PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Sniper Elite V2



milad_takjoo
04-05-2012, 13:41
با سلام خدمت دوستان عزیز...
این تاپیک رو واسه مشکلات بازی sniper elite v2 راه انداخنم...

اول مشکل خودم رو میگم با اجازه

من روی سیسستم ضعیف خونم نصب کردم راحت اجرا شد...ولی رو لپتاپم که قدرتش بیشتره نصب کردم بازی هر5 ثانیه یه فریم میده و اصلا قابل اجرا نیست....از 30 باری که بازی رو اجرا کردم یه بار خوب اجرا شد نمیدونم چجوری....
شاید با گرافیک nvidia مشکل داره...
از دوستان خواهش میکنم کمک کنین...
:40:

milad_takjoo
04-05-2012, 22:43
بعضی از نرم افزارهای که پشت بازن به بد اجراشدن بازی کمک میکنن...
من خودم فایروالم رو خاموش کردم بازی کار کرد...ممنون

god12
09-05-2012, 14:24
سلام من بازی رو دانلود کردم نصب کردم و کرک هم کپی کردم وقتی رو بازی کلیک میکنم یه صفحه سیاه میاد بعد میپره بیرون
هیچی نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید

milad_takjoo
09-05-2012, 19:36
1-ویندوزتون که xp نیست؟چون روش اجرا نمیشه...

2-درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کنین

3-آنتی ویروس و فایروال رو غیرفعال کنین

4-توی run تایپ کنین msconfig بعد پزینه normal startup رو انتخاب کنین و کامپیوتر رو ریست کنین...ببینین کار میکنه یا نه

nois3
09-05-2012, 23:51
سلام
قبل از همه چیز ممنون بابت تاپیک


من روی سیسستم ضعیف خونم نصب کردم راحت اجرا شد...ولی رو لپتاپم که قدرتش بیشتره نصب کردم بازی هر5 ثانیه یه فریم میده و اصلا قابل اجرا نیست....از 30 باری که بازی رو اجرا کردم یه بار خوب اجرا شد نمیدونم چجوری....
شاید با گرافیک nvidia مشکل داره...
از دوستان خواهش میکنم کمک کنین...
:40:

منم ی‌‌ مشکل شبیه به مشکل شما با CoD: Black ops داشتم،با خاموش کردن مودم ADSL حل شد
شما هم تست بکن شاید درست شه

-------------------------
ی‌‌ مشکل بزرگ با این بازی دارم
کرک بازی من SKIDROW هست
آنتی ویروس KASPERSKY 2010 فایل streamlined.dll (اگه اشتباه نکنم) این کرک رو ویروس می‌شناسه،واسه این که این گیر دادن آنتی ویروس طبیعی هست آنتی ویروس رو خامش کردم کرک رو کامل کپی دادم، بعد ۱ ساعت بازی، آنتی ویروس رو روشن کردم شروع کرد به پاک کردن تمام نرم افزارهای نصب شده داخل سیستم

واسه شما هم این مشکل پیش اومده؟
میشه کرک بدون مشکل معرفی‌ کنید?
ممنون

god12
10-05-2012, 02:02
1-ویندوزتون که xp نیست؟چون روش اجرا نمیشه...

2-درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کنین

3-آنتی ویروس و فایروال رو غیرفعال کنین

4-توی run تایپ کنین msconfig بعد پزینه normal startup رو انتخاب کنین و کامپیوتر رو ریست کنین...ببینین کار میکنه یا نه

همه اینکارا رو انجام دادم ولی بازم همونجوریه :(

فیلم گرفتم که وقتی رو بازی کلیک میکنم چجوری میشه


download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا یکی کمک کنه :(

---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------

تو یکی از سایت ها این جواب رو دادن
کاربران عزیزی که مشکل صفحه سیاه رو دریافت میکنین ، دقت داشته باشید که فایل اجرایی Sniper Elite V2.exe باید از کارت گرافیک Dedicate شما استفاده کنه (حتی برای اجرای بازی) ، که در حالت عادی از کارت گرافیک Integrated استفاده میکنه. بازی با گرافیک های آنبورد هم کلا اجرا نمیشه. دقت داشته باشید که گرافیک رو اول سوئیچ کنین و بعد به اجرای بازی بپردازید (در صورتی که همه ی پیش نیازهای بازی رو نصب کردید و هنوز هم مشکل هستش). این کار رو میتونین از قسمت Configure Switchable Graphic Cards ویندوز خود و یا از قسمت Graphic Card انجام بدین.


ولی من نمیدونم چطوری اینکارو انجام بدم ؟

milad_takjoo
10-05-2012, 10:38
ی‌‌ مشکل بزرگ با این بازی دارم
کرک بازی من SKIDROW هست
آنتی ویروس KASPERSKY 2010 فایل streamlined.dll (اگه اشتباه نکنم) این کرک رو ویروس می‌شناسه،واسه این که این گیر دادن آنتی ویروس طبیعی هست آنتی ویروس رو خامش کردم کرک رو کامل کپی دادم، بعد ۱ ساعت بازی، آنتی ویروس رو روشن کردم شروع کرد به پاک کردن تمام نرم افزارهای نصب شده داخل سیستم

واسه شما هم این مشکل پیش اومده؟
میشه کرک بدون مشکل معرفی‌ کنید?
ممنون آره واسه من همینطوری بود...کسپر خودش رو کشت تا همه ی علایم رو پاک کنه
از اینجا دان کردم مشکلی نداشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fsniper-elite-v2-skidrow.html)


تو یکی از سایت ها این جواب رو دادن
کاربران عزیزی که مشکل صفحه سیاه رو دریافت میکنین ، دقت داشته باشید که فایل اجرایی Sniper Elite V2.exe باید از کارت گرافیک Dedicate شما استفاده کنه (حتی برای اجرای بازی) ، که در حالت عادی از کارت گرافیک Integrated استفاده میکنه. بازی با گرافیک های آنبورد هم کلا اجرا نمیشه. دقت داشته باشید که گرافیک رو اول سوئیچ کنین و بعد به اجرای بازی بپردازید (در صورتی که همه ی پیش نیازهای بازی رو نصب کردید و هنوز هم مشکل هستش). این کار رو میتونین از قسمت Configure Switchable Graphic Cards ویندوز خود و یا از قسمت Graphic Card انجام بدین.


ولی من نمیدونم چطوری اینکارو انجام بدم ؟ اگه لپتاپتون دو تا کارت گرافیک داره میتونین از تو تنظیمات کارت گرافیک کاری کنین که همیشه با قویتر اجرا بشه(درست یادم نیست کجاست)
کرکی که کپی کردین skidrow هست؟اگه نیست کرک بالایی که دادم رو دانلود کنین و تست کنین(بهتره یه دور بازی رو از اول نصب کنین)

god12
10-05-2012, 11:42
اگه لپتاپتون دو تا کارت گرافیک داره میتونین از تو تنظیمات کارت گرافیک کاری کنین که همیشه با قویتر اجرا بشه(درست یادم نیست کجاست)
کرکی که کپی کردین skidrow هست؟اگه نیست کرک بالایی که دادم رو دانلود کنین و تست کنین(بهتره یه دور بازی رو از اول نصب کنین)
آره skidrow هست

خوب خسته نباشین :|

خودمم نمیدونم کجاست واسه همین سوال کردم!!!!:|

nois3
16-05-2012, 12:45
دوستان کسی‌ بازیو تا آخر رفت؟
تو ۱کی‌ از تریلر‌ها این بازی دیدم که یارو داره هیتلر رو ترور می‌کنه
ولی‌ من تا آخر رفتم هیتلری وجود نداشت
یعنی نسخه من سانسور شده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم گفته این بازی در آلمان سانسور می‌شه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fsniper-elite-v2-%25D8%25AF%25D8%25B1-%25D8%25A2%25D9%2584%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2586-%25D8%25B3%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25B3%25D9%2588 %25D8%25B1-%25D9%2585%25DB%258C-%25D8%25B4%25D9%2588%25D8%25AF%2F)

ویرایش:
پیداش کردم:31:

kazemyosof
17-05-2012, 15:55
من این بازی رو نصب کردم اما زمانی که میخوا اجرا کنم این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید اگه فایلی لازم بود برای دان بزارید با تشکر
the program cant start because D3DCOMPILER_43.dl is missingfrom your computer :2:

Kamyar_AnathemA
17-05-2012, 16:41
من این بازی رو نصب کردم اما زمانی که میخوا اجرا کنم این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید اگه فایلی لازم بود برای دان بزارید با تشکر
the program cant start because D3DCOMPILER_43.dl is missingfrom your computer :2:

اسم همون فایلو که میگه نیست رو تو گوگل سرچ کن و دانلودش کن و بریز تو فولدر بازیت

sinup
18-05-2012, 00:13
سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم .
دوستان لطفا کمک کنید .

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------


من این بازی رو نصب کردم اما زمانی که میخوا اجرا کنم این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید اگه فایلی لازم بود برای دان بزارید با تشکر
the program cant start because D3DCOMPILER_43.dl is missingfrom your computer :2:

سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم .
دوستان لطفا کمک کنید .

nois3
18-05-2012, 14:45
من این بازی رو نصب کردم اما زمانی که میخوا اجرا کنم این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید اگه فایلی لازم بود برای دان بزارید با تشکر
the program cant start because D3DCOMPILER_43.dl is missingfrom your computer :2:


سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم .
دوستان لطفا کمک کنید .


سلام

بهتره واسه این بازی windows se7en sp1 نصب داشته باشید
تا این مشکل‌ها پیش نیاد
اول به این مسیر برید DirectX خود بازی رو نصب کنید ببینید مشکل حل می‌شه؟
E:\SniperEliteV2\redist\DirectX
اگه مشکل حل نشد
این فایل رو دانلود کنید و داخل مسیر ویندوزی که نصب دارید کپی کنید
D3DCOMPILER_43.dll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسیر هر ویندوز:


C:\Windows\System (Windows 95/98/Me
C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000
C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7

بعد کپی کردن این فایل سیستم رو ریستارت کنید
بعده بالا اومدن ویندوز
با کلید ترکیبی‌ windows + R ران (Run) رو باز کنید
دستور CMD رو تایپ کنید - اینتر کنید تا صفحه سیاهی باز بشه
در داخل صفحه سیاه دستور regsvr32 d3dcompiler_43.dll رو تایپ کنید - اینتر کنید
حالا پنجره رو ببندید،بازی‌ رو اجرا کنید:10:

godsmak
21-05-2012, 17:40
دوستان کسی‌ بازیو تا آخر رفت؟
تو ۱کی‌ از تریلر‌ها این بازی دیدم که یارو داره هیتلر رو ترور می‌کنه
ولی‌ من تا آخر رفتم هیتلری وجود نداشت
یعنی نسخه من سانسور شده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم گفته این بازی در آلمان سانسور می‌شه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fsniper-elite-v2-%25D8%25AF%25D8%25B1-%25D8%25A2%25D9%2584%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2586-%25D8%25B3%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25B3%25D9%2588 %25D8%25B1-%25D9%2585%25DB%258C-%25D8%25B4%25D9%2588%25D8%25AF%2F)

ویرایش:
پیداش کردم:31:

درود.
دوست عزیز میشه بگین چطور به مرحله ترور هیتلر دسترسی پیدا کردین؟

saeedss
21-05-2012, 19:23
همه اینکارا رو انجام دادم ولی بازم همونجوریه :(

فیلم گرفتم که وقتی رو بازی کلیک میکنم چجوری میشه


download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا یکی کمک کنه :(

---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------

تو یکی از سایت ها این جواب رو دادن
کاربران عزیزی که مشکل صفحه سیاه رو دریافت میکنین ، دقت داشته باشید که فایل اجرایی Sniper Elite V2.exe باید از کارت گرافیک Dedicate شما استفاده کنه (حتی برای اجرای بازی) ، که در حالت عادی از کارت گرافیک Integrated استفاده میکنه. بازی با گرافیک های آنبورد هم کلا اجرا نمیشه. دقت داشته باشید که گرافیک رو اول سوئیچ کنین و بعد به اجرای بازی بپردازید (در صورتی که همه ی پیش نیازهای بازی رو نصب کردید و هنوز هم مشکل هستش). این کار رو میتونین از قسمت Configure Switchable Graphic Cards ویندوز خود و یا از قسمت Graphic Card انجام بدین.


ولی من نمیدونم چطوری اینکارو انجام بدم ؟


منم همین مشکل رو دارم
یه صفحه سیاه میاد بعدش میپره بیرون
این کرک پست 7 رو هم دانلود کردم اما بازم فایده نداره
چیکار کنم؟

deltach
21-05-2012, 22:11
وقت بخیر

دوستان برا منم این ارور رو میده راهیی هست لطف کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iCe m@n
21-05-2012, 23:26
سلام دوستان
یکی لطف میکنه سیو بعد از اون مرحله ای که یه یارویی رو باید از راه دور هواش رو داشته باشیم که کسی نکشتش رو به من بده امیداورم منطورم رو فهمیده باشین که کدوم مرحله رو میگم فکر میکنم مرحله 4 یا 5 هستش
سیو بعد از این مرحله رو میخوام اصلا نمیتونم رد کنم این مرحله رو

ممنون

nois3
22-05-2012, 12:15
درود.
دوست عزیز میشه بگین چطور به مرحله ترور هیتلر دسترسی پیدا کردین؟

SINGEL PLAYER > CHALLENGE
GAME MODE رو میذاری روی DLC بعد START GAME


سلام دوستان
یکی لطف میکنه سیو بعد از اون مرحله ای که یه یارویی رو باید از راه دور هواش رو داشته باشیم که کسی نکشتش رو به من بده امیداورم منطورم رو فهمیده باشین که کدوم مرحله رو میگم فکر میکنم مرحله 4 یا 5 هستش
سیو بعد از این مرحله رو میخوام اصلا نمیتونم رد کنم این مرحله رو

ممنون

دوست عزیز من سیو کامل بازی رو میزارم.

دانلود سیو کامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTRACT کن تو این مسیر:
C:\Users\YOUR SYSTEM NAME\AppData\Local\SniperV2\PC_ProfileSaves

deltach
23-05-2012, 13:12
وقت بخیر

دوستان برا منم این ارور رو میده راهیی هست لطف کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



????????????????

atlantis.bm
26-05-2012, 17:17
من این بازی رو نصب کردم.بازی بدون هیچ اروری اجرا میشه.ولی وقتی وارد محیط بازی میشیم صدا نداره.حتی دموی اول بازی هم صدا داشت ولی توی محیط بازی صدا قطعه.لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.
درایور گرافیک و صدا و دایرکت ایکس هم آپدیته

nois3
27-05-2012, 11:19
من این بازی رو نصب کردم.بازی بدون هیچ اروری اجرا میشه.ولی وقتی وارد محیط بازی میشیم صدا نداره.حتی دموی اول بازی هم صدا داشت ولی توی محیط بازی صدا قطعه.لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.
درایور گرافیک و صدا و دایرکت ایکس هم آپدیته

ویندوز شما چی‌ هست؟
بیشتر بازیها تو xp صدا ندارن

mostafalfc
28-05-2012, 00:56
دوستان سلام

دوستان توجه کنید
کسایی که وقتی بازی رو اجرا میکنند و صفحه سیاه میشه و بازی میاد بیرون
مشکل صد در صد از درایور کارت گرافیکه
آخرین نسخه درایور رو از سایت nvidia.com یا ati.amd.com دانلود کنید صد در صد مشکل رفع میشه
:)

butterflii
30-05-2012, 20:47
بجه ها اگه میشه یه کمکی به ما بکنید بازیو نصب کردم کامل اجرا شده ولی یه مشکل که مانیتورو تا فرکانس ۷۵ هرتز ساپورت میکنه این بازی تا ۸۵ هرتز پیش فرض هستش مانیتورم خاموش میشه فقط صدا هست داخل بازی میرم وی فقط صدا هست کسی میدونه چیکار میشه کرد وصل میکنم به ال سی دی داخل حالمون سالمه مشکل نداره

Farzadtehran1390
31-05-2012, 09:51
[بجه ها اگه میشه یه کمکی به ما بکنید بازیو نصب کردم کامل اجرا شده ولی یه مشکل که مانیتورو تا فرکانس ۷۵ هرتز ساپورت میکنه این بازی تا ۸۵ هرتز پیش فرض هستش مانیتورم خاموش میشه فقط صدا هست داخل بازی میرم وی فقط صدا هست کسی میدونه چیکار میشه کرد وصل میکنم به ال سی دی داخل حالمون سالمه مشکل نداره

سلام من هم همین مشکل هرتز بازی رو دارم لطفا کمک کنید؟؟؟:(

Zaghan_13
31-05-2012, 12:03
برای من وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا بگین چطوری درستش کنم.

Farzadtehran1390
31-05-2012, 18:31
هیچکس نبود:44: جواب ما رو بده؟؟؟

sinup
31-05-2012, 22:28
nois3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ------>سلام

بهتره واسه این بازی windows se7en sp1 نصب داشته باشید
تا این مشکل‌ها پیش نیاد
اول به این مسیر برید DirectX خود بازی رو نصب کنید ببینید مشکل حل می‌شه؟
E:\SniperEliteV2\redist\DirectX
اگه مشکل حل نشد
این فایل رو دانلود کنید و داخل مسیر ویندوزی که نصب دارید کپی کنید
D3DCOMPILER_43.dll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسیر هر ویندوز:



C:\Windows\System (Windows 95/98/Me
C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000
C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7


بعد کپی کردن این فایل سیستم رو ریستارت کنید
بعده بالا اومدن ویندوز
با کلید ترکیبی‌ windows + R ران (Run) رو باز کنید
دستور CMD رو تایپ کنید - اینتر کنید تا صفحه سیاهی باز بشه
در داخل صفحه سیاه دستور regsvr32 d3dcompiler_43.dll رو تایپ کنید - اینتر کنید

---------------------------------------------------------------------------------------------------
خسته نباشی .
راهکارت جواب نداد .
ولی بازم دمت گرم !!!

amiva
16-06-2012, 14:35
nois3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ------>سلام

بهتره واسه این بازی windows se7en sp1 نصب داشته باشید
تا این مشکل‌ها پیش نیاد
اول به این مسیر برید DirectX خود بازی رو نصب کنید ببینید مشکل حل می‌شه؟
E:\SniperEliteV2\redist\DirectX
اگه مشکل حل نشد
این فایل رو دانلود کنید و داخل مسیر ویندوزی که نصب دارید کپی کنید
D3DCOMPILER_43.dll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسیر هر ویندوز:



C:\Windows\System (Windows 95/98/Me
C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000
C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7


بعد کپی کردن این فایل سیستم رو ریستارت کنید
بعده بالا اومدن ویندوز
با کلید ترکیبی‌ windows + R ران (Run) رو باز کنید
دستور CMD رو تایپ کنید - اینتر کنید تا صفحه سیاهی باز بشه
در داخل صفحه سیاه دستور regsvr32 d3dcompiler_43.dll رو تایپ کنید - اینتر کنید

---------------------------------------------------------------------------------------------------
خسته نباشی .
راهکارت جواب نداد .
ولی بازم دمت گرم !!!

سلام من مشکل همین decompiler رو داشتم اما با نصب همون دایرکت ایکسی که تو دی وی دی بازی بود درست شد (هر چند زیاد هم جدید نبود). اما فعلا با مشکل صفحه سیاه در اغاز مواجه هستم (ورژن بدون صداش!)

ali_sh500
17-06-2012, 19:15
با سلام من این بازی رو نصب کردم اما زبانش روسی چگونه می تونم زبانشو انگلیسی کنم
با تشکر

mr.star
05-07-2012, 10:22
سلام

بهتره واسه این بازی windows se7en sp1 نصب داشته باشید
تا این مشکل‌ها پیش نیاد
اول به این مسیر برید DirectX خود بازی رو نصب کنید ببینید مشکل حل می‌شه؟
E:\SniperEliteV2\redist\DirectX
اگه مشکل حل نشد
این فایل رو دانلود کنید و داخل مسیر ویندوزی که نصب دارید کپی کنید
D3DCOMPILER_43.dll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسیر هر ویندوز:


C:\Windows\System (Windows 95/98/Me
C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000
C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7

بعد کپی کردن این فایل سیستم رو ریستارت کنید
بعده بالا اومدن ویندوز
با کلید ترکیبی‌ windows + R ران (Run) رو باز کنید
دستور CMD رو تایپ کنید - اینتر کنید تا صفحه سیاهی باز بشه
در داخل صفحه سیاه دستور regsvr32 d3dcompiler_43.dll رو تایپ کنید - اینتر کنید
حالا پنجره رو ببندید،بازی‌ رو اجرا کنید:10:



ببخشید دوست عزیز لطفا قسمت دوم را در ویندوز 7 تصویری بگویید ممنون

remigolian
18-08-2012, 01:18
دوستان من کرک این بازی رو هم گرفتم ولی اجرا می کنم صفحه سفیدی بالا میاد ! دیگه هیچی بالا نمیاد .
سیستم هم خیلی بالاست !
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
من کرک skidrow رو دانلود کردم .
direct x رو هم نصب کردم .

moien.a
18-08-2012, 19:33
دوستان من این بازی رو نصب کردم.
منتهی صدای تیراندازی خودم و دشمن نمیاد...یعنی صدا نداره و فقط صدای محیط اطراف میاد.
چی کار کنم؟

ho3ein282
25-08-2012, 11:41
با سلام من این بازی رو نصب کردم اما زبانش روسی چگونه می تونم زبانشو انگلیسی کنم
با تشکر

من هم همین مشکل رو دارم خواهش می کنم راهنمایی کنید

sunrise1
15-09-2012, 11:24
من هم همین مشکل رو دارم خواهش می کنم راهنمایی کنید
دوستان این بازی نصب و اجراش کلا مشکلات زیادی داره مثلا من اصلا انفجارها رو نمی بینم!... شما دایرکت بازی رو تو اون قسمتی که نصب کرید پیدا کنید و یه بار دیگه نصب کنید شاید مشکلات برطرف بشه از جمله صدا!

hossein-
30-11-2012, 20:31
سلام
:sq_10:
تورو خدا جوابمو بدید مشکلش چیه:::::

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

milad_heartsick
06-12-2012, 23:45
سلام دوستان
دوستم فایلهای نصب بازی رو داده برام ولی یادش رفته ستاپ بازی رو بده یکی برام یجا اپ کنه بسیار ممنونش میشم

Character
07-12-2012, 01:54
سلام
اون مرحله که میریم توی کلیسا از اون بالا چه جوری باید ماشین زره پوش رو نابود کرد؟

milad_heartsick
07-12-2012, 13:49
سلام دوستان
دوستم فایلهای نصب بازی رو داده برام ولی یادش رفته ستاپ بازی رو بده یکی برام یجا اپ کنه بسیار ممنونش میشم

دوستان کسی نیست کمک کنه؟

payma
02-01-2013, 03:38
این مرحله ای که بعد از ماشین زره پوش تانک رو باید بزنی چجوریه؟ کجای تانکو باید زد؟ اصلا هیچیش نمیشه که!!!

black years
12-02-2013, 14:11
سلام خدمت تمامی دوستان .

مراحل زیر رو رفتم و به مرحله ای که دورش خط کشیدم رسیدم صفحه ی مانیتور به شکل زیر در میاد و بازی اجرا نمیشه ، لطفا کمک کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

black years
14-02-2013, 19:46
یعنی هیچکی نیست ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pcnow
26-03-2013, 20:10
میگم کسی تا حالا موقع نصب اروری دریافت نکرده؟

black years
26-03-2013, 20:18
میگم کسی تا حالا موقع نصب اروری دریافت نکرده؟

من که موقع نصب مشکلی نداشتم .

jaber boyka
22-10-2014, 02:09
سلام ببخشید ..اینطوری وارد شدم ..دلیل این ارور رو بهم بگین ...:n30:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jaber boyka
22-10-2014, 03:27
[Q
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE

]
s2.-----------.com/users/202/software/development/components-libraries/Microsoft.Visual.C.Plus.Plus.Redistributable.Packa ge.13.Nov.2013_-----------.com.rar
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ge.13.Nov.2013_-----------.com.rar)
اینم پسورد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی سی دانلود دات کام

nima_fitness11111
02-06-2019, 11:41
سلام دوستان . من سیستم قوی ای دارم . نرم افزار ها رو اپدیت کردم و بازی روان و بدون مشکل و لگ اجرا میشه ولی هر کاری میکنم صدای بازی در نمیاد. همه چی رو هم امتحان کردم ولی نشد. کسی میدونه این مشکل در نیومدن صداش از چی میتونه باشه ؟ لطفا کمکم کنید . ممنون