PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور میشه عکس های این سایت رو ذخیره کرد



piishii
18-06-2014, 18:09
عنوان تاپیک معلوم است خودم نگشتم واقعا اگه کسی ولی راهی بلده من به عکس های این سایت نیاز دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا و به هیچ وجه نه میشه کلیک راست کرد نه اینکه پیج را سیو کرد

Lord-Voldemort
18-06-2014, 18:31
شما می خواین ذخیره کنید .
پس بصورت complete ذخیره کنید . بعد توی فولدری که به همراه html ذخیره میشه عکس ها رو کپی کنید یه جای دیگه از هاردتون ، کلا من برای اینجور صفحه ها که عکس زیاد داره این کار رو می کنم :11:

piishii
18-06-2014, 19:08
خوب برادر میگم همون هم نمیذاره دیگه
شما توی فایرفاکس امتحان کن نمیذاره پیج رو سیو کنم !

Mr.Pooya
18-06-2014, 19:37
سلام

خیلی راحت هست منتهی نرم افزار این انجمن وقتی اسکریپت رو اینجا کپی کردم تغییرش میده و باعث میشه اسکریپت درست کار نکنه.

به هر حال صفحه زیر را باز کنید و لینک درون صفحه را بوکمارک کنید و در سایتی که می خواهید راست کلیک کنید بوکمارک را فراخوانی کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راه های دیگه هم هست مانند درآوردن آدرس عکس ها از سورس فایل که سورس فایل رو می تونید با CTRL+U در فایرفاکس باز کنید ولی یکم سخت تر هست.

موفق باشید

AEH1989
18-06-2014, 20:07
با IDM میشه کامل دانلودش کرد

piishii
18-06-2014, 20:35
سلام

خیلی راحت هست منتهی نرم افزار این انجمن وقتی اسکریپت رو اینجا کپی کردم تغییرش میده و باعث میشه اسکریپت درست کار نکنه.

به هر حال صفحه زیر را باز کنید و لینک درون صفحه را بوکمارک کنید و در سایتی که می خواهید راست کلیک کنید بوکمارک را فراخوانی کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راه های دیگه هم هست مانند درآوردن آدرس عکس ها از سورس فایل که سورس فایل رو می تونید با CTRL+U در فایرفاکس باز کنید ولی یکم سخت تر هست.

موفق باشید
سلام
برادر من میگم نمیذاره کلیک راست کنی اگه میشد کلیک راست کنی که خوب بود
دوم اینکه سورس صفحه هم به فکرم رسیده بود ولی هم اینکه خیلی وقت گیر است و هم اینکه شگفتا که این هم جواب نمیده


با IDM میشه کامل دانلودش کرد

چون نمیشه کلیک راست کرد کمی توضیح بدید، میشه از نرم افزارهایی که وب سایت رو کامل دانلود میکنند استفاده کرد ولی اونطوری حجم زیادی دانلود میشه میخوام یک راهی پیدا کنم

aliram38
18-06-2014, 20:36
من الان امتحان کردم. وب ذخیره میشه بصورت complete.

piishii
18-06-2014, 20:45
من الان امتحان کردم. وب ذخیره میشه بصورت complete.

با تشکر از شما من یک اشتباهی کرده بودم شما گفتی کامل ذخیره کردی من خودمم کامل ذخیره کرده بودم ولی یک اشتباهی کرده بودم که فکر میکردم نمیشه ولی شد
ممنونم
اگه بازم دوستان راهی پیدا کردند که بدون ذخیره کردن کامل وب بشه این هارو سیو کرد مثلا با یک افزونه دریغ نکنند چون اینطوری حجم زیادی رو هی باید سیو کنی

Mr.Pooya
18-06-2014, 21:19
سلام
برادر من میگم نمیذاره کلیک راست کنی اگه میشد کلیک راست کنی که خوب بود
دوم اینکه سورس صفحه هم به فکرم رسیده بود ولی هم اینکه خیلی وقت گیر است و هم اینکه شگفتا که این هم جواب نمیده


دوست عزیز نیاز به راست کیلک در اون سایت نیست اصلا !

شما فقط تو اون سایت نمی تونی کلیک راست کنی درسته ؟ ولی در کل فایرفاکس که اجازه راست کلیک بهتون میده ؟

شما اون صفحه ای که آپلود کردم رو باز کن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روی گزینه Right Click راست کلیک کن و Bookmark This link رو بزنید.

بعد به سایتی برید که اجازه راست کلیک نمیده بهتون بعد از منوی بوکمارک در فایرفاکس یا از گزینه بوکمارک همون بوکمارکی رو که تازه ایجاد کردید رو فراخونی کنید بعد می بینید که راست کلیک در اون سایت فعال میشه.

منظور بنده این بود : در سایتی که می خواهید عمل راست کلیک را انجام بدید، بوکمارک رو فراخوانی کنید.

هیچ نیازی به راست کلیک در سایت مورد نظر قبل از اینکه راست کلیک را فعال کنید نیست.

من خودم تست کردم با همین کدی که نوشتم براتون و منو کلیک راست فعال میشه. آموزش بالا را دقیق دنبال کنید تا راست کلیک رو نه فقط در سایتی که آدرسش رو دادید و بلکه در خیلی از سایت هایی که راست کلیک رو غیرفعال کردند فعال کنید.

منتهی هر بار و در هر سایتی که می خواهید فعالش کنید باید بوکمارک رو فراخوانی کنید. مثلا هر وقت اون سایت رو Refresh کنید باید دوباره بوکمارک را فراخوانی کنید

موفق باشید

milad_gta
18-06-2014, 21:44
Shift رو نگه دارید، کلیک راست کنید.

Mr.Pooya
18-06-2014, 22:48
Shift رو نگه دارید، کلیک راست کنید.

بله درسته این روش هم در این سایت جواب میده. کلا اسکریپت قوی برای غیر فعال کردن راست کلیک و Select نداره. البته شاید Select رو با CSS3 غیر فعال کرده باشه ولی با CTRL+A خیلی راحت میشه کل سایت رو Select کرد که با چپ کلیک رو غیر فعال کردند

milad_gta
18-06-2014, 23:26
بله درسته این روش هم در این سایت جواب میده. کلا اسکریپت قوی برای غیر فعال کردن راست کلیک و Select نداره. البته شاید Select رو با CSS3 غیر فعال کرده باشه ولی با CTRL+A خیلی راحت میشه کل سایت رو Select کرد که با چپ کلیک رو غیر فعال کردند

نهایتش js رو غیر فعال میکنیم، افزونه هایی هم برای این منظور وجود داره، برا css هم style سایت رو غیر فعال میکنیم، از طرفی تو حالت های پیشرفته تری که برای محافظت از تصاویر به کار گرفته میشه، کاربر میتونه تصاویر رو از کش مرورگر خودش استخراج کنه، از این مسئله هم میشه تا حدی جلوگیری کرد ولی باز روش های برای رد شدن ازشون هست، کلا یک اصل تو وب وجود داره، اگر بتونند ببیند، میتونند کپی کنند.

Mr.Pooya
18-06-2014, 23:54
نهایتش js رو غیر فعال میکنیم، افزونه هایی هم برای این منظور وجود داره، برا css هم style سایت رو غیر فعال میکنیم، از طرفی تو حالت های پیشرفته تری که برای محافظت از تصاویر به کار گرفته میشه، کاربر میتونه تصاویر رو از کش مرورگر خودش استخراج کنه، از این مسئله هم میشه تا حدی جلوگیری کرد ولی باز روش های برای رد شدن ازشون هست، کلا یک اصل تو وب وجود داره، اگر بتونند ببیند، میتونند کپی کنند.

بله درسته. البته نیاز به غیر فعال کردن JS نیست برای اون سایت. ولی خب برنامه نویس اون سایت اگر خیلی گیر بده به راست کلیک می تونه کاری کنه که اگر Js غیر فعال بشه کلا سایت باز نشه و ارور بده که Js باید فعال باشه.

ولی در مورد جمله آخر کاملا باهاتون موافقم چون امنیت هیچ وقت 100% نیست.

استایل ها رو هم میشه غیرفعال کرد ولی باز هم برای اون سایت نیاز نیست و همونطور که عرض کردم برنامه نویس می تونه CSS ها رو از طریق Js بخونه که باز هم اگر css غیر فعال بشه سایت ارور بده. البته نیاز به هیچ کدوم از این کار ها نیست.

milad_gta
19-06-2014, 00:32
بله درسته. البته نیاز به غیر فعال کردن JS نیست برای اون سایت. ولی خب برنامه نویس اون سایت اگر خیلی گیر بده به راست کلیک می تونه کاری کنه که اگر Js غیر فعال بشه کلا سایت باز نشه و ارور بده که Js باید فعال باشه.

ولی در مورد جمله آخر کاملا باهاتون موافقم چون امنیت هیچ وقت 100% نیست.

استایل ها رو هم میشه غیرفعال کرد ولی باز هم برای اون سایت نیاز نیست و همونطور که عرض کردم برنامه نویس می تونه CSS ها رو از طریق Js بخونه که باز هم اگر css غیر فعال بشه سایت ارور بده. البته نیاز به هیچ کدوم از این کار ها نیست.

به طور کلی گفتم، هدفم تمام سایت ها بود، نه سایت مذکور وگرنه پیرامون سایت فوق که عرض کردم: Shift + کلیک راست!

رد کردن error غیر فعال بودن js خیلی ساده هست، خصوصا وقتی تمام مرورگر های محبوب ابزار توسعه درون سازی شده دارند.

من طبق مراحلی که در پست قبل فرمودید راه حل ارائه کردم، اگر خیلی اسکریپت قدرتمند بود، js غیر فعال میکنیم، اگر css ای در کار بود، style رو غیر فعال میکنیم، اگر پیغامی مبنی بر غیرفعال بودن اسکریپت ظاهر شد، خیلی راحت حذفش میکنیم، اگر از تکنیک های سمت سرور استفاده شده بود، کش مرورگر و این داستان ادامه دارد...


عموما shift + کلیک راست مشکل رو حل میکنه، ولی در کل استفاده از افزونه هایی که به این منظور مورد استفاده قرار میگیرند در موارد خاص راه حل مناسب تری هست مثل:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mr.Pooya
19-06-2014, 02:17
به طور کلی گفتم، هدفم تمام سایت ها بود، نه سایت مذکور وگرنه پیرامون سایت فوق که عرض کردم: Shift + کلیک راست!

رد کردن error غیر فعال بودن js خیلی ساده هست، خصوصا وقتی تمام مرورگر های محبوب ابزار توسعه درون سازی شده دارند.

من طبق مراحلی که در پست قبل فرمودید راه حل ارائه کردم، اگر خیلی اسکریپت قدرتمند بود، js غیر فعال میکنیم، اگر css ای در کار بود، style رو غیر فعال میکنیم، اگر پیغامی مبنی بر غیرفعال بودن اسکریپت ظاهر شد، خیلی راحت حذفش میکنیم، اگر از تکنیک های سمت سرور استفاده شده بود، کش مرورگر و این داستان ادامه دارد...


عموما shift + کلیک راست مشکل رو حل میکنه، ولی در کل استفاده از افزونه هایی که به این منظور مورد استفاده قرار میگیرند در موارد خاص راه حل مناسب تری هست مثل:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بله درسته ولی به هر حال یک برنامه نویس می تونه کاری کنه که برای راست کلیک کردن نیاز به -- سایت باشه و واقعا خیلی غیر منطقیه که برای یک راست کلیک ساده یک سایت رو -- کنیم !

Shift+کلیک برای سایت فوق کاملا جواب میداد اما در سایت های دیگه خیلی راحت میشه با False کردن event.shiftKey دکمه Shift رو غیر فعال کرد و preventDefault() و stopPropagation() هم باید نوشته بشند.

ولی در مورد کش و این حرف ها خیلی راه ها هست که نشه بدون جاوا سایت رو لود کرد و هیج طوری هم نمیشه سایت رو لود کرد و خیلی از عملکرد های سایت به فعال بودن جاوا اسکریپت نیاز دارند.

اما در حالت کلی همونطور که فرمودید غیر فعال کردن Js, Css می تونه مشکل رو حل کنه.

piishii
25-08-2014, 12:32
من دوباره به مشکل خوردم دوستان عزیز
این صفحه رو نگاه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب عکس اول هیچ مشکلی نیست با هر تکنیکی یا حالت عادی میشه کپیش کرد خوب ؟
زیر اون 4 تا عکس است یکی از اون ها رو لود کنید
به حالت زومم آوت باز میشه
حالا این رو چطور میشه سیو کرد ؟
واقعا نه کدی براش میبینم نه آدرس لینک هیچی نتونستم پیدا کنم که بشه این عکس رو سیو کرد
از چه شیوه ای استفاده دارند میکنند الان آخه ؟