PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبکه کردن لپ تاپ با کامپیوتر خونه




    

alireza_monfared
27-07-2006, 23:50
دوستان من میخواستم لپ تاپم رو به ساده ترین روش ممکن با کامپوتر خونه شبکه کنم ولی روش کار رو دقیقا بلد نیستم .اگه کسی بلده یا لینکی رو میشناسه که اونجا آموزش داده باشن.ممنون میشم که به من هم کمک کنه

AK1
28-07-2006, 00:01
دوست عزيز سلام
اول بگو لب تاپ وكامپيوترت كارت شبكه دارن
تاشروع كنيم

mahsoft
28-07-2006, 01:24
دوست عزیز کمی بیشتر توضیح بده الان مشکلت چیه

کابل شبکه + کارت شبکه

باید هر دو دستگاه شما کارت شبکه داشته باشه

alireza_monfared
28-07-2006, 23:17
هیچ کدوم کارت شبکه ندارن.ولی میخواستم ببینم تنها راهش تهیه کارت شبکه هست؟
چون من فقط میخوام یه ارتباط دو طرفه بین لپ تاپ و کامپیوتر برای تبادل فایل و استفاده مشترک از وسایل جانبی مانند پرینتر واسکنر داشته باشم نه کار دیگه ای

AK1
28-07-2006, 23:25
براي تبادل اطلاعات مي توني از يو اس بي لينك استفاده كني ولي براي اشتراك نابع فكر كنم بايد كارت شبكه داشته باشي
البته استفاده از كابل پارالير (همون پرت قديمي مال پرينتر ) هم هست!!

alireza_monfared
28-07-2006, 23:57
ممنون akmfad1جان.فقط میخواستم ببینم با اتصالا مستقیمusbحل میشه.یعنی تنظیمات خاصی نمیخواد؟

AK1
29-07-2006, 00:14
اگه يه جستجو كني تاپيك مخصوص يو اس بي لينك و روش كار رو مي توني پيداكني ولي حالا يه كابل مخصوص يوسبي لينك و سي دي كه روش مي فروشن (نرمافزار ويژه) لازم داري البته مدل به مدل فرق مي كته
البته من به شما كابل پاراريل رو توصيعه مي كنم البته سرعتش كمه ولي مي تونين منابع سيستم ها رو اشتراك بزارين

Aminzikzak
01-08-2006, 04:53
یه کار ساده اگه لبتاپت بلوتوث داره فقط کافیه یه دستگاه بلوتوث برای Pc بخری...
اگه لبتاپت بلوتوث داره بگو تا برات شبکه کردنشو آموزش بدم ...
خیلی راحته ...

The End
01-08-2006, 20:14
ببینم مادربورد من پورت Lan داره یعنی کارت شبکه داره؟

Programer
01-08-2006, 21:08
بله دوست عزیز پورت lan برای کارت شبکه است ولیی نظر منم مثل دوستمون هست با بلوتوث کار خیلی راحت تر و تمیز تره.اگه لپ تاپت بلوتوث داشته باشه از لحاظ هزینه هم بگی نگی تو یه مایه ها در می آد

Naeim
01-08-2006, 21:21
اگه لپ تاپ شما wi-fi داره 30 40 تومن خرج کن ولی یه شبکه بسیم کامل داری
یعنی هر جای خونه باشی راحت از شبکه بیسم استفاده میکنی

mkoleiny
02-08-2006, 09:11
جسارت نباشه ولی سرعت lan صدها برابر blue tooth و wi fi و wire less میباشد. مادر بورد شما کارت شبکه داره و لپ تاپتونم فکر کنم داشته باشه. بهترین راه شبکه peer 2 peer میباشد.

Naeim
02-08-2006, 09:48
هر کاری بخواد انجام بده با wi-fi میشه دوست خوب
من خودم واسه رفیقم این کار رو کردم
اون مادربردش این امکانات رو onboard داشتش

The End
04-08-2006, 23:06
خوب من چطوری میتونم لپ تاپ و pc خودم رو که هردو کارت شبکه دارن رو شبکه کنم؟

mkoleiny
05-08-2006, 09:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

The End
05-08-2006, 09:49
ممنون از شما

Reza_Sadeghi
28-05-2007, 09:42
.....................

majids1
30-05-2007, 09:15
ُ
Wireless سرعتش فرقی نداره که.
اون قدرها هم کم نیست. مثه LAN معمولیه.
Bluetooth اما کمه.
به نظر من هم بهترین راه برای کاربران معمولی همون LAN هست با Automatic IP By DHCP.
راستی شما منظورتون از شبکه Peer to Peer همین مدل LAN معمولی هست دیگه ؟




من این شرایطی که لازمه دارم.
ممکنه خواهش کنم طریقه شبکه 2 تا PC با Bluetooth رو آموزش بدی؟
سرعتش برام مهم نیست. میخوام بتونم فایل های کوچیک رو بدون کابل و با هزینه کم انتقال بدم.

با تشکر.

اين لينك شايد بهت كمك كنه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza_Sadeghi
30-05-2007, 11:01
...........................

salman5708
30-07-2007, 19:33
سلام
من یه سیستم خونگی دارم با یه لپ تاب می خوام از طریق lan با هم شبکشون کنم کابلشم خریدم هر دوتا سیستم هم lan داره لطفا لینک اموزش رو واسم بزارید
با سپاس فراواااااااااااااااااان

mohsenz65
31-07-2007, 01:32
بچه ها کسی می دونه با مودم ای دی اس ال وایرلس میشه کاره کارت شبکه بیسیم رو کرد ؟
یا نه؟!
مرسی

secure
31-07-2007, 12:30
نه دوست من هر دستگاهی کاره خودش رو داره ولی مثلا شما میتونید از مودم ADSL بیسیم به عنوان نوعی AP استفاده کنید .یعنی مودم ADSL رو به سویچ وصل کنید و مثلا Notebook خودتون رو با استفاده از کارت شبکه Wireless به مودم وصل کنیدو از اون طریق با شبگه در ارتباط باشید.

mohsenz65
01-08-2007, 02:26
از شبکه اینترنت یا شبکه محلی؟!
هر دوش؟
مرسی از جوابتون

mkoleiny
01-08-2007, 09:51
آره هردوش.

mohsenz65
02-08-2007, 00:59
مرسی از کمکت

kasesang
02-08-2007, 21:51
آقا منم همین وضعیت رو دارم یعنی یه لبتاپ که فقط مودم داره رو می خوام با یه کامپیوتر که مودم داره ولی هیچ چیز دیگه ای نداره شبکه کنم . توی کامپیوتر هیچ مشکلی ندارم (از طریق کابل مستقیم تلفنی ) اما تو لبتاپ مشکلم اینه که اصلا گزینه ارتباط مستقیم از طریق کابلش غیر فعاله . وقتی خودم با هاش ور رفتم به این رسیدم که com1 رو نمیشناسه در حالی که جاش روی لبتاپ هست .
توجه : من نه می خوام از طریق usb و نه بولوتوث و نه اینفراد و نه کابلهای دیگه عمل کنم ............فقط کابل معمولی تلفن .............

میشه یکی کمکم کنه ؟؟!!!

safarimr
25-09-2007, 23:38
ممنون
من هم کامپیوترم را با نوت بوکم مستقیم با کابل شبکه کرده و مشکلی ندارم حتی نوت وکم ویستا است و به راحتی با کامپیوترم که xp است شبکه نشد دو سیستم اکسپی براحتی شبکه می شوند
اما شبکه بیسیم خیلی راحتر و تمیزتر است و فاصله بیشتری بین انها می توان داشت سوالی که دارم اینکه با اینکه نوت بوکم وایرلس و بلوتوث دارد ایا برای کامپیوترم تنها کارت شبکه بیسیم فقط نیاز است و یا نه access point هم الزامی است هزینه چقدر است ممنون می شم بیشتر راهنمایی کنید
موفق باشید

K_Ashegh
27-09-2007, 22:24
سلام من بلوتوث رو بهت توصیه نمیکنم چون خیلی سرعتش پاینه . اگر سیستمتون شبکه داره که چه خوب اگر نداره میتونی کارت شبکه تهیه کنی قیمتش حدود 8 هزلر تومان ولی میارزه . حالا اگر کارت شبکه داری یا تهیه میکنی میتونی یه کابل شبکه ی ضربدری آماده تهیه کنی و دو سیستم رو بهم متصل کنی بعد فقط باید آیپی اونا رو با هم ست کنی واسه آیپی هم اگر سوال داشتی بپرس تا بگم .

K_Ashegh
27-09-2007, 22:28
سلاو دوست عزیز متاسفانه از طریق مودم و کابل تلفن نمیشود اطلاعات را به اشتراک گذاشت

aminmousavi86
03-10-2007, 23:38
با سلام...

من يک Laptop DELL Inspiron 6400 دارم که ويندوزش ويستاست و اونو به کامپيوتر خونه که ويندوز XP داره با کابل Cross شبکه کردم ، کامپيوتر PC رو از Setup a home or small office network وارد WorkGroup کردم و لپ تاپ چون ويندوزش ويستا بود رو با CD ويندوز XP براش منوی Setup a home or small office network رو اجرا کردم. کامپيوتر PC رو gateway گذاشتم و به اينترنت وصلش کردم و لپ تاپ رو از طريق اون به اينترنت وصل کردم. الان هر دو کامپيوتر اينترنت دارن و از لپ تاپ به شبکه و فايل های Share شده دوتا کامپيوتر (WorkGroup) دسترسی دارم ولی از کامپيوتر PC که وارد WorkGroup ميشم بعد از يه دقيقه قفل کردن پيغام

F:\Bulk\AMIN\UnSorted\LAN connection Error.jpg

مياد برام. اومدم و همه تنظيمات شبکه بين لپ تاپ و کامپيوتر رو بر عکس کردم و IP و Gateway رو جا به جا کردم و لپ تاپ رو گذاشتم Gateway و اونو به اينترنت وصل کردم ، باز هم فقط لپ تاپ به WorkGroup دسترسی داشت و کامپيوتر PC فقط فايل های خودش رو می ديد با کليک رو WorkGroup باز همون پيغام ميومد. در عوض فقط لپ تاپ که مستقيم به اينترنت وصل بود دسترسی به اينترنت داشت و PC اينترنت نداشت. در ضمن من هر اکانتی که می خواستم به اينترنت وصل بشه و آيکون LAN رو اول Share می کردم.

دوستان خواهشآ راهنمايی کنن که مشکل حل بشه ، چون من زياد با منوهای ويندوز ويستا آشنايی ندارم، لطفآ بگيد که تو لپ تاپ دقيقآ چه کار کنم.

forghani
16-06-2008, 16:29
سلام من بلوتوث رو بهت توصیه نمیکنم چون خیلی سرعتش پاینه . اگر سیستمتون شبکه داره که چه خوب اگر نداره میتونی کارت شبکه تهیه کنی قیمتش حدود 8 هزلر تومان ولی میارزه . حالا اگر کارت شبکه داری یا تهیه میکنی میتونی یه کابل شبکه ی ضربدری آماده تهیه کنی و دو سیستم رو بهم متصل کنی بعد فقط باید آیپی اونا رو با هم ست کنی واسه آیپی هم اگر سوال داشتی بپرس تا بگم .
یه کابل شبکه ی ضربدری آماده تهیه کردم تو IP گیر کردم

r2_irooni
16-06-2008, 20:55
جسارت نباشه ولی سرعت lan صدها برابر blue tooth و wi fi و wire less میباشد. مادر بورد شما کارت شبکه داره و لپ تاپتونم فکر کنم داشته باشه. بهترین راه شبکه peer 2 peer میباشد.
سرعت lan 100 ها برابر نیست
می تونند با وایرلس هم این سرعت رو برقرار کنند.
B][/B][/QUOTE]

ممنون
من هم کامپیوترم را با نوت بوکم مستقیم با کابل شبکه کرده و مشکلی ندارم حتی نوت وکم ویستا است و به راحتی با کامپیوترم که xp است شبکه نشد دو سیستم اکسپی براحتی شبکه می شوند
اما شبکه بیسیم خیلی راحتر و تمیزتر است و فاصله بیشتری بین انها می توان داشت سوالی که دارم اینکه با اینکه نوت بوکم وایرلس و بلوتوث دارد ایا برای کامپیوترم تنها کارت شبکه بیسیم فقط نیاز است و یا نه access point هم الزامی است هزینه چقدر است ممنون می شم بیشتر راهنمایی کنید
موفق باشید
با همون مورد اول کارت حله

یه کابل شبکه ی ضربدری آماده تهیه کردم تو IP گیر کردم
آپی یکی رو بده 192.168.80.1
بعدی هارو بده 192.168.80.2 تا 192.168.80.ایکس


sub net رو هم بذار 255.255.255.0
بای:10:

moh3ennod
29-05-2009, 22:48
سلام از اساتید عزیز این سوال را دارم من یک نوت بوک دارم که دارای کارت شبکه بیسیم هست و یک مودم adsl بیسیم که با کابل شبکه به کامپیوترم وصل هست چطور میتوانم نوت بوک و pc ا با هم شبکه کنم و اینترنت هم داشته باشم ممنون

zoro2005
07-07-2010, 22:34
دوستان بنده هم همین سوال moh3ennodرو دارم.کسی هست که کمکم کنه؟

dsa dsa
08-07-2010, 10:18
دوستان بنده هم همین سوال moh3ennodرو دارم.کسی هست که کمکم کنه؟


با کارت شبکه بی سیم سرچ کن Access Point رو پیدا می کنه بعد بهش وصل شو ..:46:

zoro2005
08-07-2010, 13:20
مرسی،حالا چطوری می تونم بازی هایی مثل کانتر و جنرال رو مولتی پلیر بازی کنم؟مودم asus dsl-g31 هست.اینترنت روی لپتاپ و گوشی به راحتی قابل دسترسی هست ولی واسه بازی چه کار کنم؟ببخشید من یکم ناشی هستم.ممنون.:11:

dsa dsa
08-07-2010, 13:22
توی خود بازی تنظیمات واسه شبکه بازی کردن داره.

amirfiri
20-01-2011, 12:04
چجوری یک لپتاپ رو با کامپیوتر به هم شبکه کنم؟
ویندوز هر دو 7 هستش
به وسیله یک مودم وایرلس که با Lan به کامپیوتر وصله می خوام فایلها بین دوتا سیستم شٍر بشه.
در واقع بیشتر دلیل این کار استفاده راحتتر لپتاپ از پرینتری هستش که به کامپیوتر وصله.

a6l3i
21-01-2011, 17:20
سلام دوستان

چون لپ تاپ و کامپیوتر خونه ، هردو کامپیوتر هستن :46: ، این تاپیک با تاپیک جامع "راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر " ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موازی شده.
ممنون میشیم سوال ها رو در همون تاپیک مطرح و پیگیری کنین.

----

چجوری یک لپتاپ رو با کامپیوتر به هم شبکه کنم؟
ویندوز هر دو 7 هستش
به وسیله یک مودم وایرلس که با Lan به کامپیوتر وصله می خوام فایلها بین دوتا سیستم شٍر بشه.
در واقع بیشتر دلیل این کار استفاده راحتتر لپتاپ از پرینتری هستش که به کامپیوتر وصله.


شما اگه لپ تاپ تون از طریق وایرلس به مودم و به اینترنت وصله ، حله.
- برای استفاده از پرینتری که به PC وصله ، توی لپ تاپ ، بصورت عادی دستور پرینت بدین واز لیست پرینترها ، پرینتر روی PC رو انتخاب کنین.
- برای تبادل فایل هم تو منوی استارت ویندزهاتون ، روی گزینه ی Network کلیک کنید. اینجوری لیست تمام سیستم هایی که به اون سیستم وصلن رو نشون میده. با کلیک کردن روی آیکن اونها به فودر Public شون دسترسی خواهید داشت.

بازهم سوالی بود در تاپیک جامع بالا مطرح کنید.

موفق باشید