PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در هنگام باز کردن نرم افزار IDM



1373828
18-03-2013, 15:43
با سلام.
دوستان من وقتی روی نرم افزار IDM کلیک میکنم تا باز بشه Error زیر رو میده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیکار باید بکنم؟

Ghaioom
18-03-2013, 16:36
دوباره نصب کن فکر کنم پاک یا خراب شده.

1373828
18-03-2013, 21:23
فکر نکنم مشکل از نصبش باشه چون خودم چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم.اما مشکل حل نشد.
باید مشکل از یه جای دیگه باشه.

Beta
18-03-2013, 21:42
این میگه ویروسیه !
قسمت قرنطینه آنتی ویروستو ببین !

1373828
19-03-2013, 15:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش هم رو هم امتحان کردم متاسفانه جواب نداد.


این میگه ویروسیه !
قسمت قرنطینه آنتی ویروستو ببین !چیزی نبود.

mohammadi_4u
19-03-2013, 15:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش هم رو هم امتحان کردم متاسفانه جواب نداد.
چیزی نبود.

یه ورژن بالاتر یا پایین تر استفاده کنید.از کرک قبلی استفاده نکنید
موفق باشید

Tapatalk HD

aref16
19-03-2013, 19:38
سلام
قدیما وقتی فیلمی رو تو یوتیوب باز میکردم ، idm خودش یه کادر باز میکردش واسه دان!!!

ولی الان نیستش ، میشه تنظیماتش رو بگین ؟

1373828
19-03-2013, 19:50
ای بابا دوستان مربوط به ورژن و اینجور چیزا نیست.
یه قسمتی از ویندوز دچار اختلال شده که نمیدونم کجاست.


ولی الان نیستش ، میشه تنظیماتش رو بگین ؟Web Browser ات چیه؟
IDM با Web Browser ات همسانسازی نشده.تو تنظیماتش باید تیک اش رو فعال کنید.

aref16
19-03-2013, 23:13
ای بابا دوستان مربوط به ورژن و اینجور چیزا نیست.
یه قسمتی از ویندوز دچار اختلال شده که نمیدونم کجاست.
Web Browser ات چیه؟
IDM با Web Browser ات همسانسازی نشده.تو تنظیماتش باید تیک اش رو فعال کنید.


داداش من با فایرفاکس میرم . بدون ف.Rی گیت میتونم فایل انلاینی رو دانلود کنم ولی با ف.Rی گیت نمیشه:n16:

kases
20-03-2013, 01:05
با سلام.
دوستان من وقتی روی نرم افزار IDM کلیک میکنم تا باز بشه Error زیر رو میده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیکار باید بکنم؟

دوست عزیز ممکنه مشکل از انتی ویروس شما باشه که به برنامه idm گیر داده
احتمالا idm کرک کردین و به لیست غیر مجاز انتی ویروس اضاف شده
از چه انتی ویروسی استفاده میکنید؟
idm رو به لیست مورد اعتماد انتی ویروس اضاف کنید ببنید مشکل برطرف میشه

kases
20-03-2013, 01:14
داداش من با فایرفاکس میرم . بدون ف.Rی گیت میتونم فایل انلاینی رو دانلود کنم ولی با ف.Rی گیت نمیشه:n16:

اگر از برنامه idm استفاده میکنید
برنامه رو باز کنید در بخش option در تب pro xy مطابق شکل عمل کنید برای باز گرداندن تنظیمات هم میتونید تیک use pr oxy بردارید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1373828
20-03-2013, 11:04
از چه انتی ویروسی استفاده میکنید؟Kaspersky هست.

kases
21-03-2013, 03:55
کسپر باز کنید وارد تنظیمات شوید
در بخش application control وارد قسمت appliction شوید در لیست برنامه ها idm پیدا کنید بر روی اون راست کلیک کنید و به بخش trusted منتقل کنید

1373828
21-03-2013, 12:56
کسپر باز کنید وارد تنظیمات شوید
در بخش application control وارد قسمت appliction شوید در لیست برنامه ها idm پیدا کنید بر روی اون راست کلیک کنید و به بخش trusted منتقل کنید تو بخش
trusted بود.
مشکل از یه جای دیگه بود که حلش کردم و IDM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])باز شد.
اما وقتی میخوام یه File رو با IDM بگیرم نه حجمشو نشون میده و نه Download اش میکنه.اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مشکل تو همه ی File ها صدق میکنه.

kases
22-03-2013, 19:45
سلام

برنامه idm رو از رو سیستم پاک کنید و سیستم رو ریستارت
واز این لینک idm دریافت و نصب کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1373828
23-03-2013, 16:32
وقتی نصب IDM تموم میشه با این Error مواجه میشم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار باید بکنم؟

theking2125
23-03-2013, 22:14
نمیدونما ولی شاید از ویندوزته منم هر دفعه رو لپتاپم 7 ultimate نصب میکنم خصوصا 64 بیتی مشکلای عجیب غریب زیاد اتفاق میافته
به سختی یه ویدوز 7 گیر اوردم که همه چیزش میزون باشه

1373828
23-03-2013, 23:29
ببین من الان چند ساله که Ultimate میریزم مشکلی از این قبیل نداشتم.
نمیدونم بعد از اینکه با مشکل باز شدن IDM مواجه شدم و حلش کردم بعدش با این مشکل مواجه شدم.قبلا دیگه اینجوری مشکل نداشتم.
لطفا کمکم کنید.باید IDM رو نصب کنم.به دلایلی نمیتونم Win عوض کنم لطفا نگید win عوض کنید.
ممنونم.

theking2125
24-03-2013, 01:48
خوب ببین می تونی این کارارو چک کنی هر کدوم و خواستی انجام بدی:n26:

1).تمپ های ویندوزتو خالی کنی به صورت دستی بری تو درایو ویندوز اکانتتو باز کنی هر چی رو که فکر میکنی اضافست پاک کنی (استفاده از برنامه ی آنلوکر برای جاهایی که پاک نمیکنه توصیه میشه) :4:
2).اگه قبلا که نصب کردی درست بوده حالا این جوری شده از سیستم رستور استفاده کنی:33:
3).اگه امکانش هست میتونی از ida استفاده کنی البته موقتا تا اون یکی درست شه زیادم با هم فرقی ندارن:25:
4).ویندوزتو عوض کنی (به عنوان آخرین راهکار که بعضی وقتا که فکر کنیم میبینیم بهترین کاره):37:

البته نمی دونم ها! من خودم این طوری با مشکلام تا میکنم بعدا نگی نگفتی!!!:n10::n13: