 2100 و2600
سلام جناب کریمی
ممنون
استان تهران بیشترشون تجهیز شده قلعه حسن خان اواخر آذر انشالا
سلام جناب کریمی
خیابان فردوسی/ایل گلی/موزه آذربایجان/عمارت شهرداری/نصف راه
تجهیز شدن
hosseinkarimi937
06-11-2014, 10:28
سلام ،
جناب hosseinkarimi937 ، لطفا بفرمایید تهران، خ.پیروزی ، محله نیرو هوایی کی LTE تجهیز میشه؟ در ضمن در مورد 3G ، اینجا حدود یک ماه پیش سرعت و کیفیت شبکه عالی بود و راحت تا 9 مگابیت سرعت میداد و آنتن پر بود اما الان سیگنال ضعیف شده و گاهی اوقات به نسل دو سوییچ میشه و سرعت به زور به 3 مگابیت میرسه و نوسان شدید داره آیا این مشکل برطرف میشه؟ ممنون
محله نیرو هوایی دارن مجهز میکند
فعلا خيابون دماوند تجهیز شده
hosseinkarimi937
06-11-2014, 10:31
سلام ،
محله نیرو هوایی دارن مجهز میکند
فعلا خيابون دماوند تجهیز شده
آقا کریمی بالاخره نگفتی شیراز4g هست یانه؟ سیم کارتهایش توشیرازهم توزیع می شود؟
استان فارس تا آباده/اقلید/صفاده /سعادت شهر/ارسنجان/مرودشت
تجهیز کامل نشن نسل چهارمش فعال نمیشه در همه جاش
hosseinkarimi937
06-11-2014, 10:34
من فکر کنم دکل های lte همین الان هم فعال هستند و فقط مشکل نداشتن یوسیم هست چرا میگین راه اندازیش تا عید طول میکشه؟
پس چطور خودتون تست میکنید؟
فعال که هستن اما نه برای مردم/باید تست بشن
فقط تهران/رباط کریم تست شدن
مزیت نسل چهارم اینه شارژ گوشیتونو نمیخوره
and-roid2
06-11-2014, 10:38
اقای کریمی برنامه شرکت برای تعرفه های 3G و 4G چیه؟
ایا در نظر داره قیمتهارو ببره بالاتر یا همین میمونه؟
جهیزات مربع شکلی هستن که زیر مایکروو دکل نصب میشن
خب 3G هم به همین صورته.
نشانه دیگه ای نداره 3G و 4G رو از هم تشخیص بدیم؟
hosseinkarimi937
06-11-2014, 10:47
خب 3G هم به همین صورته.
قیمت مکالمه و دیتا رو سازمان تنظیم مقررات تعیین میکنه
از اول آذر هم قیمت دیتا پنج برابر میشه
0/5ریال میشه 2/5ریال
hosseinkarimi937
06-11-2014, 10:47
خب 3G هم به همین صورته.
0/5ریال میشه 2/5ریال
بله نسل سوم هستش
farhadrohi
06-11-2014, 11:00
جناب کریمی میشه بگین لنگرود چند سایت فعاله؟چون فقط مرکز شهرش آنتن میده و اطراف هیچ خبری نیست کی پوشش کامل میشه.آیا برنامه ای داره؟
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
sa_mo1369
06-11-2014, 11:01
ببخشید جناب
hosseinkarimi937 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . بجنورد هم 4G راه اندازی میشه ؟
mohamad1886
06-11-2014, 11:06
سلام دوستان و آقای کریمی میخواستم بدونم 3g تو بوشهر راه اندازی شده یا نه اگه شده لطفا شهرهای تحت پوشش رو بگید
hosseinkarimi937
06-11-2014, 11:07
جناب کریمی میشه بگین لنگرود چند سایت فعاله؟چون فقط مرکز شهرش آنتن میده و اطراف هیچ خبری نیست کی پوشش کامل میشه.آیا برنامه ای داره؟
ببخشید جناب
hosseinkarimi937 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . بجنورد هم 4G راه اندازی میشه ؟
لنگرود هنوز کامل نشده.پارک ملت. و چهار دکل هنو افتتاح شدن. تا بهمن تمام لنگرود مجهز میشه
بجنورد چن نقطه نسل چهارم میشه اما فعلا شیروان/اروج/اشخانه باید مجهز بشن
خوده بجنورد هم زیاد تجهیز نشده
mohamad1886
06-11-2014, 11:10
ببخشیدجناب کریمی چه شهرهایی در بوشهر بزودی 3G مجهز میشن؟
hosseinkarimi937
06-11-2014, 11:12
سلام دوستان و آقای کریمی میخواستم بدونم 3g تو بوشهر راه اندازی شده یا نه اگه شده لطفا شهرهای تحت پوشش رو بگید
فقط مرکز استان تجهیز شده
برازجان و بندر های دیلم و گناوه اواخر خرداد
arash59b
06-11-2014, 11:16
اطلاع دارید دقیقا کدوم مناطق اهواز نسل ۴ نصب شده؟
و اینکه تعداد دکل های نسل ۳ در مناطقی که سیگنال ضعیفه قرار هست بزودی افزایش داده بشه یا فعلا توسعه شبکه متوقف شده؟
Sent from my iPad using Tapatalk
mehdi-sh
06-11-2014, 11:16
0/5ریال میشه 2/5ریال
بله نسل سوم هستش
تعرفه سازمان تنظیم ۱۴/۵ بوده .
arash59b
06-11-2014, 11:18
تعرفه سازمان تنظیم ۱۴/۵ بوده .
خیر این تعرفه قدیم نسل ۲ هست که کمتر شد
ولی نسل ۳ افزایش پیدا کرده
hosseinkarimi937
06-11-2014, 11:24
و اینکه تعداد دکل های نسل ۳ در مناطقی که سیگنال ضعیفه قرار هست بزودی افزایش داده بشه یا فعلا توسعه شبکه متوقف شده؟
دکل اضافه نمیشه همون دکل ها به نسل سه و چهار مجهز میشن. اهواز19دی مصادف ولادت پیامبر افتتاح میشه
arash59b
06-11-2014, 11:29
بنظرتون کسایی که از نسل ۴ استفاده می کنند نسبت به کاربرهای نسل ۳ همون دکل سرعت بهتری خواهند داشت یا اینکه پهنای باند هر دکل برای هر دو نسل مشترک خواهد بود و شلوغی و افت سرعت نسل ۳ روی کاربرهای نسل ۴ هم تاثیر میزاره؟
arash59b
06-11-2014, 11:31
دکل اضافه نمیشه همون دکل ها به نسل سه و چهار مجهز میشن. اهواز19دی مصادف ولادت پیامبر افتتاح میشه
منظور من هم این است که ایابرنامه دارند بزودی دکل های بیشتری رو حداقل به نسل ۳ ارتقا بدن؟
hosseinkarimi937
06-11-2014, 11:35
بنظرتون کسایی که از نسل ۴ استفاده می کنند نسبت به کاربرهای نسل ۳ همون دکل سرعت بهتری خواهند داشت یا اینکه پهنای باند هر دکل برای هر دو نسل مشترک خواهد بود و شلوغی و افت سرعت نسل ۳ روی کاربرهای نسل ۴ هم تاثیر میزاره؟
برنامه اول تجهیز کل ایران بعد اضافه کردن تجهیزات خیابانی برای پوشش سرعت بسیار بالاست.نمونه اون ها در شهر تبریز و مشهد هست
نسل سوم و چهارم باهم یکی هستن.جایگزین وایمکس ایرانسل میشه
fafool70
06-11-2014, 11:35
آقای کریمی از اندیمشک خبر دارید کی 3g میاد؟؟! این td-lte کی جایگزین وایمکس میشه ما خوزستانیا پدرمون دراومد از بس سرعت پایینه!
hosseinkarimi937
06-11-2014, 11:48
آقای کریمی از اندیمشک خبر دارید کی 3g میاد؟؟! این td-lte کی جایگزین وایمکس میشه ما خوزستانیا پدرمون دراومد از بس سرعت پایینه!
اندیمشک ودزفول باهم دارند تجهیز ميشند اسفند ماه افتتاح میشه
از شهرهاي لرستان چه خبر؟
خرم آباد فعال شده
بروجرد بزودی فعال میشه. کوهدشت اوایل دی ماه
ازنا و دورود اواخر بهمن ماه
and-roid2
06-11-2014, 11:52
اقای کریمی TD_LTe در قم چه موقع تجیهز میشه؟
hosseinkarimi937
06-11-2014, 11:53
از شهرهاي لرستان چه خبر؟
بروجرد و ازنا بزودی فعال میشن تا اوایل اذر
hosseinkarimi937
06-11-2014, 11:55
اقای کریمی TD_LTe در قم چه موقع تجیهز میشه؟
تو پست های قبلی گفتم پنج نقطه از قم
sa_mo1369
06-11-2014, 11:57
لنگرود هنوز کامل نشده.پارک ملت. و چهار دکل هنو افتتاح شدن. تا بهمن تمام لنگرود مجهز میشه
بجنورد چن نقطه نسل چهارم میشه اما فعلا شیروان/اروج/اشخانه باید مجهز بشن
خوده بجنورد هم زیاد تجهیز نشده
خود بجنورد چقدر تجهیز شده و کدوم مناطقش ؟ بقیه مناطقش کی راه میفته ؟
شهرهای دیگه خراسان شمالی کی نصب و راه اندازی میشن ؟
farhadrohi
06-11-2014, 11:57
آقایی کریمی ببخشید لنگرود تا بهمن 94 منظورتون هست یا 93 ؟
fafool70
06-11-2014, 12:05
[QUOTE=hosseinkarimi937;8444316]اندیمشک ودزفول باهم دارند تجهیز ميشند اسفند ماه افتتاح میشه
مرسی از جواب در مورد تجهیز td-lte کی خوزستان تجهیز میشه و کی نصب میشن ؟؟
fafool70
06-11-2014, 12:05
[QUOTE=hosseinkarimi937;8444316]اندیمشک ودزفول باهم دارند تجهیز ميشند اسفند ماه افتتاح میشه
مرسی از جواب در مورد تجهیز td-lte کی خوزستان تجهیز میشه و کی نصب میشن ؟؟ آیا با این مودم ها میشه ازش استفاده کرد؟؟
hosseinkarimi937
06-11-2014, 12:06
آقایی کریمی ببخشید لنگرود تا بهمن 94 منظورتون هست یا 93 ؟
بهمن 93. تقویت میشه
hosseinkarimi937
06-11-2014, 12:08
خود بجنورد چقدر تجهیز شده و کدوم مناطقش ؟ بقیه مناطقش کی راه میفته ؟
شهرهای دیگه خراسان شمالی کی نصب و راه اندازی میشن ؟
50درصد بجنورد امروز مکانی به نام بش قارداش(پنج برادر)مجهز میشه.پست های قبلی گفتم اشخانه فاروج.شیروان تا اسفند یا اردیبهشت
Poiuy021
06-11-2014, 12:12
شهر لواسان در استان تهران کی به نسل سه تجهیز می شه
Sent from my HUAWEI P7-L10
hosseinkarimi937
06-11-2014, 12:16
شهر لواسان در استان تهران کی به نسل سه تجهیز می شه
Sent from my HUAWEI P7-L10
لواسان و استان تهران بطور همزمان افتتاح ميشند
لواسان بلوار امام خمینی(جایی که شهاب حسینی کافی شاپ داره)مجهز شده
fafool70
06-11-2014, 12:30
این مودمهای که ایرانسل که میخواد بیاد چرا همه با باتری کار میکنن نمیشه مودمی هم وارد کنه که مسقیم بزنیم برق و استفاده کنیم و باتری هم ساپورت کنه ؟؟ اینجور باشه روزی سه بار باید شارژ کنیم هر مودمی رو !
hosseinkarimi937
06-11-2014, 12:45
این مودمهای که ایرانسل که میخواد بیاد چرا همه با باتری کار میکنن نمیشه مودمی هم وارد کنه که مسقیم بزنیم برق و استفاده کنیم و باتری هم ساپورت کنه ؟؟ اینجور باشه روزی سه بار باید شارژ کنیم هر مودمی رو !
خبر ندارم اما میدونم برای شرکت هووایی هستش
fafool70
06-11-2014, 12:51
خبر ندارم اما میدونم برای شرکت هووایی هستش
این لینک مودم هووایی هستش که هم باتری هم میتونی مسقیم به برق بزنی البته نزدیک 500 دلار پولشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hosseinkarimi937
06-11-2014, 12:53
تو نمایشگاه چند مدل رو دیدم قیمتش 150تا 500تومن
tavassoli.farfani
06-11-2014, 13:10
خوش به حالتون لااقل امیدوار به پوشش هستید.
حسین آقا ما نفهمیدیم این بچه های بالا کیا هستن که با اصفهان مشکل دارند
مشکل مربوط به چیه که حل نمیشه.
ما از ایرانسل که خیری ندیدیم تو اصفهان،یه همراه اول بود که نسل سومش واقعا تو اصفهان عالی بود ولی متاسفانه نمیشه بسته تمدید کرد،نمیدونیم چیکار کنیم
Sent from my HTC One
hosseinkarimi937
06-11-2014, 13:14
خوش به حالتون لااقل امیدوار به پوشش هستید.
حسین آقا ما نفهمیدیم این بچه های بالا کیا هستن که با اصفهان مشکل دارند
مشکل مربوط به چیه که حل نمیشه.
ما از ایرانسل که خیری ندیدیم تو اصفهان،یه همراه اول بود که نسل سومش واقعا تو اصفهان عالی بود ولی متاسفانه نمیشه بسته تمدید کرد،نمیدونیم چیکار کنیم
Sent from my HTC One
ایرانسل با مخابرات اصفهان مشکل داره
تا آخر سال مشکل رفع میشه
همراه اول سرور هاش دو هفتس کلیه ایران خراب شده
هنوزم کاری برای رفعش نکردن
masooumi
06-11-2014, 13:15
سلام ، یک دو شهر توی خراسان رضوی مثل فریمان و چناران که اطراف مشهد هستن کی تجهیز میشن؟
خود مشهد کی پوشش کامل میشه؟
قضیه شهرداری چیه میگین مجوز نمیده؟؟؟؟
hosseinkarimi937
06-11-2014, 13:20
سلام ، یک دو شهر توی خراسان رضوی مثل فریمان و چناران که اطراف مشهد هستن کی تجهیز میشن؟
خود مشهد کی پوشش کامل میشه؟
خوده مشهد تا آخر دی
طوس/طرقبه فعال شده
فریمان و چناران فروردین 94
تجهیزاتش بهمن ماه نصب میشه بطور کامل
hosseinkarimi937
06-11-2014, 13:25
قضیه شهرداری چیه میگین مجوز نمیده؟؟؟؟
شهرداری آدم شده ميگه ماهی فلان قد هم باید بما بدی
binaafarin
06-11-2014, 13:26
سمت بندرعباس الان هوا خیلی خوب و بهاریه در صورتی که شمال کشور هوا سرد و برفی شرو شده
چرا کار روی این قسمت جنوب کشور رو تموم نمیکنید؟نه بادی نه بارونی نه برفی سرمایی
farhadrohi
06-11-2014, 13:26
جناب کریمی ممنون از پاسخگویی ب تمامی سوال ها واقعا خسته نباشید.
hosseinkarimi937
06-11-2014, 13:32
سمت بندرعباس الان هوا خیلی خوب و بهاریه در صورتی که شمال کشور هوا سرد و برفی شرو شده
چرا کار روی این قسمت جنوب کشور رو تموم نمیکنید؟نه بادی نه بارونی نه برفی سرمایی
به هوا نیست به جمعیت ربط داره.
ما هرروز 30دکل رو سرویس بروز رسانی و تجهیز میکنیم
135000 دکل ایرانسل تو کشور عزيزمون هستش
binaafarin
06-11-2014, 13:34
ممنونم ایشالا ک موفق و پیروز باشید همیشه:n16:
hosseinkarimi937
06-11-2014, 13:42
ممنونم البته منطقه سورو
پارک کپشکن/انتهای بلوار جهانگردی قراره دکل اضافه شه
این ورامین کی قراره تجهیز بشه الان؟...
Leon-117
06-11-2014, 13:52
دوستانی که 2 هفته پیش بجای اینترنت شبانه از شارژ اصلیشون کم شده بود حسابشون رو چک کنن.شارژ و اینترنت روزانه منو بربرگردوندن امروز(22 تومن شارژ و 300 مگ اینترنت روزانه)
hosseinkarimi937
06-11-2014, 13:56
ممنونم البته منطقه سورو
ورامین و تمام استان تهران به نسل سه و چهار مجهز شدن
آذر ماه همراه با فروش نسل چهارم استان تهران آهسته فعال میشه
فرودگاه امام خمینی در شهر رباط کریم نسل سوم و چهارمش فعال هستش
hosseinkarimi937
06-11-2014, 13:56
ممنونم البته منطقه سورو
ممنونم البته منطقه سورو
دیدی آمار نداری...حتی یکی از BTS های ایرانسل در منطقه ورامین تجهیز نشده هنوز!
hosseinkarimi937
06-11-2014, 14:03
تجهیز دکل ایرانسل با دکل همراه بطور همزمان بوده
الان شهر ورامین نسل سوم همراه اول فعاله
استان تهران باهم به یکباره افتتاح میشه
hosseinkarimi937
06-11-2014, 14:08
شما الان اگه گوشیت نسل سوم و چهارم رو پشتیبانی کنه اگه بری بیرون سرچ کنی میاد اما فعال نمیشه
اواخر مهرماه پیشوا ورامین و جواد آباد تجهیز شدن
تجهیز دکل ایرانسل با دکل همراه بطور همزمان بوده
الان شهر ورامین نسل سوم همراه اول فعاله
استان تهران باهم به یکباره افتتاح میشه
عزیز من همون همراه اول هم که شما میگی پوشش ناقصه مرکز شهر پوشش نداره اصلا 3G
ایرانسل هم BTS من دارم می بینم دیگه چشم بندی نیست که! حتی ماژول جدید نصب نشده روی BTS شما چطوری میگید تجهیز شده؟
آدرس BTS که تجهیز شده رو به شما ببینم کدوم نقطه شهر رو میگی؟!
شما الان اگه گوشیت نسل سوم و چهارم رو پشتیبانی کنه اگه بری بیرون سرچ کنی میاد اما فعال نمیشه
اواخر مهرماه پیشوا ورامین و جواد آباد تجهیز شدن
سرچ کردم اتفاقا LTE هم ساپورت می کنه مناطق مختلف شهر هم سرچ می کنم ولی خبری از 3G ایرانسل نیست ! من نمی دونم شما چطوری میگی تجهیز شده BTS ها !
hosseinkarimi937
06-11-2014, 14:13
جاده پیشوا ورامین مجهز شده
شما رفتی بیرون سرچ کن
جاده پیشوا ورامین مجهز شده
شما رفتی بیرون سرچ کن
مرکز شهر رو ایرانسل پوشش نداده رفته بیرون شهر رو اول پوشش داده! :n13:
کی این نصب ماژول ها تموم میشه کارش تو منطقه ؟
hosseinkarimi937
06-11-2014, 14:16
سرچ کردم اتفاقا LTE هم ساپورت می کنه مناطق مختلف شهر هم سرچ می کنم ولی خبری از 3G ایرانسل نیست ! من نمی دونم شما چطوری میگی تجهیز شده BTS ها !
اگه سرچ کردین عکسش رو بفرستين به09357762030
خودم شنبه پیگیری میکنم
hosseinkarimi937
06-11-2014, 14:22
کی این نصب ماژول ها تموم میشه کارش تو منطقه ؟
تو مراحل تست هستش
استادیوم تختی و دانشگاه کشاورزی
بانک ملت(نزدیک شهرداری)تست انجام شده
مسجد جامع 5آذر تست میشه
ورامین/رباط کریم/شهریار
بدلیل موقعیت بالاشون زمان میبره
اگه سرچ کردین عکسش رو بفرستين به09357762030
خودم شنبه پیگیری میکنم
من همین الان برات میفرستم (لاین)
hosseinkarimi937
06-11-2014, 14:29
من همین الان برات میفرستم (لاین)
تهران 12میلیون جمعیت داره
شهر بهارستان یک میلیون جمعیت داره
ورامین رباط کریم شهریار اسلامشهر و...کل استان تهران جمعیتشون خعلی بالاست
تو مراحل تست هستش
استادیوم تختی و دانشگاه کشاورزی
بانک ملت(نزدیک شهرداری)تست انجام شده
مسجد جامع 5آذر تست میشه
ورامین/رباط کریم/شهریار
بدلیل موقعیت بالاشون زمان میبره
تقریبا 4تا 5 تا BTS نزدیک من هست که می بینم تجهیز نشده! مثلا BTS که در خیابان بهشتی کوچه رسول جو (نرسیده به چهارراه)کوچه مقبره شهدا گمنام هم درش هست
اون BTS تجهیز نشده, یا BTS که نبش خیابان 15خرداد کنار بانک ملی بالای ساختمان هست همینطور
hosseinkarimi937
06-11-2014, 14:36
تقریبا 4تا 5 تا BTS نزدیک من هست که می بینم تجهیز نشده! مثلا BTS که در خیابان بهشتی کوچه رسول جو (نرسیده به چهارراه)کوچه مقبره شهدا گمنام هم درش هست
اون BTS تجهیز نشده, یا BTS که نبش خیابان 15خرداد کنار بانک ملی بالای ساختمان هست همینطور
همه دکل ها که ایرانسل نیس
قدرت سینگنال ایرانسل چنده اونجا؟؟؟
تهران 12میلیون جمعیت داره
شهر بهارستان یک میلیون جمعیت داره
ورامین رباط کریم شهریار اسلامشهر و...کل استان تهران جمعیتشون خعلی بالاست
تراکم جمعیت که بله بالاست..
یا مسجد جامع شما صحبت کردی ازش یه BTS داره ایرانسل اونجا که تقریبا نزدیک بلور امام خمینی در یک کوچه فرعی هست اون هم تجهیزی نشده تا به حال اون یکی BTS هم که سر مسجدجامع هست و نزدیک بانک تجارت اگر اشتباه نکنم برای همراه اول هست که اونم تجهیز نشده باز.
بله درسته من BTS هایی که اطمینان داشتم ایرانسل هست گفتم بهت وگرنه همراه اول هم هست تو منطقه وایمکس مبین نت و ایرانسل هم هست
قدرت سیگنال -63dBm
25asu
عکس هم لاین برات ارسال کردم کاملا مشخصه جنس شبکه ها
hosseinkarimi937
06-11-2014, 14:43
بله درسته من BTS هایی که اطمینان داشتم ایرانسل هست گفتم بهت وگرنه همراه اول هم هست تو منطقه وایمکس مبین نت و ایرانسل هم هست
قدرت سیگنال -63dBm
25asu
وایمکس ایرانسل فقط دیتا میده مایکروو کامل هستش
amirlovely
06-11-2014, 14:48
سلام اقای کریمی
تبریز -خیابان زبردست انتن پایین تر از ساختمان پارلاق کی 3جی تجهیز میشه ؟پوشش خیلی ضعیف هست . ایا 4جی در برنامه این انتن هست؟
ضمنا در جایگاه مترو میدان گازران یه دکل دارن میزنن ایا این ماله ایرانسل هست ؟ شرمنده زیاد سوال پرسیدم
hosseinkarimi937
06-11-2014, 14:53
سلام اقای کریمی
تبریز -خیابان زبردست انتن پایین تر از ساختمان پارلاق کی 3جی تجهیز میشه ؟پوشش خیلی ضعیف هست . ایا 4جی در برنامه این انتن هست؟
ضمنا در جایگاه مترو میدان گازران یه دکل دارن میزنن ایا این ماله ایرانسل هست ؟ شرمنده زیاد سوال پرسیدم
تبریز بهمن ماه بهتر میشه فعلا نصف راه
ایل گلی
و قسمتی از ابوریحان داره قوی تر میشه
mohammad.asghari
06-11-2014, 16:01
آقای کریمی منطقه ـی فرامرز عباسی مشهد پوشش داره ولی بعضی مناطق آنتن خیلی کمه و دیتا قطع میشه کی پوشش کامل میشه؟
hosseinkarimi937
06-11-2014, 16:06
آقای کریمی منطقه ـی فرامرز عباسی مشهد پوشش داره ولی بعضی مناطق آنتن خیلی کمه و دیتا قطع میشه کی پوشش کامل میشه؟
مشهد مقدس اسفند ماه پوشش کامل میشه
اقای کریمی عزیز این اطلاعات رو از کجا میاری که خود ایرانسلم نمیتونه اینجور زمانبندی کنه این همه میدونن که تا 6 -7 ماه دیگه خیلی جاها فعال میشه ولی اگه اطلاعات درستی داری با ذکر جزییات بگو
new2012user
06-11-2014, 16:41
سلام
دوستان الان سرعت سرویسهای 3g, 4g چقدر هست؟
من تا حالا استفاده نکردم
یادمه خیلی سر و صدا شد به خاطر سرعتشون
الان محدود شدن یا حداکثر سرعت رو میدن؟
hosseinkarimi937
06-11-2014, 16:44
اقای کریمی عزیز این اطلاعات رو از کجا میاری که خود ایرانسلم نمیتونه اینجور زمانبندی کنه این همه میدونن که تا 6 -7 ماه دیگه خیلی جاها فعال میشه ولی اگه اطلاعات درستی داری با ذکر جزییات بگو
الویت بندی ایرانسل بر جمعیت هستش تا آخر سال 200شهر فعال میشه
من حسین کریمی
قسمت تجهیزات فنی هستم
جزیره ایرانسل و نسل سه و چهارم زیر نظر ماست
پشتیبانی/سرویس/بروز رسانی دکل کل کشور
پست اول تاپیک به روز شد(بسته های اینترنت جدید اضافه شد) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من امروز دانشگاه آزاد پیشوا بودم از تری جی خبری نبود. همچنین در میدان پیشوا بسیج ولیعصر جاده کمر بندی ورامین جاده ورامین به پیشوا خبری نیست توی میدون بسیج همراه اول تری جی داشت آقای کریمی مساله چیه؟ آیا اطلاعات دیگرتان هم همینطوریه؟
hosseinkarimi937
06-11-2014, 16:58
من امروز دانشگاه آزاد پیشوا بودم از تری جی خبری نبود. همچنین در میدان پیشوا بسیج ولیعصر جاده کمر بندی ورامین جاده ورامین به پیشوا خبری نیست توی میدون بسیج همراه اول تری جی داشت آقای کریمی مساله چیه؟ آیا اطلاعات دیگرتان هم همینطوریه؟
همراه اول فقط تو شهر ورامین فعال هستش
ایرانسل تو استان تهران هنو فعال نشده
تایید میشه
دقیقا درسته ورامین هیچ خبری نیست که نیست ولی همراه اول پوشش ضعیف ایجاد کرده فعلا
من که ورامین هستم واقعا از نیاز شدید مردم به پهن باند خبر دارم چون کارم کامپیوترو اینترنت هست با اینکه تعداد زیادی ADSL گرفتند از شرکتهای خصوصی یا مخابرات ولی حجم متقاضی انقدر بالاست که پورتها پر شده فعلا و اینترنت فعلا واگذار نمیشه مگر اینکه پارتی باشه یکی تخلیه بزنه این بره بگیره... دوستام هم منو می بینند میگند ایرانسل نیومد 3G ورامین؟ ...
رایتل هم در ورامین پوشش خوبی ایجاد کرده ولی به دلیل قیمت بسیار بالای بسته ها کمتر کسی از رایتل استفاده می کنه...
hosseinkarimi937
06-11-2014, 17:14
من که ورامین هستم واقعا از نیاز شدید مردم به پهن باند خبر دارم چون کارم کامپیوترو اینترنت هست با اینکه تعداد زیادی ADSL گرفتند از شرکتهای خصوصی یا مخابرات ولی حجم متقاضی انقدر بالاست که پورتها پر شده فعلا و اینترنت فعلا واگذار نمیشه مگر اینکه پارتی باشه یکی تخلیه بزنه این بره بگیره... دوستام هم منو می بینند میگند ایرانسل نیومد 3G ورامین؟ ...
رایتل هم در ورامین پوشش خوبی ایجاد کرده ولی به دلیل قیمت بسیار بالای بسته ها کمتر کسی از رایتل استفاده می کنه...
اگه فعال شه تو خوده سایت ایرانسل ثبت میشه
کسی نگفت فعال شده
برنامه ایرانسل من رو نصب کنید
mohamad1384
06-11-2014, 18:11
ببخشید می شد یک توضیحی راجع به تجهیزات هیوای بگید که ایرانسل ازش اساتفاده می کند برای دکلها کیفیت وپشتیبانی تجهیزات وشیرازهم هیوای است؟
تهران بلوار میرداماد خیابان دفینه اصلاً پوشش 3G وجود نداره
soleimanian
06-11-2014, 18:13
سلام آقای کریمی
آیا در شهر همدان باز هم در حال نصب تجهیزات هستید یا نه؟
برخی مناطق پوشش و سرعت خیلی ضعیف است.
چرا ایرانسل مثل رایتل نقشه پوشش دهی دقیق تو سایتش نمیزاره و مرحله به مرحله آپدیتش نمی کنه که کاربر حداقل تکلیف خودشو بدونه !
hosseinkarimi937
06-11-2014, 18:20
ببخشید می شد یک توضیحی راجع به تجهیزات هیوای بگید که ایرانسل ازش اساتفاده می کند برای دکلها کیفیت وپشتیبانی تجهیزات وشیرازهم هیوای است؟
تجهیزات هووایی با کیفیت ترین شناخته شده ایرانسل تمام تجهیزاتش از این به بعد از هووایی استفاده میکنه نه زیمنس
سلام آقای کریمی
hosseinkarimi937
06-11-2014, 18:21
تجهیزات هووایی با کیفیت ترین شناخته شده ایرانسل تمام تجهیزاتش از این به بعد از هووایی استفاده میکنه نه زیمنس
سلام آقای کریمی
سلام فعلا نه اسد آباد و ملایر تکمیل شدن
فعلا گنج نامه در حال تجهیزه
hosseinkarimi937
06-11-2014, 18:24
چرا ایرانسل مثل رایتل نقشه پوشش دهی دقیق تو سایتش نمیزاره و مرحله به مرحله آپدیتش نمی کنه که کاربر حداقل تکلیف خودشو بدونه !
چون تعداد دکل ها زیاده135000دکل وجود داره
تیر ماه 94نقشه پوشش دهی نسل بالاتر ارایه میشه
متاسفانه زیر ساخت کشور ضعیف هستش
bojnurd3g
06-11-2014, 18:50
50درصد بجنورد امروز مکانی به نام بش قارداش(پنج برادر)مجهز میشه.پست های قبلی گفتم اشخانه فاروج.شیروان تا اسفند یا اردیبهشت
سلام گرامی :n16:خیلی ممنون واسه پاسخگویی :n12::n12: چهارتا سوال دارم ازشما :n11: لطفا فقط همین سوالا رو جواب بدین
1-چرا بش قارداش رو مجهز میکنن و مرکز شهر رو مجهز نکردن ؟؟!!!!!!
اونجا که فقط پنجشنبه ها مردم میرن !!!!!!!! روزهای دیگه هیچکس نمیره !!!!!1 اخه 10 کیلومتر از شهر فاصله داره
2-پوشش بجنورد کی کامل میشه ؟
3-بغیر از بش قارداش ، کدوم مناطق مجهز شدن ؟
4-آخرین سوال :: از چه تاریخی راه اندازی میشه و مردم میتونن استفاده کنن ؟؟؟!!!!
zi behzad
06-11-2014, 18:57
سلام
آقای کریمی دیشب حدود 1 ساعت در مرکز دزفول علامت 3g روی گوشی اومد ، آیا همین روزا وصل میشه یا فقط واسه تست بوده ؟
با تشکر:n16:
bojnurd3g
06-11-2014, 19:00
سلام گرامی خیلی ممنون واسه پاسخگویی چهارتا سوال دارم ازشما لطفا فقط همین سوالا رو جواب بدین
1-آقای کریمی خبر دارید چرا بش قارداش رو مجهز میکنن و مرکز شهرو مجهز نکردن ؟؟!!!!!!
اونجا که فقط پنجشنبه ها مردم میرن !!!!!!!! روزهای دیگه هیچکس نمیره !!!!!1 اخه 10 کیلومتر از شهر فاصله داره
2-تا الان بجنورد چقدر تجهیز شده و کدوم مناطقش ؟
3-اطلاع دارید بغیر از بش قارداش ، کدوم مناطق مجهز به نسل ۳ شدن ؟
4-آخرین سوال :: از چه تاریخی راه اندازی میشه و مردم میتونن استفاده کنن ؟؟؟!!!!
bojnurd3g
06-11-2014, 19:05
سلام آقای کریمی خیلی ممنون واسه پاسخگویی
چهارتا سوال دارم ازشما
1-خبر دارید چرا بش قارداش رو مجهز میکنن و مرکز شهرو مجهز نکردن ؟؟!!!!!!
2-بجنورد چقدر تجهیز شده ؟
3-اطلاع دارید بغیر از بش قارداش ، کدوم مناطق مجهز به نسل ۳ شدن ؟
4-از چه تاریخی راه اندازی میشه و مردم میتونن استفاده کنن ؟؟؟!!!!
hosseinkarimi937
06-11-2014, 19:16
سلام
آقای کریمی دیشب حدود 1 ساعت در مرکز دزفول علامت 3g روی گوشی اومد ، آیا همین روزا وصل میشه یا فقط واسه تست بوده ؟
با تشکر:n16:
تست یک ماهه انجام میشه دزفول و اندیمشک با هم فعال میشن
mohamad_iran2
06-11-2014, 19:16
چرا سرعت ایرانسل تو شهرای دیگه تا ۱۰. ۲۰ مگ میره ولی تو ایلام ۱مگه اونم بزور! کی مشکلش رفع میشه؟ میشه پیگیری کنید؟
sistani14
06-11-2014, 19:24
به هوا نیست به جمعیت ربط داره.
ما هرروز 30دکل رو سرویس بروز رسانی و تجهیز میکنیم
135000 دکل ایرانسل تو کشور عزيزمون هستش
اگه با این سرعت ارتقا انجام بشه حدود 4500روز یعنی12.32سال طول میکشه که سراسر کشور بره زیر پوشش!:n13:حالا فکرشو بکنین تو این 12سال وضعیت ارتباطی دنیا چقدر جلو میوفته و ما هنوز تازه 3جی سراسری داریم:n30:
hosseinkarimi937
06-11-2014, 19:28
اگه با این سرعت ارتقا انجام بشه حدود 4500روز یعنی12.32سال طول میکشه که سراسر کشور بره زیر پوشش!:n13:حالا فکرشو بکنین تو این 12سال وضعیت ارتباطی دنیا چقدر جلو میوفته و ما هنوز تازه 3جی سراسری داریم:n30:
تا پایان 94 نسل سوم و چهارم فعال میشه/از آذر ماه روزی 200دکل مجهز میشه نه 30دکل
سه مدل فرستنده دیتا خریداری شده که در خیابان نصب میشه
HardwareMaster
06-11-2014, 19:35
تا پایان 94 نسل سوم و چهارم فعال میشه/از آذر ماه روزی 200دکل مجهز میشه نه 30دکل
سه مدل فرستنده دیتا خریداری شده که در خیابان نصب میشه
من فکر نکنم این برنامه ریزی تخمینی که روی کاغذم بزحمت قابل قبوله با توجه به شرایط جوی و در نظر گرفتن ادعاهای پیشین عملی باشه
همین الانش آقای قلمبه ی دزفولی داره ادعا میکنه ارانشل 54 شهر رو زیر پوشش داره. واقعا این ادعاها که میشه رو چطور باور کنیم؟
+
اینجا ایران است ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.