مشاهده نسخه کامل
: نظر سنجی:شما چه روش تغذیه ای را دنبال می کنید؟
begotten
08-09-2012, 16:24
سلام.
تو این تاپیک می خوایم ببینیم هر کی چه روش تغذیه ای داره و چرا و چجوری فکر می کنه که روش اون بهترین روش تغذیه است.
مثلا یه فرد میگه من فلان تغذیه رو دارم چون به این دلایل درسته و سایر روش ها این اشکالات رو دارند و با بیان مطالبی سای روش ها رو نقد می کنه.
در ضمن در مورد هر روش پرسش هایی رو مطرح می کنیم تا بقیه پاسخ بدن و در مورد موضوعات مختلف بحث می کنیم.
امید وارم استقبال بشه تا همه بتونن با دید باز تر و آگاهانه تر و با اطلاعات بیشتری نسبت به تغذیه ی خودشون تصمیم بگیرند.
در ضمن یادتون نره تو نظر سنجی شرکت کنید.
:20:
begotten
08-09-2012, 17:20
من اول خودم رو بگم.
من خام گیاه خوارم.
با خوندن کتاب های انسان و حیوان(صادق هدایت)- قابلمه رو فراموش کن(هلموت واند میکر)- خام خواری( آرشاویر در آوانسیان) با گیاه خواری و بعد خام گیاه خواری آشنا شدم و با مطالعه و تحقیق زیاد درباره ی مزایا معایب و... به این نتیجه رسیدم که خام گیاه خواری تغذیه ی طبیعی و مناسب انسان هست.
برای خام گیاه خوار شدن دلایل مختلفی وجود داره مثل:سلامتی و شادابی و پر انرژی بودن, پوست شاداب تناسب اندام, کاهش استرس,دوری از بیماری هاو...
جالبه بدونید تعداد زیادی از افرادی که تغذیه ی خودشون رو به خام گیاه خواری تغییر می دن با انگیزه ی درمان بیماری های مختلف از جمله سرطان هست.
البته من خودم جزء این دسته نیستم و من با انگیزه ی شاداب تر شدن و حفظ سلامتی در طول زندگی خام گیاه خوار شدم.
برای شروع آشنایی با خام گیاه خواری مطالعه ی کتاب خام خواری از مرحوم آوانسیان رو پیشنهاد می کنم که برای دریافت تو اینترنت موجوده و با یه جستجو ی ساده گیر میاد.
M . Sayid
08-09-2012, 19:04
راستش تو سلف دانشگاه یه چیزایی بهمون دادن که اصلا معلوم نبود چیه :دی
گوشت چه جونوری بود ؟ چمن کودوم پارک بود ؟؟ چرا خواب آلود می شدیم بعدش :دی
begotten
10-09-2012, 21:08
از دوستانی که رای میدن می خوام که دلیل انتخاب نوع تغذیه ی خودشون رو هم بگن.
اگه هم دلیلی ندارند و صرفا به جهت عادت و عدم اطلاع از سایر روش های تغذیه ای هست که روش فعلی رو دنبال می کنند این مطلب رو ذکر کنند تا بییم نظر هر کی در مورد نوع تغذیه ی خودش چیه.
راستی این رو هم بگم که همه چیز خواری یعنی همون روشی که امروزه اکثر مردم دنبال می کنند و یعنی خوردن لبنیات تخم مرغ گوشت میوه و در کل یعنی مصرف محصولات حیوانی و گیاهی.
begotten
30-09-2012, 14:24
Forks Over Knives 2011 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Warning - This movie could save your life
هشدار:این فیلم می تواند زندگی شما را نجات دهد!
rogert ebert:"here is a film that could save your life."
راجر ایبرت:این فیلمیه که می تونه رندگی تون رو نجات بده.
-توضیح:این فیلم مستند این ادعا رو مورد بررسی قرار میده که اکثر(اگر نه همه ی) بیماری هایی که از اون رنج می بریم رو میشه با عدم مصرف مواد حیوانی و مواد کارخانه ای, تحت کنترل در اورد و درمان کرد.
-مستند عالی ای هست توصیه مي کنم حتما ببینید مخصوصا اگه:
-هر گونه بیماری سرطان یا مشکلی دارید.
-اضافه وزن دارید.
-فکر می کنید گوشت و لبنیات برای بدن لازم و مفیده.
-و كلا اگه می خواید راه سالم و سلامت شدن رو پیدا کنید.
دوستان اگه بحث یا سوالی داشتند مطرح کنند.:11:
Saeed System
07-10-2012, 01:55
من همه چیز خوارم ولی اصلا فکر نمیکنم که بهترین روشه..ولی رو هم رفته سعی میکنم از چربی دوری کنم و غذام کم روغن باشه...ولی با این حال خیلی ناراضیم و تغذیم باعث چاقیم شده...دوست دارم رژیم غذایی بگیرم گیاه خوار بشم که لاغر بشم..الان 117 کیلوئم با قد 185 البته خیلی تو پرم یه جورایی انگار بدنسازی رفتم شیکم زیاد ندارم نسبت به وزنم ..
حقیقتش 1 بار رژیم گرفتم زد به اعصابم...چون اعصابم حساسه..رزیم میگیرم میزنه به اعصابم خیلی استرسم زیاد میشه و زهر ما رمیشه زندگی...
ولی اگر رژیم خوبی باشه و حدالمکان توش قرص ضد افسردگی هم باشه مثل فلوکستین که بتونه سروتونین ها ی مغرمو نگه داره برام تا اظطراب نکنم خیلی خوب میشه..
خیلی دوست دارم 1 رژیم برام بنویسید اگر ممکنه که شروع کنم به لاغری چون شما مطالعات زیادی کردید...1 بارم 2 سال پیش 130 کیلو بودم رفتم دکت رجواهریان متخصص تغذیه رسیدم به 98 کیلو و خیلی لاغر کردم...ولی باز داره بر می گرده چاقیم به دلیل کم تحرکیم..
دلیل کم تحرکیم اینه که بیورن ا زخونه نمیتونم برم چون اضطراب اجتماعی دارم و اصلا نمیتونم برم بیرون از خونه...ولی سعی می کنم که غذا کم بخورم ..
ولی خواهشمندم اگر روشی هست یا رژیمی گیاه خواری یا روشی سالم برای لاغر شدن دریغ نکنید..
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
begotten
08-10-2012, 00:40
من همه چیز خوارم ولی اصلا فکر نمیکنم که بهترین روشه..ولی رو هم رفته سعی میکنم از چربی دوری کنم و غذام کم روغن باشه...ولی با این حال خیلی ناراضیم و تغذیم باعث چاقیم شده...دوست دارم رژیم غذایی بگیرم گیاه خوار بشم که لاغر بشم..الان 117 کیلوئم با قد 185 البته خیلی تو پرم یه جورایی انگار بدنسازی رفتم شیکم زیاد ندارم نسبت به وزنم ..
حقیقتش 1 بار رژیم گرفتم زد به اعصابم...چون اعصابم حساسه..رزیم میگیرم میزنه به اعصابم خیلی استرسم زیاد میشه و زهر ما رمیشه زندگی...
ولی اگر رژیم خوبی باشه و حدالمکان توش قرص ضد افسردگی هم باشه مثل فلوکستین که بتونه سروتونین ها ی مغرمو نگه داره برام تا اظطراب نکنم خیلی خوب میشه..
خیلی دوست دارم 1 رژیم برام بنویسید اگر ممکنه که شروع کنم به لاغری چون شما مطالعات زیادی کردید...1 بارم 2 سال پیش 130 کیلو بودم رفتم دکت رجواهریان متخصص تغذیه رسیدم به 98 کیلو و خیلی لاغر کردم...ولی باز داره بر می گرده چاقیم به دلیل کم تحرکیم..
دلیل کم تحرکیم اینه که بیورن ا زخونه نمیتونم برم چون اضطراب اجتماعی دارم و اصلا نمیتونم برم بیرون از خونه...ولی سعی می کنم که غذا کم بخورم ..
ولی خواهشمندم اگر روشی هست یا رژیمی گیاه خواری یا روشی سالم برای لاغر شدن دریغ نکنید..
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد من به شما خام گیاه خواری هست.
مطمئن باشید با این روش شما به وزن ایده ال می رسید.
برنامه ی من برای شما:
1-فقط مصرف میوه وسبزیجات خام مجاز هست.
2-هر گونه غذای پخته(چه گیاهی چه حیوانی),لبنیات,تخم مرغ,نمک و... ممنوع هست.
3-می تونید هر مقداری که می خواید میوه و سبزی بخورید.
4-فقط در مصرف مغز ها زیاده روی نکنید.
لازمه بگم که خام گیاه خواری رژیم کوتاه مدت نیست بلکه سبک زندگی(life style) هست و شما می تونید اون رو تا اخر عمر ادامه بدید و از سلامتی تون لذت ببرید.
بعد از چند روز شاهد شروع شدن کاهش وزن خواهيد بود و به سرعت لاغر تر میشید.
برای شروع آشنایی با خام گیاه خواری مطالعه ی کتاب خام خواری از مرحوم آوانسیان رو پیشنهاد می کنم که برای دریافت تو اینترنت موجوده و با یه جستجو ی ساده گیر میاد.
همون طور که گفتم حتما این کتاب رو بخونید مخصوصا بخش عکس العمل ها رو.
در ضمن این وبلاگ هم مفیده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سوالی داشتی بپرس و من رو هم از وضعت با خبر کن.
این 2 تا لینک رو هم ببین برا انگيزهز اینا با خام گیاه خواری لاغر شدن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
begotten
12-10-2012, 12:36
عکس چند نفر که با خام گیاه خوار شدن به تناسب اندام رسیدن:
قبل:
بعد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خانم قبل این که خام خوار بشه 12 سال گیاه خوار بوده(vegetarian) ولی اضافه وزن داشته و مریض و افسرده بوده ولی میگه وقتی خام گیاه خوار شده کلا درون و بیرونش تغییر کرده و متحول شده.
قبل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد:
begotten
14-10-2012, 17:15
این هم نمونه ی ایرانی از فردی که با خام گیاه خواری لاغر شده:
کاهش وزن با طعم خام گیاه خواری (مصاحبه با خام گیاهخواری که توانست وزن خود را ۴۶ کیلو کاهش دهد) ارسال شده در مهر ۲۲, ۱۳۹۱ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) by admin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاهش وزن با طعم خام گیاه خواری
گیاهخواری از رژیم های غذایی محسوب می شود که امروزه بسیاری از مردم با آن آشنا هستند؛ اما شاید کمتر کسی بداند که از این نوع رژیم غذایی، برای کاهش وزن نیز استفاده می شود. آقای هومن نادری که ۳۶ سال دارند و قدشان ۱۸۶ سانتی متر است، از جمله افرادی هستند که با استفاده از روش خام گیاه خواری در مدت زمان ۶ماه موفق شده اند ۴۶ کیلو از وزن خود را کاهش دهند، به سراغ ایشان رفتیم و گفت وگویی در این زمینه با ایشان انجام دادیم که در ادامه به آن می پردازیم.
چطور شد که وزن شما به ۱۲۵ کیلوگرم رسید و چه عواملی باعث شد تابه فکر کاهش وزن بیفتید؟
از همان ابتدا استعداد چاقی )به صورت ژنتیکی( داشتم؛ اما تحرک نداشتن و استفاده از غذاهای رستورانی و فست فودی در محل کارم باعث شد تا دچار اضافه وزن
شوم. به علت چاقی شکمی و ضعف عضلات در ناحیه کمر و پهلوها در ابتدای اضافه وزن، از درد کمر رنج می بردم. این درد رفت هرفته بیشتر شد، به طوری که در اواسط بیماری، حتی قادر به بستن بند کفشم هم نبودم و بعد از چند هفته زمین گیر شدم. چند ماه قبل از زمین گیر شدنم، به علت بیماری دیابت نوع ۲ به دکتری مراجعه کردم که ایشان بنده را تشویق به تغییر در سَبک زندگی کردند و همیشه حرف ایشان در گوشم زنگ می زد؛ ولی نمی دانستم چه کار کنم و چه طور شروع کنم. ناگفته نماند، با مصرف دارو، چند کیلو کم کردم؛ اما مشکل گوارشی به همراه داشت.
چطور شد که برای کاهش وزن این نوع رژی مغذایی را انتخاب کردید؟
چندین بار برنامه های غذایی گوناگون را اجرا کرده بودم و حتی یک بار به روش رژیم پروتئین ۳۰ کیلو وزن کم کرده بودم )البته بعد از ترک برنامه غذایی به سرعت به
وزن قبلی برگشتم(؛ اما هیچ کدام آن ها جواب گوی نیاز جسمی و روحی من نبودند. با توجه به این مسئله با تحقیقاتی که در این زمینه انجام دادم، به کتاب «خام خواری » که مرحوم «آرشاویر در آوانسیان » آن را نوشته بودند، برخوردم و با مطالعه زندگی شخصی ایشان و بیماران شفایافته، با این رژیم غذایی آشنا شدم و بعد از تحقیقات بسیار تصمیم گرفتم از این رژیم، برای رسیدن به وزن ایده آل استفاده کنم.
رژیم غذایی خام گیاه خواری چه تفاو تهایی با سایر رژی مهای غذایی دارد؟
به نظر من، سبک زندگی به روش طبیعی قابل مقایسه با هیچ برنامه غذایی رایج نیست؛ زیرا با این روش به هیچ عنوان احساس گرسنگی نمی کنید و همچنین به آرامش جسمی، روحی و روانی می رسید. در روش تغذیه طبیعی بیماری های آشکار و نهان درمان می شوند. همچنین پوست به طراوت و شادابی می رسد، در صورتی که در روش های دیگر، پس از لاغری شخص دچار افتادگی پوست می شود. با پیروی از این روش، توانایی تحمل مشکلات روزمره زندگی به مراتب بیشتر می شود.
معمولا از چه غذاهایی برای صبحانه، ناهار یا شام استفاده می کنید؟
لازم به ذکر است، سبد غذایی ما خام گیاه خواران سرشار از پروتئین، کلسیم، ویتامین و املاح معدنی است. صبحانه را با میوه شروع می کنم؛ برای مثال دو لیوان آب میوه، آب سبزی یا یک طالبی متوسط، برای ناهار و شام یک ظرف بزرگ سالاد به همراه جوان هها و روغن زیتون بودار یا کنجد می خورم. در بین ناهار و شام از برگه ها و ۴ مغز خام )فندق، بادام، گردو و پسته( و خرما، میوه و دسرهای طبیعی استفاده می کنم. البته در وعده های غذایی هیچ گونه محدودیتی در استفاده از گیاهان خام طبیعی وجود ندارد، من به این سبک عادت کرده ام و حتی می توان صبح را با جوانه گندم یا ۴مغز شروع کرد.
موادغذایی از جمله نان، حبوبات و نوشیدن یهایی از جمله چای، قهوه و… را چگونه مصرف م یکنید؟
حبوبات را به صورت جوانه زده مصرف می کنم و نان را با آرد سبوس دار با دمای ۴۵ درجه )حرارت خورشید( در منزل تهیه کرده مصرف می کنم و درباره چای هم با آب ۴۵ درجه، ترکیبی از چای سبز ایرانی، چوب دارچین و گل محمدی و گیاهان معطر دیگر را دم می کنم و می نوشم.
برخی از ویتامی نها مانند B12 که در ک مخونی نقش مهمی دارد، فقط در مواد پروتئینی حیوانی وجود دارد، آیا نخوردن آ نها مشکلی برای شما ایجاد نم یکند؟
در ابتدای کار، زیاد با روش تغذیه طبیعی آشنا نبودم؛ از این رو به توصیه یک پزشک یک بار از مکمل ویتامین B12 به صورت تزریقی استفاده کردم؛ اما بعدا که مطالعه و علاقه ام افزایش پیدا کرد، متوجه شدم که حتی نیازی نبود از آن مکمل استفاده کنم. پس از گذشت ۳ماه از شروع خام گیاه خواری به انجمن تغذیه طبیعی تهران رفتم و کم کم با کسانی آشنا شدم که بیش از ۳۵ سال با این روش زندگی می کنند و هیچ کمبودی در این زمینه احساس نمی کنند.
در محل کار، رستوران، مهمانی و…، با توجه به استفاده از این رژیم غذایی با چه مشکلاتی مواجه هستید؟
شکر خدا در تمامی مهمانی ها، میوه و سالاد موجود است، با این حال برای احتیاط، همیشه مقداری آجیل ۴مغز به همراه توت، انجیرخشک و خرما به همراه دارم.
در پایان اگر صحبتی در این زمینه دارید لطفا بفرمایید؟
لازم می دانم از مدیریت انجمن و رستوران تغذیه طبیعی در تهران و خانم دکتر زرین آذر، فوق تخصص گوارش و متخصص تغذیه در آمریکا، مشاوران محترم، پرسنل و اعضای این انجمن تشکر کنم. همچنین از همسرم که مرا در این راه سبز همیاری کرد، تشکر می کنم. در پایان توصیه می کنم، چاقی را با کم خوردن درمان نکنید، با درست غذاخوردن درمان کنید. اگر من توانستم؛ شما هم می توانید.
متن اصلی در صفحه ۱۴ مجله غذا را از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید.
begotten
21-10-2012, 19:31
دکتر "فرد بیسکی": تغذیۀ خام گیاهی راهی بسوی سلامتی.
چهارشنبه ، ۱۴ مهر ۱۳۸۹ ، ۱۹:۱۸ مقالات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TUwLTE2LzQxMC0tcS1xLS5odG1s) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دکتر "فرد بیسکی"، خامگیاهخوار و مشاور تغذیه با مدرک دکترا در زمینه علوم غذایی در شهر نیویورک، آمریکا هستند. حدود ۴۳ سال است که در این حرفه خدمت کرده اند. برای دهه ها، دکتر بیسکی، به مردم آموزش دادند که چطور از طریق یک رژیم سالم، و با تأکید بر انتخاب ترکیبات غذایی ایده آل با مقدار مناسب، سلامت خود را حفظ نمایند. برنامه تلویزیونی ایشان، "تغذیه، راهی به سوی سلامت" که در منطقه نیویورک بسیار مشهور بود، جایزه مشهور "نوا" برای بهترین سریال تلویزیونی در مورد سلامت را از آن خود کرد. اخیراً دکتر بیسکی، کتابی در مورد رژیم غذایی و تغذیه چاپ کردند به نام "سفر سلامت شما" که یک دی وی دی نیز همراه آن است. در حال حاضر، دکتر بیسکی برای ترویج رژیم غذایی سالم به سراسر جهان سفر میکنند. رژیم وگان خام به غذاهایی اطلاق میشود که پخته نمیشوند و یا در حرارت پایین تر از ۴۹ درجه سانتیگراد پخته میشوند. دکتر "بیسکی"، ۴۰ سال است که هیچ غذای پختنی نخورده اند و خامگیاهخوار بوده اند. ایشان حدود ۵۴ سال پیش به روش زندگی وگان علاقمند شدند و به طور علمی،این رژیم را مورد بررسی قرار دادند. دکتر بیسکی یکبرنامه غذایی سازمان یافته تهیه کردند که میتواند سلامت مان را بهبود بخشد: مهم ترین کاری که باید انجام دهیم، توجه به چیزهایی است که نباید بخوریم، زیرا این کار سبب میشود بدن تان آزاد شود و در بهترین حالت کار کند. به ساده ترین بیان، هر آنچه شما می خورید، به بهترین شکل بیولوژیکی همه مواد مورد نیاز تان را تأمین میکند و بعد می توانید به موجود زیستی پیچیده ای تبدیل شوید که با طرح ابتدایی تان، مطابقت داشته باشد. خداوند فرموده که انسان را مشابه خود خلق کرده است، پس واقعاً مشابه هستیم. من در مورد تکامل، ژنتیک و خلقت، تحقیقات زیادی انجام دادم و و ایده های خودم را دارم، اما کتاب پیدایش ۲۹ : ۱ میگوید: "من همه گیاهان دارای دانه بر روی زمین را به شما بخشیدم، و هر درخت را که بر آن میوه و دانه است؛ تا غذای شما باشند." به نظر من این گفته، ۱۰۰% درست است. وقتی در این باره فکر کنید، به وقتی که اینها نوشته شده، علم هنوز به این نتیجه نرسیده بود که این رژیم سالم است و تازه حدود ۵۰ سال پیش به این نتیجه رسید. پس در آن زمان، آنها چطور توانستند دریابند که باید از رژیم وگان خام پیروی کنند؟ آنها به خاطر الهامات معنوی به این امر واقف بودند، زیرا این رژیم را خدا برای ما برگزیده، و بدن ما مناسب با آن طراحی شده است. تصمیماتی که در زندگی روزمره می گیریم، میزان سلامت و انرژی ما را معین میکند: گوشتخواری، اثری بسیار مخرب بر بدن ما دارد. گوشت، شکلی بسیار متراکم از پروتئین و چربی است. هضم آن سخت است و وقتی آن را می پزید، ساختار مولکولی آن تغییر میکند و هضم آن سخت تر نیز میشود. همچنین برای شکستن پروتئین و چربی حیوانی باید انرژی زیادی صرف کنید، و سوخت و ساز بدن تان را افزایش دهید.
وقتی سوخت و ساز بدن تان در دوره ای از زندگی افزایش یافت، به روند پیری خود سرعت می بخشید
و این روند بسیار فریبکارانه صورت می گیرد، به خاطر محصولات جانبی نیتروژن داری که در پروتئین حیوانی هست، شما اوره حیوانی و همۀ محصولات زاید دیگر را که در گوشت هستند و با ادرار یا مدفوع، از بدن حیوان خارج نشده اند، وارد بدن خود میکنید.
هیچ چیز خاصی در پروتئین حیوانی نیست که نتوان آنرا از منابع پروتئین گیاهی بدست آورد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تغییر روش زندگی تان و پیروی از یک رژیم خوب، درصد ابتلا به بیماری در شما به میزان زیادی کاهش مییابد، بویژه اگر وگان یا گیاهخوار باشید. بدن انسان همچون ماشینی بسیار شگفت انگیزمیباشد که به باور من، خداوند آنرا طراحی نموده است. من موارد زیادی دیده ام که افراد در رنج هستند و تنها با تغییر شیمی و روش زندگی شان، از درد رهایی می یابند. به عنوان مثال، وقتی شانه من آسیب دید، در واقع وقتی استخوان ترقوه امشکت، بویژه دو زردپی ام و دو شانه چرخانم آسیب دید، همه می گفتند که بایداز شانه مصنوعی استفاده کنم، و سه تن از بهترین پزشکان در شهر نیویورک گفتند که بدون شانه مصنوعی بهبود نمی یابم. آنها می گفتند که هرگز قادر نخواهم بود که دوباره دستم را حرکت دهم. و با نیایش ها و پیروی از رژیم خام خواری، نه تنها اینک می توانم دستم را تکان بدهم، بلکه همچون یک پسر ۲۵ ساله میتوانم همه کارهای ممکن را انجام بدهم. بر اساس یافته های سالهای تحقیق ام، اخیراً کتابی به نام "سفر سلامتی" منتشر کرده ام. با این مقدمه کتاب را آغاز کردم که غذای فرآوری شده نخورید. البته رژیم گیاهی، رژیم وگان، بهترین گزینه است... با این کتاب می توانیداز یک رژیم وگان محشر پیروی کنید. این کتاب به شما میگوید که چطور از رژیم خام خواری پیروی کنید، بر اساس تجربه خودم که بالغ بر ۴۰ سال، تنها غذاهای خام گیاهی خورده ام، بدون هیچ غذای پختنی. لذا این کتاب بسیار ساده است. دریافت میزان کافی ویتامین ب ۱۲، در رژیم وگان: اندازه طبیعی ویتامین ب ۱۲،۲۰۰ تا ۱۱۰۰ پیکوگرم در هر میلی لیتر است. بیشتر کادر درمانی و پزشکان مایلند این میزان، ۴۰۰ یا ۵۰۰ باشد. اگر شما وگان یا گیاهخوار باشید، این میزان در شما کمتر از حد معمول است و کاملاً ایمن هستید، زیرا آنها به این شکل این میزان را تعیین میکنند که صد نفر می آورند و بعد در اینها مقدار ویتامین را به طور میانگین حساب میکنند. لذا اگر شخصی مقدار زیادی گوشت بخورد، این میزان متوسط، بیشتر میشود. اگر صد نفر وگان خام خوار را مورد آزمایش قرار دهند، این میزان متوسط بسیار کمتر میشود. وقتی بدن شما تمیزتر میشود و بازدهی بیولوژیکی آن بیشتر میشود، به آن مقدار مواد غذایی که یک شخص معمولی گوشتخوار نیاز دارد، نیاز ندارید. زیرا بدنی پاکیزه تر و حساستر، با بازدهی بیولوژیکی مؤثرتری دارید و به غذای کمتری نیازمندید.
شما تحت همان شرایط با غذا و کالری کمتر، انرژی بیشتری دارید.
حفظ رژیم وگان خام، آسان است و در ادامه دکتر بیسکی به طور خلاصه این رژیم را معرفی میکنند: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اساساً این رژیم زیاد پیچیده نیست. یک رژیم وگان خام شامل میوه، سبزی، مغز، دانه، آووکادو، در برخی موارد، جوانه، و البته آب میوه و ترکیبی از سالادها و نوشیدنی های گیاهی است؛ اینها بخشی از رژیمی است که من پیشنهاد میکنم. جوانه ها دارای ویژگی های مفید زیادی هستند که بسیاری از آنها بی اطلاعند. من متوجه شدم که گاهی مردم جوانه ها را جزء غذاهای خام به شمار می آورند.
جوانه ها ورای غذاهای خام میباشند و در واقع غذای زنده اند.
وقتی شما جوانه مصرف میکنید، غذای زنده مصرف میکنید. این یعنی انرژی الکتریکی در آن است، همچون وقتی که در اطراف مان هاله داریم و آن بر اساس انرژی الکتریکی است. اگر با سیستم عکسبرداری کارلین به تصویر کسی نگاه کنید،می توانید میدان انرژی او را ببینید. گیاهان هم همینطور هستند. وقتی گیاهان زنده باشند، میدان انرژی دارند. وقتی شما کاهوی ارگانیک را از زمین بیرون آورید و ۶ ساعت بعد به آن نگاه کنید، مثل قبل نیست، زیرا انرژی الکتریکی، نیروی حیات که قوی ترین نیروی درمانگر در غذای ماست، در آن وجود ندارد. وقتی خانه هستم، هر روز جوانه می خورم، هر چقدر بیشتر جوانه بخورید، به اندازه معینی، برای شما بهتر است. من افرادی را دیده ام که مقدار زیادی جوانه میخورند، یک مورد، جوانی در آلمان بود که بسیار بیمار بود. او همه جوانه ها را پرورش میداد و به خاطر این کار، از یک بیماری جدی نجات یافت. مصرف انواع غذاها نیز مهم است. باید انواع غذاها را بخورید، نه اینکه فقط بر تعداد معدودی متمرکز شوید، باید انواع مواد غذایی شناخته و نشناخته به بدن شما برسد. ما همه مواد مغذی درون غذایمان را نمی شناسیم؛ تازه، همین ۲۰ سال پیش بود که به اهمیت رنگهای مختلف و غذاهای خام تازه و سبزیجات پی بردیم. اینها واقعاً مغذی هستند و برای حفظ سلامتیتان ضروری اند.
لینک منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده ار فندق بسیار بسیار مفید بوده است رشد موهای شما را افرایش می دهد و برای پوست هم مفید است به این دلیل که دارای مقادیر کافی ویتامین های گروه B است .
همچنین استفاده از روغن و زیتون و کنجد به اندازه یه قاشق در ناهار و شام به عمر طولانی و جوان ماندن شما و کاهش سکته کمک می کند .
استفاده 2 وعده ماهی در هفته
خوردن 1 وعده بلدرچین
و استفاده از میوه ها
تا حد زیادی سلامت شما را تضمین می کند .
M A M M U T
23-10-2012, 01:59
خدایی حیف نیست آدم خودش رو از غذا های حیوانی محروم کنه؟؟؟ درسته که خام خواری خوبه اما خدایی همیش سبزی و اینا بخوره که میمیره...لذت های زندگی رو بر خودتون حرام نکنید انصافا.....
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
اولا قرص های ضد افسردگی اغلب باعث چاقی میشه.....
در ضمن رژیم های غذایی معمولا باعث استرس و این حرفا میشه...اگه آدم بیکار باشه رژیم گرفتن خیلی راحته ولی اگه دانش آموز یا دانشجو باشی یکم سخت میشه.خوده استرس یکی از عوامل چاقیه....شما وقتی استرس داری فکر میکنی گرسنته بعد میری غذا میخوری بعدشم چاق میشی دیگه....
یکی از دلایل فوبی اجتماعی همین چاقیه....شما به بعد از لاغری فکر کن....شما لازم نیست برای بیرون رفتن ساعت 10 صبح بری پیاده روی.....ساعت 6 صبح برو که هیچ کس نیست...یا مثلا غروب برو... در ضمن بسیاری از افراد هستن که خیلی مشکلشون از شما بزرگتره....
به نظرم این گیاه خواری واینا خیلی سخت تر از رژیم غذاییه..... شما یه تجربه ی خوب از رژیم غذایی داری...یه نظرم یه بار دیگه مراجعه کن و رژیم رو ادامه بده...لاغر شدن سخته اما لاغر موندن سختره....مطمئن باش امروز برای لاغر شدن اقدام کنی بهتر از فرداس....
begotten
23-10-2012, 13:43
خدایی حیف نیست آدم خودش رو از غذا های حیوانی محروم کنه؟؟؟ درسته که خام خواری خوبه اما خدایی همیش سبزی و اینا بخوره که میمیره...لذت های زندگی رو بر خودتون حرام نکنید انصافا.....
دوست عزیز بحث لذت بردن و شکم چرانی و اینا یه چیزه و سالم بودن و پر نشاط بودن انسان یه چیزه دیگه.
شما اگه مطالب این تاپیک و تاپیک خام گیاه خواری رو بخونید می بینید که غذا های حیوانی نه تنها مفید نیست بلکه برای انسان مضره.
پس دیگه بحث بر سر لاغری و اینا نیست. مثلا من خودم اصلا اضافه وزن نداشتم و بعد خام گیاه خوار شدم.
بحث بر سر سلامتی و عدم ابتلا به بیماری و سرطان هست.
در ضمن خوردن این همه میوه و سبزی متنوع خیلی هم حال میده. مثلا من الان سیب موز خرمالو خرما گوجه فرنگی نارنگی پسته و... می خورم و
از خوردن اینا خیلی هم خوشحالم و احساس سر زندگی می کنم.
و نکته ی خیلی مهم که باید دوباره تکرار کنم اینه که خام گیاه خواری سبک زندگی(life style) هست نه رژیم غذایی کوتاه مدت.
و بعد از مدتی آدم می بینه که لذتی که از زندگی می بره خیلی بیشتر میشه و نشاط و انرژی بیشتر میشه.
نکته ی دیگه درد و رنجی که همه چیز خوار ها از بیماری های مختلف می برند رو نخواهد برد.
راستی اینم ذکر کنم که خام گیاه خواری روش طبیعی تغذیه ی انسان هست نه یه رژیم و انسان در طول حیات 4 میلیون سالش 99 درصدش رو خام گیاه خوار بوده و اخیرا به پخته خواری رو آورده.
شما وقتی استرس داری فکر میکنی گرسنته بعد میری غذا میخوری بعدشم چاق میشی دیگه....
اتفاقا در تنها رژیم غذایی که مبحث کالری منتفیه خام گیاه خواریه. یعنی شما اصلا لازم نیست که نگران این که چه قدر می خوری باشی و هر چه قدر بخوری چاق نخواهی شد.
به نظرم این گیاه خواری واینا خیلی سخت تر از رژیم غذاییه.....
شما وقتی میگی به نظرم یعنی تجربش نکردی تا حالا. البته منم تا حالا رژیم غذایی رو تا حالا تجربه نکردم ولی شنیدم که گرفتن رژیم و حفظ اون خیلی سخته و فکر نمی کنم خام گیاه خواری سخت تر از اون باشه چون آدم هر چه قدر که بخواد می تونه بخوره.
حد اقل برای من که خیلی سخت نبود و به مرور زمان آدم عادت می کنه و بعدا براش عادی میشه.
الان می خوام نظرتون رو بدونم یا اگه بحث یا سوالی دارید بگید.:20:
begotten
23-10-2012, 14:04
استفاده ار فندق بسیار بسیار مفید بوده است رشد موهای شما را افرایش می دهد و برای پوست هم مفید است به این دلیل که دارای مقادیر کافی ویتامین های گروه B است .
همچنین استفاده از روغن و زیتون و کنجد به اندازه یه قاشق در ناهار و شام به عمر طولانی و جوان ماندن شما و کاهش سکته کمک می کند .
استفاده 2 وعده ماهی در هفته
خوردن 1 وعده بلدرچین
و استفاده از میوه ها
تا حد زیادی سلامت شما را تضمین می کند .
ماهی و بلدرچین رو موافق نیستم با شما.
این مطلب رو بخونید:
..............................
دلیل اینکه گیاهخواران از گوشت ماهی استفاده نمیکنند چیست؟
جواب: دلیل اول مصرف نکردن گیاهخواران از گوشت ماهی این است که ماهی گیاه نبوده جزو حیوانات محسوب میگردد در نتیجه گیاهخواران از مصرف آن پرهیز میکنند.
گیاهخواران چنانکه از نامشان پیداست به دلایل مختلف از جمله خودداری از ایجاد صدمه، شکنجه و آزار برای حیوانات و ارزشگذاری و احترام به زندگی و زیست آنان، یا به دلیل اینکه رژیم گیاهخواری مناسب، به طور کلی رژیم بسیار سالم، از رژیم مرسوم گوشتخواری یا همه چیز خواری است. و یا بالاخره به دلیل حمایت از طبیعت و محیط زیست، فقط از گیاهان بعنوان ماده غذایی خود استفاده میکنند.
و اما اگر سوال شما این است که آیا مصرف ماهیهای پرورشی و یا بطور کلی ماهی چه مضراتی دارد میتوانم بطور خلاصه بیان کنم که علاوه بر مضراتی که در بالا ذکر کردم ماهی مثل هر ماده حیوانی دیگر دارای چربی و پروتئین فراوان است که مصرف هر دوی آن به مقدار زیاد و روزمره برای سلامتی مضر میباشد.
ماهیها همچنین به دلایل آلودگی زیاد آب دریاها دارای میزان فراوانی از انواع مواد شیمیایی ریخته شده درد دریاها هستند به حدی که مثلا مصرف ماهی را برای زنان حامله به دلیل میزان بیش از حد جیوه و آرسنیک در آن ممنوع کردهاند. جیوه بر شکل گیری و رشد نرمال جنین اثر منفی گذاشته تأثیرات سمی بسیاری بر شکل گیری اندامهای مختلف و سیستم عصبی جنین میتواند داشته باشد.
گوشت ماهیهای پرورشی هم مانند گوشت سایر حیوانات مملو از هورمونها و آنتیبیوتیک است که برای رشد سریع این حیوانات به غذای آنها اضافه میگردد. این مواد که در گوشت بدن این حیوانات وجود دارد از طریق خوردن آنان به بدن انسان منتقل میگردد.
ماهیها نیز امروزه در شرایط بسیار نامساعد و رقتآوری در حوضچههایی با فضای بسیار تنگ و اندک بطور فوقالعاده ناسالم و فقط به منظور پرورش هر چه سریعتر و فروش هرچه بیشتر نگهداری میشوند.
علاوه براینها، این تصور که گوشت ماهی برای سلامتی لازم است و اینکه گوشت ماهی از گوشت سایر حیوانات سالمتر است افسانهای بیش نیست.
اگر چه میزان چربی در ماهیهای مختلف متفاوت است ولی بطور متوسط 60درصد کالری موجود در گوشت ماهی از چربی است. نتایجی در دست است که نشان میدهد که چربی ماهی بر روی عمل نرمال انسولین اثر گذاشته و ریسک ابتلا به بیماری دیابترا بالا میبرد. چربی همچنین برروی سیستم ایمنی اثر منفی داشته و به گسترش و متاستاز سرطانها نیز کمک میکند.
میزان کلسترول موجود در گوشت ماهی در بسیاری از انواع آن از میزان کلسترول مرغ و حتی خوک نیز بیشتر میباشد.
علاوه براینها به دلیل شرایط غیربهداشتی نگهداری و پرورش ماهیان و آلودگی دریاها و در نتیجه آلودگی ماهیان کوچکتر و حیوانات آبزی دیگری که غذای ماهیان را تشکیل میدهند آلودگیهای شیمیایی و همچنین میکروبی در گوشت ماهی فراوان است که در اثر خوردن آن به انسان منتقل میگردند. به عنوان مثال بین سالهای 1992-1983غذاهای دریایی سومین عامل بزرگ انتقال بیماریهایی که توسط غذا به انسان منتقل میگردند شناخته شد.
به نظر میآید که غذاهای گیاهی بخصوص انواع طبیعی که بدون مواد شیمیایی پرورش داده یا نگهداری میشوند بهترین غذاها برای سلامت بدن و سلامت محیط زیست میباشند.
..............................
نظرتون چیه؟
begotten
31-10-2012, 20:28
یه مستند جالب برای همه چیز خوار ها و گیاه خوار هایی که لبنیات مصرف می کنند.
?got the facts on milk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این فیلم مستند کمدی می خواد این سوال رو مطرح کنه که ما چرا فکر می کنیم لبنیات برامون مفیده؟
آیا اصلا لبنیات واقعا برامون مفیده؟
آیا همون طوری که بعضی تحقیقات نشون میده مصرف لبنیات باعث ابتلا به سرطان میشه؟
مصرف لبنیات باعث جلوگیری از پوکی استخوان میشه یا باعث ابتلا به پوکی استخوان؟
درباره ی اسم فیلم بگم که صنعت لبنیات برای تبلیغ مصرف شیر جمله ی ?got milk یعنی شیر میخوری رو در حالی که یه فرد هیکلی و خوش تیپ این جمله رو میگه نشون میده و عنوان فیلم میگه که آیا حقایق رو درباره ی شیر میدونی؟(که یعنی شیر نه تنها براتون مفید نیست بلکه مضره)
مستند خوش ساختی هست.
اگه فکر میکنید مصرف لبنیات مفید یا حتی لازمه حتما این فیلم مستند رو ببینید تا با پشت پرده ی صنعت لبنیات آشنا بشید.
امتیاز من: 8 از 10
نظرتون رو درباره ی لبنیات بگید.
begotten
15-12-2012, 21:26
حقیقت پنهان در مصرف لبنیات و ارتباط آن با بیماریها شنبه ، ۱۰ مهر ۱۳۸۹ ، ۲۰:۵۴ مقالات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TAtMDktMTEtMTctNDgtMDAuaHRtbA%3D%3D) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حقیقت پنهان در مورد بیماری های پشت پرده مصرف لبنیات چیست؟ آیا مصرف شیر و لبنیات باعث جلوگیری از پوکی استخوان می شود؟ آیا فرآورده های لبنی در استحکام استخوان ها و دندان ها تاثیر دارد؟
اگر مصرف فرآورده های لبنی برای سلامت استخوان ها و دندانها لازم است چطور هر روز شاهد تعداد افراد بیشتری هستیم که پوکی استخوان حتی در سنین زیر 40 سال می گیرند! نسل ما که روزانه شیر و لبنیات مصرف می کنند، چطور دچار این بیماریها می شوند! آیا مصرف لبنیات آنها کم است؟!
چرا در کشوری مانند هلند که صنعت دامپروری و محصولات لبنی بسیار غنی است، آمار پوکی استخوان بسیار بالاست!
حقیقت علم پزشکی در این مبحث چیست؟
در این مقاله اطلاعاتی علمی درباره مضرات لبنیات و شیر ارائه خواهد شد، قسمتی از حقایق موجود در علم پزشکی که بدلایل اقتصادی و سود آوری صنایع لبنی پنهان شده است. این شما هستید که با آگاهی تصمیم می گیرید برای سلامت خود از چه رژیم غذایی پیروی کنید.
مضرات مصرف لبنیات چیست؟
مضرات مصرف شیر برای دندان و استخوانها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر مشکلات دندانها ریشه در عدم توازن مواد مورد نیاز بدن دارند که خود در اثر تغذیه ناسالم بوجود میآیند. هر کوششی برای درمان بیماریهای دهان و دندان اگر به موضوع بنیادین تغذیه سالم نپردازد نهایتاً محکوم به شکست خواهد بود. به این دلیل بسیاری از دندانپزشکان به درستی تأکید بر تغذیه درست و سالم برای سلامت کل بدن میکنند. بطور کل میتوان گفت که سلامت دندانها به سلامت کل بدن وابسته است.
نقش سیستم ایمنی بدن در سلامتی بر هیچ کس پوشیده نیست. گفته میشود که سلامت سیستم ایمنی در بیماریهای دهان و دندان نیز نقش عمده بازی کرده اهمیت فراوانی در پیشگیری این بیماریها دارد.
مصرف شیر سیستم ایمنی بدن را مختل می کند.
نقش مصرف شیر در مختل کردن کار سیستم ایمنی بطور خاص و در مساعد کردن محیط کلی بدن برای ایجاد و توسعه بیماریها، سالهاست که توسط تحقیقات فراوان ثابت شده است.
محققان نشان دادهاند که پروتئین موجود در شیر بنام «کازئین» در ایجاد بیماریهای جدی مانند گروه بیماریهای "خود ایمنی" (autoimmune)، دستۀ بیماریهای التهابی، انواع سرطانها و بسیاری ناهنجاریهای دیگر نقش عمدهای بازی میکنند.
بیماری های خود ایمنی:
بطور نمونه بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس، آرتروز روماتوئید، دیابت نوع یک، آلرژیهای مختلف، با مصرف شیر ایجاد و یا پیشرفتهتر میگردند.
این مسئله در مورد بیماریهای التهابی مانند آرتروز استخوانی، کولیتهای مختلف و انواعی از سرطانها نیز صادق میباشد.
شیر باعث ایجاد و رشد سرطان سینه می شود.
بطور مثال تحقیقاتی در دانشگاه شیکاگو در ایالت ایلینوی نشان دهنده نقش کازئین شیر در ایجاد و رشد سرطان سینه میباشد. آزمایشات دیگری ثابت میکنند که این پروتئین نقش مخربی در ایجاد و رشد سرطان کبد و پروستات دارد.
چطور شیر در دستگاه ایمنی بدن اختلال ایجاد می کند؟
مکانیسم تأثیر پروتئین شیر در اختلال دستگاه ایمنی بدن بدین صورت است که با مصرف شیر گاو مجموعهای از پروتئینهای بیگانه وارد بدن انسان میگردد. بخشی از این پروتئینها در رودهها بشکل نیمه کامل هضم شده ایجاد قطعه پارههایی از زنجیرهای اسیدهای آمینه میکنند.
این زنجیرها میتوانند شباهت ساختمانی به برخی پروتئینهای موجود در بدن داشته، باعث حمله سیستم ایمنی به این پروتئینهای نیمه هضم و پروتئینهای خودی شبیه آنها در بدن گردند. بطور مثال ثابت شده که دیابت نوع یک میتواند به دلیل حمله سیستم ایمنی بدن به سلولهای تولید کننده انسولین در پانکراس که شباهت ساختمانی با قطعه زنجیرهای پروتئینهای نیمه هضم موجود در شیر دارند بوجود آید.
تحقیقات نشان میدهد که در کودکانی که دچار دیابت میشوند و در دوران نوزادی شیر گاو مصرف کردهاند پادتن ضد سرم آلبومین گاوی (Bovine Serum Albumin) یا BSA به حد قابل توجهی بالا بوده در صورتی که در کودکان غیر دیابتی این پادتن به میزان بسیار، بسیار اندک وجود داشته یا کاملا غایب میباشد.
چطور شیر باعث اختلال در پروسه تبدیل ویتامین D غیر فعال به فعال می شود؟
پروسه مهم و حیاتی دیگری که توسط مصرف شیر دچار اختلال میگردد پروسه تبدیل ویتامین D غیرفعال به فرم فعال در کلیهها میباشد.
ویتامین D که در حقیقت نوعی هورمون میباشد در بسیاری فعل و انفعالات حیاتی بدن که در سلامتی نقش عمده دارند شرکت دارد. ویتامین D با جلوگیری از تولید سایتوکاینها (Cytokines) از ایجاد بیماریهای التهابی جلوگیری میکند. مصرف شیر گاو با مختل کردن این پروسه باعث ایجاد و توسعه بیماریهای التهابی میگردد.
مکانیسم این مسئله بدین شکل است که ویتامین D در اثر برخورد اشعه ماوراءبنفش در پوست بدن تشکیل میشود. این ماده سپس توسط جریان خون به کبد رفته در آنجا به فرم متابولیتهای غیرفعال ذخیره میگردد. این متابولیتها سپس در مواقع مورد نیاز در کلیهها به فرم فعال 1.25D در میآیند تا نقشهای حیاتی و مهم خود را ایفا کنند. آزمایشات نشان میدهند که مصرف شیر و پروتئینهای حیوانی به دلیل ایجاد محیط اسیدی در خون از عمل آنزیمهای کلیه در فعال کردن ویتامین D جلوگیری کرده باعث کاهش قابل توجه میزان 1.25D میگردند.
میزان ویتامین D فعال در خون همچنین رابطه معکوس با میزان کلسیم خون دارد. هر چه میزان کلسیم خون بالاتر باشد میزان 1.25D یا ویتامین D فعال، کمتر خواهد بود.
کلسیم مادۀ معدنی مهمی در کارکرد درست ماهیچهها و عصبهاست. میزان کلسیم در خون توسط شبکه بهم پیوستهای از غدد، هورمونها، کلیهها و رودهها کنترل میشود. تا از دامنه نرمال خود بالاتر یا پائینتر نرود. این شبکه با کنترل میزان جذب کلسیم از غذا، میزان دفع آن در ادرار و مدفوع و میزان گرفتن کلسیم از استخوانها و بلکه دندانها، کنترل شدید و منظم کلسیم خون را به عهده دارد. زمانی که میزان کلسیم خون بالا میرود، 1.25D کمتر فعال شده در نتیجه کلسیم کمتری جذب گردیده میزان ترشح و خروج کلسیم ادرار و مدفوع بالا میرود.
پس اگر میزان مصرف کلسیم بطور غیر ضروری بالا باشد میزان تبدیل به فرم فعال ویتامین D در کلیهها پائین آمده میزان این ماده در خون کاهش میابد.
بنابراین شیر بعلت داشتن کلسیم و پروتئین بالا از دو طریق در کاهش میزان ویتامین D نقش داشته و در نتیجه بدن را در مقابل عوامل التهابی بیدفاع میگذارد.
چطور شیر باعث سرعت بخشیدن به رشد سلولهای سرطانی می گردد؟
شیر همچنین به دلیل دارا بودن فاکتورهای رشد انسولین مانند (Insulin like growth Factors, IGF) باعث سرعت بخشیدن به رشد سلولها از جمله سلولهای سرطانی میگردد. بنابراین بسیاری از سرطانها میتوانند توسط شیر ایجاد شده یا رشد سریعتر پیدا کنند.
آنچه در بالا ذکر شد تنها بخش کوچکی از تأثیرات منفی مصرف شیر و پروتئینهای حیوانی در سلامت است.
عوارض دیگر مصرف شیر گاو چیست؟
میتوان از نقش آن در تولید بیماری پوکی استخوان، بیماریهای قلب و عروق، اسهال، عدم تحمل قند لاکتوز، آلودگیهای هورمونی و آنتیبیوتیکی که خود امروزه منشأ بسیاری اختلالات بیماریزا میباشند نام برد.
جالب توجه است که بدانیم برعکس باور عوام و بخش اعظمی از پزشکان، شیر باعث ایجاد بیماری پوکی استخوان و نه بهبودِ آن میگردد.
چطور شیر باعث ایجاد بیماری پوکی استخوان می گردد؟
شیر با تولید محیط اسیدی در خون (به علت میزان پروتئین بالای شیر) آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج میکند. بدن برای ترمیم و تصحیح این آنرمالی که میتواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته کار ارگانها و سلولها را مختل کند، دست به دامن استخوانها و دندانها میگردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.
کلسیم بهترین و سریعترین عامل قلیایی کردن خون میباشد. این کلسیم آزاد شده از استخوانها سپس توسط کلیهها دفع میگردد. در نتیجه مصرف شیر باعث پوکی استخوانها و ضعف دندانها میگردد.
بیماریهای عفونی دهان و دندان و کرم خوردگیها نیز که از جمله در اثر رشد باکتریها صورت میگیرد با اختلال سیستم ایمنی بدن در اثر مصرف شیر چنانکه در بالا توضیح داده شد ارتباط بلاواسطه و مستقیم دارند.
تجربه هزاران ساله بشر نشان داده که طبیعیترین غذا برای بشر و بهترین نوع تغذیه برای سلامتی رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان است. امروزه تمامی محققان آگاه بدون استثناء مصرف فراوان میوهها، سبزیجات، حبوبات و غلات را برای سلامتی و تندرستی توصیه میکنند.
شما هم برای داشتن بدنی سالم و دندانهایی محکم و سلامت از مصرف شیر و پروتئینهای حیوانی در حد ممکن یا بطور کامل اجتناب کرده، سبزیجات و میوهها را بخش عمده تغذیه خود قرار دهید.
تاثیر شیر بر هضم و جذب دستگاه گوارش
دکتر الیس در پاسخ به این پرسش میگوید که اختلال در عمل جذب دستگاه گوارش به چهار دلیل است:
1. شیر و فرآورده های شیر، اسیدکلریدریک معده را به شدت خنثی میکنند.در نتیجه معده به ناچار برای هضم غذا اسید بیشتری ترشح میکند و موجب فرسودگی و از کار افتادگی غدد مولد اسید کلریدریک می شود. 2. راندمان جذب دستگاه گوارش کاهش میشود. 3. شیر و پنیر، میوکوز فراوانی در روده تولید میکنند.این میوکوز اضافی در روده سفت میشود و همچون لایه ای بر روی دیواره داخلی آن ته نشین شده و با جلوگیری از جذب مواد غذایی موجب خستگی مزمن روده می شود. 4. شیر و فرآورده های آن با تولید بیش از حد میوکوز اختلالاتی را در سیستم تنفسی،ریه ها و سینوسها به وجود می آورند.میوکوز در ایجاد آبریزی بینی و خلط گلو نیز عامل مؤثری به شمار میرود.این ماده چسبنده پس از ترکیب با شیر چسبنده تر میشود.در نتیجه مواد زائد حاصل از هضم به سهولت به دیواره اندامهای دفع چسبیده و عمل دفع را دشوار میکند. اگر شما پس از سرماخوردگی شیر می نوشید،در حقیقت با این عمل بر تراکم خلط سینه و گرفتگی بینی خود می افزایید. به هر تقدیر اگر با هر کدام از مشکلات گوارشی یاد شده روبرو هستید بهتر است هرچه زودتر شیر و پنیر را از جیره غذایی خود حذف کنید.
تاثیر نوشیدن شیر بر کار قلب و سیتم تنفسی دکتر کرن اسل باچر،رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد میگوید که شیر هموژنیزه یکی از دلایل عمده بیماری قلب در آمریکاست. مضرات ماست:
الف: 25 درصد ماست اسيد لاکتيک است.
ب: اسيد لاکتيکموجب تضعيف نرونهای مغزی می شود.
ج: اين ماده موجب اسيدی بودن محيط شده و جذب مولکولهای کلسيم دچار اشکال می شود.
د: ماست موجب يبوست مزاج شده و گرفتاريهای عديده ای را موجب می شود.
ه: بر اثر يبوست مزاج سم خطر ناکی بنام پتومائين و گازهای سمی از جمله اندل , اسکاتل , فنل و سولفور در روده توليد شده و دوباره جذب خون شده و سيستم عصبی را مختل ميکند. ماست و عدم جذب آهن غذا : به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری آبزرور فرانسه، مصرف ماست در حین غذا خوردن باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود. بنابراین گزارش، وجود فراوانی کلسیم در لبنیات باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود زیرا اولویت جذب با کلسیم است و آهن جذب نشده و مستقیما دفع می گردد. ماست و بیماری پارکینسون: آخرین تحقیقات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A) حاكی از آن است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه مصرف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مقادیر زیادی از محصولات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A) و فرآورده های ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لبنی خطر ابتلا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بیماری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پاركینسون را در مردان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) افزایش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می دهد.
مضرات کشک پاستوریزه پس از تهیۀ پنیر، ماده ای بد بو، به رنگ زرد مایل به سبز از آن باقی می ماند که کشک نامیده می شود. روزنامۀ لس آنجلس تایمز در شمارآ چهارم دسامبر 1978خود می نویسد: تنها 10درصد حجم شیری که برای تولید پنیر به کار می رود به پنیر و بقیه آن به کشک تبدیل می شود. نظر به افزایش تولید پنیر در چند سال اخیر،تولید کنندگان پنیر در جست و جوی راه های تازه ای برای به مصرف رساندن کشک برآمده اند. مضرات کشک از نظر آلودگی حدود صد تا دویست بار قوی تر از زائدات آبهای آلوده است.با وجود این،در تهیه بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده به کار میرود. به هر حال اگر مایلید جریان خون خود را پاکیزه نگاه دارید،از خوردن این ماده غذایی زیانبخش جداً احتراز کنید. حالا فکر می کنید با نوشیدن شیر و مصرف لبنیات کلسیم بدنتان تامین می شود؟ و از پوکی استخوان در امانید؟ فکر می کنید لبنیات، سلامت بدنتان را تضمین می کنند؟ " انسان در میان تمام موجودات روی زمین تنها نوعی است که می خواهد تا پایان عمر شیر مصرف کند، آنهم شیر موجودات دیگر را، اما به چه قیمتی؟!"
منابع
1) دکتر زرین آذر، دارای بورد فوق تخصص در بیماری های کبد، دستگاه گوارش و تغذیه از دانشگاه UCI آمریکا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) Karjalainen J, Martin JM, Knop M et al., “A bovine albumin peptide as a possible trigger of insulin -dependent diabetes”. N England J med. 1992; 327:302-7
4) American Academy of Pediatrics work group on cow's milk protein and diabetes mellitus. Infant feeding practices and their possible relation to the etiology of diabetes mellitus; Pediatrics 1994; 94: 752-54
5) Cavallo MG, Fava D, Monetini L, “ Cell mediated immune response to beta-casein in recent onset insulin-dependent diabetes: Implication for disease pathogenesis”. Lancet 1996; 348: 926-28
6) Outwater JL, Nicholson A, Barnard ND. “ Dairy products and Breast cancer. The IGF-1, estrogen and BGH Hypothesis”. Med. Hypoth. 1997; 48:453-61
7) Gregorio DI, Emrich LJ, ... “ Dietary fat consumption and survival among women with breast cancer”. J Natl cancer Inst 1985; 75: 37-41
8) Holm LE, Callmer E, Hajalmar ML, ... “ Dietary habits and prognostic factors in breast cancer”, J Natl cancer Inst 1989; 81:1218-23
9) Cramer DW, Willett WC, Bell DA, et al. “ Galactose consumption and metabolism in relation to the risk of ovarian cancer”. Lancet 1989; 2:66-71
10) Ratner D, Eshel E,... “ Juvenile rheumatoid arthritis and milk allergy”. J Royal Soc med 1985; 78:410-13
11) Remer T, Manz F, “ Estimation of the renal net acid excretion by adults consuming diets containing variable amounts of protein”. Am clin nutr 1994; 59: 1356-61
12) Feskanich D, Willett WC,... “ Milk, dietary calcium and bone fractures in women: a 12-year prospective study”. Am J Publ Health 1997;87:992-97
13) Van de Laar MAFJ, Van der Korst JK, “ Food intolerance in rheumatoid arthritis. A double blind controlled trial of the clinical effects of elimination of milk allergens and azo dyes”. Ann Rheum Dis 1992; 51:298-302
14) Also same authors , Food intolerance in RA. Clinical and histological aspects. Ann Rheum Dis 1992;51:303-6
15) Chan JM, Stampfer MJ, Ma J et al, “ Insulin- like growth factor-I (IGF-I) and IGF binding protein-3 as predictors of advance stage prostate cancer” J Natt cancer Inst; 94(2002): 1099-1109
16) Norris JM, and Pietropaolo M, Review article; controversial topic series: Milk Protein and Diabetes. J Endocrinol. Invest. 22(1999):568-580
17) Swan RL, Multiple sclerosis: correlation of its incidence with dietary fat Am.J.Med. Sci.; 220(1950):421-430
18) Dip JB. The distribution of MS in relation to the dairy industry and milk consumption; New Zealand med. J 83( 1976): 427-430
19) McDougall JM. 2002 “ MS stopped by McDougall/ swank program”,
20) Malosse D, and Perron H. “Correlation analysis between mild and dairy product consumptionand multiple sclerosis prevalences: a worldwide study. Neuroepidemiology 11(1992):304-312
21) Bronsan JT, and Bronsan ME, “Dietary protein, metabolic acidosis and calcium balance, In:H.H. Darper(ed.) advances in nutritional research, pp.77-105 New York: plenum press, 1982
22) Savilahti E, Akerblom HK, “ Children with newly diagnose insulin dependent diabetes have increased levels of cow's milk antibodies”, Diabetes Res.7(1998):137-140
23) Yakota A, Yamaguchi T, “ Comparison of islet cell antibodies, islet cell surface antibodies and anti bovine serum albumin antibodies in type I diabetes., Diabetes Res. Clin. Pract. 9(1990):211-217
لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.