PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا در ويژوال بيسيك ميتوان با سخت افزار(مثلا مودم) ارتباط برقرار كرد.؟



سعید مشکی
23-04-2005, 11:00
اساتيد محترم سلام.
من ميخواستم بدونم آيا ميتوان در ويژوال با سخت افزار ها ارتباط برقرار كرد . مثلا فرض كنيد كه بخواهيم برنامه اي بنويسيم كه به محض وصل شدن به اينترنت نرم افزار بصورت خود كار شروع به كار كنه و يا اينكه مثلا بشه صدا رو در هر زمان دلخواه از طريق اون برنامه كم و زياد كرد و يا خيلي چيزهاي ديگه
ممنون ميشم اگه كسي بتونه مرا راهنمايي كنه.
موفق باشيد.

مهمان
24-04-2005, 06:30
سلام
لطفا سوايتون را واضحتر مطرح کنيد.
در مورد ارتباط با مودم هم بايد بگم همه زبانهاي برنامه نويسي قابليت ارتباط با سخت افزار را دارند.
موفق باشيد

CD-RW
24-04-2005, 23:13
سلام به دوست خوبم
شما براي ارتباط با سخت افزار به كمپوننت همون سخت افزار نياز داري كه بايد در ليست مراجع برنامه نويسي ات نصب و رجيستر بشه
مثلا براي مودم يك كمپوننت به نام Microsoft comm control 6.0
داره كه كلا به مودم اختصاص داره و يا از اكتيو ايكس هاي MCI براي كنترل انواع سخت افزار مولتي مديا مثل سي دي رام استفاده كرد
در ضمن خودم از روي سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيزهاي جالبي دانلود كردم ولي تازگي هر چي آدرس اون رو تايپ ميكنم يك چيز ديگه بهم نشون مي ده

سعید مشکی
25-04-2005, 18:15
CD-RW جان سلام
از راهنماييت ممنونم . اما اگر امكانش هست راجع به اون بيشتر برام توضيح بديد. من تو ويژوال خيلي تازه واردم و خيلي باهاش كار نكردم.
بعد از اينكه اين كامپننت رو اضافه كردم بايد چگونه اين ارتباط رو بوجود بيارم؟
متشكرم

مهمان
26-04-2005, 08:55
سلام
دوست عزيز در اين مورد بايد بگم که نياز به اطلاعات درباره برنامه نويسي پورت مي باشد.
يادم هست که حدود 3 سال پيش يک کتاب vb5 توي بازار بود که يک فصلش مربوط به برقراري ارتباط با پورت com بود.
در حال حاضر نمي دونم کتابي با موضوع برنامه نويسي پورت در بازار کتاب وجود داره يا نه اما اگر علاقه داريد مي توانيد در نمايشگاه کتاب که به زودي برگزار ميشه دنبال چنين کتابي بگرديد.
در ضمن خيلي از کتابهايي که شهرستاني ها چاپ مي کنند به بازار کتاب تهران نمياد و در کل برنامه نويسهاي زيادي داريم که کتاب مي نويسند و در شهرستانها چاپ مي نمايند.
اگر کتابي راجع به اين موضوع در تهران پيدا نکردي به غرفه هاي کتابهاي شهرستانها مراجعه کنيد.
در ضمن کتابخانه مجلس واقع در بهارستان تهران هم بد نيست
موفق باشيد :wink:

double_n
30-04-2005, 13:59
داداش سعيد دقيقا بگو كه چه نوع ارتباطي منظورته و چه كاري مي خواي باهاش انجام بدي - PM بده .......

مهمان
30-04-2005, 22:56
سلام
يکي از بحثهاي داغ و برنامه هاي داغ امروزه منشي تلفني هست.
برنامه اي که صددرصد با پورتها و ارتباط با مودم کار ميکنه.

سعید مشکی
01-05-2005, 12:12
دوستان سلام
من دقيقا ميخوام برنامه اي براي كافي نتم بنويسم كه بتونه به محض ارتباط مودم به اينترنت اين مساله را تشخيص بده و بصورت اتوماتيك فعاليتش رو آغاز كنه يعني اينكه تايمر استفاده از اينترنتش فعال بشه.
و دوم اينكه براي بسته شدن برنامه ام يك پيغام هشدار بگذارم يعني اينكه وقتي ميخوام برنامه را ببندم ازمن سوال كنه كه از بستن برنامه مطمئن هستيد يا نه واگه من بهش اجازه دادم بسته بشه .
متشكر ميشم اگه بتونيد منو راهنمايي كنيد.

CD-RW
01-05-2005, 23:06
سلام
شما براي قدم اول بايد بتوني برنامه دفتر تلفني بنويسي كه توانايي شماره گيري رو داشته باشه . بعد كم كم مي توني پورت COM رو بهتر بشناسي
فقط بهت بايد گوشزد كنم كه قدم اولت رو خيلي سنگين برداشتي
برنامه اي كه شما گفتيد از چند قسمت تشكيل شده
1- اول بايد به برنامه وقفه هاي مودم خودت رو بشناسوني كه اين كار رو بايد با كد نويسي انجام بدي
2- بعد بايد بتوني پيامي كه وارد مودم ميشه رو برنامه بشناسه كه من تا حالا نتونستم همچين كاري بكنم
فعلا اين دوتا ( به نظر من ) مشكل رو برات پيدا كردم
اگه اونقدر تجربه داري كه مي توني از دستگيره هاي ويندوز كمك بگيري من رو هم راهنمايي كن
(دستگيره هاي ويندوز يك سري وقفه هاي جامع هستند كه وقتي اتفاقي توي ويندوز مي افته اون رو آشكار مي كنه . مثل پيغام پر شدن حافظه سيستم )

double_n
04-05-2005, 12:52
داش سعيد در ويژوال بيسيك يه سري توابع سيستمي API وجود دارد كه با استفاده از آن مي توني از كانكشن خودت كار بكشي يعني با استفاده از توابع به كانكشن خودن بگي كي كانكت و چه وقت اتصال به ابنترنت خودت رو قطع كني
با استفاده از تايمر مي توني يك كورنومتر بسازي كه به محض كانكت يا فراخواني اون تابع شروع به تايم گرفتن بكنه ......
اسم توابع هم به قرار زير هست :
InternetAutodial
InternetAutodialHangup
ShellExecute با استفاده از اين يكي ميتوني حتي ايمل هم بفرستي حالا يا مخفي يا آشكارا (بين خودمون بمونه - تروجان سازي :twisted: :mrgreen: )
با استفاده از نمايش دهنده API كه همراه با ويژوال بيسيك نصب ميشه مي توني از بقيه باخبر بشي ....

اگه واسه استفاده از توابع مشكل داشتي بازم PM بده :wink:

double_n
04-05-2005, 13:01
راستي يادم رفت :
واسه بسته شدن / نشدن فرم در رويداد form_unload دستور زير رو وارد كن

cancel=1
و بازگشت از cancel=0 استفاده كن

و براي نمايش ندادن برنامه در task ها براي بسته نشدن برنامه توسط سه كليد نامرد Ctrl+Alt+Del از كد زير استفاده كن :
App.TaskVisible = false

هنوز هم هست ... اگه طالب بودي PM بده ........
:wink:

مهمان
05-05-2005, 05:58
سلام سعيد جان
من لينک کد چک کزدن اينکه به اينترنت وصل هستيد يا نه را مي گذارم.
البته کد به زبان vb.net مي باشد.
به صفحه زير برويد و download را کليک کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد

سعید مشکی
07-05-2005, 13:32
nbsfucker جان سلام.
از راهنماييتون متشرم .

همچنين از رامبد عزيز.
اما دوستان توجه داشته باشند كه من تازه كار هستم و احتياج به توضيحات ساده تر و بيشتري دارم.
اگر ممكنه كمي بيشر و كمي هم ساده تر برام توضيح بديد خيلي لطف كرده ايد و بسيار متشكر ميشم.

Soda
12-05-2005, 23:29
خوب اين كه كاري نداره
اينا رو به برنامه اضافه كن حله
Private Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long

Private Function IsConnect() As Boolean
Dim TMP1 As Long, Tmp2 As Long
If InternetGetConnectedState(TMP1, Tmp2) = 1 Then
IsConnect = True
Else
IsConnect = False
End If
End Function

حالا هر جاي برنامه كه بنويسي IsConnect جواب وصل بودن يا نبودن رو بهت بصورت True ,False برميگردونه

Mbt925
13-05-2005, 21:04
:wink:

Soda
13-05-2005, 22:53
:wink:
ايول عمو محسن تازه كار

سعید مشکی
14-05-2005, 17:24
sodaجان سلام .
از راهنماییتون متشکرم . اما نگفتید اون رو در منو کدام یک از ایونت هام باید بنویسم . توی فرم اصلی یا توی رویدادهای مربوط به یک کامپوننت . اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنید.
ضمنا من کد شمارو در رویداد فرم اصلی کپی کردم ولی از خط اول اون باگ میگیره .
لطفا کمکم کنید.

سعید مشکی
14-05-2005, 17:24
sodaجان سلام .
از راهنماییتون متشکرم . اما نگفتید اون رو در منو کدام یک از ایونت هام باید بنویسم . توی فرم اصلی یا توی رویدادهای مربوط به یک کامپوننت . اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنید.
ضمنا من کد شمارو در رویداد فرم اصلی کپی کردم ولی از خط اول اون باگ میگیره .
لطفا کمکم کنید.
Private Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long

double_n
22-05-2005, 22:17
داش سعيد Private Declare را در قسمت General بنويس . . . :wink:

Nesta
23-05-2005, 01:01
با سلام
من برای کار با پرت مودم و تلفن از کمپننت Exceletel Teletools Enterprise 3.7 With Crackاستفاده می‌کنم بسیار کامل هست فقط نمیدونم برای ویبی‌ هم هست یا نه فقط برای دلفی‌ استفاده می‌شه کرد ولی‌ اگه برای ویبی‌ هم باشه رو دستش نیست و بسیار کامل و جالب هست هتمن توصیه می‌کنم بهتون.

double_n
23-05-2005, 21:57
جناب سعید این لینک شاید یه کمی به دردت بخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nesta
23-05-2005, 22:05
سلام دوست من
من ویبی‌ کار نمیکنم دستت درد نکنه اگه در رابطه با دلفی‌ بود زحمت بعکسه بگو مرسی‌ .

double_n
23-05-2005, 22:16
]چشم چاکر داش کارلوس هم هستیم :mrgreen:

Nesta
23-05-2005, 22:27
سلام
دستت درد نکنه خیلی‌ فعال شودی خودمونیم .
ببینم چی‌ کار میکنی‌ .با بر طرف شدن تاپیک های پشته سر هم بعضی‌ از افراد .
این انجمن هم به روال خودش داره خوب ادامه میده .

double_n
23-05-2005, 22:57
داش کارلوس
از این جمله منظورت رو نفهمیدم بهتر توضیح بدید :
(( ببینم چی کار میکنی ))

ممنون میشم
آخه میخوام یا تا پیک ها رو نخونم یا اگه خوندم خوب بفهممشون

Nesta
23-05-2005, 23:52
منظورم این هست که با لینک های خوبی‌ که میدی و به قول خودت میترکونی‌ ببینم چی‌ کار میکنی‌ از این ببعد .

double_n
24-05-2005, 10:47
داداش - همین کار رو ادامه میدم . . . :idea: