View Full Version : bookmark من رفته است ؟
sepehr_s
04-14-2005, 03:56 PM
سلام :
ببخشید من با firefox کار می کنم . پس از یک restart متوجه شدم که تمام bookmark هام پاک شده است مشکل چیست ؟
m_amin
04-15-2005, 12:43 PM
هیچی دیگه باید بیخیال شی اینجوری میشه البته بعضی وقتها میتونی از بک اپ استفاده کنم اما الان یادم نیست بک اپش کجاست پیدا کزدم بت میگم
Lucky Luck
04-15-2005, 02:15 PM
با سلام خدمت شما دوست عزيز
من يه چيز به ذهنم رسيد و اونم اينه كه احتمالا شما هم زمان از چند مرورگر استفاده ميكنيد و در هر كدام حداقل يه بوكمارك ساختين .... احتمال اين اشتباهي هست كه در تداخل كار شما صورت گرفته كه قالبا از مرورگري مثل اوپرا اينجور كارها سر ميزنه ( تداخل ) شما روي سيستم خودتون اوپرا نداريد
با تشكر :arrow:
mpsjavad
04-15-2005, 04:44 PM
با سلام ...
در مورد پاک شدن تمام bookmark پس از یک restart فكر نميكنم به خاطر راستارت باشه ! :!:
البته اگه IE داري پس ميتوني ( Favorites ) ( bookmark ) هات رو در ادرس :
WinDrive:\Documents and Settings\Administrator\Favorites
ببيني .
يكي از امكانات خوب IE كه من در مرورگر هاي ديگه نديدم امكان Export گرفتن از bookmark و حتي Cookies هاست كه ميتونه مثل Backup عمل كنه . كه با اين كار هر از چند گاهي ميتوني يه Backup بگيري و حتي يه جا اپلود كني تا وقتي كه خونه نيستي مثلا كافي نت يا دانشگاه اون ها رو با Import كردن داشته باشي و حتي Favorites يا bookmark هات رو با دوستانت به اشتراك بزاري :mrgreen:
موفق باشي :wink:
sepehr_s
04-16-2005, 12:20 AM
از لطف و راهنماییهای همه شما ممنونم با استفاده از یک browser دیگه که بک اپ گرفته بودم ازش مشکلم حل شد .
m_amin
04-18-2005, 01:00 PM
اینو که گفته فقط ای ای میتونه بک اپ بگیره :shock:
همه بروسرها میتونن
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.