PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرفتن backup از درایور های لپ تاپ؟؟






    

id4idme
02-03-2013, 08:55
بچه ها من تازه لپ تاپ خریدم،چطور می باید از درایور هام backup بگیرم که اگه یه روز ویندوزم رو عوض کردم،بتونم دوباره ریکاوریشون کنم؟؟؟؟؟

id4idme
02-03-2013, 14:30
بچه ها چیکار کنم؟؟آخه من هیچکدوم از درایور های لپ تاپم رو ندارم.مطمئن ترین راه برای بک آپ گرفتن از درایور های لپتاب چیه؟؟؟؟
بهتر نیست که کل درایو C م بکاپ بگیرم که هم ویندوزم رو بک آپ گرفته باشم و هم درایور هام؟؟؟اگه آره،چطوری اینکارو کنم؟؟؟؟

:n03:

hamed29
02-03-2013, 15:28
با نرم افزار ‏driver magician‏ میتونید از همه ی درایورها بک آپ بگیرید، یه گزینه داره، که فقط درایورهای مایکروسافت رو نشون بده، تیکش رو درست کنید تا تمام درایورها رو لیست کنه. بک آپ رو با فرمت ‏exe‏ ذخیره کنید ( از قسمت تنظیمات میتونید درستش کنید) // البته سعی کنید به هر شکل درایوها رو تهیه کنید، اینطوری مطمئن تره.

id4idme
02-03-2013, 17:24
آقا من این نرم افزار رو نصب کردم و باهاش کار کردم الان.
آقا کل بک آپی که از درایور های من گرفت شد 177 مگابایت!!!!
من فک نکنم کلا نرم افزار های بک آپ گیری،در صورت فرمت شدن کامل ویندوز،بتونند کمکی کنند نه؟؟؟
آخه مگه میشه این همه درایور فقط 177 مگابایت؟؟؟درایور کارت گرافیک!کارت صدا!اصلا خود کارت صدام 200 مگ فقط درایورش باید باشه!!
میگین چیکار کنم؟؟
آخه وقتی من لپتام رو خریدم هیچ سی دی ای همراش نبود.لپتاپم lenovo g580 هستش.شما راهی رو میشناسیند که بتونم درایور هامو گیر بیارم؟؟؟

khelane
02-03-2013, 20:39
آقا من این نرم افزار رو نصب کردم و باهاش کار کردم الان.
آقا کل بک آپی که از درایور های من گرفت شد 177 مگابایت!!!!
من فک نکنم کلا نرم افزار های بک آپ گیری،در صورت فرمت شدن کامل ویندوز،بتونند کمکی کنند نه؟؟؟
آخه مگه میشه این همه درایور فقط 177 مگابایت؟؟؟درایور کارت گرافیک!کارت صدا!اصلا خود کارت صدام 200 مگ فقط درایورش باید باشه!!
میگین چیکار کنم؟؟
آخه وقتی من لپتام رو خریدم هیچ سی دی ای همراش نبود.لپتاپم lenovo g580 هستش.شما راهی رو میشناسیند که بتونم درایور هامو گیر بیارم؟؟؟
سلام
واسه این حجمش کمه دو دلیل داره یا همه رو انتخاب نکردی که فکر نکنم اینطوری باشه دلیل دوم هم اینه شما کارت صوتی رو وقتی نصب میکنی همراه کارت صوتی یه سری نرم افزارهای مدیریت صدا هست که دقت کنی در کنار ساعت ویندوز قرار داره و تو منو استارت هم هست این برنامه ها سایز کارت صدا رو افزایش میدن ولی خود درایور کارت صدا خیلی سنگین نیست واسه اونا هم همینطور شاید واسه گرافیک یه کم قضیه فرق کنه
به نظر من از درایور ها اینجوری بکاپ نگیر چون بعضی مواقع پیش میاد که به منیجر های صدا و گرافیک احتیاج داری و این جور برنامه ها این ابزار های جانبی (یا حتی مهم) رو ذخیره نمیکنن بهتر این که بری خود سایت و همشون رو دانلود کنی یا از خود ویندوز و درایو سی بکاپ تهیه کنی
اگه بتونی این کار رو بکنی خیلی خوبه
اول درایورهاتون رو دانلود کنید و بعد یه ویندوز از اول نصب کنید و انتی ویروس خوب نصب کنید و اسکن کنید سیستم رو و تمام درایور ها رو نصب کنید همراه با تمام نرم افزار ها و با یه نرم افزار بکاپ کل ویندوز رو پیشتبانگیری کنید بعدا هم ویندوز ور دارید و هم نرم افزار ها و درایورها و از این همه مهمتر در ویندوز های اینده در عرض 5 دقیقه کل ویندوز رو نصب میکنید وقتی بکاپ رو ریستور میکنید
از اینجا هم درایور لب تاب ها رو دان کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید

hamed29
02-03-2013, 20:45
اگه میتونی از همونجایی که لپتاپ رو خریدی پیگیر باش، باید هواتو داشته باشن. تو قسمت برندهای لپتاپ از کسانی که همون مدل رو دارن بپرس جواب میدن.// درسته حجمش همون میشه، من خودم یه بار درایورها رو همینطوری نصب کردم. // برای اینکه موقع ‏restore‏ کردن کار راحت بشه، از قسمت ‏option‏ سربرگ اول،گزینه ی سوم (‏exe‏) و در سربرگ دوم هم گزینه ی سوم رو تیک بزن//از قسمت ‏backup‏ گزینه ی ‏search all drivers ‎‏ رو انتخاب کن. // موقع نصب دوباره ی درایورها اول خود نرم افزار رو اجرا میکنی بعد مسیر فایل ‏exe‏ رو بهش میدی ، خودش نصب میکنه

id4idme
03-03-2013, 00:25
بچه ها شرمنده نرم افزار خوب بکاپ گیری و ریستور کردن چیه؟؟؟

khelane
03-03-2013, 18:52
خیلی زیاده این جور نرم افزارها ولی تنها نرم افزاری که من زیاد باهاش کارکردم ولی حدود 4 ماهه شاید هم زیاد تر با بکاپ سروکار نداشتم فقط میتونم بگم norton ghost حرف نداره هم تحت بوت یا همون داس و هم تحت ویندوز میتونی ویندوز بکاپ بگیری و بازم ریستور بکنی
دوستان هم نرم افزار بهتری سراع دارن بگنب
با سپاس

id4idme
04-03-2013, 19:43
بچه ها بعد از اینکه با norton ghost بکاپ گرفتم یه فایل با پسوند v2i تولید شد.حالا چیکار بکنم که وقتی ویندوزم رو کاملا فرمت کردم بازم بتونم تحت بوت با بکاپم نصب و ریکاوریش کنم؟؟؟؟؟

khelane
05-03-2013, 18:46
بچه ها بعد از اینکه با norton ghost بکاپ گرفتم یه فایل با پسوند v2i تولید شد.حالا چیکار بکنم که وقتی ویندوزم رو کاملا فرمت کردم بازم بتونم تحت بوت با بکاپم نصب و ریکاوریش کنم؟؟؟؟؟

عزیز بنده خیلی وقته با این نرم افزار کار نکردم وگرنه خودم مو به مو رو براتون توضیح میدادم این اموزش اینگلیسیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] h_us_canada%2Fproducts%2Fghost%2F15%2Fmanuals%2Fng h_15_user_guide.pdf&ei=0Bg2Ue3lAoSpOvSkgIgF&usg=AFQjCNG9hZ7AdZlwqZl_p_taGZAjS-xffg&bvm=bv.43148975,d.ZWU&cad=rja



اینم منبع فارسیش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید