مشاهده نسخه کامل
: Batman: Arkham Origins
نه من هنوز فرصت نکردم بازی رو زیاد برم فقط همون روز بخش داستانی رو رفتم و بخش های فرعی (بجز انیگما) بیشترین Challenge هارو میرم!
بتمن قبلی رو کامل 100 درصد رفته بودم ، اینم تا چند روز دیگه میرم میام اینجا در موردش صحبت می کنیم.
فقط من اومدم Gotham City Police Department یه Enigma Datapack بگیرم
دقیقا همینجایی که ایشون #216 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گیر کردن منم گیر کردم! کلی گشتم انگاری باگه.
راستی من فعلا رکوردم توی Challenge Mode تو قسمت 0 تا 100 به این صورته
Combo Bat Swarm (COMBO =169) 20280
Highest Combo 317
امتیاز این مرحله هم 588940 شد
حالا نمیدونم نسبت به بقیه ضعیفترم یا نه! (علی الحساب ازش عکس و فیلم گرفتم!)
البته بیشتر هم میتونستم بزنم اگر سوتی نمیدادم. شوکم فعال شد اومدم کلیک چپ و راست رو باهم بزنم که به کار بیفته یدفعه کمبو ها غیب شد!(کلیک راست رو زودتر زدم)
به نظرم بهترین Challenge تو سری بازی های بتمن اونی بود که تو قسمت قبلی باید با گروه جوکر و درنهایت خود جوکر میجنگیدیم و به 1 میلیون امتیاز میرسیدیم.
اون برادران آبرامویچ (lieutenants) یکدست هم تو قسمت قبلی فقط جون میدادن برای بالا بردن کمبو!
تو صفحات قبلی بود که با دوستان کل کل داشتیم
بچه هارو رکوردشون رو تا بالای 700 کمبو رسوندن
من که شخصا تسلیم شدم :دی
Torch Bearer
24-03-2014, 15:39
تو صفحات قبلی بود که با دوستان کل کل داشتیم
بچه هارو رکوردشون رو تا بالای 700 کمبو رسوندن
من که شخصا تسلیم شدم :دی
ما هم بحثو بیخیال میشیم پس :n02:
آخه اون عکسی که دوستان گرفتن زیاد نمیشه روی صحتش اطمینان داشت(جسارت نشه!)
اگر تو بخش Challenge برید تو قسمت Custom و 1 به 100 رو انتخاب کنید راحت میتونید Modifiers های مختلف انتخاب کنید و بازی رو راحت کنید و کلی کمبو بزنید و بعد عکس آخرش رو بگیرید بذارید اینجا.
مثلا میتونید Super Powered رو Enable کنید و شوک رو از اول تا آخر کاملا فعال کنید.که اینطوری خیلی راحت کمبو ها بالا میره (با شوک اگر Critical Strike بزنید هر ضربه 3 تا کمبو اضافه میکنه)
و....
Milad4171
24-03-2014, 20:16
دوستان. بت من سه گانه هست یا دوگانه؟
نسخه های قبلیش اسماش چی هست؟ من الان این نسخه رو دانلود کردم. ولی میخوام از اول بشینم بازی کنم .ببینم این چیه که دوست من واسه PS3 اش رفته 150 تومن پول دیسکشو داده ...:n02:
دوستت صد درصد کار درستی کرده!
اسمهاش به ترتیب ایناست (3 گانه است البته فعلا)
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins
اگر هم خواستی بری حتما ماموریت های فرعی رو هم برو(یعنی فقط بخش داستانی نرو) چون کلی از ماجراهای بازی تو همین قسمت های فرعی هستن.
از همون نسخه اول بری خیلی بهتره.
نسخه اول boss fight های قشنگی داره.
یه کم دیر شد اما باز هم بازی محبوبم رو بالاخره تونستم بازی کنم . شاهکاریه واقعا . حتی در بدترین مواقع هم حرف نداره سری بتمن . بسی از مبارزه با deathstroke لذت بردم که نگو . خوبه که دارم همزمان injustice رو بازی میکنم و لذتش دو چندان شده .
من هنوز تو new game + مشغولم :D
متاسفانه یه تعدادی از چلنج ها مونده
که برای اونا هم نیاز به اپگرید سونیک بترنگ دارم
اونم با پیشرفت تو Worst nightmare باز میشه
اما مشکل اسنجاست که لول 6 worst nightmare رو فقط میشه تو مرحله بانک رد کرد که من خیلی وقت پیش ازش رد شدم (هم تو خود بازی اصلی هم تو new game +)
الان هم دیگه نمیتونم بگیرمش
شما خودت اونو گرفتی؟
سلام
خوب من این یه تیکه رو دیروز رفتم
منتها من هم تو قسمت بانک رفتم
البته چیز خاصی هم نبود
مکان خاصی هم نیاز نداره ، فقط باید جایی پیدا کنی که دیوار هم داشته باشه وگرنه بقیشون راحت اجرا میشه
You do not need to pick any location in particular, because all of the sneak-attacks can be performed in any of the predator rooms
کلا 4 تا TakeDown باید بزنی
Perform A TakeDown Through A Vent Cover
از تو کانال های هوا باید روی کسی که جلوی خروجی کانال وایستاده TakeDown بزنی
TakeDown An Enemy By Exploding A Weak Wall
ژل انفجاری باید بزنی رو دیوار و وقتی کسی نزدیک شد منفجرش کنی(البته تو این نسخه وقتی کسی به دیواری که ژل مالیدی نزدیک بشه خودش منفجر میشه)
Corner TakeDown
که باید یه گوشه دیوار بشینی و Space بزنی تا کاور بگیره بعد کسی نزدیک شد TakeDown کنیش.
Hanging Ledge TakeDown
روی یه مکانی برو که یه نفر دقیقا پایینت باشه اینطوری راست کلیک بزنی طرف رو TakeDown میکنه
(این مورد با اون زمانی که از لبه بالکن آویزون میشی و شخص بالاته و میتونی Ledge TakeDown کنی فرق داره!)
این شماره شیش Worst nightmare زیاد سخت نبود ، بعدیش هاش واقعا چالش برانگیزه! مثلا Double Fall که گزینه آخره.
wrath of god
26-03-2014, 15:57
سلام.....دوستان من یه سوال داشتم
یکی از دوستام مییخواد بازی رو بگیره
رو این سیستم اجرا می شه؟؟
6 gbرم
750گیگ هارد
گرافیک gt630m 2 گیگ
سی پی یوشم 2670QM 2.2. GHz core i7 quad cores
Torch Bearer
26-03-2014, 23:47
سلام
خوب من این یه تیکه رو دیروز رفتم
منتها من هم تو قسمت بانک رفتم
البته چیز خاصی هم نبود
مکان خاصی هم نیاز نداره ، فقط باید جایی پیدا کنی که دیوار هم داشته باشه وگرنه بقیشون راحت اجرا میشه
You do not need to pick any location in particular, because all of the sneak-attacks can be performed in any of the predator rooms
کلا 4 تا TakeDown باید بزنی
Perform A TakeDown Through A Vent Cover
از تو کانال های هوا باید روی کسی که جلوی خروجی کانال وایستاده TakeDown بزنی
TakeDown An Enemy By Exploding A Weak Wall
ژل انفجاری باید بزنی رو دیوار و وقتی کسی نزدیک شد منفجرش کنی(البته تو این نسخه وقتی کسی به دیواری که ژل مالیدی نزدیک بشه خودش منفجر میشه)
Corner TakeDown
که باید یه گوشه دیوار بشینی و Space بزنی تا کاور بگیره بعد کسی نزدیک شد TakeDown کنیش.
Hanging Ledge TakeDown
روی یه مکانی برو که یه نفر دقیقا پایینت باشه اینطوری راست کلیک بزنی طرف رو TakeDown میکنه
(این مورد با اون زمانی که از لبه بالکن آویزون میشی و شخص بالاته و میتونی Ledge TakeDown کنی فرق داره!)
این شماره شیش Worst nightmare زیاد سخت نبود ، بعدیش هاش واقعا چالش برانگیزه! مثلا Double Fall که گزینه آخره.
میدونم برا هرکدوم از takedown ها باید چیکار کرد، اما مشکل همین امکان انجامشه
ظاهرا تو مرحله ی Blackgate هم میشه انجامش داد...
حالا بازی کنم ببینم چی میشه
ممنون
سلام.....دوستان من یه سوال داشتم
یکی از دوستام مییخواد بازی رو بگیره
رو این سیستم اجرا می شه؟؟
6 gbرم
750گیگ هارد
گرافیک gt630m 2 گیگ
سی پی یوشم 2670QM 2.2. GHz core i7 quad cores
اره بابا این سیستم که خوبه . روی از این داغونترش هم خوب اجرا میشه . بازی اونقدرها گرافیک نداره . البته روی DX 11 سیستم خوبی باید داشته باشی .
wrath of god
27-03-2014, 11:58
خیلی متشکرم.....برای خودم نمی خواستم برای دوستم میخواستم
ممنون که به این سرعت جواب دادین با تشکر بی نهایت:n18:
اقا من یه باگ بد پیدا کردم . اون برجک توی burnley اصلا روش نمیشه فرود اومد و میره تو زمین . کلا از توی هر چی ساختمون اطراف اون برج هست رد میشه . انگار که وجود ندارن . کسی همچین مشکلی داشته ؟ بازی رو با اخرین اپدیت نصب کردم اما این باگ هنوز هست به نظر . هم واسه fast travel لازم هست هم واسه پیدا کردن enigma .
Torch Bearer
27-03-2014, 23:43
اقا من یه باگ بد پیدا کردم . اون برجک توی burnley اصلا روش نمیشه فرود اومد و میره تو زمین . کلا از توی هر چی ساختمون اطراف اون برج هست رد میشه . انگار که وجود ندارن . کسی همچین مشکلی داشته ؟ بازی رو با اخرین اپدیت نصب کردم اما این باگ هنوز هست به نظر . هم واسه fast travel لازم هست هم واسه پیدا کردن enigma .
کلا اون برج خیلی باگ داره،یا دست های بتمن میره تو دریچه ی کولر و نمیشه حرکت کرد یا همین طوری میشه که شما گفتی
منم این مشکل برام بعد نصب اخرین پچ به وجود اومد!
خود بازی رو دوباره رو فولدر قبلیش نصب کردم(بدون پاک کردن بازی) مشکلم بر طرف شد
کلا اون برج خیلی باگ داره،یا دست های بتمن میره تو دریچه ی کولر و نمیشه حرکت کرد یا همین طوری میشه که شما گفتی
منم این مشکل برام بعد نصب اخرین پچ به وجود اومد!
خود بازی رو دوباره رو فولدر قبلیش نصب کردم(بدون پاک کردن بازی) مشکلم بر طرف شد
اره درسته . مشکل از پچ اخر یا همون پچ چهارمه . تا پچ سوم مشکل نداره اما پچ اخر رو که نصب میکنی در حالی که توی تغییراتش نوشته infinite fall ها رو درست میکنه برعکس به بازی اضافه میکنه . اون مرحله رو رد کردم و پچ اخر رو دوباره نصب کردم که شاید بعضی باگهای دیگه رو برطرف کنه .
بازی رو که تا آخر میریم New Game + باز میشه اونرو هم که تا آخر بریم I Am The Night باز میشه
که موقع رفتن این باید خیلی حواستون جمع باشه چون اگر درحین بازی ببازید (جتی اگر آخر بازی باشید) سیو ها ریست میشه و بازی از اول شروع میشه!
من دقت نکرده بودم اون آخراش به Bane باختم دیدم کل بازی از اول شروع شد
رفتم توضیحاتش رو خوندم دیدم نوشته سیو ها ریست میشه و فقط یه جون بیشتر ندارید از اول تا آخر بازی!
Milad4171
30-03-2014, 18:18
آقا بازی خداس . من این روژن رو یکم بازی کردم خوشم اومد به پیشنهاد دوستن گفتم قبلی رو دانلود کنم بعد این رو بازی کنم. واقعا محشره این بت من .من ندیده بودمش :n02:
فقط مجبورم واسه این بازی یه موس ارزون و خوب بخرم:n02:
آقا بازی خداس . من این روژن رو یکم بازی کردم خوشم اومد به پیشنهاد دوستن گفتم قبلی رو دانلود کنم بعد این رو بازی کنم. واقعا محشره این بت من .من ندیده بودمش :n02:
فقط مجبورم واسه این بازی یه موس ارزون و خوب بخرم:n02:
پیشنهاد میکنم با دسته بازی کنی . این بازی تمام لذتش با دسته است . من دیگه الان یکی دو سالی هست که تقریبا همه بازی ها رو دیگه با دسته بازی میکنم . نامردا دارن pc رو هم کنسولیزه میکنن .
بازی تموم شد . واقعا حرف نداشت . نمیدونم رو چه اساس این همه گیر به بازی دادن . عالی بود فقط . مثل همیشه . یه کم باس فایت اخرش بد طراحی شده بود اما باز هم خوب بود . چون دیگه تکراری میشد اگه باس فایت سختی میزاشتن .
فقط حیف یه کم زود تموم شد و نسبت به نسخه قبلی که با دو کاراکتر میرفتی اینجا یکی بیشتر نبود . فقط deathstroke بود که اون هم تو مود چلنج بود میومد فقط . یا کت وومن بخیر .
انیگما هم خیلی اذیت کرد . اصلا نشد همه دیتاپک هاشو پیدا کنم . بعضی هاش که اصلا تو نقشه بود اما سر جاش نبود .
سلام
خوب من بازی رو تقریبا کامل کردم بجز چنتا از Anarky tag ها ، بقیه جاهای بازی رو 100 درصد رفتم
*Predator Map ها نسبت به نسخه قبل اصلا تغییر نکرده بود.
تنها گزینه جدید تو این بخش Zip And Out بود که با نسخه قبل یه مقدار خیلی کمی فرق داشت اونم فقط به خاطر اینکه تو این نسخه Remote Claw با قابلیت جدید اضافه شده بود.
باقی گزینه های بخش چلنج کاملا همون موارد نسخه قبل بود ، که البته بازم لذت بخش بود ولی با این حال اگر بهش فکر کنیم ، میبینیم گزینه های جدید هم میشد اضافه کرد.
*Combat Map ها هم فرقی با نسخه قبل نداشت ، حداقل نسخه قبلی یه مبارزه با جوکر داشت و بانک کردن امتیاز ها که یه مقدار هیجان داشت.(البته یادم نیست شاید DLC بوده این بخش تو نسخه قبلی)
تو نسخه قبل تو چلنج های کتک کاری جدا از برادران آبرامویچ گاهی اون آدم گنده ها (که یه پاشون کوچیک بود یکی بزرگ!) هم میومدن که میشد سوارشون شد و بقیه رو زد ولی تو این نسخه مشابهش رو نساخته بودن.
(البته حق هم داشتن داستان بازی مربوط به چندین سال قبل از Arkham City میشد)
*داستان کلی بازی که قبلا هم گفتم مثل همیشه عالی بود ، داستان های فرعی هم خیلی خوب بود ولی نمره 20 نمیگیره!
حداقل میتونستن یه کاری کنن بشه با اسلید بازی کرد.
*ماموریت های فرعی ددشات و جرویس هم مثل قبل بود با یه کم تفاوت.
مرحله ای که ددشات رو ناک اوت میکنیم مثل زمانی بود که هاروی دنت رو تو نسخه قبل میزنیم.
*گرفتن دیتا پیک ها هم نسبت به نسخه قبلی تنوع نداشت.
آخرش هم که وارد محل ریدلر میشیم چیزی نداشت اصلا بجز یه علامت سوال!
*فرق دیگه ای هم که با نسخه قبل داشت این بود که Wooden Wall هارو هم (مثل Weak Wall ها) باید Explosive Gel منقجر میکردیم و دیگه با مشت خورد نمیشد!
* پیدا کردن این نشانه های Cyrus Pinkney یه مقدار وقت گیر بود.(البته نه به اندازه Anraky Tag ها)
*در ضمن اون یه تیکه از بازی که جوکر رو در قالب رد هود نشون میده واقعا عالی بود(نه گیم پلیش بلکه داستانش!) در واقع رد هود شکل قدیم جوکر بود زمانی که دزدی میکرد و قبل از اینکه تبدیل به جوکر فعلی بشه!
*آرزو به دل موندیم یبار تو یکی از نسخه ها بشه با Batwing پرواز کنیم! یا حداقل Batmobile !
*ضمنا بتمن دشمنای خیلی زیادی داره که امیدوارم تو نسخه بعدی بیشتر و بهتر بهشون پرداخته بشه.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
با دسته خوبه فقط یه مشکلی داره اونم اینه که زیاد کمبو نمیشه زد ، شاید هم من زیاد وارد نیستم.
با موس خیلی راحت تر میشه جهت بتمن رو عوض کرد مثلا یکیو داری میزنی میخوای سریع نفر پشتی رو بزنی صفحه رو با موس میچرخونی (دید کافی هم داری) و ضربه رو میزنی
ولی با دسته وقتی نفر جلوییت رو میزنی بعد که میخوای نفر پشتیت رو بزنی باید دسته رو بدی پایین و دید کافی نداری از پشتت یا اینکه صفحه رو بچرخونی که زمان بره
majid gamer
29-04-2014, 13:51
این بازی واقعا علیه ولی فکر میکنم چون مثل نسخه قبلی نمیشه با دو شخصیت بازی رو انجام داد یه خورده بی مزه شد ! همچنین به نظرم جوکر رو خیلی راحت تر از نسخه قبلی شکست دادیم بالاخره با توجه به شخصیتی که جوکر داره و بدجنس هستش باید یه یکی دوبار یه کلکی به بتمن میزد به نظر شما اینطور نیست ؟ولی در کل از این بازی خوشم اومد :n01:
چقدر این DLC جدیده قشنگه . حتما بگیرین . هر چند مدتش کمه اما میارزه .
wrath of god
10-05-2014, 16:03
Gregar......چه دی ال سی؟¿ دیگه داره arkham knight میاد
Gregar......چه دی ال سی؟¿ دیگه داره arkham knight میاد
کو تا Arkham Knight بابا
این DLC Cold Cold Heart واقعا قشنگ بود . مخصوصا لباس جدید بتمن .
salam دوستان
من بازیو راحت اجرا کردم و تمومش کردم
الان که این dlc cold cold رو ریختم وقتی رانش میکنم تو دموی اول که زن مستر فیریزو نشون میده،بازی یهو میپره بیرونو این پیغامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چ کنم؟؟؟؟؟
salam دوستان
من بازیو راحت اجرا کردم و تمومش کردم
الان که این dlc cold cold رو ریختم وقتی رانش میکنم تو دموی اول که زن مستر فیریزو نشون میده،بازی یهو میپره بیرونو این پیغامو میده:
چ کنم؟؟؟؟؟
اگه بازی نسخه اولیه رو داری و هیچ اپدیتی نصب نکردی این اپدیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو که به اپدیت 3 معروفه بگیر و نصب کن
و بعدش این اپدیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D.rar) رو نصب کن که بعد از اپدیت 3 اومده
اگرم قبلا بازی رو اپدیت کرده باشی که یه اپدیت هست به اسم اپدیت 4 که اون رو نباید نصب کرده باشی . یعنی اگه نصب کردی و حالا اپدیت اخری رو روش نصب کنی این مشکل واست ایجاد میشه .
کلا اگه قبلا اپدیت کردی بازیت رو بهتره بازی رو از اول نصب کنی و همون اپدیتهایی که اول نوشتم رو به ترتیب بریزی .
اگه نسخه بلک باکس هم داری هیچ مشکلی نیست و روی نسخه بلک باکس هم خوب جواب میده .
اگه بازی نسخه اولیه رو داری و هیچ اپدیتی نصب نکردی این اپدیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو که به اپدیت 3 معروفه بگیر و نصب کن
و بعدش این اپدیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D.rar) رو نصب کن که بعد از اپدیت 3 اومده
اگرم قبلا بازی رو اپدیت کرده باشی که یه اپدیت هست به اسم اپدیت 4 که اون رو نباید نصب کرده باشی . یعنی اگه نصب کردی و حالا اپدیت اخری رو روش نصب کنی این مشکل واست ایجاد میشه .
کلا اگه قبلا اپدیت کردی بازیت رو بهتره بازی رو از اول نصب کنی و همون اپدیتهایی که اول نوشتم رو به ترتیب بریزی .
اگه نسخه بلک باکس هم داری هیچ مشکلی نیست و روی نسخه بلک باکس هم خوب جواب میده .
مرسی رضا جون
فکر کنم نسخه ی بلک باکس داشتم بدون هیچ آپدیتی تا آخرش رفتم
بعدش dlc و گرفتم و اجرا نشد
اگه میتونی این آپدیتایی که لینک دادیو از یه جای خوب بذار.ایناییکه دادی یکیش لینکش خرابه
ممنون
مرسی رضا جون
فکر کنم نسخه ی بلک باکس داشتم بدون هیچ آپدیتی تا آخرش رفتم
بعدش dlc و گرفتم و اجرا نشد
اگه میتونی این آپدیتایی که لینک دادیو از یه جای خوب بذار.ایناییکه دادی یکیش لینکش خرابه
ممنون
شرمنده لینک مستقیم پیدا نکردم .
اینها رو نگاه کن ببین چطوره
سلام
من dathstroke challenge pack dlc رو برای xbox دانلود کردم میشه یکی بگه چطور باید نصبش کنم :n28::n28::n28:
سلام دوستان
راستش من اصلا از سری بازی های بتمن هیچ کدوم رو بازی نکردم؛اما تعریف چنداش رو خیلی شنیدم
میخواستم بدونم بهترین نسخه از سری بازی های بتمن کدوم یکیشون هست که بازی کنم؟
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins
Batman Arkham Origins Blackgate
Batman Arkham Asylum
و کلا به نظر شما ارزش دانلود کردن و بازی کردن رو داره یا وقتم رو واسه یه گیم دیگه صرف کنم؟
campuzlit
01-09-2014, 20:56
سلام دوستان
راستش من اصلا از سری بازی های بتمن هیچ کدوم رو بازی نکردم؛اما تعریف چنداش رو خیلی شنیدم
میخواستم بدونم بهترین نسخه از سری بازی های بتمن کدوم یکیشون هست که بازی کنم؟
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins
Batman Arkham Origins Blackgate
Batman Arkham Asylum
و کلا به نظر شما ارزش دانلود کردن و بازی کردن رو داره یا وقتم رو واسه یه گیم دیگه صرف کنم؟
سری بازی های بتمن عالیه.
اگه گیمر باشی خیلی خیلی بعیده از این عنوان خوشت نیاد.
بهترین قسمت Arkham City هست.
از نظر داستانی اول Arkham Origins بعدش Arkham Asylum بعدش Arkham City هست. با ذکر این نکته که origin بعد از دو قسمت دیگه منتشر شده ولی پیش درآمدی بر داستان اونهاست.
سری بازی های بتمن عالیه.
از نظر داستانی اول Arkham Origins بعدش Arkham Asylum بعدش Arkham City هست. با ذکر این نکته که origin بعد از دو قسمت دیگه منتشر شده ولی پیش درآمدی بر داستان اونهاست.
یه نکته تو توضیحات دوست عزیز اضافه کنم
بهتره از نسخه 2 (Arkham City) شروع کنی
چون گیم پلی 1 زیاد چنگی به دل نمی زنه --شاید از بازی کردن بقیه نسخه ها منصرفت کنه
سری بازی های بتمن عالیه.
اگه بخوام فقط یه عنوان رو بازی کنم کدوم یکی رو توصیه میکنی؟
گرافیک و گیم پلی کدوم نسخه قوی تره؟
نسخه های ابتدایی گرافیک و گیم پلی قابل قبولی دارن؟
اگه بخوام فقط یه عنوان رو بازی کنم کدوم یکی رو توصیه میکنی؟
گرافیک و گیم پلی کدوم نسخه قوی تره؟
نسخه های ابتدایی گرافیک و گیم پلی قابل قبولی دارن؟
گرافیک سه نسخه اخری خوبن
ولی از همون نسخه دو شروع کنی بهتره
سلام دوستان :n18:
امیدوارم که کمکم کنید.:n14:
چون دیگه دارم دیوونه میشم.. :n04:
3 روز دنبال بازی BAO هستم.
سایت download.ir لینکاش رو پاک کرد.سایت ---------- دو نصخه یکی ریلود(16gb) و یکی (dlc initiation (14gb رو گذاشته که کاربری گفته نصخه ی dlc اون دارای نصخه ی اصلی بازی هم هست.و حدود 30 gb باید دانلود کنم.
در سایت ir-dl هم مثل سایت قبل هست.
تو انجمن های زیادی رفتم ولی گیج تر شدم.
موندم کدوم نصخه رو بگیرم که بشه dlc cold cold heart رو روش نصب کرد.
دنبال نصخه ای کامل هم گشتم . ولی چیزی نبود و دنبال dlc cch هم گشتم که به یک نصخه ی دیگه ی codex 13gb بر خوردم.
کلا می شه راهنماییم کنید که چیکار کنم؟؟من به دنبال نسخه ی کامل و یا نصخه ای که بشه dlc هارو روش نصب کرد هستم.(حتی dlc هارو هم به صورت جدا پیدا نکردم.)
ممنون.:n40:
u-cant30me
08-02-2021, 00:47
سلام دوستان
شاید عجیب باشه ولی من این بازی رو خیلی دیر شروع کردم الانم تقریبا تمامش تموم شده فقط مونده بخش داستانی و معماهای ریدلر که 75 درصد شده
جالبه میرم الباقی دیتا پک هارو جمع کنم اگر بمیرم بازی سیو نمیشه
و باز باید تمام اون ها رو بدست بیارم یعنی باز دوباره جمع اوری دیتا پک های ریدلر از 75 درصد و واقعا هم کار سختی هستش
کسی میدونه چه طوری میشه کد تقلب زد تا معماها حل بشه ؟؟؟
اگه حل نمیشه که من بازی رو حذف کنم
چون واقعا دیگه کشش ندارم وقت بزارم آخرش بی نتیجه بشه
سلام دوستان
شاید عجیب باشه ولی من این بازی رو خیلی دیر شروع کردم الانم تقریبا تمامش تموم شده فقط مونده بخش داستانی و معماهای ریدلر که 75 درصد شده
جالبه میرم الباقی دیتا پک هارو جمع کنم اگر بمیرم بازی سیو نمیشه
و باز باید تمام اون ها رو بدست بیارم یعنی باز دوباره جمع اوری دیتا پک های ریدلر از 75 درصد و واقعا هم کار سختی هستش
کسی میدونه چه طوری میشه کد تقلب زد تا معماها حل بشه ؟؟؟
اگه حل نمیشه که من بازی رو حذف کنم
چون واقعا دیگه کشش ندارم وقت بزارم آخرش بی نتیجه بشه
دوباره کرک بازی رو کپی کن .. اگه پچ 2 رو نصب نکردی .. نصب کن
mohammadezrael21
21-02-2021, 00:12
حداقل سیستم مورد نیازش چی هست ؟
حداقل سیستم مورد نیاز :
CPU: Intel Core Duo, 2.4 GHz | AMD Athlon X2, 2.8 GHz
RAM: 2 GB
GPU: NVIDIA GeForce 8800 GTS | AMD Radeon 3850
DX: DX 10
سیستم پیشنهادی مورد نیاز :
CPU: Intel Core i5 750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
RAM: 4 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6950
DX: DX 11
حداقل سیستم مورد نیازش چی هست ؟ حداقل سیستم مورد نیاز : CPU: Intel Core Duo, 2.4 GHz | AMD Athlon X2, 2.8 GHz RAM: 2 GB GPU: NVIDIA GeForce 8800 GTS | AMD Radeon 3850 DX: DX 10 OS: 32-bit: Vista, Win 7, Win 8 سیستم پیشنهادی مورد نیاز : CPU: Intel Core i5 750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz RAM: 4 GB GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6950 DX: DX 11 OS: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.