PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن V.P.N






    

mafia_2
04-11-2012, 21:46
سلام
من تازگی ویندوز 8 نصب کردم ولی موقعی که V.P.Nرو Connect میکنم اینترنتم قطع میشه و روبه روی SSID Network مینوسه Limited و کلا اینترنتم قطع میشه
کسی میدونه چطور باید حلش کنم ؟ ( دوستان فقط این راه حل نگین که برو توی Properties >Networking>IP V4>Advanced>Use Default gateway رو تیکش بردار چون این کار نمیکنه و ترافیک شبکه رو معمولی انتقال میده نه از روی V.P.N )
کسی راه حلی میدونه ؟

rezaete
05-11-2012, 22:50
واسه منم دقیقا همینجوری میشه :sq_6:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamiti
07-11-2012, 21:10
این راهی نداره؟

کانیسور
08-11-2012, 08:42
دوست عزیز ازکانکشنهای اماده استفاده کن من مشکلی ندارم واز وی پی ان استفاده میکنم درضمن انتی ویروس نصب کنی وی پی وصل نمیشه من از انتی ویروس اواست اخرین نسخه اش استفاده میکنم با هزار دردستر تاراه حلش راپیداکردم تاوی پی ان مشکل نداشته باشه وقتی وصل میکنی انتی ویروس را تنظیمات شخصی رابزن قسمت فایروالش را غیرفعال کن مشکل پیدانمیکنه با وی پی ان من الان از وی پی ان استفاده میکنم نود 32 هم استفاده کردم اخرین نسخه اش مشکلی نداشت

rezaete
11-11-2012, 17:55
من هم کانکشن آماده استفاده می کنم اما این مشکل رو دارم

Mr.foad
13-11-2012, 02:56
ممکنه مشکل از کرک باشه !
منم همین مشکل رو با نسخه ی 32بیتی چند ماه پیش داشتم ! ولی الان نسخه ی 64بیتی رو از میهن دانلود گرفتم با کرک خود میهن دانلود و الان این مشکل رو باهاش ندارم ! ||وی||پی||ان|| راحت وصل میشه و اینترنتو قطع نمیکنه !
البته اینم بگم که کرک جدید تر از اونی که توی میهن دانلود هست هم وجود داره ولی من هنوز امتحانش نکردم !

Mr.foad
13-11-2012, 03:01
اینو یادم رفت بگم !!
توی اون نسخه ی 32 بیتی چند ماه پیش حتی قبل از کرک ویندوز هم همین مشکل وجود داشت !
ولی الان با نصب نسخه ی 64بیتی مشکل من حل شده !

Masoud King
13-11-2012, 18:18
سلام

تو قسمت تب سکیوریتی در Properties کانکشن vpn اون گزینه CHAP رو فعال کنید و همچنین data encryption هم باید غیر فعال باشه..

برای من اینطوری وصل شد

m_sports2006
18-11-2012, 14:45
سلام.من هم همین مشکل را دارم از کانکشن آماده هم استفاده کردم و هم کانکشن دستی هم ساختم نشد
این را هم که گفتین(تو قسمت تب سکیوریتی در Properties کانکشن vpn اون گزینه CHAP رو فعال کنید و همچنین data encryption هم باید غیر فعال باشه) تو کانکشن اماده نیشت

*Batman*
18-11-2012, 19:10
سلام
میگم یکبار امتحانی فایروال ویندوز رو غیر فعال کنید.شاید جواب داد.
سرویسش رو هم Disable کنید!

smohsen
18-11-2012, 21:13
جالبه که تو ویندوز 8 من هر چی serch می کنم فایروال نیست تو ویندوز! نسخه انتر پرایس نصبه

*Batman*
19-11-2012, 07:59
جالبه که تو ویندوز 8 من هر چی serch می کنم فایروال نیست تو ویندوز! نسخه انتر پرایس نصبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Run >> firewall.cpl

smohsen
19-11-2012, 18:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Run >> firewall.cpl

nice troll
پیدا شد:31:

smohsen
19-11-2012, 18:53
و سرانجام چیز پی ان من راه افتاد تو 8
لول هزار تا تغییر دادم اما آخرینش این بود
Under the Security Tab

1. I switched from the VPN type to: PPTP

2. I switched the data encryption to: Optional encryption

3. I changed the "Allow these protocols" to just: CHAP (Challenge Handshake Authentication Protocol)



البته هیچ تضمینی نیست که بعد از ریستارت دوباره کار کنه:sq_24:

m_sports2006
23-11-2012, 12:48
سلام.کسی راه حل دیگه ای پیدا نکرد

SAM_NEVADA
25-11-2012, 18:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پرو...فا...ر جدید هم میتونید استفاده کنید ...برنامه های مترو هم براحتی عمل میکنن

Vahid579
26-11-2012, 20:12
بچه ها من با وی بی ان مشکل دارم. وصل میکنم دیگه اینترنتم کار نمیکنه. چه کار کنم ؟

Jalal
27-11-2012, 14:01
سلام
این مشکل به کرک ارتباط داره

greenwood
29-11-2012, 22:26
سلام دوستان،
من Windows 8 Enterprise Evaluation نصب کردم، تریال 90 روزه دارم استفاده میکنم و هنوز کرک نکردم، فکر میکنم از زمانی که اواست نصب کردم وی پی انم کانکت میشه اما اینترنتم پینگ نمیده!! فایروال اواست رو هم غیر فعال میکنم اما بازم فرقی نمیکنه! اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم!



دوست عزیز ازکانکشنهای اماده استفاده کن من مشکلی ندارم واز وی پی ان استفاده میکنم درضمن انتی ویروس نصب کنی وی پی وصل نمیشه من از انتی ویروس اواست اخرین نسخه اش استفاده میکنم با هزار دردستر تاراه حلش راپیداکردم تاوی پی ان مشکل نداشته باشه وقتی وصل میکنی انتی ویروس را تنظیمات شخصی رابزن قسمت فایروالش را غیرفعال کن مشکل پیدانمیکنه با وی پی ان من الان از وی پی ان استفاده میکنم نود 32 هم استفاده کردم اخرین نسخه اش مشکلی نداشت

کانکشن آماده با دستی فرقی رو ایجاد نمیکنه! فایروال اواست رو هم غیرفعال کردم تاثیری نداشت! کلا آنیستالش میکنم ببینم چی مشه!!


ممکنه مشکل از کرک باشه !
منم همین مشکل رو با نسخه ی 32بیتی چند ماه پیش داشتم ! ولی الان نسخه ی 64بیتی رو از میهن دانلود گرفتم با کرک خود میهن دانلود و الان این مشکل رو باهاش ندارم ! ||وی||پی||ان|| راحت وصل میشه و اینترنتو قطع نمیکنه !
البته اینم بگم که کرک جدید تر از اونی که توی میهن دانلود هست هم وجود داره ولی من هنوز امتحانش نکردم !
توی اون نسخه ی 32 بیتی چند ماه پیش حتی قبل از کرک ویندوز هم همین مشکل وجود داشت !
ولی الان با نصب نسخه ی 64بیتی مشکل من حل شده !


سلام
این مشکل به کرک ارتباط داره

ویندوز من 64بیتی و کرک نشدست و دارم 90 روزه استفاده میکنم، سورس اورجینال مایکروسافته، RTM بود و آپدیتش کردم.


سلام
تو قسمت تب سکیوریتی در Properties کانکشن vpn اون گزینه CHAP رو فعال کنید و همچنین data encryption هم باید غیر فعال باشه..
برای من اینطوری وصل شد


و سرانجام چیز پی ان من راه افتاد تو 8
لول هزار تا تغییر دادم اما آخرینش این بود
Under the Security Tab
1. I switched from the VPN type to: PPTP
2. I switched the data encryption to: Optional encryption
3. I changed the "Allow these protocols" to just: CHAP (Challenge Handshake Authentication Protocol)
البته هیچ تضمینی نیست که بعد از ریستارت دوباره کار کنه:sq_24:

نه تفاوتی ایجاد نکرد واسه من :(


سلام
میگم یکبار امتحانی فایروال ویندوز رو غیر فعال کنید.شاید جواب داد.
سرویسش رو هم Disable کنید!

کلا Private و Public رو Off کردم اما فرقی نکرد،

کانیسور
30-11-2012, 01:02
دوست عزیز من هم اواست نصبکردم هم از وی پی ان استفاده میکنم مننظورم وقتی اواست رانصب میکنی تنظیمات پیش فرض رانزن تنظیمات شخصی توقسمت اختصاصی فایروالش رخذف کن حل میشه چون اگه فایروالش رانصب کنی باا فایروال ویندوز مشکل ایجاد میکنه و وی پی رابلاک میکنه

fanoudi
30-11-2012, 21:54
سلام دوستان کل تایپک رو خوندم چی**ز پی ان من در اوایل اینجوری نبود بعد مدتی به این مشکل برخوردم ،فایروال هم خاموش کردم مشکل حل نشد لطفا اگر کسی به ذهنش هر چی میرسه بگه موندم چه کار کنم ؟ نصب ویندوز 8 هم پشیمون هستم یک سری مشکلات دیگر هم داره که بگذریم . اگه این یکی درست نشه حتما میرم سراغ ویندوز 7 سابق

greenwood
01-12-2012, 00:04
دوست عزیز من هم اواست نصبکردم هم از وی پی ان استفاده میکنم مننظورم وقتی اواست رانصب میکنی تنظیمات پیش فرض رانزن تنظیمات شخصی توقسمت اختصاصی فایروالش رخذف کن حل میشه چون اگه فایروالش رانصب کنی باا فایروال ویندوز مشکل ایجاد میکنه و وی پی رابلاک میکنه

درسته، فایروال اواست رو حذف کردم مشکلم برطرف شد، ممنون از راهنماییت دوست عزیز

david-ebi
01-12-2012, 04:50
دوستان کسی نمیدونه که آیا س.ا.ک.س هم تو ویندوز8 مشکل داره یا نه؟

qazy
07-12-2012, 15:36
دوستان کسی نمیدونه که آیا س.ا.ک.س هم تو ویندوز8 مشکل داره یا نه؟
سلام.نه من دارم استفاده میکنم و مشکلی نیست

hohod
08-12-2012, 20:22
با سلام اشتباه بود

ali_reza_1899
08-12-2012, 23:43
سلام منم تمام این مشکلات رو داشتم ولی فقط با این راه که رفتم درست شد On the VPN Connection properties: -> Networking -> Internet Protocol Version 4 -> Advanced... -> Unceck "Use default gateway on remote network" دیدم اینجا خیلی ها این مشکل رو دارن گفتم بزارم براشون تا مشکلشون حل بشه

غم زرد
09-12-2012, 11:53
سلام منم تمام این مشکلات رو داشتم ولی فقط با این راه که رفتم درست شد On the VPN Connection properties: -> Networking -> Internet Protocol Version 4 -> Advanced... -> Unceck "Use default gateway on remote network" دیدم اینجا خیلی ها این مشکل رو دارن گفتم بزارم براشون تا مشکلشون حل بشه

دوست گرامی اینطوری وصل می شه اما دیگه vpn ماهیت خودش از دست می ده و قادر به عبور از ... نیست
من همچنان این مشکل دارم یه مدت اینطوری شده اوایل وصل می شد هرکاری می کنم درست نمی شه. روی لپ تاپ که 64 بیت مشکلی نداره

Jalal
10-12-2012, 15:03
دوستانی که مشکل دارن Hyper-V رو فعال کنن و نتیجه رو همینجا بگین

اینم مسیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p30worlf
11-12-2012, 16:22
درست نشد دوست من

p30worlf
11-12-2012, 16:24
راستی چه طور پس من به مدت دو هفته از vp به دون مشکل استفاده کردم ولی الان اصلا وصل نمی شود وارور 807 می ده

ali_reza_1899
11-12-2012, 21:48
دوست گرامی اینطوری وصل می شه اما دیگه vpn ماهیت خودش از دست می ده و قادر به عبور از ... نیست
من همچنان این مشکل دارم یه مدت اینطوری شده اوایل وصل می شد هرکاری می کنم درست نمی شه. روی لپ تاپ که 64 بیت مشکلی نداره

متاسفانه حق با شماست اینجوری فقط مشکل limited حل شد ولی وی پی ان کار نمیکنه
برای من خیلی جالبه من به مدت 1 ماه داشتم کار میکردم هیچ مشکلی نبود یه هو خراب شد!!
جالبیش اینه دیروز خود بخود درست شد ولی ریست که کردم دوباره کار نمیکنه واقعا عصبیم کرده!!!

mosc5
13-12-2012, 11:25
سلام
دوستان من چندی پیش ویندوز 8 را نصب کردم
هنگامی که فایروال آواست را نصب میکنم و#ی پ#ی ا#ن ام بلاک یا غیر فعال می شود.
کسی راهی سراغ داره که بشود در کنار آواست از و#ی پ#ی ا#ن هم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟
و#ی پ#ی ا#ن را صرفا برای آپدیت آواست میخاهم...

mosc5
13-12-2012, 11:43
و سرانجام چیز پی ان من راه افتاد تو 8
لول هزار تا تغییر دادم اما آخرینش این بود
Under the Security Tab

1. I switched from the VPN type to: PPTP

2. I switched the data encryption to: Optional encryption

3. I changed the "Allow these protocols" to just: CHAP (Challenge Handshake Authentication Protocol)



البته هیچ تضمینی نیست که بعد از ریستارت دوباره کار کنه:sq_24:

البته از من روی no encryption allowed هم جواب داد.

zmrking
16-12-2012, 20:24
سلام
هنوز راهی نیست؟
همه کارهارو انجام دادم ولی درست نشد
فکر کنم از موقعی که microsoft secuirity essential رو ریختم اینجوری شد
پاکش کنم؟

GGAMERR
25-12-2012, 19:14
سلام دوستان
من هم این مشکل خیلی داشتم هم میخواستم از ویندوز8 استفاده کنم هم این مشکل خیلی دردسر ساز بود واسم ولی بلخره تو یک سایت فارسی زبان پیداش کردم که خیلی جامع عالی توضیع دادتش حتی نحوه استفاده از Windows Store رو هم به صورت کامل توش توضیح داده.:n19::n19:
خیلی هم راحت هست فقط باید یک آی پی تغییر بدید همه چی حل میشه!!! :n16:
اینم لینک سایت خودتون برین داخلش کامل نوشته باید چیکار کنین :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p30worlf
26-12-2012, 23:59
دوست من برای من که خل نشد اگر امکان دارد خودتان مراخل را بگویید ممنون از شما دوست من

arman1133
27-12-2012, 03:19
سلام دوستان
من هم این مشکل خیلی داشتم هم میخواستم از ویندوز8 استفاده کنم هم این مشکل خیلی دردسر ساز بود واسم ولی بلخره تو یک سایت فارسی زبان پیداش کردم که خیلی جامع عالی توضیع دادتش حتی نحوه استفاده از Windows Store رو هم به صورت کامل توش توضیح داده.:n19::n19:
خیلی هم راحت هست فقط باید یک آی پی تغییر بدید همه چی حل میشه!!! :n16:
اینم لینک سایت خودتون برین داخلش کامل نوشته باید چیکار کنین :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



دوست عزیز میتونید توضیح بدی ما که دقیقاًاین کار را انجام دادیم دیگه به وی پی ان وصل نمیشه.و ارور 691 میده

GGAMERR
27-12-2012, 21:04
باید یک آی پی توی رنج آی پی همون آی اس پی که دارین ازش وی پی ان میگیرین بدید دیگه کاری نداره که خود سایت کاملا تصویری نشون داده!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم اگه جای خاصی توش مشکل دارید بگید من واستون حلش کنم!؟!؟
درزم بدون این تغییرات چک کنین اول ببینین آی پی که بتون میده مثل عکس های این سایت اولین عکسش که گذاشته نشون داده ببینید آی پیتون چرت پرت هست یا نه اگه هست مشکلتون از این راه حل حل میشه! :n16:
البته من تمام دوستام این مشکل داشتن همین کارایی که این سایت گفته رو انجام دادن همشون اوکی شدن! :n13:
اررور 691!! متنشو بزار اررور ها رو کدشو یادم نیست!

GGAMERR
27-12-2012, 22:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این عکسو میگم چک کنین ببینین آی پی که واستون زده چنده وقتی بدون تغییرات کانکت میشید!
@arman1133 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
شما قبل از اینکه تغییرات انجام بدی وی پی ان کاننکت میشد؟ یا وقتی تغییرات انجام دادی دیگه اررور میداد کانکت نشد!؟

mosc5
30-12-2012, 10:26
آموزش ساخت کانکشن وی پی ان در ویندوز 8 vpn in windows 8
نکته : هنگام نصب آنتی ویروس هایی مانند آواست در بخش کاستمایز (custom)فایروال را نصب نکنید زیرا با فایروال ویندوز تداخل ایجاد میکند.
1.در قسمت سرچ ویندوز vpn را تایپ کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2. دستورات را مطابق تصویر دنبال کنید (آدرس اینترنتی ای که از شرکت ارائه سرویس دریافت نموده اید را در قسمت 1 وارد کنید).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3. بر روی کانکشن کلیک راست کنید و دستورات را مطابق تصویر دنبال کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4. دستورات و گزینه ها را مطابق تصاویر دنبال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5. با کلیک کردن روی کانکشن یوزرنیم و پسووردی که از شرکت ارائه سرویس دریافت نموده اید را وارد کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6. شما به وی پی ان کانکت شده اید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید

nava82
02-01-2013, 14:00
mosc5 عزیز ممنون از جوابتون ولی تو آخرین تصویر شما هم این مشکل رو دارید که با اتصال وی پی اتصال اینترنت لیمیت میشهمنم این مشکل رو دارم و تا حالا نتونستم حلش کنم

arman1133
02-01-2013, 21:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این عکسو میگم چک کنین ببینین آی پی که واستون زده چنده وقتی بدون تغییرات کانکت میشید!
@arman1133 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
شما قبل از اینکه تغییرات انجام بدی وی پی ان کاننکت میشد؟ یا وقتی تغییرات انجام دادی دیگه اررور میداد کانکت نشد!؟

دوست عزیز قبل از اینکه وصل بشم ip من در کانکشن وی پی ان همین جایی که گفتید 192.168.1.7 هست.ip خود سرور وی پی ان هم 80.84.63.252 هست حالا من هر ip اونطور که شما گفتید در تنظیمات وی پی ان (ای پی دادم در رنج مورد نظر) اما وصل نشد.

Tenhi
03-01-2013, 00:57
هرچی رئش تو این 5 ص بود جواب نداد آنتی ویروسمو پاک کردم درست شد (norton internet security)

mosc5
04-01-2013, 15:29
mosc5 عزیز ممنون از جوابتون ولی تو آخرین تصویر شما هم این مشکل رو دارید که با اتصال وی پی اتصال اینترنت لیمیت میشهمنم این مشکل رو دارم و تا حالا نتونستم حلش کنم
دوست خوبم اول خودم هم فکر میکردم این یک مشکل هست اما در ویندوز 8 پس از کانکت به اینترنت از طریق ... همیشه این رو مشاهده میکنید با این وجود به راحتی میتونید بدون هیچ مشکلی برید توی ایترنت .
من این رو امتحان کردم.
:n01::n01:

mosc5
04-01-2013, 15:54
دقت کنید که اگه تمایل به استفاده از ... دارید از آنتی ویروس آواست استفاده نکنید.
چرا که آواست ... را بلاک می کند. و تا کنون راه حلی برای این مشکل پیدانشده.

mosc5
23-01-2013, 18:59
اولین و بهترین راه حل برای برطرف کردن مشکل آواست با وی پی ان را در مکاتباتم با آواست پیدا کردم.
برای اینکار باید avast! NDIS filter driver را در مسیر زیر uncheck یا unistall کنید.
Control Panel\Network and Internet\Network Connections\Right click your network adapter and choose Properties.
در این مسیر روی کانکشن اصلی خود راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید.

palma
08-02-2013, 00:54
مشکل من یک چیز عجیب و غریبه. با آموزشهای توی این تاپیک مشکلم با قطع شدن اینترنت وقتی وی---ان وصل میشه حل شد گرچه همچنان نتورک لیمیتد هست، ولی مشکل عجیبی که دارم اینه که بعد از اتصال وی---ان، بعضی سایت‌ها بعضی مواقع باز میشن و بعضی مواقع مرورگر میگه همچین چیزی پیدا نشد. توی سایت های مثل فی-س---ب-و---ک بعضی عکسها لود میشن و بعضیها اصلا نمیشن و وقتی مسیرشون رو کپی میکنی میگه همچین مسیری پیدا نشد. با همین وی---ان نه توی لینوکس فدورا مشکل دارم، نه توی ابونتو، نه توی ویندوز اکس پی!! نسخه ویندوز هم ۳۲ بیتی دریاسافت هست که با کرکی که خود پی سی ورلد گذاشته اکتیو شده !! اصلا نمیفهمم چرا اینجوریه

sunn
08-02-2013, 19:29
سلام
تمام این تاپیکها رو خوندم از اولتا اخر اما هیچ کدوم جواب ندادن حالا توصیه شما چیه؟

rexhunter
16-02-2013, 22:36
ای بابا ما همه این کارا رو کردیم هیچی نشد کمکککککککککککک :n30::n30::n28::n28::n30::n30:

palma
17-02-2013, 01:35
مشکل من با انجام این کارها + تنظیم دی‌ان‌اس به صورت دستی حل شد

hamed_sd
26-04-2013, 09:21
سلام دوستان بنده به جرات میتونم بگم که شاید اولین نفری باشم که راه حل این مشکل رو بصورت اساسی کشف کردم /

برای حل اساسی مشکل شما باید 2 تا کار کوچیک انجام بدین و 2 تا از سرویس های ویندوز رو فعال کنین !!

برای این کار ابتدا وارد کنترل پنل شده و ما بقی کارها عینا مثل تصاویر زیر انجام دهید :


1-

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



3- در داخل منوی services بدنبال 2 گزینه زیر بگردید :





[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


و گزینه


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]





4 - روی هر یک از گزینه های بالا کلیک راست کرده و روی حالت اتوماتیک تنظیم کنید و استارت رو بزنید مثل تصاویر زیر :





الف )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ب )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



خوب اگه الان یکبار چیز پی ان خودتونو ریستارت کنید میبینید که دیگه اینترنت شما قطع و یا همون Limited نمیشه !! :n02::n06:

HGH 878
16-05-2013, 01:59
داداش دمت گرم . ما تو زندگیمون تو تنها جایی که محدودیت نداشتیم.ویندوز بود که اونم ازمون گرفتن.
(آدم همیشه تو محدودیت ها ستاره میشه):n06::n06:

jefri6
16-05-2013, 21:18
بادتشکر ولی جواب نداد برای من....

mohammadi_4u
16-05-2013, 21:25
سلام تست نکردم ولی
منم به جرأت میگم با فعال کردن این سرویس انچنان -- میشوید که نفهمید از کجا اومد!

TapatalK

jefri6
22-05-2013, 20:23
سلام تست نکردم ولی
منم به جرأت میگم با فعال کردن این سرویس انچنان -- میشوید که نفهمید از کجا اومد!

TapatalK

میشه بگید انچنان چی میشیم؟

RCwown
27-05-2013, 18:44
جلال / Hyper-V Paltfrom فعال نسیت
disbaled
روش enbale ککردن رو لطف کن مرسی

befermatooo
25-12-2013, 01:02
دوستان بلاخره حل شد .

کل اینترنت رو گشته بودم و نمیشد .

اما فقط آنتی ویروسم رو حذف کردم دیدم وصل شد !

نود32 داشتم .

saeed_vb_vb
13-10-2014, 21:28
با سلام به همه دوستان من یک مشکل عجیب دارم.
همیشه از کانکشن اماده وی پیی انن استفاده میکردم تا یک بار که امدم استفاده کنم دیدم بعد از دوبار کیک روی کانکشن چراغ هارد روشن شد و بعد 4 دقیقه این پیغام نمیاش داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رفتم توی دیوایس منیجر اینا دیدم که قبلا نبود و هرکاری هم کردم پاک نشدن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی چراغ هارد روشن بود اینم از تسک منیجر گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالب اینجاست اوپن وی پیی ان و .... هم کار نمیدن دیگه.وهر بار روی اون کانکشن اماده کلیک میکنم بازم همون اتفاقات میفته
درضمن وقتی Network and Sharing میزنم باز بشه حدود 4 دقیقه سیستم هنگ میکنه و چراغ هاد هم روشن میمونه بعدشم که باز میشه هر گزینه ای که داخلش کلیک کنم باز هم هنگ و بعد 4 دقیقه فرمان اجرا میشه.والله عیب عجیبه
ممنون از راهنماییتون