PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین های فوتبال آسیا - جوایز ۲۰۱۲



clau
28-11-2012, 06:54
فوتبال ايران در انتظار پنجمين افتخار
علي کريمي در صورتي که در انتخابات بهترين‌هاي آسيا صاحب بيشترين راي شود، براي دومين مرتبه در دوران ورزشي‌اش اين افتخار را کسب خواهد کرد و فوتبال ايران را به پنجمين مقام نخست اين گزينش خواهد رساند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]






علي کريمي معروف به جادوگر فوتبال آسيا شب گذشته براي حضور در مراسم انتخابات مرد سال فوتبال آسيا راهي کوالالامپور مالزي شد. وي در گزينش AFC در کنار لي کيون هون کره‌اي و ژنگ شي چيني يکي از 3 گزينه مورد نظر کنفدراسيون قاره براي کسب اين عنوان است.

کريمي که در سال 2004 براي اولين مرتبه توانست به اين افتخار بزرگ دست پيدا کند، اکنون پس از گذشت 8 سال يکبار ديگر در آستانه تکرار اين افتخار قرار گرفته است.

وي در صورتي که بتواند صاحب بيشترين ميزان راي شود، يکبار ديگر جا در پاي خويش خواهد گذاشت و نامش را جاودانه خواهد ساخت.

البته قبل از افتخار آفريني او ، خداداد عزيزي، علي دايي و مهدي مهدوي کيا توانسته بودند صاحب اين جايزه ارزشمند شوند.

بازيکن سال فوتبال آسيا در واقع جايزه‌اي است که به بهترين بازيکن قاره داده مي‌شود. اين جايزه از سال 1994 به صورت رسمي اهدا شد که نام رسمي آن «جايزه بازيکن سال – سانيو – کنفدراسيون فوتبال آسيا » است. قبل از 1994 اين جايزه در چند دوره بطور غيررسمي اهدا مي‌شد و برندگان جوايز 1988 تا 1993 از سوي فدراسيون بين‌المللي تاريخ و آمار فوتبال انتخاب مي‌شدند.

بر اساس قانون بحث‌برانگيزي که در سال 2005 وضع شد حضور در مراسم اهداي جايزه اجباري است و همين موضوع باعث مي‌شود که بازيکنان فوتبال مطرح آسيايي که در باشگاه‌هاي اروپايي بازي مي‌کنند حتي نامزد دريافت جايزه نيز نباشند.

مروري سريع و اجمالي از ادوار گذشته اين انتخابات نشان مي دهد در هر سال کدام بازيکنان شانس کسب مقام نخست را بدست آوردند.

فهرست ادوار گذشته اين انتخابات چنين است:

*سال 1988: اولين عنوان به يک عراقي رسيد

در اين سال احمد راضي، بازيکن مطرح پيشين فوتبال عراق و ستاره باشگاه الرشيد به خاطر درخشش در مسابقات بين‌المللي صاحب بيشترين امتيازات شد و عنوان بازيکن سال را از آن خود کرد. راضي براي اين منظور 26 امتياز کسب کرد.

*سال 1989: يک کره‌اي مرد سال شد

دومين عنوان مرد سال آسيا پس از احمد راضي به کيم جو سونگ، ستاره تکنيکي آن هنگام تيم ملي کره‌جنوبي شد.

وي که در تيم دوورويالز بازي مي کرد، براي اين منظور 38 امتياز از هيئت داوري آي.اف.سي گرفت و اين مقام را بدست آورد.

*سال 1990 : صعود يک ايراني تا پله دوم، فرشاد پيوس دوم شد

سال 1990 اولين مرتبه اي بود که يک بازيکن شاخص ايراني توانست پس از 2سال برگزاري اين انتخابات جزو 3 نفر اول قرار گيرد.

اين ستاره کسي جز فرشاد پيوس نبود. مهاجم بزرگ پرسپوليس که نقش زيادي در قهرماني تيم ملي ايران در پيکارهاي آسيايي پکن داشت، پس از کيم جو سونگ (36 امتياز ، دوو رويالز) با 28 امتياز دوم شد.

در رده سوم عدنان طلياني که به همراه تيم ملي امارات در رقابت‌هاي جام جهاني 1990 ايتاليا، بازي‌هاي خوبي ارائه کرد، با 16 امتياز جاي گرفت.

*سال 1991: عبدالصمد مرفاوي سوم شد

در اين سال نيز يک ايراني در جمع 3 ستاره برتر سال جاي گرفت.عبدالصمد مرفاوي ، مهاجم قدرتمند و دونده وقت تيم ملي و استقلال که در قهرماني جام باشگاه‌هاي آسيا در تيم محبوب آبي‌پوش بازي کرد، مورد توجه قرار گرفت.

مرفاوي براي اين منظور 16 امتياز کسب گرفت و سوم شد. در اين دوره براي سومين مرتبه پياپي کيم جو سونگ از کره جنوبي و باشگاه دوو رويالز با 31 امتياز به مقام بهترين بازيکن قاره رسيد. چونگ يونگ هوان، هموطنش که مثل او در تيم دوورويالز بازي مي کرد، با 28 امتياز دوم شد.

*سال 1992:

در اين سال انتخاب مرد سال فوتبال آسيا توسط کنفدراسيون انجام نشد.

*سال 1993: مهدي فنوني زاده سوم شد

در اين سال مهدي فنوني زاده، بازيکن ملي‌پوش بانک تجارت که به استقلال نقل مکان کرده بود، با 13 امتياز سوم شد.

در اين سال عنوان مرد سال بالاخره از دست کره‌اي ها خارج شد هر چند بازيکني ديگر از خاور دور آن را کسب کرد. کازويوشي ميورا، مهاجم تکنيکي ژاپن با وردي کاوازاکي با 30امتياز بهترين بازيکن قاره شناخته شد و يوسف الثنايان ، بازيکن عربستان و الهلال با 17 امتياز در رتبه دوم جاي گرفت.

*سال 1994: يک بازيکن از آسياي غربي مرد سال شد

در اين سال عنوان مرد سال فوتبال آسيا به «پله صحرا»‌ يا همان سعيد عويران، مهاجم تکنيکي عربستان سعودي و باشگاه الشباب رسيد. وي در گزينش کنفدراسيون آسيا صاحب بيشترين راي شد و اين عنوان را از شرق به غرب قاره آورد.

*سال 1995 : بازگشت عنوان مرد سال به خاور دور

پس از يک دوره که عنوان مرد سال فوتبال قاره به ستاره اي از ممالک شرقي رسيد، در اين دوره بازيکني از شرق بهترين بازيکن شد. ماسامي ايهارا ، ستاره تکنيکي ژاپن و باشگاه يوکوهاما مارينوس بيشترين راي را کسب کرد و به اين افتخار رسيد.

*سال 1996 :‌ اولين عنوان مرد سال براي فوتبال ايران با انتخاب خداداد عزيزي، عنوان دومي براي دايي

در اين سال فوتبال ملي ايران مزد درخشش در بازي‌هاي جام ملت‌هاي 1996 آسيا در امارات را گرفت. خداداد عزيزي، بازيکن تکنيکي خط حمله ايران و باشگاه بهمن کرج ، توانست نظر هيئت داوري AFC را به خود جلب کرده و بيشترين آرا را از آن خود کند.

در اين گزينش علي دايي، مهاجم بلندقامت تيم ملي و پرسپوليس رتبه دوم را به خود اختصاص داد. اما رده سوم به کو جئونگ وون از کره جنوبي و باشگاه سئونگنام ايلهوا رسيد.

*سال 1997: عزيزي و باقري، دوم و سوم شدند

در اين سال براي دومين بار 2 ايراني در جمع 3 بازيکن اول جاي گرفتند. هر چند عنوان نخست از آن بازيکني از کشورمان نشد، اما خداداد عزيزي و کريم باقري ، به مقام دوم و سوم رسيدند.

در حالي‌که هيدتوشي ناکاتا ، بازيکن توانمند ژاپن که در تيم بلمار بازي مي‌کرد، عنوان نخست را کسب کرد.

*سال 1998: ناکاتا بازهم مرد سال آسيا، غبيت ايراني‌ها در جمع 3 نامزد برتر

در اين سال هيچ يک از بازيکنان ايراني در گروه 3 نفره برترين‌هاي آسيا جاي نگرفتند. زيرا هيدتوشي ناکاتا ژاپني بازهم مرد سال شد. پس از او فان زي‌هي از چين که در تيم کريستال پالاس انگليس بازي مي کرد و جاسم الهويدي، مهاجم تيم ملي کويت و السالميه، دوم و سوم شدند.

*سال 1999: علي دايي دومين طلايي ايران

در اين سال فوتبال ايران براي دومين مرتبه در تاريخ توانست عنوان مرد سال را از آن خود کند. پس از خداداد عزيزي که در سال 1996 بهترين بازيکن قاره کهن شد، علي دايي، ملي پوش ايراني که لژيونري در بوندس‌ليگا و تيم آلماني «هرتابرلين» بود،‌ به اين افتخار رسيد.

در اين سال هيدتوشي ناکاتا از ژاپن و سون ون از چين، دوم و سوم شدند.

*سال 2000: يک عنوان ديگر براي فوتبال عربستان

در اين سال بازيکني از فوتبال عربستان عنوان بهترين بازيکن قاره را از آن خود کرد. نواف تمياط که براي الهلال بازي مي کرد، در گزينش AFC اول شد. هيروشي نانامي و ريوزو موريوکا ،‌هردو از ژاپن ، دوم و سوم شدند.

*سال 2001 : فان زي‌هي براي چين افتخارآفرين شد

در اين سال فان زي‌هي از فوتبال چين عنوان مرد سال را کسب کرد. وي به لطف درخشش در تيم دندي‌يونايتد اسکاتلند و بازي در تيم کشورش ، به اين مهم رسيد.

پس از او عبداله الشيهان از عربستان و لي تاي ،ستاره تيم ليائونينگ هونگيون چين ، دوم و سوم شدند.

*سال 2002 : اونو از ژاپن اول شد

در اين سال شينجي اونو، لژيونر ژاپني تيم فاينورد رتردام هلند مزد زحمات زياد خود را با کسب مرد سال قاره گرفت.

وي بيشترين راي را کسب کرد. پس از او يونيچي ايناموتو از کشورش که در تيم فولام عضو بود، راي آورد. پله سوم نيز به آن يونگ هووان از کره جنوبي رسيد که بازيکن تيم پروجا ايتاليا بود.

*سال 2003:سومين عنوان مرد سال براي ايران/ مهدوي کيا مرد طلايي شد

پس از خداداد عزيزي و علي دايي، يک عنوان مرد سال ديگر فوتبال قاره آسيا در اين سال براي ايران بدست آمد. مهدي مهدوي کيا که در آن هنگام همراه با تيم هامبورگ آلمان در بوندس‌ليگا خوش مي‌درخشيد، بالاتر از ساير رقبا جاي گرفت و اين افتخار را کسب کرد.

پس از او تردساک چايمان از تايلند و باشگاه تروساسانا و ماکسيم ساتسکيخ از ازبکستان که براي تيم ديناموکيف بازي مي کرد، در پله دوم و سوم جاي گرفتند.

*سال 2004 : چهارمين عنوان مرد سال با افتخار‌آفريني علي کريمي

در اين سال علي کريمي با بازي‌هاي خوبي که در تيم الاهلي امارات انجام داد و بعد راهي بوندس‌ليگا آلمان و تيم بايرن‌مونيخ شد، نظر راي‌دهندگان را به خود اختصاص داد. اين ستاره تکنيکي توانست بالاتر از علا هبيل بحريني ( الاهلي منامه) و شونسوکه ناکامورا ، بازيکن ژاپني رجيانا ايتاليا جاي گيرد.

*سال 2005: عنوان مرد سال براي حمد المنتشري عربستاني

در اين سال بازيکني ديگر از شرق آسيا صاحب افتخار شد. حمد المنتشري که در موفقيت الاتحاد نقش بسزايي داشت، بالاتر ازهمه نامزدها ايستاد.

پس از او ماکسيم شاتسکيخ از ازبکستان و تيم ديناموکيف اوکراين و شونسوکه ناکومورا، ستاره تيم ژاپن دوم و سوم شدند.

*سال 2006:اولين عنوان مرد سال براي قطري‌ها!

براي اولين بار در جريان همه سال‌هاي که گزينش مرد سال آسيا انجام شد، بازيکني از قطر توانست در اين دوره افتخار‌آفرين شود. خلفان ابراهيم بازيکن شاخص تيم السد و ملي قطر به همين منظور بيشترين راي را کسب کرد.

اما در اين ميان نکته جالب حضور بازيکناني ديگر از کشورهاي حوزه خليج فارس در رده‌هاي دوم وسوم بود. زيرا بدر المطوي از کويت (القادسيه) و محمد شلهوب از الهلال عربستان ، در پله دوم و سوم جاي گرفتند.

*سال 2007: عنوان نخست براي يک عربستاني

در اين سال ياسر القحطاني، بازيکن الهلال عربستان در اين دوره بهترين بازيکن سال شد. يونس محمود و نشاط اکرم که همراه تيم ملي عراق در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا در مالزي خوش درخشيدند، دوم و سوم شدند.

*سال 2008: جباروف مزدش را گرفت

در اين سال سرور جباورف، بازيکن تيم ملي ازبکستان و باشگاه بنيادکار مزد درخشش فراوانش را با کسب عنوان مرد سال گرفت. پس از او اسماعيل مطر از امارات (الوحده) و سباستين سوريا بازيکن تيم القطر دوم و سوم شدند.

*سال 2009: يک عنوان ديگر براي ژاپني‌ها

در اين سال ياسوهيتو اندو توانست پس از مدت‌ها ژاپن را به عنوان برساند. او که در تيم گامبا اوزاکا بازي مي کرد، 120 امتياز گرفت. سيد محمد عدنان از بحرين و باشگاه الخور قطر با 100 امتياز شد. البته در اين عنوان کنگو ناکامورا از ژاپن که در تيم کاوازاکي فرونتال بازي کرد، با همين تعداد امتياز شريک شد.

*سال 2010 : فرهاد مجيدي دوم شد

در اين سال فرهاد مجيدي، بازيکن پرسابقه ايران و استقلال با کسب 90امتياز دوم شد و پس از ساسا اوگنهنوسکي از استراليا(سئونگنام کره ، 102 امتياز) جاي گرفت.

بدر المطوي از کويت و باشگاه القادسيه با 87 امتياز سوم شد.

*سال 2011: سيد هادي عقيلي دوم شد

در سال گذشته ميلادي براي دومين سال پياپي يک ايراني در جمع 3 بازيکن برتر جاي گرفت. اين ستاره کسي جز سيد هادي عقيلي، مدافع تيم ملي نبود که در العربي قطر بازي کرد و با 95 امتياز دوم شد. وي پس از سرور جباورف ازبک (100 امتياز) جاي گرفت.

رتبه سوم نيز کيسوکه هوندا از تيم زسکا مسکو و ژاپن با 87 امتياز شد.

*سال 2012:‌کريمي در آستانه انتخاب مجدد

در صورتي که در انتخابات در پيشAFC علي کريمي در کنار لي کيون هون از کره جنوبي و بازيکن اولسان هيونداي و ژانگ شي ، بازيکن تيم گوانگ ژو چين صاحب بيشترين راي شود، او براي پنجمين مرتبه خواهد توانست عنوان بهترين بازيکن قاره را از آن ايران در دوران پسرفت فوتبال ايران کند.

از طرفي وي اولين بازيکني از ايران خواهد شد که اين افتخار و جايزه را بيش از يک بار کسب کرده است.

براساس آمار بجاي مانده در تاريخ برگزاري‌هاي اين انتخابات، فوتبال ايران با کسب 4 مقام نخست، 4 عنوان دوم و 4 عنوان سومي پس از ژاپن (6 عنوان نخست، 3 عنوان دوم و 5 عنوان سوم) در رتبه دوم در فهرست انتخاب مرد سال فوتبال آسيا در ميان کشورهاي عضو َّ خواهد بود. با توجه به حضور کريمي در جمع 3 مرد برتر ، شمار افتخارات ايران به 13 افزايش خواهد يافت. اما جايگاه دومي ايران همچنان خواهد شد.

فهرست برندگان اين گزينش براساس کشورهاي عضو کنفدراسيون آسيا به اين شرح است:

1- ژاپن: 6 عنوان نخست، 3 عنوان دوم، 5 عنوان سوم

2--ايران: 4 عنوان نخست، 4 عنوان دوم، 4عنوان سوم

3- عربستان سعودي: 4 عنوان نخست، 2 عنوان دوم، يک عنوان سوم

4- کره‌جنوبي: 3 عنوان نخست، يک عنوان دوم، 2 عنوان سوم

5-ازبکستان: 2 عنوان نخست، 2 عنوان سوم

6-چين: يک عنوان نخست، يک عنوان دوم، 2 عنوان سوم

7-عراق: يک عنوان نخست، يک عنوان دوم، يک عنوان سوم

8-قطر:‌يک عنوان نخست، يک عنوان سوم

9- استراليا: يک عنوان نخست

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Amir M.ohAma.D
28-11-2012, 12:58
عکس خبری:صندلی علی کریمی در مراسم مردسال آسیا

سایت گل-علی کریمی از دقایقی دیگر مصاحبه مطبوعاتی خود را به همراه دونامزد دیگر توپ طلای اسیا اغاز خواهد کرد




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وین رونی
28-11-2012, 13:13
مراسم را کانالی(اینوری اونوری)نشون میدن؟

aluminum
28-11-2012, 15:18
خدا مثل دايي دوستم داشته که اينجا هستم

نامزد ايراني دريافت جايزه برترين بازيکن سال 2012 آسيا مي‌گويد حضورش در فهرست سه نفره برترين‌هاي آسيا تقدير خداوند بوده است.

امروز نشست خبري سه نامزد دريافت عنوان برترين بازيکن سال آسيا تحت‌الشعاع حضور علي کريمي برگزار شد.

علي کريمي در ابتداي اين نشست خبري گفت: از اين که اينجا هستم بسيار خوشحالم و اميدوارم که فردا شب، شب خوبي براي من باشد.

در ادامه يکي از خبرنگاران ايراني حاضر در مالزي به کريمي گفت: هميشه در افت فوتبالت اتفاقاتي مي‌افتد که مسير زندگي فوتبالي‌ات تغيير مي‌کند. ظاهرا خدا علاوه بر علي دايي تو را نيز بغل است. کريمي در پاسخ گفت: اين فراز و فرودها در زندگي همه وجود دارد. من دست تقدير را در انتخابم به عنوان يکي از سه بازيکن برتر آسيا دخيل مي‌دانم. در همه جاي دنيا در انتخاب بازيکنان برتر شانس وجود دارد. من معتقدم که مثل علي دايي خدا دوستم داشته که الان اينجا هستم.

وي ادامه داد: از حضورم در اين مکان خوشحالم و اميدوارم که فردا شب کسي که استحقاقش را دارد انتخاب شود. به هر حال حضورم در بين سه بازيکن برتر آسيا اتفاقي است که انتظارش را نداشتم.

علي کريمي در ادامه در پاسخ به اين سوال که رمز موفقيت شما در تمامي اين سال‌ها و بويژه حضور در اروپا چه بوده؟ گفت: طبيعتا بازي در اروپا انگيزه و آمادگي زيادي مي‌خواهد. بازي در کنار بازيکنان بزرگ اروپا کار بسيار سختي است. اما من تجربه بسيار خوبي از آن‌ سال‌ها به دست آوردم. حالا که با تصميم خودم به ايران برگشتم اميدوارم بتوانم در سال‌هاي آخر فوتبالم از اين تجربه استفاده کنم.

به گزارش ايسنا، خبرنگار ديگري از علي کريمي پرسيد اين عنوان براي شما که يکي از بزرگ‌ترين بازيکنان تاريخ فوتبال آسيا هستيد چقدر اهميت دارد و اگر اين عنوان را کسب کنيد، چه تاثيري بر فوتبال ايران خواهد گذاشت؟ کريمي که پيش از پاسخ به دادن به اين سوال با نظرات جالب توجه دو نامزد ديگر روبه‌رو شده بود، گفت: از دوستانم که به من لطف داشتند تشکر مي‌کنم. ما در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني آن نتايجي که بايد مي‌گرفتيم را کسب نکرديم حالا صعودمان به جام جهاني مشکل شده اما هيچ چيز ناشدني نيست. درباره بخش اول سوالتان هم بايد بگويم با نتايجي که سال قبل به دست آورديم خودم انتظار نداشتم در فهرست برترين‌هاي آسيا قرار بگيرم. اما تقدير نام من را در اين فهرست قرار داد. اميدوارم شانس برابري در مراسم فردا داشته باشم و با گرفتن اين جايزه به فوتبال ايران کمک کنم و با نتايجي که مي‌گيريم دل مردم ايران را شاد کنيم.

کريمي در پاسخ به اين سوال که از قرار گرفتن در فهرست نهايي نامزدهاي برترين‌هاي فوتبال آسيا چقدر شگفت‌زده شديد؟ گفت: وقتي نامم در فهرست 5 نفره قرار گرفت همان قدر تعجب کردم که شايد بقيه نامزدها چنين حسي داشتند اما وقتي در فهرست 3 نفره اسمم جاي گرفت بيشتر تعجب کردم، احساسم قابل وصف نيست. تقدير بود که در اين فهرست باشم. گفتم با نتايجي که گرفته بوديم هيچ انتظاري نداشتم اما خدا را شکر مي‌کنم که در اين جمع هستم. تا فردا صبر مي‌کنيم تا ببينيم چه مي‌شود.

به گزارش ايسنا، کريمي در پايان در پاسخ به اين سوال که هميشه انتخاب‌هاي کنفدراسيون فوتبال آسيا به خاطر قوانين خاصش که نام بازيکنان آسيايي حاضر در ليگ‌هاي اروپايي را در اين فهرست نمي‌گنجاند با انتقاد روبه‌رو بوده، گفت: به اعتقاد من براي برگزاري چنين مراسم‌هايي بايد شرايط حضور تمامي نامزدهايي که اين شايستگي را دارند، فراهم شود چرا که حضور اين نامزدها اعتبار آسياست و به بازتاب رسانه‌اي آن کمک زيادي مي‌کند. فکر مي‌کنم اگر هماهنگي‌ها از قبل به وجود بيايد، بازيکناني که در کشورهاي مختلف بازي مي‌کنند و نامزد مي‌شوند مي‌توانند در اين مراسم شرکت کنند. همه ما بازيکنان براي رسيدن به چنين افتخارهايي تلاش مي‌کنيم و بعيد است که اگر کسي نامزد شود در مراسم شرکت نکند.

Lamanta
29-11-2012, 02:42
aljazeera sport 1 فک کنم نشون بده چون توی کنداکتورش هست.....

hojjatinho
29-11-2012, 03:49
در سالهای اخیر انتخاب بهترین بازیکن اسیا به نوعی با قانون های خاصی بوده و انتقاداتی همراه . بازیکنانی مثل پارک و... از این قضیه خارج می شن . با این انتقاداتی که هست باز هم بهترین اسیا شدن افتخار بزرگیه . این عنوان جدای از جنبه ملیش می تونه به نوعی منتقدان کریمی رو هم خاموش کنه . هر چند به قول خود علی چه با این عنوان چه نه باید به جام جهانی بریم ، ولی امیدوارم موفق بشیم و حداقل کمی زخم بازی با ازبکستان رو تیمار کنیم !

مراسم را کانالی(اینوری اونوری)نشون میدن؟


این مراسم رو چه شبکه هایی پوشش میدن ؟

این مراسم پنجشنبه ساعت 15:30 ( یا 16 ) برگزار میشه .
شبکه الجزیره اسپورت +5 پخش می کنه .
در شبکه های رایگان هم قطعا بعضی شبکه های ورزشی عربی پخش می کنن. دوبی اسپورت و الکاس رو حتما چک کنید .

MoJtaBa.R
29-11-2012, 13:13
فدراسیون فوتبال ایران بهترین فدراسیون فوتبال آسیا شد!


چند ساعت مانده تا جشن بهترین های آسیا تقربا قطعی شده که علی کفاشیان برای دومین بار عنوان بهترین فدراسیون سال فوتبال آسیا را بدست می آورد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرآنلاین ؛ در لابی هتل ماریوت ، محل اقامت مهمانان کنفدراسیون آسیا برای جشن بهترین ها تقریبا همه علی کفاشیان را برنده جایزه بهترین فدراسیون سال آسیا می دانند . فدراسیون فوتبال ایران که در تهران با انتقاد صریح بسیاری از رسانه ها برای عملکرد تیم ملی بزرگسالان روبروست ، به دلیل توسعه فوتبال پایه و بانوان و همچنین نتایج بدست آمده باشگاهی در بحث ساختار سازی برای دومین بار در 5 سال اخیر گزینه اول بردن این جایزه است. البته علی کفاشیان در این باره می گوید:« البته امیدوارم برنده نشوم چون در ایران همه شاکی می شوند. بابا من که اینجا نه لابی دارم نه چیزی . از ما برنامه های مان را خواستند و ما هم 48 صفحه برای شان برنامه فرستادیم. »

CRIS Joon CR7
29-11-2012, 16:33
شگفتي سال: ايران، بهترين فدراسيون آسيا شد!!:sq_6:


فدراسيون فوتبال ايران به عنوان بهترين فدراسيون فوتبال آسيا در سال 2012 انتخاب شد:sq_14:




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل- فدراسيون فوتبال ايران به عنوان بهترين فدراسيون فوتبال آسيا در سال 2012 انتخاب شد.

به گزارش سايت گل در حالي كه فدراسيون فوتبال ايران با شكست‌هاي متعدد خود در هفته‌هاي اخير به شدت مورد انتقاد مردم و رسانه‌ها قرار دارد، كنفدراسيون فوتبال آسيا با انتخاب اين فدراسيون به عنوان برترين فدراسيون سال 2012 بهت و حيرت همگان را باعث شد. اين دومين بار است كه فدراسيون علي كفاشيان به اين عنوان دست پيدا مي‌كند.


مراسم انتخاب بهترین‌های فوتبال آسیا دقايقي قبل در کوالالامپور آغاز شد و جایزه بهترین فدراسیون فوتبال اولين جايزه اين مراسم بود كه به فدراسیون فوتبال ایران اهدا شد. علی کفاشیان پس از تحویل گرفتن جایزه، پشت میکروفن ایستاد و چند جمله‌ای را به زبان انگلیسی گفت: «خوشحالم که برای دومین بار اینجا هستم و این جایزه را بردم. مهم این است که این جایزه نشان می‌دهد فوتبال ایران برای آینده در راه مستقیم حرکت می‌کند.»


ايران به همراه فدراسیون‌‎های ژاپن، کره‌جنوبی و قطر در اين بخش نامزد شده بود. حالا با انتخاب ايران اين سوال براي علاقه‌مندان پيش مي‌آيد كه فدراسيون‌هاي اين سه كشور به چه ترتيبي اداره مي‌شوند كه در كورس رقابت با كفاشيان و شركاي او شكست خورده‌اند؟! شايد بعد از افشاي قيمت سه هزار دلاري نشان شواليه، بايد منتظر افشاي قيمت «بهترين فدراسيون سال آسيا» در آينده‌اي نزديك هم باشيم!





منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tootam
29-11-2012, 17:27
تبریک میگم واقعاً خوشحال شدم
الان جناب کفاشیان میتونه دوباره سرشو بالا بگیره و بخنده !

بلخره بهترین بازیکن کی شد ؟

yuseph
29-11-2012, 17:49
علی کریمی انتخاب نشد...بازیکن کره ای برنده شد.
انتخاب فدراسیون ایران یه حرکت معکوس بود:31:
اونها این کار رو کردن که ما با سرعت و همت بیشتر به سمت نابودی پیش بریم:31:این بار کار کار کره ایهاست.:31:

tootam
29-11-2012, 17:53
حیف شد ... :(

Kianoosh
29-11-2012, 18:13
شگفتي سال: ايران، بهترين فدراسيون آسيا شد!!:sq_6:

واکنش من بعد از خوندن خبر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انقدر این انتخاب تعجب برانگیز و خنده داره که جد نداره تمام جوایز دیگه چه از بانوان جوانان که آقایون دم از پیشرفت میزنن چه فوتسال فوتبال داوری توسعه و ... همه رو کشورهای دیگه میگیرن بعد چطوری ایران بهترین فدراسیون میشه!؟!؟
مبارک باشه با آمار و اطلاعات دروغ ساختگي که ميديم و با سندسازي هايي که انجام داديم تونستيم براي دومين بار بهترين فدراسيون آسيا بشيم ديگه پارامتر ها مشخصه!!هيچ لابي هم صورت نگرفته!!!من واقعا ميخوام بدونم بر چه اساسي فدراسيون هاي کره و ژاپن پايينتر از ما قرار ميگيرن؟!؟


Grassroots and youth development

توسعه فوتبال پايه


خوب در اين بخش آکادمي هايي که تاسيس نشدن استعداد يابي هايي که انجام نشدن !!و بعد از 5 سال هنوزم نسل پيري مثل کريمي و نکونام و نصرتي به تيم ملي دعوت ميشن !!!از طرفی درخشش تیمهای پایه سایر کشورهای مثل حوانان و نوجوانان و امید کره ژاپن ازبکستان !!


Clubs and national league development

توسعه باشگاه ها و ليگ


در اين بخش ليگ ما با کاهش کيفيت کاهش خروجي کاهش هوادار همراه بوده و افزايش بي رويه و بي حساب پول که باعث تخلف و فساد شده براي باشگاه ها به هيچ عنوان بحث خصوصي سازي حرفه اي شدن و تجاري انجام نشده حتي خيلي از باشگاه ها يک ورزشگاه ثابت ساختمان اداري و يا محل تمرين مشخص ندارند!! و کاملا زير نظر دولت هستند اونايي هم که دارن يا چمنشون خرابه يا جايگاه يا نور يا ... استاندارد بين المللي که هيچ در سطح آسيا و حتي کشورهاي دور و بر هم نيستند! فقط دروغ گفتيم به AFC از طرفی توسعه لیگ کشورهایی مثل قطر عربستان و رشد خوبشون




Participation in continental and world-wide competitions

حضور در مسابقات قاره اي و بين المللي


خب در اين بخش تو ليگ قهرمانان آسيا همه نماينده هاي ايران در مراحل پايين حذف ميشن!!!حتي يک سومي يا چهارمي هم کسب نميکنن!!تو ملت ها بزرگسالان که نبوده همون 2011 آخرين بار حذف شد!!فوتسال باز قهرماني رو از دست ميده و سوم ميشه و تو جام جهاني ناکام و بزرگسالان تو شرايط بدي قرار داره ...حالا بحث صرفا حضوره که خيلي ها بودن اگه هم نتيجه هست که بازم مشخصه!قهرمانی ژآپن تو فوتسال کره و ازبکستان تو پایه باز کره تو لیگ قهرمانان و ...


خب شما ببينيد علاوه بر اينها بحث حرفه اي شدن فوتبال مستقل شدن از دولت!!! هم که هيچ کاري انجام نشده الان چند ساله ميگن استقلال و پيرسپوليس رو ميخوايم بديم به مردم!!!


آخه بهترين فدراسيون بايد ايران بشه يا ژاپن؟!قهرمان فوتبال آسيا که هست (جام ملت ها 2011) قهرمان فوتسال آسيا که هست (جام ملت ها 2012) عملکردجام جهاني بماند صعود تيم اميد به المپيک و درخشش که داره(المپيک 2012) باز برگشسالانش در شرايط يکسان صعود با يک تساوي از سه بازي باقي مونده قطعا مستقيم به جام جهاني 2014 صعود ميکنه و با سه باخت هم در بدترين شرايط به پلي آف ميره !!! فوتبال پايه استعداديابي يانوان و فوتبال ساحلي هم که به مراتب از ايران پيشرفته تر هست!! حرفه اي شدن شرايط ليگ و اداره فوتبال که بماند!!فساد و تخلف و ... بماند!!!از دست دادن کرسي هاي مهم AFC بماند!


بعد رو چه حسابي ما فدراسيون بهتر ميشيم!؟!




از ما برنامه هاي مان را خواستند و ما هم 48 صفحه براي شان برنامه فرستاديم. »



فرضا که همه حرفها غلط اين فاکتورها همه اشتباه برنامه پيشنهادي هم کاملا صادقانه بر مبناي شرايط موجود و قابل اجرا!!! علي کفاشيان يا بهتر بگيم فدراسيون کفاشيان و دوستان لياقت و توانايي برنامه کاغذي که ميده رو داره!؟!ديگه چند سال گذشته توانايي ها موفقيتها و شکستها ديده شده تصميمات و تفکرات ديده شدن !!
آقاي نامحترم شما قبلا هم يک بار بهترين فدراسيون شدي تازه اونموقع انقدر شرايط فاجعه نبود چه برنامه اي از اون موقع اجرا کردي چه توسعه اي دادي چه موفقيت و افتخاري کسب کردي تا الان که از الان تا بعد بخواي بکني؟!؟!با برنامه 48 صفحه ايت که شک دارم خودت يک بار هم از روش خونده باشي!!!بعد با وقاحت تمام مياي ميگي انتخاب دوباره نشون ميده تو مسير درستي هستيم!اي خاک بر سر هر ايراني فوتبال دوست که تو رئيس فدراسيون فوتبالشي و با اين گندکاري هاي چندساله تازه به اين نتيجه رسيدي در مسير درستي هست!!!يکي بياد شکستهاي خرابکاري ها و سومديريتهاي دوران کفاشيان رو بررسي کنه!! در يک جمله (با اغماض)خلاصه ميشه:ضعيفترين فدراسيون ايران بعد از انقلاب


فقط ميتونم بگم متاسفم به قول نويسنده گل هزینه این عنوان چی باشه خدا ميدونه ....

تا الان با اين همه شکست و ناکامي فقط ميخنديد حالا که اين عنوان رو کسب کرده ديگه مگه ميشه دهان مبارکش رو بست!:دی از فردا داشته باشيد با تمام رسانه هاي مصاحبه ميکنه و از برنامه ريزي ها و تلاشها و چرندياتي که منجر به اين جايزه شدن ميگه!!
امیدوارم حداقل 90 امشب یک بررسی درست حسابی بکنه این مساله رو!!باختهای تیم ملی رو که اصلا بررسی نمیکنه ...

ویرایش

انصافا خودتون ببینید بهترین فدراسیون حق ژاپن بود یا ایران ...

ژاپن : 9 کره جنوبی : 5 ازبکستان 2

لیست نهایی:

جایزه رویایی:تاد سری حمزه ابوسماح رئیس فقید ای اف سی از مالزی

بهترین فدراسیون فوتبال: فدراسیون فوتبال ایران

برنده بازی جوانمردانه: فدراسیون فوتبال ازبکستان

بهترین تیم باشگاهی فوتبال: اولسان هیوندای کره‌جنوبی

بهترین تیم ملی فوتسال: تیم فوتسال ژاپن

بهترین بازیکن فوتسال مرد آسیا: "رافائل هنمی" از ژاپن

بهترین داور مرد سال آسیا: "یوئیچی نیشی مورا" از ژاپن

بهترین داور زن سال آسیا: "یاماگیشی ساچیکو" از ژاپن

بهترین کمک داور مرد سال آسیا: "عبدوا خمیدولو رسول‌اف" از ازبکستان

بهترین کمک داور زن سال آسیا: "کیم کیونگ مین" از کره‌جنوبی

بهترین تیم فوتبال مردان سال آسیا: تیم فوتبال امید کره‌جنوبی

بهترین تیم فوتبال زنان سال آسیا: تیم فوتبال امید ژاپن

بهترین مربی مرد سال آسیا: "کیم هو کن" از کره‌جنوبی

بهترین مربی زن سال آسیا: "تاکیموتو اوساکو" از ژاپن

بهترین بازیکن لژیونر سال فوتبال آسیا: "شینجی کاگاوا" بازیکن ژاپنی تیم منچستریونایتد

بهترین بازیکن پسر جوان سال آسیا: "محمد عبدالرحیم کرار" از تیم جوانان عراق

بهترین بازیکن دختر جوان سال آسیا: "شیباتا هانی" از تیم جوانان ژاپن

بهترین بازیکن خارجی سال فوتبال آسیا: "رودریگو دآسیس سیلوا" بازیکن برزیلی تیم الکویت کویت

بهترین بازیکن سال زن فوتبال آسیا: "آیا میاما" از ژاپن

بهترین بازیکن سال مرد فوتبال آسیا: "لی کئون هو" از کره‌جنوبی

Eblis 2011
29-11-2012, 18:16
دستهای پشت پرده ....... اعمال نفوذ ایران در AFC برای انتخاب بهترین فدراسیون ..... هر چی گند بود این فدراسیون زده ... یعنی چیزی نبوده که تجربه نکرده باشه ... حالا شده بهترین فدراسیون ..... بنازم خدارو که جای حق نشسته ..... همه ی دنیا شده ناحقی و بی عدالتی و پارتی بازی .....

Alinho
29-11-2012, 19:06
سلام خدمت حضار عزیز
این کفاشیان نکرد کت‌وشلوار همرنگ بپوشه!
یا حداقل یه اتو بهش بزنه
هرچی جادوگر آبرومونو خرید این آبرومونو برد :دي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza31001
29-11-2012, 19:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی چی؟:18:
یعـــــــــــــــنی چــــــــــــــــــــــــ ـــــی؟:9:
نه خدایی؛ یعنی چی این لباس؟ :41:

اینا که می دونن اونجاها چطور لباس بپوشن هم لباسش رو دارن هم پوشیدنش رو یاد دارن

خداییش چرا با همچین قیافه مفتضحانه رفته رو سن؟

Eblis 2011
29-11-2012, 19:19
یعنی چی؟:18:
یعـــــــــــــــنی چــــــــــــــــــــــــ ـــــی؟:9:
نه خدایی؛ یعنی چی این لباس؟ :41:

اینا که می دونن اونجاها چطور لباس بپوشن هم لباسش رو دارن هم پوشیدنش رو یاد دارن

خداییش چرا با همچین قیافه مفتضحانه رفته رو سن؟

چیکار اونا داری ؟ کفاشیان یکم ببینه دلش وا شه :sq_2:

Masoud-Susa
29-11-2012, 20:54
پر رویی و وقاحت یه حدی داره ؛ ... ولی واسه رئیس فدراسیون ما انگار این حدود تعریف نشده .

که پر رو پر رو بعد گرفتن جایزه میاد میگه : دریافت این جایزه نشون میده که ما داریم راه رو درست میریم !!! ؛ آخه تو راهی که داری میری رو به من نیـــشان بـــده :| خداییش دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه. /:

MoJtaBa.R
29-11-2012, 21:51
خدا نود رو به خیر کنه :دی اونسری هم که انتخاب شد با بی منطقی برگشتن به عادل انگ ضد نظام و دین و ... رو زدن ! خدایی امشب بازم عادل بگه خنده داره این انتخاب آقایون ناراحت میشن ؟ ایندفعه دیگه تعداد گندها که خیلی بالاتر از دفعه پیشه

pcforlife
29-11-2012, 22:48
از کنفدراسیون فوتبال آسیا همچین توقع مضحکی میرفت که فدراسیون ما رو انتخاب کنن! afc درست درمون بود، تا چند سال پیش به پارک همه کاره یونایتد بود، به جواد تو اوساسونا عالی بود جایزه میدادن! این تز جدیدشون که دو جایزه جدید هم گذاشتند هم از کارای مختص فوتبال آسیاست! در کل:

گر دايره كوزه ز گوهر سازند / از كوزه همان برون تراود كه در اوست

Reza31001
29-11-2012, 22:53
من به اونا کار ندارم به رئیس بهترین فدراسیون قاره کهن :27:کار دارم که آبرو کشورش رو میبره بااین دک و پوز

MoJtaBa.R
30-11-2012, 00:03
از کنفدراسیون فوتبال آسیا همچین توقع مضحکی میرفت که فدراسیون ما رو انتخاب کنن! afc درست درمون بود، تا چند سال پیش به پارک همه کاره یونایتد بود، به جواد تو اوساسونا عالی بود جایزه میدادن! این تز جدیدشون که دو جایزه جدید هم گذاشتند هم از کارای مختص فوتبال آسیاست! در کل:

گر دايره كوزه ز گوهر سازند / از كوزه همان برون تراود كه در اوست

مگه قانون انتخاب بهترین بازیکن برای بازیکنای شاغل در آسیا نیست ؟؟

Reza31001
30-11-2012, 10:17
مگه قانون انتخاب بهترین بازیکن برای بازیکنای شاغل در آسیا نیست ؟؟
بــله
اشاره ایشون هم به همین قانون مضخرف afc هست

پ ن:فکر کنید آمریکای جنوبی هم همچین قانونی داشت :27:

nar nia
01-12-2012, 22:07
تاریخچه برترین بازیکن آسیا: شرایط انتخاب برترین بازیکن سال چیست؟

همه ایرانی‌های عنوان‌دار در آسیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%AF%D8%A 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7)


پنجشنبه گذشته در گزينش بهترين‌هاي قاره کهن که در کوالالامپور مالزي انجام گرفت، لي کيون هو بازيکن منتخب AFC برگزيده شد. اين اتفاق در حالي روي داد که علي کريمي، ستاره تکنيکي و جهانی ايران در کنار ژنک شي از چين با وي براي تصاحب اين عنوان رقابت کردند.

به گزارش «تابناک»، کریمی که در سال ۲۰۰۴ برای نخستین بار توانست به این افتخار بزرگ دست پیدا کند، اکنون پس از هشت سال، یک بار دیگر در آستانه تکرار این افتخار قرار گرفته بود؛ البته پیش از افتخارآفرینی او، خداداد عزیزی، علی دایی و مهدی مهدوی کیا توانسته بودند صاحب این جایزه ارزشمند شوند.

بنا بر این گزارش، بازیکن سال فوتبال آسیا در واقع جایزه‌ای است که به بهترین بازیکن قاره داده می‌شود. این جایزه از سال ۱۹۹۴ رسمی اهدا شد که نام رسمی آن «جایزه بازیکن سال ـ سانیو ـ کنفدراسیون فوتبال آسیا» است. پیش از سال ۱۹۹۴ این جایزه در چند دوره و غیررسمی اهدا می‌شد و برندگان جوایز ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۳ از سوی فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال برگزیده می‌شدند.

بر پایه قانون بحث‌برانگیزی که در سال ۲۰۰۵ وضع شد، حضور در مراسم اهدای جایزه اجباری و همین باعث شد که بازیکنان فوتبال مطرح آسیایی که در باشگاه‌های اروپایی بازی می‌کنند حتی نامزد دریافت جایزه هم نباشند؛ البته این قانون اصلاح شد و به این ترتیب، بر‌ترین لژیونر‌ها هم معرفی و برگزیده شدند.

مهدوی کیا و شمسایی رکوددارند

در تاریخ برگزاری مراسم انتخاب بهترین بازیکن فوتبال آسیا، فوتبال ایران چهار بار این عنوان را به خود اختصاص داده است.

از آغاز اهدای جوایز سالیانه AFC به بهترین بازیکن سال آسیا ژاپنی‌ها، ایرانی‌ها و بازیکنان عربستان سعودی نقش فعال‌تری در این میان داشته‌اند و هر کدام چهار بازیکن را بهترین‌های آسیا معرفی کرده‌اند.

ره‌آورد ایران از جوایز بهترین‌های سال آسیا:

۱۹۹۴: بهترین کمک داور (محمد فنایی)

۱۹۹۶: بهترین بازیکن (خداداد عزیزی) و جایزه بازی جوانمردانه

۱۹۹۷: بهترین بازیکن جوان (مهدی مهدوی کیا)، بهترین گل سال (مهدی مهدوی کیا) و بهترین تیم ملی سال
۱۹۹۸: بهترین تیم ملی سال و جایزه بازی جوانمردانه
۱۹۹۹: بهترین بازیکن (علی دایی)

۲۰۰۲: بهترین تیم ملی فوتسال
۲۰۰۳: بهترین بازیکن (مهدی مهدوی کیا)، بهترین داور (مسعود مرادی) و بهترین تیم ملی فوتسال
۲۰۰۴: بهترین بازیکن (علی کریمی) و بهترین تیم ملی فوتسال
۲۰۰۵: بهترین تیم ملی فوتسال

۲۰۰۷: بهترین تیم ملی فوتسال و بهترین بازیکن فوتسال (وحید شمسایی)
۲۰۰۸: بهترین فدراسیون، بهترین تیم ملی فوتسال و بهترین بازیکن فوتسال (وحید شمسایی)

۲۰۱۰: محمد طاهری (بهترین بازیکن فوتسال)، بهترین تیم ملی فوتسال
۲۰۱۱: محمد کشاورز (بهترین بازیکن فوتسال)

همه جوایز ایران / مهدوی کیا و شمسایی رکوددار جوایز انفرادی

از سال ۱۹۹۴ که جوایز فوتبال آسیا رسما اهدا می‌شود، فوتبال ایران ۲۳ جایزه را به دست آورده که ده جایزه توسط فوتسالی‌ها کسب شده است. در سال‌های ۱۹۹۵، ۲۰۰۰، ۲۰۰۱ و ۲۰۰۹ هیچ جایزه‌ای به ایران تعلق نگرفته است.

مهدی مهدوی کیا سه جایزه انفرادی را از آن خود کرده که در میان ایرانی‌ها رکوردار است. مرد سال آسیا، بهترین بازیکن جوان آسیا و زننده بهترین گل سال آسیا سه جایزه انفرادی مهدوی کیاست. همچنین وحید شمسایی نیز دو بار بازیکن سال فوتسال آسیا شده که او هم در میان فوتسالی‌ها رکورد است. در سال ۲۰۰۹ هیچ جایزه‌ای در بخش فوتسال اهدا نشد و بنابراین، جایزه‌ای به ایران نرسید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرایط گزینش برترین بازیکن سال چیست؟

پرسشی که ذهن بسیاری از فوتبال‌دوستان را مشغول کرده، این است که شرایط گزینش بر‌ترین بازیکن سال چیست؟

امتیازات رقابتی یکی از امتیازاتی که در نظر گرفته شده است؛ امتیازاتی که حضور در هر مسابقه بین‌المللی دارد.

امتیازاتی که به شرح زیر تقسیم می‌شود.
ـ دور نهایی جام‌جهانی: ۶۰ امتیاز
ـ دور چهارم مقدماتی جام جهانی: ۲۵ امتیاز
ـ دور سوم مقدماتی جام‌جهانی: ۲۰ امتیاز
ـ دور نهایی جام ملت‌ها: ۴۰ امتیاز
ـ مقدماتی جام‌ملت‌ها: ۲۰ امتیاز
ـ المپیک: ۴۰ امتیاز
ـ لیگ قهرمانان: ۱۵ امتیاز
ـ AFC Cup: ۱۰ امتیاز پس از جمع زدن این امتیازات یک فهرست تشکیل می‌شود از بهترین بازیکنان آسیا. این بازیکنان البته با شنج شرط زیر امتیازاتشان کم یا زیاد می‌شود.

برای نمونه، انتخاب به عنوان بهترین بازیکن زمین در هر کدام از بازی‌های اعلام شده امتیاز جدایی دارد و گل زده و کارت زرد و قرمز هم در این امتیازات تأثیر می‌گذارد؛ تأثیرگذاری این مسائل هم با شرایط زیر انجام می‌شود:

بهترین بازیکن میدان؛ برای بازی‌هایی که متمرکز برگزار و از سوی TSG تعیین می‌شود.
برای بازی‌هایی که غیر متمرکز است و از سوی آنالیزورهای فنی AFC یا (AFC TA) و ناظران بازی (MC) انتخاب می‌شود.

ـ موفقیت بازیکن و تیمش در هر مسابقه هم در پروسه انتخاب در نظر گرفته می‌شود.

ـ بازی جوانمردانه هم مورد توجه است. ده امتیاز به خاطر کارت قرمز و پنج امتیاز هم به خاطر کارت زرد کسر خواهد شد.

ـ شمار گل‌های زده (فقط برای مهاجمان و هافبک‌ها) وقتی که در انتخاب بهترین بازیکن گره‌ای وجود داشته باشد.

ـ در ضمن حضور بازیکن در مراسم اهدای جوایز الزامی است؛ افزون بر این، مروری سریع و اجمالی از ادوار گذشته این انتخابات، نشان می‌دهد در هر سال کدام بازیکنان شانس کسب مقام نخست را به دست آوردند.

فهرست ادوار گذشته این انتخابات چنین است:

سال ۱۹۸۸: نخستین عنوان به یک عراقی رسید

در این سال احمد راضی، مهاجم مطرح پیشین فوتبال عراق و ستاره باشگاه الرشید به خاطر درخشش در مسابقات بین‌المللی، صاحب بیشترین امتیازات شد و عنوان بازیکن سال را از آن خود کرد. راضی برای این منظور ۲۶ امتیاز به دست آورد.

سال ۱۹۸۹: یک کره‌ای مرد سال شد

دومین عنوان مرد سال آسیا پس از احمد راضی به کیم جو سونگ، ستاره تکنیکی آن هنگام تیم ملی کره‌جنوبی شد.

وی که در تیم دوورویالز بازی می‌کرد، برای این منظور ۳۸ امتیاز از هیأت داوری آی. اف. سی گرفت و این مقام را به دست آورد.


سال ۱۹۹۰: صعود یک ایرانی تا پله دوم، فرشاد پیوس دوم شد

سال ۱۹۹۰ نخستین باری بود که یک بازیکن شاخص ایرانی توانست پس از دو سال برگزاری این انتخابات جزو سه نفر نخست قرار گیرد.

این ستاره کسی جز فرشاد پیوس نبود. مهاجم بزرگ پرسپولیس که نقش زیادی در قهرمانی تیم ملی ایران در پیکارهای آسیایی پکن داشت، پس از کیم جو سونگ (۳۶ امتیاز، دوو رویالز) با ۲۸ امتیاز دوم شد.

سال ۱۹۹۱: عبدالصمد مرفاوی سوم شد

در این سال نیز یک ایرانی در جمع سه ستاره بر‌تر سال جای گرفت. عبدالصمد مرفاوی، مهاجم قدرتمند و دونده وقت تیم ملی و استقلال که در قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا در تیم محبوب آبی‌پوش بازی کرد، مورد توجه قرار گرفت.

مرفاوی برای این منظور شانزده امتیاز گرفت و سوم شد. در این دوره برای سومین بار پیاپی کیم جو سونگ از کره جنوبی و باشگاه دوو رویالز با ۳۱ امتیاز به مقام بهترین بازیکن قاره رسید. چونگ یونگ هوان، هموطنش که مثل او در تیم دوورویالز بازی می‌کرد، با ۲۸ امتیاز دوم شد.

سال ۱۹۹۲: در این سال انتخاب مرد سال فوتبال آسیا توسط کنفدراسیون انجام نشد.

سال ۱۹۹۳: مهدی فنونی‌زاده سوم شد

در این سال مهدی فنونی‌زاده، بازیکن ملی‌پوش بانک تجارت که به استقلال نقل مکان کرده بود، با سیزده امتیاز سوم شد.

در این سال عنوان مرد سال بالاخره از دست کره‌ای‌ها خارج شد؛ هر چند بازیکنی دیگر از خاور دور آن را کسب کرد. کازویوشی میورا، مهاجم تکنیکی ژاپن با وردی کاوازاکی با ۳۰امتیاز بهترین بازیکن قاره شناخته شد و یوسف الثنایان، بازیکن عربستان و الهلال با ۱۷ امتیاز در رتبه دوم جای گرفت.

سال ۱۹۹۴: «پله صحرا» ‌ مرد سال شد!

در این سال عنوان مرد سال فوتبال آسیا به «پله صحرا» یا‌‌ همان سعید عویران، مهاجم تکنیکی عربستان سعودی و باشگاه الشباب رسید. وی در گزینش کنفدراسیون آسیا صاحب بیشترین رای شد و این عنوان را از شرق به غرب قاره آورد.

سال ۱۹۹۵: بازگشت عنوان مرد سال به خاور دور

پس از یک دوره که عنوان مرد سال فوتبال قاره به ستاره‌ای از ممالک شرقی رسید، در این دوره بازیکنی از شرق بهترین بازیکن شد. ماسامی ایهارا، ستاره تکنیکی ژاپن و باشگاه یوکوهاما مارینوس بیشترین رای را کسب کرد و به این افتخار رسید.

سال ۱۹۹۶: نخستین عنوان مرد سال برای فوتبال ایران با انتخاب خداداد عزیزی، عنوان دومی برای دایی

در این سال فوتبال ملی ایران مزد درخشش در بازی‌های جام ملت‌های ۱۹۹۶ آسیا در امارات را گرفت. خداداد عزیزی، بازیکن تکنیکی خط حمله ایران و باشگاه بهمن کرج، توانست نظر هیئت داوری AFC را به خود جلب کرده و بیشترین آرا را از آن خود کند.

در این گزینش علی دایی، مهاجم بلندقامت تیم ملی و پرسپولیس رتبه دوم را به خود اختصاص داد. اما رده سوم به کو جئونگ وون از کره جنوبی و باشگاه سئونگنام ایلهوا رسید.

سال ۱۹۹۷: عزیزی و باقری، دوم و سوم شدند

در این سال برای دومین بار دو ایرانی در جمع سه بازیکن اول جای گرفتند. هر چند عنوان نخست از آن بازیکنی از کشورمان نشد، اما خداداد عزیزی و کریم باقری، به مقام دوم و سوم رسیدند.

در حالی‌ که هیدتوشی ناکاتا، بازیکن توانمند ژاپن که در تیم بلمار بازی می‌کرد، عنوان نخست را به دست آورد.

سال ۱۹۹۸: ناکاتا بازهم مرد سال آسیا، غبیت ایرانی‌ها در جمع سه نامزد بر‌تر

در این سال هیچ یک از بازیکنان ایرانی در گروه سه نفره برترین‌های آسیا جای نگرفتند. زیرا هیدتوشی ناکاتا ژاپنی باز هم مرد سال شد. پس از او فان زیهی از چین که در تیم کریستال پالاس انگلیس بازی می‌کرد و جاسم الهویدی، مهاجم تیم ملی کویت و السالمیه، دوم و سوم شدند.

سال ۱۹۹۹: علی دایی دومین طلایی ایران

در این سال فوتبال ایران برای دومین مرتبه در تاریخ توانست عنوان مرد سال را از آن خود کند. پس از خداداد عزیزی که در سال ۱۹۹۶ بهترین بازیکن قاره کهن شد، علی دایی، ملی پوش ایرانی که لژیونری در بوندس‌لیگا و تیم آلمانی «هرتابرلین» بود، ‌ به این افتخار رسید.

در این سال هیدتوشی ناکاتا از ژاپن و سون ون از چین، دوم و سوم شدند.

سال ۲۰۰۰: یک عنوان دیگر برای فوتبال عربستان

در این سال بازیکنی از فوتبال عربستان عنوان بهترین بازیکن قاره را از آن خود کرد. نواف تمیاط که برای الهلال بازی می‌کرد، در گزینش AFC اول شد. هیروشی نانامی و ریوزو موریوکا، ‌هر دو از ژاپن، دوم و سوم شدند.

سال ۲۰۰۱: فان زیهی برای چین افتخارآفرین شد

در این سال فان زیهی از فوتبال چین عنوان مرد سال را کسب کرد. وی به لطف درخشش در تیم دندی‌یونایتد اسکاتلند و بازی در تیم کشورش، به این مهم رسید.

پس از او عبدالله الشیهان از عربستان و لی تای، ستاره تیم لیائونینگ هونگیون چین، دوم و سوم شدند.

سال ۲۰۰۲: اونو از ژاپن اول شد

در این سال شینجی اونو، لژیونر ژاپنی تیم فاینورد رتردام هلند مزد زحمات زیاد خود را با کسب مرد سال قاره گرفت.

وی بیشترین رأی را کسب کرد. پس از او یونیچی ایناموتو از کشورش که در تیم فولام عضو بود، رأی آورد. پله سوم نیز به آن یونگ هووان از کره جنوبی رسید که بازیکن تیم پروجا ایتالیا بود.

سال ۲۰۰۳: سومین عنوان مرد سال برای ایران: مهدوی کیا مرد طلایی شد

پس از خداداد عزیزی و علی دایی، یک عنوان مرد سال دیگر فوتبال قاره آسیا در این سال برای ایران بدست آمد. مهدی مهدوی کیا که در آن هنگام همراه با تیم هامبورگ آلمان در بوندس‌لیگا خوش می‌درخشید، بالا‌تر از سایر رقبا جای گرفت و این افتخار را کسب کرد.

پس از او تردساک چایمان از تایلند و باشگاه تروساسانا و ماکسیم ساتسکیخ از ازبکستان که برای تیم دیناموکیف بازی می‌کرد، در پله دوم و سوم جای گرفتند.

سال ۲۰۰۴: چهارمین عنوان مرد سال با افتخار‌آفرینی علی کریمی

در این سال علی کریمی با بازی‌های خوبی که در تیم الاهلی امارات انجام داد و بعد راهی بوندس‌لیگا آلمان و تیم بایرن‌مونیخ شد، نظر رأی‌دهندگان را از آن خود کرد. این ستاره تکنیکی توانست بالا‌تر از علا هبیل بحرینی (الاهلی منامه) و شونسوکه ناکامورا، بازیکن ژاپنی رجیانا ایتالیا جای گیرد.

سال ۲۰۰۵: عنوان مرد سال برای حمد المنتشری عربستانی

در این سال بازیکنی دیگر از شرق آسیا صاحب افتخار شد. حمد المنتشری که در موفقیت الاتحاد نقش بسزایی داشت، بالا‌تر ازهمه نامزد‌ها ایستاد.

پس از او ماکسیم شاتسکیخ از ازبکستان و تیم دیناموکیف اوکراین و شونسوکه ناکومورا، ستاره تیم ژاپن دوم و سوم شدند.

سال ۲۰۰۶: نخستین عنوان مرد سال برای قطری‌ها!

برای نخستین بار در جریان همه سال‌های که گزینش مرد سال آسیا انجام شد، بازیکنی از قطر توانست در این دوره افتخار‌آفرین شود. خلفان ابراهیم بازیکن شاخص تیم السد و ملی قطر به همین منظور بیشترین رأی را کسب کرد.

اما در این میان نکته جالب حضور بازیکنانی دیگر از کشورهای حوزه خلیج فارس در رده‌های دوم وسوم بود. زیرا بدر المطوی از کویت (القادسیه) و محمد شلهوب از الهلال عربستان، در پله دوم و سوم جای گرفتند.

سال ۲۰۰۷: عنوان نخست برای یک عربستانی

در این سال یاسر القحطانی، بازیکن الهلال عربستان در این دوره بهترین بازیکن سال شد. یونس محمود و نشاط اکرم که همراه تیم ملی عراق در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا در مالزی خوش درخشیدند، دوم و سوم شدند.

سال ۲۰۰۸: جباروف مزدش را گرفت

در این سال سرور جباورف، بازیکن تیم ملی ازبکستان و باشگاه بنیادکار مزد درخشش فراوانش را با کسب عنوان مرد سال گرفت. پس از او اسماعیل مطر از امارات (الوحده) و سباستین سوریا بازیکن تیم القطر دوم و سوم شدند.

سال ۲۰۰۹: یک عنوان دیگر برای ژاپنی‌ها

در این سال یاسوهیتو اندو توانست پس از مدت‌ها ژاپن را به عنوان برساند. او که در تیم گامبا اوزاکا بازی می‌کرد، ۱۲۰ امتیاز گرفت. سید محمد عدنان از بحرین و باشگاه الخور قطر با صد امتیازی شد. البته در این عنوان کنگو ناکامورا از ژاپن که در تیم کاوازاکی فرونتال بازی کرد، با همین میزان امتیاز شریک شد.

سال ۲۰۱۰: فرهاد مجیدی دوم شد

در این سال فرهاد مجیدی، بازیکن پرسابقه ایران و استقلال با نود امتیاز دوم شد و پس از ساسا اوگن هنوسکی از استرالیا (سئونگنام کره، ۱۰۲ امتیاز) جای گرفت.

بدر المطوی از کویت و باشگاه القادسیه با ۸۷ امتیاز سوم شد.

سال ۲۰۱۱: هادی عقیلی دوم شد

در سال گذشته میلادی برای دومین سال پیاپی یک ایرانی در جمع سه بازیکن بر‌تر جای گرفت. این ستاره کسی جز سید هادی عقیلی، مدافع تیم ملی نبود که در العربی قطر بازی کرد و با ۹۵ امتیاز دوم شد. وی پس از سرور جباورف ازبک (صد امتیاز) جای گرفت.

رتبه سوم نیز کیسوکه هوندا از تیم زسکا مسکو و ژاپن با ۸۷ امتیاز شد.

سال ۲۰۱۲: ‌کریمی دوم شد

در گزینش بهترین‌های قاره کهن که در کوالالامپور مالزی انجام گرفت، لی کیون هو بازیکن منتخب AFC برگزیده شد. این اتفاق در حالی روی داد که علی کریمی، ستاره تکنیکی و بین المللی ایران با ۹۴ امتیاز دوم شد و ژنک شی از چین در مکان سوم قرار گرفت.


فهرست برندگان این گزینش براساس کشورهای عضو کنفدراسیون آسیا به این شرح است:

۱ ـ ژاپن: ۶ عنوان نخست، ۳ عنوان دوم، ۵ عنوان سوم

۲–ایران: ۴ عنوان نخست، ۵ عنوان دوم، ۴عنوان سوم

۳ ـ عربستان سعودی: ۴ عنوان نخست، ۲ عنوان دوم، یک عنوان سوم

۴ ـ کره‌جنوبی: ۴ عنوان نخست، یک عنوان دوم، ۲ عنوان سوم

۵ ـ ازبکستان: ۲ عنوان نخست، ۲ عنوان سوم

۶ ـ چین: یک عنوان نخست، یک عنوان دوم، ۳ عنوان سوم

۷ ـ عراق: یک عنوان نخست، یک عنوان دوم، یک عنوان سوم

۸ ـ قطر: ‌یک عنوان نخست، یک عنوان سوم

۹ ـ استرالیا: یک عنوان نخست