PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب بازی prototype 2



fusion
04-08-2012, 22:08
سلام دوستان من این بازی رو از جایی دانلود کردم ولی حالا موقع نصب فایل Prototype2.exe بعد اجرا شدن سریع بسته میشه و اجرا نمیشه چی خاکی به سرم بکنم؟!:18:
خواهشا کمککککککککک:42:

20solution
16-08-2012, 11:06
تو نصب بازی PROTPTYPE2 تو ویندوز سون منم این مشگل استریم رو دارم دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
خطای (تصویر1) رو میده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی هم سرویس استریم اجرا میکنم صفحه سی ام دی نیازمندی فایل میاد (تصویر2)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اینترنت هم اکانت درست کردم ساپورتش رو دانلود کردم بازم باز نشد:>؟

mehdy.z
17-08-2012, 09:56
تو نصب بازی PROTPTYPE2 تو ویندوز سون منم این مشگل استریم رو دارم دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
خطای (تصویر1) رو میده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی هم سرویس استریم اجرا میکنم صفحه سی ام دی نیازمندی فایل میاد (تصویر2)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اینترنت هم اکانت درست کردم ساپورتش رو دانلود کردم بازم باز نشد:>؟
این setup بر اساس steam هست!!
اگه دانلودش کردی باید بگم تقریبا به دردت نمیخوره و باید نسخه کامل و نهایی رو دانلود میکردی!

babak_beiknejat
28-08-2012, 15:13
اگه بازی رو از سایت دانلودها دانلود کردی بصورت زیر اقدام کنید
در نظر داشته باشید اصلا نیاز نیست فایل Steam را اجرا کنید
بنده هم همین خطا رو دریافت می کردم
کافیه فایلهای rar , iso رو از حالت فشرده خارج کنی بعد فایل Install را در داخل پوشه Flairlight اجرا کرده و شروع به نصب بازی در محل دلخواه کنید.
اگر از شما هنگام نصب فایل Prototype 2_disk2.sim رو خواست کافیه فایل Prototype 2_disk1.sim رو که در محل فایلهای اکسترکت قرار دارد به نام مذبور تغییر دهید.
در داخل فایل iso2 دو فایل فشرده هست .محتویات هر دو رو داخل محل نصب بازی کپی کنید و بعد از آن از بازی لذت ببرید.امیدوارم با معدود نظرات منفی نا امید نشده باشید.

M.Amorous
31-08-2012, 12:30
ببخشید دوستان من توی این بازی FPSام خیلی کمه! احساس میکنم لپ تاپ از حداکثر توانش استفاده نمیکنه. چون GPU نمیره روی 99درصد.
مشخصات لپ تاپم:
ram 8
graphic gefroce GT 540M
cpu : 2GH core i7
چیکار کنم به نظرتون؟

mehdy.z
31-08-2012, 13:17
ببخشید دوستان من توی این بازی FPSام خیلی کمه! احساس میکنم لپ تاپ از حداکثر توانش استفاده نمیکنه. چون GPU نمیره روی 99درصد.
مشخصات لپ تاپم:
ram 8
graphic gefroce GT 540M
cpu : 2GH core i7
چیکار کنم به نظرتون؟
این بازی اصلا برای pc اپتیمایز نشده و توی اکثر سیستمها داغون فریم میده!!
البته بیشترین چیزی که میخواد cpu هست که مال شما به اندازه کافی قویه...میگم اگه حول حوش 30 میگری خیلی بهش گیر نده...

msi674
16-09-2012, 18:13
تاپیک مشکلات نصب و اجرا prototype 2 کجاست ؟؟
من این بازی رو رو دو تا سیستم نصب کردم اولی راحت نصب شد ولی رو کامپیوتر خودم با این ارور مواجه میشم ؟ به نظرتون مشکل از کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Meysam Raz
17-09-2012, 11:18
تاپیک مشکلات نصب و اجرا prototype 2 کجاست ؟؟
من این بازی رو رو دو تا سیستم نصب کردم اولی راحت نصب شد ولی رو کامپیوتر خودم با این ارور مواجه میشم ؟ به نظرتون مشکل از کجاست ؟

به ترتیب چک کن
1. آنتی ویروست فایلی رو پاک نکرده باشه
2.درایور گرافیک و دایرکس آپدیت باشه (برای جلو گیری از لگ توی بازی هم به کار میاد )
3.نرم افزار steam نصب کرده باشید
تا اینجا اگر حل نشد
4.مشخصات سیستمت چیه؟
5.بازی رو خریدی یا دانلودیه؟
جزو بی دردسر ترین بازی هاست به جز یک کرک خراب (که با دی وی دی میفروختن) و کمی لگ ( باسی پی یو قوی حل میشه ) مشکل دیگه ای نداشته
نمیدونم چرا تاپیک نزدن:13:

msi674
18-09-2012, 01:24
انتی ویرس که چیزی پاک نکرد اپدیت کارت گرافیک و دایرکت ایکس اخرین ورژن هستش
میمونه STEAM که نصب ندارم برم نصب کنم خبرشو میدم بهتون با تشکر

msi674
18-09-2012, 09:14
به ترتیب چک کن
1. آنتی ویروست فایلی رو پاک نکرده باشه
2.درایور گرافیک و دایرکس آپدیت باشه (برای جلو گیری از لگ توی بازی هم به کار میاد )
3.نرم افزار steam نصب کرده باشید
تا اینجا اگر حل نشد
4.مشخصات سیستمت چیه؟
5.بازی رو خریدی یا دانلودیه؟
جزو بی دردسر ترین بازی هاست به جز یک کرک خراب (که با دی وی دی میفروختن) و کمی لگ ( باسی پی یو قوی حل میشه ) مشکل دیگه ای نداشته
نمیدونم چرا تاپیک نزدن:13:
steam رو هم نصب کردم
فقط نصبش کافیه یا باید توش اکونت هم بسازم ؟ بازی اجرا نشد
از کرک فکر نکنم باشه چون رو یه کامپیوتر دیگه جواب داد
مشخصات کامپیوتر من :
4گیگ رم ddr 3
سی پی یو : core-i 3 3.06
کارت گرافیک : 1 asus
راستی ویندوز اون کامپیوتر 64 بیت بود ولی ماله من 32 بیت ممکنه به خاطر این قضیه باشه ؟
بازی رو هم خریدم

zoru
26-09-2012, 19:26
سلام دوستان من در خود بازی گیر کردم در اوایل بازی؛ باید دنبال یک دکتری بگردی هر چی میگردم پیداش نمیکم نمیدونم کرک ام خرابه یا نه؟ کسی این بازی رو تموم کرده راهنماییم کنه:42:

4daneshjo
27-09-2012, 21:27
سلام دوستان من در خود بازی گیر کردم در اوایل بازی؛ باید دنبال یک دکتری بگردی هر چی میگردم پیداش نمیکم نمیدونم کرک ام خرابه یا نه؟ کسی این بازی رو تموم کرده راهنماییم کنه:42:

منم همین مشکل رو دارم کسی میتونه کمک کنه ؟

alirezaa_noori
25-06-2017, 21:16
دوستان من این بازی رو روی ویندوز 32 بیتی(ویندوز 8) نصب کردم. کاملا اجرا شد بدون لگ و هیچ مشکلی. اما وقتی ویندوزم رو به 64 بیتی عوض کردم (ویندوز 8) بعد از نصب اونقد لگ داشت که من حتی نتونستم پیکان رو ببرم روی پلی که بازی رو اجرا کنم. لطفا کمک کنید