PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : منوی 3D در تب فتوشاپ CS6



مهندس معماری
31-01-2013, 14:19
سلام دوستان و خسته نباشید
من فتوشاپ رو از این لینک دانلود کردم
[Adobe Photoshop CS6 Extended v13.0 x86/x64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نصب کردم و کراک کردم
دیدم که منوی 3D و انیمشن نداره چی کار باید بکنم تا ظاهر بشه در این لینکی که دادم نوشته
در فتوشاپ سی اس ۶ یک منوی جدید با نام Type اضافه شده است که شما در آن می توانید ابزارهای مربوط به قابلیت های سه بعدی را ببنید. که یکی از گزینه های مهم آن گزینه Extrude to 3d که به سه بعدی کردن اجزا خواهد پرداخت.

ویندوزم سون 64 بیتی است کارت گرافیک هم با اخرین آپدیت به روز رسانی کردم هر کاری کردم ظاهر نشد مگه این نسخه منوی 3D نداره پس مشکل از کجاست؟؟؟؟ از کجا بدونم این فتوشاپ نسخه extended است ؟؟؟ خواهش میکنم جوابمو بدید من میخواستم متن رو سه بعدی کنم اونم که منوی 3 بعدی نداره خواهش میکنم بگید چیکار کنم؟؟؟؟؟ اینم عکسهای فتوشاپم روی عکس کلیک کنید تا واضح ببینید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهش میکنم نظر بدید خیلی واجبه برام

sepehr1380
31-01-2013, 15:51
چه جالب:n13:چیزی به ذهنم نمی رسه

مهندس معماری
31-01-2013, 18:01
سلام سلام دوستان
بالاخره موفق شدم
آخ جــــــــــــــــــــــــ ــــــــون
به قول یه نفر
برای اینکه بتونید ورژن Extended رو کرک کنید باید به این صورت برنامه رو نصب و کرک کنید
اول برنامه رو نصب کنید به صورت Trial
بعد از نصب برنامه رو اجرا کنید (باید به اینترنت وصل باشید) در صفحه باز شده از شما درخواست میشه برای اینکه بتونید از حالت تریال 30 روزه ی ورژن Extended استفاده کنید با اکانت Adobe تون لاگین کنید.اگر اکانت Adobe دارید که با اون لاگین کنید.اگر هم ندارید کنار همون صفحه گزینه ساخت اکانت جدید هست.می تونید یکی بسازید و باهاش لاگین کنید.بعد از لاگین کردن برنامه بصورت Extended اجرا میشه.
حالا برنامه رو ببندید و فایل Patch رو اجرا کتید و برنامه رو Patch کنید.
حالا اگه برنامه رو باز کنید می بینید که ورژن Extened هست.
اگه سری اول صفحه لاگین نیومد برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید
ایران توسط سایت Adobe تحریم هست پس لازمه برای ساخت آی دی و لاگین کردن از وی..ان استفاده کنید
اگر هم قبلا برنامه رو نصب و پچ کردید ولی ورژن Extended نیست لازم نیست برنامه رو Uninstall کنید به فولدر نصب برنامه برید و اول فایل amtlib.dll رو پاک کنید و بعد فایل amtlib.dll.BAK رو که کنار همون فایل هست به amtlib.dll تغییر نام بدید و مراحل بالا رو انجام بدید.
موفق باشید

من فایل amtlib.dll رو پاک کردم کنار اون هم نام فایل رو تغییر دادم بعد اومدم فتوشاپ رو باز کنم دیدم اصلا وارد نمیشه میگه باید وارد سایت بشید منم که رفتم دیدم که وارد نمیشه بخاطر تحریم مجبور شدم از وی .... ان استفاده کنم وقتی وی .... ان رو فعال کردم اومدم برنامه فتوشاپ رو باز کردم دیدم که نوشته اکانت رو وارد کنید منم که اکانت نداشتم بغل اون یه دکمه ای هست اونو زدم تا اکانت جدید باز کنم اونجا هم که فقط نام و نام خانوداگی الکی نوشتم ایمیل یاهو نوشتم و رمز برای اکانت جدید هم وارد کردم تا اکانت ثبت بشه وقتی ثبت شد دیگه هیچی نخواست ازم خود به خود وارد برنامه فتوشاپ شد دیدم که منو ها باز شدن برنامه فتوشاپ عوض شده خیلی خیلی خوشحال شدم بعد از وی .... ان در اومدم کراک کردم همون پچ دیگه مشکلی ندارم شما هم اگر این مشکل رو دارید همینارو انجام بدید اینم عکس های فتوشاپم میونید ببینید
خیلی چیزا اضافه شده اخ جووووون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید