PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال در مورد میکروکنترلر



Mohammad amir bazrafshaN
05-08-2006, 07:09
به نام خدا

دوستان عزیز با عرض سلام میخواستم ببینم که میشه میکروکنترلر رو مستقیما به حافظه های جانبی مخصوصا فلش و
کلا اونایی که با USB کار میکنن وصل کرد.مثلا یه MP3 Player با حافظه 40 گیگا بایت داشته باشی رو وصل کنی و (بعنوان فقط مثال) با مدار ضبط صوت از طریق میکرو روی اون ذخیره کنیم.البته فقط مثال بود چون خیلی از ام پی تری ها خودشون ضبط صدا رو دارن.اصلا ممکن هست.دستگاهی برای این کار موجود نیست؟

RoboJavad
06-08-2006, 20:11
ببین عزیز اگه احل متالعه ای کتاب : کار با پورت Usb انتشارات کانون نشر علوم رو بخون تا حد خیلی زیاد جوابتو می گیری

Mohammad amir bazrafshaN
07-08-2006, 06:41
سلام دوست محترم

توی این شهر 20000 نفری ما که کتاب آموزش فلش از یه انتشارات آدمیزادی پیدا نمیشه چطوری من همچین کتابی گیر بیارم؟اگه جوابشو میدونید ممنون میشم بگید.

tarasheh2
08-08-2006, 19:19
سلام دوست محترم

توی این شهر 20000 نفری ما که کتاب آموزش فلش از یه انتشارات آدمیزادی پیدا نمیشه چطوری من همچین کتابی گیر بیارم؟اگه جوابشو میدونید ممنون میشم بگید.
hi
mitoni usb o niyazeto to google search coni
ketabi k dostemonam moarefi karde mitoni ba intesharatesh tamas begiri (as tarigh sitesh )
man ketabesho didam kamel hast vali nemidonam mitone bedardet bekhore
dar zemn shahre shomakojaye?

tarasheh2
08-08-2006, 19:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mitoni soaleto inja ham matrah koni hatman javabeto migiri

'POP'
08-08-2006, 19:53
tarasheh2 جان ، لطف كن و هر طور شده ، فارسي بنويس.
;)

Mohammad amir bazrafshaN
09-08-2006, 10:47
دوستان عزیز یه بار همچی کاری کردم و توی این انجمن این سوال رو کردم
Electronic-lab اینا درست و حسابی به ما که جواب ندادن فقط گیر دادن به دین ما اونم چه گیری.میتونید برید و ببینید.توی General و با
این مشخصه Did anyone information about ... ÷شیمون شدم.البته گفت تعداد محدودی این قابلیت رو دارن ولی نگفت که AVR هم میشه یا نه

tarasheh2
18-08-2006, 08:16
منظورتو نگرفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ :blink:

tarasheh2
18-08-2006, 08:21
tarasheh2 جان ، لطف كن و هر طور شده ، فارسي بنويس.
;)
با تشكر از شما
چشم عجله داشتم تايپ فارسيمم خوب نيست براي همين

Moje RengeR
06-09-2006, 13:04
بله میشه من یه مقاله خونده بودم که بااون میشد از کارت های ام ام سی به عنوان حاظه استفاده کرد
آدرس سایت روبرات مینویسم تو هم برو ببین شاید به درد ت خورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad amir bazrafshaN
07-09-2006, 05:54
دوست عزیز خیلی ممنون.دست شما درد نکنه

civick
09-10-2006, 12:56
اگه با avr کار می کنی و نرم افزار bascom خودش دستورات و سورس کافی برای کار با flash و mmc داره