مشاهده نسخه کامل
: سیستم مناسب یرای PS4 (بازی رو در حد High اجرا کنه)
yasin_sanchouli
09-04-2013, 11:36
سلام.
یه کیس برای بازی های نسل بعد میخوام ببندم.تا حد 2300000 میشه کیس جمع کرد؟ که بتونم نسل بعدیارو روی very high ya حداقل high بازی کنم؟
البته یه لپتاپ دارم به مشخصات زیر که فعلا بازیای الان رو خوب جواب میده.صبر کنم سال بعد بگیرم؟یا ازونجا که قیمتا هی میره بالا همین الان بخرم؟
مشخصات لپتاپم:
corei5 2.3
ram4g
geforce gt 525m
لطفا زود کمکم کنین که ذهنم بد درگیره.
متشکر...
Ali*Reza
09-04-2013, 12:53
در مورد افزایش یا کاهش قیمتها هیچ پیش بینی نمیشه کرد. به نظر من اگر قصد خرید سیستم دارین اقدام کنین.
پیشنهاد من :
CPU : Intel Core i3 3220 3.3GHz : 460.000
M.B : ASrock B75M-GL1155 : 240.000
RAM : Kingmax 2*4 1333 : 180.000
VGA : Sapphire 7850 2GB DDR5 : 880.000
HDD : Seagate 500GB : 210.000
DVD/RW : 60.000
Power : Green 530A-EU : 180.000
Case : Green Pars : 90.000
All : 2.300.000
اگر بتونین بودجتون رو افزایش بدین و پردازنده رو 3570 با قیمت تقریبی 730 تهیه کنین برای آینده خیالتون راحتتر هست.
Hamed DC
09-04-2013, 13:35
دوست عزیز، با اومدن نسل جدید کنسول و هنرنمایی بی رحمانه(!) کرایتک و همه گیر شدن نسبی این موتور بسیار قدرتمند و رونمایی بازی
کرایسی3، همه و همه این نوید رو میده که تا اوایل2014باید منتظر بازیهایی بود که هر سیستمی قادر به لود اون در بالاترین حد کیفیت و جزییات
نخواهد بود!!! اگر سیستم رو فقط برای گیم میخواین، باید هزینه رو بالاتر ببرین. تا بتونید برای چند سال بعد به ترکیب سیستم دست نزنید.
اساسا اعتقادی به لب تاب در حیطه بازی های PC ندارم. چون حتی ساختار لبتهای6کیلویی سری گیمینگ هم نمیتونن از پس برخی بازیهای سنگین
و گرمای مضاعف اونها بربیان.
بهترین گزینه برای شما، فروش این لب تاب و تکمیل موجودی و بستن و یک PCقدتمند هستش تا با خیالی اسوده به بازی کردن بپردازین.
yasin_sanchouli
09-04-2013, 20:42
سلام دوستان متشکر از راهنماییتون.
آقا حامد حتی با این سیستم پیشنهادی علیرضای عزیز نمیشه از پس بازیهای نسل بعد با گرافیک high (جهنم ultra نخواستیم) برومد؟
پس یه پالیتیک میزنم! یه چی ببندیم که یشه سال بعد اپگرید کردش.نگاهمون در دور دست به نسل بعدیها باشه!از طرفی هم نسل بعدی ها اومدن و کاملا تا اون موقع امارشون دستمونه...
حالا یه سیستم لطف کنین که همین الان قورت بده بازیارو و بشه سال بعد با خیال راحت اپگرید کرد....
ممنون و متشکر...
Ali*Reza
09-04-2013, 20:53
گرافیک پیشنهادی جزو گرافیکهای خوب بازار هست و بازیهای روز رو میتونین در حالت High براحتی بازی کنین.
به نظر من با توجه به بودجتون تقریبا بهترین سیستمی که میشه بست همین هست. اگر بخواین پردازنده یا گرافیک قدرتمندتری انتخاب کنین باید هزینه بیشتری هم بکنین.
mostafa_360
10-04-2013, 22:52
دوست عزیز اگر می خواهید بازی های نسل بعد را در حد PS4 اجرا کنید به نظرم بهتر است از همین الان به فکر خرید یک عدد PS4 در اینده باشید تا چندین سال بتوانید بازی ها را با بالاترین جزئیات و کاملآ روان اجرا کنید.
این را فراموش نکنید که شما حتی اگر بهترین کارت گرافیک بازار را هم تهیه کنید (که قیمتی معادل 4 میلیون دارد) نهایتآ 2 تا 3 سال خواهید توانست بازی ها را با بالاترین جزئیات و به صورت کاملآ روان بازی کنید و بعد از ان باید به فکر خرید کارت جدیدتر باشید،گرچه اگر بخواهم پیشنهادی هم در مورد خرید کارت گرافیک بدهم من کارت گرافیک Sapphire HD7870 GHZ Edition 2G را به شما توصیه می کنم با قیمتی معادل 1 میلیون تومان،با این کارت می توانید بازی های روز را با جزئیات High و کاملآ روان اجرا کنید و جزو کارت گرافیک های قدرتمند محسوب می شود.
در ضمن برای خرید یک سیستم قوی حداقل بودجه ای معادل 4 میلیون تومان نیاز است.
Hamed DC
11-04-2013, 12:56
سلام دوستان متشکر از راهنماییتون.
آقا حامد حتی با این سیستم پیشنهادی علیرضای عزیز نمیشه از پس بازیهای نسل بعد با گرافیک high (جهنم ultra نخواستیم) برومد؟
پس یه پالیتیک میزنم! یه چی ببندیم که یشه سال بعد اپگرید کردش.نگاهمون در دور دست به نسل بعدیها باشه!از طرفی هم نسل بعدی ها اومدن و کاملا تا اون موقع امارشون دستمونه...
حالا یه سیستم لطف کنین که همین الان قورت بده بازیارو و بشه سال بعد با خیال راحت اپگرید کرد....
ممنون و متشکر...
دوست خوبم، سلام.عرض ادب.
سیستمی که علیرضای عزیز پیشنهاد داده، سیستم مناسبی هستش با این بودجه.اما اگر واقعا قصد جمع آوری یک سیستم HE رو دارین، باید
لاایق برای کیس4.000.000میلیون هزینه کنید! اگر هم میخواین برای شروع قطعاتی رو خریداری کنید که بعدا بتونید با دست باز، آپگرید کنید،
روی مین و پردازنده شدیدا متمرکز بشین. چون قدرت یک سیستم در اپگرید سایر قطعات روی این دو مورد میچرخه.
شما بهتره که سقف بودجه رو مشخص کنید تا بشه بهتر موارد پیشنهادی رو ارائه داد.
yasin_sanchouli
12-04-2013, 16:50
خدمت دوستان نازنین عرض کنم:
مصطفی جان.فرمایش شما بسیار صحیح،اما 2 نکته مطرح است:
1-ps4 باید کرک شه و فک کنم زحمت بسیار ریادی کشیدن تا اینکار انجام نشه!
2-قیمت بازیها تا کرک شدن دستگاه با قیمت کنونی دلار قابل خرید برای من نیست!
رو همین حساب فکر کنم بستن یه کیس خوب و آپگریدش در 2 سال،در صورت نیاز، بعد انتخاب بهتری باشه.
حامد گل...
بودجرو به 2500 رسوندم.و اینم بگم میتونم یه هارد ساتا 160 بگیرم تا به برد و سی پی یو بودجه بیشتر برسه.حالا لطفا سیستم پیشنهاد بدین عزیزان...
نکته:اگر وضیعت نسل بعدیها اینقدز نا مشخص هست صبر کنم تا بیان و اونوقت سیستم مناسب تهیه کنم.اینم بگم قیمتها هی میره بالا...رو همین حساب عجله دارم...
متشکر بابت وقتی که میذارید...
javad2015
12-04-2013, 19:31
ps3 رو با هزارتا بدبختی بعد از 4 سال -- کردن بعد سونی رفت شکایت طرف رو کرد.
یه سوراخ داشت که اونم گچ گرفتن .حالا حالا ها -- شدنی نیست.منم رو همین حساب pc بستم.
mostafa_360
12-04-2013, 19:42
خدمت دوستان نازنین عرض کنم:
مصطفی جان.فرمایش شما بسیار صحیح،اما 2 نکته مطرح است:
1-ps4 باید کرک شه و فک کنم زحمت بسیار ریادی کشیدن تا اینکار انجام نشه!
2-قیمت بازیها تا کرک شدن دستگاه با قیمت کنونی دلار قابل خرید برای من نیست!
رو همین حساب فکر کنم بستن یه کیس خوب و آپگریدش در 2 سال،در صورت نیاز، بعد انتخاب بهتری باشه.
حامد گل...
بودجرو به 2500 رسوندم.و اینم بگم میتونم یه هارد ساتا 160 بگیرم تا به برد و سی پی یو بودجه بیشتر برسه.حالا لطفا سیستم پیشنهاد بدین عزیزان...
نکته:اگر وضیعت نسل بعدیها اینقدز نا مشخص هست صبر کنم تا بیان و اونوقت سیستم مناسب تهیه کنم.اینم بگم قیمتها هی میره بالا...رو همین حساب عجله دارم...
متشکر بابت وقتی که میذارید...
دوست گرامی بودجه ی شما برای خرید یک سیستم قدرتمند جهت اجرای بازی های نسل بعد کم است اما دو پیشنهاد دارم که شامل قطعات اصلی می شود (مانیتور،کیس و.. با سلیقه ی خودتان) بسته به بودجه ی خود یکی را انتخاب کنید:
1.سیستم اول (بسیار قوی و گران)
CPU=intel Core i5 3570 : 750
MB=ASUS P8H77-V : 420
Ram=2*4G Corsair o Patriot : 220
HDD=WD 1T Caviar Black : 350
VGA=Sapphire HD7950 3G : 1200
ODD=Plextor or Pioneer : 100
Power=Green GP650B-OC :400
2.سیستم دوم (نسبتآ قوی و نسبتآ گران)
CPU=Intel Core i3 3220 or 3210 : 440 or 420
MB=ASUS P8H77-V : 420
Ram=4G*2 Corsair o Patriot : 220
HDD=WD 500G Caviar Green SATA3 : 180
VGA=Sapphire or XFX HD7770 GHZ Edition 1G : 500
ODD=Plextor or Pioneer : 100
Power=Green GP600A-EU : 220
yasin_sanchouli
12-04-2013, 22:26
مصطفی عزیز.2500 رو فقط واسه کیس کنار گذاشتم.
دوستان وبهای انگلیسی زبان رو هم گشتم.واسه ps4 کسی پیشنهاد خاصی نداره.اما یکی از برادرای شرکت nvidia گفته یه pc در حد 1000$ راحت جواب میده.حالا واقعا گیرم .کار اقتصاد ما هم ملوم نیس.نمیدونم همین الان بکوب بگیرم.یا بذارم 9 ماه بعد...
کممممممممممممممممممممک!!!
yasin_sanchouli
12-04-2013, 22:29
اینم آدرس اون برادر شرکت nivida مقالست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه های بلاد خارج این سیستم رو گفت جواب میده
needed for ps4:
cpu:AMD FX-6300 ya
Gigabyte GA-970A-DS3
Memory – 8GB Crucial Ballistix Tactical LP – $53 / £56
Graphics – 2GB GeForce GTX 660 – $230 / £178
Ali*Reza
12-04-2013, 22:48
در کل به نظر من اگر قصد خرید دارین اقدام کنین و منتظر کاهش قیمتها یا ورود نسل جدید قطعات نباشین.
به نظر من پلتفرم اینتل در بازیها نسبت به مدل مشابهش از پلتفرم ای ام دی بهتر عمل کرده.
mostafa_360
12-04-2013, 23:45
مصطفی عزیز.2500 رو فقط واسه کیس کنار گذاشتم.
دوستان وبهای انگلیسی زبان رو هم گشتم.واسه ps4 کسی پیشنهاد خاصی نداره.اما یکی از برادرای شرکت nvidia گفته یه pc در حد 1000$ راحت جواب میده.حالا واقعا گیرم .کار اقتصاد ما هم ملوم نیس.نمیدونم همین الان بکوب بگیرم.یا بذارم 9 ماه بعد...
کممممممممممممممممممممک!!!
بنده کاملآ اگاهم که 2/5 میلیون فقط برای کیس می خواهید خرج کنید من هم نسبت به بودجه ی شما دو تا سیستم (فقط کیس) در پست قبلی پیشنهاد کردم،هر کدام را که توان دارید بخرید (قطعآ سیستم اولی بازدهی بسیار بالایی در بازی ها دارد) فقط کافیست قیمت قطعات را جمع بزنید تا حدود قیمت دو تا کیس دستتان بیاید.
در ضمن زیاد به حرف های این سخنگوی nVIDIA دل خوش نکن زیرا بازدهی سخت افزار کنسول ها با رایانه های شخصی کاملآ متفاوت است،کنسول را طوری می سازند که تا چند سال بتواند بازی های روز را با جزئیات بالا و کاملآ روان اجرا کند،کافیست کنسول PS3 یا XBOX360 را ببینید،سخت افزار این دو کنسول مربوط به 7 سال قبل است اما تا به امروز دوام اورده اند و همچنان توان اجرای بازی های روز را دارند!!!
yasin_sanchouli
13-04-2013, 01:16
مصطفی جان.من همون سیستم اولی رو بردارم.خاطرم ازینکه بازیهرو تا 2 سال دیگه که نسل بعدیا هم شامل میشن جم باشه که بتونم رو اولترا که نه روی وری های بازی کنم؟اگه شما چراغ سبز میدی که واسه نسل بعد به اون صورت دچار مشکل نمیشم که زودتر بگیرم.
راستی روی کارت گرافیک معرفی شده فک کنم ای تی ای باشه؟شما همینو توصیه میکنی؟از مارک سفیر و دوامش هیچ اماری من ندارم و بیسوادم
یا صبر کنم گرافیکای دایرکت 12 بیان؟
بینهایت متشکر که اینقدر صبورین عزیزان و کمکم میکنین...
javad2015
13-04-2013, 11:24
سخت افزار ps4 در این حده:
cpu amd fx6300
vga 7850
ram 2*4 1600
یه مقایسه دیدم که گفته بود اگ پولی رو که قراره برای ps4 داد سیستم خرید سیستم به راحتی ps4 رو شکست میده.
javad2015
13-04-2013, 11:31
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafa_360
13-04-2013, 15:44
سخت افزار ps4 در این حده:
cpu amd fx6300
vga 7850
ram 2*4 1600
یه مقایسه دیدم که گفته بود اگ پولی رو که قراره برای ps4 داد سیستم خرید سیستم به راحتی ps4 رو شکست میده.
PS4:
پردازنده ی 8 هسته ای با معماری جگوار
8G رم فوق سریع
و قدرت گرافیگی در حد HD7850
همه ی این ها درست اما باز هم می گویم معماری و بازدهی کنسول های بازی با کامپیوترهای شخصی متفاوت است و همه چیز را نباید بر روی کاغذ حساب کرد.برای مثال مقدار حافظه ی اصلی و حافظه ی گرافیکی PS3 به ترتیب 256MB و 256MB است اما با همین مقدار شما ببینید که می تواند به خوبی از پس بازی های روز بر اید.ایا تاکنون بازی Call of Duty:Modern war fare 2 را بر روی PS3 مشاهده کرده اید یا نه که با بالاترین جزئیات و به صورت Full HD و کاملآ روان اجرا می شود؟
البته من طرفدار کنسول های بازی نیستم بلکه طرفدار واقعیتم.
mostafa_360
13-04-2013, 15:54
مصطفی جان.من همون سیستم اولی رو بردارم.خاطرم ازینکه بازیهرو تا 2 سال دیگه که نسل بعدیا هم شامل میشن جم باشه که بتونم رو اولترا که نه روی وری های بازی کنم؟اگه شما چراغ سبز میدی که واسه نسل بعد به اون صورت دچار مشکل نمیشم که زودتر بگیرم.
راستی روی کارت گرافیک معرفی شده فک کنم ای تی ای باشه؟شما همینو توصیه میکنی؟از مارک سفیر و دوامش هیچ اماری من ندارم و بیسوادم
یا صبر کنم گرافیکای دایرکت 12 بیان؟
بینهایت متشکر که اینقدر صبورین عزیزان و کمکم میکنین...
قطعآ سیستم اول سیستم بسیار قدرتمندی است که تا مدت نسبتآ زیادی (حدود 2 تا 3 سال) جواب گوی شما خواهد بود،کارت گرافیک HD7950 از برند سافایر از کارت های قدرتمند و خوش قیمت بازار محسوب می شود (مدل های قوی تر هم هست که بسیار گران ترند اگر دوست داشتید می توانید ان ها را جایگزین کنید اما به نظرم لزومی ندارد، یک جورایی پول هدر دادنه)،در ضمن چیپ گرافیکی این کارت را شرکت AMD تولید می کند که چند سال قبل شرکت ATI را خریداری کرد.
لازم نیست منتظر امدن CPU و کارت های گرافیک نسل اینده باشید زیرا تفاوت انچنانی (حداقل در کارایی) با سیستم های فعلی ندارند و مهم تر این که نمی توان همواره برای امدن نسل بعد صبر کرد.
گرافیک ps4 رو گفتن در حد 7670 یا نهایتا 7770 شما دوستان چجوری میگید 7850
در کل این نسل از کنسولها که قراره بیاد کمترین پیشرفت رو داشته به طوری که الان روی فول اچ دی یه کارت 7870 میتونه بازی های روز رو خوب اجرا کنه اونوقت ps4 با یه کارت در حد 7670 یا 7770 چجوری میخواد تا چند سال جواب بده
javad2015
13-04-2013, 17:36
گرافیک ps4 رو گفتن در حد 7670 یا نهایتا 7770 شما دوستان چجوری میگید 7850
در کل این نسل از کنسولها که قراره بیاد کمترین پیشرفت رو داشته به طوری که الان روی فول اچ دی یه کارت 7870 میتونه بازی های روز رو خوب اجرا کنه اونوقت ps4 با یه کارت در حد 7670 یا 7770 چجوری میخواد تا چند سال جواب بده
اطلاعات غلط به عرض رسوندن شما اون لینکی که گذاشتم یه نگاه بنداز همه چی دستت میاد.
خوبه خودتم قبول داری که 7670 کارتی نیست بشه باهاش بازی کرد.
اطلاعات غلط به عرض رسوندن شما اون لینکی که گذاشتم یه نگاه بنداز همه چی دستت میاد.
خوبه خودتم قبول داری که 7670 کارتی نیست بشه باهاش بازی کرد.
اصلا اگه 7770 هم باشه برای کنسولی که میخواد نسل آینده باشه کمه به نظر من باید حداقل 7870 باشه تا بشه گفت نسل آینده تازه این حداقل هست
Hamed DC
15-04-2013, 23:46
PS4:
پردازنده ی 8 هسته ای با معماری جگوار
8G رم فوق سریع
و قدرت گرافیگی در حد HD7850
همه ی این ها درست اما باز هم می گویم معماری و بازدهی کنسول های بازی با کامپیوترهای شخصی متفاوت است و همه چیز را نباید بر روی کاغذ حساب کرد.برای مثال مقدار حافظه ی اصلی و حافظه ی گرافیکی PS3 به ترتیب 256MB و 256MB است اما با همین مقدار شما ببینید که می تواند به خوبی از پس بازی های روز بر اید.ایا تاکنون بازی Call of Duty:Modern war fare 2 را بر روی PS3 مشاهده کرده اید یا نه که با بالاترین جزئیات و به صورت Full HD و کاملآ روان اجرا می شود؟
البته من طرفدار کنسول های بازی نیستم بلکه طرفدار واقعیتم.
با تشکر از مصطفی عزیز، بخاطر تذکر بجای برخی موارد.
در این بین لازم دیدم که برخی موارد رو کمی توضیح بدم.
دوستان عزیز، اصولا مقایسه کمی و کیفی کنسول با PC از لحاظ کارایی در گیمینگ کمی ناعادلانه و غیر منطقی هستش. اگر کسی میتونه از
پس هزینه های مالی جمع آوری یک سیستم خوب بربیادش و براحتی اقدام به خرید قطعات سخت افزاری کنه، اصلا منعی برای بستن یک
سیستم قدرتمند وجود نداره. این درحالیه که یک سیستم قدرمتند با آینده نگری مناسب و کمی دقت در انتخاب، میتونه مدت قابل قبولی رو برای
به چالش کشیدن بازی ها به شما هدیه بده. اجازه بدین یک مثال براتون بزنم: خود من حدود 5سال پیش اقدام به جمع کردن یک سیستم مبتنی
بر معماری775 کردم. پردازنده ای که اونموقع قصد خریدش رو داشتم، از سریQ اینتل بود. این پردازنده دارای معماری45نانومتری و از خانواده
Yorkfield بود(مدلQ9400). بعد از مدتها که سیستم دچار کندی کمی در لودینگ بازی شد، اقدام به آورکلاکینگ پردازنده کردم و از قدرت خارق
العاده پردازنده های اینتل که همیشه بصورت بالقوه هستن، بهره بردم. هنوزم که هنوزه این پردازنده رو میشه در طبقه بهترینها دونست.
مقصود من از این مثال پی بردن به چند نکته بود: اول اینکه قدرت PC و پردازش اون اصلا با کنسولهای بازی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.
کنسول فرم دهی محدودی داره اما PC رو میشه با تعدد گرافیک، فرمهایی نامحدود گرفت(بسته به نوع بازی). کنسول بعد از مدتی، امکان
افزایش قدرت با دستکاریهایی که مربوط به میزان ولتاژ و فرکانس کاری هست، انچنان دارا نیست و عملا محدود به یک نوع خط سیر مشخص
هستش. اما PC با یک کولینگ خوب، قدرتی رو در آور پذیری نشون میده که گاهی باعث تعجب میشه.
مسئله بعدی که شاید توی ایران مهمترین مسئله باشه، قیمت سربه فلک کشیده ی بازی های کنسولهای نسل جدید هست که با اقدامات
امنیتی در برنامه نویسی و سایر موارد، عملا کرکینگ بازی رو مختل کردند و به ناچار(!!!) باید هزینه ای گزاف بابت بازیهای اورجینال پرداخت کرد.
نکته دیگه که از نظر شخصی خیلی مهم میدونم اون رو، علاقه به PC و لذت بازی با موس کیبرد هستش که برای شخص من هیچ ابزاری لذت
بازی با موس و کیبرد رو نداره.
با اجماع همه این موارد، میشه به یک نتیجه گیری درست و منطقی رسید تا بشه بهترین کارایی رو در مقابل هزینه ای که میکنیم، بگیریم.
yasin_sanchouli
16-04-2013, 21:25
خدا خیرت بده حامد جان.عزیز اورکلاکینگ روی لپتاپ جواب میده؟که منو تا 4 ماه دیگه راضی نگه داره؟
Ali*Reza
16-04-2013, 21:30
به علت ضغیف بودن قطعات برای اور و مشکلات دمایی و تهویه نامناسب لپتاپها اورکلاک خیلی برای اونها توصیه نمیشه.
Hamed DC
16-04-2013, 22:08
خدا خیرت بده حامد جان.عزیز اورکلاکینگ روی لپتاپ جواب میده؟که منو تا 4 ماه دیگه راضی نگه داره؟
خواهش میکنم دوست عزیز.
در مقوله آور اساسا هیچ لب تابی نمیتونه خوب ظاهر بشه و همونطوریکه علیرضا هم اشاره کرد، کولینگ ضعیف لب تاب بزرگترین ضعفشه.
یک تکه بودن قطعات و فاصله بسیار نزدیک اونها به هم، شاید کار رو به اتیش سوزی هم بکشونه!!!
به هیچ وجه توصیه نمیکتم، حتی0/0001 به قطعات ولتاژ یا فرکانس بدین. چون نتیجه دلخراشی بدنبال داره.
yasin_sanchouli
26-04-2013, 23:00
دوستان پول جور شد!3500تومان کیس میخوام ببندم.حالا با خیال راحت بهترین سیستم رو معرفی کنین...
yasin_sanchouli
26-04-2013, 23:01
گراف رو انویدیا بگیرم یا ای تی ای؟رم باس چند بگیرم؟
mostafa_360
26-04-2013, 23:14
دوستان پول جور شد!3500تومان کیس میخوام ببندم.حالا با خیال راحت بهترین سیستم رو معرفی کنین...
سیستم اولی را که در اخر صفحه ی اول معرفی کردم توصیه می کنم،گرافیک هم در رده ی کارت های زیر 1 الی 1/5 میلیون صرف با خرید AMD یا همان ای تی ای است و بازدهی بیشتری را با پول کمتر نسبت به nVIDIA ارائه می دهد البته کارت های گران قیمت nVIDIA هم بسیار عالیست.
yasin_sanchouli
26-04-2013, 23:37
دیگه پول مشکل نداره.من یه گشتی زدم.لطفا نظر بدین.
Intel Core i7 3820 4Core 10Mb Cache
Asus HD7950-DC2 DirectCU II -3Gb ddr5
Corsair Vengeance 4Gb D3 Dual Channel Kit 2 adadما بقیش دیگه نظر دوستان عزیز رو میطلبه.مرسی از لطفتون.فقط مادربرد و پاور یهچی معرفی کنین که جواب اون قطعات رو بده...
Ali*Reza
26-04-2013, 23:42
دیگه پول مشکل نداره.من یه گشتی زدم.لطفا نظر بدین.
Intel Core i7 3820 4Core 10Mb Cache
Asus HD7950-DC2 DirectCU II -3Gb ddr5
Corsair Vengeance 4Gb D3 Dual Channel Kit 2 adad
ما بقیش دیگه نظر دوستان عزیز رو میطلبه.مرسی از لطفتون.فقط مادربرد و پاور یهچی معرفی کنین که جواب اون قطعات رو بده...
پردازنده انتخابیتون از سوکت 2011 هست که به نظر من برای کاربرد شما که گیمینگ هست خیلی مناسب نیست و سوکت 1155 هم براتون کفایت میکنه.
حداکثر بودجتون 3.5 هست یا بیشتر؟ لطفا سقف بودجه رو مشخص کنین.
yasin_sanchouli
27-04-2013, 00:31
سلام.علیرضا جان تش 3800.حالا هارد و کیس رو یه چی معمولی تر بر مبدارم.اگر از لحاظ فنی مشکل پیش نمیاد...
Ali*Reza
27-04-2013, 11:44
با توجه به بودجتون پیشنهاد من :
CPU : Intel Core i5 3570 3.4GHz : 750.000
M.B : ASUS P8H77-V : 420.000
RAM : Corsair 2*4 1600 : 220.000
VGA : Sapphire 7970 3GB DDR5 : 1.500.000
HDD : Western Caviar 1TB Black : 380.000
DVD/RW : 70.000
Power : Green 685B : 380.000
Case : 100.000
All : 3.820.000
yasin_sanchouli
27-04-2013, 14:14
ممنون علیرضا.این مدل سی پی یو معرفی کردی،ازون 7 که من گفتم واسه گیمینگ قویتره؟
باس رم همون 1600 کفایت میکنه؟
گرافیک رو که دیگه خودتون استادین.
من فقط میخوام خاطرم جم باشه که 2 سال دیگه مجبور نشم سیستم رو دست بزنم.حالا که دارم خرج میکنم.واسه اولترا یه سیستم ببندم.
منتظر نظر باقی دوستان هم هستم.
بی نهایت از لطفتون ممنونم...
yasin_sanchouli
27-04-2013, 14:19
راستی این سی پی یو هایی که اینترگریتد گرافیک دارن تفاوتشون چیه؟و چه کمکی میکنن؟
Ali*Reza
27-04-2013, 16:37
پردازنده های امروزی موجود در بازار اکثرا دارای گرافیک مجتمع داخلی هستند که اگر مادربوردتون خروجی گرافیک داشته باشه میتونین از اونها استفاده کنین. کاراییشون هم در حد همون گرافیکهای آنبرد هست.
پردازنده رو میتونین Core i7 3770 هم انتخاب کنین ، ولی چوت قیمتش بالاتر هست به بودجتون نمیخوره و من پیشنهاد ندادم.
در مورد رم هم چون کاربردتون گیمینگ هست ، فرکانس 1600 کفایت میکنه و نیاز به هزینه بیشتر نیست.
در ضمن این نکته رو مد نظر داشته باشین که در مقابل بازیهایی مثل کرایسیس3 ، قویترین گرافیکها هم یه مقدار کم میارن.!! پس انتظار بازی کردن در همه بازیها در بالاترین سطح ممکن ، یه مقدار توقع بیجایی هست.
Hamed DC
27-04-2013, 16:52
راستی این سی پی یو هایی که اینترگریتد گرافیک دارن تفاوتشون چیه؟و چه کمکی میکنن؟
iGPU پردازنده در حالت تک کارت(SGPU) میتونه به کمک کارایی در گیم بیادش!!!
باطراحی تراشه های به روز و سریهای HD4000 تقریبا میشه تغییرات محسوسی رو با تکیه بر LusidVirtu در حالت تک کارت مشاهده کرد.
yasin_sanchouli
27-04-2013, 22:15
علیرضا خیلی متشکر.
حامد جان ممنون.پس اگر انقد کمک میکنه ye integrated hd3000 hadeaghal say mikonam begiram.
والا ازین کار نسل بعدیها میترسم.یهو یه چی ندن با این سیستمی که دارم جمع میکنم بشه فقط رو low ya normal bazi kardo anti-as ro bezarim ro 2!!!
arashray
17-05-2013, 10:18
من میخواستم برای تابستون یک سیستم جمع کنم
بودجم متاسفانه 2 ملیون تومان بیشتر نیست ولی یک هارد 500GB و سه تا رم دو گیگ دارم که جمعا میشه 6 GB رم کیس هم دارم ولی خیلی قدیمی هست نمی دونم مناسب باشه یانه
لطفا راهنمایم کنید تا یک سیستم با این بودجه تهیه کنم که که بتونه بازی های نسل بعد رو در حد high نه ultra روان اجرا کنه:n06:
arashray
17-05-2013, 10:19
اگر میشه سریعتر جواب دهید ممنون
Ali*Reza
17-05-2013, 12:46
اگر میشه سریعتر جواب دهید ممنون
لطفا تاپيک جدا بزنين
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.