View Full Version : لينوكس رو ببنديم يا نه؟
Arash4u
08-22-2004, 04:40 PM
با توجه به اينكه از اين انجمن استقبال زيادي نشد آيا مايليد آن را ببنديم يا نه؟
hapoonet
08-22-2004, 05:41 PM
نه
veria
08-22-2004, 07:45 PM
نه
به نظر من نبود استقبال به خاطر اينه كه خيليها از لينوكس استفاده نكردن و با اون اشنا نيستن
ممنون
دوستان عزيز ... لطفا از اون بالا راي بدين ديگه .. گفتين نه ولي اونجا راي ندادين كه .... :)
به نظر من هم دليل كمبود استقبال از اينجا وابستگي كاربران به ويندوز و نا آشنايي اونا با اين سيستم عامله اينم بدونيد كه كمتر كسي تن به اسباب كشي ميده وخيلي ها چيزي كه بهش عادت كردنو ول نميكنن. و من اينو ميزارم پاي تنبليشون در حالي كه اگه لينوكس رو نصب كنن اونوقت ميفهمن كه بايد دره تاپيك هاي ويندوز رو تخته كنن.در ضمن در اينجا رو قفل نكنيد بهتره چون بزودي و به مرور زمان طرفدارهاي خاص خودشو پيدا ميكنه. :)
Arash4u
08-27-2004, 04:07 PM
بقيه دوستان هم لطف كنن نظر بدن.
با سلام
واسه چی بسته بشه
آرش جان شما زحمت خودتونو می کشید
دلیلی نداره بسته بشه خیلی ها با لینو کس آشنایی دارن پس به خاطر اوونا ادامه بده
یه فروم خوب خوبیش به خا طر کامل بو دنشه
با تشکر
emandariush
چرا ببنديم
آرش خان لطف كن يه آموزشي برا اونا كه اصلا با لينوكس كار نكردند مرحمت كن تا بدونن چه جوري ازش براي كاراي معمولي ستفاده كنن
لطفا لينك دانلود لينوكس Knoppix رو بزارين اينجا
ممنون
Arash4u
09-03-2004, 03:36 PM
مثله اينكه من همين طوري الكي الكي مدير اين انجمن شدم!!!
دوستان معذرت از اينكه اصلا اين نظرات رو نديدم.(بخاطر مشكل اين انجمنه. تغصير من نيس) حتما پيگيري ميكنم. مديرايه ديگه هم خوشحال ميشيم اگه ميدونن يه چيزي بگن!
Ali Daie
09-18-2004, 01:16 PM
چرا ببنديم
من لينوكس دارم
بقيه هم نصب كنن بينن چقدر باحاله 8)
من كه خيلي ازش رازيم
اينجا كسي هست به سوالات من در رابطه با لينوكس جواب بده :o
شما براي سوال خودت تاپيك رو بزن ايشالا يكي جواب ميده :wink:
30naa
09-19-2004, 04:43 AM
ویندوز 1 برتری داره و اونم سازگاریشه که لینوکس هیچ وخ نداشته. مثلا من اگه الان بخوام تو لینوکس صدامو نصب کنم درایور ندارم. گرافیک و مودممم همین جور
Amir_P30
09-19-2004, 10:16 PM
آشغال تر از لينوكس تا حالا نديدم
چيش با حاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين قدر روي امنيتش هم تبليغ مي كرد هفته پيش باز هم 3 تا حفره امنيتي توش پيدا شد.
امير جان نزن اين حرفو حفره هاش هرچي باشه كمتر از ويندوزه.
درضمن بعد اين همه بحث ديگه بهتر نيست اين تاپيك روقفل كنيد. يعني هنوز نميدونيد درشو تخته كنيد يا باز باقي بگذاريد؟
يه نگاهي به اون بالا بندازيد.81 نفر خواهان بخش لينوكس در برابر 18 نفر مخالف اين بخش. قانع كننده نيس؟ :roll:
Sinagood
09-19-2004, 11:26 PM
naaaaaa, niaz mishe
درسته ... اينجا همچنان به كارش ادامه خواهد داد :P
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.