View Full Version : five svchost.exe is always running on my computer is that normal
cyrus
06-29-2004, 12:54 AM
سلام دوستان
computere manhamishe dar hale run kardane 5 file- svchost.exe- hast
man nemidunam in normale ya na az aghayune fozala va nokhbe dar omure computer
taghazaye nazar daram-aya in mitune nashi az trojan e yahoo bashe
age kesi nazari dare mamnun misham be emailam ersal kone ye omre asiresh misham
age etelati ke dadam naghese ye baraye pasokh be in soal etelaate digei lazeme begin kuchiketun cyrus vasatun ersal mikone
cyran@rogers.com
all the best
saghy
06-29-2004, 02:21 AM
سلام
ويندوز من هم همچين مشكلي را داشت
پس از نصب ويندوز سرويس پك 2 اين مشكل رفع شد.
Amir_P30
06-29-2004, 04:33 AM
كريوس جان مشكلي نيست
ويندوز من سرويس پك 1 مثل مال تو 5 تا داره
هيچ مشكلي نيست به كارت ادامه بده
البته يك فايروال قوي هم بزار تا حدود زيادي از شر اين برنامه هاي مخرب در امان باشي.
امير
فكر كنم داستان اين باشه ... اگه فايل شما svchost.exe باشه و شامل 7 كاراكتر اسمي ... مشكلي نخواهيد داشت چون فايلي هست براي ويندوز ولي اگه شامل 8 كاراكتر اسمي باشه فايلي هست مربوط به يه تروجان ... اين فايل قبل از اولين كاراكتر اسمي يه حد فاصله داره و با اون اصلي اشتباه ميشه ...
اين مطلب رو يكي از دوستان تو كامنت هاي قبلي اشاره كرده بود ...
نا نظر مابقي دوستان چي باشه؟ :)
Phoenix
06-29-2004, 03:31 PM
اگه تروجان باشه در قسمت User name ها بجاي Local service يا Network Service يا ... اسم يوزر ويندوز رو نشون ميده
Amir_P30
06-29-2004, 09:09 PM
حالا يه سايتي هست در همين مورد پيداش كردم مي نويسم.
امير
Amir_P30
07-16-2004, 09:54 PM
براي دونستن اين كه ليست تسك منيجرتون نرمال هست يا نه به اين جا مراجعه كنيد:
http://search.yahoo.com/search?p=task+manager+disabled+windows+xp&ei=UTF-8&fr=fp-tab-web-t&cop=mss&tab
M.R.M
07-16-2004, 11:16 PM
سلام دوستان.
چرا ميگيد مشكلي نيست. اين دقيقا همون ويروس
W32-Jeefo است.اگر باور نداريد يك سري به سايت سيمانتك بزنيد تا باورتون بشه.اونجا يه توضيح كامل راجع بخه اين ويروس هست و گفته كه فايل svchost.exe براي همين ويروس هست. من در اين مدت كلي در اين باره تحقيق كردم. تنها راه مقابله با اين ويروس هم فعلا استفاده از يك فايروال قوي است. البته يك ويروس كش را هم سايت sofon براش گذاشته كه فايده اي نداره و فقط براي دلخوشيه. ضمنا من هر دو سرويس پك رو هم نصب كردم اما فايده اي نداشته.
با تشكر.
M.R.M
07-16-2004, 11:22 PM
آقا سيروس راهي كه آقا وحيد براي مقابله با اين ويروس به من گفته جواب ميده ميتونيد از اون استفاده كنيد. راه آقا وحيد رو در موضوعات راجع به ويروس W32-Jeefo در انجمن بخونيد.بهتره كه عجله كنيد.اينو به هركسي ميگم كه اين فايلها رو در تسك منجرش داره.مثل اينكه اين ويروس بعد از يه مدت CPU رو دچار مشكل ميكنه! (به گفته آقا وحيد)
موفق باشيد.
Amir_P30
07-19-2004, 07:07 PM
ام آر ام جان اين ويروس تنها راه حلش اينه كه فايل هاي آلوده به آن رو حذف كنين
در ضمن 5 تاش معموليه مال من هم 5 تا است ولي ويورس جيفو ندارم
M.R.M
07-19-2004, 09:40 PM
سلام.
امير جان اگر به روشي كه وليد گفته عمل كني بيشتر فايلهاي آلوده تميز ميشن و نيازي به پاك كردن همشون نيست. من خودم از بين 60 تا فايل آلودم با اين روش فقط مجبور شدم يكي از اونها رو پاك كنم. اين روش 100 درصد جواب ميده.
موفق باشيد.
lotan komak konid .man on page ke agha vahid dar morede in virus tozih dadan peyda nemikonam .ba tashakor
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.