مشکل من با Firefox [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : مشکل من با Firefox

تكنولوژي
08-30-2006, 10:42 PM
من دو مشکل با این برنامه دارم
1- وقتی میخوام فایلی رو دانلود کنم دانلود منیجر خود برنامه بازمیشه و اجازه نمیده که با DAP دانلودش کنم . راه حل چیه ؟
2- وقتی که با خود Firefox دانلود میکنم محل ذخیره فایل رو دسکتاپ قرار میده چطوری میشه محل ذخیره رو عوض کرد؟

mehdicracker
08-30-2006, 11:15 PM
سلام
اگر دانلود منیجرت dap است داخل option تب general نوشته integrate into mozila/firefox browser تیکشو بزن
در مورد دوم هم پایین دانلودر firefox نوشه all files downloaded to که جلوش نوشته desktop به هر جا خواستیش تغییر بده
موفق باشید

تكنولوژي
08-31-2006, 12:30 AM
3- چطوری میشه نام یه سایت رو از داخل لیست سایتهایی که در مرورگر Firefox وجود داره پاک کنیم؟
منظورم اون لیستیه که وقتی به فلش سمت پایین کنارش کلیک میکنیم نام تمام سایتهایی رو که رفتیم میان
4- چرا وقتی مرورگر Firefox رو باز میکنم ارور زیر میاد چطوری میتونم کاری کنم که این ارور بره؟
http://i1.tinypic.com/2624h2g.jpg

تكنولوژي
08-31-2006, 12:35 AM
اگر دانلود منیجرت dap است داخل option تب general نوشته integrate into mozila/firefox browser تیکشو بزن
بابا وقتی تیکشو میزنم ارور زیر رو میده و بعد وقتی کلوذ رو میزنم ذخیره اش نمیکنه حالا چکار کنم
http://i4.tinypic.com/2625m4n.jpg

تكنولوژي
08-31-2006, 10:36 AM
یکی کمک کنه

*NashenaS*
08-31-2006, 01:37 PM
1- وقتی میخوام فایلی رو دانلود کنم دانلود منیجر خود برنامه بازمیشه و اجازه نمیده که با DAP دانلودش کنم . راه حل چیه ؟
=> در تنظیمات هم موزیلا و هم DAP باید دانلود منیجر default رو به اون چیزی که می خایین تغییر بدین ... در ضمن همیشه دانلود منیجر ها به شما این اجازه رو می دن که cancel کنین در این صورت دانلود منیجر خود borwser (در این جا موزیلا) شروع به دانلود می کنه...

2- وقتی که با خود Firefox دانلود میکنم محل ذخیره فایل رو دسکتاپ قرار میده چطوری میشه محل ذخیره رو عوض کرد؟

=> دوستمون گفت چطوری عوضش کنی.

3- چطوری میشه نام یه سایت رو از داخل لیست سایتهایی که در مرورگر Firefox وجود داره پاک کنیم؟
منظورم اون لیستیه که وقتی به فلش سمت پایین کنارش کلیک میکنیم نام تمام سایتهایی رو که رفتیم میان

=> شما باید در قسمت تنظیمات موزیلا یک نگاه 5 دقیقه ای بکنین همه گزینه ها رو نگاه کنین تا دیگه از این سوال ها نپرسین... در قسمت history تعداد روز ها رو به 1 تغییر بدید..

4- چرا وقتی مرورگر Firefox رو باز میکنم ارور زیر میاد چطوری میتونم کاری کنم که این ارور بره؟

=> ارور نیست... شما بهش گفتید که DAP رو در موزیلا integrate (جاسازی ) کنه... این هم داره می گه انجام شد...
در قسمت Tools/Extensions/... برنامه DAP رو بردارید...

موفق باشین. :)

تكنولوژي
09-01-2006, 12:33 AM
از راهنمایتون ممنونم