مشاهده نسخه کامل
: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
ashkan1360
27-03-2013, 21:47
آقا این س ا ک س چی هستش؟ میشه دانلودش کرد؟
س ا ی ف و ن هم واسه آندرویید اومده سرعتش هم خوب بود برا ف ب دیگه تو گوگل پلی باهاش نرفتم ببینم چطوریاست
این سایفون لینکش رو میزاری؟ مرسی
Eblis 2011
27-03-2013, 22:59
این سایفون لینکش رو میزاری؟ مرسی
خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاش اینجا نیست ولی دستت درد نکنه عجب برنامه ایه 2 ثانیه کانکت شد گوگل پلی و اف بی رو عین کره باز کرد
ممنون:n16:
رضا جنگنده
28-03-2013, 15:04
جاش اینجا نیست ولی دستت درد نکنه عجب برنامه ایه 2 ثانیه کانکت شد گوگل پلی و اف بی رو عین کره باز کرد
ممنون
گوگل پلی که جدیدا با اینترنت عادی هم باز می شه.فقط نمی شه دانلود کرد.
با سایفون هم امتحان کردم نتونستم چیزی دانلود کنم.
گوگل پلی که جدیدا با اینترنت عادی هم باز می شه.فقط نمی شه دانلود کرد.
با سایفون هم امتحان کردم نتونستم چیزی دانلود کنم.
من با 2.4.6 prox--ydroid و یه اکانت ساک--س راحت از گوگل پلی دانلود میکنم . گوشیم هم با CF-Root-SGS3-v6.4 روت کردم . حتی لازم نیست که آنتن گوشی رو به حالت پرواز ببرم . ولی برادرم galaxy w داره نتونست با این پروک--سی دروید وصل بشه . البته با یه نرم افزار دیگه گوشیش رو روت کرده .
برا بعضیا جواب میده برا بعضیا نه .
infernal_a
30-03-2013, 09:05
سلام.
این ساکس به درد گوشی رووت نشده هم میخوره ؟
سلام.
این ساکس به درد گوشی رووت نشده هم میخوره ؟
نه . تا گوشی روت نباشه نمیتونی ازش استفاده کنی . حتما روت میخواد . البته روت کردن هم کار سخت و خطرناکی نیست . هیچ صدمه ای به گوشی وسیستمش نمیزنه فقط دسترسی به تنظیمات و فایل های سیستمی رو به شما میده . همین
رضا جنگنده
30-03-2013, 19:44
نه . تا گوشی روت نباشه نمیتونی ازش استفاده کنی . حتما روت میخواد . البته روت کردن هم کار سخت و خطرناکی نیست . هیچ صدمه ای به گوشی وسیستمش نمیزنه فقط دسترسی به تنظیمات و فایل های سیستمی رو به شما میده . همین
من که کلن از روت و رم کاستوم و اینا خوشم نمی یاد.
شاید یه مشکلاتی کوچیکی در طولانی مدت درس کنن.
خیلی گوشی ها هم بوده که خاطر اشتباه در نصب رام کاستوم رفتن تو سطل آشغال
Eblis 2011
30-03-2013, 19:45
من که کلن از روت و رم کاستوم و اینا خوشم نمی یاد.
شاید یه مشکلاتی کوچیکی در طولانی مدت درس کنن.
خیلی گوشی ها هم بوده که خاطر اشتباه در نصب رام کاستوم رفتن تو سطل آشغال
روت ظرف 10ثانیه انجام میشه و هیچ سختی و نگرانی هم نداره ...
گوشی آندورید بدون روت مثل یه پاره آجر میمونه .. اصلا کارایی نداره ...
گوشی آندورید بدون روت مثل یه پاره آجر میمونه .. اصلا کارایی نداره ...
این قسمت خیلی تایید میشه !! سیستم عامل اندروید با روت هست که کلی میشه از امکاناتش استفاده کرد . .
رضا جنگنده
03-04-2013, 17:17
این قسمت خیلی تایید میشه !! سیستم عامل اندروید با روت هست که کلی میشه از امکاناتش استفاده کرد . .
پس اگه اینقدر روت خوبه چرا گارانتی رو می پرونه؟
شاید گاهی یا در طولانی مدت باعث آسیب بشه.
Eblis 2011
03-04-2013, 17:24
کی به شما گفته روت مخربه ؟
روت چیزی نیست که گوشی رو خراب کنه .... دسترسی به فایل های سیتمی میشه روت ... جزو نیازهای اولیه یه گوشی آندرویده....
من نوکیا ان 73 که داشتم اونم -- کردم ( کار روت رو میکنه ) ... هیچ آسیبی به گوشی نمیزنه ....
Ali_Best
03-04-2013, 19:02
مثل یه کیسی هست که وقتی میخری برات پلمب میکنه یه سال گارانتی میده
تو اگه به داخل کیس دسترسی داشته باشی میتونی رم کم و زیاد کنی و کلا اگه طبق مقررات و اصول عمل کنی مشکلی هم پیش نمیاد
یه وقت هست مشکل سر یه چیزی هست مثلا یه قطعه سخت افزاری، گوشیتم روته گارانتی بهونه روت رو میاره و میگه دیگه از گارانتی ساقط شده در حالی که مشکل از جای دیگه بوده
نمیخوان توی کاربر روی دیوایست تسلط داشته باشی دیگه! در حالی که فرق اندروید با آی او اس همین جاهاست!
شما وقتی روت کنی خود روت مشکلی پیش نمیاره ولی میتونی با کارهایی که من و (شاید) شما بلد نیستیم به هموون سخت افزار هم آسیب بزنی که قاعدتا این کارو نمیکنی
پس نگران نباش
بروت :)
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-04-2013, 19:56
پس اگه اینقدر روت خوبه چرا گارانتی رو می پرونه؟شاید گاهی یا در طولانی مدت باعث آسیب بشه.سلام . گوگل توی انحصار طلبی و کنترل مشتریهاش دست همه رو از پشت بسته .شما با روت کردن گوشی از کنترل گوگل خارج میشید , برای همین خود گوگل برنامه ها و بازیهای آلوده میسازه برای گوشیهای روت شده تا هم مردم رو بترسونه روت نکنند هم درس عبرتی برای اونهائی بشه که میخوان از کنترل و انحصار گوگل فرار کنند .
yoosef_st
04-04-2013, 01:51
سلام . گوگل توی انحصار طلبی و کنترل مشتریهاش دست همه رو از پشت بسته .شما با روت کردن گوشی از کنترل گوگل خارج میشید , برای همین خود گوگل برنامه ها و بازیهای آلوده میسازه برای گوشیهای روت شده تا هم مردم رو بترسونه روت نکنند هم درس عبرتی برای اونهائی بشه که میخوان از کنترل و انحصار گوگل فرار کنند .
واقعا مرسی توهم توطعه و تجزیه تحلیل!:n04:
شما رزومت رو ببری فارس نیوز و کیهان، رو هوا میبرنتا!
سلام . گوگل توی انحصار طلبی و کنترل مشتریهاش دست همه رو از پشت بسته .شما با روت کردن گوشی از کنترل گوگل خارج میشید , برای همین خود گوگل برنامه ها و بازیهای آلوده میسازه برای گوشیهای روت شده تا هم مردم رو بترسونه روت نکنند هم درس عبرتی برای اونهائی بشه که میخوان از کنترل و انحصار گوگل فرار کنند .
برنامه های مخرب هم همینطوری دسترسی به روت ندارن...sup3r user برای هر برنامه که روت بخواد از کاربر اجازه میگیره!
برای گارانتی هم فکر کنم به خاطر اینه که ممکنه کاربر سخت افزار رو دستکاری کنه و گوشی رو خراب کنه ، برای همین گارانتی کلا با روت مشکل داره
MOHAMMAD2010
04-04-2013, 12:27
آقا چرا اینقدر بحث میکنین کسی که بخواد 4 تا بازی نصب کنه روش گوشیش - فیلم ببینه - اینترنت بره ( که خیلی ها هم گوشی رو برای همینا فقط میخوان ) روت نمیکنه ! کسی هم که بخواد با گوشییش یه خورده ور بره روت میکنه ، مشکلی هم پیش نمیاد !
------------------------------------------------------
قیمت این گوشی عجیب کشیده پایین بد جور داره ارزش خرید پیدا میکنه !!!
MehdiAkhbari
04-04-2013, 19:12
با سلام
من این گوشی رو به تازگی گرفتم.اما هر کاری می کنم نمی تونم با USB به کامپیوتر وصلش کنم.باید چه کار کنم؟
Eblis 2011
04-04-2013, 22:59
با سلام
من این گوشی رو به تازگی گرفتم.اما هر کاری می کنم نمی تونم با USB به کامپیوتر وصلش کنم.باید چه کار کنم؟
سلام .
تبریک میگم .... شما آخرین نسخه Kies رو نصب کن .....
سلام .
تبریک میگم .... شما آخرین نسخه Kies رو نصب کن .....
البته اگه kies رو هم با حجم زیاد نمیخواید دانلود کنید این رو توی گوگل سرچ و دان و نصب کن :
SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones
از دوستان کسی کاستوم رام 4.2.2 رو روی galaxy s3 نصب کرده ؟ توی وب یه چیزایی در موردش پیدا کردم . اونقدر مطمین هست که بریم دنبالش ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahabprince
05-04-2013, 20:58
از دوستان کسی کاستوم رام 4.2.2 رو روی galaxy s3 نصب کرده ؟ توی وب یه چیزایی در موردش پیدا کردم . اونقدر مطمین هست که بریم دنبالش ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من زیاد نصب کردم که آندروید خالص هست این رام ها و امکانات رام های سامسونگ رو نداره
بیشتر این رامها بر پایه cm10.1 و aokp هستن
رامهای خوبی هستن و تعدادشون خیلی زیاده
اگه میخوای تجربه آندروید خالص رو داشته باشی خیلی خوبه
من همیشه نسخه temasek رو نصب میکنم تو فروم xda میتونی دانلود کنی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Eblis 2011
05-04-2013, 21:01
هیچی به رام رسمی نمیرسه به نظرم .... با حداقل باگ و ایراد :n20:
infernal_a
06-04-2013, 13:37
سلام..
سیم کارتم 0912 و قدیمی بود TCI و از طرف همراه اول برام sms اومد که باید تعویض بشه و ما هم 10 روز قبل از عید زنگ زدم 1868 اوونا برام سیم کارت MCI فرستادن و رفتم دادم همون مغزه ای که گوشیو ازش خریده بودم برام پانچ کرد و انداخت توو گوشی ...... همه چی خوب بود تا از روز 3-4 عید دیگه گوشیم توو خونه آنتن نمیده و برای اینکه بتونم تماس بگیرم هی از برنامه Signal Booster استفاده میکنم .
حالا سوال من از اساتید اینه که چه مشکلی میتونه باشه و راهنمایی کنین !
ممنون .
Eblis 2011
06-04-2013, 14:30
سلام..
سیم کارتم 0912 و قدیمی بود TCI و از طرف همراه اول برام sms اومد که باید تعویض بشه و ما هم 10 روز قبل از عید زنگ زدم 1868 اوونا برام سیم کارت MCI فرستادن و رفتم دادم همون مغزه ای که گوشیو ازش خریده بودم برام پانچ کرد و انداخت توو گوشی ...... همه چی خوب بود تا از روز 3-4 عید دیگه گوشیم توو خونه آنتن نمیده و برای اینکه بتونم تماس بگیرم هی از برنامه Signal Booster استفاده میکنم .
حالا سوال من از اساتید اینه که چه مشکلی میتونه باشه و راهنمایی کنین !
ممنون .
اگه با چنین نرم افزار هایی مشکلتون حل میشه یا مودم گوشی یا دکل مخابرات محلتون ایراد داره!!!پیشنهاد میکنم اول یک رام جدید نصب کنید تا مودم گوشی عوض بشه.
infernal_a
07-04-2013, 06:56
اگه با چنین نرم افزار هایی مشکلتون حل میشه یا مودم گوشی یا دکل مخابرات محلتون ایراد داره!!!پیشنهاد میکنم اول یک رام جدید نصب کنید تا مودم گوشی عوض بشه.
گوشیم گارانتی داره . پس فعلا نمیتونم رام عوض کنم .
با این برنامه " Signal Booster" مشکلم به صورت مقطعی و برای مثلا 5 دقیقه حل میشه و دوباره آنتن میره یا در بالاترین حالت یه خط پر میکنه .
این اتفاق فقط توو خونه می افته و جاهای دیگه مثل محل کار و ..... هیچ مشکلی ندارم . از طرفی شماره 0919 هم هیچ مشکلی نداره .
یکی از دوستان اوومده بود خونم و 912 داشت که توو 4-5 ساعتی که پیشم بود هیچ مشکل آنتنی نداشت .
Hidden-Hunter
07-04-2013, 16:31
سلام برو بچ باحال اس 3 :n06:
قبل عید قرار بود که اس 3رو بخرم و بنا به مشکلی که پیش امد نتونستم ولی الان پول رو جور کردم و بچه ها گفتند که صبر کن اس 4بیاد که بالا 3500 هست / ولی من همچنان می خواهم اس 3بخرم و رنگ سغید ..
و سوالات قبل رو از دوست خوبم مصطفی جان پرسیدم که از همینجا ازشون تشکر می کنم ( قبل عید بود که می خواستم بخرم)
قبل عید زده حال خوردم..اینقدر خوشحال بودم که میخوام بخرم ولی نشد و نشد:n15:امیدوارم الان که دیگه مشکلی نیست / زده حال نخورم !!!!!!!!!!!!!!!!!!:n21:
الان همه چی جور هست شاید یکم دیر یا زود ولی می دونم که مشکل مالی پیش روم نیست ولی فقط دوستان یک لطفی بکنن و این هست که من شنیدم که گوشی های اس 3 بعد از 6ماه خاموش می شه و باید مادربرد تعویض بشه که انگار سامسونگ با ارائه فریمور جدید 4.1.2 این مشکل رو برطرف کرده ، خواستم بپرسم درسته؟؟
من فقط سره همین یکم بیم دارم وگرنه دوستم که خریده ، با گوشی کار کردم واقعا عالی هست و بقول یکی دوستان همه نیازهات رو برطرف میکنه و راستی این فریمور جدید رو دانلود بکنم ؟؟ برای رفیقم ، بدون مشکل هست؟؟ چون اینترنت نداره ، من میخوام براش دانلود بکنم و با برنامه odin خودش اینستال بکنه و نسخه سیستم عامل رو ارتقا بده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انوقت زبان فارسی رو این رام ساپورت میکنه یا باید نسخه مخصوص ایران رو بگیرم؟؟
فدای همگی تون:n12:
Eblis 2011
07-04-2013, 16:34
گوشیم گارانتی داره . پس فعلا نمیتونم رام عوض کنم .
با این برنامه " Signal Booster" مشکلم به صورت مقطعی و برای مثلا 5 دقیقه حل میشه و دوباره آنتن میره یا در بالاترین حالت یه خط پر میکنه .
این اتفاق فقط توو خونه می افته و جاهای دیگه مثل محل کار و ..... هیچ مشکلی ندارم . از طرفی شماره 0919 هم هیچ مشکلی نداره .
یکی از دوستان اوومده بود خونم و 912 داشت که توو 4-5 ساعتی که پیشم بود هیچ مشکل آنتنی نداشت .
رام زدن آسیبی به گارانتی بودن گوشیتون نمیزنه !!!!!!!!!!
رام رسمی بزن مشکلی پیش نمیاد
+
اگه فقط توی یک منطقه این مشکل رو داری بعید میدونم گوشیت مشکلی داشته باشه،حتما با یک سیم کارت دیگه هم تست کن.
سلام برو بچ باحال اس 3
من شنیدم که گوشی های اس 3 بعد از 6ماه خاموش می شه و باید مادربرد تعویض بشه که انگار سامسونگ با ارائه فریمور جدید 4.1.2 این مشکل رو برطرف کرده ، خواستم بپرسم درسته؟؟
راستی این فریمور جدید رو دانلود بکنم ؟؟ برای رفیقم ، بدون مشکل هست؟؟ چون اینترنت نداره ، من میخوام براش دانلود بکنم و با برنامه odin خودش اینستال بکنه و نسخه سیستم عامل رو ارتقا بده.
فدای همگی تون
سلام دوست عزیز
از همون زمانی که شما قبل عید دنبال این گوشی بودی همین شایعه هم بود که این گوشی خاموش میشه . این صد در صد شایعه کسانی هست که نمیتونن گوشی به این باحالی رو توی دستای شما ببینن :n02:
من تا حالا توی این تاپیک ندیدم که کسی این مشکل رو داشته باشه . از لحاظ سخت افزاری مطمین باش که این گوشی هیچ مشکلی نداره . از نرم افزاری هم غیر از اینکه برنامه هایی رو نصب کنی که با هم تداخل داشته باشن دیگه مشکلی نداره .
خیالت از بابت فریمور جدید هم راحت راحت . هیچ کسی تا حالا باهاش به مشکل برنخورده . مخصوصا اگه رام رسمی رو بگیری .
من خودم دان کردم و بعد با ادین نصبش کردم . هیچ مشکلی تا حالا باهاش نداشتم
باز هم میتونی از دوستای دیگه هم مشورت بگیری
فدات
shahabprince
07-04-2013, 18:25
سلام برو بچ باحال اس 3 :n06:
قبل عید قرار بود که اس 3رو بخرم و بنا به مشکلی که پیش امد نتونستم ولی الان پول رو جور کردم و بچه ها گفتند که صبر کن اس 4بیاد که بالا 3500 هست / ولی من همچنان می خواهم اس 3بخرم و رنگ سغید ..
و سوالات قبل رو از دوست خوبم مصطفی جان پرسیدم که از همینجا ازشون تشکر می کنم ( قبل عید بود که می خواستم بخرم)
قبل عید زده حال خوردم..اینقدر خوشحال بودم که میخوام بخرم ولی نشد و نشد:n15:امیدوارم الان که دیگه مشکلی نیست / زده حال نخورم !!!!!!!!!!!!!!!!!!:n21:
الان همه چی جور هست شاید یکم دیر یا زود ولی می دونم که مشکل مالی پیش روم نیست ولی فقط دوستان یک لطفی بکنن و این هست که من شنیدم که گوشی های اس 3 بعد از 6ماه خاموش می شه و باید مادربرد تعویض بشه که انگار سامسونگ با ارائه فریمور جدید 4.1.2 این مشکل رو برطرف کرده ، خواستم بپرسم درسته؟؟
من فقط سره همین یکم بیم دارم وگرنه دوستم که خریده ، با گوشی کار کردم واقعا عالی هست و بقول یکی دوستان همه نیازهات رو برطرف میکنه و راستی این فریمور جدید رو دانلود بکنم ؟؟ برای رفیقم ، بدون مشکل هست؟؟ چون اینترنت نداره ، من میخوام براش دانلود بکنم و با برنامه odin خودش اینستال بکنه و نسخه سیستم عامل رو ارتقا بده.
فدای همگی تون:n12:
دوست عزیز این رام رو دانلود نکن چون لیک هست و باگ زیاد داره
از رامهای دیگه استفاده کن که بیس xxemc2 هستن
Hidden-Hunter
07-04-2013, 18:49
سلام دوست عزیز
از همون زمانی که شما قبل عید دنبال این گوشی بودی همین شایعه هم بود که این گوشی خاموش میشه . این صد در صد شایعه کسانی هست که نمیتونن گوشی به این باحالی رو توی دستای شما ببینن :n02:
من تا حالا توی این تاپیک ندیدم که کسی این مشکل رو داشته باشه . از لحاظ سخت افزاری مطمین باش که این گوشی هیچ مشکلی نداره . از نرم افزاری هم غیر از اینکه برنامه هایی رو نصب کنی که با هم تداخل داشته باشن دیگه مشکلی نداره .
خیالت از بابت فریمور جدید هم راحت راحت . هیچ کسی تا حالا باهاش به مشکل برنخورده . مخصوصا اگه رام رسمی رو بگیری .
من خودم دان کردم و بعد با ادین نصبش کردم . هیچ مشکلی تا حالا باهاش نداشتم
باز هم میتونی از دوستای دیگه هم مشورت بگیری
فدات
سلام مصطفی جان
این رام که شما دانلود کردید رو میشه لینک دانلودش رو برام بگذارید؟
راستی چطوری روت بکنم ؟؟ سخت که نیست؟ البته باید صبر بکنم تا از خودم رو روت بکنم...رفیقم زیره بار روت نمیره :n23:
ممنون می شم:n16:
Hidden-Hunter
07-04-2013, 18:50
دوست عزیز این رام رو دانلود نکن چون لیک هست و باگ زیاد داره
از رامهای دیگه استفاده کن که بیس xxemc2 هستن
سلام ...مرسی بابت کمکت
می گم یوزرت اشنا میاد و یادمه جز ادلیست یوزر قبلیم بودی karkas20 و یادمه تو انجمن انتی تو بخش تست ویروس ، ویروس های جدید رو از یک انجمن لینک می دادی؟؟
اشتباه که نکردم ؟:n02:
WOLF PACK
07-04-2013, 21:38
دوستان روت کردن یعنی چی؟
سلام مصطفی جان
این رام که شما دانلود کردید رو میشه لینک دانلودش رو برام بگذارید؟
راستی چطوری روت بکنم ؟؟ سخت که نیست؟ البته باید صبر بکنم تا از خودم رو روت بکنم...رفیقم زیره بار روت نمیره
ممنون می شم
من وقتی رام رو نصب کردم هنوز رام مخصوص خاورمیانه نیومده بود . از اینجا گرفتمش
ولی تو میتونی از اینجا بگیریش :
این هم فایل رام که جدیدترین هست و توی نظراتش اومده :
دوستان روت کردن یعنی چی؟
این پست توی چند صفحه قبله :
Hidden-Hunter
08-04-2013, 06:04
من وقتی رام رو نصب کردم هنوز رام مخصوص خاورمیانه نیومده بود . از اینجا گرفتمش
ولی تو میتونی از اینجا بگیریش :
این هم فایل رام که جدیدترین هست و توی نظراتش اومده :
سلام مصطفی جان
بنظرت کدوم رو بگیرم ؟ این لینک ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا از لینک زیرین ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
infernal_a
08-04-2013, 08:57
رام زدن آسیبی به گارانتی بودن گوشیتون نمیزنه !!!!!!!!!!
رام رسمی بزن مشکلی پیش نمیاد
+
اگه فقط توی یک منطقه این مشکل رو داری بعید میدونم گوشیت مشکلی داشته باشه،حتما با یک سیم کارت دیگه هم تست کن.
ممنون دوست عزیز .
آره فقط توو یه منطقس. راستی کجا میتونم گوشیمو بدم برام رامشو عوض کنه ؟
Hidden-Hunter
08-04-2013, 10:17
پاک شود...
سلام مصطفی جان
بنظرت کدوم رو بگیرم ؟ این لینک ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا از لینک زیرین ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون لینک زیرین که توی همون سایت هم نوشته بود جدیدتر هست . من خودم بین رام ها سررشته ای ندارم . یه سرچی توی گوگل بزن . مثلا : بهترین رام برای گلکسی اس 3 و... یا مقایسه رام های گلکسی ...
شاید دوستای دیگه همین جا هم بتونن بگن که بهترین رام کدومه .
رام رسمی اندروید 4.1.2 برای کشور انگلیس خوبه ها من خودم روی گوشیم دارمش مشکلی هم تا به حال باهاش نداشتم
Eblis 2011
08-04-2013, 13:13
ممنون دوست عزیز .
آره فقط توو یه منطقس. راستی کجا میتونم گوشیمو بدم برام رامشو عوض کنه ؟
کارسختی نیست ... میتونی خودتم انجامش بدی
اگه خودت نمیخوای ، بده موبایل فروشی ها یا فک کنم گارانتی خودش اینکارو برات انجام میده ...
Hidden-Hunter
08-04-2013, 14:17
اون لینک زیرین که توی همون سایت هم نوشته بود جدیدتر هست . من خودم بین رام ها سررشته ای ندارم . یه سرچی توی گوگل بزن . مثلا : بهترین رام برای گلکسی اس 3 و... یا مقایسه رام های گلکسی ...
شاید دوستای دیگه همین جا هم بتونن بگن که بهترین رام کدومه .
سلام
ممنون ، منم راسیاتش بلد نیستم و گفتم بچه ها اگر وارد هستند به من کمک کنند.
ما که یه عمری تو سیمباین بودیم و از اندروید چیزی بلد نیستیم:n02:
Hidden-Hunter
08-04-2013, 14:37
بچه ها من این رام رو پیدا کردم ، حالا از ایران رو دانلود کنم یا از انگلیس؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت هم مرجع معرفی رام های سامسونگ هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Eblis 2011
08-04-2013, 14:39
بچه ها من این رام رو پیدا کردم ، حالا از ایران رو دانلود کنم یا از انگلیس؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت هم مرجع معرفی رام های سامسونگ هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان گوشی نخریده دنبال رام هستی ؟ :n02:
6ماهه به دنیا اومدیا :n07:
Hidden-Hunter
08-04-2013, 14:51
این جدید ترین رام انگلیس هست :
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رام که برای تست نیست ؟؟
Hidden-Hunter
08-04-2013, 15:10
به این لینک سر بزنید و گویا این رام انگلیس خیلی خفنه :
من شاید دانلودش کردم / لینک بالا از سایت موبایلستان هست
لینک بالا هم یه سر بزنید برای دانلودش ، لینک مستقیم هست با قابلیت Resume
Hidden-Hunter
08-04-2013, 15:20
امیر جان گوشی نخریده دنبال رام هستی ؟ :n02:
6ماهه به دنیا اومدیا :n07:
سلام حاج مهدی
من کلا وقتی میخوام چیزی بخرم ، قبلش تو اینترنت یا کسایی که با تجربه هستند رو از شون سوال میکنم ...و اینکه گفتم دنبال رام خوب و پایدار بگردم تا گوشی که خریدم یا خودم رام بریزم یا بدم رفیقم که موبایلی هست البته با رامی که خودم گرفتم و مطمئن هست.
و اینکه من 9ماهه کامل به دنیا امدم !:n08:
کم کم دارم اوستا می شم :n02:
shahabprince
08-04-2013, 18:55
سلام ...مرسی بابت کمکت
می گم یوزرت اشنا میاد و یادمه جز ادلیست یوزر قبلیم بودی karkas20 و یادمه تو انجمن انتی تو بخش تست ویروس ، ویروس های جدید رو از یک انجمن لینک می دادی؟؟
اشتباه که نکردم ؟:n02:
درست حدس زدی:D
همین رام که بیس xxemc2 داره و واسه انگلیس هست رو دانلود کن
ارزش خرید اس3 ترکونده ها!
توی بازار امروز 1470 بود!!!!
MOHAMMAD2010
08-04-2013, 20:39
ارزش خرید اس3 ترکونده ها!
توی بازار امروز 1470 بود!!!!
واقعا !
الان تا 1500 بهترین گزینه هست
چرا قیمت این گوشی تو سایتهایی مثل دیجی کالا هنوز همون 1600به بالاست:n13:
MOHAMMAD2010
09-04-2013, 10:01
چرا قیمت این گوشی تو سایتهایی مثل دیجی کالا هنوز همون 1600به بالاست:n13:
چون گرون فروشن !
--------------------------
البته کم کم اونا هم زیر بار میرن الان آل دیجیتال قیمتشو از 1700 کرده 1540 با گارانتی !
دیجی کالا همیشه همینه
دلار 100بره بالا خودشونو خفه میکنن ، 5000تومن بیاد پایین به روی مبارک نمیارن
Hidden-Hunter
09-04-2013, 11:40
الان قیمت گرفتم 1620 با گارانتی
MOHAMMAD2010
09-04-2013, 12:03
الان قیمت گرفتم 1620 با گارانتی
گرونه !
با گارانتی رسمی الان 1560 هست ! بدون گارانتی 1500 !
سلام
دوستان یه چند روزی بود که گوشیم لگ داشت و موقع باز کردن منو و سیر صفحاتش لگ می انداخت که حسابی حالم گرفته بود
اما امروز یه وایپ کلی انجام دادم که درست شد.:n02:
این در حالیه که رام هم عوض میکردم بازم درست نمیشد یعنی درست میشد ولی تا می اومدم برنامه هامو نصب کنم دچار این مشکل میشد:n13:
بالاخره رام و نصبیدم و برنامه هامو یکی یکی نصب کردم و با نصب هر کدام تست می کردم که کی این اتفاق می افته بالاخره متوجه شدم که برنامه فیلم برداری مخفی رو که نصب می کنم اینجوری میشه.
اینجا نوشتم که شاید به درد کسی خورده باشه:n11:
Reza_994
09-04-2013, 21:39
دوستان بحثش شد میدونم اینجا جاش نیست
یدونه اس 3 قهوه ای نو دارم نو! اگه از بچه های p30 خواست بگه که به غریبه ندم
دوستان بحثش شد میدونم اینجا جاش نیست
یدونه اس 3 قهوه ای نو دارم نو! اگه از بچه های p30 خواست بگه که به غریبه ندم
چند می فروشی دوست عزیز؟
اگه خواستی پ خ بده:n06:
Hidden-Hunter
10-04-2013, 14:16
سلام بچه ها ، بالاخره خریدمش ، رنگ مشکی با گارانتی مایکروتل ،
پا من د رامد 1560 :n02: اینجا رفیق موبایلی که اشنا داشته باشه تو عمده فرو شها ، ارزش داره هاااااااااا:n02:
پا من د رامد 1560 :n02: اینجا رفیق موبایلی که اشنا داشته باشه تو عمده فرو شها ، ارزش داره هاااااااااا:n02:
مبارکت باشه داداش به سلامتی ازش استفاده کنی:n16:
Hidden-Hunter
10-04-2013, 14:30
مبارکت باشه داداش به سلامتی ازش استفاده کنی:n16:
قربونت برم دادا:n12:
سلام بچه ها به نظرتون میصرفه نکسوس رو بفروشم به جاش یه اس تری دست دوم یا نو بخرم
Eblis 2011
10-04-2013, 17:27
به به .. تبریک امیر جان ...
ایشالله به دلخوشی ....... دیگه برو حالشو ببر :n06:
MOHAMMAD2010
10-04-2013, 21:17
سلام بچه ها به نظرتون میصرفه نکسوس رو بفروشم به جاش یه اس تری دست دوم یا نو بخرم
خب s3 که از گالکسی نکسوس بهتره ولی به نظرم اگه بتونی نکسوس 4 بگیری عالیه
mohammad ahmadi
10-04-2013, 22:12
خیلی خوبه مبارک باشه:n06::n06::n06::n06:
vahidsport
11-04-2013, 01:01
سلام
برادرم گرفت الاخره... 1570
چه طوری میشه این SMS Center number رو برای همه برنامه ها یه شماره پیشفرض تعریف کرد
برنامه Mesenging خود گوشی و برنامه GO SMS رو دستی دادم مشکل حل شد ولی برنامه بانک ملت رو چیکار کنم که نداره
Hidden-Hunter
11-04-2013, 07:43
کسایی که گوشی رو با گارانتی خرید برای ، مثلا گارنتی شون رو بفهمند کارایی داره ، سریال گوشی رو به این شماره پیامک کنند :
300084030 کسایی که مایکروتل هست....بمانه گارانتی اینجا چیز باحالیه:n02:
Hidden-Hunter
11-04-2013, 08:25
کسانی که می خواهند تنظیمات GPRS و MMS رو گوشی شون بیاد می تونند به لینک زیر بروند و تنظیمات رو برای گوشی خود بفرستند:
چون با *140*3*5# درخواست تنظیمات بدهید می گه تنظیمات گوشی شما در سیستم نیست.
Hidden-Hunter
11-04-2013, 11:32
بچه ها برای بهینه کردن مصرف باطری اس 3 چه کارایی باید کرد؟
shahabprince
11-04-2013, 13:26
نصب کاستوم رام و کاستوم کرنل
گارانتی = کشک
Eblis 2011
11-04-2013, 13:30
استفاده از نرم افزار های مدیریت باطری
پیشنهاد من : Go Power Master
سلام دوستان الان یه ساله یه اس پلاس دستمه واقعا هم ازش راضیم و خیلی دوستش دارم ولی دو روز پیش برای کسی خریدم و باهاش کار کردم خیلی توپ بود و این قیمت اس 3 آدمو وسوسه میکنه به نظرتون ارزش داره عوضش کنم ؟
یا اینکه وایسم اس 4 بیاد
البته اگرم بیاد فکر نکنم زیر 2 و خورده ای باشه
که اونم بعدها مثل اس تری افت خواهد داشت مسلما
فرق انچنانیم نداره ظاهرا
حالا نظرتون چیه لطفا راهنمایی کنید
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Hidden-Hunter
12-04-2013, 15:46
سلام دوستان الان یه ساله یه اس پلاس دستمه واقعا هم ازش راضیم و خیلی دوستش دارم ولی دو روز پیش برای کسی خریدم و باهاش کار کردم خیلی توپ بود و این قیمت اس 3 آدمو وسوسه میکنه به نظرتون ارزش داره عوضش کنم ؟
یا اینکه وایسم اس 4 بیاد
البته اگرم بیاد فکر نکنم زیر 2 و خورده ای باشه
که اونم بعدها مثل اس تری افت خواهد داشت مسلما
فرق انچنانیم نداره ظاهرا
حالا نظرتون چیه لطفا راهنمایی کنید
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
سلام
الان قیمت اس 3 افت کرده و اگر هم اس 4 بخواد بیاد اینطور که بچه های می گن بالا 3 تومن هست ولی به مرور زمان شاید افت کنه که معلوم نیست. زمان مشخصی برای افت قیمت وجود نداره.
امروز هرمزگان اس 4 رو زده 3300 ولی قیمتش باید بیاد رو 2 2200 با توجه به قیمت اکسپریا ضد
Sent from my GT-I9001
Hidden-Hunter
13-04-2013, 17:04
امروز هرمزگان اس 4 رو زده 3300 ولی قیمتش باید بیاد رو 2 2200 با توجه به قیمت اکسپریا ضد
Sent from my GT-I9001
گرون تر نشه خیلی هست :)))))
به خاطر انتخابات یه رکود می شه و بعد از انتخابات دوباره میره بالا
بعید بدونم 1100 تومان کاهش پیدا بکنه !!!!!!
اس 3 وقتی امد اگر اشتباه نکنم رو 900 یا روی 1100 بود و بعد رفت تا 1900 و الان تازه امده روی 1500...
phoenix69
13-04-2013, 17:17
سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم حالت continuos typing توی قسمت اس ام اس از کار افتاده چی کار باید بکنم تا برگرده؟؟؟ممنون:)
Sent from my GT-I9001
GALAXY S IV یعنی الان برای خرید توی بازار هست:n13:
WOLF PACK
13-04-2013, 20:08
دوستان گوشی رو چجوری میشه به اندروید ابنبات ژله ای اپدیت کرد؟
آقا من الان یه خبر بدی دیدم دایر بر اینکه جی ال ایکس به سامسونگ در مورد گوشی اس 3 تهمت هایی زده : متن خبر :
" متاسفانه با خبر شدیم که تکنولوژی راحت از جیب در اومدن گوشی جی ال ایکس توسط سامسونگ دزدیده شده "
خبر درسته ؟ :n02:
AryanLand
13-04-2013, 20:25
Sent from my GT-I9001
سلام.
دوست عزیز گالاکسی اس 4 طبق اعلام رسمی سامسونگ از 13 روز دیگه یعنی 26 آپریل توزیع میشه و هنوز توی بازار نیومده چه جوری توی هرمزگان اومده؟!!!!:11:
AryanLand
13-04-2013, 20:26
سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم حالت continuos typing توی قسمت اس ام اس از کار افتاده چی کار باید بکنم تا برگرده؟؟؟ممنون:)
سلام.
توی تنظیمات کیبوردتون دوباره میتونید تنظیمش کنید.:11:
AryanLand
13-04-2013, 20:28
دوستان گوشی رو چجوری میشه به اندروید ابنبات ژله ای اپدیت کرد؟
سلام.
شما باید رام رو دانلود کنید و از طریق نرم افزار اودین روی گوشیتون نصب کنید.اگر لینک رام رو ندارید بفرمائید براتون لینک مستقیم رو بزارم. :11:
AryanLand
13-04-2013, 20:31
سلام
برادرم گرفت الاخره... 1570
چه طوری میشه این SMS Center number رو برای همه برنامه ها یه شماره پیشفرض تعریف کرد
برنامه Mesenging خود گوشی و برنامه GO SMS رو دستی دادم مشکل حل شد ولی برنامه بانک ملت رو چیکار کنم که نداره
سلام.
برنامه بانک ملت مخصوص آندروید رو از سایت بانک ملت بگیرید و نصب کنید به همین راحتی.:n02: :11:
تو سایت موبایل دات آی آر زده بود منم ظهری دیدم
اینجوری شدم :confused:
اچ تی سی وان هم اومده انگار
Sent from my GT-I9001
WOLF PACK
13-04-2013, 21:03
سلام.
شما باید رام رو دانلود کنید و از طریق نرم افزار اودین روی گوشیتون نصب کنید.اگر لینک رام رو ندارید بفرمائید براتون لینک مستقیم رو بزارم. :11:
رام چی هست؟
دوستان من دیشب گوشی رو از طریق sofware update اپدیت کردم ولی الان نمیدونم به خطر اونه یا نه گوشی یه دفعه خاموش میکنه...
گرون تر نشه خیلی هست :)))))
به خاطر انتخابات یه رکود می شه و بعد از انتخابات دوباره میره بالا
بعید بدونم 1100 تومان کاهش پیدا بکنه !!!!!!
اس 3 وقتی امد اگر اشتباه نکنم رو 900 یا روی 1100 بود و بعد رفت تا 1900 و الان تازه امده روی 1500...
دوست عزیز قیمت اکسپریا ضد 650 یورو هستش الان قیمتش حدود دو و دویسته باترفلای 690 یورو و قیمتش از سه و نیم اومده روی دو و نیم اس 4 که 600 یورو هست خیلی باشه باید دو و دویست بشه
اوایل که بلک بری ضد 10 اومد چهار و پانصد زده بودن الان روی دو و نیمه
اس سه هم که میبینید رفته بالا به خاطر تورم کلی سال 91 بودش
من که تا دو تومن نرسه نمی خرمش
Sent from my GT-I9001
AryanLand
13-04-2013, 22:41
رام چی هست؟
دوستان من دیشب گوشی رو از طریق sofware update اپدیت کردم ولی الان نمیدونم به خطر اونه یا نه گوشی یه دفعه خاموش میکنه...
سلام.
رام همون سیستم عامل گوشیتون هست.(کل سیستم گوشیتون رام رو تشکیل میده).اینکه گوشی خاموش میشه بخاطر آپدیت هست یا نه رو نمیتونم به قاطعیت بگم. که هست یا نیست.اما برای اینکه مطمئن بشید رام رو دانلود کنید و با ادین بصورت آفلاین آپدیت کنید که مطمئن باشید رام به درستی نصب میشه بعد اون موردش رو تست کنید تا مطمئن بشید ایراد نرم افزاری هست یا مشکل سخت افزاری وجود داره.اما اینکه بعد از آپدیت اینجوری شده(اگه قبلش نبوده) به احتمال زیاد مربوط میشه به آپدیت گوشیتون که احتمالا درست آپدیت نشده.:11:
WOLF PACK
14-04-2013, 12:32
سلام.
رام همون سیستم عامل گوشیتون هست.(کل سیستم گوشیتون رام رو تشکیل میده).اینکه گوشی خاموش میشه بخاطر آپدیت هست یا نه رو نمیتونم به قاطعیت بگم. که هست یا نیست.اما برای اینکه مطمئن بشید رام رو دانلود کنید و با ادین بصورت آفلاین آپدیت کنید که مطمئن باشید رام به درستی نصب میشه بعد اون موردش رو تست کنید تا مطمئن بشید ایراد نرم افزاری هست یا مشکل سخت افزاری وجود داره.اما اینکه بعد از آپدیت اینجوری شده(اگه قبلش نبوده) به احتمال زیاد مربوط میشه به آپدیت گوشیتون که احتمالا درست آپدیت نشده.:11:
والا قبلش هم یکی از اشناهای ما این گوشی مارو انداخت زمین ممکنه از اون باشه؟؟
حالا اگه میشه لینک این ابنبات ژله ای رو بده بی زحمت طریقه ریختنش رو هم اگه میشه لطفا بگو به ما چون راستیتش اولین بارمه که میخوام همچین کاریو انجام بدم...مشکلی نداره که اولین بارمونه؟کار تخصصی ای هستش؟
AryanLand
14-04-2013, 22:39
والا قبلش هم یکی از اشناهای ما این گوشی مارو انداخت زمین ممکنه از اون باشه؟؟
حالا اگه میشه لینک این ابنبات ژله ای رو بده بی زحمت طریقه ریختنش رو هم اگه میشه لطفا بگو به ما چون راستیتش اولین بارمه که میخوام همچین کاریو انجام بدم...مشکلی نداره که اولین بارمونه؟کار تخصصی ای هستش؟
سلام .
دوست عزیز این لینک مستقیم از آخرین رام رسمی ایران.
مشکلی هم نیست که خودتون بخواهید برای بار اول اینکار رو انجام بدید .شما فقط باید برنامه اودین و رام رو دانلود کنید و با ادین اینکار رو انجام بدید .فکر میکنم توی انجمن آموزشش باشه میگردم اگه بود لینک میدم اگر هم نبود بصورت خلاصه خدمتتون عرض میکنم در حدی که بتونید به راحتی اینکار رو انجام بدید.فعلا" رام رو دانلود کنید.:11:
WOLF PACK
14-04-2013, 23:18
سلام .
دوست عزیز این لینک مستقیم از آخرین رام رسمی ایران.
مشکلی هم نیست که خودتون بخواهید برای بار اول اینکار رو انجام بدید .شما فقط باید برنامه اودین و رام رو دانلود کنید و با ادین اینکار رو انجام بدید .فکر میکنم توی انجمن آموزشش باشه میگردم اگه بود لینک میدم اگر هم نبود بصورت خلاصه خدمتتون عرض میکنم در حدی که بتونید به راحتی اینکار رو انجام بدید.فعلا" رام رو دانلود کنید.:11:
ممنون اگه میشه لینک برنامه اودین رو هم بزار...خیلی ممنون.
AryanLand
14-04-2013, 23:18
سلام.
دوست عزیز برنامه اودین رو از پیوست پست دانلود کنید.برنامه USB Driver موبایل سامسونگ رو هم از لینک زیر دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ip
ابتدا درایور رو نصب کن بعد برنامه اودین رو از حالت زیپ خارج کن و اونو اجرا کن.سپس گوشی رو خاموش کن و بعد دکمه کم کردن صدا همراه با دکمه هوم (همون دکمه وسطی زیر صفحه نمایش) رو با هم بگیر و گوشی رو روشن کن.به محض روشن شدن گوشی دکمه پاور رو رها کن اما دو کلید دیگه رو نگه دار تا گوشی به یه صفحه بره به نام دانلوددینگ که یه علامت خطر زرد رنگ وسطش هست.با کلید زیادکردن صدا برو به صفحه بعدیکه وسطش بزرگ نوشته دانلودینگ حالا گوشی رو با کابل یو اس بی وصل کن به کامپیوتر یک خانه سمت چپ نرم افزار اودین باید زرد رنگ بشه.
اگه زرد شد فایل رام رو که از زیپ خارج کردی (2 تا فایل توش هست یکیش در حد کیلو بایته ویکیش هم حدود یک گیگ حالا گزینه PDA توی اودین رو بزن و فایل بزرگ رو انتخاب کن و استارت رو بزن صبر کن تا کار اودین تموم بشه و گزینه Pass رو بهت بده گوشی خودش ریست میشه و بالا میاد و کار تمومه.
نکته مهم :به تیکهایی که درون اودین خورده و یا جاهایی که تیک نخورده کاری نداشته باش و بزار بصورت دیفالت بمونه.:11:
ravani_13
17-04-2013, 12:24
سلام به دوستان گل
۲ تا سوال داشتم میخواستم با حوصله جوابم رو بدین . ممنون
۱. میدونم زیبایی و انتخاب رنگ سلیقه ای هست ولی به نظرتون زیبا ترین رنگ این گوشی برای یه پسر کدوم هست . مثلا من خاکستریش رو خیلی دوست دارم ولی از نزدیک ندیدم و یا میترسم زود دل ادم رو بزنه . اگه نظرتون رو بگید ممنون میشم .
۲. ایا اگه تا ۲ تومن هزینه کنم فکر میکنید گزینه ی دیگه ای باشه که واقعا بیشتر ارزش خرید داشته باشه و شما هم بهش فکر کرده باشین ؟ ( گوشی ، نه فبلت مثل نوت ۲ )
مثلا وان ایکس +
چون از کیفیت ساخت و اینترفیس اچ تی سی بیشتر خوشم میاد و دارم از ایفون ۴ به یک گوشی جدید سوویچ میکنم . لول
ممنون
phoenix69
17-04-2013, 15:00
سلام.
توی تنظیمات کیبوردتون دوباره میتونید تنظیمش کنید.:11:
دقیقا توی قسمت تنظیمات غیر قابل فعال کردن شده و نمیشه به نظرتون چی کار کنم؟؟؟
vahidsport
17-04-2013, 16:08
سلام من یه کابل MHL خریدم هر کاری میکمنم تصویر نمیده کابل این گوشی با کابل نوت فرق میکنه
دوست عزیز منم مثل خودتم به نظرم هم خاکستریش قشنگه هم سفیدش
اما سفید یه خورده تو چشم تره موقع تو دست بودن که من شخصا خوشم نمیاد اما هر کدومو که واقعا دلت میگه بگیر اگه میتونی صبر کنی یکی دو ماه به نظرم اس 4 رو بتونی با دو و خورده ای بخری که ارزش داره واقعا اما قیمت 1600 اس تری هم وسوسه کنندس با توجه به اینکه هیچی کم نداره
Sent from my GT-I9001
AryanLand
17-04-2013, 21:47
سلام به دوستان گل
۲ تا سوال داشتم میخواستم با حوصله جوابم رو بدین . ممنون
۱. میدونم زیبایی و انتخاب رنگ سلیقه ای هست ولی به نظرتون زیبا ترین رنگ این گوشی برای یه پسر کدوم هست . مثلا من خاکستریش رو خیلی دوست دارم ولی از نزدیک ندیدم و یا میترسم زود دل ادم رو بزنه . اگه نظرتون رو بگید ممنون میشم .
۲. ایا اگه تا ۲ تومن هزینه کنم فکر میکنید گزینه ی دیگه ای باشه که واقعا بیشتر ارزش خرید داشته باشه و شما هم بهش فکر کرده باشین ؟ ( گوشی ، نه فبلت مثل نوت ۲ )
مثلا وان ایکس +
چون از کیفیت ساخت و اینترفیس اچ تی سی بیشتر خوشم میاد و دارم از ایفون ۴ به یک گوشی جدید سوویچ میکنم . لول
ممنون
سلام.
در مورد رنگ رنگ تیتانیمش قشنگه البته همونطور که خودتون فرمودید این مسئله سلیقه ای هست .برای اینکه مطمئن تر باشید از لحاظ رنگ ، اگر تهران تشریف دارید میتونید برید پاساژ علاءدین و مراجعه کنید به فروشگاه سامتل و اونجا رنگها رو از نزدیک ببینید(نمونه رنگهاش برای تست هست) یا اینکه برید بازار موبایل و به فروشگاه مایکروتل مراجعه کنید و اونجا نمونه رنگهاش رو ببینید اونجا هم هست.(البته شاید زمانی که شما میرید اونجا همین گوشی تمام نمونه رنگهاش نباشه اما تمام رنگها روی گوشیهای مختلفش موجوده و به هر حال میتونید رنگ رو از نزدیک ببینید).
اما در مورد دوم سوالتون به نظر من خیر (البته اینم یه نظر کاملا" شخصیه).من از گوشیهای موجود ، آیفون 4 ، آیفون 5، اچ تی سی وان ایکس ،S2 و S3 رو دارم و به جرات میتونم بگن بهترین گزینه توی این گوشیها همین اس 3 هست .البته من با وان ایکس + کار نکردم و نمیتونم در موردش نظر بدم.(دوستانی که دارن گوشی رو لطفا" کمک کنن).اما یکی از بزرگترین مشکلات اچ تی سی که اکثر گوشیهاش مبتلا به این مشکل هستن مسائل و مشکلات بعد از آپدیته که شایع ترینش ضعیف شدن و یا از کار افتادن وایرلس هست.به هر حال من فکر میکنم بهترین انتخاب همون انتخاب خودتون و اس 3 هست.:11:
AryanLand
17-04-2013, 21:50
دقیقا توی قسمت تنظیمات غیر قابل فعال کردن شده و نمیشه به نظرتون چی کار کنم؟؟؟
سلام.
اگر مشکل حذف اطلاعات روی گوشی رو ندارید بهترین و سریع ترین راه وایپ کردن گوشی هست.:n02::11:
ravani_13
17-04-2013, 23:17
سلام.
در مورد رنگ رنگ تیتانیمش قشنگه البته همونطور که خودتون فرمودید این مسئله سلیقه ای هست .برای اینکه مطمئن تر باشید از لحاظ رنگ ، اگر تهران تشریف دارید میتونید برید پاساژ علاءدین و مراجعه کنید به فروشگاه سامتل و اونجا رنگها رو از نزدیک ببینید(نمونه رنگهاش برای تست هست) یا اینکه برید بازار موبایل و به فروشگاه مایکروتل مراجعه کنید و اونجا نمونه رنگهاش رو ببینید اونجا هم هست.(البته شاید زمانی که شما میرید اونجا همین گوشی تمام نمونه رنگهاش نباشه اما تمام رنگها روی گوشیهای مختلفش موجوده و به هر حال میتونید رنگ رو از نزدیک ببینید).
اما در مورد دوم سوالتون به نظر من خیر (البته اینم یه نظر کاملا" شخصیه).من از گوشیهای موجود ، آیفون 4 ، آیفون 5، اچ تی سی وان ایکس ،S2 و S3 رو دارم و به جرات میتونم بگن بهترین گزینه توی این گوشیها همین اس 3 هست .البته من با وان ایکس + کار نکردم و نمیتونم در موردش نظر بدم.(دوستانی که دارن گوشی رو لطفا" کمک کنن).اما یکی از بزرگترین مشکلات اچ تی سی که اکثر گوشیهاش مبتلا به این مشکل هستن مسائل و مشکلات بعد از آپدیته که شایع ترینش ضعیف شدن و یا از کار افتادن وایرلس هست.به هر حال من فکر میکنم بهترین انتخاب همون انتخاب خودتون و اس 3 هست.:11:
سلام
ممنون از وقت و حوصله ای که گذاشتی ، اره واقعا هرچی خوب فکر میکنم الان با قیمت ۱.۵۰۰ گزینه ی بسیار خوب و با ارزشی هست
در مورد رنگ ، خودتون کدوم رنگ رو دارین و نشده پشیمون شده باشی ، البته پشیمون که نه ، منظورم اینه مثلا رنگ دیگه بعد خرید بیشتر به دلت نشسته باشه
و در کل از نظرت ۲ رنگی که زیباتر میبینی برای این گوشی کدوم هست ، من به شخصه خاکستری و بعدش سفید
ممنون
AryanLand
18-04-2013, 00:07
سلام.
خواهش میکنم دوست عزیز.
من نمیدونم شما به کدوم رنگش میگی خاکستری.اما من تیتانیومش رو دارم و میپسندم بعدش هم آبی.(فکر میکنم تیتانیوم همون رنگی باشه که شما میفرمائید خاکستری).:11:
به نظرم مشکی و قهوه ایش قشنگن
قرمز هم همینطور
Hidden-Hunter
18-04-2013, 07:25
من قرار بود سفید بخرم ولی چون رنگ سفید زیاد تو چشم هست و اگر لکه چرکی روش بشینه و مشکل هست برای پاک کردن و همیشه باید مواظب باشی تا دستت تمیز باشه ، باعث شد برم مشکی بخرم که مشکی ان براق و زیبا هست و از اینکه نظرم در مورد رنگ عوض شده ، ناراحت نیستم :n02:
vahidsport
18-04-2013, 10:56
سلام من یه کابل MHL خریدم هر کاری میکمنم تصویر نمیده کابل این گوشی با کابل نوت فرق میکنه
کسی نبود.....
کابل ش فرق میکنه چون تو قسمت AllShare Cast هم چیزی رو پیدا نمیکنه
Mohammad Yek110
19-04-2013, 11:44
اگه مدل قرمز رنگش مثل آبی راه راه بود خیلی عالی میشد
دسته دومه ترو تمیزش با توجه به قیمت روز چند بخرم با صرفه هست؟
Mohammad Yek110
19-04-2013, 15:36
سلام
این گوشی فقط ویتنامی و چینی داره؟
دسته دومه ترو تمیزش با توجه به قیمت روز چند بخرم با صرفه هست؟
1250-1300
سلام
خیلی از کشور ها بودن هنگام تولید،تو بازار ما فقط این دو تا دیده شده
1250-1300
خوب چه کاریه آدم بخواد 1250 بده 250 بذاره روش نو بگیره بهتر نیست؟
1450 نوئش هست. اگر از دست میگیرید 1تومن بگیرید
ولی توی پرشین تولز یا مغازه دار اینجوری نیست
farzin_silver
19-04-2013, 17:30
خوب چه کاریه آدم بخواد 1250 بده 250 بذاره روش نو بگیره بهتر نیست؟
اگر گوشی مشابه اک باشه و از شخص مطمعن بگیری میصرفه.در غیر این صورت 1450 نوش رو بخری خیلی بهتره.
1450 نوئش هست. اگر از دست میگیرید 1تومن بگیرید<br />
ولی توی پرشین تولز یا مغازه دار اینجوری نیست
نظر خودمم یه تومن بود گفتم اس پلاسو بدم 700 سیصد بذارم روش اس 3 بگیرم ارزش داره به نظر شما؟
البته موقتی تا یکی دو ماه دیگه که اس 4 ارزون بشه که اگه بشه:(
اس3 هنوزم گوشی عالی هست
همچنین اندروید 5براش تایید شده
چند ماه دیگه که ثابت شد برید سراغ اس 4
اس3 هنوزم گوشی عالی هست
همچنین اندروید 5براش تایید شده
چند ماه دیگه که ثابت شد برید سراغ اس 4
ممنون از وقت و توجهتون آره اگه بشه همین کارومیکنم فکر نکنم دیگه قیمت دسته دومش از یه تومن پایینتر بیاد که خیلی ضرر کنم
این گوشی عوض کردن پدر مارو درآورده
Mohammad Yek110
19-04-2013, 18:56
1250-1300
جفتشون By Samsung هستن؟کدومشون بهتره؟
AryanLand
19-04-2013, 21:12
سلام.
به نظر بنده هیچتفاوتی نمیکنه.چونهمه با نظارت سامسونگ ساخته میشن و از تستهای استاندارد سامسونگ باید گذر داشته باشن.و فکر نمیکنم شرکتی مثل سامسونگ یا هر شرکت بزرگ دیگه ای مثل سونی یا اپل و....بزارن کیفیت ساخت توی کشورهای متفاوت باهم فرق داشته باشن وگرنه قیمتهاشون هم متفاوت بود.:11:
Hidden-Hunter
19-04-2013, 21:36
ممد جون ، شیرینی فراموش نشه هااااااااااااا:n19::n02:
سلام
سلام
نه خیر مال بنده کره هستش که به سفارش اسپانیا تولید شده.:n26:
Mohammad Yek110
20-04-2013, 13:39
مرسی از دوستان ، یکی از دوستام امروز میگفت نسخه اروپایی بگیرین ، پیدا میشه اینجا ؟؟
آخه ما هرچی نسخه خاورمیانه گرفتیم ( تلویزیون یکیش ) کلی از قابلیت های نسخه اروپا رو نداشته
1450 نوئش هست
با گارانتی مایکروتل چنده؟
شما طبیعتا میخواید رام عوض کنید یا روت کنید که کلا گارانتی رو میپرونه
قابلیت هم هر چی باشه ، قابل پورت کردنه. به خاطر اوپن سورس بودن اندروید
Mohammad Yek110
20-04-2013, 14:55
شما طبیعتا میخواید رام عوض کنید یا روت کنید که کلا گارانتی رو میپرونه
قابلیت هم هر چی باشه ، قابل پورت کردنه. به خاطر اوپن سورس بودن اندروید
حتی عوض کردن رام هم گارانتی رو میپرونه؟
اگه با گارانتی بگیرم باید برای موندن گارانتیش با ICS سر کنم در حالی که 4.2 اومده ؟ :18:
رسمی که مشکلی نداره .ولی کلا عوض کردن رام به غیر رسمی میپرونه
مثل روت
به نظرم گارانتی دزدی قانونی تو ایرانه
Mohammad Yek110
20-04-2013, 15:06
مثل روت
به نظرم گارانتی دزدی قانونی تو ایرانه
چطوری ریفر بودن یا نبودنش رو تشخیص بدیم؟
AryanLand
20-04-2013, 16:14
حتی عوض کردن رام هم گارانتی رو میپرونه؟
اگه با گارانتی بگیرم باید برای موندن گارانتیش با ICS سر کنم در حالی که 4.2 اومده ؟ :18:
سلام.
شما همونطور که دوستمون فرمودن با آپدیت توسط رام رسمی گارانتیتون از بین نمیره منتها اگر گارانتیتون گارانتی اصلی باشه.اگر بفرمائید گارانتیتون چیه بهتر میشه راهنمایی کرد.:11:
Mohammad Yek110
20-04-2013, 16:26
فعلا میخوام بخرم :دی
فکر کنم مایکروتل اصلی باشه
درسته؟
AryanLand
20-04-2013, 16:57
فعلا میخوام بخرم :دی
فکر کنم مایکروتل اصلی باشه
درسته؟
سلام.
بله پارس مایکروتل ، سام تل ، و همراه سرویس خاورمیانه گارانتی های اصلی هستن به ترتیب هم قیمتهاشون از بالا به پائینه(مایکروتل بالاترین قیمت و....) سام تل در صورت ایراد داشتن گوشی (که به ندرت پیش میاد) یک هفته تعویض داره.ضمنا" رام اروپایی هم چندان فرقی با ایران نداره ضمن اینکه من دو سه روزه رام اروپایی ریختم روگوشی مصرف باطریم به شدت افزایش پیدا کرده و باید برش گردونم به رام ایران.:n02::11:
Hidden-Hunter
20-04-2013, 17:26
پس رام رسمی بریزم مشکل نداره. چون من رام رسمی انگلیس رو ریختم و ازش هم راضیم.
shahabprince
20-04-2013, 18:06
گارانتی چیه دیگه
من با گارانتی مایکروتل خریدم روز بعدش روت کردم گوشی رو به همین راحتی و به همین خوشمزگی
مثل روت
به نظرم گارانتی ، دزدی قانونی تو ایرانه
گارانتی چیه دیگه
من با گارانتی مایکروتل خریدم روز بعدش روت کردم گوشی رو به همین راحتی و به همین خوشمزگی
همین حرف دوستمون لپ کلامه : گارانتی رسمی یعنی دزدی قانونی ( اصلا وقتی خود سامسونگ هیچ کدوم اینا رو قبول نداره موندم این رسمی رو از کجا میارن ؟ )
من خودم از همون اول بدون گارانتی خریدمش.
vahidsport
20-04-2013, 21:40
اگه میشه اموزش روت کردن رو هم بزارید
AryanLand
20-04-2013, 23:45
همین حرف دوستمون لپ کلامه : گارانتی رسمی یعنی دزدی قانونی ( اصلا وقتی خود سامسونگ هیچ کدوم اینا رو قبول نداره موندم این رسمی رو از کجا میارن ؟ )
من خودم از همون اول بدون گارانتی خریدمش.
سلام.
دوست عزیز سه شرکت فوق رو که عرض کردم خدمتتون به عنوان نماینده رسمی سامسونگ در ایران از طرف سامسونگ مورد تائید هستند ضمن اینکه گارانتیهاشون هم در سرتاسر دنیا توسط نمایندگیهای سامسونگ مورد قبول هست.شما حتی برای نصب رامهای آپدیت هم اگر با داشتن گارانتی به این شرکتها مراجعه کنی بدون دریافت هزینه برات آپدیت میکنن.گارانتی سام تل یک هفته هم تعویض داره.:11:
AryanLand
20-04-2013, 23:49
پس رام رسمی بریزم مشکل نداره. چون من رام رسمی انگلیس رو ریختم و ازش هم راضیم.
گارانتی چیه دیگه
سلام.
شما رام رسمی بریزی ،رام غیر رسمی بریزی ،روت کنی و....اگر موقع مراجعه به گارانتی بدونی باید چکار کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.کافیه رام رسمی رو دوباره نصب کنی(روت خود بخود از بین میره) و در آخر هم کانتر گوشی رو صفر کنی .(البته اگر گوشی روشن نشه یا مثلا" توی دانلودینگ نره اونموقع کار به مشکل میخوره):n06:
:n09:به همین سادگی.:n02::11:
AryanLand
20-04-2013, 23:54
اگه میشه اموزش روت کردن رو هم بزارید
سلام.
برای روت بین رامهای ICS و JB تفاوت هست بفرمایید رامتون از کدوم دسته هست تا دوستان راهنمایی بفرمایند.:11:
vahid1414
21-04-2013, 22:34
با سلام خدمت دوستان اگر کسی از دوستان کد مخفی برای اطلاع از میزان کارکرد یعنی همون مکالمه گوشی را می دونی بذاره ممنون میشم
AryanLand
22-04-2013, 00:19
با سلام خدمت دوستان اگر کسی از دوستان کد مخفی برای اطلاع از میزان کارکرد یعنی همون مکالمه گوشی را می دونی بذاره ممنون میشم
سلام.
برای اینکه مدت زمان کارکرد گوشی رو بدونید میتونید برید توی قسمت ستینگ و به ترتیب زیر برید جلو:(اما مدت مکالمه رو نمیدونم)
Setting=>About device=>Status=>Up Time
توی قسمت آپتایم مدت کارکرد گوشی مشخصه.:11:
vahid1414
22-04-2013, 13:40
با تشکر این up time از اون وقتیه که گوشی رو روشن میکنی و وقتی دوباره خاموش شه اون ساعت صفر میشه من ساعت کارکرد رو از زمان ساخت کارخانه میخواستم مثل نوکیا که همچین کدی رو داره
سلام.
برای اینکه مدت زمان کارکرد گوشی رو بدونید میتونید برید توی قسمت ستینگ و به ترتیب زیر برید جلو:(اما مدت مکالمه رو نمیدونم)
Setting=>About device=>Status=>Up Time
توی قسمت آپتایم مدت کارکرد گوشی مشخصه.:11:
Mohammad Yek110
22-04-2013, 15:01
سلام ، ممنون میشم یکی نمایندگی مایکروتل رو توی تهران شمارشو برام پ.خ کنه ، و چندتا از موبایل فروشی های پاساژ علاالدین که قیمت فروششون خوبه ... با اطلاعات تلفنی و 0212323 نتیجه ای نگرفتم !
یه شماره از خیابون جمهوری بود 16 گیگ سفید با گارانتی مایکروتل رو میداد 1630!
mahdy2504
22-04-2013, 17:30
سلام ..می خواستم بپرسم این کد *#*#8255#*#* رو توی galaxy s3 mini می زنم اما میره واسه شماره گیری ...
برای گرفتن اطلاعات GTalk Service Monito رو بگیرم اما متاسفانه نشون نمی ده ..چطور باید این کد رو زد.. من توی قسمت شماره گیری میزنم اما به شماره گیری میکنه و اطلاعات رو نشون نمیده ..
سوال بعدی من در مورد 2 تا عکس زیر هستش
می خواستم بپرسم کسی می دونه توی عکس های بالا که مربوط به galaxy s3 mini قسمت تظیمات gprs هست کدوم گزینه ها با عبارات زیر که در کامپیوتر هست مطابقت داره
ip server
subnet mask
defaul getway
Dns 1
Dns 2
این گزینه ها کدوم هستش و پروتکل iIpv4 رو چطور میشه توی عکس فعال کرد و توی نوع Apn چی باید نوشت کسی می تونه یک توضیحاتی در این گزینه ها بده ممنون میشم چون نیاز هست می خوام یک کانکشن بسازم که با لپ تاپ ست کنم ممنون
AryanLand
22-04-2013, 21:49
با تشکر این up time از اون وقتیه که گوشی رو روشن میکنی و وقتی دوباره خاموش شه اون ساعت صفر میشه من ساعت کارکرد رو از زمان ساخت کارخانه میخواستم مثل نوکیا که همچین کدی رو داره
سلام.
بله کاملا" حق با شماست بنده تست نکرده بودم.به دانسته های من هم افزوده شد سپاسگزارم .:11:
دوستان امروز اين ايميل به جيميل من از طرف sumsung apps فرستاده شده:
اطلاعیه عمومی
کاربر محترم
بدینوسیله به آگاهی می رساند که از تاریخ {22 می، 2013} خدمات برنامه های کاربردی سامسونگ به جهت برخی موانع حقوقی موقتاً متوقف خواهد شد.
پیشنهاد می گردد تا پیش از تاریخ مذکور برنامه های کاربردی گوشی سامسونگ خود را بروزرسانی نمایید، در غیر اینصورت پس از آن تاریخ، بروزرسانی برنامه ها امکان پذیر نخواهد بود.
این اطلاعیه، به موجب ماده 2 -10 شرایط استفاده از برنامه های کاربردی سامسونگ برای خریداران و ماده 2-23 شرایط و ضوابط خدمات سامسونگ، یک اخطاریه قبلی در خصوص توقف خدمات برنامه های کاربردی تلقی می گردد.
پوزش ما را از بابت وضع پیش آمده بپذیرید.
خوب اين يعني چي الان؟ كسي اطلاع داره واسه چيه؟
یعنی استورش تحریممون کرده. تا 1 خرداد هرچی میخواید از سامی اپز بخرید یا دانلود کنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
26-04-2013, 00:20
یعنی استورش تحریممون کرده. تا 1 خرداد هرچی میخواید از سامی اپز بخرید یا دانلود کنیدسلام . اگه خدماتشون پولی هست , بعید نیست فقط یک کلک باشه تا فروششون رو ببرند بالا بعدش هم میگن مشکل فعلاً حل شد .
AryanLand
26-04-2013, 01:25
سلام . اگه خدماتشون پولی هست , بعید نیست فقط یک کلک باشه تا فروششون رو ببرند بالا بعدش هم میگن مشکل فعلاً حل شد .
سلام.
خدمات پولیشون که از ایران قابل دسترسی نیست (با شرایط عادی).پس این احتمال ضعیفه.
اما من سه تا اکانت سامسونگ دارم واسه هیچکدومش هنوز ایمیلی نیومده.:11:
Mohammad Yek110
26-04-2013, 07:51
اگه تحریم بشیم حتی رام هم نمیاد؟یا فقط اپ؟
اطلاعیه عمومی
کاربر محترم
بدینوسیله به آگاهی می رساند که از تاریخ {22 می، 2013} خدمات برنامه های کاربردی سامسونگ به جهت برخی موانع حقوقی موقتاً متوقف خواهد شد.
پیشنهاد می گردد تا پیش از تاریخ مذکور برنامه های کاربردی گوشی سامسونگ خود را بروزرسانی نمایید، در غیر اینصورت پس از آن تاریخ، بروزرسانی برنامه ها امکان پذیر نخواهد بود.
این اطلاعیه، به موجب ماده 2 -10 شرایط استفاده از برنامه های کاربردی سامسونگ برای خریداران و ماده 2-23 شرایط و ضوابط خدمات سامسونگ، یک اخطاریه قبلی در خصوص توقف خدمات برنامه های کاربردی تلقی می گردد.
پوزش ما را از بابت وضع پیش آمده بپذیرید.
خوب اين يعني چي الان؟ كسي اطلاع داره واسه چيه؟
این ایمیل برا من هم اومده . ولی به هر حال من که از سامسونگ زیاد برنامه نمی گرفتم . تا خود گوگل پلی هست و سایتایی مثل بازار هستند کارمون زیاد لنگ نمیمونه . رام هم اگه ندند که خب رام فعلی من هم مخصوص خاورمیانه نیستش که ! باز هم مشکلی نیست . خوبی اندروید اینه که متن بازه و فراوون برنامه میشه براش پیدا کرد
yoosef_st
26-04-2013, 10:57
دوستان ربطی به رام نداره
رام همچنان خواهد اومد و البته از نسخه 4 به بعد اندروید،
من که ندیدم اینکه رام واسه یه کشوری باشه یا نباشه امیتی داشته باشه
چون زبان فارسی توی اندروید به طور پیشفرض هست دیگه
امام اینکه یهو چی میشه که این مارکت به روی ایرانیها بسته میشه جای سوال داره...
سلام . اگه خدماتشون پولی هست , بعید نیست فقط یک کلک باشه تا فروششون رو ببرند بالا بعدش هم میگن مشکل فعلاً حل شد .
سامسونگ گغته دنبال دور زدن موانع حقوقیه.خدمات کاملا رایگانه . ولی سامی اپز تنها فروشگاه در دنیا بود که از بی ارزش ترین پول دنیا پشتیبانی میکرد و شتاب داشت
بعد از اپل و گوگل پلي چشممون به سامسونگ روشن! جدا خجالت نميكشه با اين همه مشتري در ايران يك همچين كاري رو ميكنه؟ يك كم عقل هم خوب چيزيه آخه! اين همه پول ميدي گوشي روز دنيا رو ميخري تا از آخر از خدمات اينترنتيش قطع بشه برات؟ من هميشه بين اپل و سامسونگ طرفداري سامسونگ رو ميكردم چون آسياييه و ايران رو تحريم نكرده حالا چي دارم بگم پس؟ فقط ميتونم بگم دست گلشون درد نكنه. خدا خيرشون بده!
Mohammad Yek110
26-04-2013, 18:46
دوست من که میگه گوگل پلی برا ایران باز شد !! خب اینطوری باشه مشکلی برای اپ ها نیست که!! ( اصن درست میگه ؟ )
دوست من که میگه گوگل پلی برا ایران باز شد !! خب اینطوری باشه مشکلی برای اپ ها نیست که!! ( اصن درست میگه ؟ )
نه بابا . هنوز تحریم هستیم . بدشانسی من تازه دو روزه فهمیده که ایرونی هستم دیگه نمیذاره برنامه بگیرم ( قبلا با pro--xydroid سرش کلاه میذاشتم ! )
بعد از اپل و گوگل پلي چشممون به سامسونگ روشن! جدا خجالت نميكشه با اين همه مشتري در ايران يك همچين كاري رو ميكنه؟ يك كم عقل هم خوب چيزيه آخه! اين همه پول ميدي گوشي روز دنيا رو ميخري تا از آخر از خدمات اينترنتيش قطع بشه برات؟ من هميشه بين اپل و سامسونگ طرفداري سامسونگ رو ميكردم چون آسياييه و ايران رو تحريم نكرده حالا چي دارم بگم پس؟ فقط ميتونم بگم دست گلشون درد نكنه. خدا خيرشون بده!
عزیز بحث عشق کردن سامسونگ نیست که! کره کشور توسعه یافتس و باید به تحریم های بین المللی عمل کنه.مثل اینه که کسی با وین کرک شده تو کره جریمش کنن بگه اینجا که امریکا نیس. کلا قانون بین المللی ایجاب کرده.سامی حالا گفته حتما به دنبال جایگزینیم
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-04-2013, 08:12
سلام .
بُرد wifi این گوشی چقدره؟
بیشترین فاصله ای که ازش به وای فای وصل شدین چند متر بوده ؟
مصرف باتری زیاد نمیشه در این حالت ؟
سلام دوستان
دیشب گوشی ام از دستم افتاد و دقیقن از پشت به زمین خورد. الان دوربینش رو که میزنم تصاویر رو محو نشون میده و وقتی زوم میکنه نمیتونه تصویر واضح رو نشون بده. چه کنم؟؟؟ :(((
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-04-2013, 08:28
سلام .
آیا در این گوشی نشانگر قدرت امواج wifi وجود داره ؟
آیا میشه اون رو به نوار بالای صفحه اضافه کرد ؟
Hidden-Hunter
27-04-2013, 09:00
خودشون رو مسخره کردن:n09:
Hidden-Hunter
27-04-2013, 09:06
فوقش با سایفون میریم برای استفاده از سامسونگ اپز:n02:
Hidden-Hunter
27-04-2013, 09:07
نه بابا . هنوز تحریم هستیم . بدشانسی من تازه دو روزه فهمیده که ایرونی هستم دیگه نمیذاره برنامه بگیرم ( قبلا با pro--xydroid سرش کلاه میذاشتم ! )
سلام مصطفی
این گوگل پلی برنامه چیزی داره روی گوشی نصب بکنیم یا نه؟
برنامه دیفالته به نام پلی استور.با سایفون برید
سلام .
فاصله ای که من تونستم وصل بشم 10 متر بوده ، یعنی همسایه 2 طبقه پایین تر توی آپارتمان رو تونستم وصل بشم ( دورتر هم نشون میده ولی چون پسوردش رو ندارم نمیتونم وصل بشم:n02: . البت که باطری خور هم هست
سلام .
نشانگر قدرت که نداره ولی بعضی برنامه های utility میتونن میزان قدرت wifi و باطری و آنتن و حتی میزان حساسیت حسگرای گوشی رو نشون بدن ( نمیدونم ویدجتشون هم نشون میده یا نه )
نشانگر قدرت مگه منظورتون خط های وایفای نیس!؟
virus2009
27-04-2013, 22:02
سلام
دوستان شما با مقدار رم این گوشی مشکل ندارید ... ؟؟
من هی با خودم فکر میکنم که رم یک گیگ واسه این گوشی کمه...
کسی هست که این کمبود رم رو حس کنه .. ؟؟؟
یک نسخه I9305 هم داره که با رم دو گیگ عرضه میشه
AryanLand
28-04-2013, 00:49
سلام .
سلام.
برد وای فای که بیشتر به قدرت فرستنده مربوط میشه (مودم یا هر وسیله فرستنده دیگه) تا به وای فای گوشی که گیرنده هست.مثلا" شما اگر توی خیابان ولی عصر تهران باشید بالای میدان ونک تا حوالی پارک ملت یا شاید هم بالاتر (تا پارک رو خودم دیدم بالاترش رو تست نکردم) وای فای گوشیتون سیگنالی رو پیدا میکنه به نام "ستاد هروی " خوب حالا من باید بیام بگم برد وای فای گوشی من 2 کیلومتره؟!!!!(چه بسا بیشتر) خیر قدرت فرستنده زیاده (فکر میکنم مال ستاد فرماندهی انتظامی باشه).پس شما اینجوری دنبال برد وای فای نباش چون زمانی که وای فای به عنوان گیرنده هست بردی نداره بلکه برد مال فرستنده هست.شما فرستنده ت اگه قوی باشه تا هر جا سیگنال بفرسته گوشیت میگیره.چه 100 متر چه هزار متر و.....
سلام .
در مورد نشانگر اگر منظورتون بصورت اعداد نشانگر هست توی رام رسمی نداره (این رامهایی که من تست کردم) اما اکثر رامهای کاستوم دارن و میتونید تنظیم کنید که به شما مختصات بده.:11:
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-04-2013, 07:00
سلام.
برد وای فای که بیشتر به قدرت فرستنده مربوط میشه (مودم یا هر وسیله فرستنده دیگه) تا به وای فای گوشی که گیرنده هست.مثلا" شما اگر توی خیابان ولی عصر تهران باشید بالای میدان ونک تا حوالی پارک ملت یا شاید هم بالاتر (تا پارک رو خودم دیدم بالاترش رو تست نکردم) وای فای گوشیتون سیگنالی رو پیدا میکنه به نام "ستاد هروی " خوب حالا من باید بیام بگم برد وای فای گوشی من 2 کیلومتره؟!!!!(چه بسا بیشتر) خیر قدرت فرستنده زیاده (فکر میکنم مال ستاد فرماندهی انتظامی باشه).پس شما اینجوری دنبال برد وای فای نباش چون زمانی که وای فای به عنوان گیرنده هست بردی نداره بلکه برد مال فرستنده هست.شما فرستنده ت اگه قوی باشه تا هر جا سیگنال بفرسته گوشیت میگیره.چه 100 متر چه هزار متر و.....ی
سلام ,
ممنون از پاسختون
اما ارتباط گوشی با روتر یک ارتباط دوطرفه هست
یعنی هر دو برای هم امواج میفرستند .
اگر روتر تا دو کیلومتری امواج بفرسته اما گوشی تا 200 متر بیشتر نفرسته , پس نمیشه بیشتر از 200 متر کار کرد با اون روتر چون باید ارتباط دوطرفه برقرار بشه
اگر ارتباط یک طرفه بود مثل پیجر , تا وقتی که در برد آنتن فرستنده باشیم تماس برقرار میشه چون پیجر فقط گیرنده هست نه فرستنده .
یه مطلب مهم دیگه :
بنده با HD2 تست کردم این رو
فقط اسم روترهائی که امواج وای فای گوشی بهش میرسه نشان داده میشه .
یعنی اگر در فاصله ی دو کیلومتری یک روتر باشه که موجش میرسه به گوشی اما موج گوشی بهش نمیرسه , توی لیست نشان داده نمیشه .
سلام خدمت همه دوستان یک سوالی داشتم اینکه سامسونگ تایید کرده که اپدیت اندروید 4.2.2 و 5 برای گلکسی اس 3 میاد رم این گوشی که 1 هستش براش مشکلی بوجود نمیاره :n13:
AryanLand
28-04-2013, 18:47
سلام خدمت همه دوستان یک سوالی داشتم اینکه سامسونگ تایید کرده که اپدیت اندروید 4.2.2 و 5 برای گلکسی اس 3 میاد رم این گوشی که 1 هستش براش مشکلی بوجود نمیاره :n13:
سلام.
قاعدتا" دولوپرهای سامسونگ هم اینو میدونن که رم اس 3 اگیگ هست پس حتما" این آپدیتها رو با توجه به مقدار رم گوشی طراحی میکنن :n02::11:
infernal_a
29-04-2013, 09:16
سلام.
زمانی که گوشیمو با برنامه Kies به Pc وصل میکنم از گزینه بالاش میگه Update Firmware کن . ( الان کوشیم 4.0.0 هست ).
سوالی که دارم اینه که آپگرید کنم به 4.1 یا نه ؟ و اگه اینکارو بکنم برنامه هام پاک نمیشه یا کانتکتهام ؟
اصلا فرقی بینشون هست که آپگرید کنم یا نه ؟
ممنون
فرق که خیلیییی داره. سرعت. مصرف و..
با کیز آپدیت میکنی چیزی رو پاک نمیکنه ولی یک بک آپ کوچولو بگیر
infernal_a
29-04-2013, 13:37
فرق که خیلیییی داره. سرعت. مصرف و..
با کیز آپدیت میکنی چیزی رو پاک نمیکنه ولی یک بک آپ کوچولو بگیر
ممنون دوست عزیز.
اینکه میگن آپگرید کنی دستگاه باگ پیدا میکنه مثل اوون دوستانی که میگفتن آپگرید کردن و صدای گوشی یکدفعه خیلی خیلی زیاد میشه و ...
در این مورد چی ؟
وقتی یه رنگی رو هیچ گارانتی ای نداشته باشه چقدر طول میکشه تا بیاد ؟ من یه اس 3 مشکی هدیه گرفتم ولی سفیدش رو میخوام ، چندروزه هیچ کدوم از گارانتی اصلیا ندارن سفیدش رو :n03:
Mohammad Yek110
29-04-2013, 15:23
سلام
من خیلی از شکستن ال سی دی این گوشی میترسم !!!
چجوری میشکنه ( با چه حد ضربه ای؟ )
اگه مثلا فلیپ کاور روش باشه که از ال سی دی محافظت کنه مشکلی پیش نمیاد ( اگه بیفته ) ؟
AryanLand
29-04-2013, 16:18
ممنون دوست عزیز.
اینکه میگن آپگرید کنی دستگاه باگ پیدا میکنه مثل اوون دوستانی که میگفتن آپگرید کردن و صدای گوشی یکدفعه خیلی خیلی زیاد میشه و ...
در این مورد چی ؟
سلام.
دوست عزیز این گوشی آپدیتش باگ نداره.توی سامسونگها تا جایی که من دیدم فقط I9100 G آپدیتش باگ داره و البته آپدیت آزمایشی N7000 که اونم با اومدن آپدیت نهاییش (آپدیت رسمی اصلی) باگهاش برطرف شد.با خیال راحت آپدیت کنید منتها بهتره که رام رو دانلود کنید و با اودین بصورت آفلاین آپدیت کنید که اگه اینترنتتون قطع شد به مشکلی نخورید و همینطور سریعتر انجام بشه.:11:
AryanLand
29-04-2013, 16:21
سلام
من خیلی از شکستن ال سی دی این گوشی میترسم !!!
چجوری میشکنه ( با چه حد ضربه ای؟ )
اگه مثلا فلیپ کاور روش باشه که از ال سی دی محافظت کنه مشکلی پیش نمیاد ( اگه بیفته ) ؟
سلام.
یعنی چی؟!!!
در حد نرمال مقاومه ولی خوب ضربه ها همیشه به نوع برخورد ربط دارن (نوع وارد شدن نیرو و این در همه موارد صدق میکنه نه در رابطه با گوشی و....) .:11:
Mohammad Yek110
29-04-2013, 17:07
سلام.
یعنی چی؟!!!
در حد نرمال مقاومه ولی خوب ضربه ها همیشه به نوع برخورد ربط دارن (نوع وارد شدن نیرو و این در همه موارد صدق میکنه نه در رابطه با گوشی و....) .:11:
مرسی
آخه آمار شکستگی صفحه خیلی زیاد بوده حتی توی همین تاپیک یکی از کاربرا گفته بود روی بغل افتاد زمین ( از ارتفاع کم ) و صفحش شکست!توی پی تی هم خیلی دیدم اس3 صفحه شکسته (:دی) میفروختن
درود
چجور میتونم در حالیکه گوشی داره زنگ میخوره ( یعنی به من زنگ زده شده ) بدون اینکه تماس رو رد کنم به برنامه های گوشی دسترسی داشته باشم ؟ از جمله صندوق پیام ها ؟ :n13:
برنامه ultimate call screen HD 9.4.1 هم دارم ولی گزینه ای نداره :n03:
AryanLand
29-04-2013, 17:38
مرسی
آخه آمار شکستگی صفحه خیلی زیاد بوده حتی توی همین تاپیک یکی از کاربرا گفته بود روی بغل افتاد زمین ( از ارتفاع کم ) و صفحش شکست!توی پی تی هم خیلی دیدم اس3 صفحه شکسته (:دی) میفروختن
سلام.
دوست عزیز آمار شکستگی صفحه زیاد بوده؟!!!:n13:
والا منکه یه همچین چیزی رو اولین باره از شما دارم میشنوم.اینکه فرمودید دوستان گفتن از ارتفاع کم و به بغل خورده زمین صفحش شکسته دقیقا" بر میگرده به همون موضوعی که عرض کردم که بستگی داره به نوع وارد شدن نیرو. والا گوشی من تا حالا یه چد باری خورده زمین ولی خدارو شکر طوریش نشده.اما اینموردی که شما میفرمائید برای هر گوشی ممکنه اتفاق بیفته هر چی احتیاط کنی گوشیتون سالم تر میمونه.باید مواظب باشید.:11:
AryanLand
29-04-2013, 17:45
درود
چجور میتونم در حالیکه گوشی داره زنگ میخوره ( یعنی به من زنگ زده شده ) بدون اینکه تماس رو رد کنم به برنامه های گوشی دسترسی داشته باشم ؟ از جمله صندوق پیام ها ؟ :n13:
برنامه ultimate call screen HD 9.4.1 هم دارم ولی گزینه ای نداره :n03:
سلام.
شما برنامه Swapps رو نصب کنید این قابلیت رو به شما خواهد داد.:11:
Mohammad Yek110
29-04-2013, 17:59
سلام.
دوست عزیز آمار شکستگی صفحه زیاد بوده؟!!!:n13:
والا منکه یه همچین چیزی رو اولین باره از شما دارم میشنوم.اینکه فرمودید دوستان گفتن از ارتفاع کم و به بغل خورده زمین صفحش شکسته دقیقا" بر میگرده به همون موضوعی که عرض کردم که بستگی داره به نوع وارد شدن نیرو. والا گوشی من تا حالا یه چد باری خورده زمین ولی خدارو شکر طوریش نشده.اما اینموردی که شما میفرمائید برای هر گوشی ممکنه اتفاق بیفته هر چی احتیاط کنی گوشیتون سالم تر میمونه.باید مواظب باشید.:11:
ایکاش نوت2 انقد اختلاف قیمتش زیاد نبود با این ، فکر کنم اگه اس3 خریدم یه نوکیا 1280 هم باید برا بیرون بخرم :27::دی
ممنون دوست عزیز :40:
AryanLand
29-04-2013, 18:03
ایکاش نوت2 انقد اختلاف قیمتش زیاد نبود با این ، فکر کنم اگه اس3 خریدم یه نوکیا 1280 هم باید برا بیرون بخرم :27::دی
سلام.
خواهش میکنم دوست عزیز.
اما شما که از شکستن این میترسی چطور میخوای با نوت 2 کنار بیای؟!!! اون بخاطر بزرگیش همینجوری که نگاهش میکنی میگی الانه که بشکنه.:n02::11:
Hidden-Hunter
29-04-2013, 20:09
:n08::n08::n08:
الحق که نخری سنگین تره ، من نمی دونم میگن چیزی شکست خب شکسته اول بیایید ببینید چرا شکسته و بعد حکم به بد بودن چیزی صادر بکنیم ، درسته از نظر بدنه کیفیت متوسطی داره ولی میشه بایک کیف مخصوص موبایل این مشکل رو تا حد زیادی برطرف کرد ، ولی چون ال سی دی این گوشی گران هست موقع تعویض زیاد سره زبان ها است وگرنه یکی از دوستان که گوشی N72 داشت ( این که از سنگ هم سفت تره ) :n02: گوشی ایشون زمین خورد و صفحه ای سی دی ترک برداشت.هرچیزی مواظبت میخواهد ولی خب ندانسته شاید بخوره زمین ولی اگر کیف داشته باشه مشکلی پیش نمیاد.
من موقعی که شنیدم اس 3 خاموش میشه و روشن دیگه نمی شه همه جا سوال کردم و فهمیدم اگر رام 4.1.2 بریزم این باگ برطرف میشه همین مشکل خاموش شدن هم برای سونی z اتفاق افتاده. بخر و نجات بده داش ممد:n16:
از تعدادی از کاربران گوشی سونی Xperia Z ، مشکل خاموش شدن ناگهانی این دستگاه نیز ، گزارش شده است.
ظاهرا این پرچمدار سونی بدون هیچ دلیلی نیز یکدفعه خاموش می شود و تلاش دوباره روشن کردن این گوشی بی فایده است.
به هر حال دلیل خاصی برای چنین اتقانی مشخص نشده است ، زیراکه برخی کاربران پایین بودن باطری را دلیل این مساله می دانند و برخی ها هم با اینکه با این شارز باطریشان بالا بود دچار چنین مشکلی با Xperia Z خود شدند.
ضمنا سونی هم این مشکل را پذیرفته و وعده داده است که این باگ Xperia Z را برطرف کند و طی بروز رسانی نرم افزاری تحویل کاربران داده خواهد شد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اس 3 گارانتی اینتل هم داریم ؟؟؟!!
AryanLand
29-04-2013, 22:16
اس 3 گارانتی اینتل هم داریم ؟؟؟!!
سلام.
دوست عزیز با این گارانتی که شما میفرمائید ،خیر.
گارانتی های معتبر برای این گوشی سام تل ،پارس مایکروتل و همراه سرویس خاورمیانه هست.:11:
infernal_a
30-04-2013, 08:07
سلام.
دوست عزیز این گوشی آپدیتش باگ نداره.توی سامسونگها تا جایی که من دیدم فقط I9100 G آپدیتش باگ داره و البته آپدیت آزمایشی N7000 که اونم با اومدن آپدیت نهاییش (آپدیت رسمی اصلی) باگهاش برطرف شد.با خیال راحت آپدیت کنید منتها بهتره که رام رو دانلود کنید و با اودین بصورت آفلاین آپدیت کنید که اگه اینترنتتون قطع شد به مشکلی نخورید و همینطور سریعتر انجام بشه.:11:
ممنون دوست عزیز از راهنماییت . ولی چون آماتورم ترجیح میدم خودش بصورت خودکار کارشو انجام بده که اگه خرابکاری شد بندازم گردن خوده گوشی.:n24:
پس نتیجه اینکه آپگرید با کیز نه چیزی پاک میشه و نه باگ داره . درسته ؟
بله. هیچ مشکلی نیست.همینطور آپ با گوشی. ولی شکا بک اپ رو بگییر
Hidden-Hunter
30-04-2013, 09:31
Always On - Samsung Galaxy S3 torture test ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Samsung Galaxy S3 vs. Apple iPhone 4S - Knife Screen Scratch Test ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این دو تا تست از S III هست که مقاومت این گوشی رو می سنجه ، باید گفت در بعضی از انجمن ها کاربران پست هایی میزنن ولی شاید این پست ها جهت دار هم باشه ، برای خراب کردن یک چهره یک برند یا گوشی...من تا چیزی رو نبینم باورم نمی شه :n02: چون موقعی که می خواستم C6-01بخرم و در انجمن ها سرچ می کردم بعضی کاربرا از تاچ ضعیف و دوربین بی کیفیت ان صحبت می کردند ولی موقع خرید و استفاده هم چیز برعکس شد :n09:
infernal_a
30-04-2013, 09:36
بله. هیچ مشکلی نیست.همینطور آپ با گوشی. ولی شکا بک اپ رو بگییر
ok ... ممنون بک آپ رو با همون برنامه کیز که خودش نوشته بک آپ بگیرم خوبه دیگه ؟
کانتکت رو که گوگل اکانت میگیره
میمونه اس ام اس که با گو اس ام اس پرو بگیرید
بقیه هم پاک شد فدا سرت:دی
گوشی های بدون گارانتی اس 3 مشکلی ندارن ؟ :n03:
گوشی با گارانتی سامتل رو دادم چون سفید میخواستم نبود گارانتی اصلی سفیدش ، الان بدون گارانتی برام آوردن . البته آشناست میگه مشکلی نداره، تا الانم هیچ وقت کارم به گارانتی نرسیده اما من تابه حال با آندروید کار نکردم تو این تاپیک دیدم نوشتین مهمه گارانتی اصلی باشه ، درسته ؟
!!! :n27:
نه اهمیتی نداره. کلا بدون گارانتی بهتره. پول مفته گارانتی
بدون طرح شبنمش چی ؟
اینایی که تو نت نوشته درسته ؟ هنگ میکنه و فارسی نمیخونه و ...
اگر imei و ... صحیح باشه که مشکلی نیست ، میتونه ق..ا..چ....ا..ق باشه ولی اصل باشه ، تقلبی نباشه، نه ؟
الان دارم پشیمون میشم ، گارانتی سامتل و اصل و ویتنامی رو دادم فقط برای رنگش :n27:
Mohammad Yek110
30-04-2013, 13:41
دوستان به اونایی که روی گارانتی حساسن کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدین؟؟
سامتل که یه هفته تعویض داره و این خیلی عالیه ، ولی تا اونجا که من میدونم پارس مایکروتل سابقش خیلی بیشتره
نظر شما چیه؟؟
Hidden-Hunter
30-04-2013, 19:43
سامتل که یه هفته تعویض داره و این خیلی عالیه ، ولی تا اونجا که من میدونم پارس مایکروتل سابقش خیلی بیشتره
نظر شما چیه؟؟
من باشم مایکروتل
infernal_a
01-05-2013, 13:56
کانتکت رو که گوگل اکانت میگیره
میمونه اس ام اس که با گو اس ام اس پرو بگیرید
بقیه هم پاک شد فدا سرت:دی
ممنون دوست عزیز .
یه مشکلی ..... زمانیکه گوشیو وصل میکنم به کیز و میرم توو Tools . Firmwaree Upgrade and initialization رور که میزنم پیغام میده
Gt I9300 Dose not support Upgrade firmware and inistialization
چرا این پیغامو میده ؟؟؟ ولی وقتی با WIFI وصل میشم سریع میخواد آپگرید کنه .
لطفا راهنمایی کنین
ممنون .
mehdi30nema
01-05-2013, 14:10
دوستان قیمت چند وقت پیش خیلی اومده بود پایین ولی الان رفته بالا و دوباره 1700 شده . به نظرتونن ارزش داره 1700 پول به اس 3 بدیم ؟ پایین نمیادش به زودی ؟
Ac.Milan
01-05-2013, 19:24
نظر شما چیه؟؟
من خودم با گارانتی مایکروتل دارم. بعد از 4 ماه به مشکل خورد بردمش گارانتی. اول واسم ثبت سفارش کردن که قطعه از کره بیاد. حدود 3 هفته که قطعه نیومد یه دونه نو بهم دادن.
کلا گارانتی خوبیه!
amir200812
02-05-2013, 08:50
دوستان قیمت چند وقت پیش خیلی اومده بود پایین ولی الان رفته بالا و دوباره 1700 شده . به نظرتونن ارزش داره 1700 پول به اس 3 بدیم ؟ پایین نمیادش به زودی ؟
1700 نیست، 1550 اینا هست!
و تا زمانی که قیمت S4 منطقی نشده، ارزش داره برای خرید! مپه اینکه بخواهید 3 تومن برای S4 هزینه کنید.
mehdi30nema
02-05-2013, 15:22
1700 نیست، 1550 اینا هست!
و تا زمانی که قیمت S4 منطقی نشده، ارزش داره برای خرید! مپه اینکه بخواهید 3 تومن برای S4 هزینه کنید.
منم بالاخره به جمه SIII ای ها پیوستم .
امروز مشکی با گارانتی سامتل گرفتم 1600 ، البته با کلی چونه ، چون زیره 1620 ، 1610 نمیدادن . سفید هم که بالای 1700 بود .
به نظرتون خوب گرفتم یا نه ؟ خودم که دوستداشتم سفید بگیرم ولی دیگه مشکی شد . یه فلیپ کاور هم گرفتم 50 تومان که البته اول 58 میگفت بعد 50 گرفتم .
فعلا یه کمی با گوشی کار کردم ولی احتمالا سوال زیاد برام پیش میاد که باید اینجا بپرسم ولی فعلا ممنون میشم یکی بگه این لاک اسکرین رو چه جوری میشه عوض کرد ؟
yoosef_st
02-05-2013, 18:11
امروز مشکی با گارانتی سامتل گرفتم 1600 ، البته با کلی چونه ، چون زیره 1620 ، 1610 نمیدادن . سفید هم که بالای 1700 بود .
به نظرتون خوب گرفتم یا نه ؟ خودم که دوستداشتم سفید بگیرم ولی دیگه مشکی شد . یه فلیپ کاور هم گرفتم 50 تومان که البته اول 58 میگفت بعد 50 گرفتم .
فعلا یه کمی با گوشی کار کردم ولی احتمالا سوال زیاد برام پیش میاد که باید اینجا بپرسم ولی فعلا ممنون میشم یکی بگه این لاک اسکرین رو چه جوری میشه عوض کرد ؟
Setting> Lock Screen
همه تنظیمات دیگه هم همونجاست توی ستینگ
Hidden-Hunter
02-05-2013, 18:30
مبارکت باشه و ایشالا چندسالی برات کار بده:n19:
منم اول بار میخواستم سفیذ بخرم که اون موقع یعنی 20روز پیش 1620بود فکر کنم ولی من دیدم سفید بگیرم نگه داری باید زیاد بشه و چون بیشتر گوشی هام رنگ مشکی هست منم اس 3رو مشکی برداشتم واتفاقا مشکی هم رنگ قشنگ و شیک و براقی هست:n19:
یه رام 4.1.2 انگلیس یا ایران هم روش بریز و حالشو ببر:n02:
mehdi30nema
02-05-2013, 19:41
مبارکت باشه و ایشالا چندسالی برات کار بده:n19:
منم اول بار میخواستم سفیذ بخرم که اون موقع یعنی 20روز پیش 1620بود فکر کنم ولی من دیدم سفید بگیرم نگه داری باید زیاد بشه و چون بیشتر گوشی هام رنگ مشکی هست منم اس 3رو مشکی برداشتم واتفاقا مشکی هم رنگ قشنگ و شیک و براقی هست:n19:
یه رام 4.1.2 انگلیس یا ایران هم روش بریز و حالشو ببر:n02:
ممنون اتفاقا خودش 4.1.2 روش هست .
یه سوال دیگه » من سیم کارتو جا زدم و الان خواستم سیمو در بیارم تا یه سیم دیگه بندازم . ولی خیلی بدقلق هست و اصلا درنمیاد .
البته تو مغازه من جا نزدم و یارو سیمو جازد.
ولی الان نمیتونم دربیارم . چه جوری باید سیمو دربیارم ؟
AryanLand
02-05-2013, 23:16
ممنون اتفاقا خودش 4.1.2 روش هست .
یه سوال دیگه » من سیم کارتو جا زدم و الان خواستم سیمو در بیارم تا یه سیم دیگه بندازم . ولی خیلی بدقلق هست و اصلا درنمیاد .
البته تو مغازه من جا نزدم و یارو سیمو جازد.
ولی الان نمیتونم دربیارم . چه جوری باید سیمو دربیارم ؟
سلام.
اون قسمت سیم کارت که بیرون هست رو یه فشار بده به سمت داخل ،سیم کارت خودش میپره بیرون.(بصورت فنری جا میخوره و بیرون میاد).:11:
bahadorgamer
03-05-2013, 14:11
دوستان عزیز بین i9300 و i9305 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
mehdi30nema
03-05-2013, 18:50
الان چند تا نرم افزار بنچ مارک نصب کردم که ببینم وضعیت چه جوری هست .
nenamark 2 بهم 56 فریم داد و Quaderant هم حدوده 6000 داد . اینا طبیعی هستند ولی بعد با Antutu 2.6 بنچ گرفتم که بار اول 8700 داد و بعد که با تسک منیجر رم رو خالی کردم و دوباره تست کردم 10000 داد . درصورتی که من توی سایت ها دیده بودم اس 3 راحت 15000 را میده .
فکر میکنید مشکل کجاست ؟
چقدر باتریش زود تموم میشه ! البته برای اینکه باهاش آشنا بشم دقیقا از صبح تا شب داشتم باهاش کار میکردما :n02:
من همینجور دارم از بازار دانلود میکنم مشکلی پیش نمیاد ؟ برنامه هاش مشکلی ندارن ؟ سامسونگ اپ خیلی چیزارو نداره آخه
میشه لطفا بگید بهترین قند شکنی که الان براش استفاده میکنین چیه ؟ تا بتونم از گوگل پلی و فیس و ... استفاده کنم؟
AryanLand
03-05-2013, 22:23
سلام.
باطریش خیلی زود تموم نمیشه که !!!
البته بستگی داره به نوع استفاده شما برای بهبود وضعیت باطری میتونید از برنامه auto run manager استفاده کنید و برنامه هایی که نیاز ندارید رو غیر فعال کنید که باطری رو مصرف نکنن منتها این برنامه نیاز به روت داره.در مورد قسمت بعدی فرمایشتون هم میتونید از نرم افزار Ps Iphone 3 استفاده کنید منتها فاصله های بین حروف رو بردارید (تمام حروف و عدد 3 پشت سر هم بدون فاصله هستن).:11:
AryanLand
03-05-2013, 22:32
دوستان عزیز بین i9300 و i9305 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
سلام.
فرقشون توی 2 تا مسئله هست یکی اینکه 9305 LTEساپورت میکنه و 9300 نمیکنه و مسئله دوم 9305 دارای 2 گیگ رم هست و 9300 دارای یک گیگ رم.اما نسخه 9305 که برای ایران عرضه نشده مگه توی ایران هم هست؟:11:
الان چند تا نرم افزار بنچ مارک نصب کردم که ببینم وضعیت چه جوری هست .
nenamark 2 بهم 56 فریم داد و Quaderant هم حدوده 6000 داد . اینا طبیعی هستند ولی بعد با Antutu 2.6 بنچ گرفتم که بار اول 8700 داد و بعد که با تسک منیجر رم رو خالی کردم و دوباره تست کردم 10000 داد . درصورتی که من توی سایت ها دیده بودم اس 3 راحت 15000 را میده .
فکر میکنید مشکل کجاست ؟
برای من که با Antutu v3 تست گرفتم شد 16049 :n05:
اما نسخه 9305 که برای ایران عرضه نشده مگه توی ایران هم هست؟:11:
من که گشتم نتونستم پیدا کنم و گفتن اصلا تو ایران کار نمی کنه البته با شبکه هاش:n13:
Mohammad Yek110
04-05-2013, 17:34
اس3 میخواستم نظرم روی نوت2 تغییر کرد و آخرش لپتاپ گرفتم :18:
فکر کنم باید با LG Kc910 بسازم فعلا :دی
سلام.
باطریش خیلی زود تموم نمیشه که !!!
البته بستگی داره به نوع استفاده شما برای بهبود وضعیت باطری میتونید از برنامه auto run manager استفاده کنید و برنامه هایی که نیاز ندارید رو غیر فعال کنید که باطری رو مصرف نکنن منتها این برنامه نیاز به روت داره.
ممنون ، من دیدم این روت و رام داره گیجم میکنه و ورژن خود گوشی هم که 4.1.2 هست دیگه بیشتر پیگیر اینکه روت کردن چیه و چطوریه نشدم . برنامه هایی که از گوگل پلی دارم میگیرم که مشکلی ندارند؟ روت و ... که نمیخواند ؟
میشه 2 برنامه خوب هم معرفی کنید بهم . یکی آنتی ویروس و یکی برای قفل کردن اپلیکیشن هام ، مثلا قفل کردن یک فولدر که توش برنامه های واتس اپو وایبرو ... ریختم .
amir_oyama
04-05-2013, 20:47
سلام
یه دوستی دارم که میخواد این گوشی رو بفروشه
به من 1.150.000 قیمت داده
5/6 ماه کار کرده
قیمت مناسبه؟
چقدر میارزه؟
خیلی سریع کمک کنید
مرسی
virus2009
04-05-2013, 22:36
سلام
5/6 ماه کار کرده
قیمت مناسبه؟
چقدر میارزه؟
خیلی سریع کمک کنید
مرسی
من که هر مغازه ای گشتم زیر 1،300 کارکرده نمیدادند
به نظرم اگه گوشیش مشکلی نداشته باشه قیمتش خیلی خوبه
amir200812
05-05-2013, 08:47
سلام
5/6 ماه کار کرده
قیمت مناسبه؟
چقدر میارزه؟
خیلی سریع کمک کنید
مرسی
اگه گوشی سالم باشه، عالی هست.
bahadorgamer
05-05-2013, 17:42
سلام.
فرقشون توی 2 تا مسئله هست یکی اینکه 9305 LTEساپورت میکنه و 9300 نمیکنه و مسئله دوم 9305 دارای 2 گیگ رم هست و 9300 دارای یک گیگ رم.اما نسخه 9305 که برای ایران عرضه نشده مگه توی ایران هم هست؟:11:
فکر میکنم بدون گارانتیش باشه
bahadorgamer
05-05-2013, 17:44
من که گشتم نتونستم پیدا کنم و گفتن اصلا تو ایران کار نمی کنه البته با شبکه هاش:n13:
فکر نکنم با شبکه های ایران مشکل داشته باشه ولی مسلما از 4G نمیشه استفاده کرد
bahadorgamer
05-05-2013, 17:45
سلام
5/6 ماه کار کرده
قیمت مناسبه؟
چقدر میارزه؟
خیلی سریع کمک کنید
مرسی
اگر تمییز باشه قیمت عالیه
دوستان
کسی این مدل i9305 s3 رو تو ایران دیده یا داره؟
ممنون میشم اگه پیام بدین.
infernal_a
07-05-2013, 08:14
سلام.
گوشویو آپگرید کردم به 4.1.2 مقدار رمش 832 شد ولی مصرف باطریش بالا رفت !!!!! دلیلش چی میتونه باشه ؟
ممنون
AryanLand
07-05-2013, 22:19
سلام.
گوشویو آپگرید کردم به 4.1.2 مقدار رمش 832 شد ولی مصرف باطریش بالا رفت !!!!! دلیلش چی میتونه باشه ؟
ممنون
یکسری برنامه هایی که بهش اضافه شده در حال اجرا هستن باعث مصرف باطری میشه با برنامه هایی مثل اتو ران منیجر میتونید غیر فعالشون کنید توی مصرف باطریتون تاثیر میذاره.:11:
سلام.
گوشویو آپگرید کردم به 4.1.2 مقدار رمش 832 شد
مگه قبلا چند بود؟
infernal_a
08-05-2013, 07:29
مگه قبلا چند بود؟
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم حدود 760 یا 780 بود .
mehdi30nema
10-05-2013, 20:16
دوستان اس 3 نرم افزار نوشتن یا دفترچه یادداشت نداره ؟ یعنی فقط همون اپلیکیشنی هست که میشه باهاش نقاشی کشید یا چیزه دیگه ایی هم داره ؟
چرا evernote استفده نمیکنی؟ عالیه!
mehdi30nema
10-05-2013, 22:16
چرا evernote استفده نمیکنی؟ عالیه!
ممنون ولی گوشی من اصلا evernote نداره . کلا یه s memo .
قبلا که گلکسی اس داشتم یه نرمافزار خوب برای نوشتن داشت ولی مثل اینکه برای اس3 باید جداگونه بریزم .
اینی که گفتم هم نرم افزار جداس
S note هم داره فکر کنم.دم دست نیس چک کنم
سلام دوستان
من به تازگی این گوشی رو خریدم و به راهنمایی هاتون نیاز دارم..
می خوام برای گوشیم قاب بگیرم ولی نمیدونم کدومش بهتره .. یه سری هست که قیمتشون 75 تومان هست..و یه سری ژله ای..قیمت برام
مهم نیست ولی میخوام بدونم لازمه آیا؟که ازین نوت بوکیا بگیرم یا نه؟
تو تایپیک وسایل جانبی رو نگاه کردم ولی متاسفانه همچین چیزی پیدا نشد.
از اونایی که این گوشی رو دارند می خوام راهنمایی کنید لطفا...
با تشکـــــر
سلام دوستان
من به تازگی این گوشی رو خریدم و به راهنمایی هاتون نیاز دارم..
می خوام برای گوشیم قاب بگیرم ولی نمیدونم کدومش بهتره .. یه سری هست که قیمتشون 75 تومان هست..و یه سری ژله ای..قیمت برام
مهم نیست ولی میخوام بدونم لازمه آیا؟که ازین نوت بوکیا بگیرم یا نه؟
تو تایپیک وسایل جانبی رو نگاه کردم ولی متاسفانه همچین چیزی پیدا نشد.
از اونایی که این گوشی رو دارند می خوام راهنمایی کنید لطفا...
با تشکـــــر
سلام
گوشي جديد مبارك باشه. قاب كه حتما لازمه، چون اين گوشي اين قدر ظريفه كه با هر ضربهاي ميتونه خرابه بشه يا لااقل به بدنهش لطمه بخوره. اما اين كه قاب نوت بوكي بگيريد يا معمولي بسته به استفاده و سليقه خودتون هست. مثلا براي خودم از همين معموليهاش گرفتم (غير نوتبوكي) چون من حوصله اينو ندارم كه براي مدل نوت بوكي هر وقت ميخوام گوشي رو استفاده كنم لبهش رو برگردونم و بعد با گوشي كار كنم. دوست دارم به محض اين كه گوشي رو از توي كيف يا روي ميز برميدارم و توي دستم ميگيريم سريع بتونم با صفحهش كار كنم. اما خوب، مثلا مدل نوت بوكي ميتونه به حالت پايهاي براي گوشي استفاده بشه و شايد شما اين جوريش رو بيشتر دوست داشته باشيد. پس ببينيد كدومش بيشتر مورد استفادهتون هست. اما در كل به نظرم بهتره كه از نوع گرون قاب نگيريد تا در صورتي كه از يك مدلي خوشتون نيومد يا دلتون رو زد براي عوض كردنش ترديد نكنيد و سريع عوضش كنيد.
مثلا براي خودم از همين معموليهاش گرفتم (غير نوتبوكي)
ممنونم...و یه سوال دیگه:
این مدلی ( قاب ) که شما دارید آیا فقط محافظ پشت داره؟ یا برروی خود صفحه هم محافظ یا فقط بر چسب داره؟
aliaghil
12-05-2013, 21:46
ممنونم...و یه سوال دیگه:
این مدلی ( قاب ) که شما دارید آیا فقط محافظ پشت داره؟ یا برروی خود صفحه هم محافظ یا فقط بر چسب داره؟
سلام
مدلی که دوستمون دارن همین ژله ایی هستن که مدنظرتونه، یعنی شکل ظاهرش همون طوریه، پشت گوشی محافظت میشه، از این مدلای نوت بوکی نگیرین چون واقعا اذیت کننده س.
این مدلای ژله ایی بستگی داره به قیمتش اونایی که یکم گرونترن همراهشون یه محافظ صفحه هم هست، اونایی که ارزونترن ندارن.
AMoO.Reza
12-05-2013, 21:50
قیمتش چنده الان ؟
ممنونم...و یه سوال دیگه:
مال من از جنس ژلهاي نيست و از يك جور پلاستيكه كه رنگش سياه و سفيده. و بله فقط پشت و دور گوشي رو ميگيره و براي خود صفحه ميتونيد همون طور كه aliaghil گفتن برچسب ضدخش رو به صورت جداگانه تهيه كنيد. الان مدلهاي بسيار قشنگي از همين قابهاي معمولي در بازار هست. ميتونيد حتي يك سرچ در اينترنت بكنيد و ببينيد چه طرحها و رنگهاي متنوعي داره تا يك ايده اوليه بهتون بده.
infernal_a
13-05-2013, 09:27
سلام .
3 تا سوال ...
1- چرا از وقتی آپگرید کردم موقعی که گوشیو به شارژ میزنم چراغ قرمز شارژ کم رنگ شده ؟ البته گاهی هم پر رنگ میشه
2- چرا گاهی وقتا مدت شارژ طولانی میشه ؟
3- برنامه T F S shell رو نصب کردم و خیلی جالب و با حاله ...فقط میخواستم بدونم چجوری میشه توو صفحه برنامه ها ،براشون فولدر درست کرد ؟ چون همه چی رو ریخته وسط منو .
چرا از وقتی آپگرید کردم موقعی که گوشیو به شارژ میزنم چراغ قرمز شارژ کم رنگ شده ؟.
تا حالا توجه نکرده بودم امروز متوجه شدم که برا من هم همینطوره:n03:
سلام .
3 تا سوال ...
1- چرا از وقتی آپگرید کردم موقعی که گوشیو به شارژ میزنم چراغ قرمز شارژ کم رنگ شده ؟ البته گاهی هم پر رنگ میشه
2- چرا گاهی وقتا مدت شارژ طولانی میشه ؟
3- برنامه T F S shell رو نصب کردم و خیلی جالب و با حاله ...فقط میخواستم بدونم چجوری میشه توو صفحه برنامه ها ،براشون فولدر درست کرد ؟ چون همه چی رو ریخته وسط منو .
1 - برای من هم همین طور شده ولی این رو زیاد جدی نگرفتم . مشکل خاصی برام نیست
2 - با usb که شارژ کنید بیشتر طول میکشه که توی شارژ بعدی شارژش کامل بشه . یا بعضی مواقع که برنامه های باطری خور اجرا باشن شارژ بیشتر طول میکشه . مثلا من هر وقت ویدجت های zdbox رو میذارم صفحه خونگی مثل بولدوزر !! :n02: باطریم رو صاف میکنه و چیزی ازش به جا نمیذاره !!
3 - نمیدونم . :n01:
.
mehdi30nema
14-05-2013, 20:55
یه سوال ساده دارم :
امروز هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم که چه طور شماره هام که روی سیم سیو هست را به گوشی منتقل کنم . از کجا باید این کارو کنم ؟
alihashtaad
14-05-2013, 21:03
یه سوال ساده دارم :
امروز هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم که چه طور شماره هام که روی سیم سیو هست را به گوشی منتقل کنم . از کجا باید این کارو کنم ؟
تو منو دومین گزینه "import /export"
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
mehdi30nema
14-05-2013, 21:36
دوستان یه چیز دیگه ، من دیروز کلی توی علائدین چرخیدم تا قاب و گارد بگیرم ولی آخر سر دو تا گار گرفتم که بدک نیستن اما بیشتر ئنبال این گاردهای فانتزی هستم .
کسی میدونه گارد فانتزی کجا میفروشن ؟
کسی میدونه گارد فانتزی کجا میفروشن ؟
سلام دوست عزیز
من توو بازار رضا دیدم ( کامپیوتر ها )ازین گارد فانتزیا ... الانم باید داشته باشن...
1- چرا از وقتی آپگرید کردم موقعی که گوشیو به شارژ میزنم چراغ قرمز شارژ کم رنگ شده ؟
دوست عزیز من امروز که گوشی رو شارژ می کردم متوجه شدم که اول که گوشی رو میزنیم شارژ چراغ قرمز پررنگ میشه بعد از یه مدتی کم رنگ میشه تا باطری کمتری مصرف بشه و زمان شارژ کردن زود انجام بشه:n02:
mehdi30nema
15-05-2013, 22:35
دوستان یک کمک فوری میخام . امروز گوشی اس 3 همکارم که اونم تازه گوشی را گرفته یه مشکل پیش اومد . گوشی خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد . منم هر کاری کردم روشن نشد مجبور شدم باتری را دربیارم و جا بزنم تا دوباره روشن شد . بعد از این جریان یک ساعت بعد دوباره همین اتفاق تکرار شد . من که نفهمیدم مشکل چیه ولی ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید .
رام هم رسمی 4.1.2 هست بدون روت و ...
دوستان یک کمک فوری میخام . امروز گوشی اس 3 همکارم که اونم تازه گوشی را گرفته یه مشکل پیش اومد . گوشی خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد . منم هر کاری کردم روشن نشد مجبور شدم باتری را دربیارم و جا بزنم تا دوباره روشن شد . بعد از این جریان یک ساعت بعد دوباره همین اتفاق تکرار شد . من که نفهمیدم مشکل چیه ولی ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید .
رام هم رسمی 4.1.2 هست بدون روت و ...
سلام
دوست عزیز گوشی رو فول وایپ بکنین درست میشه.
رام رسمی شما ma2 هستش دیگه یا xleb ?
mehdi30nema
16-05-2013, 14:16
سلام
دوست عزیز گوشی رو فول وایپ بکنین درست میشه.
رام رسمی شما ma2 هستش دیگه یا xleb ?
ممنون رام رسمي هست ولي اطلاعات ديكه ايي ندارم ببراي اينكه گوشي براي من نيست . حالا اين فول وايپ چ ي هست دقيقا . من خودمم اس٣ دارم لازمه انجام بدم ؟
AryanLand
17-05-2013, 00:16
ممنون رام رسمي هست ولي اطلاعات ديكه ايي ندارم ببراي اينكه گوشي براي من نيست . حالا اين فول وايپ چ ي هست دقيقا . من خودمم اس٣ دارم لازمه انجام بدم ؟
سلام.
فول وایپ در واقع نصب دوباره رام هست یا به عبارتی پاک کردن تمام اطلاعاتی که روی رام گوشی هست.اگه گوشیتون مشکل خاصی نداره نیاز به اینکار ندارید ضمن اینکه اگر برای همکارتون هم خواستید اینکار رو انجام بدید باید قبلش از چیزایی که نیاز داره مثل شماره تلفنهاش یا اس ام اس هاش و....بکاپ بگیرید چون همه پاک میشه و باید بهش بگید که بعدا" شاکی نشه:n02:
برای اینکار هم باید اول گوشی رو خاموش کنید سپس کلید زیاد کردن صدا و هوم و پاور رو با هم بگیرید تا گوشی روشن بشهبه محض روشن شدن کلید پاور رو رها کنید و 2 کلید دیگه رو نگه دارید تا وارد منو ریکاوری بشید و از اون قسمت منو وایپ رو انتخاب کنید.برای انتخاب سطرها از کلید کم و زیاد کردن صدا استفاده کنید و برای انتخاب عملیات سطر انتخاب شده از کلید پاور استفاده کنید.:11:
سلام دوستان من گوشیمو تازه خریدم کلا مشکلی باهاش ندارم فقط میخواستم بپرسم که طبیعیه که 800مگ از رم رو بیشتر نمایش نمیده و اکثرا 600 مگش هم در حال استفادس؟؟
:n13:
سلام دوستان من گوشیمو تازه خریدم کلا مشکلی باهاش ندارم فقط میخواستم بپرسم که طبیعیه که 800مگ از رم رو بیشتر نمایش نمیده و اکثرا 600 مگش هم در حال استفادس؟؟
:n13:
رم که حدود 830 مگ بیشتر نمیده . در حال استفاده هم بیشتر به برنامه ها و ویدجت هایی که نصب میکنید بستگی داره . من حدود 500 مگ الان در حال استفاده دارم بعضی وقتا که رم رو پاک میکنم به چهارصد و خورده ای هم میرسه
peyman_nn
17-05-2013, 13:40
سلام
من میخام گالاکسی اس 3 بگیرم
دیروز یکی بهم گفت که دیگه ایران رو ساپورت نمیکنه و از 20 روز دیگه نرم افزار هاش اپدیت نمیشه و این رو هم شبکه خبر گفته
صحت داره ؟ حتی نرم افزار مربوط به اپدیت رو هم بهم نشون داد
جریان چیه ؟
سلام
دیروز یکی بهم گفت که دیگه ایران رو ساپورت نمیکنه و از 20 روز دیگه نرم افزار هاش اپدیت نمیشه و این رو هم شبکه خبر گفته
جریان چیه ؟
این خبر صحت داره که سامی نرم افزارهاش رو توی سایتش دیگه برا ایران نمیذاره . توی چندتا صفحه قبل هم این موضوع بحث شد . البته این امر هیچ تاثیری برای کاربرای ایرونی نداره . چون تمام اونایی که گوشی دارن بیشتر از سایت گوگل پلی یا بازار یا ... نرم افزارشون رو میگیرند که این محدودیت سامی هیچ تاثیری نداره . شما اگه این گوشی رو بخری هیچ مشکلی برات پیش نمیاد .
شاهدش هم این که با اعلام این خبر هیچ کس ککش هم نگزید ! و با اعلام اون قیمت گوشی مثلا هیچ فرقی نکرد !
AryanLand
17-05-2013, 23:08
سلام
جریان چیه ؟
سلام.
دوست عزیز همونطور که دوست عزیزمون آقا مصطفی گفتن این تحریم فقط در مورد سامسونگ اپ هست و ربطی به آپدیتها و .... نداره ضمن اینکه سامسونگ توی همون خبر اعلام کرده که بدنبال راه کار قانونی برای اعمال نکردنش هست.ضمنا" شما فرض کن که اصلا" آپدیت رامهای ایران هم متوقف بشه ،به راحتی میتونید از رامهای امارات، عراق،افغانستان،مصر ،مراکش و....استفاده کنید چون CSC هاشون با ایران یکیه و با استفاده از اونا زبان و منو فارسی رو خواهید داشت.:11:
infernal_a
18-05-2013, 13:00
دوست عزیز من امروز که گوشی رو شارژ می کردم متوجه شدم که اول که گوشی رو میزنیم شارژ چراغ قرمز پررنگ میشه بعد از یه مدتی کم رنگ میشه تا باطری کمتری مصرف بشه و زمان شارژ کردن زود انجام بشه:n02:
سلام دوست عزیز ....
ولی همیشه اینطوری که شما میگی نیست . امتحان کنی و دقت کنی میبینی که بعضی وقتا هم تا به شارژ میزنی از همون اول کم رنگه . البته چیزه مهمی نیست ....
راستی از دوستان کسی در مورد لانچر TFS shell میتونه راهنمایی کنه ؟
ممنون
mehdi30nema
18-05-2013, 13:27
بچه ها من اگه محافظ صفحه ام را بکنم مشکلی برای صفحه نمایش پیش میاد ؟. آخه همونجوری که قبلا گفتم از اطراف حدود یک میلیمتر چسبیده نمیشه و خیلی روی اعصابه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.