PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با تمام صفحه اجرا نشدن بازی warcraft 3 !!!



depot
10-08-2012, 00:27
من هر کاری میکنم این بازی رزولیشنش بالاتر نمیره و همش به صورت به مربع وسط صفحه اجرا میشه باید چی کار کنم ؟

depot
10-08-2012, 13:03
23 مشاهده کردن لااقل یه نظر بدین امیدوار شم من این بازی رو روی pc انجام میدادم درست اما رو لپتاپ این جوری میشه !! چرا ؟؟

depot
12-08-2012, 14:05
چرا جواب نمیدین ؟؟؟ من معتاد این بازیم حالا این جوری اجرا میشه حالمو میگیره ..... رفتم تو تنظیمات تصویرش تا رزولیشن 1024*768 رو میشناسه چرا ؟؟؟ قبلا تا 1820*1080 رو هم میشناخت .....