PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمايش تلفن تماس در ويندوز xp



rasool_bbc
01-04-2005, 22:00
دوستان سلام اینم یه آموزش که کار نرم افزار modem spy رو انجام میده

براي نشان داده شدن تلفن تماس گيرنده در ويندوز ايكس پي يك ابزار مناسب در خود ويندوز هست. فقط كافيه هر بار كه ويندوز بالا مي آد اجرا بشه. براي اين كار كاراي زير رو انجام بدين.
برين به start menu و روي فلدر startup يك كليك راست بزنين و روي open كليك كنين يك short cut بسازين و آدرس زير رو بهش بدين:
WINDRIVE\program file\swindows\ NTdialer.exe
بجاي WINDRIVE درايو ويندوز خودتون رو قرار بدين short cut رو كه ساختين اون رو اجرا كنين. يك پنجره ظاهر ميشه.
در پنجره جديد كه اسمشphone dialer هست برين به منوي view و روي Hide when minimized كليك كنين.
هر وقت ويندوز بياد بالا اين پنجره روي صفحه ظاهر مي شه كافيه هر بار اونو مينيمايز كنين تا بره توي. taskbar هر كي هم زنگ بزنه شمارش مي آد سمت چپ صفحه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farhad resalati
01-04-2005, 22:28
رسول جان swindows كه توprogram file من وجود نداره بيشتر توضيح بده :(

marhom
02-04-2005, 00:04
من اين كارو كردم ولي شماره تماس گيرنده رو نشون نمي داد در صورتي كه با برنامه مودماسژاي جواب مي داد
مگر جاي از اين برنامه بايد تنظيم بشه

mpsjavad
02-04-2005, 00:19
رسول جان swindows كه توprogram file من وجود نداره بيشتر توضيح بده :(


باسلام ..


farhad resalati جان شما برو به ادرس زير :

WINDRIVE:\Program Files\Windows NT

بعدش هم برنامه dialer.exe رو اجرا كن حالا براي اينكه اين برنامه با بالا اومدن ويندوز شروع به كار كنه يه short cut از اون رو توي پوشه ي startup قرار بده و هر وقت برنامه رو اجرا كردي يك پنجره ظاهر ميشه. در پنجره جديد كه اسمشphone dialer هست برو به منوي view و روي Hide when minimized كليك كن حالا هر وقت ويندوز بياد بالا اين پنجره روي صفحه ظاهر مي شه كافيه هر بار اونو مينيمايز كنين تا بره تويtaskbar هر كي هم زنگ بزنه شمارش مي آد سمت چپ صفحه.

البته استفاده از امكانات اين برنامه لازمش پشتيباني مودم شما از استاندارد هاي لازم است همچنين فعال بودن اين امكانات از طريق مخابرات منطقه شما است :!:

توضيحات دوستمون rasool_bbc هم درسته و روشش حرفه اي تره :mrgreen:

البته ادرس برنامه رو من تصحيح ميكنم :

WINDRIVE:\Program Files\Windows NT\dialer.exe



:wink: :wink:

Nesta
02-04-2005, 03:19
سلام
آقا ما آدرس زديم گفت اصلاً وجود نداره همچين ادرسی

مهمان
02-04-2005, 07:56
سلام
توي منوي Run تايپ کن dialer بعد OK کن
موفق باشيد :wink:

rasool_bbc
02-04-2005, 21:51
دوستان يه راه بهتر هم هست كه ميشه شرتكات درست كرد روي دسكتاپ راست كليك كنيد بعد new>short cut
بعد آدرس زیر رو وارد کنید
دوستانی که درایو ویندوز :c هست آدرس زیر:
C:\Program Files\Windows NT\dialer.exe
دوستانی که درایو ویندوز D هست آدرس زیر:
d:\Program Files\Windows NT\dialer.exe


:?: اگه مشکلی بود در خدمتم

hossein-p30-f
01-02-2006, 23:03
سلام:
آقا منم مثل nesta اين جور آدرسي ندارم

mpsjavad
01-02-2006, 23:54
سلام:
آقا منم مثل nesta اين جور آدرسي ندارم
با سلام ..

ولي من دارم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما قسمت Accessories رو در ويندوز داريد ؟

somayeh_63
11-02-2006, 01:53
من اين كارو كردم اما شماره تلفن رو نمايش نداد
چرا؟

mpsjavad
11-02-2006, 03:17
من اين كارو كردم اما شماره تلفن رو نمايش نداد
چرا؟

با سلام ..

1-- مودم شما بايد از استانداد V92 پشتيباني كنه
2-- ISP كه ازش اشتراك ميگيريد هم همين طور
3-- مركز مخابرات شما هم بايد چنين سرويس ي رو راه انداخته باشه
4-- خطوط شما هم بايد ديجيتال باشه ( اين رو فكر كنم شهر ها همشون باشن )

و ..

مثلا براي من مورد 2 مقدور نيست !

somayeh_63
11-02-2006, 10:56
با سلام ..

1-- مودم شما بايد از استانداد V92 پشتيباني كنه
2-- ISP كه ازش اشتراك ميگيريد هم همين طور
3-- مركز مخابرات شما هم بايد چنين سرويس ي رو راه انداخته باشه
4-- خطوط شما هم بايد ديجيتال باشه ( اين رو فكر كنم شهر ها همشون باشن )

و ..

مثلا براي من مورد 2 مقدور نيست !
منم سلام

حالا كجا ميتونم بفهمم اين مشخصاتو داره؟

1- داخل ديوايس منيجرم نوشته V90؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- اينو از كجا متوجه بشم؟
3- يعني سرويس پشت خطي؟؟؟
4- به قول خودتون اكثر شهرا ديجيتالن خطاشون


خلاصه ممنونم از راهنماييتون
فكر كنم تنها مشكلم مودمم باشه كه بايد عوض بشه

mpsjavad
11-02-2006, 15:34
با سلام ..

براي اينكه متوجه بشيد كه مودم V92 است يا نه كه توي ديوايس منيجر نوشته !
براي ISP هم بهتر هست كه تماس بگيريد و سوال كنيد .. اما پيشنهاد بنده اين هست كه بريد و از دوستان ديگه اي كه مودم V92 دارند بپرسيد و ببيند كه ميتونند از سرويس هاي مختلف مثل Caller ID ( نمايش شماره تلفن شخص تماس گيرنده ) بوسيله ISP استفاده كنند يا نه !
Caller ID ( نمايش شماره تلفن شخص تماس گيرنده ) و امكانات ديگر ...

اول مطمئن بشيد كه موارد لازم رو ISP و مركز مخابرات فراهم كرده بعد به فكر تعويض مودم باشيد . ( دقت كنيد مودم سازگاري بخريد به طوري كه با سيستم مخابرات ايران هم خون باشه .. از افرادي كه در منطقه شما هستند اطلاعات بگيريد )

موفق باشيد .

ali_00731
12-02-2006, 05:08
ببخشيد ببخشيد اين عمل فقط بر روي ويندوز ان تي انجام ميشود

somayeh_63
12-02-2006, 10:26
با سلام ..

براي اينكه متوجه بشيد كه مودم V92 است يا نه كه توي ديوايس منيجر نوشته !
براي ISP هم بهتر هست كه تماس بگيريد و سوال كنيد .. اما پيشنهاد بنده اين هست كه بريد و از دوستان ديگه اي كه مودم V92 دارند بپرسيد و ببيند كه ميتونند از سرويس هاي مختلف مثل Caller ID ( نمايش شماره تلفن شخص تماس گيرنده ) بوسيله ISP استفاده كنند يا نه !
Caller ID ( نمايش شماره تلفن شخص تماس گيرنده ) و امكانات ديگر ...

اول مطمئن بشيد كه موارد لازم رو ISP و مركز مخابرات فراهم كرده بعد به فكر تعويض مودم باشيد . ( دقت كنيد مودم سازگاري بخريد به طوري كه با سيستم مخابرات ايران هم خون باشه .. از افرادي كه در منطقه شما هستند اطلاعات بگيريد )

موفق باشيد .
ممنونم
مودم من v90 هستش
دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد :sad:

mndbnt
12-02-2006, 10:44
آقا دمت گرم
اي ول / خيلي خوب بود حال كردم

mpsjavad
12-02-2006, 15:29
ببخشيد ببخشيد اين عمل فقط بر روي ويندوز ان تي انجام ميشود
با سلام ..

دوست عزيز بر روي ويندوز XP هم ميتونيد با توجه به شرايط اون از اين قابليت استفاده كنيد .

موفق باشيد .

alpachino
10-03-2006, 12:45
تشكراز برنلمه با حالتون منتئرش بودم

ali190
10-03-2006, 13:48
اقا منم امتحان کردم
تلفن رو نشون نمیده
البته بسته به مودمت هست که پشتیبانی میکنه یا نه

رابین هود
13-03-2006, 14:50
اقایون ممنون از راهنماییتون
برنامه جالبیه .

morteza_k
26-03-2006, 01:25
جالبه باید امتحانش کرد.

MSsoftCO
07-04-2006, 02:42
دوستان برنامه Audio Caller ID رو نصب كنيد و خودتون را خلاص كنيد
اين برنامه رو هم اگه در Google سرچ كنيد پيدا ميكنيد

Behroooz
03-06-2006, 11:21
جواب نمی ده

شاید مودمم مشکل داره

hamed69
18-06-2006, 19:32
1-- مودم شما بايد از استانداد V92 پشتيباني كنه
2-- ISP كه ازش اشتراك ميگيريد هم همين طور
3-- مركز مخابرات شما هم بايد چنين سرويس ي رو راه انداخته باشه
4-- خطوط شما هم بايد ديجيتال باشه ( اين رو فكر كنم شهر ها همشون باشن )

!
هم مودمم v.92 رو ساپورت مي كنه .هم مخابرات جواب مي ده (چون تو تهرانم)هم خطوط ديجيتاله.هم......
ولي مينويسه Unknows Number
چي كار كنم
مودمم زولتريكس 3 چيپ است
هيچ نرم افزاري هم جواب نمي ده مثل phone try dial up
كمكم كنيد
ممنون مي شم

shahabmusic
18-06-2006, 22:47
همه مودما جواب نمی دن که، رو جعبه همشون می نویسه وي 92 ولي خالي بنديه.

mahtabesfahan
18-06-2006, 23:08
اينم Audio Caller ID 1.5 كه معرفي كرده
با حجم 311k
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات :
Audio Caller ID 1.5

تماسهای تلفنی برای بسياری افراد از اهميت بالايی برخوردارند و باخبر نشدن از بعضی از آنها دردسر های فراوانی برايشان به دنبال خواهد داشت . Audio Caller ID نام نرم افزاری کوچک است که به شما توانايی باخبر شدن از تمامی تماسهای تلفنی را به طرق گوناگون می دهد . ميتواند در صورتی که شما در منزل نباشيد نام و شماره و تاريخ تمامي اشخاصي كه با شما تماس ميگيرند را به آردس Email شما ارسال نمايد و يا بر روی يک هاست در اينترنت Upload نمايد . قادر است ليست از شماره هايی که شما مايل به تماسشان نيستيد را Block و مسدود نمايد تا نتوانند مزاحم شما شوند ! ويژگی خواندن صوتی تمامی Caller ID ها نيز از توانايی های ديگر اين نرم افزار است و قادر است تمامی تماسهای را برايتان با صدای بلند و از طريق Speaker قرائت کند . اين نرم افزار با تمامی نسخه های ويندوز سازگار است و مقدار بسيار کمی از حافظه ی اصلی کامپيوتر را اشغال می کند .
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahtabesfahan
18-06-2006, 23:11
اينجاهم بود خبر نداشتيم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahtabesfahan
19-06-2006, 00:02
اينم پاس برنامه كه امتحانم كردم درسته
Name: Regged
S/N: 62000
Password: hFgot9Xx

morteza_k
19-06-2006, 02:59
ممنون دوست خوبم ولی بازم جواب نمی ده مودم منم مثل مودم داداش حمید هستش

هم مودمم v.92 رو ساپورت مي كنه .هم مخابرات جواب مي ده (چون تو تهرانم)هم خطوط ديجيتاله.هم......
ولي مينويسه Unknows Number
چي كار كنم
مودمم زولتريكس 3 چيپ است

Erfaan
19-06-2006, 04:03
مودم من وي 92 است و همه بلايي هم سرش آووردم تا کالر آي ديش راه بيافته ولي نشد که نشد...
مخبارات هم پشتيباني داره...

shahabmusic
19-06-2006, 11:21
من يه جنيوش از اين آشغاليا داشتم 7-8 سال پيش خريدم روي بعضي از برنامه ها جواب مي داد. ولي سوخت انداختمش بيرون از اون روز به بعد 2ماه دونبال اونجور مودمي گشتم پيدا نكردم.
ولي برنامه ها رو روي 8-9 مودم تست كردم جواب نداد.

coles
19-06-2006, 13:21
با سلام عرض به خدمت دوستان لطف كنيد توضيحات بيشتري در رابطه با فون ديلر را بنويسيد . من طبق گفته آن دوست گرامي انجام دادم وقتي پنجره فون ديلر باز ميشه اون دست چپ روي ماي نت ورك يك ضربدر كوچلوي قرمز است همش ميگه ريفش كن منم انجام ميدم ولي اون ضربدر هنوز هست ضمنا بفرماييد كه چند تا نوشته ديگر هم اونجاست در باره انها وتنظيمات آتها هم راهنمايي بفرماييد تا ياد بگيريم. با تشكر

mahtabesfahan
19-06-2006, 18:31
يه كي يه راهي جلو پامون بزاره

hossein.cr
24-06-2006, 08:15
منم فکر میکنم که این مودم های 92 معمولی
اکثرا الکی هستند و کالر ای دی ندارند...
مورم من که 92 هست ولی فون ترای میگه
نداره.

shahabmusic
24-06-2006, 11:41
باید وایسیم یکی روی مودمش جواب بده بعد همه برن از اون مودم بخرن.
به نظر من یه مودم 20-30 تومنی خوب بخرین بعد با فروشنده هم طی کنین که اگه وی 92 نبود پس میارم.
معمولا مارکهای معروف کارشون درسته.

farid0485
29-06-2006, 07:13
مال من کار می کنه .Intel 0.92v

mahtabesfahan
02-07-2006, 15:35
bababarghi40000wجان مطمئني !!!
يه كم بيشتر توضيح بده/ممنون

WooKMaN
02-07-2006, 19:03
مودم من جینکس هستش اونم از نوع وی 92 مثل آب خوردن با برنامه مودم اسپای مچ تشریف داره و شماره رو میزنه

hossein.cr
03-07-2006, 05:02
مال من کار می کنه .Intel 0.92v
سلام
مودم منم Intel 5628C whit Voice 0.92 هست ولی درایور مدل 536EP رو نصب
می کنم چون مال خودش و ندارم...شاید واسه همین کالر ای دیشو نمیشناسه...
...............
bababarghi عزیز
ممکن اگه درایور واسه مودم من دارید یه جا برام اپلود کنید...
فکر نمیکنم حجمش زیاد باشه!!!
با تشکر.

somsom
08-07-2006, 12:11
من مي خوام شماره رو كه گرفت اون رو بفرسته به يه برنامه ديگه وبعد يه جستجو كنه و اطلاعات مربوط به صاحب اون شماره رو در اون برنامه بت شده رو به چاپگر بفرسته به نظرت چطور مي شه اين كارو كرد؟

omidhorami
03-10-2006, 23:30
با عرض سلام منم میخواهم مطالبم را دراین سایت قرار دهم باید چکار کنم ؟

Mohammad
04-10-2006, 03:19
با عرض سلام منم میخواهم مطالبم را دراین سایت قرار دهم باید چکار کنم ؟
سلام
خب اگه مطلبتون به انجمن مقالات مربوط میشه می تونین بعد از سرچ و مطمئن شدن از تکراری نبودن مطلبتون یه تاپیک جدید ایجاد کنید و مطلبتون رو قرار بدین.

omidhorami
14-10-2006, 23:57
نمايش شماره ساخت ويندوز بر روي Desktop

1- Run را از منوي Start انتخاب کنيد
2- بنويسيد regedit و OK را بزنيد
3- به HKEY_CURRENT_USER\CONTROL PANEL\DESKTOP برويد
4- در قسمت سمت راست صفحه بر روي PaintDesktopVersion دوبار Click کنيد
5- مقدار Hexadecimal را برابر 1 قرار دهيد و پنجره را ببنديد
6- Log off کنيد و مجددا وارد سيستم بشويد در ويندوز XP علاوه بر شماره ساخت شماره Service Pack نصب شده بر روي سيستم هم نمايش داده ميشود

omidhorami
14-10-2006, 23:58
افزودن متن دلخواه درکنار ساعت ویندوز

با این کار متن کنار ساعت ویندوز خود را تغییر خواهید داد !!!
1- فرمان Regedit را در قسمت RUN ویندوز وارد کنید.
2- به کلید زیر بروید:
HKEY_CURRENT_USERControl PanelInternation
3-داده ای رشته ای با عنوان S1159 ایجاد کرده(در صورتی که از قبل ایجاد نشده باشد)و متن دلخواه خود را در آن وارد کنید.
4- داده رشته ای دیگر با عنوان S2359 ایجاد کرده و متن دلخواه دیگری را در آن وارد کنید.
توجه کنید که در ویندوز XP اگر فارسی را فعال کرده باشید می توانید عبارات را فارسی تایپ کنید.

omidhorami
15-10-2006, 00:00
:biggrin: حذف راست کليک از Desktop و کلیه پنجره ها

با راست کلیک کردن بر روی قسمت خالی Desktop، آیکونهای Desktop، دکمه Start و Taskbar، پارتیشنهای هارد، درایوها، Folderها، تک فایلها و فضای خالی بین آیکونها در پنجره MyComputer و کلیه پنجره های دیگر، میتوان به امکانات و تنظیماتی که ویندوز در اختیار کاربر قرار میدهد، دسترسی پیدا کرد. که با بکار بردن دستور زیر با مقدار 1 ، کلیه راست کلیک ها از قسمتهای فوق حذف خواهد شد و دسترسی به امکانات موجود به طور جدی محدود خواهد شد.
سیستم عامل : کلیه ویندوزها
مسير : HKEY_Current_User\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer
نوع : Binary Value
دستور : NoViewContextMenu
مقدار : ۰۰ ۰۰ ۰۰ ۰۱
توجه : جهت برگشت به حالت اوليه دستور را از مسير گفته شده حذف كنيد.

omidhorami
15-10-2006, 00:05
تغییر دادن عنوان پنجره ی مرورگر اینترنت

عنوانی که در پنجره ی مرورگر اینترنت همواره به چشم میخورد ، عنوان Microsoft Internet Explorer است ، اما شما می توانید هر عنوانی را که دوست دارید به جای آن قرار دهید. برای مثال شما می توانید این عنوان را به MY Browser یا هر چیز دیگر که مایل باشید ، تغییر دهید. رجیستری را باز کرده و ابتدا این کلید را در آن پیدا کنید : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\InternetExplo re\Main
یک متغیر جدید از نوع String و به نام Windows Title بسازید و عنوان مورد نظرتان را به آن بدهید. توجه: اگر متغیر Windoes Title را حذف کنید، عنوان مادرزادی پنجره ی مرورگر اینترنت روی کار خواهد آمد.