View Full Version : يك سوال در مورد 3D Game Studio
Scout_Mov
07-08-2006, 11:53 PM
سلام بر و بچ
آقا من چطوری با این برنامه کاراکتر ها و مدل ها رو از یک بازی جدا کنم و در مایا ادیت کنم با ورژن 6 گیم استادیو
فقط و فقط می خوام مدل ها و آبجکت ها و کاراکتر ها رو از بازی کانتر بردارم و ببرم تو مایا تا ادیت کنم (برای انیمیشن)
مشکل اصلی اینه که چطور آبجکت هارو از بازی تو گیم استادیو ایپورت کنم و دیگری این که چطور اکسپورت کنم که تو مایا ایمپورت بشه
هر کس بلده کامل بگه (مو به مو ) از صفر
ممنون میشم
tizhoosh4com
07-09-2006, 07:57 AM
سلام دوست عزیز
این کاری که شما می گی را من خیلی وقته دارم روش کار می کنم ولی اصلا چنین چیزی امکان نداره و به هیچ وجه نمی شه این کار کرد شاید من فقط یک هفته داشتم توی سایت 3dgamestudio این را می پرسیدم ولی هیچ کس بلد نبود.
Omid_Sadeghvand
07-09-2006, 08:40 AM
مايا هيچ برنامه اي سه بعدی و يا هيچ ابجكت غير از فورمتهاي خاص خودش را اكسپورت نمیکنه ولی اگر بخواهید این کا را بکنید یه برنامه های جانبی هست که در ایران گران است و تمام فرمت های سه بعدی رو به فرمتهای دیگر تبدیل میکنه.
Scout_Mov
07-09-2006, 11:11 PM
از نظر اكسپورت مشكل نداره تو مايا ميشه ايمپرت كرد فرمت هايي كه گيم استاديو اكسپورت مي كنه
ولي اين قابليت فكر مي كنم باشه
متشكرم بچه ها
هر كي بلده راهنمايي كنه منتظم يا منتظريم :) ;)
Omid_Sadeghvand
07-10-2006, 08:29 AM
بچه ها واقعا منو ببخشيد چون من حواصم نبود وگفتم هيچ برنامه اي را اكسپورت یا ایمپورت نمیکنه.
چرا این کارو میکنه شما اول ابجکتی رو که میخواهید به گیم استادیو تبدیل کنید ابتدا به 3ds تبدیل کنید چون این فرمت را ایمپورت میکنه.
Scout_Mov
07-10-2006, 01:15 PM
بچه ها واقعا منو ببخشيد چون من حواصم نبود وگفتم هيچ برنامه اي را اكسپورت یا ایمپورت نمیکنه.
چرا این کارو میکنه شما اول ابجکتی رو که میخواهید به گیم استادیو تبدیل کنید ابتدا به 3ds تبدیل کنید چون این فرمت را ایمپورت میکنه.
خوب مشكل همينه ديگه عزيز جون
خوب چطوري آبجكت خودمونو از داخل بازي به گيم استاديو تبديل كنيم ؟
Scout_Mov
07-10-2006, 01:15 PM
خوب عزيز همينه ديگه چطور از بازي آبجكتو برداريم به گيم استايو تبديل كنيم ؟
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.