PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا ماینوکسیدیل باعث افزایش تستسترون میشه؟

fori1369
29-09-2012, 19:45
سلام عزیزان...من به دلیل مشکل کمبود ریش سر خود حدود 2 هفته است که از محلول ماینوکسیدیل استفاده میکنم... دیدم زیاد فایده نداشت به دکتر مراجعه و آزمایش تستسترون دادم...نتیجه آزمایش 9.4‎ ng/mlرو نشون میده... پزشک عمومی گفت من حتی از نرمال هم بیشتر تستسترون دارم و گفتند به متخصص غدد مراجعه کنم... من هم همین کار رو خواهم کرد ولی قبلش این سوال برام پیش اومده که آیا این ماینوکسیدیل 5 درصدی که من تا قبل آزمایش به صورتم می مالیدم باعث این افزایش تستسترون شده یا ماینوکسیدیل روی میزان تستسترون تاثیر نداره؟و آیا مصرف ماینوکسیدیل رو متوقف کنم و بعد به متخصص غدد مراجعه کنم؟

behbod1
29-09-2012, 20:06
دوست عزیز منم این مشکل رو دارم (کمبود ریش) لطفا اگه فهمیدی مشکلت چی بوده همینجا اعلام کن
امیدوارم مشکلت برطرف بشه

fori1369
29-09-2012, 20:43
دوست عزیز منم این مشکل رو دارم (کمبود ریش) لطفا اگه فهمیدی مشکلت چی بوده همینجا اعلام کنامیدوارم مشکلت برطرف بشهسلام... ببخشید در مقابل سایر عزیزان بزرگوار نظر میدم من خیلی جستجو کردم... 2 تا راه کلی داره... یکی بری سمت داروهای مالیدنی مثل همین ماینوکسیدیل یا رزماری یا دنبلان یا قرص ضد بارداری... که اینها معلوم نیست جواب بده و شانسی هستش... یه راه هم اینکه اول به متخصص غدد مراجعه کنیم و موضوع رو مطرح کنیم و آزمایش خون دقیق مشخص میکنه آیا مشکل هورمونیه یا نه. چون واسه ما مردا این هورمون حساس و حیاتیه پیشنهاد میکنم به دکتر غدد مراجعه بشه تا دلیلش روشن بشه... اگر به فرض دکتر غدد گفت آقا شما نرمالی بعد باید رفت پیش دکتر پوست و مو... داداش از من میشنوی یه متخصص غدد برو تا واقعا مشکل ریشت مشخص بشه... من خودم عین تو درگیرشم... فعلا با داروی مالیدنی به جای نرسیدم... میخوام برم دکتر غدد... اگر مشکلم حل شد میگم چطوری شده.

behbod1
29-09-2012, 21:35
داداش من 1 ماه پیش بخاطر جوشام رفتم دکتر پوست و مو در مورد این موضوع هم بهش گفتم اونم یه ژل مالیدنی داد به اسم DUCRAY میگفت خیلی هم قویه 24000 تومنم پولش شد
الان دارم استفاده میکنم ولی تا الان 1 ماه گذشته و تاثیری ندیدم
حالا شما برو دکتر غدد ببین چی میگه منم فکر کنم باید برم ولی من میخواستم برم دکتر ژنتیک
البته من به جز همین کمبود ریش هیچ مشکل دیگه ای ندارم

fori1369
29-09-2012, 21:42
داداش من 1 ماه پیش بخاطر جوشام رفتم دکتر پوست و مو در مورد این موضوع هم بهش گفتم اونم یه ژل مالیدنی داد به اسم DUCRAY میگفت خیلی هم قویه 24000 تومنم پولش شدالان دارم استفاده میکنم ولی تا الان 1 ماه گذشته و تاثیری ندیدمحالا شما برو دکتر غدد ببین چی میگه منم فکر کنم باید برم ولی من میخواستم برم دکتر ژنتیکالبته من به جز همین کمبود ریش هیچ مشکل دیگه ای ندارممن غدد رو میرم ... باشه داداش... نتیجه ش رو بهت میگم

fori1369
29-09-2012, 22:04
فقط دوستان لطفا بگید آیا استفاده ماینوکسیدیل روی تستسترون تاثیر داره یا نه؟ اینکه تستسترون من بالاست آیا به خاطر استفاده از ماینوکسیدیل هستش؟

alowolf
15-02-2013, 00:26
من پیش یکی ازبهترین دکترهای غدد ایران (دکتر جزایری)رفتم گفت تا دو ماه هرروز صورتم رو بتراشم و تا شش ماه روزی2بار ماینوکسیدیل 3% استفاده کنم.باید توجه داشته باشی اثر دارو کند اما دائمی هستش قرار نیست بک شبه معجزه بشه دکتر به من گفت برای دور بعدی درمان 6ماه بعد بیا.

S0R3N4
15-02-2013, 15:08
من پیش یکی ازبهترین دکترهای غدد ایران (دکتر جزایری)رفتم گفت تا دو ماه هرروز صورتم رو بتراشم و تا شش ماه روزی2بار ماینوکسیدیل 3% استفاده کنم.باید توجه داشته باشی اثر دارو کند اما دائمی هستش قرار نیست بک شبه معجزه بشه دکتر به من گفت برای دور بعدی درمان 6ماه بعد بیا.

احتمالا منظورتون ماینوکسیدیل 2% هست دیگه؟؟نه؟ چون فقط 2% و 5% از این دارو موجوده!!

------------

ماینوکسیدیل دوره فاز رشد فعال مو(Anagen) را افزایش داده و باعث بزرگ شدن موهای نازک شده(موهای مینیاتوری) میشود.بعنی موها بلندتر و کلفت تر میشوند. مکانیسم دقیق اثربخشی ماینوکسیدیل معلوم نیست.
یک یا دومرتبه دریک روز هربار یک سی سی یا 15 قطره روی پوست سر خشک با قطره چکان ریخته شودو برای توزیع بهتر کمی ماساژ داده شود.در مورد ماینوکسیدیل هایی که حالت اسپری دارند هر بار باید 7 پاف استفاده شود.یک ساعت زمان برای جذب ماینوکسیدیل لازم است.اگردراین مدت موها دوباره خیس شد،باید ماینوکسیدیل را دوباره تجدید کرد بعد ازیک ساعت میتوان حمام کرد.البته دوش گرفتن بعداز استفاده ازماینوکسیدیل الزامی نیست.
سازمان غذا وداروی آمریکا ماینوکسیدیل 2% را برای خانمها و 5% را برای آقایان تائیدکرده است.ولی باتشخیص پژشک میتوان 5% رابرای خانمها نیز استفاده نمود.

در مورد مصرف ماینوکسیدیل در درمان ریزش مو باید خیلی صبور بود.ماینوکسیدیل در ماه اول مصرف ریزش را تشدید میکند و همین امر باعث میشود که بسیاری از افراد درمان را قطع کنند. لازم است که درمان مینوکسیدیل ادامه یابد تا به تدریج ریزش مو کم شود. اوج اثر ماینوکسیدیل 6تا12هفته بعد از مصرف ماینوکسیدیل ظاهر میشود.اگرچه ممکن است اثرات مثبت آن خیلی زودتر شروع شود.

در کل به نظرم شما پیش یک متخصص پوست و مو مجرب میرفتید تا دلیل ریزش موی شما بررسی بشه و پیدا شه و سپس درمان آن با توجه به نوع مشکل آغاز شه بسیار موثر تر بود...
خیلی وقتها ما نیاز به استفاده از یک داروی موضعی برای جلوگیری از ریزش یا افزایش مو نخواهیم داشت و باید مشکل را در داخل بدن(غدد های داخلی و مشکلات تغذیه ای و مشکلات وراثتی و.... جستجو کرد)
پس ابتدا باید دلیل مشکل رو پیدا کرد پس از بررسی...
سپس برای این مشکل دارو مصرف کرد!!

خود هورمون مردانه(تستسترون) که می تواند به دی هیدروتستسترون(DHT) تبدیل شود، یکی از دلائل اصلی است.این هورمون هچنین می تواند توسط آدرنال و پوست سر هم ساخته شود.

و در آخر هم عرض کنم که ماینوکسدیل دارویی است که مداوم باید مصرف بشه...
در صورتی که فولیکول مو هنوز در آن ناحیه وجود داشته باشد و از بین نرفته باشه موثر واقع خواهد شد....
اما حتما و حتما باید مرتب در طول دوره ی درمان مصرف شه و اکیدا توصیه میکنم اگر تحت درمان با این دارو هستید حتی یک نوبت از مصرف این دارو غافل نشید...

safe2012
18-10-2013, 19:44
این مسئله ژنتیکیه! من افرادی رو دیدم و می‌شناسم که از سن 14 سالگی بطور کامل ریش داشتند (مثل یک مرد کامل).
فکر نمی‌کنم داروهای موضعی روی این مسئله تأثیری داشته باشه.

apadana34
19-10-2013, 10:11
من کمی از موها هم ریخته بود پیش یه دکتر رفتم و با چند تا سوال و بدون اینکه ازمایشی انجام بشه بهم ماینوکسیدیل 5 و قرص فین پشیا داد یک ماه است که دارم استفاده می کنم و موهام هرجا که ان را ریخته بودم بیشتر ریخته و الان بدتر برام به یه ترس تبدیل شده . می خوام این دارو را قطع کنم و برم پیش یه دکتر که اول علت ریزش مو را بررسی کنه بعد دارو بده اما دو تا سوال داشتم

1- الان من مصرف این ماینوکسیدیل را قطع کنم تا چند روز برم دکتر و دوباره درمان جدید را شروع کنم ریزش موهام بخاطر قطع دارو بدتر نمی شه
2- برای بررسی علت ریزش مو معمولا ازمایش خون یا غدد می دن انگار ، اما من جایی خواندم که می ان مو را می چینن و با انالیز کردن مواد داخل ان پی می برن سطح مواد معدنی ات کمه یا خیر. من برای هرکدام دکتر سراغ دارم اما کدام روش مطمئن تره

safe2012
19-10-2013, 11:34
اصل مصرف ماینوکسیدیل برای موی سر هستش و افزایش ریزش مو طبق نوشته‌ای که در برگه اون دیدم، طبیعیه.

hesam_a_r
09-11-2013, 20:46
ماینوکسیدیل داروی فشار خون بوده ولی در بیماران مصرف کننده شاهد در امدن موهای کرک مانند شد که علت ان باز کردن عروق و نتیجتا کاهش فشار خون میشه این گشادی رگها باعث خون رسانی به فولیکول مو شده و رشد ان اغاز میگردد-داروی موثر بر تستسترون فیناستراید

jixovich
25-03-2016, 02:21
دوست عزیز منم این مشکل رو دارم (کمبود ریش) لطفا اگه فهمیدی مشکلت چی بوده همینجا اعلام کن
امیدوارم مشکلت برطرف بشه

سلام من حدود 6 ماه از ماینکسیدیل 5 استفاده کردم تا ثیر نداشت البته نا مرتب و فقط یک بار قبل خواب دوباره یک ماه مرتب دو بار در روز هر 12 ساعت روی صورتم استفاده کردم الان واقعا دارم تاثیرشو میبینم باید ناحیه ای که دارو میزنی رو ماساژ هم بدی .
نا امید نباشید.البته من میدونم که باید برم دکتر چون به نظرم مشکلم غددی باشه.