PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عسل بدیعی به کما رفت !!!!!

Eblis 2011
01-04-2013, 16:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عسل بدیعی بازیگر سینما وتلویزیون بر اثر بروز یک بیماری ناگهانی در بیمارستان بستری شده است.
به گزارش بانی فیلم؛ عسل بدیعی روز گذشته بر اثر ابتلا به نوعی مسمومیت شدید توسط بستگان به بیمارستان منتقل و معالجات از سوی پزشکان روی او آغاز می شود.در پی انجام مداواها این بازیگر جوان دچار ضایعه مغزی شده و به حالت اغما فرو می رود و طبق شنیده های موثق خبرنگارما، هم اکنون درمان برای بازگرداندن وی به شرایط طبیعی ادامه دارد.
یکی از نزدیکان این بازیگر با تایید خبر فوق گفت:متاسفانه خانم بدیعی دچار نوعی مسمومیت دارویی شدید شد که با مراجعه به بیمارستان و طولانی شدن روند احیا توسط پرستار کشیک وی به حالت کما می رود.با این حال قصد داریم او را به بیمارستان لقمان تهران منتقل کنیم تا جریان درمان به شکل تخصصی تری روی او ادامه پیدا کند.
به گفته وی،وزارت ارشاد نیز همکاریهای لازم را برای پیگیری هرچه سریعتر پروسه درمانی این بازیگر در دستور کار دارد وگویا شخص وزیر دراین باره توصیه های لازم را انجام داده است.
این بازیگر که در سال ۱۳۷۶ با بازی در فیلم سینمایی «بودن یا نبودن»ساخته کیانوش عیاری به شهرت رسید،بازی در آثاری چون «دست‌های آلوده» (سیروس الوند)،«هفت پرده»،«از صمیم قلب»،«شمعی در باد»،«پروانه‌ای در مه»،«سربلند» و … را در کارنامه دارد.

Eblis 2011
01-04-2013, 16:59
عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون به دلیل ایست قلبی در بیمارستان لقمان دار فانی را وداع گفت. این بازیگر جوان در زمان حیاتش اعضای بدنش را اهدا کرده بود.

مهدی احمدی تهیه‌کننده باسابقه سینمای ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی فارس گفت: متاسفانه عسل بدیعی بازیگر جوان سینما و تلویزیون که بر اثر مسمومیت دارویی از روز گذشته در بیمارستان لقمان بستری شده بود، دقایقی پیش در بیمارستان لقمان به دلیل ایست قلبی جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.
وی در ادامه گفت: ایشان در زمان حیات‌شان اعضای بدنشان را اهدا کرده بودند که کارهای مربوط به اهدای اعضاء ایشان در حال انجام است.
احمدی درباره مراسم خاکسپاری زنده‌یاد بدیعی گفت: هنوز مراسم خاکسپاری قطعی نیست اما احتمالا روز 15 فروردین‌ماه و پس از تعطیلات خواهد بود.
عسل بدیعی متولد سال 1356 در تهران بود و از سال 75 با بازی در «بودن یا نبودن» ساخته کیانوش عیاری فعالیت حرفه ای خود را آغاز کرد. وی روز گذشته به دلیل مسمومیت دارویی در بیمارستان لقمان بستری شده بود که دچار مرگ مغزی شد و دقایقی پیش، درگذشت.

آخی ... خیلی شوکه شدم .... خدا رحمتش کنه . :n03:
روحش شاد.

XENON24
01-04-2013, 17:05
عسل بدیعی متولد 1356 تهران می باشد. بدیعی همسر بازیگر معروف سینمای ایران فریبرز عرب نیا است. بدیعی یک فرزند پسر دارد. با فیلم بودن یا نبودن فعالیت حرفه ای خود را آغاز کرد.
تاریخ انتشار : 12 فروردين 1392
نام : عسل

نام خانوادگی : بدیعی

تولد : ۱۳۵۶

محل تولد : تهران
تحصیلات : لیسانس تغذیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از دانشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آزاد اسلامی

----------------------------------

عسل بدیعی همسر فریبرز عرب نیا (بازیگر) است و یک پسر دارد. او از سال ۱۳۷۵ به سینما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D8%AA%D8%B1%D8%8C%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8% B2%DB%8C%D9%88%D9%86) راه یافت و با فیلم بودن یا نبودن فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرد.او میتوانست پیشرفت بسیاری در این زمینه داشته باشد ولی هیچگاه تنوانست در فیلمهای بعدی این موفقیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را تکرار کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مصاحبه عسل بدیعی :
عسل بدیعی که در سال‌های اخیر بیشتر در تلویزیون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D8%AA%D8%B1%D8%8C%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8% B2%DB%8C%D9%88%D9%86) و فیلم‌های کوتاه بازی می‌کند، معتقد است: «هر زمان که نقشی در من این حس را به وجود بیاورد که می‌توانم زندگی‌اش کنم به سمتش خیز بر می‌دارم و به کوتاه یا بلندی‌اش اهمیت نمی‌دهم.»
عسل بدیعی هم مثل بسیاری معتقد است «بودن یا نبودن» یکی از شاخص‌ترین کارهایش است و این کار را بیشتر از بقیه دوست دارد.
تولد «جانیار» باعث دوری سه، چهار ساله بدیعی از سینما شد و شاید این دلیلی بود تا او در سال‌های اخیر از ستاره شدن محروم شود. خودش در این باره می‌گوید: «وقتی آدم سه چهار سال دور است برای شروع مجدد احتیاج به یک فرصت خوب دارد. پس از بازگشتنم خیلی پیشنهاد سینمایی داشتم ولی هیچ پیشنهادی را برای بازگشت مجدد به سینما اطمینان‌بخش ندیدم و ترجیح دادم آرام آرام کار کنم. علاوه بر این من از آن دسته آدم‌هایی نیستم که برای رسیدن به یک هدفی در مقطعی همه چیز را فدا می کنند. بچه‌دار شدنم در آن مقطع باعث شد مسؤولیتی که در قبال پسرم داشتم و لذت مادری را در اولویت قرار بدهم.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بازیگر فیلم‌های کوتاهی چون «من تنها»، «آخرین ساعات زندگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک مرد معمولی» و «اصغر، پیکان و همسرش و زندگی کمی غیرعادی‌تر» درباره تجربه بازی در فیلم کوتاه می‌گوید: «حضور در این فیلم‌ها برای من تجربه بسیار خوبی بود. در جایگاه یک بازیگر حضور در فیلم کوتاه هیچ تفاوتی با یک فیلم بلند ندارد.
بازیگرهای متفاوت فرمول‌های خاص خودشان را دارند. من هم باید بگردم فرمول خاص خودم را پیدا کنم که با فیزیکم، روحم، حس درونیم، میمیک و تپش قلبم هماهنگی داشته باشد. هر زمان که نقشی در من این حس را به وجود بیاورد که می‌توانم زندگی‌اش کنم به سمتش خیز بر می‌دارم و به کوتاه یا بلندی‌اش اهمیت نمی‌دهم.»
بهترین چیزی که عسل بدیعی از آن حس عید می‌گیرد، تغییر فصل و نفس کشیدن طبیعت است. او می‌گوید: «وقتی کوه می‌روم و ابرها را می‌بینم، احساس می‌کنم بهار نزدیک است. در روزهای آخر اسفند و اولین روزهای فروردین راه رفتن و نفس کشیدن در تجریش و باغ شاتر را دوست دارم.»

فیلم شناسی

(۱۳۷۶) بودن یا نبودن (کیانوش عیاری) بازیگر

(۱۳۷۸) دست‌های آلوده (سیروس الوند)، بازیگر

(۱۳۷۹) هفت پرده (فرزاد مؤتمن)، بازیگر

(۱۳۷۹) از صمیم قلب (بهرام کاظمی)، بازیگر

(۱۳۸۲) شمعی در باد (پوران درخشنده)، بازیگر

(۱۳۸۴) پروانه‌ای در مه (محمدجواد کاسه‌ساز)، بازیگر

(۱۳۸۵) سربلند (سعید تهرانی)، بازیگر

(۱۳۸۷) روز هشتم

مجموعه تلویزیونی مستانه
تلویزیون

ششمین نفر(۱۳۹۰)

زمین انسان ها (۱۳۸۹)

جوایز و انتخابها

کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (دست های آلوده)

دوره ۱۸ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) – سال۱۳۷۸
بیشترین همکاری های عسل بدیعی با:
ماهایا پطروسیان (بازیگران،) (در ۲ فیلم )
سیروس الوند (بازیگران،تهیه و تولید،صحنه و لباس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم )
بهرام دهقانی (تدوین،فیلمبرداری،فیلمنام �،کار� �ردانی،) (در ۲ فیلم )
فریبرز عرب نیا (بازیگران،فیلمنامه،) (در ۲ فیلم )
هوشنگ قوانلو (بازیگران،) (در ۲ فیلم )
جهانگیر میرشکاری (بازیگران،صدا،) (در ۲ فیلم )
مهرداد فلاحتگر (بازیگران،) (در ۲ فیلم )

منبع : parsilog.com

Eblis 2011
01-04-2013, 17:08
به گزارش شبکه ایران در حالی که عسل بدیعی بازیگر زن سینما و تلویزیون از روز گذشته به کما رفته است هنوز مشخص نیست که عامل اصلی این مرگ مغزی چیست؟ خانواده بدیعی از این مساله سخن گفته اند که مسمومیت عامل اصلی مرگ مغزی عسل بدیعی بوده است اما شایعات حکایت از آن دارند که گویا یک ضربه روحی مهلک عامل این وضعیت بوده است. - مسمومیت دارویی شدید عامل اصلی مرگ مغزی بدیعی عنوان شده و این در حالی است که برخی احتمال خودکشی این بازیگر را داده اند به این معنا که وی قصد داشته با مصرف تعداد بالایی قرص دیازپام خود را به دیار باقی بفرستد! دلیل این عمل بدیعی هم قرارگیری در یک وضعیت روحی تکان دهنده بوده است ...

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%B2_%D8%B9%D8%B1% D8%A8_%D9%86%DB%8C%D8%A7_%D8%AF%D8%B1_%DA%A9%D9%8F %D9%85%D8%A7%D8%A2%DB%8C%D8%A7_%D8%B9%D8%B3%D9%84_ %D8%A8%D8%AF%DB%8C%D8%B9%DB%8C_%D8%AE%D9%88%D8%AF% DA%A9%D8%B4%DB%8C_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87_%D8%A7% D8%B3%D8%AA%D8%9F)

VAHID
01-04-2013, 17:28
هنوز جوان بود حیف شد

خدا رحمتش کنه..................

Metalhead56
01-04-2013, 18:15
خدا رحمتش کنه.وقتی آدم های خوب و زیبا میمیرن واقعا" قلب آدم بدرد میاد و ناراحت میشه.بنظر من که احتمال خودکشی زیاده چون فریبرز عرب نیا یک هیولاست و اخلاق بسیار تند و بدی داره و خدا میدونه که چه بر سر این زن اومده چون در عکسهاش مشخصه که غم عمیقی در پشت چهره ش پنهانه.بقول Iron Maiden:

Only The Good Die Young,Evil Lives Forever

V E S T A
01-04-2013, 18:24
من فکر می کردم دروغ 1 آوریله:n28:

باور کردنی نیست روحش شاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aluminum
01-04-2013, 18:25
به اخباری که امروز و فردا میشنوید زیاد اعتماد نکنید

V E S T A
01-04-2013, 18:32

منم باور نکردم ولی تو خیلی از خبرگزاری ها تایید شده ..امیدوارم دروغ باشه ..

Eblis 2011
01-04-2013, 18:35

یعنی میخوای بگی دارن دروغ 13 رو میگن ؟
یعنی تصور کنیم که دارن با جون یه بازیگر و احساسات یه ملت بازی میکنن برای اینکه یه دروغی گفته باشن ؟
اگه منظورت از اعتماد نکردن اینه که بعید میدونم یه خبر به این مهمی دروغ باشه ....

Mehran
01-04-2013, 18:38
منم باور نکردم ولی تو خیلی از خبرگزاری ها تایید شده ..امیدوارم دروغ باشه ..

چند دقیقه پیش شبکه خبر یه مصاحبه از رضا داوود نژاد (همسر غزل بدیعی، خواهر عسل) نشون داد که به حالت بغض کرده
داشت صحبت میکرد و تکذیب کرد خودکشی عسل بدیعی رو و از رسانه ها خواهش کرد به این موضوع دامن نزنن / البته الان
نمیشه گفت حرفش درسته یا نه، خودکشی بوده یا مسمومیت غذایی و یا هر چیز دیگه ای... ولــی خب، خــدا رحمتش کنه.

با تشکر مهران...

Rhodes
01-04-2013, 18:41
خدا رحمتش کنه.وقتی آدم های خوب و زیبا میمیرن واقعا" قلب آدم بدرد میاد و ناراحت میشه.
بنظر من که احتمال خودکشی زیاده چون فریبرز عرب نیا یک هیولاست و اخلاق بسیار تند و بدی داره و خدا میدونه که چه بر سر این زن اومده چون در عکسهاش مشخصه که غم عمیقی در پشت چهره ش پنهانه.بقول Iron Maiden:

Only The Good Die Young,Evil Lives Forever

حالا از کجا میدونی هیولاست ؟
خیلی ها اخلاق اجتماع و زندگی خصوصیشون زمین تا اسمون با هم متفاوته !!

خدا بیامرزتش..:n29:

raana
01-04-2013, 19:05
با این داروهای چینی که تو بازار هست......مسمومیت دارویی و مرگ بر اثر استفاده از دارو..چیزه دور از انتظاری نیست....

تو این مدت خیلی ها بر اثر تزریق یه پنی سیلین ساده جونشون رو از دست دادن.....

روحش شاد و یادش گرامی...............

به شدت ناراحت شدم و جا خوردم وقتی این خبر رو شنیدم:n28:

miss_ava7
01-04-2013, 19:11
باورم نميشه..:n03::n28:.......

Metalhead56
01-04-2013, 19:17
حالا از کجا میدونی هیولاست ؟
خیلی ها اخلاق اجتماع و زندگی خصوصیشون زمین تا اسمون با هم متفاوته !!

خدا بیامرزتش..:n29:

من یه آشنا دارم که تو کار سینماست و اون برام در مورد اخلاق فریبرز عرب نیا گفت که واقعا" آدم بداخلاق و تندیه و در ضمن یه نگاه به قیافه این آدم بکنید کاملا" از نظر روانشناسی نشانه های یک فرد بسیار عصبی و پرخاشگر وشدیدا" برونگرا رو داره.

B3HZ@D
01-04-2013, 19:56
یادش گرامی باد . تسلیت میگم .
حالا که ایشون فوت کردن بهتره یک کم این رفتار خاله زنک رو کنار بذاریم و زندگی خصوصیش رو وسط نکشیم .
هر چی بوده به خودش مربوط بوده و زندگی خصوصی تعریفش مشخصه .

در آخر باز هم به خانواده و دوستان و دوستدارانش تسلیت میگم ...

30vil
01-04-2013, 20:05
پیکر بدیعی به بیمارستان مسیح دانشوری منتقل شد
پیکر بازیگر جوان سینمای ایران عسل بدیعی برای اهدای اعضای بدن به بیمارستان مسیح دانشوری انتقال یافت.

مهدی احمدی تهیه‌کننده باسابقه سینمای ایران که در بیمارستان لقمان حضور داشت در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینمایی فارس گفت: مرگ مغزی مرحومه عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون توسط پزشکان تایید شد و تا دقایقی دیگر به بیمارستان مسیح دانشوری برای آزمایشات اولیه جهت اهداء اعضا به بیماران نیازمند انتقال پیدا می‌کند.
وی درباره مراسم خاکسپاری این هنرمند گفت: پس از انجام اهدای اعضا، مراسم خاکسپاری این هنرمند بعد از تعطیلات نوروز انجام می‌شود.
بنابر این گزارش، عسل بدیعی روز گذشته به دلیل مشکل تنفسی به بیمارستان منتقل شد و ظهر امروز به دلیل ایست قلبی و تنفسی درگذشت.
اولین نقش آفرینی‌ عسل بدیعی در فیلم «بودن یا نبودن» با موضوع پیوند اعضا بود و خودش در زمان حیات عضو فعال این جمعیت بود و به همین دلیل خانواده‌اش هم علاقمند هستند تا طبق نظر آن مرحومه عمل کرده و اعضایش را به بیماران نیازمند اهدا کنند.

fars

Facon_Archi
01-04-2013, 20:14
ای کاش این خبر دروغ سیزده بود..
حیف...
یادش گرامی..

Amir-Rainman
01-04-2013, 20:32
فقط میتونم بگم باورم نمیشه !:n29::n29::n29:
خدایش بیامرزدش ... یادش گرامی :n03::n27:

Eblis 2011
01-04-2013, 20:36
خدایی وقتی آدم این خبر ها رو میخونه باید کمی به خودش بیاد ....
من که خیلی ناراحت شدم و به خودم میگم که شاید فردا نوبت من باشه و دیگه نباشم ... واقعا ارزش داره کینه به دل بگیرم ؟
دل کسی رو بشکنم ؟ کسی رو برنجونم ؟

تسلیت میگم به خانواده ی این عزیز ...
خداصبرشون بده ... از دست دادن عزیز داغ بدیه ....

IranArmy
01-04-2013, 21:03
خدایی وقتی آدم این خبر ها رو میخونه باید کمی به خودش بیاد ....
من که خیلی ناراحت شدم و به خودم میگم که شاید فردا نوبت من باشه و دیگه نباشم ... واقعا ارزش داره کینه به دل بگیرم ؟
دل کسی رو بشکنم ؟ کسی رو برنجونم ؟

تسلیت میگم به خانواده ی این عزیز ...
خداصبرشون بده ... از دست دادن عزیز داغ بدیه ....
شما خودتو ناراحت نکن روزانه خیلی ها میمیرن و خیلی ها هم متولد میشند چرخ روزگار هست
ولی خیلی کارها مردم تو زندگی میکنند ارزش نداره یعنی دنیا ارزششو نداره که آدم خودشو و دیگران رو ناراحت کنه ولی چه فایده که مردم تو رانندگی ساده هم تحمل و تعقل و احترام به دیگران ندارند چه برسه به زندگی فردی اجتماعی

hamid_diablo
01-04-2013, 23:45
رضا داودنژاد همسرخواهر عسل بدیعی، روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا ، اظهار داشت: مشکل تنفسی روز گذشته این بازیگر باعث شد که وی را به سرعت به بیمارستان منتقل کنیم . وی به خاطر مشکل قلبی ناشی از دشواری تنفسی و در نهایت مرگ مغزی در بخش ای سی یو بیمارستان لقمان بستری شد.

وی که به دلیل شدت تاثر ناشی از این واقعه، به سختی گفت و گو می کرد، افزود: متاسفانه شایعات و اکاذیبی مبنی بر مسمومیت دارویی بدیعی در رسانه ها منتشر شده که صحت ندارد و وی تنها به خاطر مشکل تنفسی به بیمارستان منتقل شد.

داودنژاد انتشار اخبار زود هنگام از درگذشت این بازیگر جوان سینما را ضربه ای دردناک به روحیه خانواده و دوستان بدیعی دانست و گفت:شیطنت های رسانه ای از این دست بارها پیش از این نیز اتفاق افتاده است.حتی در ایامی که من به خاطر بیماری کبد در بیمارستان بستری بودم شایعاتی مشابه در روزنامه ها، سایت ها و رسانه ها به وفور وجود داشت.

به گفته ی وی، خانواده بدیعی شایعات منتشر شده در این خصوص را با جدیت پیگیری می کنند و در آینده ای نزدیک تیم پزشکی اطلاعات دقیق درباره این بیمار را در اختیار رسانه ها قرار خواهد داد.

این بازیگر سینما و تلویزیون همچنین از رضایت پدر بدیعی مبنی براهدای اعضای وی خبر داد.

به گزارش ایرنا، عسل بدیعی از روز گذشته در پی وخامت حال به بیمارستان لقمان تهران منتقل شد و پس از بروز مشکل تنفسی و مغزی ، صبح امروز به مرگ مغزی دچار شد.

بدیعی سال ها پیش همسر فریبرز عرب نیا بازیگر مطرح سینما بود. وی متولد سال ۱۳۵۶ در تهران است و از سال ۱۳۷۵ به سینما راه یافت.

وی فعالیت حرفه ای خود را با فیلم بودن یا نبودن به کارگردانی کیانوش عیاری ، آغاز کرد.

از دیگر کارهای این بازیگر سینما می توان به فیلم های دست های آلوده (سیروس الوند)، هفت پرده (فرزاد موتمن)، از صمیم قلب (بهرام کاظمی)، شمعی در باد (پوران درخشنده)، پروانه ای در مه (محمدجواد کاسه ساز)، سربلند (سعید تهرانی) و روز هشتم اشاره کرد.

حضور در مجموعه های تلویزیونی ششمین نفر و تا صبح از دیگر بخش های کارنامه کاری وی بود.

بدیعی به خاطر بازی در فیلم سینمایی دست های آلوده نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از هجدهمین جشنواره فیلم فجر شده بود.

hamid_diablo
01-04-2013, 23:51
کمیاب ترین و آخرین عکس های مرحوم عسل بدیعی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]‎‏‏1.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]‎‏‏2.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]‎‏‏6.jpg

XENON24
02-04-2013, 09:44
خدا رحمتش كنه به هر دليلي بوده حيف شده. ولي فقط مسموميت ناشي از خودكشي روميفرستن لقمان.

Gilopa
02-04-2013, 10:05
اگه اشتباه نکنم ایشون بچه 4 ساله داشته ...
خیلی بعیده که یه مادر اونم بازیگر که بچه چهار ساله داره خودکشی کنه . مسائل کاملا خصوصیه و به خونواده خودش مربوط بوده پس نیایم بحث خودکشی و مشکلات روحی رو مطرح کنیم.
خدا بیامرزدش.. من دیگه از مرگ اینجور ادما تعجب نمیکنم . دیگه مرگ جوونا عادی شده متاسفانه .حداقل دوروبر من در این چند سال خیلی زیاد بوده و دوستای خودم به راحتی تو سن پایین از این دنیا رفتند .

nits
02-04-2013, 10:35
خدا رحمتش کنه ... والا ماها نمیدونیم دقیقا چه اتفاقاتی افتاده و به راحتی نمیتونیم و نباید هم اصلا نظر بدیم... روحش شاد ... سال نو هم واسشون زهر مار شد ...

خواهشا دروغ 13 و این مزخرفات رو هم بزارید کنار ... دروغ 14 آوریل مگه واسه ماهاست ؟ ... شده مثلا روز ولنتاین

GHOST RECON
02-04-2013, 10:53
خدا رحمتش كنه به هر دليلي بوده حيف شده. ولي فقط مسموميت ناشي از خودكشي روميفرستن لقمان.

بیمارستان تخصصی مسمومیت هست
ولی وقتی یه بیمار اورژانس باشه به نزدیکترین بیمارستان منتقل میشه دیگه بیماریش مهم نیست چیه

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

garaa
02-04-2013, 11:04
خدا به خانوادش صبر بده ...

MOHAMMAD2010
02-04-2013, 12:41
آخرین عکس های عسل بدیعی تو صفحه فی سبوک خودش :n03:

و اینم آخرین چیزی که تو فی سبوک خودش نوشته بوده : :n03:

روحش شاد :n28:

V E S T A
02-04-2013, 12:56
بیمارستان لقمان مخصوص مسومیت هست یعنی هر بیماری که مسمومیت داشته باشه بیمارستان لقمان میبرنش حالا هر علتی داشته باشه

لزوما خودکشی نیست .. ولی این باعث نمیشه بیمارای اصلی ، به این بیمارستان نرن هر نوع بیماری پذیرش میشه ممکن هست بیمار اصلا

مسموم نشده باشه ولی بیمارستان لقمان پذیرش شه ..

XENON24
02-04-2013, 12:58
بیمارستان تخصصی مسمومیت هست
ولی وقتی یه بیمار اورژانس باشه به نزدیکترین بیمارستان منتقل میشه دیگه بیماریش مهم نیست چیه

شما می دونی بیمارستان لقمان کجاست؟؟؟حوالی جنوب غرب تهران ...اطراف کمالی
بعید می دونم این آدم با اون دک و پوز اونجا زندگی کنه!

clau
02-04-2013, 13:03
عجب خبر بدی بود اول که نریمان به کما رفت الان هم عسل بدیعی:n27: تازه صفحات قبل خوندم فهمیدم فوت کرده خدا بیامرزتش:n28:

راستی اینجا کسی خبری نداره نریمان به کما رفته بود وضعیتش به کجا رسید؟

mojtaba2321
02-04-2013, 15:29
عجب خبر بدی بود اول که نریمان به کما رفت الان هم عسل بدیعی:n27: تازه صفحات قبل خوندم فهمیدم فوت کرده خدا بیامرزتش:n28:

راستی اینجا کسی خبری نداره نریمان به کما رفته بود وضعیتش به کجا رسید؟

شایعه بود.

mojtaba2321
02-04-2013, 15:30
در حالی که رسانه‌های ایران فقط تکذیب کردن بلد هستند، رادیو بین‌المللی چین (CRI) با ارائه چهار دلیل، ماجرای خودکشی یا مرگ «عسل بدیعی» را مورد بررسی قرار داد:

1) انتشار خبر بستری شدن او به دلیل مسمومیت دارویی

2) انتقال بیمار به بیمارستان تخصصی مسمومیت لقمان حکیم تهران

3) اظهارات «ماهایا پطروسیان» درباره عسل

4) آخرین پست فیس‌بوک این بازیگر 35 ساله

متن کامل خبر را در اینجا بخوانید:

Pessimist
02-04-2013, 15:33
واقعا بازیگر خوبی بود خدا رحمتش کنه....

خیلی بی حاشیه بود درست برعکس خیلی از بازیگرهای دیگه امیدوارم دیگه شاهد خودکشی هیچ انسانی نباشیم!

nar nia
02-04-2013, 15:45
آخرین نوشته صفحه فیس بوک عسل بدیعی

در پی درگذشت «عسل بدیعی» بازیگر سینما، سایت کافه سینما آخرین نوشته صفحه فیس‌بوک آن مرحومه را منتشر کرده است. اعضای بدن مرحومه بدیعی که دچار مرگ مغزی شده بود به نیازمندان اهدا شد.

عسل بدیعی که از دوشنبه بر اثر آنچه مسمویت دارویی عنوان شد در بیمارستان بستری شده بود آخرین بار در روز چهارم فروردین دو عکس از خودش در صفحه فیس‌بوکش منتشر کرد؛ اما آخرین نوشته او در صفحه‌اش مربوط به 19 اسفند ( 9 مارچ) است که بدین شرح است:

حس می‌کنم از گور برخاسته‌ام...

تولدی در راه است و بوی عطرش در فضایم جاریست.

hamid_diablo
02-04-2013, 17:02
علت مرگ"عسل بديعي" بازيگر سينما و تلويزيون مشخص شد.

باشگاه خبرنگاران: مجيد درگاهي مسئول هماهنگ كننده تيم پيوند اعضا بيمارستان مسيح دانشوري گفت: عسل بديعي بعد از ظهر روز دهم فروردين به دليل دچار شدن به سردرد و حالت تهوع توسط اورژانس به بيمارستان منتقل شدند درحاليكه مسموميت و اوردوز به هيچ وجه از علائم وي نبوده و به همين دليل و تشخيص ندادن علت شب يازدهم به بيمارستان لقمان منتقل شد.

وي ادامه داد: در بيمارستان لقمان ساعت 12 ظهر مرگ مغزي وي تاييد شد و علت مرگ هم طي بررسي هاي اوليه پارگي عروق مغزي وبه دنبال آن خونريزي مغزي مشخص شده است و ايست تنفسي وي در اين وضعيت مزيد برعلت شد و وي شب گذشته براي اهداي اعضا به بيمارستان مسيح دانشوري منتقل شد.درگاهي عنوان كرد : مرگ مغزي وي توسط 4 متخصص و افزون برآن نماينده قوه قضائيه و پزشك قانوني تاييد شده است و طبق موافقت خانواده وي وهم چنين ميل باطني وي و در خواستش براي اهدا اعضايش آن هم در جشن نفس همه ي اعضاي داخلي از جمله كليه، كبد، قلب و ريه ي وي اهدا خواهد شد.وي افزود: همه نسوج و بافت هاي قابل اهدا نيز به درخواست خودش اهدا مي شود

وین رونی
02-04-2013, 17:46
علت مرگ"عسل بديعي" بازيگر سينما و تلويزيون مشخص شد.

باشگاه خبرنگاران: مجيد درگاهي مسئول هماهنگ كننده تيم پيوند اعضا بيمارستان مسيح دانشوري گفت: عسل بديعي بعد از ظهر روز دهم فروردين به دليل دچار شدن به سردرد و حالت تهوع توسط اورژانس به بيمارستان منتقل شدند درحاليكه مسموميت و اوردوز به هيچ وجه از علائم وي نبوده و به همين دليل و تشخيص ندادن علت شب يازدهم به بيمارستان لقمان منتقل شد.

وي ادامه داد: در بيمارستان لقمان ساعت 12 ظهر مرگ مغزي وي تاييد شد و علت مرگ هم طي بررسي هاي اوليه پارگي عروق مغزي وبه دنبال آن خونريزي مغزي مشخص شده است و ايست تنفسي وي در اين وضعيت مزيد برعلت شد و وي شب گذشته براي اهداي اعضا به بيمارستان مسيح دانشوري منتقل شد.درگاهي عنوان كرد : مرگ مغزي وي توسط 4 متخصص و افزون برآن نماينده قوه قضائيه و پزشك قانوني تاييد شده است و طبق موافقت خانواده وي وهم چنين ميل باطني وي و در خواستش براي اهدا اعضايش آن هم در جشن نفس همه ي اعضاي داخلي از جمله كليه، كبد، قلب و ريه ي وي اهدا خواهد شد.وي افزود: همه نسوج و بافت هاي قابل اهدا نيز به درخواست خودش اهدا مي شود

متشکر
ولی خوب چرا آدم دچار پارگی عروق مغزی میشه؟

mojtaba2321
02-04-2013, 18:29
وقتی خواهر «عسل بدیعی» با رسانه‌ها مصاحبه کرد و گفت که مسمومیت دارویی علت بستری شدن او در بیمارستان لقمان بوده، تکذیب این موضوع و آن مصاحبه توهین به شعور و افکار عمومی است.

عسل بدیعی به دلیل داشتن «سردرد» و «حالت تهوع» با آمبولانس اورژانس به یک بیمارستان منتقل شد و بعد او را به بیمارستان لقمان بردند.

اگر خانواده بدیعی می‌خواهند مانند خانواده «حسین پناهی»، علت مرگ را برای همیشه از مردم پنهان کنند، باید از همان ابتدا با یکدیگر هماهنگ می‌شدند تا با اطلاعات ضدونقیض، احساسات طرفداران عسل را به بازی نگیرند و رسانه‌ها را «دروغگو» خطاب نکنند.

الان خبرگزاری مهر به درخواست آنها سعی کرده تا روی ماجرا ماله بکشد، اما تاکنون حتی یک مسوول بیمارستان لقمان هم عارضه «مسمومیت دارویی» را تکذیب نکرده.

نمی‌فهمم الان چرا ما احساساتی می‌شویم و از بلاتکلیفی خانواده بدیعی با رسانه‌ها و مردم حمایت می‌کنیم.

وقتی او بستری شد خودشان از ابتدا مصاحبه کردند و گفتند مسمومیت دارویی بوده، اما وقتی فوت شد، تکذیبش کردند. الان هم رسانه‌ها را به دروغ‌گویی متهم کرده‌اند. این بازی بود که خودشان شروع کردند و حالا کاسه کوزه‌ها را سر دیگران می‌شکنند.

بعضی‌ها چنان احساساتی شده‌اند که انتظار دارند رسانه‌ها لال باشند و اجازه دهند که دیگران آنها را به دروغگویی و جوسازی متهم کنند، در حالی که خودشان از ابتدا گفتند «مسمویت دارویی» بوده.

الان هم به کسی ربطی ندارد که علت فوت چی بوده، اما وقتی یک چیز می‌گویند و بعد حرفشان را عوض می‌کنند و خبرنگاران بیچاره را توی دردسر می‌اندازند، قضیه فرق می‌کند.

همه ما از شنیدن این خبر در شوک و اندوه هستیم، اما قرار نیست وقتی احساساتی می‌شویم، روی حقیقت پا بگذاریم و با روان و احساسات مردم بازی کنیم.

hamid_diablo
02-04-2013, 20:00
رضا داودنژاد، از بستگان مرحوم عسل بدیعی، غم‌نامه‌ و درخواستی خطاب به هموطنان و دوست‌داران آن بازیگر منتشر کرده که در بخشی از آن می‌خوانیم: «لطفا اگر مرهمی نیستید، دردی اضافه نکنید...».

«درد بدتر از داغ

مادری مهربان به رحمت خدا رفت،

خانواده‌ای داغی به سینه دارد،

درد، درد سنگینی‌ست

عاجزانه خواهشمندم همدردی کنید، یا از دور نگاه کنید یا رد بشوید

عسل بدیعی نازنینم با شور و شوق سرشار از زندگی از بین ما رفت،

خانواده پیکر پاک او را به رضایت خود او بدون کوچکترین مسمومیت برای اهدای عضو به بیمارستان پیوند مسیح دانشوری سپردند.

لطفا اگر مرهمی نیستید، دردی اضافه نکنید

که این درد بدتر از داغ است

عسل عزیزم روحت شاد

رضا داودنژاد»
منبع: خبرگزاری ایسنا

Йeda
02-04-2013, 23:08
یک انسان ، با سختی به دنیا می آید و با سختی زندگی می کند ،ولی به آسانترین راه به مرگ می پیوندد ...

امیدواریم مردمـــ بذارند که روحش در آسمـــان آرامش پیدا کند... ( با این شایعه پراکنی ها )

*(یادمون باشه مرگ ، هنرمند و بی هنر نمیشناسه و زمان خاصی هم مشخص نمیکنه)

روحش شاد

GHOST RECON
03-04-2013, 00:05
شما می دونی بیمارستان لقمان کجاست؟؟؟حوالی جنوب غرب تهران ...اطراف کمالی
بعید می دونم این آدم با اون دک و پوز اونجا زندگی کنه!

دوران کارآموزیم اونجا بودم

شاهزاده خانوم
03-04-2013, 12:21
عسل بدیعی، بازیگر ۳۶ ساله سینما و تلویزیون ایران به دلیل ایست قلبی در بیمارستان لقمان تهران درگذشت. منابع خبری ایران گزارش داده‌اند که این بازیگر جوان به علت «مسمومیت شدید دارویی» در بخش آی‌سی‌یو بیمارستان لقمان بستری شده و در نهایت فوت کرده است. اما آیا وی خودکشی کرده یا به مرگ طبیعی درگذشته است؟

بیمارستان لقمان اشخاصی را درمان می‌کند که خودکشی کرده باشند. کسانی که به قصد خودکشی داروی فراوان مرگ‌آسایی می‌خورند در این بیمارستان بستری و مداوا می‌شوند.

حال مشخص نیست که خانم عسل بدیعی خودکشی کرده یا آن‌طور که رسانه‌ها نوشته‌اند براثر مسمویت دارویی درگذشته است.

ماهایا پطروسیان در این خصوص به رادیو فردا گفته است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آخرین باری که او را دیده است بسیار ناراحت بوده. او اظهار داشته: «من زن هستم و ناراحتی زن‌ها را خیلی سریع متوجه می‌شوم.»

در همین حال سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کافه سینما نوشته است که اعضای بدن عسل بدیعی که دچار مرگ مغزی شده بود به نیازمندان اهدا شد.

عسل بدیعی که از دوشنبه بر اثر آنچه مسمویت دارویی عنوان شد در بیمارستان بستری شده بود آخرین بار در روز چهارم فروردین دو عکس از خودش در صفحه فیس‌بوکش منتشر کرد؛ اما آخرین نوشته او در صفحه‌اش مربوط به ۱۹ اسفند است که بدین شرح است:

«حس می‌کنم از گور برخاسته‌ام... تولدی در راه است و بوی عطرش در فضایم جاریست.»

Amateِur
03-04-2013, 12:41
من فكر كنم شايعه ها درست باشه. اميدوارم اينطور نباشه اما تا حالا كي با دارويي كه مثلا اشتباه خورده يا تاريخ گذشته خورده فوت كرده؟ انصافا نبوده ديگه يا حداقل بسيار كم و به ندرت اتفاق افتاده. عسل بديعي هميشه صورتي غمگين و افسرده داشت. احتمالا مشكلات خانوادگي هم با همسرش داشته. در كل اميدوارم كه خودكشي نبوده باشه.

pcforlife
03-04-2013, 21:59
روحش شاد.
+
زیرنویس شبکه یک (حین پخش پایتخت 2) رو دیدم، زده بود اعضای بدنش رو اهدا کرده.

mehdi_ar
03-04-2013, 22:40
خدا رحمت کنه

hamid_diablo
04-04-2013, 11:36
آخرین نقشی که «عسل بدیعی» ایفا کرد، بازی نبود

نارسایی کلیه، قلبی که شباهت چندانی به ضرب المثل "مثل ساعت کار می‌کند" نداشته و تپشش منظم نیست، ناراحتی ریوی و خلاصه انواع و اقسام نقص در اندامهای مختلف بدن بارها و بارها دست مایه ساخت فیلم های مختلف بوده و به تبع آن برای بسیاری‌مان سوژه‌ای آشنا به شمار می‌آید اما شاید کمتر به این موضوع اندیشیده باشیم که می توانیم در این ژانر همگی نقش ایفا کنیم.

به گزارش «تابناک»، مرگ مغزی «عسل بدیعی»، بازیگر سینمای کشورمان طی روزهای گذشته از جمله اخباری بود که بازخورد فراوانی داشت. باز هم یک هنرمند در ایام نوروز جان باخته بود و تا همین جا خبری ناگوار اما داغ به وقوع پیوسته بود اما وقتی بازار مخرب شایعه رونق گرفت، خبر باز ایستادن قلب این بازیگر از تپش به صدر اخبار (دست کم در دنیای گفت‌وشنودهای روزمره بسیاری از ما) رسید و خدا می داند که چه سخنان ثواب و ناثوابی مطرح شد.

اما این تمام ماجرا نبود؛ در میان همهمه های شکل گرفته خبر رسید که خانم بدیعی که سابقه بازی در نقش بیمار محتاج به پیوند قلب را در کارنامه کاری داشت، مدت ها پیش اعضای بدنش را اهدا کرده و بر این اساس، پیکر وی برای انتقال به بیمارستان پیوند اعضا مهیا می شود؛ زیباترین خبری که می‌توانست با نقش آفرینی بازیگر تازه وداع گفته با حیات در ذهن ها رقم خورده و امتدادی برای حیات وی باشد.

بدین ترتیب، روز گذشته پیکر بی جان وی به بیمارستان مسیح دانشور تهران منتقل شد تا از صبح امروز کار خروج برخی اعضای بدن وی برای پیوند به بیماران آغاز شود. ساعاتی از ظهر امروز گذشته بود که گزارش رسید هفت ارگان اصلی مرحوم بدیعی از بدنش خارج شده و برای پیوند به هفت بیمار نیازمندِ پیوند عضو و به تبع آن، نجات جان و هدیه دادن آرامش به ایشان و نزدیکانشان، مهیا شود.

قبادی، عضو تیم فرآهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان مسیح دانشوری در این باره به فارس گفت: تقریباً تمام ارگانهای حیاتی عسل بدیعی سالم است و قلب، دو ریه، دو کلیه، کبد و لوزالمعده وی به بیماران نیازمند پیوند خواهد شد و با توجه به اینکه زمان نگهداری این ارگانها محدود است همه این اعضا باید حتماً امشب پیوند شود.

وی افزود: قلب مرحوم خانم بدیعی توسط تیم جراحی قلب به یک بیمار نیازمند پیوند می‌شود، دو ریه وی در بیمارستان مسیح دانشوری پیوند می‌شود و اقدامات لازم برای این پیوندها آغاز شده است. کبد و لوزالمعده وی نیز برای پیوند به شیراز ارسال می‌شود و کلیه‌های او نیز به دو بیمارستان دیگر پایتخت برای پیوند فرستاده شده است. بقیه اعضای وی مانند قرنیه و تاندون‌ها نیز برای فراهم آوری به بانک نسوج ارسال می‌شود تا در آینده به بیماران نیازمند پیوند شود.

همین گزارش چند خطی کافی است تا دریابیم که وصیت این هنرمند تا چه اندازه سنجیده بوده و اصولا اعضای بدن یک عزیز جان باخته می تواند با ادامه حیات چند تن دیگر گره بخورد.

اینجاست که می توان در مدح مرحوم بدیعی گفت، از تلخی و شیرینی ممزوج در این ماجرا اشک ریخت، برای خانواده متوفی و بیماران و بستگان ایشان ابراز خرسندی کرد و حتی تلاش کرد تا با بازنشر دادن بزرگی ماجرا، در ترویج این اقدام نکو گام برداشت اما قطعا با ما موافق خواهید بود که این نقش آفرینی عسل بدیعی، نه تنها بازی نبود، بلکه متفاوت ترین نقشی بود که ایفا کرد؛ نقشی که برای به انجام رساندن آن، نیاز به دوربین، میکروفن و هیچ ابزار دیگری نبوده و حتی لازم نیست که ایفا کننده آن بازیگر و هنرمند باشد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

XENON24
04-04-2013, 13:19
هنوز کمیسیون پزشکی با اهدای اعضای عسل بدیعی موافقت نکرده، دلیل این مساله هنوز مشخص نیست با این حال جلسات کمیسیون پزشکی همچنان ادامه دارد و وضعیت نهایی در این باره به زودی مشخص خواهد شد.

جام گیشه؛
در حالی که حدودا 3 روز از مرگ مغزی عسل بدیعی بازیگر زن سینما و تلویزیون می گذرد و از همان ساعات ابتدایی مرگ مغزی وی حرف از اهدای اعضای او بود اما یحیی سپهری شکیب آهنگساز سینما و از خویشاوندان بدیعی از نامعلوم بودن وضعیت پیوند اعضای وی سخن گفته است.
سپهری شکیب در این باره می گوید:«هنوز کمیسیون پزشکی با اهدای اعضای عسل بدیعی موافقت نکرده، دلیل این مساله هنوز مشخص نیست با این حال جلسات کمیسیون پزشکی همچنان ادامه دارد و وضعیت نهایی در این باره به زودی مشخص خواهد شد.»

یحیی سپهری شکیب که آخرین کارش ساخت موسیقی متن «کلاس هنرپیشگی» بوده است درباره تعیین تکلیف نهایی وضعیت اهدای اعضای بدیعی می افزاید:«جلسه مربوط به کمیسیون پزشکی تا ساعات انتهایی روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت و در نهایت تا پنجشنبه ظهر تصمیمات نهایی اتخاذ خواهد شد.»

سپهری شکیب ادامه داد:«تا آنجا که من می دانم چه اعضای عسل بدیعی اهدا شود چه نه، تشییع جنازه آن مرحوم شنبه صبح انجام خواهد شد.»
منبع: شبکه ایران

hamid_diablo
04-04-2013, 17:25
تاريخ مراسم مرحومه عسل بديعى

يكشنبه ١٨ فروردين ساعت ٩:٣٠ مراسم تشييع از تالار وحدت
سه شنبه ٢٠ فروردين ساعت ٣ مسجد بلال صدا وسيما

ساعت ۱۴فروردين پيوند ريه در (يك دختر جوان)
ساعت ۱۷ فروردین پيوند قلب (يك مرد ٣٦ ساله)
١٥ فروردين ساعت ٢ بامداد پيوند كبد
(يك پسر جوان ٢٤ ساله)
همچنين دوكليه او نیز به پيوند رسيد
بقيه اعضاء اهداء شده يا در حال پيوند مى باشن يا در بانكهاى مربوط به خود نگهدارى ميشود.
عسل بديعى هرگز از بين ما نرفته

raana
05-04-2013, 21:09
تغییر محل مراسم ختم عسل بدیعی

رضا داودنژاد از تغییر محل مراسم ختم عسل بدیعی از مسجد بلال خبر داد و گفت، مراسم ختم این هنرمند سه‌شنبه 20 فروردین‌ماه ساعت 18 تا 19:30 در مسجد «نور» واقع در میدان فاطمی برگزار می‌شود.

او همچنین از رفتار هیأت امنای مسجد جامع شهرک غرب که اجازه برگزاری مراسم ختم عسل بدیعی (بازیگر سینما و تلویزیون) را به دلیل شلوغی احتمالی این مراسم نداده‌اند، به شدت انتقاد کرد.

رضا داودنژاد که همسر خواهر عسل بدیعی است، در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این موضوع توضیح داد: به دلیل اینکه منزل آقای بدیعی و خانواده ما در حوالی شهرک غرب قرار دارد و حال مادر آن مرحوم نیز چندان مساعد نیست، قصد داشتیم مسجد محل مراسم ختم عسل بدیعی را کمی نزدیک‌تر به منزل انتخاب کنیم. به همین دلیل با صدا و سیما تماس گرفتیم و از آن‌ها خواستیم مراسم در جایی غیر از مسجد «بلال» برگزار شود که آن‌ها نیز این موضوع را پذیرفته و تاکید کردند که آن مسجد در صورت نیاز در اختیار ماست.

او ادامه داد: ما سپس برای گرفتن مسجد جامع شهرک غرب که به منزل نزدیک‌ است، به این مکان مراجعه کردیم و آن‌ها اعلام کردند که ساعت 16 تا 17:30 می‌توان برنامه را ترتیب داد، اما تا فهمیدند که می‌خواهیم مراسم ختم عسل بدیعی را آنجا برگزار کنیم، مخالفت کردند و گفتند که ما به دلیل شلوغی در برگزاری مراسم مرحوم ناصر حجازی خیلی سختی کشیدیم و به همین دلیل از رزرو سالن برای ما امتناع کردند و جالب است که وقتی روی برگزاری مراسم در این مسجد پافشاری کردیم، علی‌رغم سخنان قبلی‌شان گفتند که آن‌ ساعت رزرو شده است!

داودنژاد ضمن انتقاد از هیات امنای مسجد جامع شهرک غرب خاطرنشان کرد: رفتار نامناسب هیات امنا با اعتراض‌های‌ ما روبه‌رو شد، چرا که آن‌ها حق دخالت در این‌گونه موارد را ندارند و نمی‌توانند به دلیل شلوغی، مسجد را به خانواده‌ای ندهند. پس از این اتفاق، به آقای کفاشیان (رییس فدراسیون فوتبال) که در همسایگی‌مان زندگی می‌کند و رابطه خوبی با هیات امنای مسجد دارد، موضوع را گفتیم، اما ایشان هم در کمال ناباوری نتوانستند کاری کنند و خودشان هم از این رفتار هیات‌امنا به‌شدت متاسف شدند. پس از این پیگیری‌ها، متوجه شدیم اگر برگزاری مراسم در مسجد «بلال» را لغو نمی‌کردیم و به نوعی یک مراسم عمومی در آن مکان برگزار می‌شد، می‌توانستیم مراسمی خصوصی و خانوادگی را در مسجد جامع برگزار کنیم.

این بازیگر سینما افزود: برای مدیریت مسجد جامع شهرک غرب متاسفم. واقعا باید ابراز تاسف شدیدم را از اینکه هیات امنایی به خودش اجازه دخالت در امور مسجد را داده و تصمیم می‌گیرد که آن مکان را در اختیار خانواده‌ای قرار ندهد، ابراز کنم. اگر واقعا آن‌ها به فکر این هستند که مراسم‌ ختم‌شان شلوغ نشود، نباید در شهرک غرب مسجد می‌زدند.

داودنژاد در پایان با تاکید بر اینکه هیچ مراسمی برای عسل بدیعی در مسجد جامع شهرک غرب برگزار نمی‌شود، تصریح کرد: به عنوان کسی که این راه را رفته، به هنرمندان می‌گویم که یا برای برگزاری مراسم‌ به مسجد جامع شهرک غرب نیایند و یا اینکه نام خود و خانواده‌شان را به عنوان یک هنرمند اعلام نکنند و با دروغ مسجد را بگیرند!

او بلافاصله پس از این گفت‌وگو، اعلام کرد: با پیگیری‌های خانواده بدیعی و با مشورت همکاران، متوجه شدیم که مراسم‌ زیادی برای هنرمندان در مسجد «نور» تهران برگزار شده و ما نیز به دلیل فضای بزرگ و محل پارک مناسب خودرو، این مسجد را برای مراسم ختم زنده‌یاد عسل بدیعی انتخاب کردیم.

به گزارش ایسنا و بر اساس اعلام رضا داود‌نژاد، مراسم ختم زنده‌یاد عسل بدیعی روز سه‌شنبه 20 فروردین‌ماه ساعت 18 تا 19:30 در مسجد «نور» واقع در میدان فاطمی برگزار می‌شود.

همچنین براساس اعلام خانواده‌ی عسل بدیعی، مراسم تشییع پیکر او، یکشنبه 18 فروردین‌ماه ساعت 9:30 از مقابل تالار وحدت برگزار می‌شود.

hamid_diablo
05-04-2013, 21:51
تصویری بی نهایت زیبا و به یادماندنی از عسل بدیعی !

به گزارش كافه سينما عسل بدیعی نزدیک به یک سال پیش بعد از ثبت نام کارت اهدای عضو، در دفتر یادبود اين سازمان اینگونه مینویسد:

"سلام

دوستان مهربان

عزیزان..... یاران

از خداوند متعال خواستار توانی چون کوه و ارادهای چون آهن استوار و پایدار هستم

تا یاری بخش راه سپید عشقتان باشد

خداوند یاری بخشتان

با احترام عسل بدیعی"

به گزارش کافه سینما، و حالا قلب و دو کلیه، ریه، کبد و هرآنچه که از اعضای عسل بدیعی قابل اهدا کردن بود یاری بخش این راه شد و به چند تن جان دوباره بخشید...

molaali
07-04-2013, 12:01
پیکر عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون صبح امروز یکشنبه با حضور گسترده مردم مقابل تالار وحدت برگزار شد.

XENON24
08-04-2013, 16:46
عسل بدیعي که خبر فوتش در نخستین روز سال غافلگیری زیادی به همراه داشت پرجستجوترین کلمه توسط ایرانیان در گوگل شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، طبق آمار سیستم آماری گوگل در 30 روز اخیر که شامل تعطیلات نوروزی ایرانیان است کلمات عسل بدیعی، نوروز، چاوز و آکادمی بیشترین رشد میزان جستجو را در این موتور جستجو داشتند.

فیلتر شکن، دانلود آهنگ جدید (با دو املای آهنگ و اهنگ) و آهنگ جدید با دو املای آهنگ در رده‌های بعدی قرار داشتند.

بیشترین میزان رشد را کلمه عسل بدیعی داشته که به میزان بیش از 1000 درصد رشد رسیده است.

کلمه چاوز هم به همین رتبه رسیده و کلمات نوروز به ترتیب 250 و 80 درصد رشد داشته است. با درنظر گرفتن هفت روز اخیر یعنی پایان تعطیلات نوروزی عسل بدیعی، عکس عسل بدیعی، غزل بدیعی، فریبرز عرب نیا و مرگ عسل بدیعی به مرحله Breakout رسیده است.

در بخش عکس، هم میزان جستجوی کلمات عسل بدیعی و چاوز رشد داشته و پس از آن کلمه سال نو رشد 550 درصدی داشته است.

دو کلمه بعدی هم نوروز و احمدی نژاد بوده که کلمه احمدی نژاد رشد 130 درصدی داشته است.

XENON24
08-04-2013, 17:59
بهرحال اگر بهشت و جهنمی وجود داشته باشه جای عسل بدیعی بهترین جای بهشته!
اهدای 7 عضو حیاتی... نجات جون 7 انسان...
بدون ادعا... بدون داد و هوار... خدا شدی و زندگی بخشیدی...

بردیا
08-04-2013, 22:00
من فكر كنم شايعه ها درست باشه. اميدوارم اينطور نباشه اما تا حالا كي با دارويي كه مثلا اشتباه خورده يا تاريخ گذشته خورده فوت كرده؟ انصافا نبوده ديگه يا حداقل بسيار كم و به ندرت اتفاق افتاده. عسل بديعي هميشه صورتي غمگين و افسرده داشت. احتمالا مشكلات خانوادگي هم با همسرش داشته. در كل اميدوارم كه خودكشي نبوده باشه.

خدا بیامرزتش پشت سر مرده حرف زدن هم درست نیست و با اهدای اعضاش هم نام نیک از خودش به جا گذاشت ولی مرگش فقط و فقط تقصیر خودش و در درجه بعد اطرافیانش بود که دیر رسوندنش به بیمارستان و اولش هم دروغ گفتن بابت اینکه چرا حالش بد شده
خواهر من پرستار هستش اون طرفا و دلیل مرگشم گفت که مرگش نه مسمومیت دارویی بوده نه خودکشی و ....
دلیل عمده مرگش همونی هست که چند وقت پیش باعث نابودی کبد شوهرخواهرش رضا داوود نژاد شده بود یا عابدزاده رو تا نزدیک مرگ برده بود + دود

Facon_Archi
10-04-2013, 22:08

یادداشت فریبرز عرب‌نیا در پی درگذشت عسل بدیعی

فریبرز عرب‌نیا در یادداشتی ضمن تشکر از کسانی که با او و پسرش در فوت عسل بدیعی همدردی کردند، افرادی را که این ضایعه را عرصه‌ای برای تاخت وتاز دانستند به خدا واگذار کرد.

در این یادداشت که این بازیگر اختصاصا در اختیار خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) قرار داده، آمده است: به این وسیله از تمام کسانی که به هر شکل و با هر وسیله و عنوان با من و پسرم در سوگ فوت نابهنگام مادرش، همراهی و همدردی نمودند تشکر صمیمانه و قدردانی می‌نمایم.

همچنین همه کسانی را که از غریبه و آشنا‌، این ضایعه را عرصه‌ای برای تاخت و تاز کینه‌ها و عقده‌های حقیرانه‌شان دانستند، به مقام حق‌ متعال می‌سپارم‌، باشد که با آنان شایسته خودشان و پلشتی‌های وجودشان رفتار نماید. ان‌شاء الله...

فریبرز عرب‌نیا

masoudtr
12-04-2013, 00:09
همسرش فریبرز عرب نیا بود یا ابوالفضل پور عرب؟
خدا بیامرزدش

Eblis 2011
12-04-2013, 00:14
همسرش فریبرز عرب نیا بود یا ابوالفضل پور عرب؟
خدا بیامرزدش

فریبرز عرب نیا

Йeda
12-04-2013, 21:18
بخوابـــ آروم عســـل بانــــو
موزیکــــ ویدیویـــ مریم حیدر زاده در وصف عسل بدیعی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][SedaBaz]%20[720].mp4