PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Arctic Combat



Arrowtic
19-02-2013, 00:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این بازی یک بازی در سبک MMOFPS هست که امروز دانلود و بازیش کردم و واقعا بازی عالی هستش.

نکات مثبت
گرافیک خیلی خوب
گیم پلی روون
جمعیت بالا
بازیکنانی که پول نمیدن هم میتونن بسیار قوی بشن
مودهای بسیار زیاد و صد البته زیبا
حجم نسبتا کم


برای شروع بازی به سایت زیر برید و با زدن لینک Sign Up عضو سایت بشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد هم از قسمت Download بازی Arctic Combat رو انتخاب کرده و با حجم حدودی 1.6 گیگ دانلود کنید.
بعد از نصب هم اجراش کنید و یوزرنیم پسوردتون رو وارد کنید و Log In رو بزنید.Region رو Europe انتخاب کنید و زبان بازی رو هم English.وقتی آپدیتش تموم شد Game Start رو بزنید و برید توی بازی و کاراکتر بسازید.
در صفحه جدید Server رو Europe West که به ایران نزدیک تره و جمعیتشم خوبه رو بزنید و یکی از Channel ها(ترجیحا اولی که برای تازه کارهاست) رو انتخاب کنید.از لیست روم ها یکیو انتخاب کنید و واردش بشید.البته چون اولین بارتونه بازی پیام میده که Tutorial باید برید(حتما هم بریدش چون 55000 تا پول میده).وقتی Tutorial رو رفتید آزادید که وارد هر رومی خواستید بشید و بازی کنید.

در پست های آینده مودهای مختلف بازیو معرفی میکنم و طریقه استفاده از امکانات دیگه مثل Shop رو آموزش میدم.


اسکرین شات هایی که خودم گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسم من تو بازی Arrowtic هست اگه اومدید حتما اسمتونو بگید که همدیگه رو Add کنیم.


پ.ن:امروز با Aria1997 چند دست بازی کردیم خیلی حال داد : دی
پ.ن 2 :پینگم هم معمولا زرد یا قرمزه : دی ولی با این وجود بسیار روونه و هیچ مشکلی وجود نداره.

لیست مودها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

smohsen
19-02-2013, 01:17
وضعیت ه/ک تو بازی چطوره؟زیاد که ه/کر نداره؟ پینگت چنده تو بازی؟ و پینگت با 4.2.2.4 چنده؟

amir.orc
19-02-2013, 01:30
سلام .من سال هاست دنبال همچین بازی بودم.
می شه به این چندتا سوا من پاسخ بدید:
1)میشه آفلاین و یک نفره بازی کرد با آوردنBOT مثل کانتر؟
2)میشه شبکه ای بازی کرد و همزمان bot هم آورد؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

smohsen
19-02-2013, 02:58
سلام .من سال هاست دنبال همچین بازی بودم.
می شه به این چندتا سوا من پاسخ بدید:
1)میشه آفلاین و یک نفره بازی کرد با آوردنBOT مثل کانتر؟
2)میشه شبکه ای بازی کرد و همزمان bot هم آورد؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
نه اینا آنلاینن و بین المللی

Arrowtic
19-02-2013, 07:50
وضعیت ه/ک تو بازی چطوره؟زیاد که ه/کر نداره؟ پینگت چنده تو بازی؟ و پینگت با 4.2.2.4 چنده؟
من هــکر ندیدم تا حالا.یه H/ack Shield داره بازی برای همین هــکر خیلی کمه توش.
در حالت عادی 160.ولی از ساعت 5 به بعد میره رو 250 یا 270.

سلام .من سال هاست دنبال همچین بازی بودم.
می شه به این چندتا سوا من پاسخ بدید:
1)میشه آفلاین و یک نفره بازی کرد با آوردنBOT مثل کانتر؟
2)میشه شبکه ای بازی کرد و همزمان bot هم آورد؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

1.خیر
2.شما میتونید bot بیارید تو بازی.مثلا توی مود Coop یا به صورت بازی تمرینی.(اما باید آنلاین باشید)

smohsen
19-02-2013, 11:28
من الان این بازی رو انجام میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین fps رایگان دنیاست
اما یه مدته ه کرها بشدت زوم کردن روش و حتی با تعوضی آنتی چیت هم باز هکرها تقریبا زیاد شدن توش
یه سری ه ک ها هم هستن که احتمالا تو بازی اینجا هم باشن
مثل ماکرو و ....
ولی به هر حال تا فردا دانلودش تموم میشه و منم تستش می کنم
البته تعریفش رو شنیده بودم حالا باید دید چطوره:n17:

Arrowtic
19-02-2013, 15:45
من الان این بازی رو انجام میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین fps رایگان دنیاست
اما یه مدته ه کرها بشدت زوم کردن روش و حتی با تعوضی آنتی چیت هم باز هکرها تقریبا زیاد شدن توش
یه سری ه ک ها هم هستن که احتمالا تو بازی اینجا هم باشن
مثل ماکرو و ....
ولی به هر حال تا فردا دانلودش تموم میشه و منم تستش می کنم
البته تعریفش رو شنیده بودم حالا باید دید چطوره:n17:

من تا حالا یه هــکر دیدم فقط که اونم ریپورت دادیم بن شد.
گفته میشه این بازی آنتی چیتش خیلی باکیفیته.

smohsen
20-02-2013, 14:50
من امروز آنلاین میشم:n02:

Arrowtic
22-02-2013, 01:33
لیست مودها:
Bot System: بازی به همراه AI هست این مود.
Team Deathmatch : افراد به دو گروه RSA و AF تقسیم میشن و به صورت تیمی مبارزه میکنن تا به یه امتیاز مشخص برسه تیمشون و ببرن.
Search & Destroy : یک مود کلاسیک که توش یه گروه باید بمب بذاره و گروه دیگه خنثی کنه.
Free for all : در این مود همه با هم دشمنند و باید همدیگه رو بکشند.
Domiantion : در این مود دو گروه باید تلاش کنند که نقاطی در نقشه رو برای خودشون کنند.
Demolition : در این مود دو تیم تلاش میکنند که بمب رو به دست بیارند و بعد تیمی که به دستش اورده باید محلی رو بمب گذاری کنه و گروه دیگه دفاع کنه.
Knife Match
Sniper Match
Rocket Match
این سه تا هم به ترتیب توشون فقط چاقو,اسنایپ و RPG مجازه.

smohsen
22-02-2013, 01:46
من نتونستم اسنایپر بردارم و با اون بازی رو شروع کنم
چطوری از اول بازی اسنایپر دستم باشه؟

Arrowtic
22-02-2013, 12:07
اول بازی وقتی تازه میرید تو بازی(یا تازه زنده میشید) B رو بزنید بعد 2 رو بزنید.(توی قسمت Inventory میتونید Quickslot هاتونو درست کنید)

smohsen
22-02-2013, 13:57
اول بازی وقتی تازه میرید تو بازی(یا تازه زنده میشید) B رو بزنید بعد 2 رو بزنید.(توی قسمت Inventory میتونید Quickslot هاتونو درست کنید)

حالا با چی میشه زوم کرد؟:n02:

Arrowtic
22-02-2013, 14:55
حالا با چی میشه زوم کرد؟:n02:

کلیک راست : دی

Arrowtic
22-02-2013, 17:34
درضمن بگم که این بازی هنوز توی بتاست و مرتب بهش امکانات اضافه میشه.

smohsen
22-02-2013, 18:23
با کلیک راست فقط زوم اوله
منظورم دوال زوم یا زوم دومه
هرکار کردم نشد
فقط بعضی وقتا به صورت رندوم نمی دونم چطور زوم دوم رو انجام میده:n02:

makan.net
04-03-2013, 18:37
این تاپیک ندیده بودم.من چند وقت دارم بازی میکنم.اما تا اونجائی که من میدونم بازی region lock هست و حتما باید با چیز پی ام کانکت کرد.البته من با استیم بازی میکنم

smohsen
04-03-2013, 18:59
نه من بدون چیز پی ان تونستم وصل شم
البته فعلا زیاد ادامه ندادم بازی
تا بعدا ببینیم چی میشه

Arrowtic
04-03-2013, 22:12
این تاپیک ندیده بودم.من چند وقت دارم بازی میکنم.اما تا اونجائی که من میدونم بازی region lock هست و حتما باید با چیز پی ام کانکت کرد.البته من با استیم بازی میکنم

من بدون استیم میزنم.چیز پی انم نمیخواد.
Arrowtic
Lvl 14
توی Europe West هستم و معمولا Room1 اگر پر بود Room 3 و اگه اونم پر بود رندوم یه رومی که جا داره میرم.

Arrowtic
08-03-2013, 19:26
دیروز یه آپدیت گنده اومد.
سلاحو مپو اینا اضافه کرد + سیستم جایزه گرفتنو کلا عوض کرد.
هر روز یه سری Misssion میگیرید مثل قبل,که یه دونشون هستش که با رفتنش یه پوینت میگیرید.از اون پوینت ها به اندازه کافی جمع کنید میتونید Point خرید سلاح و یا Supply Box بخرید.(میگم چی هستش این آخری)
+ بقیه مرحله ها رو هم برید یه تیکه پازل بهتون میده.9 تیکش کنید یه Supply Box دیگه میگیرید.(این پازله هر ماه ریست میشه)
یه Special Mission هم هست که با رفتن اون بازم یه Supply Box میگیرید.(مثلا امروز این Mission این بود که توی 20 دست بازی کنید.هر روز Reset میشه)

بازی یه سری سلاح داره با نام های Gold که از سلاح های عادی قوی ترند.یه سری سلاح خیلی خیلی خوشگلم داره که همه اینا رو با پ.ل واقعی میشه خرید.
Supply Box توش کلی آیتمه با باز کردنش 2 تاشونو رندوم بهتون میده.هر Supply Box ی یه آیتم مخصوصم داره که همون سلاحای پولی هستند و اگه خوش شانس باشید بهتون میفته.
Special Mission امروز رو که رفتم متاسفانه سلاح Hectate Gold که بهترین این باکس بود نیفتاد بهم و در اصل بدترین سلاح باکس بهم افتاد اونم به مدت 1 روز : دی (به شانسه میتونه 1 یا 10 یا 30 روزه باشه.البته Gold ها گویا دائمین مثل سلاحایی که خودتون با پول توی بازی میخرید میگیرید)
البته 5000 تا پولم بهم افتاد که باهاش میخوام کلاشینکف رو به صورت دائمی بخرم(36000 پوینت ناقابل)

خوبی این آپدیت این بود که باعث شد من خیلی بیشتر از قبل بازی کنم تا بتونم این باکسو ببرم.

پیشنهاد میکنم یه تست بکنید!

ali722
08-03-2013, 21:34
به صورتی عجیبی شبیه ava هست!!!!!!!!!!!!!:n04:

Arrowtic
08-03-2013, 22:00
به صورتی عجیبی شبیه ava هست!!!!!!!!!!!!!:n04:

ava بازی نکردم ولی با دیدن تریلرا به نظرم خیلی شبیه اون نیست : دی
بیشتر شبیه CoD هستش : دی
ولی من که به شخصه خیلی باهاش حال میکنم با این که هنوز تو بتا هستش ولی خیلی خیلی قشنگه به نظرم.p2w بودن توش معنا نداره.درسته سلاح Gold هست ولی الآن منم میتونم با سخت کوشی به دستش بیارم + هنوزم Skill حرف اولو میزنه.امروز تو یه ساختمونی بودم مشغول آنالیز نبرد و پیدا کردن دشمن مناسب برای کشتن که دیدم صدای پا میاد پشت سرم.ولی از اونجایی که دمیج نمیخوردم گفتم یاره و صبر کردم.ولی دیدم صدای پا قطع نمیشه و یه نگاه کردم به مینی مپ دیدم کسی از یارام نزدیکم هم نیست برگشتم دیدم یه یارویی داره تلاش میکنه منو Knife کنه : دی بیچاره درگیر بود هی میزد چاقو رو ولی دور میزد نمیخورد بهم : دی درجا کشتمش در کمال ناباوری دیدم سلاحش Hectat Gold بوده(یکی از بهترین اسنایپ های بازی که Gold ش خیلی شاخه).یارو مشخص بود فقط پول داده ولی بازم چون من از اون Skillم بالاتره نمیتونه کاری بکنه.(+ هر وقت تو تیم خودی یه نفر با کلاشینکف طلایی هستش تعقیبش میکنم تا مرد سلاحشو بردارم : دی اینجور دستا معمولا همش من با یه کلاش طلایی هستم)

zed2
09-03-2013, 14:25
به صورتی عجیبی شبیه ava هست!!!!!!!!!!!!!:n04:


ava بازی نکردم ولی با دیدن تریلرا به نظرم خیلی شبیه اون نیست : دی
بیشتر شبیه CoD هستش : دی
ولی من که به شخصه خیلی باهاش حال میکنم با این که هنوز تو بتا هستش ولی خیلی خیلی قشنگه به نظرم.p2w بودن توش معنا نداره.درسته سلاح Gold هست ولی الآن منم میتونم با سخت کوشی به دستش بیارم + هنوزم Skill حرف اولو میزنه.امروز تو یه ساختمونی بودم مشغول آنالیز نبرد و پیدا کردن دشمن مناسب برای کشتن که دیدم صدای پا میاد پشت سرم.ولی از اونجایی که دمیج نمیخوردم گفتم یاره و صبر کردم.ولی دیدم صدای پا قطع نمیشه و یه نگاه کردم به مینی مپ دیدم کسی از یارام نزدیکم هم نیست برگشتم دیدم یه یارویی داره تلاش میکنه منو Knife کنه : دی بیچاره درگیر بود هی میزد چاقو رو ولی دور میزد نمیخورد بهم : دی درجا کشتمش در کمال ناباوری دیدم سلاحش Hectat Gold بوده(یکی از بهترین اسنایپ های بازی که Gold ش خیلی شاخه).یارو مشخص بود فقط پول داده ولی بازم چون من از اون Skillم بالاتره نمیتونه کاری بکنه.(+ هر وقت تو تیم خودی یه نفر با کلاشینکف طلایی هستش تعقیبش میکنم تا مرد سلاحشو بردارم : دی اینجور دستا معمولا همش من با یه کلاش طلایی هستم)

با اجازه اگر هدشات نکنید دلیل رو می گم:n02:

اینجور که من سرچ کردم هر دو بازی از یک انجین مشترک که همون Unreal Engine است استفاده می کنه بخاطر همین خیلی از لحاظ گرافیکی نقاط مشترک داره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مسئله اینه که این بازی از Unreal Engine 2.5 استفاده می کنه در حالی که AVA از Unreal Engine 3 استفاده می کنه.
با این حال سخت میشه تفاوت رو تشخیص داد ( مگر اینکه رو مکس بزاریم هر دو رو و بجای بازی کردن رو دنبال تفاوت ها بگردیم :n09:)
این بازی از لحاظ افکت از تمام قدرت نسخه 2.5 تقریبا استفاده کرده و بخاطر همین از لحاظ گرافیکی حرف برای گفتن داره ولی ava رو بخاطر امکان اجرا شدن رو سیستم های ضعیفتر گرافیک هارو کاهش دادن
تا جایی که می دونم تو ava زمان تست alpha چند بار گرافیک رو در حداقل مینیموم و ماکسیسموم تست کردن و بخاطر سنگین بودن بیش از حدش در حالت ماکسیموم در اون زمان خیلی از افکت ها و تکسچر هارو کاهش دادن تا بازی روان تر اجرا بشه ( یک تعداد عکس اخیرا از تست الفا تو فرومش گذاشته بودن که خیلی فرق می کرد با گرافیک max الان ava )
البته هنوز ava جا برای رشد داره ( مثلا استفاده از امکانات DX11 و افکت های جدید تر که با اپدیت می تونن اضافه کنن ) که باز بستگی به redduck داره علاقه به توسعه بیشتر داره یا نه.
در اخر فراموش نکنید ava پرچم دار نسل جدید بازی ها در استفاده از انجین های نسل جدید تو بازی های free هستش ( زمانی که این بازی عرضه شده همه شرکت های دیگر همچنان از انجین های قدیمی استفاده می کردن و چند سال طول کشید تا بازی های f2p جدید با انجین های نسل جدید بیاد تو بازار. ( سال 2007 تو کره منتشر شد و انتشار عمومی اش هم سال 2009 به صورت عمومی هست )

در اخر:
Fire in the hole [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arrowtic
09-03-2013, 15:52
با اجازه اگر هدشات نکنید دلیل رو می گم:n02:

اینجور که من سرچ کردم هر دو بازی از یک انجین مشترک که همون Unreal Engine است استفاده می کنه بخاطر همین خیلی از لحاظ گرافیکی نقاط مشترک داره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مسئله اینه که این بازی از Unreal Engine 2.5 استفاده می کنه در حالی که AVA از Unreal Engine 3 استفاده می کنه.
با این حال سخت میشه تفاوت رو تشخیص داد ( مگر اینکه رو مکس بزاریم هر دو رو و بجای بازی کردن رو دنبال تفاوت ها بگردیم :n09:)
این بازی از لحاظ افکت از تمام قدرت نسخه 2.5 تقریبا استفاده کرده و بخاطر همین از لحاظ گرافیکی حرف برای گفتن داره ولی ava رو بخاطر امکان اجرا شدن رو سیستم های ضعیفتر گرافیک هارو کاهش دادن
تا جایی که می دونم تو ava زمان تست alpha چند بار گرافیک رو در حداقل مینیموم و ماکسیسموم تست کردن و بخاطر سنگین بودن بیش از حدش در حالت ماکسیموم در اون زمان خیلی از افکت ها و تکسچر هارو کاهش دادن تا بازی روان تر اجرا بشه ( یک تعداد عکس اخیرا از تست الفا تو فرومش گذاشته بودن که خیلی فرق می کرد با گرافیک max الان ava )
البته هنوز ava جا برای رشد داره ( مثلا استفاده از امکانات DX11 و افکت های جدید تر که با اپدیت می تونن اضافه کنن ) که باز بستگی به redduck داره علاقه به توسعه بیشتر داره یا نه.
در اخر فراموش نکنید ava پرچم دار نسل جدید بازی ها در استفاده از انجین های نسل جدید تو بازی های free هستش ( زمانی که این بازی عرضه شده همه شرکت های دیگر همچنان از انجین های قدیمی استفاده می کردن و چند سال طول کشید تا بازی های f2p جدید با انجین های نسل جدید بیاد تو بازار. ( سال 2007 تو کره منتشر شد و انتشار عمومی اش هم سال 2009 به صورت عمومی هست )

در اخر:
Fire in the hole [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نخود نخود هر که رود تاپیک خود : دی
البته اسمشو بذارید پرچم دار سابق بهتره الآن بازی با گرافیک بهتر خیلی خیلی زیاد هستش(گرافیک بهتر از ava و این AC)
در اصل ava رو میشه اسمشو گذاشت بنیان گذار استفاده از انجین های نسل جدید.
_________________
بزرگترین مشکل من در AC این هست که الآن مثلا 80k پول دارم(اگرچه اول کار اشتباه کردم و یه 40k دادم یه MP5 خریدم) و هر ماه من باید یه کلاه,یه عینک,و دو تا Skill بخرم برای کاراکترم که مجموعا میشه 30k در ماه که خوب جمع کردنش سخته.(هزینه Repair رو ندید گرفتم)
کلاه و عینک که برای EXP و پوینت گرفتن بیشترن,اسکیل ها هم هردوشون خیلی مهمن.(یکیشون باعث میشه هر وقت جونم رفت زیر 50 به تدریج دوباره بشه 50.اون یکی هم که هر وقت 6 نفرو بکشم میتونم با یه سلاح مخصوص یه جایی رو برای حمله هوایی علامت گذاری کنم که توپخانه خودی بزنه بترکونشون : دی)
در نتیجه به همه پیشنهاد میکنم که اول بازی خوب تحقیق کنن و سلاح مورد علاقه رو بخرن(یا میتونن نخرن یعنی منی که الآن لول 16 هستم هنوز که هنوزه کلی سلاح دارم که هدیه بازی برای لول آپ بودن و همین الآن با سلاح هدیه بازی میکنم.امروز که 16 شدم هم یه Desert Eagle و یه اسنایپ بهم داد به مدت 45 روز)
خواستید بخرید هم به انتخاب خودتون Ak-47 رو بخرید : دی

Arrowtic
11-03-2013, 18:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیروز برای اولین بار تو بازی شانس اوردم و بهم 5000 پوینت دور همی رسید : دی
آخر هر بازی رندوم به دو نفر جایزه میده که پوینت هستش.میتونه از 200 باشه تا 10000.(من هر وقت بهم افتاده بود 200 تایی با خیلی شانسم خوب بوده 500 تایی بوده : دی)
دلیل رتبه بدمم اینه که 5 دقیقه آخر جوین دادم : دی

Darzin
26-03-2013, 11:12
من اینو چند وقته بازی میکنم خیلی عالیه . من کلا همیشه یه mmofps و یه mmorpg دارم برا بازی کردن :n02:
اسمم darzin

Arrowtic
18-04-2013, 10:14
خوب امروز یه آپدیت گنده داشتیم,و 7 ساعت آپدیتش طول کشیده و نیم ساعت دیگه تموم میشه.(نیم ساعت دیگه کار از طرف اونا تموم میشه و بعد تازه ما باید خودمون دانلود کنیم آپدیت رو !)
چیزهایی که اضافه میشن :
1. یه سری بهبود های کلی انجام میشه.
2. مود جدید PvE اضافه میشه .
3. قوانین Clan Match دچار تغییر میشن.
4. Mission های جدید اضافه میشه.
5. باگ های ریز فیکس میشن.
اسم مود جدید اینه : Alien Invasion
یه سری سلاح مخصوص این مود هم اضافه میشن که از طریق Fortune Depot و بعضی هم توسط Shop عادی بازی قابل دسترسی هستند.(البته اونایی که Fortune Depot هستند با وجود پولی بودنشون با همون روش های قبلی برای فری ها هم قابل دسترسی هستن)
بعضیا ها هم با انجام دادن یه سری کار ویژه در این مود جدید آزاد میشن و به عنوان جایزه اضافه میشن به سلاح های پلیر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AK-47 مخصوص با یه خشاب بیشتر و دمیج بالاتر به موجودات فضایی.
توسط Fortune Depot قابل خریده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه Hectate مخصوص این مود که 2 خشاب اضافی داره.
جایزه هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه M4 مخصوص که 5 خشاب اضافی داره.
جایزه هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلت SIG P229 که recoil پایینی داره.
جایزه هست.

به بازی آیتم های جدید دیگه هم نظیر Backpack های جدید اضافه میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


همشون به EXP دریافتی 5 درصد و به پوینت(پول) دریافتی 3 درصد اضافه میکنند.

یک Skill جدید هم اضافه شده که به کلت و سلاح اصلی شما یه خشاب اضافه میکنه.(Passive هست)


پ.ن : دیروز لول 18 شدم : دی

teznade
02-05-2013, 03:43
سلام من این باز ور یلب تاپ که ویندوز ایکس پی سرویس پک سه هست نصب کردم ارور لوگین 2 میده ولی توی لب تاپ دیگه ام با ویندوز سون شصت و چهار بیتی مشکلی ندارم مشکل از کجاست به نظر شما

MrSeRiouS
03-06-2013, 16:53
هنوزم کسی این بازی رو می ره ؟
آخه به نسبت حجمش گرافیک مناسبی داره ( اون طور که از عکس ها مشخصه ! )
من فعلاً 8 % ازش دانلود کردم ...
آی دی من تو بازی : PersianViruS

Arrowtic
03-06-2013, 16:56
من هرزگاهی هنوز یه دست میزنم ولی دیر به دیر .
اسمم همین نام کاربریمه .

Rang3R
04-06-2013, 10:56
چرا من تا می خوام Resume download کنم ، Error میده ؟ حتی Download manager هم Error میده ! :n29:

Rang3R
04-06-2013, 11:29
من وقتی رفتم تو انجمن CoD یه لحظه بازی رو با Arctic combat اشتباه گرفتم !!!:n08:

MrSeRiouS
04-06-2013, 16:53
من وقتی رفتم تو انجمن CoD یه لحظه بازی رو با Arctic combat اشتباه گرفتم !!!:n08:

خدا نکنه یکی از طرفدارای سرسخت بازی Call Of Duty این پست رو ببینه وگرنه یا از شدت خنده یا عصبانیت کارش به بیمارستان می کشه ! :n09:
درضمن چون سرعت کلاینت بازی خیلی کمه من یه لینک واسه دانلود بازی می ذارم که بتونین با دانلود منیجر هم دانلودش کنین : لینک دانلود بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن : این لینک دانلود مستقیماً از خود سایت بازی توصیه شده برای کسانی که با کلاینت دانلود نمی کنن و من هیچ مسئولیتی در قبال مشکلات احتمالی ندارم :n29:

Arrowtic
04-06-2013, 17:34
این رو هم بگم که راه دیگه دانلود از طریق استیم هست .

MrSeRiouS
06-06-2013, 13:42
بالاخره با هزار بدبختی آپدیت بازی رو دانلود کردم
اما وقتی به سروری کانکت می خواد بشه این Error رو می ده : :n29:
Disconnected from the channel server . (OnError ) Error code = 0

Rang3R
08-06-2013, 10:45
قبلا این طوری نبود ولی الآن می خوام وارد بازی بشم Error میده میگه : A network error eccurred :n29:

mohseni-kabir
08-06-2013, 16:33
لانچر بازي ايراد داره بايد از سايت وارد بشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لاگين كنيد بعد Free To Play روبزنيد تا يه فايل ٣ مگي رو دانلود كنه بعد اون رو نصب كيند بعد دوباره بريد سايتش دوباره Free To Play رو بزنيد .بايد وايستي ٢٥ خرداد فكر كنم ديگه حل بشه

haniehjan
09-06-2013, 09:55
Tekkens

ما هم اومدیم :n02:

Clan ردیفه ؟

MrSeRiouS
10-06-2013, 14:15
لانچر بازي ايراد داره بايد از سايت وارد بشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لاگين كنيد بعد Free To Play روبزنيد تا يه فايل ٣ مگي رو دانلود كنه بعد اون رو نصب كيند بعد دوباره بريد سايتش دوباره Free To Play رو بزنيد .بايد وايستي ٢٥ خرداد فكر كنم ديگه حل بشه

واقعاً دستت درد نکنه !
یه خانواده رو از نگرانی نجات دادی :n08:من یه هفته بود که نمی تونستم بازی کنم
راستی اسم من توی سرور اروپا : MegaFighTeR
من از الان دارم بازی می کنم توی Training Camp هرکی خواست اسمش رو بگه امشب با هم بازی کنیم

smohsen
10-06-2013, 14:42
واقعاً دستت درد نکنه !
یه خانواده رو از نگرانی نجات دادی :n08:من یه هفته بود که نمی تونستم بازی کنم
راستی اسم من توی سرور اروپا : MegaFighTeR
من از الان دارم بازی می کنم توی Training Camp هرکی خواست اسمش رو بگه امشب با هم بازی کنیم
لول یعنی بازی اجرا میشه با این وضعیت؟ :n02:

MrSeRiouS
10-06-2013, 15:12
لول یعنی بازی اجرا میشه با این وضعیت؟ :n02:

به همین راحتی هم اجرا نمی شه ...
باید اول یه فایلی رو از قسمت دانلود سایت بازی دانلود کنین | دانلود فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدش باید بری توی سایت بازی و Sign In بشی و بعد Free to Play رو بزنی
حالا بازی میاد و با ســــایفون وارد می شی و بعد ... اجی مجی لاترجی ( بازی اجرا می شه ! :n10: )
نکته : باید ســــایفون رو در قسمتی باز کنی که بازی داره لود می شه و اونجا می نویسه : Loading 3/10

MrSeRiouS
11-06-2013, 13:02
از اونجایی که بیشتر دوستان مشکل ورود به بازی رو دارن یا اینکه دوست دارن با رفیقاشون بازی کنن
تصمیم گرفتم یه روم توی ریدکال واسه ی Arctic Combat بزنم .
روش ورود به روم :

1- دانلود Raid Call از ایــــــــنجــــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- ساختن اکانت ریدکال
3- ورود به روم .::P30Gamers::. با Search کردن آی دی این روم : 6453681
4- حالا می تونین به راحتی به صورت صوتی یا تکستی با دوستانتون چت کنین

لطفاً این روم رو به هرکی که می شناسین نامه بدین و بگین تا همه ی بچه های P30World بتونن با هم بازی کنن
به زودی بازی های دیگر به بازی اضافه می شن ...

ئهمشی71
13-06-2013, 00:35
سلام من وقتی وارد سایت میشم چیزی به عنوان direct download وجود نداره باید install downloderرو بگیرم که دانلود بازی تو اون سرعتش کمه ::n03:لطفا ج بدید

smohsen
13-06-2013, 00:37
خدا نکنه یکی از طرفدارای سرسخت بازی Call Of Duty این پست رو ببینه وگرنه یا از شدت خنده یا عصبانیت کارش به بیمارستان می کشه ! :n09:
درضمن چون سرعت کلاینت بازی خیلی کمه من یه لینک واسه دانلود بازی می ذارم که بتونین با دانلود منیجر هم دانلودش کنین : لینک دانلود بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ.ن : این لینک دانلود مستقیماً از خود سایت بازی توصیه شده برای کسانی که با کلاینت دانلود نمی کنن و من هیچ مسئولیتی در قبال مشکلات احتمالی ندارم :n29:


سلام من وقتی وارد سایت میشم چیزی به عنوان direct download وجود نداره باید install downloderرو بگیرم که دانلود بازی تو اون سرعتش کمه ::n03:لطفا ج بدید

:n16::n10::n10:

mohseni-kabir
13-06-2013, 11:59
من خودم از سايت بازي گرفتم كه كلي هم سرور داره .
سرعتش هم خوبه

MrSeRiouS
13-06-2013, 16:42
من خودم از سايت بازي گرفتم كه كلي هم سرور داره .
سرعتش هم خوبه

با قسمت اول نوشته موافقم چون تعداد سرور های بازی خوبه و می شه هرکدوم رو انتخاب کرد که خلوت تره ...
اما در مورد قسمت دوم باید بگم یا شما خیلی سرعتتون بالاست یا معنای سرعت خوب برای شما متفاوته ؟
چون من حداقل باید 10 بار امتحان کنم اونم با ســـــایفون تا شاید وارد بازی بشه ...

mohseni-kabir
13-06-2013, 21:59
الان بازی مشکل پیدا کرده باید وایستی این چند روز هم بگذره
وگرنه سرعتش خیلی بالاست

Rang3R
15-06-2013, 01:28
ســــــــلامــــــ
می دونم که دیروقته اما یه خبر داغ دارم واسه همه ی طرفدارای پر و پا قرص AC
بالاخره این حماصه ی ثیاثی تموم شد و شما می تونین بدون دنگ و فنگ (!) از خود Launcher بازی تون وارد بشین
این پیروزی رو به ملت شریف کشورمون تبریک می گیم ... :n08:

smohsen
15-06-2013, 01:56
ســــــــلامــــــ
می دونم که دیروقته اما یه خبر داغ دارم واسه همه ی طرفدارای پر و پا قرص AC
بالاخره این حماصه ی ثیاثی تموم شد و شما می تونین بدون دنگ و فنگ (!) از خود Launcher بازی تون وارد بشین
این پیروزی رو به ملت شریف کشورمون تبریک می گیم ... :n08:
من از چند روز پیش بدون مشکل لانچر باز میشد اما صفحه روم ها که میومد دیگه جلو نمیرفت!
حماثه هنوز تموم نشده در ضمن:n22:

MrSeRiouS
15-06-2013, 14:14
اوفـــــــــــــ ....
من همین امروز امتحان کردم ... جدی جدی داره میاره !
تازه پینگم سبز شده و 4 تا HeadShot پشت سر هم تونستم بزنم :n10:
دوستانی که مایل هستن با هم بازی کنیم بیان ریدکال توی این روم : .::P30Gamers::.
اینم آی دی روم : 6453681 :n19:

ئهمشی71
17-06-2013, 12:04
سلام دوستان من نتونستم بازی رو از خود سایت بیارم
تو استیم هم باید با وی پی ان بازی رو بیارم که دانلودش خیلی طول میکشه
از لینکتون دانلود کردم که اونم کار نکرد
مرسی اگه راهنمایی کنید:n12:
:n12::n03:

Arrowtic
17-06-2013, 12:21
تو استیم هم باید با وی پی ان بازی رو بیارم که دانلودش خیلی طول میکشه
با وی پــــی ان شما میتونید بازیو اضافه کنید به استیم بعد دانلودو متوقف کنید و وی پــی ان رو خاموش کنید و از این به بعد بدون اون دانلود و آپدیت کنید بازیو .

ئهمشی71
18-06-2013, 13:37
با وی پــــی ان شما میتونید بازیو اضافه کنید به استیم بعد دانلودو متوقف کنید و وی پــی ان رو خاموش کنید و از این به بعد بدون اون دانلود و آپدیت کنید بازیو .

اره میدونم ولی تا وی پی ان رو خاموش میکنم بازی از لایبرری
میره

makan.net
21-06-2013, 20:19
اره میدونم ولی تا وی پی ان رو خاموش میکنم بازی از لایبرری
میره
تحت استیم در همه حالت باید وی چیز ان وصل باشه وگرنه نمیتونی بازی کنی.نسخه غیر از استیم دانلود کن.

Arrowtic
21-06-2013, 20:45
تحت استیم در همه حالت باید وی چیز ان وصل باشه وگرنه نمیتونی بازی کنی.نسخه غیر از استیم دانلود کن.
مطمئن هستید از این موضوع ؟
آخه من اون موقع ها که بازی می کردم توی استیم تست کردم بدون چیز پی ان بازی می کردم به راحتی .

Arrowtic
08-08-2013, 17:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


یک خبر خیلی ناراحت کننده ای چند روز پیش پخش شد اونم اینه که این بازی داره بسته میشه و از دوم سپتامبر دیگه قابل بازی نخواهد بود دلیل اصلیش هم بیش از حد زیاد شدن هــکر ها بوده که نتونستن باهاشون مقابله کنن و باعث شده تعداد پلیرها بسیار پایین بیاد .
:n03:

smohsen
08-08-2013, 18:14
بله تعدادی هم از پلیرهاش اومدن بازی a.v.a
البته اینجام هکر هست اما خوب هنز میشه فان داشت

Arrowtic
08-08-2013, 20:39
بازی تازه PvE اورده بود : (
لعنت به این هــکرا که اینطوری بازیا رو خراب کردن ، اولین بار نیست که به خاطر هــکر ها یه بازی خراب شده و آخرین بار هم نخواهد بود .

smohsen
08-08-2013, 20:52
بازی تازه PvE اورده بود : (
لعنت به این هــکرا که اینطوری بازیا رو خراب کردن ، اولین بار نیست که به خاطر هــکر ها یه بازی خراب شده و آخرین بار هم نخواهد بود .

یه مشت عقده ای بچه ننه که از بس ناتوانن به -- رو میارن و خود هکرها هم عموما انسان های اجتماعی نیستن(البته نه کلاه سفید ها) و معمولا تنش های روانی هم دارن(نمونه هایی رو از نزدیک دیدم)