PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موسسه کنکور آسان است(استاد احمدی) یــا موسسه ونوس ؟

ammar98
05-10-2013, 20:24
راستش نمیدونم از کدام موسسه برای کنکور استفاده کنم !

این همه حجم تبلیغات از قلمچی ، گاج ، گزینه دو ، موسسه کنکور آسان است (استاد احمدی) و الانم موسسه ونوس !

واقعاً کدومش بدرد بخوره نمیدونم !

با مشاور موسسه استاد احمدی صحبت کردم تقریباً پکیجی که بهم پیشنهاد داد 4 میلیون تومن بود ! نمیدونم واقعاً بگیرم این لوح های فشرده رو یا نه ! 4 میلیون رو هم که دیگه متوجه هستید با خون دل آدم بدست میاره و پول کمی نیست ...

مشاورا هم که متاسفانه اکثراً دلال شدند و هر کسی میگه من بهترم ! بیا با من ! عین ادیان مختلف که هر کدومشو ببینی میگه بیا با من می برمت بهشت ! :sad:

راستش بدجور موندم وسط ...

Alireza SM
06-10-2013, 13:21
متاسفانه در ديزي خيلي گشاد شده ديگه عاقبتشم ميشه همين. من يه تاپيك در همين انجمن دارم صفحات قبلي رو نگاه كني ميبينيش كه با عنوان راهنماي DVD هاي آموزشي هست. از اونجايي كه خودم همه DVD هاي آموزشي موجود رو دارم ازشون استفاده كردم و نقد و بررسيشون رو توي اون تاپيك نوشتم

Alireza SM
06-10-2013, 13:25
يه چيزي هم بگم اين پكيج احمدي معمولا بيرون از موسسه به قيمت زير 500 تومن هم ميشه كاملش رو تهيه كرد

ammar98
06-10-2013, 13:35
یه مبحثی رو دیدم راجع به همین سی دی های احمدی اما خواستم اونجا پیغام بدم دیدم بسته است ! و مجبور شدم یه بحث جدیدی ایجاد کنم

ammar98
06-10-2013, 13:53
متاسفانه موسسه آقای احمدی خیلی گرون میفروشه این DVD ها رو ! :n01:

ونوس چطوره ؟

Alireza SM
10-10-2013, 11:19
اين تاپيك رو مطالعه كنين

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parasto1993
28-10-2013, 13:12
راستش نمیدونم از کدام موسسه برای کنکور استفاده کنم !

این همه حجم تبلیغات از قلمچی ، گاج ، گزینه دو ، موسسه کنکور آسان است (استاد احمدی) و الانم موسسه ونوس !

واقعاً کدومش بدرد بخوره نمیدونم !

با مشاور موسسه استاد احمدی صحبت کردم تقریباً پکیجی که بهم پیشنهاد داد 4 میلیون تومن بود ! نمیدونم واقعاً بگیرم این لوح های فشرده رو یا نه ! 4 میلیون رو هم که دیگه متوجه هستید با خون دل آدم بدست میاره و پول کمی نیست ...

مشاورا هم که متاسفانه اکثراً دلال شدند و هر کسی میگه من بهترم ! بیا با من ! عین ادیان مختلف که هر کدومشو ببینی میگه بیا با من می برمت بهشت ! :sad:

راستش بدجور موندم وسط ...
دوست عزیز به نظر من هر انتشاراتی تو یه درس خاص قویه
شما باید منابع خوب رو از انتشارات و محصولات مختلف تهیه کنی
نه اینکه به یه انتشارات متوصل بشی
یه کنکوریه خوب باید بتونه از همه ی منابع استفاده کنه
حالا در مجموع اگر بخوام به سوالتون جواب بدم که کدوم یکی از این موسسه ها بهتره باید بگم که به نظر من موسسه ی ونوس سطح خیلی بالاتری نسبت به کنکور اسان است داره
تا اونجایی که من شنیدم می گن موسسه ی کنکور آسان است فقط زیست خیلی خوبی داره
اونم من نمی دونم چون رشته ی خودم ریاضیه
ولی موسسه ی ونوس شیمی و ریاضی و عربیش در حد عالیه
قیمت محصولاتش هم از کنکور آسان است خیلی پایین تره
همم اینکه مجوز داره
برنامه ی تلوزیونی هم داره
ولی کنکور اسان است داره از مجوز جوانه پویا استفاده می کنه.
ولی بازم با توجه به حرفای اولی که زدم شما واسه هر درس بهتره از منبع خاصی داره
مثلا برای درس فیزیک بهتره از کتاب های الگو یا میکرو طبقه بندی گاج استفاده کنی در آخر هم از کتاب آبی قلم چی
در درس شیمی از موسسه ی ونوس یا کتاب های مبتکران یا کتاب های گویای تخته سیاه باید استفاده کنی چون بهترین نتیجه رو می ده
دوست عزیز من بر اساس تجربه ای که دارم این حرفا رو بهت زدم
اینکه شما چهار میلیون هزینه کنی و پکیج کنکور اسان است رو تهیه کنی مطمئن باش نتیجه نمی گیری
یا اینکه شما بری تمام کتاب های مثلا فلان انتشارات رو تهیه کنی و مبنای درس خوندنت رو بزاری رو اون کتاب ها نتیجه ای نخواهی گرفت
هر انتشارات یا موسسه ای تو یه درسی قویه و تو یه درسی ضعیف
بنابراین باید ببینی هر موسسه تو چه درسی قویه و از اون استفاده کنی که شما هم قوی بشی
امیدوارم حرفام براتون نتیجه ای سودمند داشته باشه

Alireza SM
28-10-2013, 14:09
موسسه كنكور آسان است در درس زيست قويترين هست چون اساتيدش از بهترين هاي ايران هستن ( دكتر چلاجور و دكتر دادگستري ) ولي يه محصول زيست شناسي عرفان اكبري هم داره كه واقعا ضعيف و به درد نخور هست اصلا نبايد بهش پول داد.
البته در حال حاضر بهترين محصولات موسسه كنكور آسان است؛ محصولات رياضي و فيزيك مهندس مسعودي هستن.
موسسه ونوس فقط در درس شيمي از كنكور آسان است بهتره كه اونم ديگه هيچ اهميتي نداره وقتي شيمي بازرگاني هست يعني حرف اول و آخر رو موسسه مبتكران در شيمي ميزنه.
كنكور آسان است خيلي وقته براي خودش مجوز جداگانه گرفته.

در كل من هم 4 ميليون تومن پول بابت پكيج كنكور آسان است رو اشتباه ميدونم. فقط زيست و فيزيك و رياضيش براي دانش آموزان متوسط به درد ميخورن كه اونا رو هم بعضي جاها با قيمت خيلي پايين تر ميفروشن.

parasto1993
28-10-2013, 17:30
موسسه كنكور آسان است در درس زيست قويترين هست چون اساتيدش از بهترين هاي ايران هستن ( دكتر چلاجور و دكتر دادگستري ) ولي يه محصول زيست شناسي عرفان اكبري هم داره كه واقعا ضعيف و به درد نخور هست اصلا نبايد بهش پول داد.
البته در حال حاضر بهترين محصولات موسسه كنكور آسان است؛ محصولات رياضي و فيزيك مهندس مسعودي هستن.
موسسه ونوس فقط در درس شيمي از كنكور آسان است بهتره كه اونم ديگه هيچ اهميتي نداره وقتي شيمي بازرگاني هست يعني حرف اول و آخر رو موسسه مبتكران در شيمي ميزنه.
كنكور آسان است خيلي وقته براي خودش مجوز جداگانه گرفته.

در كل من هم 4 ميليون تومن پول بابت پكيج كنكور آسان است رو اشتباه ميدونم. فقط زيست و فيزيك و رياضيش براي دانش آموزان متوسط به درد ميخورن كه اونا رو هم بعضي جاها با قيمت خيلي پايين تر ميفروشن.

دوست عزیز نمی دونم شما کنکوری هستی یا نه
نمی خوام تو دلت رو خالی کنم یا هر چیزی
ولی تکنیک های تستی که آقای امیر مسعودی واسه درس فیزیک و ریاضی ارائه می دن رو اگر تو کنکور های 10 سال گذشته بررسی کنید حدودا تو 50 درصد از سوالا جواب نمی ده
من خودم کنکوری هستم
از محصولات هر دو تا موسسه هم استفاده کردم
اتفاقا چند ماه پیش تو نمایشگاه کتاب هم تو انتشارات ...... من یکی از فروشنده ها کتاب هاشون بودم
دانش آموزایی که میومدن واسه خرید کتاب و من ازشون می پرسیدم که تکنیک ها جواب می ده یا نه می گفتن که تکنیک های آقای مسعودی جواب نمی ده و واسه یه درسی مثل فیزیک و ریاضی دنبال کتاب تکنیکی خوب می گشتن
واسه این می پرسیدم چون واسه خودم جواب نداده بود گفتم شاید من اشتباهی دارم ولی ظاهرا مشکل از من نبوده
حالا نمی دونم والا
شاید واسه شما جواب داده
امیدوارم موفق باشید.

Alireza SM
28-10-2013, 21:03
من كنكور رو با رتبه خوب پشت سر گذاشتم. الان هم دوساله كه مشاور كنكور هستم
اون دانش آموزاني كه شما ميگفتين يا مرور نكردن مطالب رو يا اينكه محصولاتي كه استفاده كردن قديمي بوده. من تا حالا نديدم كسي حركت شناسي رو استفاده كرده باشه ولي ازش ناراضي باشه. ضمنا مسعودي نگفته كه همه سوالت رو با تكنيك ميشه حل كرد. تكنيك هاي مسعودي خيلي وقتا فقط يه قسمت از سوال الكتريسيته يا ديناميك رو حل ميكنن كه اين خودش باعث كاهش خطا ( كمتر شدن محاسبات ) و صرفه جويي زياد در زمان ميشه.
يكي از دلايلي كه خيلي ها از مسعودي بد ميگن اينه كه نميخوان رقيباشون ديگه از DVD ها استفاده كنه. متاسفانه اين مورد هم اصلا كم نيست.

nafas.ip
04-11-2013, 14:07
من وقتی سال سوم دبیرستان بودم با موسسه استاد احمدی اشنا شدم و یه جزوه شیمی3 که 100صفحه بود رو بهم 100هزار تومن فروخت ولی هیچ فرقی با جزوه مدرسه خودم و کتابای تو بازار نداشت...از اون موقع فهمیدم این چیزا همش الکیه مهم تلاش خود ادمه....
بعد از اون فقط سال پیش دانشگاهی یه کلاس شیمی تو اموزشگاه رفتم و ازمونای قلم چی رو شرکت کردم الانم دانشجوی رشته پزشکی هستم.

ali_hp
08-11-2013, 22:45
چند وقت پیش یکی دو تا از کلیپهای ریاضی مهندس مسعودی رودیدم....خود مهندس احمدی رو هم دیدم...داش مشاوره میداد...! فقط میتونم بگم متاسفم! وقت خودتون و پول خونوادتونو تلف نکنید!
پیشنهاد من اینه که یه جوری با دانشجوهای دانشگاهایی که مد نظرتون ارتباط پیدا کنید و ببینید چند درصد از اونها ازین چیزها استفاده کردن...و چقدر مفید بوده براشون! جو خیلی بدی افتاده بین کنکوریها...چیب پدر مادرا خالی میشه و میره...
بچسبید به کتاب درسی. کلی هم کتاب کمک درسی خوب هست ...بعضی وقتا شما برای خرید یک جزوه باید بهای تیراژ کم اون رو هم بپردازید! حتی اگر کمتر از یک کتاب روش کار شده باشه باز هم معمولا هزینه ش خیلی بیشتر از کتابه....
راستی من ۷ سال پیش کنکور دادم...منظورم اینه که رقیبه کسی نیستم که بخوام گمراهش کنم!

Alireza SM
09-11-2013, 07:29
خب رقيب كسي نيستين ولي متاسفانه در جريان هم نيستين.
فقط دانش آموزاني كه معلم خوب داشتن ميتونن از كتاب هاي خيلي سبز و گاج براي حل تست ها استفاده كنن. كسي كه در شهرستان اصلاندوز اردبيل داره درس ميخونه و براي رياضي و فيزيك و شيمي يه دبير داره ! رو نبايد بينياز از اين چيزا دونست. ضمن اينكه بسياري از تهراني ها و دانش آموزان مراكز استان ها هم دسترسي به معلم خوب ندارن.
اون چيزايي كه شما از مسعودي ديدين حتما يا قديمي بوده يا ناقص. احمدي هم كارش مشاوره نيست. به هر حال همه محصولاتشونم خوب نيستن آدم اگه بتونه خوب هاشون رو پيدا كنه و تهيه كنه خيلي مفيده. من خودم تاثير شما زيست شناسي دادگستري و فيزيك مسعودي رو ديدم.
اشكال اساسي محصولات خوب اينها اينه كه خيلي گرون هستن (‌كه اونم اگه بتونين از جاي ارزون تهيه كنين خوبه )‌

m-asadabadi
06-01-2014, 02:06
من که کلا غیر از شیمی بازرگانی و تا حدی ریاضی منتظری هیچ DVD بدرد بخوری ندیدم
که حتی همونا هم به نظرم یه نفر از رو یک کتاب خوب خیلی بهتر جلو میره تا DVD

بقیه بالای 95 درصد شیادی هست و کمتر از 5 درصد مطلب علمی
مخصوصا این دار و دسته ی حسین احمدی و موسسه ی کلاهبرداری کنکور آسان است

جالبه که اکثر این دار و دسته خودشون نتونستن وارد دانشگاه بشن
بعد حالا این مردک مسعودی میگه با روش های فلان کنکور رو له کنید و تست ها رو به زانو در بیارید !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smahdis
06-01-2014, 08:37
من فکر میکردم دیگه کسی سراغ این جور موسسه ها نمیره به خصوص موسسه این آقای مهندس.

بذارید کنار این چرت و پرت ها رو. کتاب رو بخونید + کتاب های تستی.

farshidshd
06-01-2014, 20:03
مهندس احمدی مشاور برتر کنکور !!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])