PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Resident Evil: Operation Raccoon City



CRIS Joon CR7
10-05-2012, 00:30
تاپیک خود بازی: Resident Evil: Operation Raccoon City ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fauction%2Fimgs%2F4f50241ad7024_residentEvil.jpg )
.
نام بازی: Resident Evil: Operation Raccoon City 2012
پلتفرم : PC
ژانر: Action Adventure
تاریخ انتشار جهانی : ۱۵ May 2012
نوع فایل : دی وی دی کامل
زبان: ENG
فرمت ایمیج: ISO
ناشر: Electronic Arts
حمایت توسط : Slant Six Games
درجه بندی سنی : +۱۸
قابلیت آنلاین: دارد
.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Erfan%2FGames%2FPC%2FOrdibehesht91%2FRE.ORC%2FResi dent_Evil_Operation_Raccoon_City_Crack_SKIDROW_wWw .0098kids.CoM.exe)جداSKIDROW
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز و منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




سیستم مورد نیاز بازی Resident Evil Operation Raccoon City 2012:



OS: Windows XP/Vista/7
CPU: I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])n tel Dual Core 2.4 GHz or Higher
RAM: 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =16011).5 GB for XP/ 2 GB for Vista/7
Graphic: 1GB
H.D.D: 9GB



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ElEQVQ4jb3Ty28bRRzA8f4F/ANI3LiAVI65ICFIlXOkJA7e9NC1Cg0XLiDVCNFDSxunjcSh4MY NIevwShokHDk2NFFj14nt3fU6Tvdhp8TrnX14nbW93qedOF5iD qWBBpeCqPieRnP4aEa/mVPd59Sp/wO6T+S/WFy7tbR6a2ltcTX9ryHLsgRBEAQBZ0rqr13jqGt1u9miJJXlsi QBAEzTfDak63omkykUChVZ3qTZdVbZ5OtxrhZjeFXVFGWvUCgQ BGEYxjOgfD5PkiRFPtCrlWgm77tH34jnfevM15uMpal1pZLL5S iKKhQKfwc5joNhWJbI/Pjz+s3vVrxIdCx4/+x8AppPvI+s3fz+p6W7GzRNZ3A8nU47jvNUSNf1WCyWJfB7KWL os9Crlxb6fKG+yVDfZOi1y3dev7KwuE5wxV0Mw2Kx2InbPQGJo phKpXAcl3guQf5y5kboxQ+CL3/0zUsfBk9fWvh2g2rUa1yplMlkUBQVBOGpEEVRKIpubW1xHGfUl RTNvnXthxfe9b9ycf5OkmmZelVRAAC5XA7DMJqme0OdTgdFURR FaZoGAAgCr1Yrqzj9xifzgWja0tSKXBZFURRFhmFwHEdR9PDws AekaVo8HkdRdGdnRxCEUqkEuBLP83cxigXCnlzmOI7neVEUd3d 3CYJIJBKNRqMHxPN8MpnEMKxYLMqy3GiolmU/lNWNh2VGarQO2q1ms1arybIMANje3sYwjOf5HhBJkul0OpvNAg CqitLQNLCnPhCqtKSSYh3UDMtuapqmKIokSQzDEARBkuRJqN1u J5NJHMfyeWZPUQxd10y7bu+bbafZObI7R/qBYx20W62Wruv1ep1l2Vwul0gk9vf3n4BM01xZWbn66ZXJiat+ v396OhC4fXv2q1kEQZBgEEGQubm5L2dnZ2ZmpgMBv98/NTU1MTERCoWOX9PvkGEYH3svnjl7Abo2DcMeGD7ngWEPDHs8Hh iGYfgcDMOPVh6P59HmwMCA1+vVNO3EiYz33jn/JnR+5PLnbjcEud92QxDkdkMQBEGQ+3HQ48bGoP7+/vHx8ZMnchzH5/MNDg25oDGXa8Q14vpro6Ojx+vh4eHBwcHr1yePf9wfU2NZNhIO Ly8vR3oV/VORSCQcDkejUY7jeoy/2+22Wi3btpv/INu2j+fVA/ovPTfoN4g8dsPqltvyAAAAAElFTkSuQmCC دانلود رایگان Resident Evil Operation Raccoon City نسخه Blackbox از سرور Mediafire


دانلود پارت 1 : پارت1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3F7ub3x3zxo1kll97)| پارت2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fp4ogke68l944f8o)| پارت3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fifoc90fajffchpj)| پارت4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fr1sf0pk00963kj5)| پارت5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3F3tzcxe25pt9h787)| پارت6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fxkocz5ehg13kx47)|
دانلود پارت 2 : پارت1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fda1ju27nb0tb0fr)| پارت2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fx5a9nw10l6w26yb)| پارت3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fbe66atdo3id84xa)| پارت4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Foyz3zvxa48lfobz)| پارت5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fwrtyvsvfwt6ngg4)| پارت6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fs0jgufqt5ppvdfu)|
دانلود پارت 3 : پارت1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3F4sus17675669ncl)| پارت2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3F376ebi546tzd555)| پارت3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fphs3cr6anbwh3qn)| پارت4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3F3kg9kf35k9afnbn)| پارت5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Faq9bszq40n8o9xh)| پارت6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fia58ducxfiesw2u)|
دانلود پارت 4 : پارت1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3F6kx9z55afgl463a)| پارت2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload.php%3Fceh9c5ppejiuxya)|




...................
مشکلی با این بازی بوده که ارور زیر مشاهده میشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ages%2F39532647129086662899.jpg)

تا نصب این برنامه کم حجم این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارور برطرف میشود:11:

CRIS Joon CR7
10-05-2012, 13:59
این فایل خودمه
همونی که هنگام اجرا ارور میداده:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CRIS Joon CR7
10-05-2012, 17:15
این دو تا روش پایینم یک تست کنید ابتدااز بین دو تا فایل پایین بسته به نوع ویندوز خودتون که 32 یا که 64 باشه رو یکی رو دانلود کنید بعدشم نصبش کنید برای نصبشم روی فایل کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید

x64
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fen-us%2Fdownload%2Fdetails.aspx%3Fid%3D14632)

x32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fen-us%2Fdownload%2Fdetails.aspx%3Fid%3D5555)

روش دوم

فایل msvcp100.dll از لینک پایین ابتدا دانلود کنید بعدشم از حالت فشرده خارجش کنید سیستم ریستارت کنید قبل از اینکه وارد ویندوز بشین کلید f8 بزنید بعدگزینه safe mode انتخاب کنید اون فایلی که دانلود کردین از حالت فشرده خارجش کردین داخل این مسیر C:\Windows\System32 کپی کنید بعد سیستم ریستارت کنید بصورت عادی وارد ویندوز بشین بعد داخل سرچ منوی استارت دستور cmd رو وارد کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید اینتر کنید بعدم این دستور regsvr32 msvcp100.dll جلوی خط فرمان وارد کنید اینتر بزنید این مورد تو سایت پایین اشاره کرده فایلم داخل همون سایت هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

wrongring
11-05-2012, 13:10
من مشکل گرافیکی دارم بدجور گرافیکش لگ میزنه و مطمن باشین مشکل از گرافیک و سیستم من نیست . من با پایین ترین زرولوشین و همه رو low تنظیم کردم بازم تیکه تیکه نشون میده کسی همچین مشکلی نداشته

smahdis
12-05-2012, 18:41
آقا من هر چی این فایل های dll رو کپی میکنم بی فایده هست!

ایرور میده. هر چی هم msv++ و دات نت فریم ورک رو نصب میکنم بی فایده هست.

الان هم رفتم از بازی شنک اون فایلهای dll رو کپی کردم الان وارد بازی میشه ولی هیچ چیز نمیاد و صفحه کاملا سیاهه و بعد از چند ثانیه هم don't send میاد.

satrianism
12-05-2012, 23:15
من مشکل گرافیکی دارم بدجور گرافیکش لگ میزنه و مطمن باشین مشکل از گرافیک و سیستم من نیست . من با پایین ترین زرولوشین و همه رو low تنظیم کردم بازم تیکه تیکه نشون میده کسی همچین مشکلی نداشته

مشخصات سیستمت چیه؟

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------


آقا من هر چی این فایل های dll رو کپی میکنم بی فایده هست!

ایرور میده. هر چی هم msv++ و دات نت فریم ورک رو نصب میکنم بی فایده هست.

الان هم رفتم از بازی شنک اون فایلهای dll رو کپی کردم الان وارد بازی میشه ولی هیچ چیز نمیاد و صفحه کاملا سیاهه و بعد از چند ثانیه هم don't send میاد.

انتی ویروست را غیر فعال کن و کرک بازی را دوباره کپی کن.

Angel Of Darkness
12-05-2012, 23:24
من مشکل گرافیکی دارم بدجور گرافیکش لگ میزنه و مطمن باشین مشکل از گرافیک و سیستم من نیست . من با پایین ترین زرولوشین و همه رو low تنظیم کردم بازم تیکه تیکه نشون میده کسی همچین مشکلی نداشته

لگ از گرافیک نیست
اگه موقع لگ چراغ هارد یه سره روشن میشه از رمه
وگه نه از پردازندت هست

resident
13-05-2012, 07:43
سلام،

من نسخه BlackBox رو از سایت خودش دانلود کردم؛ موقع اجرای بازی صفحه سیاه میشه وبعد چند ثانیه پنجره the application has stopped working ظاهر میشه.
نظرتون چیه:17:؟

Intel Core2 Duo E7500, Geforce 240GT, 2GB RAM, Win 7 Ultiamte 32bit

Angel Of Darkness
14-05-2012, 18:08
سلام،

من نسخه BlackBox رو از سایت خودش دانلود کردم؛ موقع اجرای بازی صفحه سیاه میشه وبعد چند ثانیه پنجره the application has stopped working ظاهر میشه.
نظرتون چیه:17:؟

Intel Core2 Duo E7500, Geforce 240GT, 2GB RAM, Win 7 Ultiamte 32bit

من دوبار نسخه BlackBox رو دانلود کردم تو بازیهای مختلف به این نتیجه رسیدم گه شده بازیو دانلود نکنم بهتره تا BlackBox رو با مشکلات زیادش بگیرم

smahdis
14-05-2012, 20:31
دوست عزیز من این بازی رو از دانلودها گرفتم و نیازی به کرک نداشت
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

devilboys
14-05-2012, 20:38
بچه ها چرا این بازی اینقدر بد فریم میده؟

wrongring
15-05-2012, 09:52
خوب از منم فریم فریم میشه . بدجور رو اعصابم رفته
دیگه فک نکنم با یک گیگ گرافیک و 6 گیگ رم و cpu 4 هسته ای مشکلی داشته باشه؟:13:

Heidari1388
17-05-2012, 11:24
سلام
موقع اجرای بازی میپیره بیرون
از xlive خطا میگیره
xlive رو نصب کردما
بنظرتون بخار ویندوز 64 بیتم نیست؟
روی ویندوز 32 اجرا شد

ویندوز من 7 64 بیت
راستی این xlive ی 64 بیت نداره؟ یعنی ربطی به 32 یا 64 بیت بودن ایکس لایو نداره؟

ممنون

best3at
18-05-2012, 14:22
بنده با این بازی موقع اجرا به این ارور مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OMiD.1080p
27-05-2012, 05:52
من بازی رو نصب کردم.
یکم بازی کردم.روون و با فریم ریت بالا اجرا میشد.
بعد شب که دوباره اومدم بازی کنم بازی یه جوری شده.
توی منو و خود بازی انگار تو مایه های کم آوردن گرفیک میمونه.
انگار با گرافیک آنبرد داری بازی میکنی.
10 بار بازی رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم.از یه کرک دیگه استفاده کردم.دایرکت ایکس و دات نت فریم ورک رو هم دوباره نصب کردم ولی بازم نشد.درایور گرافیک رو هم جدیدش رو نصب کردم.

Cpu : amd athlon 270 3.4 ghz
Ram : 4GB
Gpu : HD 6670 1GB D5 128 bit
Hard :500 and 2 TB

myasroma
30-05-2012, 17:15
سلام دوستان . من برای اجرای بازی Resident Evil Operation Raccoon City
دچار این ارور شدم . لطفا اگر میتونید کمکم کنید ممنون از شما ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وین ویستا هست . 64x

peyman-yasi
01-06-2012, 20:34
سلام
من با گرافیک و نصب این بازی مشکلی ندارم
تنها مشکلم یوزر نیم و پسورد Windows Live ID هست که ندارم
اگه هم یوزر نیم و پسورد وارد نکنم بازی رو سیو نمیکنه
رفتم هرکار کردم عضو بشم ، نشد ، همش ارور میداد که بعدا سعی بکنید و...
لطف میکنین کمکم بکنین . اگه کسی میتونه واسم یه یوزر نیم پسورد درست بکنه یا مال خودشو اضافی داره بده
خیلی ممنون میشم :37:

OMiD.1080p
02-06-2012, 19:10
سلام
من با گرافیک و نصب این بازی مشکلی ندارم
تنها مشکلم یوزر نیم و پسورد Windows Live ID هست که ندارم
اگه هم یوزر نیم و پسورد وارد نکنم بازی رو سیو نمیکنه
رفتم هرکار کردم عضو بشم ، نشد ، همش ارور میداد که بعدا سعی بکنید و...
لطف میکنین کمکم بکنین . اگه کسی میتونه واسم یه یوزر نیم پسورد درست بکنه یا مال خودشو اضافی داره بده
خیلی ممنون میشم :37:



بفرمایید.
برو اینجا مشکلت رو حل میکنه. :12:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

htotti2006
02-06-2012, 20:39
سلام

آقا من نسخه بلک باکس مخصوص کامپیوتر این بازی رو دانلود کردم ولی موقع شروع نصب ارور این فایل رو میده.

IsDone.dll
لطفاً کمک کنید.

Amir Hossein
03-06-2012, 00:17
سلام/بازی خیلی بد فریم میده.../سیستمم ضعیف نیست/مشکل از کجاست؟

CRIS Joon CR7
03-06-2012, 00:23
سلام/بازی خیلی بد فریم میده.../سیستمم ضعیف نیست/مشکل از کجاست؟

بد پرت شدن بازی باعث بروز این مشکلات میشه:2:

رعد
05-06-2012, 05:56
سلام
من اكانت افلاين درست كردم و سه مرحله رو سيو ميكرد اما باز برگشت مرحله اول و سيو نميكنه
كسي از دوستان ميتونه راهنمايي كنه؟
در ضمن اگر ذخيره تمامي مراحل رو بذارين ممنون ميشم
حوصلم سر رفته كه سه مرحله سيوم پاك شده

Amir Hossein
08-06-2012, 11:55
ینی واسه همه همین جوریه؟؟؟/من تنضیمان رو تا ته هم کم میکنم اصلآ قابل بازی هم نیست

CRIS Joon CR7
08-06-2012, 12:07
ینی واسه همه همین جوریه؟؟؟/من تنضیمان رو تا ته هم کم میکنم اصلآ قابل بازی هم نیست

وقتی بازی اینجوری پورت میشه شما باید یک ابر رایانه داشته باشید تا بشه حداقل به یه فریم ثابت بازیش کرد
+
امکان داره Patch هایی بیاد که بازی رو بهینه کنه ولی کی زحمت میده به خودش واسه این بازی پچ بده بیرون؟

robert
09-06-2012, 19:51
سلام

برای اجرای رزیدنت اویل ارور میده و میگه xlive.dll نصب نیست...

چیکار کنم...؟

esi257
27-07-2012, 22:38
سلام من بازی رو نصب کردم مشکل dll رو حل کردم وارد بازی که میشی یه صفحه سیاه میاد بعد میره همین.

esi257
27-07-2012, 22:43
cpu :3.4full___ram2g___graphic:1g

حمید031090
02-08-2012, 19:36
سلام دوستان...
بنده در نصب اویل 5 روی ویندوز سون 64 بیت مشکل دارم...چی کار کنم تا نصب بشه؟
ممنون

rave-87
07-08-2012, 02:05
سلام
من دی وی دی بازی رو خریدم که 2 تا بود
فایلی با نام کرک هم توش نبود
الأن هرچی این dll ها رو کپی می کنم بازم این ارور رو میده
54101

کسی میتونه کمک کنه؟
ممنون

wahid58
12-11-2012, 03:35
سلام من بازی رو نصب کردم مشکل dll رو حل کردم وارد بازی که میشی یه صفحه سیاه میاد بعد میره همین.
برای منم همین مشکل رو داره چه کنم ؟

033
22-12-2012, 01:56
سلام.وقتی بازی اویل6رواجرامیکنم اولش تصویرداره ولی بعداز لودینگ صدا داره تصویرنداره لطفاکمک کنیدممنون میشم.:n02::n12:

METZELDER
06-02-2013, 04:34
دوستان لطفا به من کمک کنید من بازیو خریدم دو دی وی دی هست بعد نصب کردم هیچ کرکی هم نداشت بعد نصب فایل بازی اومد روی دسکتاپ پسوندش هم exe بود بعد کلیک کردم روش صفحه سیاه میشه بعد سریع میاد بیرون حجم بازی نصب شده هم هفت گیگو خورده ایه لطفا کمک کنید هیچ اروری هم نمیده فقط سیاه میشه و میاد بیرون ممنون

ali-u
06-02-2013, 13:01
دوستان لطفا به من کمک کنید من بازیو خریدم دو دی وی دی هست بعد نصب کردم هیچ کرکی هم نداشت بعد نصب فایل بازی اومد روی دسکتاپ پسوندش هم exe بود بعد کلیک کردم روش صفحه سیاه میشه بعد سریع میاد بیرون حجم بازی نصب شده هم هفت گیگو خورده ایه لطفا کمک کنید هیچ اروری هم نمیده فقط سیاه میشه و میاد بیرون ممنون

دوست عزیز . به احتمال زیاد .مشکل سیاهی صفحه. بخاطر کرک است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-3033

METZELDER
06-02-2013, 13:10
ممنون این کرک رو الان امتحان کردم ولی بازم نشد
رو ایکون بازی کلیک میکنم میاد بالا اجرا شه و سریع بعد یک ثانیه میاد بیرون :n27:

کارت گرافیکم geforce 9600 gso 512 یک گیگ هست بعد فقط من درایو کارت گرافیکمو نصب نکردم چون ویندوز خودش شناخت درایور جدیدشم دنلود کردم وقتی نصب میکنم و سیستم بالا میاد بعد چند بار کلیک کردن سیستم هنگ میکنه نمیدونم چرا سازگار نیست
ویندوزمم 7 ultimate

ali-u
06-02-2013, 19:21
ممنون این کرک رو الان امتحان کردم ولی بازم نشد
رو ایکون بازی کلیک میکنم میاد بالا اجرا شه و سریع بعد یک ثانیه میاد بیرون :n27:

کارت گرافیکم geforce 9600 gso 512 یک گیگ هست بعد فقط من درایو کارت گرافیکمو نصب نکردم چون ویندوز خودش شناخت درایور جدیدشم دنلود کردم وقتی نصب میکنم و سیستم بالا میاد بعد چند بار کلیک کردن سیستم هنگ میکنه نمیدونم چرا سازگار نیست
ویندوزمم 7 ultimate

... دوست عزیز .. . اگه می تونی ویندوز 7 سرور 1 64. یا 8 64 نصب کن .. اکثر بازی ها داریکس 10 - 11 . فقط با ویندوز 7 سرور 1 یا 8 .. خوب اجرا می شن . . .. در مورد داریور گرافیک . . ویندوز . فقط سخت افزار کارت گرافیک رو نصب می کنه . .واسه . دایرکس و جزیات گرافیکی حتما باید . داریور گرافیک رو نصب کنی ....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

METZELDER
07-02-2013, 13:10
مشکل کارت گرافیک به کل حل شد فقط الان بازی باز رو ایکنش کلیک میکنم سریع میاد بالا و سریع بسته میشه

soomo
17-03-2013, 23:19
مشکل کارت گرافیک به کل حل شد فقط الان بازی باز رو ایکنش کلیک میکنم سریع میاد بالا و سریع بسته میشه

منم همینطور

hhajir
21-07-2013, 15:06
سلام دوستان فایل msvcp100.dll رو باید کجا کپی کنم

AKBARPARS
20-08-2013, 03:27
دوستان لطفا به من کمک کنید من بازیو خریدم دو دی وی دی هست بعد نصب کردم هیچ کرکی هم نداشت بعد نصب فایل بازی اومد روی دسکتاپ پسوندش هم exe بود بعد کلیک کردم روش صفحه سیاه میشه بعد سریع میاد بیرون حجم بازی نصب شده هم هفت گیگو خورده ایه لطفا کمک کنید هیچ اروری هم نمیده فقط سیاه میشه و میاد بیرون ممنون

سلام . دوستان من هم همین مشکل را دارام . 3-4 تا کرک skidrow رو گرفتم اما حل نشد و لینک دانلود کرک رو که در صفحات قبل قرار دارد خراب است.
بعد این فایل msvcp100.dll چیه و لینک دانلودش کجاست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....

AKBARPARS
30-08-2013, 14:08
سلام . دوستان من هم همین مشکل را دارام . 3-4 تا کرک skidrow رو گرفتم اما حل نشد و لینک دانلود کرک رو که در صفحات قبل قرار دارد خراب است.
بعد این فایل msvcp100.dll چیه و لینک دانلودش کجاست؟
:thumbsup:....

از دوستان کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shabnam1986
18-09-2013, 18:21
کسی تونسته بازی رو سیو کنه؟

reza beauty
08-12-2013, 12:58
سلام دوستان من بازی resident evil operation raccoon city ریختم ارورش اینه xlive.dllچیکار باید بکنم:(؟

sh79
09-12-2013, 17:02
سلام دوستان من بازی resident evil operation raccoon city ریختم ارورش اینه xlive.dllچیکار باید بکنم:(؟
باید نرم افزار Xlive رو نصب کنید.اگه نصب کردین و مشکل حل نشد بگید تا راه حل های دیگه ای بگم.
پسوردفایلها: wikisoft.irحجم : 70 مگابایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IOG
02-01-2014, 00:51
سلام آقا من این بازیو نصب کردم ارور Xlive.dll میداد. بعد من dll رو دانلود کردم ریختم تو System32 و محل نصب بازی. الان موقعی که میخوام بازیو اجرا کنم یه لحظه صفحه سیاه میشه و بعد بدون هیچ اروری فقط بازی ران نمیشه دیگه. باید چکار کنم. اطفا کمک کنین...

MUSK£T££R
02-01-2014, 02:42
سلام آقا من این بازیو نصب کردم ارور Xlive.dll میداد. بعد من dll رو دانلود کردم ریختم تو System32 و محل نصب بازی. الان موقعی که میخوام بازیو اجرا کنم یه لحظه صفحه سیاه میشه و بعد بدون هیچ اروری فقط بازی ران نمیشه دیگه. باید چکار کنم. اطفا کمک کنین...
دوست من شما باید خود نرم افزار Xlive رو نصب کنید نه فقط dll اش رو ...!

sh79
03-01-2014, 11:58
سلام آقا من این بازیو نصب کردم ارور Xlive.dll میداد. بعد من dll رو دانلود کردم ریختم تو System32 و محل نصب بازی. الان موقعی که میخوام بازیو اجرا کنم یه لحظه صفحه سیاه میشه و بعد بدون هیچ اروری فقط بازی ران نمیشه دیگه. باید چکار کنم. اطفا کمک کنین...
دوست عزیز اگه یک پست بالاتر رو میخوندین من توضیح داده بودم.لینک دانلود هم گذاشته بودم.


باید نرم افزار Xlive رو نصب کنید.اگه نصب کردین و مشکل حل نشد بگید تا راه حل های دیگه ای بگم.
پسوردفایلها: wikisoft.ir

حجم : 70 مگابایت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pooria1234567
02-03-2014, 14:58
[QUOTE=CRIS Joon CR7;6994322]
تاپیک خود بازی

roya.rashidi
24-06-2014, 05:41
سلام. بازیو که اجرا میکنم چند ثانیه صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون . پیغامم نمیده . ویندوزم 8.1 هستش . ممنون میشم راهنمایی کنید

ali-u
24-06-2014, 10:09
سلام. بازیو که اجرا میکنم چند ثانیه صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون . پیغامم نمیده . ویندوزم 8.1 هستش . ممنون میشم راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشکلات-بازی-resident-evil-operation-raccoon-city/

roya.rashidi
24-06-2014, 16:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشکلات-بازی-resident-evil-operation-raccoon-city/
ممنون گرفیکم . اپدیته . 14.4 ورژن گرافیکم

ali-u
24-06-2014, 20:27
ممنون گرفیکم . اپدیته . 14.4 ورژن گرافیکم
تشکر
بعله
اخرین نسخه فینال همون 14.4
البته نسخه بتا هم امده 14.6
ولی مخصوص pc win 8.1

roya.rashidi
24-06-2014, 20:32
تشکر
بعله
اخرین نسخه فینال همون 14.4
البته نسخه بتا هم امده 14.6
ولی مخصوص pc win 8.1
نسخه بتا رو نصب کنم وا سه اجرای بازی مشکلی پیش نمیاد . نسخه های بتا فک نمیکنم کامل باشن

ali-u
24-06-2014, 20:48
نسخه بتا رو نصب کنم وا سه اجرای بازی مشکلی پیش نمیاد . نسخه های بتا فک نمیکنم کامل باشن



نه مشکل خاصی پیش نمیاد
نسخه بتا بیشتر بخاطر بازی تو رزولویش بالا و برطرف شدن بعضی باگهاس
تو لینک زیر توضیح اش است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roya.rashidi
26-06-2014, 04:07
سلام . من گرافیکم اپدیت کردم . بازم تا اجرا میکنم سریع میاد بیرون . خیلی ها این مشکلو دارن. اگه کسی تونسته اجراش بکنه حتما بگه خوهشا

brucelaw
09-09-2014, 23:54
چرا توو ویندوز 8.1 اجرا نمیشه؟به کارت گرافیک نیست چون بازی قدیمیه و بازی های الان روی سیستمم اجرا میشه.باید چه کنم؟

ali-u
10-09-2014, 00:25
چرا توو ویندوز 8.1 اجرا نمیشه؟به کارت گرافیک نیست چون بازی قدیمیه و بازی های الان روی سیستمم اجرا میشه.باید چه کنم؟

دوست عزیز
اول کرک زیر و دانلود کن
fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد موقع اجرا از قسمت compatibility mod
ویندوز xp sp3
و تیک run as admin رو بزن

brucelaw
10-09-2014, 00:44
دوست عزیز
اول کرک زیر و دانلود کن
fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد موقع اجرا از قسمت compatibility mod
ویندوز xp sp3
و تیک run as admin رو بزن

دستت درد نکنه:n12:

roya.rashidi
10-09-2014, 01:00
دوست عزیز
اول کرک زیر و دانلود کن
fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد موقع اجرا از قسمت compatibility mod
ویندوز xp sp3
و تیک run as admin رو بزن
مرسی مشکله منم حل شد.
البته من فقط xlive رو کپی کردم محتویات داخل کرک رو کپی نکردم.

mr_saman_eng
04-11-2014, 21:34
اقامرصی مشکل منم حل شدالبته توکامپلیتی من تنظیماتشوبراxp service pack2 زدم.رو3جواب نداد

taba631
02-02-2015, 16:16
سلام ببخشید میخواستم بدونم که این بازی صحنه های غیراخلاقی هم داره؟؟

amola
14-06-2015, 12:51
خسته نباشید دوستان.واسه من این ارور رو میده:Xlive.dll

به نظرتون باید چه نرم افزاریو بگیرم؟ Live game?

farhad357
22-03-2016, 17:12
دوست عزیز
اول کرک زیر و دانلود کن
fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد موقع اجرا از قسمت compatibility mod
ویندوز x. sp3
و تیک run as admin رو بزن
دوست عزیز من ویندوز لپ تاپم ۸.۱ هست و کرک رو هم دانلود کردم و در محل نصب بازی ریختم و همه کارارو که گفتی کردم
اما بازم موقع اجرا صفحه سیاه میشه و میاد بیرون. لپ تاپم هم جدیده و تازه خریدم. چه کنم ؟

Pr0m3en
22-03-2016, 17:14
خسته نباشید دوستان.واسه من این ارور رو میده:Xlive.dll

به نظرتون باید چه نرم افزاریو بگیرم؟ Live game?
درود
از چه ویدوزی استفاده میفرمائید؟

پادشاه آنلاين
31-03-2016, 00:00
با سلام من بازی Resident Evil Operation Raccoon City نصب کردم ولی این پیغام میده لطفا کمکم کنید.
the ordinal 5296 could not be located in the dynamaic link library
E:\Game\Resident Evil - Operation Raccoon City\RaccoonCity.exe

farhad357
01-04-2016, 17:28
با سلام من بازی Resident Evil Operation Raccoon City نصب کردم ولی این پیغام میده لطفا کمکم کنید.
the ordinal 5296 could not be located in the dynamaic link library
E:\Game\Resident Evil - Operation Raccoon City\RaccoonCity.exe

دوست عزیز شما قبل از نصب بازی حتما انتی ویروس رو غیر فعال کن. ونرم افزار game for windows live هم حتما باید نصب کنی.

pixyfun2
06-07-2016, 18:32
Salam jenab man ro icon bazi click mikonam yeho safe siah mishe ama bazi ejra nemishe bad miad ro Desktop
Cpu:i7/ram:16gb/:HDD1T/Windows 10 64bit

ali-u
07-07-2016, 10:58
Salam jenab man ro icon bazi click mikonam yeho safe siah mishe ama bazi ejra nemishe bad miad ro Desktop
Cpu:i7/ram:16gb/:HDD1T/Windows 10 64bit

مشکل می تونه از نصب نبودن نرم افزار های مرتبط با بازی باشه - directx - Visual.C.

البته نسخه بلک باکس سری Resident Evil تو اجرا اکثرا مشکل دارن-l

soil_amir
12-02-2017, 11:41
با عرض سلام من داخل بازی میرم یه مدت که میگذره میندازه بیرون

soil_amir
12-02-2017, 11:48
man dakhele bazi ke miram yeho az bazi mindaze biron moshkel az kojast??