مشاهده نسخه کامل
: برنامه نود | سال ۹۲-۹۱
Amir M.ohAma.D
08-07-2012, 12:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بنیانگذار، مجری و تهیه کنندهٔ این برنامه عادل فردوسی پور و موضوع این برنامه درباره فوتبال ایران است.نود در سال ۱۳۷۸ توسط عادل فردوسی پور بنیانگذاری شد.
درباره 90
این برنامه دوشنبه شب هر هفته پخش میشود و به پخش صحنههای بازیهای لیگ برتر فوتبال ایران، جام حذفی، و گزیدههایی از لیگ دسته اول فوتبال ایران و تحلیل مسائل مربوط به داوری بازیها با حضور کارشناسان داوری و تحلیل رقابتهای فوتسال میپردازد.
بخشهای برنامه
90 درجه:
بخش اول برنامه که صحنههای بسیار کوتاهی از بازیها در آن پخش میشود و فردوسی پور در مورد آنها توضیحاتی (که معمولاً طنز است) میدهد.
پخش خلاصه بازی ها:
در این بخش صحنههای مهم بازیها پخش میشود.
بخش کارشناسی:
در گذشته در هر برنامه دو کارشناس، یکی در مسایل فنی و دیگری داوری در مورد بازیها به اظهار نظر میپردازند، اما بخش کارشناسی فنی از برنامه حذف شد و فقط در بخش داوری صحنههای جنجال برانگیز داوری مورد بررسی قرار میگیرد. بخش فنی در مورد بازیهای مهم مانند بازیهای ملی و یا شهرآورد سرخ آبی پایتخت بصورت محدود پخش میشود.
میهمان:
در هر قسمت از برنامه مربیان و بازیکنان به برنامه دعوت میشوند و درمورد مسایل مختلف با مجری به گفتگو مینشینند.
90 تا 90
خلاصه اخبار فوتبال ایران
گفتگوی ویژه
در هر قسمت از برنامه با حضور کارشناسان در مورد مشکلات فوتبال ایران صحبت می شود
مسابقه پیام کوتاه:
در هر برنامه سوالی به عنوان نظرسنجی یا مسابقه در برنامه مطرح میشود و در آن از بینندگان خواسته میشود تا پاسخ را به شماره ۲۰۰۰۹۰ بفرستند. این بخش از مهمترین بخشهای برنامهاست تا کنون چند بار باعث تغییر در برخی تصمیمات مسئولان و سرنوشت برخی مسایل فوتبال ایران شدهاست. با این که این برنامه معمولاً یزدیک نیمه شب پخش میشود اما همواره تعداد پیامکهای آن نسبت به دیگر برنامهها در سطح قابل قبول تری است. این برنامه رکورد بیشترین پیام کوتاه را در بین همهٔ برنامههای صدا و سیما در اختیار دارد.
دوربین 90
در این قسمت از برنامه عکسهای ارسالی بینندگان،خبرنگاران و عکاسان به نمایش گذاشته می شود
سایت برنامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[منبع]نود 10روز ديگر شروع ميشود! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %AF%D9%8A%DA%AF%D8%B1_%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9_%D9 %85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF)
ورزش۳: ليگ دوازدهم فوتبال، 29 تير ماه شروع ميشود و نخستين قسمت از برنامه «نود»، دوم مرداد ماه با حضور عادل فردوسيپور از شبکه سه پخش خواهد شد. پس از پخش اولين قسمت، برنامهي «نود» به مدت دو هفته و همزمان با برگزاري المپيک لندن پخش نخواهد شد و ويژه برنامهي المپيک در شبکه سه جايگزين «نود» ميشود. سپس از 23 مرداد ماه و با بازگشت عادل فردوسيپور از مسابقات المپيک، دومين قسمت از سري چهاردهم برنامه «نود» پخش ميشود. آخرين قسمت از «نود» سيزدهم 26 ارديبهشت ماه امسال به روي آنتن رفت.
Amir M.ohAma.D
23-07-2012, 10:09
فردوسیپور امشب با فوتبالیها خداحافظی میکند!/ سری جدید برنامه 90 امشب ساعت 22:30 روی آنتن میرود
شروع برنامه 90 با سکتهای زودرس همراه خواهد بود چون به دلیل مسافرت کاری مجری و تهیه کننده برنامه به لندن برای پوشش خبری بازیهای المپیک، پخش برنامه 90 دو هفته متوقف خواهد شد تا فوتبالیها با بازگشت فردوسیپور از سفر لندن تماشاگر این برنامه تلویزیونی باشند.
اما گفته میشود نخستین برنامه تلویزیونی 90 در سری جدیدش با هیجان خاصی همراه است،چون فردوسی پور و عوامل اجرایی این برنامه تصمیم دارند اتفاق های جنجالی فصل نقل و انتقالات را با جدیت بررسی کنند.
موضوع ماشینهای برخی باشگاهها به بازیکنان تیم ملی و پرداخت رقم های نجومی به بازیکنان تیم های لیگ برتری یکی از جنجالی ترین سوژههای این برنامه است. البته عادل فردوسی پور در تلاش است چنانچه بتواند مجوزهای لازم را به دست آورد برخی اظهارات منتقدان را در این باره پخش کند تا مشخص شود هیچ باشگاهی در فوتبال ایران برخلاف ادعای سرپرست سازمان لیگ سقف قرارداد را رعایت نکرده است.
از دیگر سوژههایی که گفته میشود در برنامه امشب 90 به صورت ریز بررسی خواهد شد،موضوع بازیهای هفته اول لیگ برتر است . بررسیبازیهای هفته نخست در برنامه 90 در شرایطی شکل میگیرد که فردوسی پور قصد ندارد در خصوص موضوع حق پخش تلویزیونی که سوژه جنجالی روزهای اخیر محافل خبری است هیچ اظهارنظری انجام بدهد!
فردوسیپور در محفلی خصوصی اعلام کرده نباید از من توقع داشته باشید در این باره اظهارنظر کنم چون همه میدانند این ماجرا اصلا در حد و توان من نیست که بخواهم درباره آن اظهارنظر کنم.
پیگیری موضوع سهمیه ایران در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا از دیگر نکاتی است که قرار است در برنامه امشب به صورت جدی بررسی شود اما چالشی ترین موضوع را میتوان به موضوع گفت و گوی ویژه این برنامه دانست. اگر جواد نکونام، دعوت فردوسی پور را بپذیرد کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران و بازیکن تازه وارد استقلال به عنوان نخستین میهمان سری جدید برنامه 90 رو بروی فردوسی پور خواهد نشست.
یکی دیگر از سوژههای مورد نظر 90 برای نخستین برنامه سری جدید، پیگیری سوژه پیراهن علی کریمی در آبادان است. بنا به اعلام یکی از رسانه های نوشتاری علی کریمی پس از آن که متوجه شده برخی افراد پیراهن را به زور از کودک توپ جمع کن گرفته اند، برای تهیه کننده برنامه 90 پیغام فرستاده که این موضوع را دنبال کند تا مشخص شود چه کسی در حق توپ جمع کن ها احجاف میکنند.
szh_1367
23-07-2012, 12:04
علی کریمی طی یک پیغام به عادل فردوسی پور، از وی خواست تا موضوع پیراهنش را پیگری کند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این جمله رو باید با اب طلا نوشت نصب کرد سردر فدراسیون فوتبال
به هر حال در فوتبالی که ما داریم، دیگر هیچ اتفاقی عجیب نیست.
هر آنچه در برنامه 90 گذشت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B1_%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_90_%DA %AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA)...
ورزش۳: به گزارش خبرگزاري فارس، اولين برنامه 90 بعد از حدود دو ماه تعطيلي شب گذشته پخش شد که البته در دو هفته آينده به دليل المپيک لندن پخش نمي شود.
سوال نظر سنجي برنامه 90 اختصاص به فصل نقل و انتقالات داشت. از بينندگان تلويزيوني سوال شد کدام يک از 4 تيم مدعي ليگ برتر دوازدهم يعني استقلال، پرسپوليس، سپاهان و تراکتورسازي در فصل نقل و انتقالات عملکرد بهتري داشتند. در پايان پرسپوليس با 56 درصد آرا بهترين عملکرد را از نظر بينندگان در فصل نقل و انتقالات داشت. استقلال 39 درصد آرا را کسب کرد و دو تيم سپاهان و تراکتورسازي فقط 2 درصد راي آوردند. برنامه شب گذشته بيشتر اختصاص به نقل و انتقال دو باشگاه پرسپوليس و استقلال داشت. بازي هاي هفته اول هم خيلي گذارا پخش شد و در سه ساعت و ربع برنامه 90 که تا دوساعت مانده به سحر ادامه داشت همه همديگر را به دروغگويي متهم کردند. مجيدي تلويحا گفت قلعه نويي دروغ مي گويد و رويانيان و فتح الله زاده هم همين کار را کردند. حاصل سه ساعت و 15 دقيقه برنامه 90 مشخص نبود که به سود چه کسي است؛ فوتبال ايران يا درگيري هاي تمام نشدني و رسانه اي فتح الله زاده و رويانيان.
*دعا براي شفاي يک پيشکسوت و نخبه رسانه
گزارشي از وضعيت عطاالله بهمنش گزارشگر با تجربه و پيشکسوت ورزشي پخش شد. بهمنش اتاقي پر از کتاب داشت و و فردوسي پور از مردم خواست براي اين پيشکسوت رسانه که از مفاخر تکرار نشدني رسانه است، دعا کنند. در ادامه نيز گزارشي از نقل و انتقالات پرسر و صداي پرسپوليس پخش شد.
*خداحافظي هاشميان و مصدوميت شجاعي
در يکي از بخش هاي برنامه به خداحافظي وحيد هاشميان پرداخته و سپس آيتمي در مورد مسعود شجاعي و مصدوميت طولاني مدتش پخش شد. در اين آيتم که از تلويزيون اسپانيا پخش شده بود نشان داده شد باشگاه اوساسونا با وجود اينکه شجاعي مصدوم بود با او بسيار مهربانانه رفتار کرد.
*دلايل حوادث تلخ بازي ملوان و گهر
صادق درودگر مدير عامل باشگاه ملوان و حيدرپور مسئول اجرايي گهر روي خط تلفني برنامه آمدند تا در مورد دلايل حوادث تلخ بازي ملوان و گهر توضيح دهند. درودگر کنار هم نشستن تماشاگران دو تيم را عامل اين حادثه دانست و گفت که تعداد ماموران انتظامي در ورزشگاه کم بود. حيدرپور هم از مسئولان استاني و وزارت ورزش خواست زودتر ورزشگاه لرستان را تکميل کنند.
* قرارداد 600 ميليوني زارع و نوري و پيشنهاد يک ميليارد و چهارصد ميليوني!
درودگر در مورد رقم قرارداد مازيار زارع و پژمان نوري گفت: اين دو بازيکن رقمي در حدود 600 ميليون تومان دريافت کردند، نوري 150 ميليون هم از گذشته از باشگاه ملوان طلبکار بود و قرار شد آن را در پايان فصل به او بدهم اما نماينده يکي از باشگاه ها شب را در منزل نوري سپري کرد و به او پيشنهاد يک ميليارد و چهارصد ميليون توماني داد و گفت 700 ميليون هم نقد پرداخت مي کند که نوري به خاطر ملوان اين پيشنهاد عالي را رد کرد. هدايتي هم به من گفت در ملوان به گونه اي هزينه کنم که فوتبال آسيب نبيند. ضمن اينکه دروغگويي مديران بدتر از رفتار برخي تماشاگران است.
*رئيس جمهور نتوانست به پرسپوليس و استقلال کمک کند
رويانيان که در ابتداي برنامه گفت قصد نداشته در ماه رمضان مصاحبه کند(مصاحبه رويانيان جداگانه و در ادامه منتشر خواهد شد)، بعد از شنيدن حرف هاي فتح الله زاده که از هزينه 20 ميلياردي پرسپوليس در اين فصل و منابع مالي پرسپوليس صحبت کرده بود، روي خط آمد و گفت برخي خبرنگارند(اشاره به فتح الله زاده) و مي خواهند همه را تحريک کنند. من به عنوان مديرعامل در فصل نقل و انتقالات مسئوليت دارم و بايد کارم را انجام دهم. در زمين مسابقه هم سرمربي داريم و مردم با راي خود نشان دادند عملکرد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات خوب بود است. اينکه فتح الله زاده مي گويد تيم 20 ميليارد توماني بسته ايم درست نيست و دروغ محض است، ما تيمي در شان پرسپوليس بسته ايم. دروغگويي حرام است. کل هزينه تيم ما در فصل گذشته که من نبودم 14 ميليارد تومان بوده که 11 ميليارد آن هزينه جذب بازيکن بوده است. 12 درصد بيش از فصل گذشته خرج کرده ام. ورزشگاه درفشي فر هم اکنون يک ورزشگاه 7 ستاره است. وي در واکنش به صحبت هاي فتح الله زاده درباره منابع مالي پرسپوليس عنوان کرد: اکنون ديگر تبصره 13 نداريم و من از مديرعامل ريلي نيز، قبل از حضور در پرسپوليس استعفا کرده بودم. ستاد حمل و نقل سوخت داريم که حقوق کارمندان را از رياست جمهوري مي گيريم و سي ان جي هم پولش به خزانه دولت مي رود. من نامه اي که با فتح الله زاده امضا کردم نزد رئيس جمهور بردم اما او نتوانست به پرسپوليس و استقلال کمک کند. من از هيچ جاي دولتي پولي براي پرسپوليس نگرفته ام.
*فرمولي براي درآمدهاي استقلال و پرسپوليس
رويانيان گفت: فرمولي براي درآمد استقلال و پرسپوليس مي گويم. در مجلس 12 ميليارد تومان براي پرسپوليس و 12 ميليارد تومان براي استقلال بودجه تصويب شده و ما اسپانسر هم داريم و با اين رقم مي توانيم هزينه هايمان را پوشش بدهيم. اين بودجه براي هر باشگاه 6 ميليارد تومان بود که من در کميسيون تلفيق رفتم و صحبت کردم. با رئيس و نايب رئيس مجلس هم حرف زدم. چکي هم به کسي نداده ام اما اعتبار دارم و حرفم را گوش مي کنند. من هم بدهي دارم اما کسي باور نمي کند زيرا مشکلات را خودم به دوش مي کشم و آن را بر دوش هواداران و مردم نمي اندازم. مديرعامل باشگاه پرسپوليس ادامه داد: آنهايي که ادعاي دين دارند قضاوت عجولانه نکنند. در کار ديگرم و در بحث سوخت 10 ميليارد دلار صرفه جويي ارزي کرديم. از هيچ کجاي دولت هم براي پرسپوليس و استقلال کمک نگرفتيم. قلعه نويي دوست خوب من است حرف هايي زد که من را تحت تاثير قرار داد وگرنه حرف هاي زيادي براي گفتن داشتم.
*تدوام درگيري سحرگاهي سردار و دکتر
فتح الله زاده هم روي خط برنامه 90 آمد و گفت من گفتم با 20 ميليارد تومان تيم بسته اند نه اينکه فقط بازيکنان خريده اند که با هزينه سرمربي همين رقم مي شود. بهتر است خشم خود را کنترل کنند. رويانيان يا برادرش مديرعامل شرکت صدرا است که مي تواند اسپانسر هايي مثل "آ او دي" يا "اپل" را جذب کند وگرنه چرا به باشگاه استقلال از اين اسپانسر ها نمي دهند. وي اضافه کرد: من گفتم قدرت، پول مي آورد نه اينکه رويانيان از اين نهادها پول گرفته است. بعد از گفتن اين جملات رويانيان دوباره روي خط آمد واکنش تندي به حرف هاي فتح الله زاده نشان داد و مديرعاملي خودش و بردارش را در شرکت صدرا تکذيب کرد. بعد از اين دو مديرعامل عليه يکديگر صحبت هاي تندي را مطرح کردند که خيلي براي بينندگان تلويزيوني مفهوم نبود زيرا مدام در حرف يکديگر مي پريدند. فتح الله زاده گفت بودجه 12 ميلياردي براي استقلال و پرسپوليس تصويب نشده حتي همان 6 ميليارد هم تصويب نشده و من به 10 ميليارد تومان از 12 ميلياردي که رويانيان مي گويد راضي هستم اما مثل او نمي گويم رويانيان دروغ مي گويد مي گويم اشتباه مي کند. بحث هايي هم در مورد پيشنهاد يک ميليارد و سيصد ميليوني به کريم انصاري فرد مطرح شد و در نهايت فردوسي پور از هر دو طرف خواست آرام باشند و گفت بهتر است اين اختلاف نظرهاي حاد در محفلي خصوصي برطرف شود که يکباره دو مديرعامل از يکديگر تعريف کردند و فتح الله زاده گفت رويانيان تيم خوبي بسته و رويانيان هم از فتح الله زاده تعريف کرد تا فردوسي پور بگويد مثل سريال آينه که در زمان کودکي ما پخش مي شد يکباره زندگي شيرين شد!
szh_1367
24-07-2012, 13:08
فتح الله زاده : اقا صداتون رو ندارم
فردوسی پور: من هم صد شما رو ضعیف داریم دوستان لطفا صدای من رو برای اقای فتح الله زاده و صدای ایشون رو برای من تقویت کنید
چند لحظه بعد
فردوسی پور :اقا صدا خوب شد
فتح الله زاده :خیر
فردوسی پور :اقای فتح الله زاده صدا میاد
فتح الله زاده :خیر !!!!!!:31: (اصن یه وضی )
-----
عجب فرمولی داره این رويانيان فقط نمیدونم چرا برای بقیه مدیران این فرمول جواب نمیده
سقف قرارداد هم که مثل همیشه فقط برای تیم های ضعیف هست تیم هایی مثل پیروزی و استقلال جزء سقف و کف این چیزها نیستن
hojjatinho
25-07-2012, 00:59
دیشب از حدود 23:30 نود رو دیدم . نمی دونم ساعت چند شروع شد؟
از جایی که من دیدم تغییر چندانی نکرده بود . دکور زیاد تغییر نداشت و ایتم ها هم همون ها بودند .
خوب شد بنده خدا قلعه نویی گفت مدیرا رو به جنگ هم ننداز !:دی حتما چیزی می دونه این امیر خان دیگه :دی
دیشب حاجی حرف های زد که به نظرم نباید می زد . امیدوارم برای حاجیمون اتفاقی نیافته:دی
در مجموع 90ی نبود که انتظار داشتم .
عادلی که برای بی پرده بودن و نترس بودنش بین مردم محبوب شده فقط اشاره کوچکی داشت به بحث حق پخش که اون رو هم سعی کرد به نوعی توپ رو به زمین فدراسیون بیاندازه!
البته به نظر من این قضیه قابل پیش بینی بود . به هر حال باید قبول کرد که عادل هم قبل از اینکه عادل باشه ، یک آدمه ! در این جور مواقع چسبیدن کلا فکر خوبی می تونه باشه :دی
احساس می کنم عادل کم کم داره از اونی که 2-3 سال پیش بود فاصله می گیره ؛ برنامه داره به سمت روتین شده پیش می ره. تیکهای تکراری و هجو امیز . و دخالت دادن علایق رنگی و ...
امیدوارم اشتباه کرده باشم .
خیلی 90 جنجالی بود معلوم شد نکو 2 میلیارد و کریم 1.3 و جلال حسینی بالای 1 میلیارد گرفته انصافا عادل نعمتیه برا فوتبال ایران... دعوای مدیر عامل ها هم که تمومی نداره..
Amir M.ohAma.D
14-08-2012, 11:25
نوعدوستی به جای جنجال در شب دوهوایی شدن فردوسیپور
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، برنامه 90 پس از دو هفته تعطیلی، دوشنبه 23 مرداد روی آنتن رفت.
برنامه شب گذشته 90 با توجه به زلزله اخیر در آذربایجان شرقی کاملا تحت تاثیر این اتفاق تلخ قرار داشت به طوری که این بار، این برنامه به دور از جنجال ها و حاشیه های همیشگی بیشتر حال و هوای معنوی و نوعدوستی داشت. حتی مسابقه پیامکی برنامه هم به این موضوع اختصاص یافته و از بینندگان خواسته شده بود نظر خود را در این باره پیامک کنند. در نهایت بیش از 4 میلیون و 200 هزار نفر در این نظرسنجی شرکت و جملات خود را ارسال کردند. فردوسیپور گفت: مسئولان اعلام کرده اند درآمد حاصل از شرکت بینندگان در این نظرسنجی را به بازماندگان زلزله اختصاص میدهند.
مسعود مرادی میهمان بخش داوری برنامه بود. همچنین رفعتی کمک داور بین المللی روی خط آمد و اعلام کرد خداحافظی اش از داوری قطعی است و بازنخواهد گشت.
علی دایی سرمربی راه آهن در تماس تلفنی با این برنامه درباره سفرش به اهر و بازدید از مناطق زلزله زده توضیحاتی داد.
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هم اعلام کرد مهدوی کیا بخشی از قرارداد خود را به مردم زلزله زده اهدا کرده است.
در ادامه فردوسی پور به مدیرعامل پرسپولیس گفت: شما که بازیکن میلیاردی می گیرید بخشی از آن را به مردم کمک کنید که رویانیان گفت: این حرف شما درست نیست و باید این مبالغی را که می گویید ثابت کنید. شما از المپیک برگشته اید و دو هوایی شده اید!
رویانیان با بیان اینکه قبول دارد ورزشکاران المپیکی مبالغ ناچیزی می گیرند گفت: حاضرم در صورت تایید مسئولان به رشته های مدال آور کمک کنم.
به گزارش فارس، مبحث بعدی برنامه 90 اختلافات عسگری و اصفهانیان در کمیته داوران بود که عسگری در این خصوص گفت: کسانی که این مباحث را مطرح می کنند، اطلاعات کافی از اساسنامه فدراسیون ندارند.
همچنین فریدون اصفهانیان همه چیز را به آینده موکول کرد و گفت: باید با عسگری جلسه بگذاریم تا ببینیم می تواند با سیاست های کمیته داوران کنار بیاید یا خیر؛ چون نمی خواهیم در آینده مشکلی داشته باشیم.
در این برنامه به مشکلات و حاشیه های باشگاه مس کرمان هم پرداخته شد. قاسمپور پیامکی را نشان داد که در آن نوشته شده بود اگر ببازی، مظلومی را می آوریم. تصاویری از درگیری لفظی سرمربی مس با یکی از لیدرهای باشگاه نیز پخش شد.
گنجعلی خانی مدیرعامل باشگاه مس در این خصوص گفت: قاسمپور مربی خوبی است و تا هر زمان که لازم باشد از او حمایت می کنیم و پیگیر اتفاقات هفته های اخیر هم هستیم.
پرویز مظلومی که مورد حمایت تماشاگران کرمانی بود روی خط آمد و گفت: سال گذشته هم علیه قاسمپور شعار می دادند درحالی که من در استقلال بودم. در پرسپولیس هم یعنی علی دایی به آن همه تماشاگر خط داده بود که تشویقش کنند؟ مردم کرمان من را دوست دارند چون با این تیم خوب نتیجه گرفتم. به قاسمپور گفتم با قدرت کارش را انجام دهد چون می خواهم استراحت کنم.
به گزارش فارس، حکمت مدیرعامل باشگاه نفت آبادان اعلام کرد قرار است فعلا از کاستا حمایت شود اما یکی ـ دو نفر از کمک های وی تغییر خواهند کرد.
کریم باقری نیز روی خط برنامه آمد و گفت: قرار است چهارشنبه به تبریز بروم و کسانی که شماره مرا دارند با من تماس بگیرند تا کمک هایشان را به مردم حادثه دیده برسانم.
غلامرضا بهروان سرپرست سازمان لیگ در تماس با این برنامه اعلام کرد خواهان همکاری با کیروش است و در پاسخ به این سوال که فکر می کنید جام حذفی برگزار می شود یا خیر گفت: ما برنامه این جام را ریخته ایم و فکر می کنم جام حذفی برگزار شود.
امیر قلعه نویی نیز روی خط آمد و گفت: باید از علی دایی تشکر کرد که کاری پهلوانانه انجام داد و به اهر رفت. ما نیز آماده هستیم در تعطیلات بعدی لیگ با تراکتورسازی بازی کنیم.
وی همچنین از پیشنهاد یک باشگاه خارجی به مبلغ 5.5 میلیون یورو به نکونام خبر داد و گفت: این بازیکن در استقلال می ماند و برای هماهنگی نیاز به زمان دارد.
[منبع]فردوسيپور: در عيد فطر، نيکبختواحدي را ببخشيد!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D8%B1:%D8%AF%D8%B1_%D8%B9%D9%8A%D8%AF_%D9%81 %D8%B7%D8%B1_%D8%8C_%D9%86%D9%8A%DA%A9%D8%A8%D8%AE %D8%AA%E2%80%8C%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D9%8A_%D8% B1%D8%A7_%D8%A8%D8%A8%D8%AE%D8%B4%D9%8A%D8%AF)ور زش۳: عليرضا واحدي نيکبخت که براي سومين سال متوالي از حضور در ليگ برتر محروم است ، سرانجام تصميم گرفت تا با يک عذرخواهي رسمي از مسئولان نظارتي ، شايد بتواند باري ديگر فوتبالش را از سر بگيرد. نيکبخت در مصاحبه با دوربين 90 گفت:« من از سال 88 به خاطر يک اشتباه شخصي در مسائل خانوادگي ام با محروميتي از سوي مراجع خارج از فوتبال مواجه شدم. اين اتفاق خيلي به فوتبال من ضربه زد اميدوارم که بخشيده شوم چون دوست ندارم در 30 سالگي فوتبالم تمام شود. من از خودم و دوست ناباب ضربه خوردم و تقاضا مي کنم که هر طور هست مرا ببخشند.» بعد از حرف هاي نيکبخت، عادل فردوسي پور هم گفت:« الان عيد فطر است ، از مراجعي که اين تصميمات را گرفتند ، خواهش مي کنم که او را مورد رافت قرار بدهند.»
szh_1367
21-08-2012, 19:06
خلاصه و مفید ، قضاوت با شما
سردار رویانیان : به کسی مربوط نیست این پول ها از کجا میاد !!!
szh_1367
28-08-2012, 10:24
درود
دوستان لطفا اگر لینک دانلود برنامه دیشب رو دارید اینجا قرار دهید ؟
M E S S I
28-08-2012, 10:39
هر آنچه در برنامه ۹۰ گذشت
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سؤال برنامه شب گذشته ۹۰ درباره عامل جذاب نبودن دیدار پرسپولیس و استقلال بود که در پایان ۳ ساعت و ۲۰ دقیقه، از یک میلیون و ۵۷۹ هزار شرکت کننده، حدود ۷۰ درصد بازیکنان، ۱۷ درصد تماشاگران و ۱۳ درصد مربیان را علت این امر دانستند.
*شکست به علت خواسته همسر!
اکبر میثاقیان، سرمربی آلومینیوم هرمزگان درباره شکست این تیم در بازی هفته ششم برابر ساپیا و نپوشیدن پیراهن مشکی همیشگیاش گفت: باید پیراهن مشکی خودم را برتن کنم. تقصیر همسرم شد که پیراهن دیگری پوشیدم و باختیم!
*پذیرایی عجیب اصفهانیها از میهمانان
در حاشیه دیدار ذوب آهن و تراکتورسازی به نحوه بلیت فروشی ورزشگاه فولادشهر پرداخته شد. بلیت ورودی برای تماشاگران تبریزی ۵ هزار تومان بود و برای هواداران اصفهانی ۳ هزار تومان. علیرضا جهانشاهی، دبیر هیئت فوتبال اصفهان درباره علت این اختلاف قیمت گفت: صندلی هایی که برای هواداران میهمان در نظر گرفته شده درجه یک و مبلمان شده و به همین دلیل گران تر است.
*۹۰ در دربی نزد زلزله زدگان رفت
برنامه ۹۰ در یک حرکت زیبا ۳ شهریور و روزی که دیدار پرسپولیس و استقلال برگزار شد نزد زلزله زدگان آذربایجان شرقی رفت و دربی را همراه مردم آنجا تماشا کرد. گزارشهایی نیز از علاقه مردم به تراکتورسازی پخش شد.
*انتقادهای تند افشاریان از کمیته داوران و عسگری
خداداد افشاریان که به عنوان کارشناس داوری در برنامه ۹۰ حضور داشت با انتقاد از عملکرد کمیته داوران نسبت به انتخاب داوران و ناظران گفت: از زمانی که لیگ آغاز شده فقط یک بار ناظر بوده ام. با تمام احترامی که برای عسگری قائل هستم اما کسانی که به او مشورت می دهند وی را به بیراهه می برند. عسگری فقط دوستان خود را به کار می گیرد. کار کردن با او بسیار سخت و دشوار است. عسگری به گونه ای رفتار کرده که بزرگان از این داوری فرار کرده اند.
وی با اشاره به انتخاب ناصحیح ترکی به عنوان داوری که دربی را قضاوت کرده، خاطرنشان کرد: این انتخاب تف سربالایی به سایر داوران بود! در هیچ جای دنیا چنین اتفاقی رخ نمی دهد. با این انتخاب ها بهتر است دنبال همان داور خارجی برویم. فکر کنم کمیته داوران به علت اینکه جایگاه خود را محکم تر کند این انتخاب را کرده است. این تیم داوری حتی برای بازیکنان و تماشاگران هم خسته کننده شده است.
مجری ۹۰ با اشاره به قضاوت محسن قهرمانی در هفته ششم برای سایپا گفت قهرمانی در هفته هفتم هم برای ساپیا سوت خواهد زد که افشاریان این امر را خلاف عرف دانست.
*از هری پاتر شدن ترکی تا استحقاق حدادی به پرسپولیسی شدن!
در قسمت ۹۰ درجه با اشاره به داوری محسن ترکی در دربی صحنه ای به نمایش گذاشته شد که ترکی توپ را به پشت خود برد. مجری ۹۰ پس از این صحنه ترکی را به هری پاتر تشبیه کرد و در ادامه صحنه ای نشان داده شد که بازیکنان نیز در زمین نبودند و غیب شدند!
همچنین به قرارداد احسان حدادی، پرتابگر دیسک با پرسپولیس و ناکامی او در مسابقات اخیر اشاره شد و قرار گرفتن حدادی در جایگاه یکی مانده به آخر مسابقات دایموند لیگ را نتیجه حضور او در جمع سرخ پوشان دانست.
در صحنه دیگر جواد نکونام که در دربی پیراهن محسن بنگر را پاره کرده بود به نمایش گذاشته شد و مجری برنامه با کنایه عنوان کرد این موضوع نشان داد نکونام یک پیراهن بیشتر از بازیکنان دیگر پاره کرده است!
*پنالتی سوخته پرسپولیس و تمارض نیلسون
خداداد افشاریان صحنه ای که جواد نکونام پیراهن بنگر را پاره کرد پنالتی و نکونام را مستحق کارت زرد دانست.
در ادامه صحنه ای مربوط به اتلاف وقت نیلسون دروازه بان پرسپولیس به نمایش گذاشته شد. در این صحنه سیدجلال حسینی مدافع سرخ پوشان به علت اینکه پرسپولیس ۱۰ نفره شده بود و بنگر در بیرون از زمین پیراهن خود را درست می کرد به نیلسون گفت خود را روی زمین بیندازد!
در بررسی هایی که برنامه ۹۰ انجام داده بود وقت تلف شده دربی در نیمه دوم حدود ۱۲ دقیقه بود که داور تنها ۵ دقیقه اعلام کرد.
*پیشنهاد مدیرعامل پرسپولیس: ما را تا آخر فصل محروم کنید!
در ادامه برنامه محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پشت خط آمد و درباره حکم کمیته انضباطی مبنی بر تخلفات هواداران این تیم در دیدار با صبا و اعمال محرومیت تعلیقی گفت: نمی دانم چه بگویم. باید در صدور رای عدالت داشت. پیشنهاد می کنم تماشاگران ما را تا پایان فصل محروم و جریمه تمام بازی هایمان را تعیین کنند. اگر این چنین باشد خیلی بهتر است تا اینکه بخواهند با ما بازی کنند. باید تعادل و عقلانیت وجود داشته باشد. چرا همیشه پرسپولیس را محروم و جریمه می کنند؟ ما به این رای اعتراض کردیم.
*مدیرعامل پرسپولیس تماشاگران را مهمترین عامل در جذاب نشدن دربی ۷۵ دانست.
اسماعیل حسن زاده، رئیس کمیته انضباطی درباره این رای گفت: هنوز رای قطعی صادر نشده است. خواهش می کنم رسانه ها و مطبوعات به درستی مسائل را منعکس کنند. ما اعلام کردیم اگر اعتراضی صورت نگیرد و کمیته استیناف نیز رای را قطعی اعلام کند آن یک جلسه تعلیقی به اجرا در خواهد آمد.
وی در پاسخ به سوال رویانیان مبنی بر اینکه رای دیدار پرسپولیس و داماش چه زمانی اعلام خواهد شد عنوان کرد: این رای صادر شده و در اختیار سازمان لیگ است.
*بهروان: نکونام در زمان قانونی به استقلال پیوسته است
غلامرضا بهروان، سرپرست سازمان لیگ در خصوص برگزاری جام حذفی گفت: جلسه بسیار خوبی با کیروش برگزار کردیم و قرار شد با توجه به برگزاری مسابقات غرب آسیا بار دیگر برای برگزاری این مسابقات بررسی صورت بگیرد. تصمیمی می گیریم که به نفع منافع ملی ما باشد.
وی درباره مسائلی که در خصوص حضور ۴ بازیکن خارجی استقلال در دربی مطرح شده، یادآور شد: بازیکن خارجی به آن شخصی گفته می شود که تابعیت خارجی داشته باشد بنابراین نکونام بازیکن خارجی محسوب نمی شود.
بهروان درباره اینکه گفته می شود نکونام پس از اتمام فصل نقل و انتقالات بازیکنان ایرانی به استقلال پیوسته خاطرنشان کرد: نکونام به علت اینکه در تیم های اروپایی بازی میکرده نیازمند ITC بود. سال گذشته فصل نقل و انتقالات را برای فیفا تا ۲۲ جولای اعلام کردیم که نکونام هم تا این تاریخ به استقلال پیوست و مشکلی وجود ندارد.
*یک بازیگر جاسوس استقلال شد
در ادامه برنامه با اشاره به حضور نیکی کریمی پیش از دربی در تمرین استقلال از علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال درباره این موضوع سؤال شد که او در جواب گفت: احتمالا کریمی پرسپولیسی است و با حضور در تمرین استقلال می خواهد تاکتیک های آنها را رو کند.
*پرسپولیس هم رتبه رئال مادرید
زمانی که مجری ۹۰ جدول لیگ برتر را اعلام می کرد با نشان دادن رتبه پرسپولیس در رده پانزدهم گفت: رئال مادرید هم در رده پانزدهم قرار دارد.
عادل و جواد در عنفوان جوانی! :دي
Amir M.ohAma.D
05-09-2012, 12:39
یادداشت وارده: آیا عادلی آقای فردوسی پور؟
سایت گل - بی مقدمه... اگر قبول کنیم هر برنامه ای نقاط قوت و ضعف دارد سوال اینجاست که حسن برنامه نود چیست ؟ آیا معطل دیدن 1 دقیقه نصف و نیمه از بازیها هستیم ؟ آیا نمی دانیم مربیان قبل و بعد مسابقه چه گفته اند؟
از آخرین برنامه نودشروع می کنیم و نکاتی که شاید کاملا عادی باشند.
به چه دلیل بهترین زمان برنامه تان صرف تبلیغات و یا قرعه کشی ملال آورتان می شود ؟ چه لذتی دارد که مهمانتان را که احتمالا برای اولین بار به استودیو برنامه تان آمده و با فضای آن آشنا نیست با سوال کردن و درخواست عدد قرعه کشی به اشتباه میاندازید تا ملت به او بخندند ؟ آیا میهمان شایسته ی این استقبال است ؟شان میهمان را می دانید؟
به چه دلیل در هر برنامه رویانیان و فتح الله زاده و قلعه نوعی یک پای ثابت برنامه اند آنهم با بحث های فوق تکراری بازیکنان میلیاردی؟ در مقابل آن چند بار از تیمهایی مثل گهرزاگرس و ذوب آهن و تراکتور که با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند سراغی گرفته اید ؟
چند بار سراغ امثال هدایتی رفته اید که با هزینه شخصی باشگاه داری می کنند و با هزینه شخصی بازیکن می سازند و ریالی درآمد ندارند؟ حرف از درآمد شد . به چه دلیل در گرفتن حق طبیعی فوتبال آنجا که به سازمان شما گره می خورد سکوت کردید ؟ آیا حق پخش تلویزیونی کلید آرامش و رشد تیمهای لیگ برتر نبود و شما سکوت کردید ؟
به چه دلیل بعضی از صحنه های کارشناسی را که بسیار هم تعیین کننده هستند در برنامه نشان نمی دهید ؟ کارشناسی سلیقه ای به جای باز کردن گره ها باعث ناهنجاریهایی در آینده می شود . از صحنه هایی به راحتی میگذرید و از صحنه هایی دیگر انقدر نمی گذرید که کارشناس هم عقیده ی تان شود . به راستی چرا؟
به چه دلیل در مقابل افول تیمهایی مثل ذوب آهن و فولاد سکوت می کنید و حرفی از پدیده های لیگ امسال مانند فجرسپاسی و ملوان و نفت تهران نیست و یا در تعریف از تیمی مثل نفت تهران که با زحمت خود را به صدر جدول رسانده میگویید"هر تیمی که به صدر رسیده باخته"؟ جای یک خسته نباشید و تبریک نبود؟ اگر آبی و قرمز ها صدرنشین بودند هم جرات داشتید برای تیمهای قرمر و آبی این جمله را بکار ببرید؟
به چه دلیل درتعریف از آقای گل لیگ برتر جلال رافخایی که با 7 گل از 7 بازی در صدر جدول است با تمسخر می گویید که 5گل آن پنالتی بوده است؟ آیا جدیدا پنالتی گل قانونی محسوب نمی شود و قانونش فقط به دست شما رسیده و ما نمیدانیم یا اینکه خیلی فوتبالیست هستید و پنالتی زدن را کار کوچکی میدانید؟ آیا نمی دانید که رونالدو هم برای رئال مادرید پنالتی میزد؟ آقای گلی مهاجمین جوان و بی ادعای لیگ آنهم در لیگی که بازیکنان میلیاردی دارد به وفور جای تبریک دارد آقای عادل.
به چه دلیل سنگ پرانی اولین بازی گهر را با جزییات نشان میدهید اما سنگ پراکنی بازی استقلال پرسپولیس فرصتی میشود برای بحث کارشناسی و روانشاسی ورزشی ؟ آیا این لاپوشانی نیست ؟
اصلا الان با این بحث کارشناسی که شما از کارشناس تعریف می کردید و کارشناس از شما چه گلی بر سر فوتبال زدید ؟پند و اندرز کارشناسی به درد کدام هوادار از کوره در رفته و عصبانی و حق خورده و تشنه و آفتاب سوخته و نخوابیده می خورد و چه کسی را ساکت می کند ؟
به چه دلیل از نود دقیقه فحاشی در ورزشگاه عضدی رشت می گذرید و اجازه می دهید کسانی که محیط استادیوم ها مسموم کرده اند چراغ خاموش به کار خود ادامه دهند ؟ آیا سرپوش گذاشتن بر اوباش گری دربی پایتخت و ورزشگاه عضدی و توهین به علی کریمی و سید جلال حسینی بازیکنان با اخلاق و ملی کشور مهر تاییدی بر ادامه این حرکات نیست ؟
چرا نمایش حرکت زیبای آقای نظری دلیلی می شود برای کوبیدن باشگاه سپاهان ؟ اگر شما هدف فرهنگسازی داشتید لااقل از باشگاه فجر سپاسی که فرهنگساز این حرکت بود دفاع می کردید و طوری نشان نمیدادید که انگار باشگاه فجر با این حرکات مخالف است چون خطر سقوط دارد. شما با جوانمردی هم ناجوانمردانه و ابزاری برخورد می کنید.
به چه دلیل دیگر به کفاشیان و سیستم اجرایی فدراسیون انتقادی ندارید ؟ همه چیز بر وقف مراد است ؟ تیم به جام جهانی رفته است ؟ از همه ی استعداد های درخشان لیگ برتر در تیم ملی استفاده میشود ؟
.درد دل زیاد است آقای فردوسی پور نمی دانم ما را چه میشود که دل به یک برنامه ی تلویزیونی برای حل همه مشکلات فوتبال بسته ایم اما...اما دلمان برای عدالت آن عادل خیلی تنگ شده است .
درکل نگارنده مشخص نکرد که مشکل کار کجاست.وفقط به نظرم بیخودی شلوغش کرده.
چندتا نکته تو حرفهاش بود که جالبه:
آیا معطل دیدن 1 دقیقه نصف و نیمه از بازیها هستیم ؟ آیا نمی دانیم مربیان قبل و بعد مسابقه چه گفته اند؟
راستش رو بخوای بله!من از کجا باید بدونم مثلا تو بازی راه آهن-سایپا مربی محبوبم تقوی چیا گفتن؟زورنامه که قربونشون برم کافیه یکی بگه لا سریع تفسیر لااله الاالله رو میچسبونن بهش!بهترین گزینه اینه که از طریق برنامه90و مستقیم از زبون خودش بشنویم ولاغیر.
از آخرین برنامه نودشروع می کنیم و نکاتی که شاید کاملا عادی باشند.
به چه دلیل بهترین زمان برنامه تان صرف تبلیغات و یا قرعه کشی ملال آورتان می شود ؟ چه لذتی دارد که مهمانتان را که احتمالا برای اولین بار به استودیو برنامه تان آمده و با فضای آن آشنا نیست با سوال کردن و درخواست عدد قرعه کشی به اشتباه میاندازید تا ملت به او بخندند ؟ آیا میهمان شایسته ی این استقبال است ؟شان میهمان را می دانید؟
بحث مسابقه و همینطور قرعه کشی از ادراک شما خارجه.نظرسنجی بازوی قدرت برنامه90 و اهرم فشار بر کسانیه که میخوان قوانین من درآوردی رو بزارن سر فوتبال.درثانی بهترین راه برای انعکاس نظر واقعی ملت به مسئولین فوتباله.درمورد نحوه قرعه کشی هم اگه عادل خودش به تنهایی و سریع انجامش بده اولین نفری که اعتراض میکرد خود شما رسانه چیها هستید وبه اون برچسب های روم به دیواری میزدین.
به چه دلیل در هر برنامه رویانیان و فتح الله زاده و قلعه نوعی یک پای ثابت برنامه اند آنهم با بحث های فوق تکراری بازیکنان میلیاردی؟ در مقابل آن چند بار از تیمهایی مثل گهرزاگرس و ذوب آهن و تراکتور که با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند سراغی گرفته اید ؟
این دیگه از اون حرفهاست.هرکسی میتونه توی یه نگاه تشخیص بده که افراد فوق در بالاترین سطح حاشیه و حرف و حدیث قرار دارن و وقتی سایت خود شما60درصد اخبارش مربود به این آقایان و تیمهاشون هست چرا نباید انتظار داشته باشید برنامه90 20دقیقه وقت براشون بزاره؟
. به چه دلیل در گرفتن حق طبیعی فوتبال آنجا که به سازمان شما گره می خورد سکوت کردید ؟ آیا حق پخش تلویزیونی کلید آرامش و رشد تیمهای لیگ برتر نبود و شما سکوت کردید ؟
حق پخش؟ اون هم از تی وی دولتی؟ نکنه انتظار دارید جدای از پول بیت المالی که به تیمها میدن تی وی ملی هم از جیب ملت دوباره بهشون پول بده؟
بحث شما زمان وجه میگیره که ساختارها خصوصی و فضای رقابت وجود داشته باشه نه تحت این شرایط برادر من.
به چه دلیل بعضی از صحنه های کارشناسی را که بسیار هم تعیین کننده هستند در برنامه نشان نمی دهید ؟ کارشناسی سلیقه ای به جای باز کردن گره ها باعث ناهنجاریهایی در آینده می شود . از صحنه هایی به راحتی میگذرید و از صحنه هایی دیگر انقدر نمی گذرید که کارشناس هم عقیده ی تان شود . به راستی چرا؟
ایکاش مثال هم میزدی.البته مطمئنم اگه موردی بود خودت میگفتی.
به چه دلیل در مقابل افول تیمهایی مثل ذوب آهن و فولاد سکوت می کنید و حرفی از پدیده های لیگ امسال مانند فجرسپاسی و ملوان و نفت تهران نیست و یا در تعریف از تیمی مثل نفت تهران که با زحمت خود را به صدر جدول رسانده میگویید"هر تیمی که به صدر رسیده باخته"؟ جای یک خسته نباشید و تبریک نبود؟ اگر آبی و قرمز ها صدرنشین بودند هم جرات داشتید برای تیمهای قرمر و آبی این جمله را بکار ببرید؟
در مورد اول ارجاع شود به مهمانان 90.(اگه اصلا اهل دیدن 90باشی)مورد دوم هم ثابت کرده که جرات داره ایشون.شما نگران نباش.
پند و اندرز کارشناسی به درد کدام هوادار از کوره در رفته و عصبانی و حق خورده و تشنه و آفتاب سوخته و نخوابیده می خورد و چه کسی را ساکت می کند ؟
چرا از کوره در رفتن؟ چرا تشنه هستن؟چرا آفتاب سوخته هستن؟ببینم مگه به زور هم میشه به ورزشگاه رفت.خب اگه امکانات نیست،بازیها رو طی یه بیانیه تحریم کنن تا به اوضاع ورزشگاه ها رسیدگی کنن.اون وقت کسی تشنه نمیمونه.درثانی تیم ارث پدر ما هوادارن هم نیست.همین حرفها رو میزنید که همه به خودشون حق میدن هرکاری خواستن بکنن.نمونش سنگ پرانی.ما در اندازه خودمون توی موفقیت تیم سهیم هستیم وبس.
به چه دلیل دیگر به کفاشیان و سیستم اجرایی فدراسیون انتقادی ندارید ؟ همه چیز بر وقف مراد است ؟ تیم به جام جهانی رفته است ؟ از همه ی استعداد های درخشان لیگ برتر در تیم ملی استفاده میشود ؟
وقتی که خبر خاصی نیست به چی گیر بده این بنده خدا.نکنه شما با کفاشیان مشکل شخصی داری؟خوشت میاد یکی بیخود وبی دلیل بهت گیر بده؟
در آخر برای شما نگارنده عزیز از خداوند طلب یه جو معرفت میکنم که قدر اندک داشته هایمان را بهتر بدانی.
Amir M.ohAma.D
08-10-2012, 16:34
محور برنامه امشب نود چه خواهد بود؟
به گزارش خبرنگار شبکه ایران، قطعا عادل فردوسی پور نخواهد گذاشت در تعطیلات لیگ برتر از جذابیت برنامه پرمخاطب و پربیننده اش کاسته شود. با توجه به شناختی که از این مجری تلویزیونی فوتبال کشور سراغ داریم می توان این انتظار را داشت که باز هم سوژه ای جذاب را در این برنامه شاهد باشیم.
دلال و دلالیسم و به ویژه مربیانی که به دلیل آلوده بودن به سیستم دلالیسم و دلایل دیگر متهم به منشوری بودن هستند سوژه ای تکراری اما جالب و جذاب برای عادل فردوسی پور در برنامه های نودی خواهد بود که قرار است در تعطیلات لیگ برتر روی آنتن برود.
گزارشاتی دیدنی مربوط به سوژه دلالیسم در فوتبال کشور در این ایام بر روی آنتن خواهد رفت و گفت و گوهایی با بازیکنان ترتیب داده شده که در آن یکی از دروازه بان های حاضر در لیگ از پیشنهاد رشوه 100 میلیون تومانی که داشته، پرده برداری خواهد کرد.
moh3en_sh
09-10-2012, 10:23
سوال مسابقه پيام کوتاه اين برنامه در مورد بهترين گل 10 هفته اول بازي هاي ليگ برتر بود.
در ابتداي برنامه بازي تيم هاي ملي ايران و ازبکستان در نيمه نهايي قهرماني نوجوانان آسيا پخش شد که با برتري سه بر دو ازبکها به پايان رسيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمان هاي ابتدايي برنامه نود دو بازيکن تيم ملي نوجوانان کشورمان بودند.
سيد مجيد حسيني و عرفان وجداني کاپيتان و بازيکن تيم ملي نوجوانان کشورمان در صحبتهاي خود گفتند ما براي قهرماني در مسابقات تهران شرکت کرديم اما متاسفانه دچار بدشانسي شديم و در نيمه نهايي به ازبکستان باختيم.
وجداني گفت: در يکي از صحنه ها که تيم ملي کشورمان از ازبکستان گل خورد به خاطر اينکه ليز خوردم نتوانستم توپ را دفع کنم.
فردوسي پور از اين بازيکن سوال کرد که آيا کفش هاي شما استاندارد است؟ وجداني پاسخ داد: کفشهايي که ما در بازي ها مي پوشيم استاندارد است و مسي هم کفش هاي مرا مي پوشد!
در قسمت اول آيتم از نود تا نود گزارش هاي مختلفي از جمله شکايت کي روش از ژوزه و مشکلات برگزاري کنفرانس هاي خبري در ورزشگاه راه آهن پخش شد.
پخش بازي تيم هاي الاهلي عربستان و سپاهان ايران ديگر بخش برنامه نود بود.
اين بازي که در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا برگزار مي شد با برتري 4 بر 1 الاهلي به پايان رسيد.
اشکان دژآگه مهاجم ملي پوش کشورمان و باشگاه فولام انگلستان مهمان ويژه برنامه نود بود.
دژآگه در صحبتهاي خود گفت: پدر و مادرم ايراني هستند و در خانه فارسي صحبت مي کنيم از سه ماهگي به آلمان رفتم از شش سالگي در برلين فوتبال را شروع کردم و از 15 – 16 سالگي به هرتابرلين رفتم.
وي در ادامه گفت: هميشه به هرتا نگاه دارم و اولين گلم در بوندس ليگا را در سن 19 سالگي براي اين تيم به آلمانيا آخن زدم.
وي خاطرنشان کرد: پس از جدايي از هرتا، بازي هرتابرلين و وولفسبورگ براي من خيلي حساس بود زيرا هنگام رفتن من از هرتا مسئولين اين تيم مرا خيلي اذيت کردند.
دژآگه که سابقه پوشيدن پيرآهن تيم هاي ملي پايه آلمان را در کارنامه دارد، در اين خصوص گفت: به من اين شانس را داده بودند که در تيم ملي جوانان آلمان بازي کنم اما قلب من با ايران بود و در نهايت به قلبم رجوع کردم و به ايران آمدم و از اين تصميم بسيار راضي هستم.
پخش يک بازي قديمي از تيم هاي ملي ايران و کره شمالي از بحش هاي ديگر برنامه نود بود.
اين بازي قديمي که در سال 1352 برگزار شده بود با نتيجه دو بر يک به سود ايران به پايان رسيده بود.
دژآگه درادامه صحبتهاي خود گفت : در آخرين تمرين وولفسبورگ همسترينگ پايم پاره شد البته مصدوميتم کاملا برطرف شده و به بازي کره مي رسم .
وي در مورد حضور در تيم فولام انگلستان گفت: يول سرمربي فولام از گذشته مرا مي شناخت و خواست که به فولام بروم؛ خيلي خوشحالم که به ليگ برتر رفتم. 5 سال در وولفسبورگ بازي کردم و سال هاي خيلي خوبي در اين تيم داشتم و با اين تيم قهرمان نيز شدم. ماگات مربي خيلي خوبي است و از او چيزهاي زيادي ياد گرفته ام، دعا مي کنم که تيم وولفسبورگ به روزهاي خوبش باز گردد. رقيبم در تيم فولام ديمين داف است در اين تيم رقيبان سختي دارم اما فکر مي کنم در شرايط سخت مي توان به موفقيت هاي بزرگ رسيد.
دژآگه در پايان صحبتهايش گفت: در بازي ايران و قطر که اولين بازي من براي تيم ملي ايران بود بازيکنان خيلي به من کمک کردند و بدون کمک آنها نمي توانستم اينگونه بازي کنم. پتانسيل تيم ملي خيلي خوب است و اميدوارم در بازي با کره ورزشگاه پر از تماشاگر باشد و با کمک آنها بتوانيم کره جنوبي را شکست دهيم.
در ادامه برنامه، يکي از برنامه هاي قديمي نود که آخرين برنامه پخش شده در سال 1382 بود پخش شد.
رضا قوچان نژاد بازيکن ايراني تيم سنت ترويدن بلژيک مهمان ديگر برنامه نود بود.
قوچان نژاد در صحبتهاي خود گفت: از مشهد و در 4 - 5 سالگي با خانواده به هلند رفتيم در هلند در تيم هاي مختلفي بازي کردم.
از زمانيکه براي بازي به بلژيک رفتم تماس هاي از ايران شروع شد و پس از بيست سال به ايران آمدم.
وي در ادامه صحبتهايش گفت: در سنت ترويدن 11 گل زدم و به اين ترتيب شناخته شدم.از ماه گذشته با استاندارد ليژ براي سال 2013 قرارداد بستم و از دو ماه ديگر کار خودم را با اين تيم شروع مي کنم.
قوچان نژاد در مورد بازي در تيم ملي ايران گفت: بازي هاي تيم ملي را دنبال مي کنم، ما بايد کره جنوبي را شکست دهيم تا اختلاف ما با اين تيم زياد نشود.در تيم ملي فورواردهاي خوب خيلي زياد است و من بايد براي رسيدن به ترکيب تلاش کنم.
قوچان نژاد همچنين گفت عمو جبار من در ايران مربي واليبال است.
وي در مورد علايقش به غير از بازي فوتبال نيز گفت: به موسيقي علاقه مندم و براي سرگرمي گيتار و ديگر سازهاي موسيقي را گاهي اوقات مي نوازم.
گزارشي کوتاه در مورد مسائل پشت پرده و دلالي در فوتبال از بخش هاي ديگر برنامه نود بود.
در آيتم دوربين نود نيز تصاوير ارسالي بينندگان برنامه نود پخش شد.
در آيتم گزارش روز گزارشي در مورد استيضاح وزير ورزش در مجلس که منتفي شد به روي آنتن رفت.
محمدرضا کربکندي مربي برکنار شده تيم ذوب آهن در ارتباطي تلفني با برنامه گفت: تعويض مربي در همه جاي دنيا عادي است اما ما در کشورمان داريم پيشتازي مي کنيم. من ششمين مربي برکنار شده بودم در حاليکه مي توانستم اولين نفر باشم و اين حق باشگاه است؛
کربکندي در ادامه گفت: 5 شکست اول ما طبيعي بود زيرا تغييرات زياد در تيم ما و کاهش بودجه باعث شد نتوانيم خوب نتيجه بگيريم ضمن اينکه در ابتداي فصل خواسته مسئولين تيم از ما معقول بود و با توجه به اين شرايط و اين مشکلات اين مسئوليت را با ريسک قبول کردم.
سرمربي پيشين ذوب آهن تصريح کرد: تعدادي بازيکن جديد از دسته يک و بازيکن جوان به تيم آوردم؛ ميانگين سني تيم ما پايين بود و تلفيقي از بازيکنان جوان و باتجربه بوديم و براي رسيدن به هماهنگي نياز به زمان داشتيم. هيئت مديره قبلي با توجه به مشکلات تيم خواسته معقولي از ما داشتند؛ من در اين هفته ها فشار زيادي را تحمل کردم اما با تجربه اي که داشتم تيم را کنترل کردم و سعي کردم کوچکترين حاشيه اي در تيم ايجاد نشود .
کربکندي خاطرنشان کرد: ابراهيمي و يزدي زاده و هيئت مديره قبلي شرايط تيم را مي دانستند، ما تيم را از رتبه هجدهم به شانزدهم رسانديم و با توجه به بازي هاي بعدي که داشتيم و بازي هاي مشکلي که انجام داديم مي توانستيم به روند رو به رشد خود ادامه دهيم.
کربکندي در پايان صحبتهايش گفت: هيئت مديره جديد فکر کردند اين تيم براي قهرماني بسته شده با اين حال و تمامي اين مشکلات هر مربي که بيايد مي تواند تيم را در جايگاهي خوب نگه دارد و آينده ي بسيار خوبي را براي اين تيم متصور مي شوم. از طرفداران واقعي ذوب آهن عذرخواهي مي کنم و اميدوارم مردم اصفهان بدانند با جه مشکلاتي در اين تيم روبه رو بوديم و براي اين تيم سرمربي جديد و بازيکنان آرزوي موفقيت مي کنم.
در برنامه نود اين هفته بحث هفته گذشته که در مورد اتفاقات مجمع انتخاباتي هيئت فوتبال استان فارس بود پيگيري شد؛
کفاشيان در خصوص برگزاري مجمع هيئت فوتبال فارس گفت: مجمع را با 35 نفر تشکيل داديم البته ابتدا تعداد نفرات براي برگزاري مجمع به حد نصاب نرسيده بود اما با حضور مدير کل ورزش فارس و چند نفر ديگر مجمع تشکيل شد. مجمع هيچ مشکلي قانوني نداشت و تمامي اعضا در آن راي دادند. در اين انتخابات صد در صد شرکت کنندگان با آيت اللهي بودند و به وي راي دادند.
کفاشيان تصريح کرد: اگر شخصي غير قانوني راي داده باشد و تخلفي صورت گرفته شده باشد انتخابات را باطل مي کنيم و مجمع دوباره برگزار مي شود، البته بايد پيگيري شود چرا برخي ها مجمع را ترک کردند.
هاشمي زاده سرپرست معاونت اداره کل ورزش و جوانان فارس نيز گفت: از طرف خودشان آراي سفيدي به جاي کساني که مجمع را ترک کردند در گلدان انداختند؛ آنها با چه منطقي آراي سفيد را به گلدان راي گيري انداختند؟ تصاوير گرفته شد نشان داد راي گيري مخدوش بود و حضور افراد غير در مجمع قابل توجيه نيست.
آيت اللهي نايب رئيس فدراسيون فوتبال و رئيس هيأت فوتبال استان فارس در گفتگويي تلفني در خصوص انتخابات هيئت فوتبال استان فارس گفت : نامه نگاري هاي مربوطه انجام شده و مجمع روال قانوني خود را طي کرده است با تفاهمي که با مدير کل داشتيم توافقات صورت گرفته است اما چطور 48 ساعت قبل ازشروع، مجمع شرايط قانوني ندارد و فشار آوردند اعضا در مجمع شرکت نکنند؟ زيرا مجموعه هاي کمانه نمي خواستند من رئيس هيئت فارس شوم.
کفاشيان در بخشي ديگر از صحبتهايش گفت : از اختيارات رئيس مجمع است که انتخابات را زودتر از موعد مقرر برگزار کند.
در اين خصوص براتي کارشناس حقوقي فوتبال گفت: اگر بنا باشد رئيس مجمع تصميم بگيرد اساسنامه به چه کاري مي آيد؟ تغيير اساسنامه فقط با مجمع فوق العاده صورت مي گيرد و کفاشيان اجازه دخل و تصرف در زمان انتخابات و مجمع را نداشتند. در ضمن براي شرکت اعضا در مجمع بايد دعوت نامه کتبي بايد براي تمامي اعضا ارسال شود.
آيت اللهي: در رابطه با دعوت اعضا به مجمع فکس براي همه فرستاده شده و در روزنامه آگهي شده است و در سايت هيئت فوتبال و ورزش و جوانان فارس خبر برگزاري مجمع منتشر شده است و هيچ شکايتي از فراخوان نشده است.در خصوص اين مساله چه خوب بود فضا و فرصت صحبت کردن را به ديگران و بقيه اعضا مي داديد و نبايد اين سناريو را تشکيل مي داديد و تخريب شخصيت افراد مي کرديد. من در جريان انتخابات به عنوان يک کانديدا شرکت کردم و به هيچ يک از شهرستان ها نرفتم و تنها در مرکز استان بودم و فقط ارتباطي تلفني با اعضا براي شرکت در مجمع داشتم.
مدير عامل برق شيراز نيز در خصوص مخدوش بودن انتخابات هيئت فوتبال فارس گفت: صورتجلسه 33 امضا دارد و برخي از امضاء ها مشخص نيست توسط چه کسي به پاي اين برگه زده شده ،اين نشان از باطل بودن انتخابات هيئت فوتبال است.
براتي گفت: بند 6 ماده 16 آيين نامه مي گويد آرا مخدوش محاسبه نمي شود و در اين انتخابات آرا مخدوش بوده و انتخابات باطل است. براي شروع انتخابات بايد دو سوم اعضا حضور داشته باشند و با توجه به مخدوش بودن آرا حدنصاب اعضا حضور نداشتند.
آيت اللهي گفت : مجمع با 39 از حاضرين شروع به کار کرد کمانه مدير کل ورزش استان نيم ساعت بعد از شروع مجمع حضور پيدا کرد و حسن زاده و ترابي از مجمع خارج شدند و 38 نفر شدند، حسن زاده فرم آرا را دريافت کرد ولي اعلام کرد راي نمي دهد.
وي در ادامه گفت: در ضمن خسروي که مي گويد نامه اي نداشته و ارسال نکرده در تاريخ 6 مهرماه 1391 نامه اي با خط خودشان نوشتند و صفري را به عنوان نماينده هيئت فوتبال خودشان به ما معرفي کردند. همچنين راهپيما مدير عامل تيم آبفاي خرامه با ارسال نامه اي زارع ر به جاي خويش معرفي کرده است.
آيت اللهي در خصوص اينکه به عنوان يک عضو رکن قضايي فدراسيون فوتبال حق کانديدا شدن در انتخابات هيئت فوتبال فارس را نداشت نيز گفت: من عضو رکن قضايي فدراسيون فوتبال نيستم، ابلاغي که کفاشيان به من داد به عنوان سرپرست بود و تا خرداد ماه اعتبار داشت.
براتي گفت : تا زمانيکه براي اين رکن رئيس يا سرپرست جديد معرفي نشود شما سرپرست آن هستيد و طبق بند 98 ماده 16 فيفا در اين قضيه، عضو رکن قضايي نمي تواند در هيئت فوتبال ها سمت داشته باشد. در ضمن از کفاشيان بعيد است رکن به اين مهمي را در فدراسيون بدون مسئول بگذارد.
آيت اللهي : من اين بند را حفظ هستم، ديگر در رکن قضايي مسئوليتي ندارم؛ اصلا کميته اخلاقي در فدراسيون وجود ندارد، کميته اخلاق بايد آيين نامه داشته باشد و در اين رابطه اصلا آيين نامه اي وجود ندارد.حتي فيفا در اين خصوص تا کنون آيين نامه اي ابلاغ نکرده است.
براتي: اتفاقا در بوداپست جلسه اي تشکيل شده و در اين مورد تصميم گيري شده است. اگر اين رکن وجود ندارد چطور بن همام محاکمه شده است؟
آيت اللهي: نگفتم فيفا اين رکن را ندارد، گفتم به ما ابلاغ نشده است. اتفاقاتي که در شيراز به وقوع پيوست بسيار نادر بوده وعليرغم تلاشي که برخي ها براي برگزار نشدن مجمع کردند، مجمع به حد نصاب رسيد و با برنامه اي که دادم توانستم 35 راي کسب کنم.
براتي: اگر کميته اخلاق درفدراسيون وجود ندارد پس چگونه شما در مورد بخشيده شدن نيکبخت اظهار نظر کرديد؟
آيت اللهي: در مورد نيکبخت و کاظمي به عنوان يکي از اعضاي هيئت رسيدگي به تخلفات حرفه اي صحبت کردم ، شرايط کميته اخلاق و آيين نامه آن با تخلفات حرفه اي متفاوت است.
در ادامه برنامه آب پيما يکي از اعضاي غايب مجمع فارس که شخص ديگري به جاي وي در اين انتخابات شرکت کرده بود گفت: من معرفي نامه کتبي براي شرکت در انتخابات به جاي خودم به هيچ کسي ندادم .
آيت اللهي: در تاريخ 30 شهريور 1391 در نامه اي که به زکي پور دبير هيئت داده ايد زارع را به جاي خود براي شرکت در انتخابات معرفي کرده ايد.
آب پيما : چيزي که آيت اللهي مي گويد را تکذيب مي کنم و من ننوشتم. من از هيچ کجا تحت فشار نبودم و هيچ نامه اي نيز ننوشتم.
آيت اللهي : در اين مجمع من دو حق راي داشتم يکي به عنوان عضو هئيت رئيسه فدراسيون و ديگري به عنوان رئيس هيئت فوتبال فارس.
براتي: رئيس هيئت فوتبال استان حق راي ندارد اما هيئت فوتبال شهرستانها حق راي دارند.
آيت اللهي : در تمام استانها روساي هئيت ها حق راي دارند؛ در اساس نامه جديد به اين صورت است.
براتي: شما طبق سند و مدرک صحبت کنيد.
آيت اللهي: شما در خانه کتاب جلويتان است و از روي آن صحبت مي کنيد. در تمامي انتخابات به اين صورت است.
براتي : يک راي مخدوش ديگر به انتخابات هيئت فوتبال فارس اضافه شد!
آيت اللهي: مبارک شما باشد آقاي براتي!
پس از پايان بحث هاي مربوط به انتخابات پر حاشيه هيئت فوتبال فارس که ادامه آن به هفته ديگر موکول شد گزارشي پخش شد که در آن يکي از هواداران فوتبال و تيم پرسپوليس قرباني اسيد پاشي شده بود.
اين هوادار فوتبال در صحبتهاي خود گفت: ديگر در دنيا آرزويي ندارم شما خودتان را جاي من بگذاريد، اکنون به خاطر نوع نگاه عذاب آور مردم هفت سال است که خانه نشين شدم.
رويانيان مديرعامل پرسپوليس در ساعت 2:20 بامداد در ارتباطي تلفني با برنامه گفت: هم اکنون خوابم برده بود اما تاج مرا از خواب بيدار کرد!
وي در ادامه صحبتهايش گفت: در بازي با سايپا به برد نياز داشتيم و بازيکنان سنگ تمام گذاشتند اما داور حق ما را از بين برد و نمي دانم تاکي بايد از اين داوري ها ضربه بخوريم؛ به نظرم اين اشتباهات داوري تکرار سناريوهاي قبلي تيم ما است.
آخرين ميهمان تلفني برنامه نود اسماعيل حيدرپور مدير اجرايي پيشين تيم گهر بود؛ وي در صحبتهاي خود عنوان کرد: گهر در 7 استان طرفدار دارد، تيم ما با مشکلات زيادي به ليگ برتر آمد. امسال شهرداري قرار بود هزينه هاي اين تيم را تقبل کند و براي گهر بودجه اي 5 ميلياردي در نظر گرفت اما نتوانست بودجه را تامين کند و تيم با مشکلات زيادي همراه شد.
وي در ادامه گفت: مالک تيم ما دادستاني است و آنها ناظر تيم ما هستند اما اگر قرار است عدالت در فوتبال باشد چه فرقي بين تيم ما و ديگر تيم هاست؟ ما با کمترين هزينه تيم را به ليگ برتر آورديم.
برنامه نود در ساعت 2:30 بامداد سه شنبه 18 مهرماه به پايان رسيد و در مسابقه پيام کوتاه آن که بيش از يک ميليون و 400 هزار نفر شرکت کردند گل فرشاد بهادراني بازيکن ذوب آهن با 51 درصد آرا رتبه اول را کسب کرد.
MohammadT15
09-10-2012, 13:40
واقعا از بعضی چیزها آدم باید تاسف بخوره !
هفته ی پیش قول میدن که هفته بعد مهمان ما فرهاد مجیدیه . محبوب ترین بازیکن ایران . همه خوشحال میشن همه امیدوار میشن همه لحظه شماری میکنن تا دیشب میبینیم 2 تا بچه 16 ساله دعوت کردن با 2 تا بازیکنی که اصلا دعوتشون هیچ لزومی نداشت !
حتی در بین برنامه اول برنامه آخر برنامه یه عذرخواهی نمیکنن که بگن آقا ببخشید که بد قولی کردیم . توی سایتشون اعلام نمیکنن که حضور مجیدی این هفته لغو شد . انگار نه انگار !
هفته ی پیش که مجیدی خداحافظی کرد کل جوامع فوتبالو سایتها تیتر اول و نظرسنجیشون خداحافظیه مجیدی بود که توی این برنامه هیچ حرفی ازش زده نشد . سوال نظر سنجی هم یه سوال مزخرف که پرسپولیس چندم میشه . و گفتن راجع به این قضایا هفته ی بعد با مجیدی مفصل صحبت میکنیم . این هفته هم که دیدیم چی شد . اون وقت کافیه یکی از بازیکنای پرسپولیس مدل موهاش تغییر کرده باشه سریع نظر سنجی میذارن و ...
حتی یه تماس تلفنی هم برقرار نکردن . خیلی جالبه اینا هم از سرکار گذاشتن مردم خوششون اومده !
خداییش به جون فارس دعا کنید. دو سه هفته مشغول شدین هنوزم جا داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کرمانشاه آخرش بود "ایشان هزینه زیادی کرده برنده نشده الان توهم زدن" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پای اون مدرکی که جعل کرده بودن مهر و امضایی معاون آموزشی دانشگاه ما بود
که چندین بار باش کنتاکت داشتیم تو دانشگاه, از اونطرف هم که تیم قهرمان بانوان 10 تا صاحب
پیدا کرده بود. جالبتر شد وقتی مشخص شد آقای محبی با 3 رای اختلاف که احتمالا همون
سه نفری بودن که دقیقه 90 اضافه شدن پیروز شده. واقعا چه خبره!
تیکه توهمش که خیلی با حال بود :دی
زودتر نظرسنجی رو بگذارید تا نظرمو درباره این برنامه افتضاح اعلام کنم :sq_19:
من مغرضانه نظر نمیدم این چیزایی که میگمو واقعاً بهش اعتقاد دارم چیزیم که بهش اعتقاد دارم میگم حتی اگر کل دنیا بدش بیاد
در یک کلام شخص فردوسیپور خودش یکی از عوامل افت فوتبال ما بوده به تاریخم نگاه کنید دقیقاً از وقتی نود شروع شد فوتبال ما از نسل طلاییش فاصله گرفت به هرحال اگر نود برنامه مفیدی بود خیلی از نواقص گذشته فوتبالمونو برطرف میکرد نه اینکه روز به روز فوتبالمون بیشتر به سمت نابودی به پیش بره ! تو نود مدام حاشیه سازی شد مدام مدیرا و مربیا و داورا با ادبیات زشت به هم میپریدنو خیلی راحت با دلایلی که خودشونم باورش نمیکنن خودشونو توجیه میکردن و همین شد سرآغاز روندی در ورزش و حتی سیاست که بی شرمی بین مسئولا رایج بشه و بعد از خرابکاریاشون چیزی به نام حیا جلودارشون نباشه بلکه تو روز روشن حاشا میکردن و تو برنامه های شبیه نود اومدنو تو حیطه های غیرورزشی هم همون روند بی منطقی و ادبیات زشت رو ترویج دادن اینا زاییده نود بود بعدشم نود اومدو به مسئله ای به نام فوتبال کثف دامن زد و اتفاقاً فوتبال رو کثیفتر کرد و خیلی راحت ترفندای این کثیفی رو نشون داد تا بقیه هم یاد بگیرن ! هر مشکلی تو فوتبال پیش بیاد یه برنامس که خیلی راحت سرو تهشو هم میاره و آخر سرم نه کسی محکوم میشه و نه مشکلی حل میشه بلکه از طریق برنامه نود اتفاقاً میتونن از اتهامات و تقصیرات خودشون خیلی خوب فرار کننو تبرئه بشن برنامه از این مخرب تر هم دیدید ؟
بله نود پرمخاطبه ولی کی گفته اگر پرمخاطبه پس خوبه یا حتی فراتر از اون میگن نود و شخص عادل همه حرفاش درسته !! در حالیکه دیدن یه دعوا برای خیلیا جالبه و سرگرمشون میکنه دلیل میشه بگیم دعوا و کتک کاری کار مفیدیه ؟!! یه نظرسنجیهایی داره که واقعاً آدم یه صادقانه بودن اعلام نتایجش شک میکنه و میبینیم همیشه نظرات اکثریت نظراتی با خط خاص هست و باورش سخته که اکثریت اینو گفته باشن مردم ایران اونقدر معرفتشو دارن بهترین بازیکن لیگ رو به بازیکن بسیار ضعیفتر که تو تیم محبوبشونم هست ترجیح بدن و مدتهاست این عبارت که مثلاً میگن من طرفدار استقلالم ولی انصافاً رحمتی ضعیف بود و جملاتی از این دست رو مشنویم بله مردم ما انصاف دارن و این خطی که تو نتایج نظرسنجی نود هست قابل باور نیست یا مثلاً طرفدارای تراکتورسازی رو اونقدر کم نشون داد که واقعاً باورش سخت بوده و ... در حالیکه همه نظرسنجیهای اینچنینی که روش فقط خود تهیه کننده ها نظارت دارن مشکوک هستن نود هم خیلی بیشتر میشه بهش مشکوک شد چون کلاً برنامه ای بدنام هست لااقل برای من
امیدوارم دلال ها و کثیف کار های واقعی هر کی و هرجا که هستن برای همیشه از این فوتبال کنده شن چون دیگه از فوتبال چیزی نمونده که بخوان بمکن و کثیفترش کنن !
شكست به آن بزرگي در 90 گم شد!/ يادداشت روز: بيآزارترين عادل تاريخ!
ديشب رفع تكليف برنامه 90 و نقد خنثاي ميهمان كارشناسش در باب شكست تيمملي مخاطب را هم چنان دلزده كرده بود كه خيليها مثل عادل ترجیح ميدادند زودتر زمان سپری شود و به دعوای جذاب داوران و دادوفریاد غیاثی برسند
سايت گل- «مهمترین عامل ناکامیهای اخیر تیم ملی فوتبال ایران را کدام گزینه میدانید؟» اين بازی پیامکی و حضور ۱۵ دقیقهای دکتر بیژن ذوالفقارنسب براي نقد نتایج اخیر تیم ملی فوتبال ایران، تمام مسئولیتپذیری برنامه ۱۹۰ دقیقهای "نود" در شب گذشته براي بررسی شکست تیم ملی بود!
بعد از يك هفته شكستبار براي فوتبال ايران، رويكرد عجيب عادل در برنامه ديشب تلاشی شبیه به رفع تکلیف بود که مشخص نشد به جستوجوی کدام دلیل اساسی و جدی است. و البته با پیشنهاد دکتر ذوالفقارنسب که بهتر است براي تيم ملي کمیته فنی تشکیل شود (و لابد در راس این کمیته هم نیاز به دکتر داریم!) در چشم بر هم زدنی همان نسخهي پرسپولیس را این بار برای تیم ملی پيچيدند و تمام!
عادل ديشب عادل ديگري بود. او اين بار بر خلاف هميشه به اين رسم كليشهاي ميهمانهايش عمل ميكرد كه وقتي میخواهند کسی را نقد کنند اول بايد كمي تعریفش را بکنند؛ «البته ایشون میدونن که ما کلی ارادت داریم خدمتشون و چندین بار هم خدمت رسیدیم!» انگار فردوسيپور در طول این 15 دقیقه تبدیل به بهرام شفیع شده بود. با این تفاوت که مدام میان حرفهای مهمان نمیدویید، اما به همان کیفیت و خنثی، گویا در انتظار سپری شدن این 15 دقیقه اجباری بود. تلاشی شبیه به رفع تکلیف فقط براي اينکه امروز كسي بابت نپرداختن به شكست تيم ملي معترض نباشد.
اگر قرار است کارشناس به برنامه بیاید اما از حضور او هيچ نتیجهای –ولو کوچک- گرفته نشود، اگر قرار است مدام احتیاط پیشه کنیم که به جایی برنخورد، پس اساسا دلیل قبول زحمت چیست؟! کارشناس بیاید که از به چالش کشیدن نقش فدراسیون شانه خالی کند و انگشتها را به سوی دستیاران غیرایرانی(؟!) کیروش نشانه رود که فرهنگ بازیکنان ایرانی را نمیفهمند؟ از کدام درک فرهنگی صحبت میکنید جناب دکتر؟ اينکه فدراسیون در تدارک تیم ملی ناتوان است کجایش يك مشکل فرهنگی است؟ كجاي اين موضوع به درک مربی و سرمربی از نیازهای فرهنگی اجتماعی بازیکنان تیم ملی فوتبال گره خورده؟ چگونه است كه بازیکن شهرستانی ما به اروپا ميرود و آنجا میان آن همه غیرایرانی ستاره میشود، اما اینجا مربی از آمریکا برگشتهي تیمملی و مارکار آقاجانیان به صرف اقلیت مذهبی بودن تبدیل به غیرایرانیهایی میشوند که بازیکنان ما را خوب درک نمیکنند؟! و البته باز هم سكوت عادل كه حتي پس از این همه سال اشاره نمیکند که بازیکنان مشهدی و تهرانی که در اروپا بزرگ شده اند «دورگه» نیستند، آنها هر دو رگشان ایرانی است.
ديشب رفع تكليف برنامه 90 و نقد خنثاي ميهمان كارشناسش در باب شكست تيمملي مخاطب را هم چنان دلزده كرده بود كه خيليها مثل عادل ترجیح ميدادند زودتر زمان سپری شود و به دعوای جذاب داوران و دادوفریاد غیاثی برسند. اين عبور نرم و بدون مزاحمت از كنار مهمترين موضوع هفته، برنامه هميشهموفق 90 را اين بار به علامت سوالي بزرگ در ذهن فوتبالدوستان تبديل كرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%8A%D9%86-%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84
2012/11/20
Amir M.ohAma.D
27-11-2012, 16:07
«نود» پنجشنبه شب پخش میشود
به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون ایسنا، «نود» با اجرا و تهیهکنندگی عادل فردوسیپور به دلیل ایام عزاداری دوشنبه شب پخش نشد تا در نخستین دقایق روز جمعه (دهم آذر ماه) از شبکه سه به روی آنتن میرود.
این برنامه بررسی رقابتهای لیگ برتر فوتبال را در دستور کار قرار خواهد داد.
ragbar12
30-11-2012, 12:46
در برنامه ديشب نود مهمان برنامه ابراهيم تهامي در مورد يك مسئله وحضور خودش وميناوند در يك محل!!(احتمالا ديسكو)
حرف زد كه به گفته خودش او پشت در مونده ولي ميناوند رفته داخل!!
فارس:وی در مورد اینکه چه کسی مخالف حضور او در تیم ملی بود گفت: در آخرین سفری که با تیم ملی به تورنومنت چهارجانبه هنگ کونگ داشتیم با مهرداد میناوند در مکانی حضور یافتیم که نباید می رفتیم. مهرداد داخل حضور داشت و من کنار در بودم. نمی دانم چرا مهرداد که داخل بود را به جام جهانی بردند اما من را که بیرون حضور داشتم نبردند!
مجری برنامه اعلام کرد مهرداد میناوند تماس گرفته و اعلام کرده نباید این حرف ها زده می شد که تن خانواده من بلرزد و مادرم به بیمارستان برود. به خاطر دهداری ها، بختیاری زاده و سعداوی جواب شما را نمی دهم. درخواست می کنم یک روز به من فرصت بدهید تا بیایم صحبت کنم. ای کاش تهامی با وجدان تر برخورد می کرد.
خداييش اين همه بازيكن موثر با خلاق وبا ادب داشتيم كه نقش اشكاري در حماسه ملبورن داشتند نميدونم چرا اين بابا رو اورده بودن؟
SNOW PATROL
30-11-2012, 12:48
این عتیقه رو دیشب عادل از کجا اورده بود؟؟
sent from my open source device
خداييش اين همه بازيكن موثر با خلاق وبا ادب داشتيم كه نقش اشكاري در حماسه ملبورن داشتند نميدونم چرا اين بابا رو اورده بودن؟
این عتیقه رو دیشب عادل از کجا اورده بود؟؟
حالا بنده خدا اومده 2 کلمه حرف راست بدون سانسور زده شده عقب افتاده و عتیقه!!
armin_punisher6
30-11-2012, 13:06
آخه همش داشت مزخرف ميگفت.١٥ نفر رو دريبل كردم.بدون من تيم جام جهاني نميره.هيچوقت بازيكني مثل من نمياد.و......
Sent from my iPhone using Tapatalk
SNOW PATROL
30-11-2012, 13:16
داداش من شما اصلا برنامه رو دیدی؟
میگه من 14 تا بازیکن رو تو یه بازی دریبل زدم عادل گفت کلا 11 تا بازیکن بیشتر تو زمین نیست گفت خب اون های که دریبل زدم دوباره برمیگشتند عقب باز هم دریبل شون. میکردم!
یه جا هم گفت نه در ایران و نه در اروپا دیگه هیچ وقت بازیکنی مثل من نمیاد.
خوب اخه ادم چی باید بگه
Reza31001
30-11-2012, 13:41
عادل که میخواست سنت شکنی کنه یه آدم متفاوت و مرتبط با 8 آذر 76 بیاره منتها این بابا فکر میکنم از بس باهاش مصاحبه نشده بود یه جورایی عقده ای شده بود قلمبه سلمبه حرف میزد
از همون اول و بلافاصله بعد از سلام علیک نذاشت عادل چیزی بپرسه که خودش شروع کرد که باید زودتر از ینا سراغ من میومدین و این حرفا
دو اشکال فوق العاده بزرگ داشت حرفاش
یکی اینکه اسم بقیه رو خیلی راحت می برد حالا در مورد کسایی که فکر میکرد لیاقتشون بازی در استرالیا و جام جهانی نبوده میشه گذشت (میگیم نظر شخصیش رو گفته) ولی در مورد میناوند دیگه خیلی تابلو بود رسما تو تلویزیون داره میگه ایشون تو کشور خارجه رفته جایی که نباید میرفته! خیلی ضایعس دیگه
یه مشکل دیگش هم غرور بی حد و اندازش بود و عادلم جلوش رو نگرفته بود هر چی میخواست می گفت اول گفت فکر نمیکنم دیگه تو ایران کسی مثل من باشه دید عادل چیزی نمیگه گفت مثل من تو دنیا دیگه پیدا نمیشه!!
کاملا معلوم بود جنبه مصاحبه رو نداره
MohammadT15
30-11-2012, 13:43
این طرف که دیشب آورده بودن 90 چقدر فیلم بود خدایی کلی خندیدم:31:
چقدر مزخرف گفت ! خودشو با مسی اشتباه گرفته ... معلوم نیست چی میگفت اصلا . من اگه میرفتم جام جهانی راحت از گروه بالا میومدیم:31:
واقعا راجع به خودش چی فکر کرده بود؟دیشب خدایی خیلی کمدی بود برنامه 90 !
Soroush-S
30-11-2012, 14:08
من موندم دیشب فردوسی پور چطوری جلوی خندهاشو می گرفت - طرف می گفت 14 -15 نفر بعلاوه دروازه بانم دریبل زدم بعدش گل زدم.
سلام /
من اولش فکر میکردم با تصاویر پخش شده قراره استاد اسدی مهمون برنامه باشه ؛ اگر میشد واقعا شب خیلی خوبی رقم میخورد :دی
راستش نمیدونم دوستان چقدر بازیهای ابراهیم تهامی رو یادشون باشه ، ولی بازیکن خیلی خوب و سریعی بود و تکنیک قابل توجهی هم داشت هرچند که دیگه به اون خوبیها که خودش هم میگفت نبود :دی
در همین بازی با استرالیا دقیقا عادل درست گفت که تاثیر پذیریش نادیده گرفته شده ، علاوه بر تهامی پاشازاده هم یک موقعیت 100% گل رو نجات داد و کمی جلوتر از خط دروازه شوت محکم بازیکن استرالیایی رو با سر دفع کرد ، اگر این گل هم به ثمر میرسید بازی 3-0 میشد !
صحبتهای تهامی رو هم دوستان به حساب غرور نزارن ، یه مقداری دلگیری داشت از فوتبال ایران ( چه به حق و چه به نا حق ) و دیدید که خود عادل هم خیلی مته به خشخاش نزاشت مقابلش ( البته یکی دو باری از اعتماد به نفسش گفت :دی )
داداش من شما اصلا برنامه رو دیدی؟
میگه من 14 تا بازیکن رو تو یه بازی دریبل زدم عادل گفت کلا 11 تا بازیکن بیشتر تو زمین نیست گفت خب اون های که دریبل زدم دوباره برمیگشتند عقب باز هم دریبل شون. میکردم!
یه جا هم گفت نه در ایران و نه در اروپا دیگه هیچ وقت بازیکنی مثل من نمیاد.
خوب اخه ادم چی باید بگه
بله دوست عزیز برنامه را دیدم اما نباید درباره کسی انقدر زود قضاوت کنیم و با این القاب خطابش کنیم درسته یک سری حرفهای خنده دار زد اما واقعا باهاش خوب رفتار نشده بود
چون انسان ساده ای بود حقش را پایمال کرده بودند و به همین دلیل یک جور میخواست با این حرفها حقشو اثبات کنه
^^ hiti ^^
30-11-2012, 16:18
اینا تو فیسسسبوک خوندم به نظرم جالب بود
هیچکس مثل ابراهیم تهامی نخواهد شد ...
کسی که دوران نوجوانی و رشد خودشو در دل جنگ گذرانده کسی که در نهایت تنگ دستی بخاطر جنگ آواره دیگر شهرها شده ...
باید استعداد وافر و بینظیری داشته باشه که تو این شرایط به تیم ملی کشور که از 18 نفر تیم ملی 17 نفر استقلال و پرسپولیسی هستند برسد ... درود به اراده پولادین و استعداد بی نظیرت ...
هیچکس مثل ابراهیم تهامی نخواهد شد...
دیروز کسی میهمان برنامه 90 بود که فقط افرادی میتونن درکش کنن که بازی ایران استرالیا رو کامل پخش مستقیم دیده باشن ...
یسری حرفا از روابط کثیف در فوتبال زد که حتی در دوست داشتنی ترین تیم ملی کشورمون هم بوده ...از حق کشی ها از نا برابری ها ... بدون ریا و مستقیم...
ولی چون با زبان ساده و عامیانه بیان کرد و ما هم آدمان واقعیت گریزی هستیم اونو جدی نگرفتیم و سعی به تمسخر او کردیم ... چون گوشهامون زیادی به دروغ شنیدن عادت کرده ...
همین ابراهیم تهامی کسی میدونه وقتی تمام زمین هایی که به بازیکنا هدیه دادن واسه رفتن به جام جهانی خرج استقلال اهواز کرد ؟؟؟ کسی میدونه داره از کجا نون میخوره الان.؟؟
چه تهامی هایی که نردبون پیشرفت خیلی ها شدن و الان خودشون موندن حوضشون و هیچی ...
شاید اگه یکم دلال بازی بلد بود و بازیکن میبرد صنعت نفت و استقلال اهواز و درصدی از قراردادشون میگرفت الان ما بیشتر جدی میگرفتیمش و احترامشو داشتیم..
MohammadT15
02-12-2012, 14:29
خوب بنده هم یه تغییری توی نظرم بدم
حالا که فکر میکنم میبینم این بنده خدا اینجوریم که من درموردش حرف زدم نیست و اون دنیا باید ازش هلالیت بطلبم !
این بنده خدا اومد یه سری حرفها رو زد که هر کسی جرات گفتنش رو نداشت .
حالا درسته خیلی اغراق میکرد و گاهی حرفای خنده دار میزد اما ما نباید مسخرش کنیم . خوب جز معدود دفعاتیه که جلوی دوربین میومد و آدم ساده ای هم بود کلا از لحن صحبت کردنش معلوم بود ! میخواست خودشو اثبات کنه و حقی که ازش خورده شده بود رو پس بگیره آبادانی هم بود و مردم خوب آبادان هم خوب به اغراق عادت دارن .
اینی که به خاطر سادگی بخوایم کسیو مسخره کنیم واقعا کار زشتیه و من حتی پست قبلیمم همینجا هست اما حالا که فکر میکنم میبینم واقعا اشتباه کردم راجع به ایشون و ازش عذر میخوام .
یه سری حرفا رو خیلی با جرات زد و همه چیو آشکار کرد . دمش گرم . اینیم که آقای میناوند گفته تن مادر من لرزید و این صحبتا خوب برادر من شما اون جا نمیرفتی تا تن مادرت نلرزه نه اینکه یکی دیگه به خاطر شما لال بمونه !
در کل در مورد کامنت قبلیم پشیمونم و همینجا میگم که درسته خیلی اغراقی صحبت میکرد و آدم خندش میگرفت اما به دلیل سادگیه کسی نباید اونو تمسخر کرد .
SNOW PATROL
02-12-2012, 14:45
واقعا برام عجیبه که ابرو کسی رو بردن بشه شجاعت. این اقا اومده تو تلوزیون ابرو کسی رو که شاید تو جوونی یک کاری کرده رو برده واقعا حرکت زشتی انجام داد و اگه کشور ما قانون درست حسابی داشت این اقای شجاع باید تو زندان اب خنک میخورد
لینک دانلود این مصاحبه در پروفایلم قرار گرفت
Amir M.ohAma.D
03-12-2012, 12:43
دهنوی میهمان امشب نود
سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – قاسم دهنوی هافبک ملی پوش تراکتورسازی امشب میهمان حضوری برنامه نود خواهد بود.
دهنوی ساعاتی بعد از دیدار با پرسپولیس در تهران به برنامه پر بیننده نود خواهد رفت تا در خصوص این بازی و مسائل دیگری که طی این مدت برایش رقم خورده بود صحبت کند.
ظاهرا نمایش های خوب چند وقت اخیر این بازیکن در ترکیب تراکتورسازی و دیدار ملی با تاجیکستان دلیل این دعوت بوده و چنانچه او در دیدار با پرسپولیس بدرخشد دعوتش توجیهی کاملا منطقی دارد.
به هر حال باید دید عادل فردوسی پور در مصاحبه با این بازیکن وارد حاشیه خواهد شد و مسائل مربوط به اختلافات قدیمی او با تونی،رای گیری زشت ترین بازیکنان تیم ملی و...رااز این هاقبک شاخص می پرسد یا نه.
Mr.Mazmamfi
04-12-2012, 23:48
دهنوی میهمان امشب نود
سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) – قاسم دهنوی هافبک ملی پوش تراکتورسازی امشب میهمان حضوری برنامه نود خواهد بود.
دهنوی ساعاتی بعد از دیدار با پرسپولیس در تهران به برنامه پر بیننده نود خواهد رفت تا در خصوص این بازی و مسائل دیگری که طی این مدت برایش رقم خورده بود صحبت کند.
ظاهرا نمایش های خوب چند وقت اخیر این بازیکن در ترکیب تراکتورسازی و دیدار ملی با تاجیکستان دلیل این دعوت بوده و چنانچه او در دیدار با پرسپولیس بدرخشد دعوتش توجیهی کاملا منطقی دارد.
به هر حال باید دید عادل فردوسی پور در مصاحبه با این بازیکن وارد حاشیه خواهد شد و مسائل مربوط به اختلافات قدیمی او با تونی،رای گیری زشت ترین بازیکنان تیم ملی و...رااز این هاقبک شاخص می پرسد یا نه.
سلام
فکر کنم تا عمر داره دیگه برنامه ی 90 نره .
یه چیزایی ازش پیدا کرده بودن که آبروشو برد ، بنده خدا آخره هر آتویی که ازش گرفته بودن ، از طرف معذرت خواهی میکرد . :31:
اونجایی هم که گفت پول به طرف قرض دادم نداده ، رفتم مچشو بزنم هم جالب بود :46:
موفق باشید .
Mr.Mazmamfi
07-12-2012, 11:30
سلام
هه ، هدایتی با عادل بد فرم ریخته بهم .
کد خبر : 991997 زمان ارسال : جمعه 1391/09/17 10:50
پاسخ حسين هدايتي به عادل فردوسيپور
مالک باشگاه استيل آذين در جواب برنامه نود مطالبي بيان کرد.
به گزارش ايسنا و به نقل از سايت رسمي باشگاه استيل آذين، پاسخ حسين هدايتي را در ادامه مي خوانيد:
بنام خدا
امام صادق (ع) (( شيعتنا ابناء الدليل – شيعيان ما فرزندان دليل اند ))
هر کسي از ظن خود شد يار من از درون من نجست اسرار من
در خصوص اتفاقات برنامه نود پنج شنبه نهم آذرماه که نقض آشکار فرمايش جناب آقاي ضرغامي مي باشد که فرموده از حواشي کم کنيد و به متن بپردازيد بصورت هدفدار و مغرضانه دو موضوع مطرح شد. اول اينکه من براي مطرح شدن، شو اجرا مي کنم. دوم، بحث بدهکار بودن اينجانب به بازيکنان سابقم و در نهايت ربط اين دو موضوع به هم و تخريب چهره اينجانب. همچنين مطلع شدم بصورت هدفدار پيگير ادامه اين سناريو به هر قيمتي در برنامه هاي بعدي هستند از همين رو مطالب زير را جهت روشن شدن افکار عمومي بويژه مردم گيلان و لرستان بطور خلاصه بيان مي دارم:
اولا بنده براي دادن يک هديه کوچک به علي کريمي و قهرمانان در رشته هاي مختلف شو اجرا نکردم . شما که رسانه اي هستيد و مي دانيد يا نمي دانيد بايد بگويم شو به برنامه تلويزيوني گفته مي شود که در آن برنامه خاصي با سناريوي خاصي اجرا مي شود. اگر صداقت داريد خودتان به مردم جواب بدهيد با اين توضيح من شو اجرا مي کنم يا شما؟ که اميدوارم اين موضوع کاملا خود جوش باشد!!!
من نه در تلويزيون و نه در هيچ مراسم ديگري اقدام به دادن هديه و اجراي شو نکردم. اگر اينطور بوده مدرک ارائه کنيد. آقاي ناعادل شما حدود يکساعت برنامه خود را به هديه ناقابل من پرداختيد بهتر است بگويم آنچه آنرا شو ناميديد کار شماست نه من!!! مراسم مهم انتخاب بهترين بازيکن آسيا را رها کرده ايد به هديه من مي پردازيد؟
اگر رسانه ها به هديه اينجانب به آقاي کريمي اشاره داشته اند موضوع ديگري است ولي انصافا در خصوص اين هديه و ساير اقداماتم کي و کجا و در کدام مراسم سراغ داريد که از پشت تريبون و با تبليغات اقدام به تقدير از بازيکنان و بزرگان فوتبال و يا ديگر رشته هاي ورزشي نموده ام که نام آنرا شو بگذاريد؟ چيزي نگوييد که مردم فهيم و مطلع به شما بخندند و اذهان را آلوده کنيد.تقدير از علي کريمي بخاطر مطرح شدن نام کشور مقدسمان در عرصه بين المللي توسط اين بازيکن محبوب بود، همين و بس ...
بايد اضافه کنم چنانچه اين بازيکن از باشگاه استقلال يا ديگر باشگاههاي کشور نيز انتخاب مي شد بنده بر خود وظيفه مي دانستم به خاطر کشور عزيزم اين تقدير را انجام دهم.
از کساني که من را مدتهاست در فوتبال مي شناسند مي خواهم قضاوت کنند. آيا با دادن يک هديه کوچک به بازيکن ملي پوش کشورمان بدنبال مطرح شدن هستم؟ به نظر شما به اندازه کافي در فوتبال مطرح نشده ام که بخواهم با اين کار به شهرت خود اضافه کنم؟ آيا کسي در پرسپوليسي بودن بنده بعنوان يک هوادار شک دارد؟
ثانيا فرموديد من بجاي هديه بدهي هايم را بپردازم جناب آقاي فردوسي پور ضمن عرض احترام به کارشناسي هاي فني برنامه شما بايد باطلاع برسانم که بهتر نيست بجاي قضاوت يکطرفه در اين برنامه سراسري و اعلام حکم پرداخت بدهي ديگران و زير سئوال بردن اعتبار افراد براي خوش آمد خودتان و بقيه اي که بعضا مي شناسم و يا حتي نميشناسم ، اينطور مغرضانه در تلويزيون اعلام نظر نکنيد. آقاي عزيز کدام باشگاه ليگ برتري را سراغ داريد که بدهکار نباشد؟ استقلال و پرسپوليس و هر يک از تيمهاي ليگ برتري و حتي فدراسيون فوتبال علي رغم حمايت همه جانبه دولت هچنان به صدها نفر بدهي دارند. به نسبت ديگر باشگاهها کمترين بدهي را دارم . به حکم کدام قانون مدعي طلب ديگران شده ايد؟
شما و بعضي مديران باشگاهها که از کيسه بيت المال ارتزاق مي کنيد شو اجرا مي کنيد نه آنکس که از سرمايه شخصي خود هزينه مي کند.
شما که اينقدر سينه چاک و نگران طلب بازيکنان فوتبال طرف قرارداد سالهاي گذشته مجموعه من هستيد و از اين طلب مطمئن شده ايد و اينقدر دلسوز فوتبال هستيد همينطور که با اجراي شو از آن کسب درآمد مي کنيد بفرماييد از جيب مبارکتان در فوتبال هزينه هم بکنيد.
آن مديري که از بيت المال هزينه مي کند و کار سياسي مي کند و هواي رياست جمهوري در سر دارد و هر روز در راديو و تلويزيون حاضر مي شود و دائما فرافکني مي کند شو اجرا مي کند. يک روز به يک فرد مطرح در فوتبال حمله مي کند فردايش در کنارش مي ايستد و عکس ميگيرد و من در عجبم چرا شما به اين افراد و يا بدهي آنان اعم از مربي و بازيکن نمي پردازيد.
من شو اجرا مي کنم و بدنبال مطرح شدن در فوتبال هستم اما ظاهرا شما غصه شبتان فوتبال و مسائل آن است و اصلا شو اجرا نمي کنيد. برايتان آرزوي موفقيت مي کنم. صادق باشيد، دغدغه فوتبال را داريد يا سوار بر آن شده ايد تا خود و ديگران را به مراد برسانيد.
بهتر نيست به خوبيها و تقويت روحيه جوانمردي و پهلواني و تقويت بخش خصوصي هم بپردازيد.
شايد بخشي از مردم شناخت درستي از شما نداشته باشند ولي نوع نگرش و اهداف شما بر اهالي فوتبال پوشيده نيست اين را به گواه و نقل قول افراد مطرح فوتبال کشورمان مي گويم و سخنان بعضي از آنها را همين جا نقل قول مي کنم :
آقاي مايلي کهن: "شوي 90 محلي براي ابراز اهداف سياسي و بعضأ اقتصادي فردوسيپور شده است و همه را تخريب ميکند."
امير قلعه نويي در برنامه زنده و خطاب به شما که گفت : " آقاي فردوسي پور ساکت باش." و همين اخيرا که گفتند:" فردوسي پور حرمت شکن است "
و يا اينکه مدير عامل صنعت نفت آبادان گفت : "فردوسي پور ديگر آني نيست که مي شناختم. "
و بقيه که هر يک در زماني مورد بي انصافي شما قرار گرفته اند مثل آقايان علي پروين ، علي دايي و ...
حرمت هيچ کس را نگه نميداريد. بزرگان و اشخاص مطرح فوتبالي را به جان هم مي اندازيد و خنده تحويل مي دهيد. در برنامه سراسري آنچه دلخواهتان است مي گوييد و بعد مي گوييد من نظر شخصي خودم را گفتم. يک برنامه هم به بقيه براي اظهار نظر شخصي بدهيد. ظلم از اين بيشتر...
بدهکار بودن افراد زماني قابل استناد است که از مجاري حقوقي و قانوني اعلام شود نه اينکه شما آنرا تشخيص دهيد.
در برنامه اي زنده آنهم در يکماه گذشته در سه برنامه عليه شخصي که از دارايي شخصي خود هزينه مي کند دروغ پردازي مي کنيد و حتي به او اجازه دفاع و روشنگري نمي دهيد.
از زمان حضورم در عرصه فوتبال بمدت هشت سال در خدمت خيلي از آقايان فوتبالي بوده ام که در اينجا براي چندمين بار از خدماتشان تشکر مي کنم ولي چطور از اين عده که کم هم نيستند از خوش حسابي ما نمي پرسيد؟ اما وقتي چند نفر معدود که پرونده هاي حقوقي آنها بدلايل مختلف در دست بررسي است و قطعا پس از طي مراحل قانوني کليه حق و حقوق خود را دريافت خواهند کرد بلافاصله برنامه شما را دادگاه دفاع از خود يافته و با تماس با شما به خودشان بصورت يکطرفه عنوان طلبکار هدايتي داده و من را بدهکار مي کنند و سپس جنابعالي بلافاصله از اين موضوع سوء استفاده کرده و در تلويزيون فعاليتهاي ورزشي اينجانب را بوسيله اين موضوع و با حالتي که انگار مدتها منتظر آن بوده ايد به چالش مي کشيد؟ شما با کدام علم لدني من را بدهکار اعلام کرده و فورا احساس خوشحالي من را که با اهداء يک جايزه ناقابل به آقاي علي کريمي که براي مطرح شدن نام کشور عزيزمان ابراز نمودم شو مي ناميد. در حاليکه از صحت و چگونگي آن اطلاع نداريد.
ظاهرا مدتهاست يکي از دغدغه هاي جدي شما ورشکستگي من و وصول مطالبات طلبکاران من است. چندين بار موضوع بدهي من را مطرح کرديد حتي يک مورد که ربطي به فوتبال نداشت و مربوط به بخش اقتصادي ديگر من بود . البته من بدهي دارم ولي بايد بگويم به شما چه ربطي دارد که به اين موضوعات بپردازيد مگر شما مدعي العموم هستيد. مگر برنامه ورزشي مسئول وصول مطالبات يا بدهي مردم است؟ اگر چنين است ليست مطالبات اينجانب نيز برايتان ارسال شود تا قرائت نماييد.حتي اگر فرض کنيم که اينطور باشد و برنامه شما بطور خود جوش!!! تبديل به مرجع وصول مطالبات گشته با تمام وجود آماده پاسخگويي به بازيکنان و مربياني که با شما تماس گرفته و اظهار طلب کرده اند در حضور دوربين نود و قضاوت مردم فهيممان هستم تا همه چيز براي همه معلوم شود.
با اين شرايط سخت اقتصادي که آنهم براي همه قابل درک است هر سال و طي يک فصل ليگ و بنا به تاييد افراد مطلع حدود چندين ميليارد هزينه شرکت در مسابقات ليگ برتر مي کنم. مطالبات اين آقايان آنهم اگر از نظر حقوقي ثابت شود جمعا چند ميليون بدهي مي شود. به نظر شما اين مقدار، مبلغ خيلي زيادي است؟ بايد بگويم بي انصافي است اگر تصور مي کنيد پرداخت اين مبلغ از توان من خارج است ولي اين مطالبات بايد بررسي و بشکل حقوقي پرداخت شود. اما فعلا دستاويز شما شده است.
در زمان مديريت هاي مختلف توافقاتي با بازيکنان و مربيان مختلف صورت گرفته که من در جريان آن نبوده ام چون مدير عامل اختيار عمل داشته ولي بعد از جدا شدن اين افراد، اينجانب پاسخگوي اين توافقات بوده و هستم ولي آيا بايد بلافاصله دست به اقدام زده و بي حساب پولي را که نمي دانم بابت چه چيز و چقدر بوده بدهم؟ شايد شما پس از وصول ذي نفع هستيد که حتي اجازه دفاع و شفاف سازي نمي دهيد.
به اندازه يک جو انصاف داشته باشيد، مگر همين مدت پيش نبود که با مستندات همه ديديد که براي پرونده آقايان يونگ و يان مربيان هلندي چند سال گذشته استيل آذين چه بلايي سر من و باشگاهم آوردند و در آخر آنکه هم از نظر مالي و ... متضرر شدم؟ جز شخص من چه کسي پاسخگو بود؟ آقاي فردوسي پور دوست عزيز کجا و در کدام پرونده من را بدهکار شناختيد ؟ به کدام مستند ؟ مستند تماس تلفني ؟
آقايان مسبب بدهي يانگ و يون و علي انصاريان مثل آن دلال فاسد در اين شهر در امنيت کامل دارند به فعاليتهاي خود ادامه مي دهند.
کداميک از شما راجع به هزينه سنگين تيم داري و حاشيه هاي مربوط به آن اطلاع کافي و جامع داريد؟ کدام مديريت قبلي موفق و بدون بدهي در فوتبال کشور را ملاک قضاوتتان قرار مي دهيد؟ حتي مديران باشگاههاي دولتي که از جيب خودشان هزينه نکرده و نمي کنند هنوز باشگاههايشان از گذشته بدهي دارند. آقاي فردوسي پور تا اين لحظه که در خدمت شما هستيم چقدر براي اين فوتبال هزينه کرده ايد؟ يا فقط از آن کسب درآمد مي کنيد.
با اين همه هجمه ، تهمت و دروغ هدف خاصي را دنبال مي کنيد. اگر به مردم گيلان و لرستان قول ياري و کمک نداده بودم و دلگرم به حمايت آنها از برنامه هايم براي توسعه فوتبال و ورزش ايشان نبودم همين الان همه چيز را بطور کل رها مي کردم. يکروز مرا عابر بانک و روز ديگر بدهکار معرفي مي کنيد نه اولي مطلوب من است و نه دومي انصاف است.
از مردم فهيم تهران، گيلان و لرستان و ساير استانهايي که به هر شکل در خدمت ايشان بوده ام مي خواهم هوشيار بوده و مراقب اين سناريو باشند. مردم اين استانها خودشان قضاوت کنند من کي و کجا کمک خودم را در بوق کرنا کرده و شو اجرا کردم ؟ از شبکه باران انزلي بپرسيد چند بار از من دعوت شده و من از حضور خودداري کرده ام.
در اينجا لازم ميدانم به علاقه مندان ورزش بخصوص فوتبال اين شهرها تاکيد کنم عمدا کاري مي کنند تا مرا از همه برنامه هايم براي کمک به رشد و توسعه فوتبال در شهرهاي شما دلسرد کنند.
استاد!!! وقتي يکي از فوتبال دوستان شنيد مي خواهم بگويم "خدا حافظ فوتبال" گفت: بمان و با اين سنگ ريزه ها که بطرفت پرتاب مي کنند ديواري بساز که ديگر سنگي به تو نخورد !!! به حرفش فکر مي کنم.
آقاي فردوسي پور رجز خواني آنهم بدون حضور طرف مقابل در برنامه سراسري پخش زنده مرام و معرفت مردان نيک نيست.
اين فوتبال و همه داشته هايش از آن شما و آن مديران سياسي فوتبال که هواي پست سياسي و شوراي شهر و نمايندگي مجلس و رياست جمهوري را دارند. بايد بگويم ظاهرا شما بيشتر از من موفق بوده ايد و بدرد اين فوتبال مي خوريد.
و در آخر فرمايش امام حسين (ع) را به خودم و شما ياد آور مي شوم که "اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد."
ان الحسين مصباح الهدي و السفينه النجات.
والسلام
حسين هدايتي دولابي
منبع : ورزش 3
باید بیبینیم عادل چه جوابی این هفته تو 90 میده :31:
واقعا برام عجیبه که ابرو کسی رو بردن بشه شجاعت. این اقا اومده تو تلوزیون ابرو کسی رو که شاید تو جوونی یک کاری کرده رو برده واقعا حرکت زشتی انجام داد و اگه کشور ما قانون درست حسابی داشت این اقای شجاع باید تو زندان اب خنک میخورد
لینک دانلود این مصاحبه در پروفایلم قرار گرفت
البته فقط تو جوونی نبوده همین 5-6 سال پیش هم دوباره میناوند تو پارتی گرفتن و کلیپش هم که پخش شد و اکثرا دیدن
حالا کاری به حرفای تهامی ندارم ولی میناوند هم کلا اخلاق حرفه ای نداشت و برای همین به کل محو شد بر عکس امثال باقری و گل محمدی و ...
دیشب سردار و عادل چه مشاجره ی ناجوری داشتن..!
متن مصاحبه + ویدئو از ورزش 3 :
متن کامل مجادله رويانيان و فردوسي پور
رويانيان با لحني بسيار تند و عصباني به تکذيب رقم انتقال حقيقي پرداخت و مثل يک بوکسور عصباني تمام ضرباتش را به سمت فردوسي پور پرتاب کرد .
"ايشون بي خود مي کنه . شما هم بي خود مي کني!" اين عين عبارتي بود که عصباني ترين محمدرويانيان تاريخ ، خطاب به عادل فردوسي پور به زبان آورد. به گزارش گل ، مجري نود در اواسط برنامه ، بعد از مصاحبه با وحيدهاشميان ، با بولد کردن خبري که روز گذشته به نقل از سرپرست فجر سپاسي در مهر منتشر شده بود ، قرارداد يک مياياردو دويست و پنجاه ميليون توماني رضا حقيقي را با سبک خود، (گردي چشم و لب هاي جمع شده)پول گزافي قلمداد کرد که تيم هايي مثل گهر با آن مي توانند وضع خود را عوض کنند.
او که سرهنگ عاري ، سرپرست فجر را به عنوان شاهد روي خط آورده بود ، مديرعامل پرسپوليس را هم روي خط آورد تا يکي از يکي به دوهاي مرسوم برنامه 90 را پيش ببرد . جالب اينکه اول کار هم ، لحن عادل شوخ و از موضع بالا بود. او به ميزش کوبيد و گفت:بزنيم به تخته ...وضعتان خوب است ها!
اما مکالمه به طرز عجيبي برخلاف نظر مجري نود پيش رفت. رويانيان ، عصباني از اين انگ مالي (چيزي که براي او و تيمش هزينه هاي جانبي بسياري به ارمغان آورده است)با لحني بسيار تند و عصباني به تکذيب اين رقم پرداخت و مثل يک بوکسور عصباني تمام ضرباتش را به سمت فردوسي پور پرتاب کرد. اين مواجهه ، ابتدا با واکنش عادل ، مواجه شد:آقاي رويانيان، آرام تر. داريم فوتبالي حرف مي زنيم... اما آرامشي در کار نبود. عادل گفت:آقا ما که از خودمون نگفتيم. سرهنگ عاري گفته. و رويانيان بي ملاحظه جواب تندش را به زبان آورد:ايشون بيخود مي کنه. شما هم بيخود مي کني!...و اين دومين باري بود چشم هاي عادل گرد مي شد. اين بار اما او به موضع دفاعي رفته بود. اتفاقي که تقريبا در طول تاريخ 13 ساله برنامه نود ، دوبار و در مکالمه او با واعظ آشتياني و محسن صفايي فراهاني رخ داده بود.
عادل:ما داريم فوتبالي حرف مي زنيم
رويانيان:فوتبالي يعني چي يعني دروغ؟آقاي فردوسي پور من براي شما متاسفم . مربي خارجي تيم ما را که در آستانه توافق با او بوديم ، آن جور به او ياد داديد که چه طور عليه ما بشود...
فردوسي پور:به ما چه ارتباطي دارد؟ يعني يک مربي که 40 سال در همه جاي دنيا کار کرده قرارداد بستن را بلد نيست و نگاهش به برنامه ماست فقط؟
رويانيان :شما 13 سال است که داريد برنامه اجرا مي کنيد آن وقت وضع فوتبال ما اين است.در اين 13 سال کدام کار خوب نشان داده شده؟ فقط دروغ است و دلالي .کدام پديده را بها داديد تا رشد کند؟
فردوسي پور : بياييد فوتبالي حرف بزنيم . ما با هم دعوا نداريم. ما خبر خبرگزاري معتبر مملکت را اعلام کرديم من فردوسي پور که اين رقم را از خودم جنريت (استخراج) نکرده ام.
رويانيان: اين نصيحت ها را براي هم سن و سالهاي خودت بکن.شما با آن حالت و آن قيافه اي که بعد از اعلام رقم مي گيري حرف خودت را مي زني .
من اشتباه کردم که روي خط شما آمدم.ديگر اين کار را نخواهم کرد.من به عنوان يک پاسدار شان خودم را حفظ مي کنم.من نه فوتبال شما را مي خواهم نه 13 سال برنامه شما را .يک دهم کارهايي را که من کرده ام را نمي دانيد،فقط مي خواهيد مديرها را نابود کنيد.من همين فردا حقيقي را به فجر مي دهم و پولم را پس مي گيرم.
فردوسي پور: آقاي رويانيان شما چقدر اگرسيو هستيد.
رويانيان:شما همه ليوان را نمي بينيد. فقط دنبال يزرگنمايي اين چيزها هستيد.
فردوسي پور:آقا ما فقط به شما پرمان نگرفته. در موضوع نکونام هم ما بارها اين بحث را مطرح کرديم تا نهايتا خود جواد آمد اينجا و موضوع را روشن کرد.
رويانيان:آخر با چه استدلالي اين حرف را مي زنيد؟شما خبر داريد؟؟
فردوسي پور :آقاي عاري گفتند. آقاي ياوري گفتند.
رويانيان:آقاي ياوري کجا اين حرف را زد. چرا مغلطه و سفسطه مي کنيد؟
فردوسي پور:حالا شما بگوييد چقدر. يک ميلياردو دويست و پنجاه نه .يک ميليارد و صد که داديد.
رويانيان:شما اين پول را از جيب مبارک پرداخت کرديد؟ خبر داريد؟
فردوسي پور:600 ميليون پول رضايتنامه داديد.
رويانيان:اين خيلي با چيزي که شما اعلام کرديد فرق مي کند.
فردوسي پور:آقاي قدوسي گفته اند 350 ميليون هم به بازيکن داديم
رويانيان:اين رقم خيلي فرق مي کند. من يک پاسدارم و با افتخار به فجر سپاسي کمک کردم چون يک تيم ارزشي است و صادر کننده فرهنگ است . من مديرپرسپوليس هم نباشم اين کار را مي کنم . به خدا من اين رقم را قبول نمي کردم اما اقاي سرهنگ جغفري مديرعامل فجر از من خواستند و گفتند شرايط ان خوب نيست و من به عنوان يک پاسدار پذيرفتم. شما من را مقابل آقاي عاري قرار داديد.
فردوسي پور:من ؟ شما خودتان ...
رويانيان : آخر چه کسي مي تواند به عنوان کارمند دولت اين همه پول بياورد؟مگر مملکت حساب و کتاب ندارد؟پرسپوليس چند سال گرسنه بود و تا کمي پول به خودش ديده همه اين تهمت ها را مي زنند.اين تهمت ها را مي زنيد و مردم هم باور مي کنند و مي شود پايه فشار هاي بعدي به ما ...من شرمم مي آيد از اين فوتبال.مردم هم دارند تمام اينها را باور مي کنند.من از استقلال بيشتر خرج نکردم.همه اش سکوت کرده ام،همه اش خنديده ام،کوه هم که باشد زير اين همه فشار آب مي شود.آقاي فردوسي پور؟چکش نشو روي اعصاب من.مي خواهي پشت پرده فوتبال را بگويم؟من مي توانستم بهترين هافبک دفاعي هاي دنيا را بياورم اما براي بازيکن ايراني ارزش قائل شدم.من کمک کردم و متهم شدم.
فردوسي پور :چرا مثل بارسلونا حمله مي کنيد سردار؟ از همه جهت ها داريد مي زنيد .يک ليوان آب بخوريد...بخوريد تا دوباره با هم حرف بزنيم.
رويانيان :ديگر خسته شده ام.همه دارند من را مي زنند.من شرمنده ام که اين حرف را مي زنم اما گهري ها روزي که به تهران آمدند پول هتل و اتوبوس را نداشتند.من پول دادم و آنها آمدند و در تهران ما را بردند.داور گل آنها را قبول نکرد و من با جرات مي گويم که آنها برنده بودند.اين مديريت است آقاي فردوسي پور.اين اخلاق است.کارهايي که من کرده ام در 50 سال پيش هرگز انجام نشده است.من از اين فوتبال مي روم تا تو از دست من راحت شوي!
فردوسي پور: آقا من چه کار دارم؟شما آدم دوست داشتني اي هستيد .
رويانيان: چرا...باور کنيد 99 درصد دوست دارم بروم و يک درصد مي خواهم بمانم.آن هم به خاطر هواداران.آنها آمدند و گفتند تازه تيم ما دارد جان مي گيرد.به خاطر ذوق آنها ماندني شدم.اما ماندن در فوتبال مثل خوردن زهر است.من بر مي گردم به کار قبلي ام و در لباس خودم شهيد مي شوم.
رويانيان : ماندن در فوتبال برايم مثل خوردن زهر است...به هر حال من از همه عذر خواهي مي کنم که سرشان را درد آوردم.من نوکر همه هستم.اما همه يک سال من را زدند،زدند و زدند!
فردوسي پور:و شما هم من را زديد و زديد و زديد»
+
ویدئو:
mostafadc
01-01-2013, 13:08
آقا اين رويانيان هرچي به قول خودش تو اين يكسال زدنش, سر فردوسي پور خالي كرد
آقا اين رويانيان هرچي به قول خودش تو اين يكسال زدنش, سر فردوسي پور خالي كرد
خیلی خشم بود طرف...
فردوسی پور خودش کپ کرده بود.
ولی انصافا عادل خیلی جنبه داره..
+
گزارش برنامه شب گذشته 90
مهاجم سابق تيم ملي فوتبال ايران مهمان ويژه برنامه شب گذشته 90 بود.
مسابقه پيامکي برنامه نود شب گذشته به انتخاب برترين تيم ملي در سه دهه اخير اختصاص داشت که بينندگان از بين تيم هاي ملي سال 1984 ،1990، 1996، 1998 و 2004 تيم سال 1998 را به عنوان تيم برتر انتخاب کردند.
* در پايان بازي صباي قم و ذوب آهن که با تساوي بدون گل به پايان رسيد عده اي از هواداران تيم صبا به صمد مرفاوي سرمربي تيمشان اعتراض کردند که اين مربي در مصاحبه اي اعلام کرد اين رفتار ها در فوتبال ايران تکراري است و توجهي به اين صحبت ها ندارد.
* مجري برنامه نود به مصاحبه بيات عليه مرفاوي که گفته «او ببيند خودش مي ماند، بعد من را اخراج کند» اشاره کرد و اين مصاحبه را شبيه صحبت هاي پرويز برومند عليه ناصر حجازي بعد از شکست 4 بر 3 استقلال مقابل سايپا در سال هاي دور دانست.
* دوربين برنامه 90 شب قبل بازي پرسپوليس و فجر سپاسي به اطراف ورزشگاه حافظيه رفت و از هواداراني که در سرماي شديد هوا براي تماشاي اين مسابقه از شهر هاي دور خود را به آنجا رسانده بودند، گزارش تهيه کرد.
* وحيد هاشميان گلزنترين لژيونر فوتبال ايران مهمان شب گذشته برنامه نود بود. وي در مورد فعاليتش به عنوان سرمربي در تيم هالشتنبک در ليگ دسته 5 آلمان توضيحاتي را ارائه کرد.
هاشميان در مورد سقف آرزويش در مربيگري گفت: وقتي در آلمان فعاليت مي کنيد مي توانيد آرزو کنيد و با تلاش به اين آرزو برسيد. در ايران با رابطه مي توان به اين آرزو ها رسيد. من در دوران بازيکني از اين روابط نداشتم و استفاده نکردم. شايد از اين موضوع نيز آسيب هم ديده باشم. مربيگري براي من پايان زندگي نيست و اگر روزي در آن موفق نشدم کار ديگري را دنبال مي کنم.
وي در مورد انتقال تيم پاس به همدان گفت: در ايران در سه تيم فتح، پاس و پرسپوليس بازي کردم. دو تيم پاس و فتح از بين رفتند، اميدوارم پرسپوليس باقي بماند که بتوانم بگويم در ايران روزگاري در اين تيم بازي کردهام. امروز همه مي گويند چرا استعداديابي نمي توانيم بکنيم آنوقت خودمان تيم هايي مثل پاس، شاهين تهران و سپيد رود رشت را نابود کرديم.
هاشميان در مورد مقايسه امکانات تيم هاي ليگ برتر ايران با تيم هالشتنبک عنوان کرد: امکانات پرسپوليس با توجه به اينکه مکان تمرينش درست شده بود، خوب بود اما اين امکانات در اندازه همان چيزي است که در دسته 5 آلمان و در تيم ما وجود دارد.
وي در پاسخ به اينکه آيا اعلام کرده بايد به جاي مربي و بازيکن خارجي، مدير خارجي به فوتبال ايران آورده شود، گفت: ما در ايران مديران خوب و با لياقتي داريم. برخي افراد هستند که فوتبالي هم نيستند اما لياقت زيادي دارند و بايد به آن ها وقت بيشتري داد. البته اگر مديران فوتبالي باشند خيلي خوب است. ما مي توانيم در کنار برخي مديران افراد بادانش خارجي را به کشورمان بياوريم تا در برنامه ريزي ها به ما کمک کنند. باشگاه هاي ما تا درآمدزايي نکنند وابسته به افراد و نهاد ها خواهند بود که اين باعث مي شود پيشرفت خوبي نداشته باشند.
* صحنه هايي از برنامه نود در روز 10/10/1379 پخش شد. در اين برنامه دربي 49 که منجر به درگيري بين پرويز برومند با پايان رأفت و حميد استيلي با محمد نوازي شد به نمايش در آمد که براي تماشاگران خاطرات زيادي را زنده کرد.
*در بخش بعدي برنامه نود در مورد وضعيت قرارداد رضا حقيقي صحبت شد. محمد عاري سرپرست تيم فوتبال فجر سپاسي در مصاحبه اي اعلام کرده خريد اين بازيکن يک ميليارد و 250 ميليون تومان هزينه داشته است. او روي خط برنامه نيز حاضر شد و در اين ارتباط صحبت هايي انجام داد. سپس محمود ياوري در اين مورد نکاتي را بيان کرد.
در ميان صحبت هاي سرمربي فجر سپاسي، محمد رويانيان با عصبانيت فراوان روي خط حاضر شد تا جواب صحبت هاي عاري را بدهد.
رويانيان در اين ارتباط خطاب به مجري برنامه، گفت: براي خودتان مي بريد و مي دوزيد و موضوع کذبي را به ميليون ها نفر نشان مي دهيد. شما حق قضاوت نداريد و از رسانه ملي سو استفاده نکنيد. عاري چه کاره است که چنين حرفي مي زند. او بيخود کرده که در اين مورد نظر مي دهد.
وي افزود: من 600 ميليون تومان با افتخار به فجر سپاسي که يک تيم ارزشي است دادم. دوست دارم اگر پول داشته باشم که ندارم به خيلي از تيم ها کمک کنم. براي شما متاسفم که کار ياد مربي خارجي ما داديد و او را کوک کرديد تا از ما شکايت کند.
عاري در پاسخ به رويانيان عنوان کرد: براي اين ادبيات متاسفم. اگر مي خواهيد من را بشناسيد بهتر است از غلامرضا رضايي بازيکن تيم خودتان در مورد من سوال کنيد.
رويانيان در ادامه درددل هاي زيادي بيان کرد و معتقد بود در مدتي که به عنوان مديرعامل در پرسپوليس فعاليت کرده خيلي ها مقابل او سنگ اندازي و حاشيه سازي کردند.
رويانيان معتقد است فجريها به خاطر باخت اين اتهام ها را وارد کردند که اگر قانوني بود اين 3 امتياز را به آن ها تقديم مي کرد.
مديرعامل پرسپوليس گفت: ماندن در فوتبال برايم مثل خوردن زهر است.
او در پايان به دليل عصبانيت بيش از حد خود از همه عذر خواهي کرد.
* غلامرضا بهروان رئيس سازمان ليگ در مصاحبه اي که با برنامه 90 در پايان مسابقه نفت تهران و مس کرمان داشت، در مورد شايعاتي که اخيرا در مورد کنار رفتنش از سازمان ليگ شنيده مي شود، گفت: به قانون احترام مي گذارم و تابع قانون مملکتم هستم. براي من فوتبال از شخص مهم تر است و بر خلاف کساني که خيلي تظاهر مي کنند من چينين عقيده اي دارم.
رئيس سازمان ليگ در مورد اينکه آيا به دليل بحث بازنشستگي او، براي حضور در اين پست مشکل دارد عنوان کرد: من فکر مي کنم اين موضوع مسئله فرعي است و اصل قضيه چيز ديگري است. اين اصل را هم خودتان بگرديد پيدا کنيد.
* بحث کاپيتاني تيم فوتبال استقلال باز هم مورد بررسي قرار گرفت و مصاحبه هاي صادقي، جباري، منتظري و قلعه نويي در اين ارتباط پخش شد.
* اکبر ميثاقيان سرمربي و جباري زاده مديرعامل تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان نسبت به لغو محروميت تيم فوتبال داماش گيلان از بازي در استاديوم بدون تماشاگر اعتراض داشتند.
در همين راستا هواداران داماش در حرکتي نمادين با زدن چسب بر دهان خود به رأي ابتدايي کميته انضباطي به خاطر محروم شدن از حضور تماشاگران در ديدار خانگي مقابل آلومينيوم اعتراض کردند.
* اسماعيل حسن زاده در مورد اينکه آيا اعتراض امير عابديني باعث شده تا محروميت داماش لغو شود، تصريح کرد: برخي چون از قانون خبر ندارند و نمي دانند تجديد نظر، اعاده دادرسي و ... چيست اين صحبت ها را بيان مي کنند. بر اساس قانون در راي قطعي حق اعاده دادرسي وجود دارد و به همين خاطر اين راي لغو شد و ممکن است با انجام بررسي هاي بعدي راي سنگين تري نيز در نظر گرفته شود.
* براتي کارشناس مسائل حقوقي نسبت به ثبت قرارداد فرهاد مجيدي انتقاد کرد و اين کار را غير قانوني خواند. با توجه به اين که هنوز قرارداد ليام ردي فسخ نشده و باشگاه استقلال مبلغ 84 هزار دلار توافق شده براي فسخ قرارداد اين بازيکن را نپرداخته، به دليل نبودن جاي خالي در ليست اين تيم مجيدي نمي توانسته قراردادش را ثبت کند. براتي همچنين نسبت به راي کميته انضباطي مبني بر فسخ قرارداد ليام ردي اعتراض کرد و از حسن زاده در مورد اينکه بر اساس کدام ماده و قانون چنين حکمي داده سوال پرسيد که رئيس کميته انضباطي در اين مورد پاسخي نداد.
* وضعيت انتخابات هيئت فوتبال استان مرکزي مورد بررسي قرار گرفت. غفاري سال هاست رياست هيئت فوتبال استان مرکزي را برعهده دارد. ساير کانديداها نسبت به اساسنامه اعتراض داشتند و معتقد بودند که اساسنامه به نحوي است که هر بار انتخابات انجام شود افراد رأي دهنده طوري چيده مي شوند که غفاري به عنوان رئيس انتخاب خواهد شد. در اين برنامه دقايقي به بررسي اين موضوع پرداخته شد. همچنين مقرر گرديد تا در برنامه هفته آينده نيز اين موضوع مورد بررسي قرار بگيرد.
MohammadT15
01-01-2013, 14:09
90 جالبی بود . اینجا واقعا فرق یه مدیر فوتبالی و یه مدیر غیر فوتبالی مشخص میشه !
در این باره حرف نمیزنم که حاشیه نشه اما عادل ترسیده بودا:n08:
اما درباره ی مهمون برنامه . این برنامه خیلی مهمون ها داشته تا حالا بازیکنایی بودن که جاهای دیگه بازی میکردن امثال نکونام و مهدوی کیا و کریمی و ...
همشون هم اومدن و صحبت کردن همشون هم بین المللی هستن اما واقعا این هاشمیان خیلیییییی سر تر از ایناس از لحاظ شخصیت و اطلاعات و سواد !
حرف های امثال نکونام مهدوی کیا کریمی دایی قلعه نوعی و هزاران نفر دیگه همه عامیانس . حالا کاری نداریم به اخلاقشون اما معلومه از لحاظ سواد و اطلاعات ما ازشون چیزی کم نداریم !
اما این هاشمیان واقعا آدم تحصیل کرده و دانایی بود . معلومه واسه فوبتالش و مربیگریش زحمت کشیده و الکی الکی نرفته بالا . خیلی از طرز صحبتش خوشم اومد . سوال هایی که عادل پرسید رو بدون کمی تعلل با بهترین تحلیل جواب میداد و راه حل ارائه میکرد . در صورتی که همین سوال ها رو از مهدوی کیا و نکونام همین امثال پرسیدن فقط شعار دادن ! اما وحید واقعا راهکارهای عالی داد و به بهترین شکل جواب سوالها رو میداد .
من زیاد ازش خوشم نمیومد اما فهمیدم واقعا بازیکن و مربیه باهوش و پراطلاعاتیه و به اینجا اگه رسیده پشت کار و سوادش رو داشته . براش آرزوی موفقیت میکنم :n12:
Reza31001
01-01-2013, 21:26
90 جالبی بود . اینجا واقعا فرق یه مدیر فوتبالی و یه مدیر غیر فوتبالی مشخص میشه !
چندتا از این مدیرای فوتبالی رو مثال بزنید منم بدونم!
MohammadT15
01-01-2013, 22:06
منظور من از فوتبالی بودن این نیست که به قول عادل عکس با شورت ورزشی داشته باشن !
اما به هر حال یه تجربه ای داشته باشن . درسته به هر حال هر کی از یه جایی باید شروع کنه ما هم حرفی نزدیم اما کاملا از صحبت ها و مصاحبه ها و لحن حرفها معلومه کی کارش رو بلده و کی نمیدونه اصلا وظیفش چیه !
علیرضا رحیمی مدیر عامل باشگاه سپاهان
ایشون از بازیکنان بازنشسته ی لیگ ایران بوده . میبینیم که چقدر موفقه توی تیمش و همیشه هم مزد کارش رو گرفته چون کارش رو بلد بوده . میدونه فوتبال چیه و فرق اونو با بسکتبال تشخیص میده !
امیر عابدینی از بازیکنان قدیم فوتبال ما بوده . کارش رو خوب بلده توی داماش بارها شجاعتش رو نشون داد . بارها و بارها زیر فشار رفت و تیم تا حد مرگ پیش رفت اما از منجلاب تیمو کشید بیرون !
البته میگم حتما نباید توی جوونی فوتبال بازی کرده باشن تا بشن مدیر عامل . الان علی فتح الله زاده هم از مدیران موفق و فوتبالی ما محسوب میشه . حداقل الان نزدیک به 20 ساله که توی عرصه ی فوتباله ! از سال 75 هم که میومد استقلال و میرفت حدود 3 بار اینکار تکرار شد .
در کل شما نمونه خواستی برات مثال زدم اما از لحن حرف زدن مدیران میشه فهمید کی مدیر فوتبالیه کی به زور میدونه توی فوتبال چند تا بازیکن وجود داره !
M . Sayid
01-01-2013, 23:33
فردوسی پور:n21: می گفت : ادبیات فوتبالی با هم حرف بزنیم ( منظورش این بود که لحن تند و نظامیتو :n24:بزار کنار )
بعد سردار جواب میده : یعنی از ادبیات دروغ استفاده کنم !!:n04:
حالا جالبه به فردوسی پور میگه از کجا فهمیدی 1200 دادیم ؟ بعد ازونور خودش میاد میگه به نکونام و خلعتبری 2 میلیارد دادن ! خب شما اینو از کجا فهمیدی ؟ این 30 میلیون طرفدار پرسپولیس هم جالبه تا پارسال می گفتن 20 میلیون ! حالا 100 رحمت به این سردار تو یکی از سایتا یکی کامنت گذاشته بود 40 میلیون هوادار !
در مورد زشت بودن اینکه گفت سرهنگه بی خود می کنه هم که کسی شکی نداره !
Reza31001
02-01-2013, 08:09
اما به هر حال یه تجربه ای داشته باشن . درسته به هر حال هر کی از یه جایی باید شروع کنه ما هم حرفی نزدیم اما کاملا از صحبت ها و مصاحبه ها و لحن حرفها معلومه کی کارش رو بلده و کی نمیدونه اصلا وظیفش چیه !
صحیح
درسته رویانیان کلا زیادی مصاحبه میکنه و حرف میزنه و درسته تو نود دیگه شورش رو در آورد و کارش به توهین هم کشید و درسته فوتبالی نیست! ولی می خواستم بگم همین مدیرای فوتبالیمون چه گلی به سرمون زدن که از بقیه انتظار داشته باشیم؟!
این آقا حداقلش اومد گفت دروغ نمیگم واضح گفت سقف قرارداد رو رعایت نمیکنم و بقیه هم رعایت نمیکنن و همین حرفش که عادل بارها می گفت و نمیتونست اثبات کنه دهن فدراسیون و سازمان لیگ رو بست
به قول خودش چهارتا کار دیگه هم که در زمره باشگاه داری ( و نه صرف تیم داری) میگنجه رو انجام داده که مدیرای فوتبالی و غیر فوتیبالیمون سمتش نرفتن
در مورد نود دو نکته مهمی که وجود داشت و بازم در میان حاشیه سازی رسانه ها گم شد متاسفانه:
حرف باشگاه فجر این بود که چرا پرسپولیس اونقدر پول داره که 1250 یا اصلا 900-1000 تومن خرج یه بازیکن کنه ولی فجر پول دستمزد بازیکنهاش رو نداره
این حرف آقای عاری بود که مهر اصل مطلب رو ول کرد عنوان کرد: مبلغ انتقال حقیقی فاش شد
دوم منشا دعوا یک خبرگزاری بود که مثل اکثر رسانه های نوشتاری ما به دنبال سوژه و مخاطب هستن و کاری به اصلا و فرع قضیه ندارن و با تیتر کردن مبلغ انتقال حقیقی فاش شد: 1250 تومن شروع ماجرا بود و در نتیجه عادل و رویانیان در مقابل هم قرار گرفتن
رسانه های زردی که کنار دلالها و مدیرای بی لیاقت این طور فوتبال ایران رو به گند کشیدن
ضمنا اینا طوری موضوع رو جلوه میدن که انگار کل پول رو بازیکن گرفته و اسم میلیاردی رو روی حقیقی میذارن و بعد با سایر بازیکنهایی که پولهای آنچنانی رو گرفتن مقایسه میکنن در حالی که 600 تومن رو به باشگاه دادن
در مورد دوستانی که مثال زدین منهای عابدینی اگه بودجه استقلال و سپاهان در حد فجر بود اگه اصلا مثل راه آهن خصوصی بودن این مدیرای فوتبالی چه کاری از توانشون بر میومد؟
به جرئت میگم این دو تیم اگه پول نداشتن الان نیمه پایین جدول بودن شک نکنید
مدیراشون اون قدر مدیر نیستن
البته من باشگاه سپاهان رو قبول دارم و به نظرم من بزرگترین و بهترین باشگاه ورزشی ایران هست چون خوشبختانه میدونن به غیر فوتبال ورزشهای دیگه ای هم تو ایران هست ولی مخصوصا تو این یکی دو سال اخیر پول داره تیم فوتبالش رو بالا میاره نه چیز دیگه
ضمنا دوستان سپاهانی نکن سپاهان خصوصی هست و نمیدونم 51% سهامش خصوصی شده چون مهم اینه که از پول دولت چقدر خرج میکنه حالا میخواد مثل استقلال پرسپولیس باشه یا نه 99% سهمش خصوصی باشه و 1% دولتی!
برعکس داریم امثال فولاد رو که تیمش رو داد دست جلالی و بی سروصدا 2-3 سال زحمت کشید و بدون خرج های میلیاردی که امثال همین دو عزیزی که اشاره کردین میکنند رو تیم کار کردو الان نتایج همون زحمتها رو میبینن ( گرچه توی این تیم هم مثل همیشه مدیریت موفق رو با یه نتیجه ضعیف برکنار کردن و درکنارش کادر فنی هم عوض شد)
MohammadT15
02-01-2013, 11:08
صحیح
درسته رویانیان کلا زیادی مصاحبه میکنه و حرف میزنه و درسته تو نود دیگه شورش رو در آورد و کارش به توهین هم کشید و درسته فوتبالی نیست! ولی می خواستم بگم همین مدیرای فوتبالیمون چه گلی به سرمون زدن که از بقیه انتظار داشته باشیم؟!
این آقا حداقلش اومد گفت دروغ نمیگم واضح گفت سقف قرارداد رو رعایت نمیکنم و بقیه هم رعایت نمیکنن و همین حرفش که عادل بارها می گفت و نمیتونست اثبات کنه دهن فدراسیون و سازمان لیگ رو بست
به قول خودش چهارتا کار دیگه هم که در زمره باشگاه داری ( و نه صرف تیم داری) میگنجه رو انجام داده که مدیرای فوتبالی و غیر فوتیبالیمون سمتش نرفتن
دوست عزیز من خودم به شخصه هیچ کدوم از حرف های رویانیان و فتح الله زاده رو قبول ندارم ! یه سری مدیر عامل ها همیشه صادقانه صحبت کردن از طرز و لحن حرف زدنشون معلومه که واقعا چیزی برای مخفی کاری ندارن اما امثال این آقای رویانیان و فتح الله زاده هر کاری میکنن اول خودشون رو میبینن .
درسته یه سودی به تیم میرسه اما اسم اونا توی تاریخ میره غیر از اینه؟الان شما برو سوابق فتح الله زاده رو ببین سابقه ی طلاییش رو نوشته آوردن فلان بازیکن از فلان جا و ... لقب شوالیه و ... آوردن جواد نکونام از لالیگا ... اینا همه به اسم فتح الله زاده تموم میشه و به نفع تیمه اما مطمئن باش موقع ثبت قرار داد 70% به فکر خودش بوده که اسم و رسم در کنه و توی کری خوندن با رویانیان کم نیاره !
از اونور آقای رویانیان میخواست سال اولی که تو پرسپولیس باشه چنان اسم و رسم در کنه که دیگه طوفان هم نتونه از جاش تکونش بده و رفت بهترین بازیکنای تیم ها رو خرید . این به نفع پرسپولیس بود اما اصل مطلب این بود 70% به فکر اسم در کردنه خودش بود همین . آقای فتح الله زاده نشان شوالیه میگیره و عکس میندازه برای چیه؟آقای رویانیان میره آث میلان عکس میندازه برا چیه؟متاسفم برای اون ساده فکرایی که تصور میکنن آقای فتح الله زاده به فکر کمک به استقلاله با لقب شوالیش و آقای رویانیان به فکر پایه سازی فوتبال با رفتن به آث میلان !
همه به فکر اسم خودشون هستن و خود به خود یه سود به تیما میرسه . نمیتونه نکونامو بخره و ببره خونش که ! پس تو استقلال بازی میکنه و به ما سود میرسه . رویانیان نمیتونه انصاریفر رو بخره و ببره هیئت که ! توی پرسپولیس بازی میکنه و براشون سود داره . اما این هدف باید مشخص شه که فقط و فقط به فکر خودشونن وسلام .
اون آقای رویانیان همش تظاهره . میخواد بگه من راستگوام . فتح الله زاده یه خصلت بده دیگه داره . همشون سر و ته یک کرباسن . به قول سعید آقای رویانیان میاد 25 مین داد و بیداد میکنه چرا رقم قرارداد رو تهمت زدید از اونور 3 بار تکرار میکنه که بقیه تیمها بازیکن 2 میلیاردی میگیرن کسی چیزی نمیگه؟ آقای رویانیان مرد خدا و پیغمبر شما که میگی تهمت بده پس از کجا میدونی نکونام 2 میلیارد گرفته؟
پس اینیم که میگی حداقلش اینه که راست میگه واسه اینه که امثال من و شما بگیم رویانیان راست میگه ! رویانیان و فتح الله راده چه بگن چه نگن ما میدونیم قرار داد نکونام و انصاریفر میلیاردی بود !
پس در کل میخوام بگم کاری به مدیر عامل ها نداشته باشیم و از فوتبال لذت ببریم . من توی کل کل ها همیشه سر سرمربی و بازیکن کل کل کردم کار هم به دعوا حتی کشیده اما سر مدیر عامل هیچ وقت بحث نکردم چون اینا یه آدمای 2 رویی هستن که ارزش کل کل ندارن . هیچ کدومشون نه رویانیان نه فتح الله زاده !
فوتبالمونو ببینیم لذتشو ببینیم مدیر عامل ها رو بیخیال !
MoJtaBa.R
02-01-2013, 18:40
صحبتهایی که پیرامون مالک جدید تیم نساجی هست میتونه سوژه برنامه آتی عادل باشه . یه هدایتی دیگه البته از نوع خانومش !! در راهه
در این باره حرف نمیزنم که حاشیه نشه اما عادل ترسیده بودا:n08:
اما درباره ی مهمون برنامه . این برنامه خیلی مهمون ها داشته تا حالا بازیکنایی بودن که جاهای دیگه بازی میکردن امثال نکونام و مهدوی کیا و کریمی و ...
همشون هم اومدن و صحبت کردن همشون هم بین المللی هستن اما واقعا این هاشمیان خیلیییییی سر تر از ایناس از لحاظ شخصیت و اطلاعات و سواد !
حرف های امثال نکونام مهدوی کیا کریمی دایی قلعه نوعی و هزاران نفر دیگه همه عامیانس . حالا کاری نداریم به اخلاقشون اما معلومه از لحاظ سواد و اطلاعات ما ازشون چیزی کم نداریم !
اما این هاشمیان واقعا آدم تحصیل کرده و دانایی بود . معلومه واسه فوبتالش و مربیگریش زحمت کشیده و الکی الکی نرفته بالا . خیلی از طرز صحبتش خوشم اومد . سوال هایی که عادل پرسید رو بدون کمی تعلل با بهترین تحلیل جواب میداد و راه حل ارائه میکرد . در صورتی که همین سوال ها رو از مهدوی کیا و نکونام همین امثال پرسیدن فقط شعار دادن ! اما وحید واقعا راهکارهای عالی داد و به بهترین شکل جواب سوالها رو میداد .
من زیاد ازش خوشم نمیومد اما فهمیدم واقعا بازیکن و مربیه باهوش و پراطلاعاتیه و به اینجا اگه رسیده پشت کار و سوادش رو داشته . براش آرزوی موفقیت میکنم :n12:
اتفاقا بقیه این بازیکن ها هم که اسمشون رفت مثل هاشمیان هستن....مهدویکیا هم فوق العاده مسلط و با دانش هست...تو اکثر مصاحبه هاش هم همه به این نکته اعتراف کردن...درست مثل وحید...
علی دایی هم شاید حاشیه داره تو حرفاش و شاید هم ساده تر از بقیه بگه اما همیشه هوشمندانه حرف زده...مصاحبه های 10 سال پیشش تو نود هست...
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
armin_punisher6
02-01-2013, 20:47
با اینکه نه استقلالیم و نه پرسپولیسی ولی عادل بی عدالت ضعفش رو در مقابل رویانیان نشون داد.ای کاش همونطور که واسه فتح الله زاده مدرک رو میکرد واسه رویانیان هم این جرات رو داشت.
MohammadT15
02-01-2013, 20:56
اتفاقا بقیه این بازیکن ها هم که اسمشون رفت مثل هاشمیان هستن....مهدویکیا هم فوق العاده مسلط و با دانش هست...تو اکثر مصاحبه هاش هم همه به این نکته اعتراف کردن...درست مثل وحید...
علی دایی هم شاید حاشیه داره تو حرفاش و شاید هم ساده تر از بقیه بگه اما همیشه هوشمندانه حرف زده...مصاحبه های 10 سال پیشش تو نود هست...
من نظر خودم رو از مصاحبه هایی که اینا انجام دادن و هاشمیان انجام داد گفتم . از نظر من هاشمیان از اینا خیلی از لحاظ اطلاعات و سواد بالاتره و همه چیو با دلیل و استدلال حل میکنه و ریشه یابی میکنه نه با شعار و حرف های همیشگی !
Reza31001
02-01-2013, 21:27
پس در کل میخوام بگم کاری به مدیر عامل ها نداشته باشیم و از فوتبال لذت ببریم . من توی کل کل ها همیشه سر سرمربی و بازیکن کل کل کردم کار هم به دعوا حتی کشیده اما سر مدیر عامل هیچ وقت بحث نکردم چون اینا یه آدمای 2 رویی هستن که ارزش کل کل ندارن . هیچ کدومشون نه رویانیان نه فتح الله زاده !
نه بابا کل کل و بحث نه سر مدیرعامل که برای کل فوتبال ما سر سوزنی ارزش نداره که اگه داشت من لااقل 200-300 تا پست تو این انجمن داده بودم!
فکر کنم قبلا گفته بودم به من باشه میگم در لیگ رو چند سال تخته کنن با بودجش ورزشگاه و سالن ورزشی بسازن
ولی چیزی که هست معمولا با حرفای رویانیان میتونم ارتباط برقرار کنم
فکر میکنم باز حرفای جدیدی رو زده ولی خوب طبیعیه که اگه دروغ هم تو کارش نباشه چون کارمند دولته نفع خاصی به حال فوتبال نداره اگه مدیر مستقلی بود شاید میتونست یه تکونی به فوتبال بده
فوتبالمونو ببینیم لذتشو ببینیم مدیر عامل ها رو بیخیال !
خوش به حالت که با دیدن بازیها لذت میبری:n01:
گفتوگوی متفاوت سایت گل با زینب امیرکمالی، خریدار دستبهنقد نساجی: تاجرزاده هستم و مدل حرفهای؛ هدفم فقط بیمه کردن آخرتم است
پرهام گفته بود پولی بابت انتقال نمیخواهد اما ناگهان یک آدمی به اسم سهیل اسدی سبز شد و گفت 500 میلیون بدهید بابت 98 درصد. شماره حساب داد و گفت: بار دارم، عجله کنید
سایت گل- انصافا گفتوگوی جالبی بود، مصاحبه با زینب امیرکمالی، بانوی خوشسیمایی که ناگهان به صدر پربینندهها صعود کرد. این بازخورد طبیعی انتشار سری عکسهای حضور او در تمرین یک تیم فوتبال بود. اینجا که نه، در قائمشهر شهر مجنونان فوتبال که مدتهاست از سطح اول فوتبال ایران فاصله گرفته است. آنچه که خواهید خواند خلاصهای از يك مصاحبت یکساعته است. ساعتی كه بیشتر به گلهگذاری او از کسانی گذشت که پروژه نساجی را تبدیل به گرهی کور کردهاند. نکته جالب اما حسابگری خانمانه امیرکمالی است. کسی که با وجود اصرار به خرید قطعی نساجی کلاه سرش نرفته!
امیرکمالی دختر یک زوج معروف لبنانی است. میگوید مادرش یکی از شاگردان ممتاز دکتر چمران بوده که دورههای نظامی، چریکی و جنگهای نامنظم را پیش دکتر چمران دیده است. اما جالبتر این است که او یک مدل حرفهای است و در نشریات پوشش اسلامی تصاویر بسیاری از وی منتشر شده است.
* متولد کجا هستید؟
بیروت. من در جنوب لبنان و منطقه شیعهنشین به دنیا آمدهام.
* روانپزشک هستید؟
من فارغالتحصیل رشته روانشناسی دانشگاه «ای یو وی» هستم. آذرماه سال ۹۰ آمدهام ایران.
* کار خاصی میکردید؟
من به طور حرفهای کار طراحی لباس و مدلینگ میکنم و کنار پدرم کار تجارت و فاینانس انجام میدهم. مدیر پوشاک اتاق بازرگانی ایران و لبنان هم هستم.
* خیلی خوب فارسی حرف میزنید.
ما استعداد زبانمان خوب است. در املا ضعیفم اما به جز فارسی و عربی، اسپانیایی و فرانسه هم حرف میزنم.
* چه اتفاقی افتاد که با نساجی گره خوردید؟
من برای کار دیگری آمده بودم شمال. با آقای حیدرزاده رابطه خانوداگی داریم. شبی که میهمان خانواده ایشان بودیم دیدم خیلی آشفته هستند و مدام تلفني حرف میزنند. من نمیدانستم ایشان در قضیه باشگاهداری هستند ولی به من توضیح دادند که جریان چیست. من درباره موضوع حرف زدم و ناگهان فکری به سرم زد.
* چه فکری؟
شاید ظاهرم این را نشان ندهد اما من تعهدی گردن خودم داشتم. میخواستم یک کار عامالمنفعه انجام بدهم و آخرت خودم را تضمین کنم. به آقای حیدرزاده گفتم نمیدانم فوتبال چیه اما حاضر به سرمایهگذاری در این منطقه هستم. البته میدانستم این کار برد مالی ندارد اما دوست داشتم تیمی را که مردم دوستش دارند نجات بدهم. من هیچ چشمداشتی هم ندارم و فقط محض رضای خدا و برای آخرتم این کار را انجام میدهم. بعد استخاره کردم و خوب آمد و اوکی دادم به آقای حیدرزاده تا مقدمات کار فراهم بشود.
*شناختی از نساجی داشتید؟
اولش نه اما وقت گذاشتم و تحقیق کردم. دیدم تیم پر از ابهام است. مثلا آقای پرهام کیست؟ چه کار کرده در این تیم؟ چقدر تماشاچی دارد؟ مربیاش کیست؟ بعد هم رفتم سر تمرین و برخورد خوب بازیکنها را که دیدم انگیزهام بیشتر شد. از آن وقت هم ذهنم درگیر ماجراست. من آدمی هستم که هیجان را دوست دارم و این کار افت و خیزش زیاد است. ضمن اینکه دوست دارم هویتی بدهم به مدیریت خانمها در ورزش. شب و روز به این موضوع فکر میکنم.
* ولی ظاهرا شما در این علاقهمندی تنهایید و نمیخواهند تیم را به شما بدهند.
من جلسهای داشتم با تیم مدیریتی نساجی و مالکین دو درصدی سهام که از آدمهای مهم ورزش اینجا به حساب میآیند. جلسهای بود در هتل نارنجستان. این بعد از آن بود که دوستان به بدترین وجه رفته بودند سابقه خانوادگی من را درآورده بودند و وارد مسائل زندگی من شده بودند. حتی گفته بودند من تعادل روانی ندارم و در بیمارستان آتیه بستری شدهام. من به آنها گفتم خانمها تا بهشان میگویید بالای چشمت ابروست قهر میکنند اما من ایستادهام و آمادگیاش را دارم. آمدند و سه شرط طبیعی گذاشتند و بعد نوبت به شروط غیرطبیعی رسید!
* چه شروطی؟
مثلا اینکه اگر تیم سقوط کرد باید به اداره کل تربیتبدنی خسارت بدهم. یا منابع مالی من با یک چک سهامضائه در اختیار آنها باشد. گفتند بدهیها را پرداخت میکنی؟ گفتم بله. ۴ برگ گذاشتند جلوی من گفتند بفرما. این صورت بدهیها. زود پرداخت کن. من جواب دادم باید مطالعه کنم. گفتند وقت نیست، جواب دادند پس هیچی و برگهها را به من ندادند.
* ظاهرا آقای بهروان هم آنجا بودهاند.
بله. ایشان برخورد خیلی خوبی با من داشت و گفت دخترم ما تو را قبول داریم. ایشان آن شب خیلی کمک کرد تا اتفاق بدی نیفتد...
* ماجرای آقای پرهام چیست؟
ایشان گفته بود پولی بابت انتقال نمیخواهد اما ناگهان یک آدمی به اسم سهیل اسدی سبز شد و گفت ۵۰۰ میلیون بدهید بابت ۹۸ درصد. در دفترخانه بودیم که شماره حساب داد و گفت: بار دارم، عجله کنید! من شماره حساب را دیدم مال راننده باشگاه بود ظاهرا... بعد هم مبایعهنامه را خانم منشی با خودکار نوشته بود بدون کد رهگیری، شماره ثبت و... اصلا وضع عجیبی بود. گفتم خانم باید این مبایعهنامه با خودنویس نوشته شود.
* پول را دادید؟
نه. اما برایم جالب بود آقای پرهام که گفته بود فقط پرداخت بدهی بازیکنها برایش اهمیت دارد طلب پول کرد. در حالی که با این ۵۰۰ میلیون میشود خوابگاهی ساخت تا اینقدر از هتل نوید برای باشگاه صورتحساب نیاید.
* بالاخره ماجرا به کجا رسیده؟
دوستان پریروز زنگ زدند و گفتند شما هستید؟ من گفتم بله. اما باز دیروز دیدم مصاحبه کردهاند که من صلاحیت باشگاهداری ندارم. الان هم شنیدهام دارند با یک خریدار جدید حرف میزنند. گفتند خریداری هست که دو درصد را هم نمیخواهد و همه شرایط ما را قبول دارد. گفتم اگر اینطور است بدهید به ایشان. چرا با من جلسه گذاشتید؟
* چرا مالک ۹۸ درصد حریف سهامدار ۲ درصد نیست؟
این دو درصد مال آدمهای دستاندرکار اینجاست و طبعا اگر قرار باشد کار را شروع کنیم اگر آنها بخواهند اخلال ایجاد کنند میتوانند. کما اینکه در جلسه هتل نارنجستان گفتند میتوانند دو درصد را بدهند اما بروند پروانه باشگاه را لغو کنند!
* آنها نگران چه هستند؟
من پروفایلم مشخص است. بله، باید صلاحیت اجتماعی داشته باشم چون قرار است جوانها را دست ما بسپارند... شاید هم نگران دیوانگی من هستند. اما من جواب دادم سالمها که نتوانستند با این تیم کاری کنند شاید یک دیوانه بتواند!
* شاید میترسند شما سوءاستفاده کنید. مثلا بخواهید نماینده مجلس بشوید و این حرفها.
من احتیاجی به این شهرت ندارم. خودم از خانواده معروفی هستم، پدرو مادرم در لبنان و ایران شناخته شدهاند. نیازی ندارم اینجا را برای خودم پل کنم. من فقط احتیاج به حمایت دارم. ولی باید از کار مطمئن باشم. باشگاه باید مال خودم باشد تا رویش سرمایهگذاری کنم. زمین درست کنم. اصلا اینها به کنار. کار باید قانونی باشد. طوری که بعدا چیزی از آن درنیاید.
* با این همه مشکل حالا چه اصراری است؟
من نیت کرده بودم یک پولی برای مردم اینجا خرج کنم. گفتم که انگیزهام رضایت خدا بوده و بیمه شدن آخرتم. ضمن اینكه میتوانم کار باکیفیتی انجام بدهم. البته من با این پول میتوانم بروم لیگ برتر اما نیتم این بوده که اینجا این اتفاق بیفتد. حالا اگر تیم را به من ندادند، دوست دارم برای ساختوساز کمکشان کنم.
* به نظر خودتان اگر زن نبودید این اتفاقها برای شما رخ میداد؟
ممکن بود اما نه به این شدت.
* میدانید که آدمهای زیادی با پول آمدهاند و دست آخر رها کردهاند؟
من تاجرزاده هستم. برای من باشگاه یک پروژه است. ممکن است درآمدی برایم نداشته بشد اما این پول اولیه را باید برگرداند به منبع اصلی. چون پول تمام میشود. آن آدمها هم پولشان ته کشیده. برای این کار باید بیزنس پلن داشت.
* گفتید زیاد فوتبالی نیستید. برنامه ۹۰ میبینید؟
کم و بیش. دوست داشتم این حرفها را در برنامه آقای فردوسیپور هم بزنم. اما تا الان خبرنگارها را از من دور کردهاند.
* میدانید بهترین بازیکن دنیا کیست؟
نه.
* مسی را هم نمیشناسید؟
میشناسم. گذری فوتبال دیدهام. درباره مسی نه. از نساجی بپرسید همه سوالهایتان را جواب میدهم.
* سوال آخرم این است که بالاخره نساجی را میگیرید؟
عاقبت کار این است که من خودم را مسخره کردهام. من مرده شما زنده، اگر اینها گذاشتند کار سر بگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A8%D9%87%D9%86%D9%82%D8%AF
عكس اختصاصي گل: خريدار نساجي، مدل حرفهاي!
سايت گل- روزهاي اول با نام مريم اميركمالي از او ياد ميكردند اما خودش در اولين مصاحبه متذكر شد كه نامش زينب است نه مريم. خريد مالكيت يك باشگاه فوتبال توسط يك بانوي ايراني-لبناني آنقدر سوژه جالبي بود كه او را در صدر اخبار رسانهها و شبكههاي اجتماعي قرار بدهد.
زينب اميركمالي، فرزند يك زوج معروف لبناني فعاليت اقتصادي خود را در زمينه طراحي لباس و مدلينگ دنبال ميكرده است. عكسهاي او با پوشش اسلامي بارها در نشريات مد به چاپ رسيده و نمونههايي از اين عكسها توسط خود او در اختيار سايت گل قرار گرفته است.
MohammadT15
07-01-2013, 14:28
پاسخ به نامهي حسنزاده عليه فردوسيپور
پس از نامهي 10 بندي اسماعيل حسنزاده عليه عادل فردوسيپور، احمد براتي مشاور حقوقي اتحاديه باشگاههاي کشور پاسخ رييس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال را داد.
در پاسخ احمد براتي آمده است: "براستي در برنامه 90 به غير از مباحث حقوقي و قانوني چه گفته شد که برخي دوستان تا به اين حد آشفته شدند؟ آيا اينکه با گذشت يک هفته از پخش برنامه 90 بازهم نتوانستند استدلال حقوقي و منطقي براي اقداماتشان بيابند، اينگونه عصباني و آشفتهشان کرده است؟
اما در محکمه افکار عمومي فقط استدلالي منطقي است که شايسته توجه و پذيرش است و با فرافکني و توهين و افترا، نواقص کار پنهان نخواهد شد، پس نيکوتر آن است که به جاي تخريب کارشناسان ومنتقدين در راستاي رفع نقايص بکوشند.
به گزارش ايسنا ،جاي تعجب است که برخي با طرح اين استدلال سست که چون شخصي وکيل است يا در کميته انضباطي سابقه دفاع از افرادي را برعهده داشته است که حقي از آنها تضييع شده پس نميتواند کارشناس يا منتقد منصفي باشد!
اول: خدمت در کسوت وکالت به ملاحظه دفاع از حقوق و آزاديهاي انساني افتخاري بس بزرگ است و بد نيست يادآوري کنم که مطابق ماده واحده مجمع تشخيص مصلحت نظام، وکيل در موضع دفاع از تامينات و تضمينات شغل قضا برخوردار است.
دوم: مناسبتر است که در رسانهها به حرفه خود استناد و از آن خرج نکنيم. خودم و ديگران را توصيه ميکنم به جاي اشاره مکرر به مشاغل خود خارج از حوزه فوتبال، دانش و قوه استدلال خود را تقويت کنيم تا خداي ناکرده قول و فعلمان موجبات وهن مشاغل مختلف را فراهم نکند.
سوم: خوب است به دوستاني که همکلامي با وکلا را موجب وهن شأن خود ميدانند، يادآوري کنم که در حال حاضر دو تن از همکاران شريف من ( وکلاي دادگستري) عضو کميته انضباطي هستند!
چهارم: بسياري از همکاران وکيل در سراسر دنياي فوتبال، مشاغل کليدي را در اختيار دارند. آقاي ويلار ( رييس کميته حقوقي فيفا ) آقاي مانيلال ( نايب رييس کميته انضباطي فيفا ) آقاي مخدوم فيصل ( کميته حقوقي AFC ) و بسياري ديگر از اين جملهاند.
مهمتر از همه اين مطالب اينکه علما از قديم گفتهاند: « ببين چه گفته ميشود، مهم نيست چه کسي ميگويد». بنابراين به جاي اينکه با تخريب شخصيت و شغل منتقدين درصدد پاک کردن صورت مساله باشيم بهتر است مساله را پاسخ دهيم.
اينکه گفته شود چون بازيکني خارجي است بايد حقوق او ناديده انگاشته شود نوعي فرار به جلوست که نه تنها مورد تاييد شعائر ديني ما نيست بلکه قانوني هم نيست مخصوصا اينکه تمام افتخار دنياي فوتبال اين است که مرزهاي سياسي، نژادي، مذهبي و ملي را پشت سرگذاشته و لازم به ياد آوري است که ابراز عقايدي که در آن کمترين اثر از توجهات سياسي، ملي ، قومي و ... باشد بالاترين تنبيهات فوتبالي را نزد مراجع بين المللي فوتبال به دنبال داشته و نقض آشکار ماده 3 اساسنامه فيفا و ماده 58 آيين نامه انضباطي فيفا است و بويژه دوستاني که علاقه مند به کرسيهاي بينالمللي هستند بايد بيشتر مراقبت کنند.
فراموش نکنيم ، توهين و فرافکني روش کساني است که دستشان از استدلال کوتاه است."
منبع :ورزش3
SNOW PATROL
07-01-2013, 23:53
اوه اوه چه گاردی گرفته عادل برای
سردار و پرسپولیس
MohammadT15
08-01-2013, 14:26
خلاصه ای از 90 دیشب :
من دیشب از حضور بهروان توی برنامه 90 چیزی دستگیرم نشد والا !
ایشون مثلا رئیس سازمان لیگ برتر و نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایرانه ! هر چی عادل میگفت ایشون میگفت حق با شماست . بنده هم با شما هم عقیده هستم نباید همچنین باشه !
خوب اینکه نشد جواب مردم . هر چیزیو میگفت به ما مربوط نیست . دست ما نیست خوب چی دست شماست پس؟:n02:شما رو آوردن اینجا پاسخگو باشی همش میگی حق با شماست خوب معلومه حق با ماست .
وقتی بازی استقلال - سایپا با شاخص آلاینده 180 برگزار میشه و بازی پرسپولیس - گهر با شاخص 130 لغو میشه خوب حق با شماست؟حق با ماست دیگه . اما کی باید پاسخگو باشه؟
وقتی ما میریم توی گهر بازی میکنیم با اون امکانات و فضا پرسپولیس بازیش از تختی با 25 هزار گنجایش لغو میشه میاد آزادی خوب حق با ماست دیگه ...
من تحسین میکنم این راستگویی و صداقت شما رو اما آقای بهروان حق با شماست جواب ما نیست . کی باید پاسخگوی این مسائل باشه؟یعنی شما خودتون هیچ اراده و تصمیمی از خودتون ندارید؟!
================================================== ================================================== =============
بعدش هم آیت الله زاده گفت : از باشگاه پرسپولیس به ما تا حالا یه قرون کمک هم نرسیده و حداقل توی حساب کتابای ما و مدارک ما چیزی از این بابت نیست حالا اگه آقای رویانیان طور دیگه کمک کرده حداقل باید من در جریان باشم دیگه !!! بعدش هم گفت اگر بنا به 1% ایشون کمکی به یه شخصی جایی انجام داده اینی که توی رسانه بگه واقعا جای تاسف داره ...
اینم بقیه گزارشات :
هرآنچه در برنامه نود ديشب گذشت
رئيس سابق کميته انضباطي در برنامه90 شب گذشته گفت: مديريت فعلي کميته انضباطي، قوانين اختراعي به وجود آورده که لکه ننگ آئيننامه است.
سئوال نظرسنجي اين هفته برنامه90، به انتخاب بهترين بازيکن جهان مربوط بود و از بينندگان خواسته شده بود که از بين آندرس اينييستا، کريستيانو رونالدو و ليونل مسي يکي را انتخاب کنند که در پايان ليونل مسي با کسب 70درصد آراء به عنوان بهترين بازيکن از سوي بينندگان انتخاب شد.
*برهاني خواننده بود، خبرنگار هم شد
در قسمت 90 درجه برنامه، صحنههايي از فينال جنجالي ليگ برتر کشتي و درگيري غلامرضا محمدي، سرمربي تيم پرسپوليس جويبار نمايش داده شد و سپس تصاويري از يحيي گلمحمدي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در حاليکه به خاطر آلودگي هوا ماسک بر صورت زده بود به تصوير کشيده شد و عنوان شد چون احتمال دارد سرمربي پرسپوليس محروم شود، گلمحمدي ماسک زده تا شناسايي نشود!!
همچنين با اشاره به حرکات آرش برهاني، وي بازيکني همهفنحريف لقب گرفت. زيرا تا پيش از اين، پس از به ثمر رساندن گل، با استفاده از پرچم کرنر به عنوان بلندگو، به خوانندگي ميپرداخت و اکنون با نشستن در جايگاه ويژه خبرنگاران به حرفه خبرنگاري نيز روي آورده است.
*تيم نوجوانان پرسپوليس يا تيم منتخب ايران
حميد استيلي در بخشي از برنامه روي خط تلفني برنامه حاضر شد و درباره حضور تيم نوجوانان پرسپوليس در تورنمنت مالري توضيحاتي داد.
وي با اشاره به اين نکته که حضور در اين تورنمنت به خاطر ارتباطات رويانيان در اين کشور بود، گفت: اين اولين باري بود که چنين فرصتي براي تيمي باشگاهي در رده سني نوجوانان فراهم شده بود تا در تورنمنتي برونمرزي شرکت کند و چون حضور در اين تورنمنت شرايط سني خاصي داشت، همه بازيکنان تيم نوجوانان پرسپوليس نميتوانستند در آن حاضر شوند، براي همين از بازيکنان باشگاههاي ديگر هم کمک گرفتيم.
فردوسي پور با انتقاد از اين موضوع گفت: يا واقعا تيم نوجوانان پرسپوليس را ميبرديد يا اگر تيمي منتخب برديد اسم آنرا چيز ديگري ميگذاشتيد، نه تيم نوجوانان پرسپوليس.
استيلي در پاسخ به اين مسئله گفت: مهم حضور ما در اين تورنمنت بود چون همه ما را در آنجا به اسم ايران ميشناختند.
* نوکپاي ميثاقيان به بازيکن تيم حريف
در جريان بازي آلومينيوم هرمزگان و نفت تهران که در بندرعباس برگزار شد، وقتي غفوري، بازيکن تيم نفت تهران ميخواست براي پرتاب اوت به کنار زمين برود با ميثاقيان، سرمربي تيم آلومينيوم برخورد کرد و روي پيست کنار زمين بازي افتاد.
وي درباره اين موضوع گفت: ميثاقيان به من نوکپا زد و براي همين زمين خوردم.
ميثاقيان در توضيح اين برخورد گفت: چون در کنار زمين تحرکم زياد است باعث شد تا با او برخورد کنم و براي همين از او معذرت ميخواهم.
*چمن خيس، جايگاه ويژه تماشاگران استقلال
تماشاگران استقلالي از مسئولان استاديوم فولادشهر گله داشتند که چرا در حاليکه استاديوم خالي است به آنها اجازه داده نميشود تا به داخل بروند و بايد يا روي چمنهاي خيس کنار ورزشگاه بنشينند يا در صورت حضور در استاديوم، در کنار تماشاگران ذوبآهني مستقر شوند. اين موضوع در حالي بود که به تماشاگران ذوبآهني بليط رايگان براي تماشاي اين ديدار داده ميشد.
بنر بزرگ فرهاد کاظمي در کنار ابراهيمي، مديرعامل ذوب آهن که در استاديوم فولادشهر نصب شده بود نيز حاشيه ساز بود. ليدرهاي ذوبآهن اعتقاد داشتند تهيه و نصب اين بنر خودجوش بوده و توسط تماشاگران علاقمند ذوبآهني انجام شده است.
کاظمي نيز در اين باره گفت: تيمي که در رده شانزدهم جدول است بنر نميخواهد و من بين دو نيمه خواستم که اين بنر را جمع کنند.
*جاگيري بد رهبريفر در جلسه انتخاب کميته فني پرسپوليس
در بخش از 90 تا 90 برنامه، شهبازي، از مسئولان تيم مس کرمان در مورد وضعيت قاسمپور گفت: قرارداد لوکا بوناچيچ را ثبت کرديم و به فدراسيون نامه نوشتيم تا آنها راجع به وضعيت وي تصميمگيري کنند.
رهبريفرد، بازيکن سابق پرسپوليس با تشريح نحوه انتخاب کميته فني پرسپوليس گفت: وقتي ميخواستند کميته فني را انتخاب کنند هرکسي که در کنار خودشان نشسته بودند انتخاب کردند. آشتياني و درخشان چون کنار پروين نشسته بودند انتخاب شدند ولي من فاصله داشتم و اي کاش کنار او نشسته بودم تا الان جزء کميته فني باشگاه پرسپوليس بودم.
آيتالله زاده، مديرعامل باشگاه گهر دورود نيز در رابطه با ادعاي رويانيان مبني بر کمک مالي وي به باشگاهش گفت: من تاکنون اسنادي در رابطه با کمک او نديدهام اما اگر رويانيان توانايي چنين کمکهايي را دارند و چنين کاري را کردهاند ديگر آنرا رسانهاي نکنند.
*شاهحسيني: کميته انضباطي 4قانون اختراعي داشته است
احمدزاده، سرمربي ملوان که به خاطر اظهاراتش دربازي با پرسپوليس از سوي کميته انضباطي، علاوه بر 2 ميليون تومان جريمه، ملزم به عذرخواهي هم شده بود با اعتراض به راي کميته انضباطي گفت: من ساليان زيادي است که در فوتبال هستم اما تابه حال چنين حکم عجيبي را نشنيده بودم.
وي ادامه داد: من بايد عذرخواهي کنم يا تماشاگران که به ما فحاشي کردند؟ رئيس کميته انضباطي اگر ميخواهد بگويد که گيلاني بودن در راي دادنش تاثيري ندارد اين راهش نيست. من اين راي را قبول ندارم و عذرخواهي نميکنم.
شاه حسيني، رئيس سابق کميته انضباطي که روي خط تلفني برنامه حاضر شده بود نيز در اين باره گفت: آن زمان که من رئيس کميته انضباطي بودم اگر قرار بود براي همه منازعات اهالي فوتبال در رسانه حکم صادر کنيم که تا الان تعداد بيشماري حکم صادر کرده بوديم. اگر قرار است چنين احکامي صادر شود بايد قانون براي همه يکسان باشد.
وي ادامه داد: چرا با مديري که ادعا کرده ميخواهد سازمان ليگ را روي سر رئيسش خراب کند برخورد نميشود؟ کميته انضباطي افرادي مثل احمدزاده و کربکندي را قرباني ميکند تا بگويد مقتدر است.
شاهحسيني بعضي از قوانين وضع شده در زمان مديريت فعلي کميته انضباطي را اختراعي و لکه ننگ آئين نامه دانست و افزود: 4 قانون اختراعي در مديريت فعلي داشتيم که آخرين آنها همين عذرخواهي بوده است و حکومت فعلي کميته انضباطي آنها را به وجود آورده است.
وي اضافه کرد: تا زماني که اساسنامه اصلاح نشود و تغيير در حلقههاي مديريتي رخ ندهد مشتري برنامه90 زياد ميشود. ما در ناهنجاريها در آسيا رتبه اول را دارا هستيم.
* برابري پول دو بازيکن پرسپوليس با هزينه يک سال نساجي
در قسمت حاشيه روز برنامه، فرهاد کاظمي ادعا کرد ذوبآهن در پايان فصل رتبهاي تکرقمي خواهد داشت.
يکي از تماشاگران تيم نساجي در اعتراض به وضعيت تيم خود گفت: اگر رويانيان پولي که بابت دو بازيکن خود پرداخت کرده است به نساجي بدهد هزينه يک سال نساجي درميآيد.
*قنبرزاده: تصميم شوراي تامين را تغيير دادند
بهروان، رئيس سازمان ليگ، ميهمان حضوري برنامه بود. وي لغو بازيها به خاطر آلودگي هوا را موجب به زحمت افتادن کميته ليگ دانست و گفت: ما مجبور شديم به خاطر تصميم شوراي تامين و استانداري تهران اين کار را انجام دهيم.
وي در خصوص تغيير مکان بازي پرسپوليس و نقت تهران گفت: چطور ميشود گهر درود با استاديومي 2هزار نفري ميزبان استقلال باشد اما به ما اجازه داده نميشود تا بازي نفت و پرسپوليس در استاديوم تختي برگزار شود؟ اين عدالت نيست.
بهروان، ميزباني استقلال و پرسپوليس در بيش از 17 ديدار را تضييع حق ساير تيمها دانست.
بهروان در بخشي ديگر از صحبتهايش با اشاره به موضوع سقف قراردادها گفت: من اصرار دارم که سقف قراردادها برداشته شود. بايد در اين موضوع مانند کشورهاي صاحب فوتبال عمل کنيم و به باشگاههها اجازه دهيم بر اساس درصدي از درآمد خود، به بازيکنان خود پرداخت کنند.
بهروان، بااشاره به فشارهاي وارده به خود براي استعفا به دليل بازنشسته بودن گفت: غير از عزيزي خادم، اکثر اعضاي فدراسيون بازنشسته هستند. من تابع فشارها نيستم و استعفا هم ندادهام و نميدهم.
بهروان سقوط 5/4 تيم در پايان ليگ برتر را محرز دانست.
قنبرزاده، ميرعامل باشگاه نفت تهران نيز با تشکر از صحبتهاي بهروان درباره تغيير مکان بازي نفت برابر پرسپوليس گفت: هر چيزي ميخواستم بگويم، بهروان گفت. انشاءالله که تغيير مکان بازي ما تحت فشار نبوده است و انصاف نبود با تيم ما اينگونه برخورد شود. به نظرم تصميم شوراي تامين را تغيير دادند و مردم ميفهمند که چه کسي اينکار را انجام داده است.
*قدوسي: رويانيان علاقهاي به خاموش شدن صداي 90 ندارد
قدوسي، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس بر روي خط تلفني برنامه حاضر شد و با گلايه از فردوسيپور گفت: رويانيان علاقه ندارد صداي شما خاموش شود چون بعد از حضور تلفني در برنامه هفته پيش، با رسانهها مصاحبه کرد و 90 را وجدان بيدار فوتبال ناميد.
وي ادامه داد: کارهاي بزرگ رويانيان در پرسپوليس زير سئوال رفته و شو تلقي شده است در حاليکه در اين باشگاه تلاش شبانهروزي صورت ميگيرد.
خلاصه ای از 90 دیشب :
من دیشب از حضور بهروان توی برنامه 90 چیزی دستگیرم نشد والا !
ایشون مثلا رئیس سازمان لیگ برتر و نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایرانه ! هر چی عادل میگفت ایشون میگفت حق با شماست . بنده هم با شما هم عقیده هستم نباید همچنین باشه !
خوب اینکه نشد جواب مردم . هر چیزیو میگفت به ما مربوط نیست . دست ما نیست خوب چی دست شماست پس؟:n02:شما رو آوردن اینجا پاسخگو باشی همش میگی حق با شماست خوب معلومه حق با ماست .
وقتی بازی استقلال - سایپا با شاخص آلاینده 180 برگزار میشه و بازی پرسپولیس - گهر با شاخص 130 لغو میشه خوب حق با شماست؟حق با ماست دیگه . اما کی باید پاسخگو باشه؟
وقتی ما میریم توی گهر بازی میکنیم با اون امکانات و فضا پرسپولیس بازیش از تختی با 25 هزار گنجایش لغو میشه میاد آزادی خوب حق با ماست دیگه ...
من تحسین میکنم این راستگویی و صداقت شما رو اما آقای بهروان حق با شماست جواب ما نیست . کی باید پاسخگوی این مسائل باشه؟یعنی شما خودتون هیچ اراده و تصمیمی از خودتون ندارید؟!
================================================== =======دm.
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ببخشید کل شهر به خاطر الودگی تعطیل شده بود ها نه فقط بازی پرسپولیس!! فقط هم بازی پرسپولیس لغو نشد ها ...بقیه بازی هایی هم که تو تهران بود لغو شد !
اراده و تصمیم دارن دیگه.
مثلا ثبت قرارداد و صدور کارت بازی غیر قانونی برای فرهاد مجیدی درحالیکه باشگاهش هنوز با بازیکنی که اون رو به جاش اوردن تسویه حساب نکرده.
-------------------
اما یه سوال از اقایون مدیر....الان این پست بالایی که من نقل قول کردم حاشیه ساز نیست ؟ چرا پاک نمیشه ؟ فقط این پست من که باز هم فقط جواب دادن به این جور ادعا ها بود حاشیه ساز هست و باید پاک بشه ؟
....
-------------------
اما یه سوال از اقایون مدیر....الان این پست بالایی که من نقل قول کردم حاشیه ساز نیست ؟ چرا پاک نمیشه ؟ فقط این پست من که باز هم فقط جواب دادن به این جور ادعا ها بود حاشیه ساز هست و باید پاک بشه ؟
تذکر :
=>
1- گزارش تخلف
2- ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hojjatinho
28-01-2013, 18:19
تعدادی از کارشناسای اسم و رسم دار نظرشون این بوده که اون دو صحنه مشکوک پنالتی نبوده .
بعضی ها هم نظرشون این بوده که 1 یا هر 2 پنالتی بوده .
امشب همه منتظرن تا موضع نود و عادل رو ببینند .
عادل می تونه از نصیرزاده و غیاثی با هم دعوت کنه و دوباره شاهد یک دوئل حسابی باشیم :دی
البته به نظرم و به پیش بینی من عادل این بار احساس و علاقه خودش رو زیاد درگیر نمی کنه تا بیش از این استقلالی ها رو از خودش شاکی کنه .
باید ببینم پیش بینیم درست در می اد یا نه :دی
Amir M.ohAma.D
28-01-2013, 18:33
امروز یه مطلب در مورد پشت پرده کناره گیری رحمتی از تیم ملی در قدس انلاین خوندم که نوشته بود یک مجری مطرح در این اتفاق نقش داشته در ادامه نوشته بود این مجری در اوردن قطبی به ایران هم نقش به سزایی داشته و وقتی قطبی در ادامه به درخواستهای این مجری جواب منفی داده این مجری توسط برنامش شروع به کوبیدن قطبی کرده.....
و در ادامه به اوردن بازیکنای دو رگه از المان اشاره کرده بود که یکی از فامیلای این مجری به نام. ا . ف نقش پررنگی در معرفی بازیکنای دو رگه به تیم ملی داشته.....
این کدهایی که میده به فردوسی پور میخوره و ا.ف هم به احتمال زیاد امیر فردوسی پور برادر عادل فردوسی پوره که یه بار هم سایت گل عکسشو گذاشت.....
hojjatinho
28-01-2013, 19:12
امروز یه مطلب در مورد پشت پرده کناره گیری رحمتی از تیم ملی در قدس انلاین خوندم که نوشته بود یک مجری مطرح در این اتفاق نقش داشته در ادامه نوشته بود این مجری در اوردن قطبی به ایران هم نقش به سزایی داشته و وقتی قطبی در ادامه به درخواستهای این مجری جواب منفی داده این مجری توسط برنامش شروع به کوبیدن قطبی کرده.....
و در ادامه به اوردن بازیکنای دو رگه از المان اشاره کرده بود که یکی از فامیلای این مجری به نام. ا . ف نقش پررنگی در معرفی بازیکنای دو رگه به تیم ملی داشته.....
این کدهایی که میده به فردوسی پور میخوره و ا.ف هم به احتمال زیاد امیر فردوسی پور برادر عادل فردوسی پوره که یه بار هم سایت گل عکسشو گذاشت.....
کد که ..، دیگه فقط اسمش رو نگفته امیر :دی
به نظرم اینکه توی این چند سال حرف و حدیث های زیادی پشت فردوسی پور بوده نه مطلقا می تونیم ردش کنیم و نه تایید . این صحبت ها اکثر مواقع با خصومت شخصی بوده ولی خب شاید هم به قول قدیمی ها " تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها " !
ولی یک نکته ای که به نظرم باید بهش توجه کنیم اینه که عادل 13 ساله در بالاترین سطح فوتبال این مملکت قرار داره . بدون اینکه بازیکن باشه یا مربی . اگه توجه کنید توی بعضی ارتباطات تلفنی مسولان فلان تیم میگه مثلا " اقای فردوسی پور با شما که صحبت کردم یا چیزهای شبیه این . خیلی ها قبولش دارند . حتی خیلی ها از مربیان و مدیران گرفته تا بازکنان باهاش مشورت می کنند .
عادل خیلی به گردن فوتبال ما حق داره و توی این زمانی که صدا و سیما حتی برنامه ای خنثی مثل هفت جیرانی رو هم نتونست تحمل کنه این همه ساله دووم اورده . البته شاید همین نکته هم خودش شبه برانگیز باشه !
خلاصه اینکه شناخت این بشر خیلی سخته :دی با اینکه مثلا بعضی مواقع بد روی اعصاب استقلالی ها رفته ولی باز دوستش دارن و داریم
MohammadT15
29-01-2013, 11:44
هرآنچه در برنامه 90 گذشت
در برنامه 90 شب گذشته برخي خبرنگاران ورزشي با سرمربي تيم استقلال جدل کردند.
محور برنامه 90 دوشنبه دربي 76 پايتخت بود و حتي سوال برنامه نيز نظر سنجي هم اين بود که مهم ترين دليل پايين بودن کيفيت بازي دربي 76 چه بود؟ گزينه اول افت کيفيت فني بازيکنان و ليگ گزينه دوم ترس مربيان از شکست و گزينه سوم توقع بالاي هواداران و رسانه ها که بينندگان برنامه 52 درصد به ترس مربيان 42 درصد به افت فني و 6 درصد هم به توقع بالاي خبرنگاران و رسانه ها راي دادند. به گزارش فارس، برنامه 4 ساعته شب گذشته برنامه 90 شامل اين بخش ها بود برنامه اي که تا ساعت 2:50 دقيقه صبح طول کشيد.
* خواننده شدن برهاني، مقايسه المپيک با دربي و رکورد شکني قهرماني
در بخش 90 درجه عادل فردوسي پور بيشتر از همه به آرش برهاني پرداخت. شادي او را بعد از يکي از گلزني هايش به نمايش گذاشت که از پرچم کرنر به عنوان ميکروفن خوانندگي استفاده کرد.
اسکار فيلم هاي دورودي هم بخش ديگر اين برنامه بود که حرکات قابل توجه تماشاگران دورود را به فيلم هاي هاليوودي تشبيه کرد. همچنين دربي تهران را با المپيک لندن مقايسه کرد و دويدن تماشاگران بعد از باز شدن درهاي ورزشگاه را دو 40 متر دانست و اينکه به جاي بکام و پله در دربي باره سي و والدراما حضور داشتند. فردوسي پور همچنين به محسن قهرماني داور دربي کنايه زد و گفت که او فراري سريع از دست بازيکنان پرسپوليس در جريان بازي داشت و توانست رکورد اوسين بولت را در دوي 100 متر بشکند.
پنالتي سوخته گهر و سايپا و شادي پر ماجرا
محمد فنايي کارشناس داوري برنامه بود که به اعتقاد او يک پنالتي براي سايپا در ديدار با آلومينيوم و يک پنالتي براي گهر در ديدار با فجر از سوي داوران گرفته نشد. همچنين شادي پس از گل محسن مسلمان بعد از گلزني به تراکتورسازي پخش شد که مشخص شد مسلمان منظور خاصي نداشته است و شبيه لوکا توني خوشحالي کرده است. البته عادل فردوسي پور گفت که مسلمان چند شادي پس از گل را با هم قاطي کرد و حاصلش چنين رفتاري شد.
دربي پايتخت در کنار نابينايان؛ از فردوسي پور شدن،اضافه وزن قهرماني تا درخواست از کريمي و قلعه نويي
حضور گزارشگر برنامه 90 در مجتمع آموزشي نابينايان شهيد محبي حاضر شد. نابيناياني که فوتبال را به خوبي با چشم دلشان مي بينند و حس مي کنند. برخي از آنها با صداي فردوسي پور فوتبال را گزارش کردند و حتي يکي از نابينايان گفت نمي دانم که محسن قهرماني هنوز اضافه وزن دارد يا نه؟ مسئول اين مجتمع آموزشي هم از علي کريمي و امير قلعه نويي خواست که در صورت امکان به آنها سري بزند.
* زندانيان ديه و مهريه و دربي
يکي ديگر از گزارشگران برنامه 90 به زندان اوين رفت و با زندانيان ديه که بيشتر آنها موتورسواران جوان بودند مصاحبه کرد موتورسواراني که اکثر آنها بدون گواهينامه پشت فرمان موتور نشستند. يکي از پرسپوليسي ها هم به خاطر 2 سکه مهريه در زندان بود و از مسئولان باشگاه مي خواست که کمکش کنند. فرد ديگري هم به خاطر 314 سکه مهريه در زندان بود.
اسپايدرمن در ورزشگاه آزادي و کري خواني کفاشيان به شيوه استقلالي ها
در بخش دوربين 90 عکسي از علي کفاشيان منتشر شد که مثل استقلالي ها و فرهاد مجيدي در کنار يک نوجوان عدد 4 را نشان مي داد. حامد حدادي بسکتباليست لژيونر ايراني هم به همراه هم تيمي هايش در ممفيس آمريکا عدد 4 را نشان داد.
در بخش ديگري نيز تماشاگراني در دربي نشان داده شد که از طبقه دوم خودشان را به طبقه اول مي انداختند و فردوسي پور به طنز گفت دوربين اسپايدرکم در ورزشگاه آزادي ناپديد شده اما اسپايدر من وجود دارد.
در بخش ديگر برنامه هم با تماشاگراني صحبت شد که بليت خريده بودند اما آنها را به ورزشگاه را نمي دادند و به آنها گفته شده بود ظرفيت تکميل است بليت داريد براي خودتان داريد!
* کمک پرسپوليسي ها به زندانيان ديه
فردوسي پور گفت که برخي بازيکنان پرسپوليس تماس گرفته اند و حاضرند به برخي زندانيان کمک هاي مالي بکنند. همچنين 10 ميليون تومان به وحيد مظاهري از سوي يک بازيکن که نخواست نامش فاش شود کمک شد.
* آناليز دربي 76؛ برتري پرسپوليس از نظر آمار
مجيد جلالي ميهمان ويژه برنامه بود و دربي 76 را به طور دقيق آناليز کرد. که برتري پرسپوليس از نظر آماري در دربي ثابت شد آن هم در حاليکه تعداد پاس هاي استقلال بيشتر از پاس هاي پرسپوليس بود اما پاس هاي سرخپوشان از نظر فني ارزشمندتر بود.
منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1_%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_90_%DA% AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA
اون 3 تا صحنه پرسپولیس هم فنایی گفت هیچکدوم پنالتی نبوده ...
نادر1368
29-01-2013, 16:09
مصاحبه كيروش كه ديشب 90 نشون داد خيلي طنز بكري داشت:n02:خيلي خنده دار بود!بياي تو يه مملكت و خروار خروار پول بگيري بعد
نتايج جاودانه بگيري و بشيني راحت لم بدي و اين حرفا رو بزني امير راست ميگه ديگه اجنبي پرست اگر اين نتايج رو قلعه نوعي ميگرفت مسلما
ميدان ازادي دارش ميزدن نريم جام جهاني كيروش رو انقدر تو روزنامه و تلوزيون بكوبيد چه حاصل!مربي فقط مربي وطني والسلام!انقدر حقارت
و بيگانه پرستي بس است!
Reza31001
29-01-2013, 19:59
.
.
.
فردوسی پور هم مدتهاست از اون سمت پشت بام افتاده و فقط با ژست روشنفکری و عینک حقیقت بینش زنده اس.
چند وقت پیش که این پست رو خوندم با خودم گفتم خوب هر کس یه نظری داره
ولی دیشب یه امیرقلعه نویی (منفورترین مربی داخلی برای من) بود که با یه عادل فردوسی پور (محبوب ترین چهره فوتبالی من) صحبت میکرد
کاملا مشخص بود که قلعه نویی میخواست بگه حالا یه موردی رو با کمی غلط غلوط -که اصلا هم نمیتونست اهمیت داشته باشه مثل آمار پاسها - بیان کرده اما بحث اصلیش نگاه ناعادلانه بعضی خبرنگاراست
انتقادهایی که اسمش انتقاده ولی صرفا جنبه تخریبی داره
ولی اولا وقتی اون خبرنگارها هم میومدن پشت خط یکبار هم عادل نپرید وسط حرفشون ولی صحبتهای قلعه نویی رو به جمله دوم نرسیده بود قطع میکرد دوما قلعه نویی میشست دو ساعت داستان تعریف میکرد ولی عادل در جواب طی یه ثانیه میگفت از اون لحاظ آره ولی من میگم فلان و فلان و فلان (حرفهای بی نهایت بی ارزش)
یعنی دوست داشت قلعه نویی بگه آقا من غلط کردم که همچین حرفی زدم بعدشم بگه خیلی خوب خداحافظ!
+
خوشم اومد از حرفهای راهبر که نه گذاشت و نه برداشت فقط گفت منــه خبرنگار که 365 روز سال رو دارم از این اون انتقاد میکنم باید جنبه یه انتقاد رو داشته باشم یا نه؟!
+
دیگه وقتی گل محمدی اومد رو خط و باز دعوا راه انداخت که آقا اون پنالتی بود روی نوری خطا شد و این حرفا برای اولین بار به خاطر ضعیف بودن بحثایی که انجام میشد (شما بخونید چرت و پرت!) تصمیم گرفتم تلویزیون رو خاموش کنم
یعنی واقعا نفهمیدم یعنی چی که اینا باز برای هزارمین بار میان میگن این پنالتی بود یا نبود حرفای الکی
امیدوارم نود بیشتر از این وارد این حواشی بی ارزش (به معنای واقعی کلمه) نشه
aluminum
12-02-2013, 18:29
در واکنش به اظهارات امیر قلعه نویی/ عادل فردوسی پور: مردم می فهمند که چه کسی در فوتبال ایران مافیا دارد
به گزارش خبرآنلاین؛ پس از اظهارات امیر قلعه نویی در کنفرانس مطبوعاتی بازی با راه آهن که عادل فردوسی پور و عواملش را به دلال متهم کرد فردوسی پور امشب در برنامه نود از خودش دفاع کرد.او با پخش این کنفرانس مطبوعاتی از مردم خواست تا در این مورد قضاوت کنند.قلعه نویی پس از بازی با راه آهن گفته بود که اگر نود را از فوتبال ایران بگیرند،فوتبال مثل کشتی پا را فراتر از آسیا خواهد گذاشت.اما واکنش عادل به این اظهارات قلعه نویی:«جایگاه برنامه نود را اشخاص نمی توانند بگیرند.اگر دوستان فکر می کنند که با این حرف ها می توانند خللی در رسالت برنامه نود ایجاد کنند سخت در اشتباه هستند.مطمئنا این تهمت ها هیچ وقت به من نمی چسبد و هیچ تاثیری روی رسالت من نمی گذارد.»
او این را گفت و ادامه داد:«من در برنامه نود حقایق را می گویم که متاسفانه گاهی اوقات این حقایق به ضرر بعضی ها هست.پاک کردن صورت مسئله نمی تواند راه حل مناسبی باشد.من نه آدم دارم و نه آدم کش هستم.دوستان بهتر است به جای فرافکنی خودشان را اصلاح کنند.همه چیز کاملا مشخص است و مردم به خوبی می فهمند که چه کسانی در فوتبال ایران مافیا دارند.»
MohammadT15
12-02-2013, 21:39
قانون سوم نيوتن هم مشکلات داوري را حل نکرد
هر آنچه در برنامه 90 گذشت
برنامه نود دوشنبه شب 23 بهمن ماه 1391 از ساعت 22:40 به روي آنتن شبکه سوم سيما رفت.
سوال نظرسنجي پيامکي برنامه درخصوص بهترين بازيکن تيم ملي در بازي با لبنان بود.
در ابتداي برنامه نکات و نتايج هفته بيست و پنجم ليگ برتر به نمايش در آمد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، حاشيه هاي قبل از بازي استقلال و راه آهن و اظهارات قلعه نويي عليه فردوسي پور باعث شد مجري برنامه نود در برنامه اين هفته به بررسي اين موضوع بپردازد.
تماشاگران استقلالي در حرکتي خود جوش در حين برگزاري بازي استقلال و راه آهن عليه فردوسي پور شعار دادند. استقلالي ها شعار مي دادند: عادل دلاله - دشمن استقلاله!
فتح اله زاده در ارتباطي تلفني با برنامه در خصوص اتفاقات پيش آمده عليه فردوسي پور گفت: براي اولين بار ناراحت هستيد ببين من چي مي کشم، من از طرف هواداران از شما عذر مي خواهم.
فتح اله زاده در ادامه خطاب به فردوسي پور گفت: در انتقادات من صبورم و تنها يک بار با شما درگيري لفظي داشتم. شرايط براي صحبت کردن سخت است.در بازي با راه آهن که تيمي قدرتمند است چند بازيکن ملي پوش را کنار گذاشتيم فقط به خاطر تيم ملي؛ الان هم شرايط سختي داريم و بايد در آسيا بازي کنيم.
مديرعامل استقلال خاطرنشان کرد: با ليدرها صحبت کرديم و از اين اتفاقات ناراحت هستم. شما بايد به ما کمک کنيد.در اين مدت با همه درگير شدم و از شما توقعم اين است که بعضي چيزها را نديد بگيريد و با توجه به اينکه در جام باشگاه ها بازي داريم توقع حمايت از شما و ساير رسانه ها را داريم.قلعه نويي به شما احترام مي گذارد اما فشار بر روي او بسيار زياد است و همه بايد به ما کمک کنند و باز هم از شما عذرخواهي مي کنم.اگر ما يک مربي خارجي را دوست داريم اشکالي ندارد اما نبايد به ناحق به قلعه نويي بتازيم.
فردوسي پور نيز در جواب فتح اله زاده گفت: من از کجا مي دانستم اين اتفاقات در جريان بازي دوستانه استقلال و پيکان مي افتد ولي اگر چنين اتفاقي براي هر کسي حتي يحيي گل محمدي بيافتد آنرا بازتاب مي دهيم.
ابراهيم ميرزابيگي پيشکسوت داوري فوتبال کشورمان، کارشناس مسائل داوري برنامه نود بود.
علي دايي در خصوص اظهارات ميرزابيگي که عنوان کرده بود " برخي از مربيان از داوران طلبکار هستند" گفت: برخورد داوران در زمين را ببينيد آنها طلبکار تر از ما هستند. من از شما سوال دارم، چگونه است که شما در جريان بازي ما مقابل استقلال عنوان مي کنيد "زارعي روي بازيکن استقلال خطا مي کند" اما حرکت بازيکن استقلال روي محمد نوري در بازي پرسپوليس و استقلال خطا نبود؟ مگر قانون يکي نيست؟ نمي شود که هرگونه که خودمان خواستيم قانون را تفسير کنيم. ابتدا به جمع بندي برسيد بعد نظر بدهد.
دايي در ادامه گفت: چرا غلامپور اخطار گرفت؟ چه اتفاقي افتاد که داور روي ساموئل خطا گرفت و غلامپور اخراج شد؟ حرکت عمران زاده کارت قرمز مستقيم داشت ولي به آنها کارت نمي داد، اگر داور در ابتداي بازي به صادقي کارت مي داد ديگر اين بازيکن تا آخر بازي احتياط مي کرد اما به فرهاد مجيدي بي مورد کارت داد. نمي دانم نيوتن چگونه اين برآيند نيروها را تفسير کرده که يکجا نيروي بيش از اندازه مي شود ولي يکجا نيرو کمتر است!
ابراهيم ميرزابيگي در پاسخ به صحبتهاي دايي گفت: من نگفتم مربيان از بازيکنان طلبکار هستند يا بلعکس اتفاقا داوران ما قشر بسيار شريف و محترمي هستند و بايد به آنها احترام گذاشت.
دايي: همه مي گويند داور اشتباه آشکار نکرد، اما داور خيلي راحت مي تواند با سوت هاي اشتباهي که مي زند جريان بازي را عوض کند. اگر قانون است بايد همه جا يکسان باشد شايد سليقه داوران متفاوت باشد اما قانون در همه جا يکي است.
فردوسي پور: اگر همين صحنه روي بازيکن شما و در محوطه جريمه استقلال اتفاق مي افتاد نمي گفتيد پنالتي است؟
دايي: خداوکيلي نه! ترکي در بازي ما با نفت تهران به راحتي بازيکن ما را با دو کارت زرد جريمه و اخراج کرد اما در بازي با استقلال به خطاهاي بازيکنان استقلال کارت نمي داد.
فردوسي پور: پس از بازي شما مقابل استقلال محمدي در تمرين تيم شرکت نکرده و گويا شما وي را حضور در تمرينات منع کرديد.
دايي: اگر قرار است کسي به تمرين نيايد بايد با خود من هماهنگ کند محمدي در اين فصل چند بار اين کار را کرده و از خود من اجازه گرفته اما بعد از بازي با استقلال اين کار را نکرد و حتي مي توانست از طريق اس ام اس به من اعلام کند که در تمرين حضور نمي يابد.
فردوسي پور: در مراسم گلريزان فدراسيون زورخانه اي که روز سه شنبه برگزار شد پس از حضور رويانيان در مراسم آنجا را ترک کرديد.
دايي: به دعوت فدراسيون زورخانه اي رفتم؛ رويانيان که به آنجا آمد به دليل اينکه زورخانه جاي پهلوانان و مردان است من از آنجا آمدم بيرون، من هيچگاه با کساني که بخواهند آبروي من را ببرند رابطه اي برقرار نمي کنم.
ماجدي سرپرست تيم استقلال نيز در پاسخ به صحبتهاي دايي گفت: ساموئل بعد از دريبل زدن چند بازيکن صاحب توپ بود و مي توانست با يک پاس تيم را در موقعيت گل قرار دهد. اکنون اين برنامه و اعتراض ها به داوران از طرف سرپرستان هجمه اي است که عليه تيم استقلال ايجاد شده است.
عليرضا جهانبخش مهاجم تيم داماش گيلان مهمان ويژه برنامه نود بود.
وي در خصوص مسائل تيم ملي جونان در زمان حضور اکبر محمدي و وضعيت تيم داماش در حال حاضر با فردوسي پور گفتگو کرد.
در ادامه برنامه آيتمي پخش شد که در آن فرانکو باره سي کاپيتان پيشين تيم آث ميلان ايتاليا که مهمان ويژه شهرآورد پايتخت بود در خصوص دوران بازي خود و همچنين پيرامون ليونل مسي مسائلي را مطرح کرد.
حسين جباري زاده در خصوص جايگزيني مظلومي و کنار گذاشتن ميثاقيان از تيم آلومينيوم هرمزگان گفت: اين تصميم هيات مديره بود؛ من احترام خاصي براي آقاي ميثاقيان قائل هستم اما لازم بود که به تيم ما شوک وارد شود. ميثاقيان را به باشگاه دعوت کرديم و با وي صحبت کريم وي نيز قبول دارد که فوتبال حرفه اي است و پذيرفت که از تيم جدا شود. ما از زحمات زيادي که ميثاقيان براي تيم ما کشيد تشکر مي کنم به ويژه اين که وي تيم ما را به ليگ برتر آورد.
ميثاقيان نيز درخصوص کنار گذاشته شدنش از تيم آلومينيوم گفت: آقاي فردوسي پور شما از همه تعريف مي کنيد اما از من تعريف نمي کنيد! من چون آدم صادقي هستم همه مرا دوست دارند. با تمامي مشکلات تيم آلومينيوم را پس از 50 سال به ليگ برتر آورديم ؛ من با تنها مديري که دوست هستم جباري زاده است. در ابتداي فصل گفتم که اين تيم سيزدهم يا چهاردهم مي شود هنوز هشت هفته مانده و من هم معروف هستم که در هشت هفته پاياني تيم هايم نتيجه مي گيرد اما متاسفانه مجبورم کردند از تيم آلومينيوم جدا شوم.
ميثاقيان در ادامه گفت: الان هوا خوب شده، در هواي بالاي 50 درجه من در آنجا بودم اما اکنون هرکسي به بندر بيايد در اين هواي خوب و جاي خوش آب و هوا لپش گل مي اندازد! کاري که من در اينجا کردم گوارديولا نمي توانست انجام دهد. تيم هاي اينچنيني هميشه در اين مکان از جدول قرار دارند. البته مدير عامل اصرار ماندن به من داشت اما از بيرون کساني که دوست نداشتند من در بندر بمانم کاري کردند که من اخراج شوم.
ميثاقيان: من بايد با يک باخت بروم؟ اين مربي اي که مي آيد اگر تيم اوت شود مي گويد تيم را من نبستم. پرسپوليس با اين همه هزينه با تيم ما 5 امتياز اختلاف دارد. البته از شانس ما امسال 5 تيم سقوط مي کند.
فردوسي پور: شايد اين شوک جواب بدهد و تيم بماند.
ميثاقيان: اميدوارم که اين اتفاق بيافتد و قطعا اينگونه است و تيم آلومينيوم در ليگ برتر باقي مي ماند.
فردوسي پور: گفتيد اگر تيم بيافتد شما خود را به خليج فارس مي اندازيد تا کوسه ها شما را بخورند.
ميثاقيان: من که نيستم که تيم بيافتد، الان هم تيم در منطقه امن قرار دارد. شايد کوسه ها با اين بازيکنان گران قيمت نظير ميداوودي و ايمون زايد کار داشته باشند.
فردوسي پور: خدادا افشاريان هم که مسادلي را در خصوص ارتباط عسگري با يکي از اعضاي هيات مديره تيم شما مطرح کرده بود.
ميثاقيان: به خاطر حرف آقاي افشاريان تمام داوران بر عليه ما شده اند. در صورتيکه دوستي عسگري با يکي از اعضاي هيات مديره ربطي به تيم ما ندارد.
عابديني در خصوص محروميت تماشاگران تيم داماش توسط کميته انضباطي گفت: ما مورد لطف خاص کميته انضباطي هستيم. محمدي همين کاري که با راه آهن کرد قبلا در تيم ما هم همين کار را کرد و کميته انضباطي حق را به او داد. هر حکمي که به ضرر داماش باشد را صادر مي کنند. در بازي با ملوان در حاليکه داور جو ورزشگاه را به هم زد تماشاگران ما را که در بازي خارج از خانه مورد اهانت قرار گرفتند جريمه کرده است.
فردوسي پور: اين دفعه که ديگر در ورزشگاه را باز نمي کنيد که تماشاگران بيايند؟
عابديني: نه، ما به اينگونه محروميت ها عادت داريم.
فردوسي پور: رابطه شما با درخشان حسنه شده است؟
عابديني: من هميشه رابطه ام با درخشان حسنه بوده است. تيم ما در زماني که دو دفاع در سمت چپ و راست بازي مي کردند تمام بازي ها را باخت اما اکنون با ترميم اين نقطه دو بازي را برديم. درخشان مدتي تحت فشار بود که خوشبختانه از اين فشار خارج شده است.
در ادامه برنامه آيتمي پخش شد که در آن محمدعلي ابوطالب پيشکسوت فوتبال کشورمان در بيمارستان بستري بود و تحت درمان قرار داشت.
همسر ابوطالب اظهار داشت: در اين مدت که همسرم در بيمارستان بستري بود بسياري از اهالي فوتبال و مديران فدراسيون و پيشکسوتان به ملاقات وي آمده اند و ار تمامي آنها تشکر مي کنم.
ابوطالب در صحبتهاي خود اعلام کرد: بسياري از مربيان و بازيکنان کنوني نظير قلعه نويي، مهدوي کيا، سپهر حيدري و بسياري ديگر را به فوتبال معرفي کرده است.
در بخشي ديگر از برنامه گزارشي پخش شد که در آن هدايتي و آيت اله زاده بر سر هزينه هاي پرداخت شده در تيم گهر اختلاف داشتند.
آيت اله زاده: 660 ميليون به حساب من واريز شده و 900 ميليون به امين اموال قوه قضائيه رسيد دادم.
قرايي: هدايتي 1 ميليارد و 550 دادند و اسناد آن موجود است . آيت اله زاده از چه کسي حکم گرفته است؟ او بايد رسيد را به هدايتي تحويل مي داد اما برگه هايي دادند که نه سربرگ دارد و نه بستانکار و بدهکار آن مشخص است. از آيت اله زاده خواستيم بيايد در جلسه اي اين اختلاف را حل کنيم. طلبکاران به ما مراجعه مي کنند و از ما پول مي خواهند در صورتيکه در رسيدهايي که به ما دادند نشان مي دهد به آنها پول پرداخت شده است.
آيت اله زاده: من نمي دانم اين ها را از کجا آورده اند اگر اين اسناد را من امضا کرده ام بياورند تا مشخص شود. اگر اسنادي که به دادستاني داديم و امضا دارد مال من نيست.
قرايي: من مراجعه کرده ام به دفتر دادستاني و 40 ميليون تومان هزينه دفتر و اياب و ذهاب شده است.
آيت اله زاده: تمامي اين هزينه ها 22 ميليون تومان است و با هدايتي هماهنگ شده است.
اعلام اسامي تيم ارتش ايران و حضور اسامي نظير رضا عنايتي و داود حقي با واکنش جالب فردوسي پور همراه بود. مجري برنامه نود اظهار کرد" واقعا جاي تعجب دارد بازيکني نظير عنايتي با اين سن در تيم ارتش ايران باشد؛ او احتمالا الان به درجه سرهنگي رسيده است!"
باز هم انتخابات هيئت ها با حاشيه همراه بود. اين بار انتخابات هيئت فوتبال مازندران با خروج نماينده اداره کل ورزش و جوانان استان مازندران از جلسه همراه بود.
نماينده اداراه ورزش و جوانان استان مازندران معتقد بود بهروان بازنشسته است و براي شرکت در انتخابات منع قانوني دارد.
اين در حالي بود که کفاشيان و بهروان که در اين انتخابات با حداکثر آرا بار ديگر به عنوان رئيس هيئت فوتبال مازندران انتخاب شده بود بر قانوني بودن اين انتخابات تاکيد داشتند.
هادي عقيلي در خصوص ترک ناگهاني اردوي تيم ملي پيش از بازي با لبنان گفت: من بدون اجازه نرفتم و مربي تيم کاملا اطلاع داشتند و براي اينکه دليل آنرا بگويم تلفني نمي توانم جواب بدهم و در يک برنامه اين را پاسخ مي دهم. من در گذشته ثابت کردم که پيراهن تيم ملي براي من مقدس است ولي در اين چند روز مطالب بسياري عليه من مطرح شد، شايد تصميم خوبي نگرفتم اما برخي مسائل براي من قابل قبول نبود. در همه جا عنوان شده بود که من بدون اجازه رفتم در حاليکه اينگونه نبود.
عقيلي در ادامه گفت: مطمئنا اين کار من يک پيشينه اي داشته و در خصوص اين موضوع نمي توانم تلفني صحبت کنم زيرا نمي توانم از خودم دفاع کنم؛ اکنون همه مرا متهم مي کنند. اگر از تيم ملي خداحافظي مي کردم يا اينگونه که رفتم در اصل موضوع تفاوتي مي کرد؟ شايد کار خوبي نکردم اما مشکلات زيادي داشتم و در آن زمان با توجه به شرايط اين تصميم را گرفتم.
وي در پايان صحبتهايش گفت: هيچکس از من و رحمتي سوال نکرد که چرا اين کار را کرديم؟
برنامه نود در ساعت 2:15 بامداد روز سه شنبه 24 بهمن ماه 1391 به پايان رسيد و در نظر سنجي پيامکي برنامه که حدود 2 و نيم ميليون پيامک به آن ارسال شد نتيجه زير به دست آمد:
aluminum
15-02-2013, 01:17
صف بندی جدید مافیای رسانه علیه فردوسی پور / درباره ویلای 15 میلیاردی بگو عادل خان!
پرسپولیس نیوز : در روزهای اخیر چه شایعات و اخبار جنجالی با محوریت نام عادل فردوسی پور به گوش شما خورده است؟
چراغ اول را سیدمهدی رحمتی روشن کرد که در گفتگوی تلفنی زنده با نود از دیدار عادل فردوسی پور با کارلوس کی روش در منزل شخصی سرمربی تیم ملی صحبت کرد. در پی آن شائبه دعوت دانیال داوری دروازه بان ایرانی - آلمانی شاغل در بوندسلیگا دو با سفارش عادل فردوسی پور به تیم ملی مطرح شد ، دیگری اتهام دلالی برادر فردوسی پور برای بازیکنان دورگه ایرانی و آخری شایعه دستمزد نجومی و دارایی میلیاردی این مجری - گزارشگر سیما در تهران بوده است.
مطلب زیر را که آخرین نمونه از این دست بوده بخوانید:
ابتدای نقل قول
«در شبي كه عادل فردوسي پور با آوردن چند خبرنگار روي خط برنامه اش خود را فاتح نبرد با امير قلعه نويي قلمداد مي كرد (برنامه نود دو هفته پيش، 9 بهمن) نمي دانست كه با يك سياستمدار حرفه اي طرف است. فردوسي پور هفته بعد از آن (16 بهمن) در يك اقدام ناشيانه، كه از وي بعيد بود، به سفارش يك خبرنگار تصاويري از مضروب شدن يك هوادار استقلال در تمرين اين تيم نشان داد تا خشم سرمربي استقلال بيش از پيش فوران كند. فردوسي پور ادعا مي كند كه از يك سايت معتبر (خبرآنلاين) و همانطور كه رويه برنامه است، اين تصاوير را برداشته ولي بر اساس شواهد تصاوير نمايش داده شده در برنامه 90، ساعت 8 صبح روز سه شنبه همان هفته روي خروجي سايت قرار مي گيرد.
فرداي برنامه 90، قلعه نويي در مصاحبه اي تاريخي خود عادل و عواملش را مافياي فوتبال مي خواند تا جنگ اين دو مهره مؤثر دهه اخير فوتبال ايران، عيان تر از گذشته شود. در واقع قلعه نويي با اينگونه اتهام زني به مجري محبوب برنامه 90 (كه اكنون محبوبيت خود را در خطر مي بيند) كاري كرد كه فردوسي پور ديگر دست در لانه زنبور نكند و بداند كه تاوان بازي با دم شير چقدر سنگين مي تواند باشد.
اما بشنويد از دردسر جديد فردوسي پور؛ يك سايت ورزشي نشانه هايي از عادل فردوسي پور گفته و علائمي بر آنچه كه قلعه نويي آن را ادعا مي كند آورده است. نويسنده مطلب سعي دارد سرمايه هنگفتي كه هم اكنون در دست عادل فردوسي پور است را به جريان دلالي كه اين روزها بر سر زبان ها افتاده مربوط كند.
در اين مطلب مي خوانيم: یکی از مجریان برجسته تلویزیون ایران که در زمینه ورزشی خودش را یکی از سردمداران مبارزه با مفاسد مالی و اخلاقی موجود در ورزش می داند و توانسته در این زمینه اسم و رسمی هم برای خودش دست و پا کند و خود را صاحب جایگاهی بداند، ولی اخیرا رابطه یکی از اقوام نزدیکش با برخی از ورزشکاران در سطح ملی به نوعی برملا شده و انگشت های اتهام به سمت او نیز نشانه رفته، با وجود اینکه مدعی است یک حقوق کارمندی از سازمانی که در آن کار می کند می گیرد و در کنار آن یک حقوقی هم از یکی از دانشگاه های معتبر کشور که در آن تدریس می کند می گیرد، دارای خانه ای شخصی در تهران است که حداقل قیمت آن بالغ بر 15 میلیارد تومان می باشد که داشتن چنین منزلی با آن درآمد اصلا همخوانی ندارد.
بر اساس اين گزارش: این مجری، کارشناس و گزارشگر ورزش در تلویزیون ایران در خیابان شهید حسن فیس در شهرک غرب تهران یک منزل ویلائی دارد که البته در حال حاضر پدرش که یک تکنسین ساده برق بوده به همراه مادرش که یک دبیر بازنشسته می باشد سکونت دارند و خودش در همان حوالی در منزلی نسبتا مجلل که متعلق به همسر آن هم از نوع دوم و پدر همسرش می باشد سکونت دارد. نزدیکان به این چهره مطرح تلویزیون معتقدند که این منزل مسکونی تنها بخش اندکی از دارائی های وی است که بعضا به اسم خودش بوده و بخشی از آن نیز به اسم والدین او می باشد. نگاهی به منزل متعلق به این چهره و ادعایش در خصوص حقوق و مزایائی که دریافت می کند دقیقا مصداق ضرب المثل قسم حضرت عباس و دم خروس می باشد.
عادل فردوسي پور روز گذشته در مصاحبه اي گفت كه نمي خواهد بيش از اين خود را درگير اين ماجرا كند كه به نظر مي رسد عدم رفع ابهامات در اذهان مردم تنها به خود وي ضربه خواهد زد. سال گذشته نيز اتهام دستمزد نجومي از سوي يكي از روزنامه هاي سياسي به عادل زده شد كه بازتاب آن به حدي بود كه مجري برنامه 90 مجبور شد بخشي از وقت برنامه پرمخاطبش را به توضيحات در خصوص ميزان دستمزدش و چگونگي محاسبه آن اختصاص دهد.
مربوط دانستن دارايي هاي هنگفت عادل فردوسي پور به اتهامي كه اين روزها از سوي قلعه نويي به او زده شده مي تواند دردسرهاي زيادي براي گزارشگر موفق سيما درست كند كه اميدواريم آقاي فردوسي پور هر چه سريعتر براي تنوير افكار عمومي ابهامات را برطرف كند.»
انتهای نقل قول
کار به جایی رسیده که شعارهای بر له و علیه فردوسی پور روی سکوهای ورزشگاه های ایران پررنگ تر از شعارهای معمول و حمایتی از تیم ها شده است. صف بندی به قدری جدی شده است که قلعه نویی حتی به شدت با شعارهای احساسی لیدرهای باشگاه نیز برخورد کرده و گفته «خودم لال نیستم جواب فردوسی پور را می دهم!»
روی خط آمدن بی سابقه سردبیر یک سایت نسبتا پربازدید ورزشی در حمایت از ادبیات پرخاشگرانه قلعه نویی، کشیده شدن اختلافات شخصی به شعارهای روی سکوها، قرار گرفتن نام افرادی به جز ستاره های فوتبال در تیتر یک روزنامه ها ، حجم گسترده شایعات علیه شخصی به نام فردوسی پور در کمتر از دو هفته آن هم درست زمانی که که او و قلعه نویی رو در روی یکدیگر قرار گرفته اند به نظر شما اتفاقی است؟
در عکس زیر، عادل فردوسی پور را در کنار برادرش امیر در جام بزرگ پی اس باکس مشاهده می کنید.
----------------------------------
نکته جالب برای من بازخورد مردم در یک سایت سینمایی هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به قول عادل"مردم به خوبی می فهمند که چه کسانی در فوتبال ایران مافیا دارند."
jorgehutson
16-02-2013, 12:40
به نظر میاید که برنامه نود خیلی افت داشته - قبلا هدفش تنها این بود که حقیقت را مشخص کند - امروز بیشتر به نظر میرسه که هدفش ایجاد بحث و جدل باشد:n02:
MoJtaBa.R
16-02-2013, 23:25
یه مشت حرفای خاله زنکی و خاص مربوط به ما ایرانیها . کنکاش توی زندگی مردم کلا گناهه !!! فقط سه جلدرو سیاه کردن و گفتن مسلمان هستن ولی دوزار به تهمت و ... اهمیتی نمیدن و حال میکنن . به جا شو بازی کردن سالیانه و راه انداختن هیئت و عزاداری ها بهتره رفتارشون رو به همونایی که اقتدا کردن بکنن !!!! از این بازی بچه گانه چیزی عاید فوتبال مریض مملکت نمیشه . محبوبیت افراد هم چیزی نیست که با یه حرف و یه شایعه از بین بره .
انتقاد توی ایران معنی نداره . نمونش رو بارها توی برنامه های غیر فوتبالی دیدیم . که میخواستند هی بگویند بگویند ...... تو عرصه ورزش هم مستثنی نبوده . انگ زدن بر بی دینی و مسلمان نبودن . وقتی یه جاهایی تعریف بشه میگن ایول چه با عدل علی سخن گفت . حالا بخواد انتقاد کنه از ریشه زده میشه و میشه اخی !!! بابا دو شخصیتی زندگی کردن زود آدم رو از چشمها میندازه و شهرت واهی زود از بین میره
hojjatinho
26-02-2013, 02:34
حسین کعبی در نود امشب : اقا من جوونم ، خوشگلم می خوام تیپ بزنم به خودم برسم :دی
انگار خودشم سن شناسنامه ایش باور شده :دی
mesibook1
05-03-2013, 11:37
برنامه "90" این هفته به مسائل زیادی پرداخت به گونه ای که زمان این برنامه بیش از سایر برنامه های "90" در سال رو به پایان بود.
به گزارش ایسنا، برنامه "90" دیشب، شب پرماجرایی داشت. از سکندری خوردن فردوسی پور گرفته تا بررسی هفته های پایانی لیگ برتر فوتسال، سوژه های برنامه این هفته را بیش از همیشه متنوع کرده بود.
"به نظر شما چه نتیجه ای در بازی استقلال و تراکتورسازی رقم خواهد خورد؟" این پرسشی بود که برنامه "90" این هفته با آن آغاز شد. در پایان برنامه طولانی دیشب، از بین بیش از 2 میلیون نفر شرکت کننده، شرکت کننده، 43 درصد به برد استقلال، 18 درصد به تساوی و 39 درصد به برد تراکتورسازی رای دادند.
شکوه حضور هواداران تراکتورسازی در نخستین بازی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا، دیگر بخشی بود که برنامه "90" این هفته در ابتدا به آن پرداخت و پس از آن گزیده دیدارهای آسیایی نمایندگان ایران پخش شد.
پس از این بخش، نوبت به قرعه کشی برندگان برنامه قبل رسید اما نزدیک بود این بخش کار دست مجری برنامه بدهد. فردوسی پور که قصد داشت برای انتخاب برندگان به LCD استودیو نزدیک شود سکندری خورد و کم مانده بود بیفتد. این اتفاق باعث شد که مجری جوان برنامه چند ثانیه سر جای خود بایستد و خنده اش را با دستانش پنهان کند. در این لحظه خداداد افشاریان به او گفت که این اتفاق به خاطر این است که آه داوران او را گرفته است! مسابقه پیامکی برنامه قبل درباره انتقادات از داوران بود. هرچند فردوسی پور تاکید کرد که انتقادات از داوران را غیرمنصفانه می داند اما این حرفش کارشناس داوری برنامه را قانع نکرد.
احمدرضا براتی، کارشناس حقوقی، اولین مهمان تلفنی برنامه دیشب بود. او که درباره اخراج سرمربی پرسپولیس در بازی با آلومینیوم و بخشیده شدن او صحبت می کرد گفت: اخراج یک مربی در اختیار داور است و نمی شود گفت که تصمیمش درست بوده یا نه. ضمن این که تصمیم داور قطعی و غیر قابل تغییر است مگر در موارد استثنا. استثنا هم این است که می شود محرومیت کارت قرمز را تعدیل کرد یا افزایش داد. آن هم زمانی که اشتباه داور فاحش باشد که آن هم تعریف خاص خود را دارد. مثلا داور کارت قرمز را اشتباها به فردی غیر از فرد خاطی بدهد.
وی ادامه داد: داور بازی مذکور اعلام نکرده که تصمیمش اشتباه بوده و رئیس دپارتمان داوری، فردای بازی رسما اعلام کرده که داور به درستی مربی را اخراج کرده است. بنابراین لغو محرومیت گل محمدی کاملا غیرقانونی بوده است.
در ادامه اسماعیل حسن زاده هم روی خط برنامه آمد تا درباره این مساله توضیح دهد. او که از حرف های براتی گله مند بود گفت: نامه ای داخل پرونده بوده که از دپارتمان داوری آمده است، که اگر می دیدید این حرف ها را نمی زدید. کمیته انضباطی با توجه به گزارش بازی و گزارش دپارتمان رای داده است.
مهمان ویژه برنامه دیشب، جواهیر سوکای، مهاجم آلبانیایی و گلزن سپاهان بود. وی در این گفت و گو از بازی ها و تیم های گذشته و شرایطش در فوتبال ایران صحبت کرد. سوکای درباره نیمکت نشینی اش هم در سپاهان گفت که باید به تصمیم سرمربی احترام بگذارد. مهاجم سپاهان همچنین نتیجه دیدار این هفته استقلال و تراکتورسازی – دو رقیب سپاهان در راه قهرمانی لیگ برتر – مساوی پیش بینی کرد.
نکته جالب توجه در این قسمت این بود که گاهی اوقات مترجم که هم وطن سوکای بود با وی گرم صحبت می شد و فراموش می کرد صحبت های او را ترجمه کند. این مساله چند بار رخ داد تا این که فردوسی پور از مترجم خواست که حرف های سوکای را برای مخاطبان برنامه "90" هم ترجمه کند!
وی در پایان صحبت هایش از فردوسی پور سوال کرد که چرا اینقدر معروف است و همه مردم او را می شناسند؟!
در ادامه برنامه، مساله رخ داده در گیلان و برکناری کادر فنی داماش بررسی شد. در این بخش گزیده صحبت های افشین چاوشی، حمید درخشان و محمد مومنی پخش شد.
شهرام قویدل، مالک باشگاه داماش در همین رابطه روی خط برنامه آمد و درباره اتفاقات روی داده در گیلان و کناره گیری خودش گفت: بعد از ظهر دیروز به من خبر دادند حدود 100 نفر به صورت خودجوش رفتند جلوی رختکن تیم و اجازه تمرین را نداده اند. این رفتار حرفه ای نیست و معنی ندارد که هوادار تصمیم بگیرد که کدام بازیکن بازی کند یا فلان مربی باشد یا نباشد.
وی ادامه داد: رفتن تماشاچیان به تمرین نه تنها خودجوش نبوده بلکه از روی عمد صورت گرفته بوده است. چطور می شود 100 نفر آدم بدون هماهنگی کاری انجام دهند. معتقدم مدیر رسانه ای تیم هم جزو هماهنگ کننده ها بوده است. عابدینی می تواند بگوید با سرمربی نمی تواند کار کند نه این که بگوید چون تعدادی تماشاگر خواسته اند سرمربی را برکنار می کند.
قویدل در ادامه با محکوم کردن حرکت آن دسته از هواداران داماش گفت: وضعیت ادامه همکاری من با داماش در جلسه ای که فردا با عابدینی خواهم داشت مشخص می شود.
در ادامه امیر عابدینی مهمان تلفنی برنامه شد. او درباره صحبت های قویدل گفت: نمی شود که مدیر رسانه ای ما از جریان بی خبر باشد اما این مساله به این معنا نیست که خودش هماهنگ کرده است.
وی ادامه داد: من درخشان را برکنار نکرده ام و فقط خواسته ام که تا سه شنبه نروند سر تمرین تا حادثه جدیدی رخ ندهد. اصلا نگفته ام که قطع
همکاری با درخشان به خاطر هواداران بوده و همین جا آن را تکذیب می کنم. در نشست خبری رسما تصمیم باشگاه را اعلام می کنیم.
عابدینی همچنین گفت: احتمال این که من دیگر ادامه ندهم بسیار زیاد است. اگر قرار باشد قویدل به عنوان مالک ادامه دهد حق دارد که تصمیم بگیرد که مثلا من نباشم و درخشان باشد. در این صورت تا جایی که بتوانم از داماش حمایت می کنم.
برنامه "90" در ادامه به بررسی طلب نلو وینگادا از پرسپولیس پرداخت و تاریخچه این ماجرا را مرود کنکاش قرار داد. تهیه کنندگان این برنامه قصد داشتند برای بررسی دقیق این ماجرا با شکری، معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس ارتباط برقرار کنند اما موفق به این کار نشدند.
ماجراهای جالب توجه باشگاه گهر دورود، سوژه بعدی برنامه بود. ماجرا از این قرار است که مدیر یک مهمانسرا به علت وجود چند چک بلامحل، آی دی کارت بازیکنان گهر را گرو نگه داشته است! سلطانی، مدیر مهمانسرای پردیس کرج در این رابطه گفت: قائم مقام باشگاه گهر تماس گرفت و گفت نه کارت هایشان را می خواهند و نه پول ما را می دهند!
گویا مسئولان باشگاه گهر با پرداخت یک میلیون تومان بابت هر آی دی کارت، از سازمان لیگ برتر فوتبال کارت المثنی دریافت کرده اند.
علی قرایی، قائم مقام باشگاه گهر در این رابطه به مجری برنامه "90" گفت: گویا آقایان بوی کباب به دماغشان خورده و می خواهند هر طور شده پولی از ما بگیرند. ما کلا یک 7 میلیون تومان و مبلغ یک قرارداد جدید که کمی بیش از 20 میلیون تومان است به مهمانسرا بدهکاریم. بقیه موارد متعلق به گذشته است.
سلطانی اما مدعی است که مهمانسرای تحت مدیریتش در مجموع حدود 240 میلیون تومان از گهر طلب دارد.
قرایی در ادامه گفت: چطور ممکن است که ظرف سه ماه 240 میلیون تومان هزینه شود؟ از آن گذشته چرا سلطانی اجازه داده طلبش از گهر اینقدر زیاد شود؟ ما هم که گهر را در اختیار گرفتیم اعلام کردیم که بدهی های گذشته به ما مربوط نیست.
این صحبت ها در حالی انجام می شد که گویا بازیکنان گهر را به مهمانسرای مربوطه راه نمی داده اند! سلطانی در ادامه گفت که با نگهبانان مهمانسرا تماس گرفته و اجازه ورود بازیکنان را صادر کرده است.
در ادامه، برنامه وارد بحث درباره رویدادهای هفته ماقبل پایانی لیگ برتر فوتسال شد. در بازی صبای قم و هلال احمر، مسئولان ورزشگاه به تماشاگران اجازه ورود ندادند و لیدرهای باشگاه هم سعی داشتندکه مانع فعالیت تصویربرداران و گزارشگران صدا و سیما شوند.
علی فتح الله زاده دیگر مهمان تلفنی برنامه "90" دیشب بود. وی درباره خبر تایید نشده اسعفایش گفت: نمی دانم چرا برخی می خواهند رابطه ما را با وزیر بد کنند. اکنون هم با این که در لیگ قهرمانان آسیا بازی می کنیم، به حمایت بیشتر تیاز داریم.
وی همچنین درباره تصمیم سازمان لیگ درباره برگزاری دیدار تیمش برابر سپاهان در جام حذفی گفت: اگر کی روش ترجیح می دهد بازیکنان بیاید اما تحت فشار قرار بگیرد؟ سازمان لیگ هم به نتیجه نهایی نرسیده است. آیا یک روز مانده به بازی، بازیکنان تیم ملی که تازه از کویت می آیند انرژی برای برد دارند؟
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amir M.ohAma.D
16-03-2013, 19:28
پخش 90 در شب چهارشنبه سوری/سورپرایز امسال عادل چیست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش اوج نیوز،برنامه 90 در هفته جاری طی روزهای دوشنبه و سه شنبه از شبکه سوم پخش می شود.
در برنامه دوشنبه شب،عادل فردوسی پور به بررسی هفته سی ام لیگ برتر خواهد پرداخت و 24 ساعت بعد هم برنامه دوم که ویژه برنامه 90 در پایان سال 91 خواهد بود،روی آنتن می رود.
پخش 90 در شب چهارشنبه سوری،می تواند بخش های جذابی را برای علاقمندان به همراه داشته باشد.
عوامل این برنامه از هفته گذشته تدارک وسیعی برای آخرین 90 سال دیده اند.
سال گذشته ،عادل فردوسی پور در برنامه آخر سال از رامبد جوان،سروش صحت و حبیب رضایی دعوت کرد تا درباره فوتبال و هنر حرف بزنند.
فکر می کنید سورپرایز امسال عادل چه باشد؟
Amir M.ohAma.D
19-03-2013, 12:05
تغییر مشکوک در کنداکتور شبکه سه/90 سه شنبه شب روی هوا رفت
به گزارش اوج نیوز،شبکه سه روز یکشنبه در سایت خود اعلام کرد که برنامه 90 در هفته جاری دو بار پخش خواهد شد.یکی در زمان خودش در دوشنبه شب و یکی دیگر در شب چهارشنبه سوری.
به نظر می رسید این اقدام شبکه سه برای این بود که عادل فردوسی پور در برنامه دوشنبه شب به بررسی اتفاقات لیگ برتر بپردازد و در برنامه سه شنبه شب ،ویژه برنامه پایان سال 91 خود را روی آنتن ببرد.
مجری 90 اما بر خلاف این اعلام قبلی،در آغاز برنامه دوشنبه شب گفت که این برنامه به مدت 4 ساعت پخش می شود و تمام اتفاقات لیگ برتر و همچنین رویدادهای سال 91 را در برمی گیرد.
اینچنین برنامه سه شنبه نود روی هوا رفت.
این در حالی است که در زمان انتشار این خبر،سایت شبکه سه همچنان اعتقاد داشت که سه شنبه هم نود پخش می شود.
به نظر شما این تغییر ناگهانی در کنداکتور شبکه سه مشکوک نیست؟
dr_data_13
19-03-2013, 12:10
برای من هم عجیب بود و منتظر بودم که عادل بگه 3 شنبه هم برنامه داریم ولی نگفت و برنامه دیشبش هم اصلا حال و هوای نوروزی نداشت ولی پارسال خیلی خوب بود با دعوت کردن سروش صحت و رامبد جوان و اون یکی!
آخه چرا نباید پخش کنن؟!!!!!!
شاید ایده ای به ذهنش نرسیده برای امسال و گفته 3 شنبه رو کنسل کنن
و یه سوال
چرا دیشب براش اس ام اس کم رفت؟!باید راحت بالای 2 میلیون میرفت ولی 1.700 اینا شد
Altairezio
19-03-2013, 13:13
دوستان لینکی برا دانلود برنامه ی دیروزش هست؟!
خیلی به یاد ماندنی بود!
لطفا" یه لینک دانلود بدید!
ممنون
دوستان لینکی برا دانلود برنامه ی دیروزش هست؟!
خیلی به یاد ماندنی بود!
لطفا" یه لینک دانلود بدید!
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتگو-مهدوی-کیا-درباره-خداحافظی-در-برن/
hamidchi
19-03-2013, 23:48
واقعا همیشه تو برنامه های آخر سالش ، اون کلیپ هایی که از سوتی های خودش یا بازکنا و مربیا میزاره از همه جالب تره :n02:
حواشی جالب مربیان و بازیکنان در سال ۹۱
59636
سوتی های فردوسی پور در سال ۹۱
59637
لحظات شیرین و جالب نود در سال ۹۱
59638
گلچینی از گزارشهای برنامه نود در سال ۹۱
گیردادن های فردوسی پور در سال ۹۱
حواشی دیدنی از هواداران در سال ۹۱
گلچینی از مشکلات ورزشگاه ها در سال ۹۱
hojjatinho
09-04-2013, 00:30
عادل توی نود امشب بازی حیثیتی و ملی و به این مهمی استقلال و الهلال رو به بهونه "کمبود وقت و خیلی گذشته"و این حرف ها درست و به اندازه پخش نکرد ولی بازی استقلال و سپاهان در حذفی و نبردن استقلال رو کامل نشون داد . اخراج خسرو هم سخت گیرانه بوده نه اشتباه !! مرسی !
Amir M.ohAma.D
09-04-2013, 12:10
عادل توی نود امشب بازی حیثیتی و ملی و به این مهمی استقلال و الهلال رو به بهونه "کمبود وقت و خیلی گذشته"و این حرف ها درست و به اندازه پخش نکرد ولی بازی استقلال و سپاهان در حذفی و نبردن استقلال رو کامل نشون داد . اخراج خسرو هم سخت گیرانه بوده نه اشتباه !! مرسی !
یادم نمیاد عادل همچین گافی داده باشه
فردوسی پور با یه لحن خاص : اخه خییییییلی از زمان بازی گذشته(بازی استقلال الهلال)
در صورتی که به طور کامل بازی استقلال سپاهانو + حواشیش نشون داد در صورتی که از این بازی 4 روز بیشتر گذشته بود
استقلال-سپاهان 10 فروردین 9 روز گذشته بود
استقلال-الهلال 14 فروردین 5 روز گذشته
با محاسبات عادلانه عادل 5 روز خیلی بیشتر از 9روز هستش
من کاری ندارم که چرا بیشتر به این بازی نپرداخت از این ناراحتم چرا دروغ میگه؟بله اقای فردوسی پور مردم بهترین قاضی هستند
tamirkar1
13-04-2013, 22:44
مرسی Amir M.ohAma.D عزیز
یادم نمیاد عادل همچین گافی داده باشه
فردوسی پور با یه لحن خاص : اخه خییییییلی از زمان بازی گذشته(بازی استقلال الهلال)
در صورتی که به طور کامل بازی استقلال سپاهانو + حواشیش نشون داد در صورتی که از این بازی 4 روز بیشتر گذشته بود
استقلال-سپاهان 10 فروردین 9 روز گذشته بود
استقلال-الهلال 14 فروردین 5 روز گذشته
با محاسبات عادلانه عادل 5 روز خیلی بیشتر از 9روز هستش
من کاری ندارم که چرا بیشتر به این بازی نپرداخت از این ناراحتم چرا دروغ میگه؟بله اقای فردوسی پور مردم بهترین قاضی هستند
دایی و مهدویکیا در نود
این عکس مربوط به برنامه نود در روزهای ابتدایی است
Amir M.ohAma.D
22-04-2013, 17:12
سکوت کمالوند امشب در نود می شکند
سایت گل - شهرداري تبريز در هفته پاياني ليگ دسته اول و با تساوي مقابل راهيان كرمانشاه و البته شكست استقلال خوزستان مقابل فولاد يزد موفق شد جواز حضور در بازي هاي ليگ برتر را بدست بياورد.
به گزارش گل ، صعود شهرداري تبريز اما با حرف و حديث هايي همراه بود. گفته مي شود به دليل اقدام به تباني ، فراز كمالوند و كادر سرپرستي اين تيم نمي توانند در فوتبال فعاليت كنند. به همين دليل شنيده مي شود فراز كمالوند ميهمان امشب برنامه 90 است تا از خود دفاع كند. ضمن اينكه رسول خطيبي ديگر مربي موفق ليگ يك كه گسترش فولاد را ليگ برتري كرده ميهمان ديگر اين برنامه است.
ظاهرا فردو سی پور از همه طرفین درگیر دعوای تبانی اطلاعاتی جمع کرده تا بحث لیگ یک اش کامل باشد.
Soroush-S
22-04-2013, 17:49
کمالوند که با فردوسی پور مشکل دشت. تو برنامه گفته بود عادل پرسپولیسیه
hojjatinho
30-04-2013, 02:32
برنامه امشب جالب بود . به خصوص مصاحبه با علی پروین . از اون مصاحبه های ارشیوی می تونه بشه . دوستان لطفا بخش مصاحبه نود و پروین رو برای دانلود قرار بدید .
پروین از همه جا و همه چی گفت . از لقب مخصوص خودش که استقلالی ها بهش دادند :دی گرفته تا اینکه علی پروین زیاد علاقه ای به سریال حریم سلطان نداره :دی
فراز کمالوند هم که ....
لازمه که به توانایی فراز خان در سخن وری اشاره کنم و اینکه ایشون قبلا روزنامه نگار بودند !!
و الان متهم شماره یک تبانی ، دلالی و خلاصه کثیفی در فوتبال ایران !!
Amir M.ohAma.D
06-05-2013, 19:48
یحیی امشب در 90 از خود دفاع خواهد کرد
سایت گل-از همین حالا و بر اساس شنیده ها میشود حدس زد که اگر عادل فردوسی پور در برنامه امشب نود زمانی را به گل محمدی برای صحبت راجع به اتفاقات فینال جام حذفی اختصاص دهد ، یحیی از چه چیزهایی خواهد گفت و چگونه از عملکرد خود دفاع خواهد کرد . در حالیکه خبرهایی هم از تغییر ناگهانی ترکیب پیش فرض گل محمدی برای این دیدار ، پس از تماسهای تلفنی روز قبل از بازی با وی از سوی یک مخاطب خاص به گوش میرسد ، یحیی احتمالاً باز هم بنا را بر دفاع از ترکیب اولیه ، تعویضها و پنالتی زنان تیم خواهد گذاشت .
او احتمالاً تعویض انصاری فر را با استناد به مصاحبه امروز کریم ، ناشی از سرماخوردگی روز قبل وی عنوان میکند . اگر فرض کنیم که انصاری فر به هر طریق ممکن و غیرممکنی توانسته بیماری اش را از تیررس خبرنگارانی که اخبار ریز و درشت تیم را تعقیب دارند والبته کلیه عوامل باشگاه از پزشک تا مدیر عامل دور نگه دارد ! سؤال اصلی از یحیی باید این باشد که چرا با آگاهی از بیماری انصاری فر و اجتمال تعویض وی با مشخصات یک مهاجم هدف ، محمد قاضی را از ترکیب کنار گذاشته است ؟ او که در قیاس با نوروزی خیلی هم بد رفتارنکرد و پس از اتفاقات باز با ملوان به سرعت با ابرز ندامت از کادر فنی و هواداران عذرخواهی کرده بود . آیا واقعاً نمیشد تنبیه قاضی را به بعد از این دیدار حساس موکول کرد ؟
قصه پرغصه بازی و خداحافظی مهدوی کیا در این دیدار که اصلاً جای دفاع ندارد . اما اگر یحیی بخواهد داستان پنالتی های ناکام را به معطلی بیجای چند دقیقه ای به خاطر جابه جایی عکاسان در کنار زمین و یا اجبار ناظر داوری برای نشستن کادر فنی روی نیمکت حین ضربات پنالتی و از این دست توجیهات ربط دهد ، شاید فقط یک پاسخ برای او کافی باشد ! یحیی اگر یک بار دیگر به اسامی پنالتی زنان پرسپولیس نگاهی دقیق بیندازد و کلاه خودش را منصفنه قاضی کند متوجه میشود که حق با هواداران معترض است و بس !
نادر1368
07-05-2013, 19:30
من كه ديگه پايش نگاه ميكنم فكر كنم ديگه دوران 90 سرامده!من كه از مصاحبه با پروين خوشم نيومد لوس بود يه كم!:n13: نمي دونم نظرم
برتابانده بشه يا نه:n02::n16:
dr_data_13
07-05-2013, 19:44
من كه ديگه پايش نگاه ميكنم فكر كنم ديگه دوران 90 سرامده!من كه از مصاحبه با پروين خوشم نيومد لوس بود يه كم!:n13: نمي دونم نظرم
برتابانده بشه يا نه:n02::n16:
دوران نود تا الان تموم نشده و به اين زوديام نميشه و واقعا هر 2 شنبه به عشق نود بيدار ميشم
متاسفانه 2 ماهي هم كه از هفته بعد برنامه نيست تا ليگ و نميدونم چوري سر كنم
طرفدار پر و پا قرصشم
Aryana_b
07-05-2013, 21:47
من این قسمت رو کامل ندیدم تا رحمتی دیدم که اومده بود
راجع به پرسپولیس حرف زد؟ درباره ی خداحافظی مهدوی کیا و علی کریمی چیزی نگفت ؟
dr_data_13
07-05-2013, 22:24
راجع به پرسپولیس صحبت کرد به رویانیان و گل محمدی زنگ زد و باهاشون صحبت کرد و در مورد خداحافظی تلخ مهدوی کیا هم باهاشون صحبت کرد ولی راجع به علی کریمی و خداحافظیش چیز خاصی نگفت نگفت و فقط یه آیتمی بود بعد بازی که خبرنگاره گفت شنیدیم علی کریمی هم خداحافظی کرده و عادل گفت هیلی ها میگن این خداحافظی احساسی بوده و دوباره برمیگرده ولی خیلی بحثشو باز نکرد
farhadpaye
25-06-2013, 11:53
قبول دارید جدیداً خیلی محتاتانه صحبت میکنه قدیما یه هویی یه تیکه های مخفی مینداخ تو هر قسمت ولی این چند قسمت خبری نیست ؟
dr_data_13
25-06-2013, 13:25
قبول دارید جدیداً خیلی محتاتانه صحبت میکنه قدیما یه هویی یه تیکه های مخفی مینداخ تو هر قسمت ولی این چند قسمت خبری نیست ؟
هنوز كه سري جديدش شروع نشده و چند وقتي هست كه به دليل اتمام ليگ مثل هر سال اينموقع نود تعطيله!با شروع ليگ شروع ميشه
منظورتون كدوم چند قيمته؟
dr_data_13
11-07-2013, 20:11
فكر كنم بهتره مدير محترم اين تاپيك رو قفل كنه و تاپيك برنامه نود سال 92-93 رو باز كنه.البته هنوز شروع نشده برنامه نود اين فصل اما خب زودتر هم اين كار انجام شه عيبي نداره
برنامه نود | سال ۹۲-۹۳
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.