PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كپي كردن سيم كارت موبايل بر روي سيم كارت ديگر!



leilash
20-04-2005, 02:47
لطفا اگه كسي ميدونه راهنمايي بكنه؟؟؟؟؟؟؟ :P :P

Sina
20-04-2005, 13:35
آخه اين چه ربطي داره به آموزش؟‌ :?

HamidFULL
20-04-2005, 23:19
عزيز شما برای کپی کردن حافظه نياز به يه دستگاهی داری که اين کار رو انجام ميده و اگه به موبايل فروشی ها سر بزنی اين کار رو برات ميکنن البته بستگی به مدل و .... داره که وارد جزييات نميشيم اگه شما ميخوای از طريق کامپيوتر اين کار رو بکنی اول بايد با دستگاهی که تو موبايل برای وصل شدن به کامپيوتر گزاشتن اونو با USB به کامپيوتر وصل کني و بريزی تو هارد و بعد در بياری با Stop و اون يکی حافظه رو بزاری و از تو هارد کپی کن تو جديده ولی بگم که سيم کارت رو اگه ميخوای کپی کنی پيغام هارو به جديده Send کن و شماره هيرو هم با Infra جا به جا کن که کپی ميشه

altavisa
29-01-2007, 22:13
دوست گرامی با simcopy می تونی بجای استفاده از 1سیم کارت با یک شماره همراه
از یک شماره با 5 تا از همون استفاده کنی البته با simmagic میتونی 5 تا شماره رو
تو یک سیمکارت داشته باشی

M O H S E N
30-01-2007, 01:03
به هر حال این کار اصلا جالب نیست.

RedDragon
31-01-2007, 09:56
حق با محسن
دست نزن جيزه!!!!!!!!

nima_949
31-01-2007, 12:53
بخش جالبیه توضیحات بیشتری بدید تا بقیه عام هم بفهمن

sirvaan
31-01-2007, 15:42
به اینجا یه سر بزنین کارتون شاید راه افتاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماه آسمون
22-12-2008, 22:36
من خواستار خرید دستگاه کپی سیمکارتم خواهشمنم منوراهنمائی کنید آدرس ایمیلم

Email: mah.asamon@yahoo.com

ar.behnam
25-12-2008, 15:49
واضح صحبت کنید خیلی مشتاقم بدونم این کارا چیه

ooo sory این تاپیک زیر خاکی بوده !

ar.behnam
25-12-2008, 15:50
به اینجا یه سر بزنین کارتون شاید راه افتاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
file not fount

Vallio
09-02-2009, 13:22
file not fount


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا فارسی تایپ کنید مثل این ( فایل نات فواند ) :31:

MASTERP
10-03-2009, 11:12
سلام
من نیاز به یکی از این دستگاهها دارم.آیا هنوز هم هست ؟!
کسی تست کرده که هر دو تا شماره همزمان فعالند یا نه ؟!
مشکلی برای خط پیش نمیاره ؟!
با تشکر

yazdizadeh
13-10-2010, 12:48
سلام .من یک عدد سیم ماکس و یک عدد مجیک سیم دارم که عین همند اما هیج کدام نمیتواننداطلاعات ki سیم کارتهای جدید همراه اول را بخوانند ولذا اگر کسی قصد خرید را دارد مواظب باشد کلاه سرش نرود .