PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Resident Evil 5



only4u-m
06-04-2012, 17:54
سلام دوستان

من بازی Resident Evil 5 رو دانلود و نصب کردم. وقتی میخوام اجرا کنم این error رو میده :41: :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این مشکل کلی گشتم تو اینترنت، تو چندتا فروم خارجی چند نفر گفته بودن با دانلود برنامه Games for Windows Marketplace مشکل حل میشه. من دانلود و اجرا کردم ولی بعد از گذشت 50% از دانلود فایل ها زد Install Failed :18:

اروری هم که داد این بود: an error occurred. Error code: 0x800b0003

دوستان کسی میتونه کمک کنه؟!! :37::37:

سیستم عامل: Windows 7 Ultimate SP1 x64
بازی رو هم از اینجا دانلود کردم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجمش 2.5 گیگ بود کرک شده توسط BlackBox

کــــمــــک!! :19:

CRIS Joon CR7
06-04-2012, 19:10
آخرین نسخه live for windows رو دانلود کن دیگه این که خیلی واضحه:46:

only4u-m
06-04-2012, 19:24
آخرین نسخه live for windows رو دانلود کن دیگه این که خیلی واضحه:46:

اگر منظورت Microsoft Games for Windows Live که گفتم... وقتی رفتم از مایکروسافت بگیرم یک برنامه به اسم Games for Windows Marketplace داد که وقتی اجراش میکنم شروع میکنه به دانلود Microsoft Games for Windows Live ولی:


ولی بعد از گذشت 50% از دانلود فایل ها زد Install Failed

اروری هم که داد این بود: an error occurred. Error code: 0x800b0003

شما اگر لینک مستقیم از این برنامه داری ممنون میشم بدی :11:

CRIS Joon CR7
06-04-2012, 19:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soltan_reza
22-04-2012, 22:38
با سلام خدمت دوستان عزیز

من این بازی رو نصب کردم ولی‌ مثل اینکه برای سیو کردن بازی احتیاج به یه اکانت داره

من دستور العمل‌های خود بازی رو دنبال کردم و یه اکانتی هم ساختم تو سایت live.xbox.com ولی‌ وقتی‌ این اکانت رو وارد می‌کنم از من Product Key میخواد

وقتی‌ اکانت‌ هات میل خودم رو هم به جاش وارد می‌کنم از من Product Key می‌خواد

من این بازی رو دانلود کردم و هیچ Product Key همراهش نبود

کسی‌ می‌تونه راهنمایی کنه که باید چیکار کنم من؟؟؟

ممنون میشم

البته همین مشکل رو هم تو بازی Bioshock 2 دارم

only4u-m
22-04-2012, 23:32
با سلام خدمت دوستان عزیز

من این بازی رو نصب کردم ولی‌ مثل اینکه برای سیو کردن بازی احتیاج به یه اکانت داره

من دستور العمل‌های خود بازی رو دنبال کردم و یه اکانتی هم ساختم تو سایت live.xbox.com ولی‌ وقتی‌ این اکانت رو وارد می‌کنم از من Product Key میخواد

وقتی‌ اکانت‌ هات میل خودم رو هم به جاش وارد می‌کنم از من Product Key می‌خواد

من این بازی رو دانلود کردم و هیچ Product Key همراهش نبود

کسی‌ می‌تونه راهنمایی کنه که باید چیکار کنم من؟؟؟

ممنون میشم

البته همین مشکل رو هم تو بازی Bioshock 2 دارم

برای بازی کردن باید اکانت آفلاین بسازی، چون از نسخه کپی استفاده میکنی نمیشه با اکانت آنلاین بازی کنی :46:

ساخت اکانت آفلاین هم خیلی راحته، اینجا توضیح داده چجوری بسازی:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sib kocholo
23-01-2013, 18:02
سلام من لینک رو دانلود کردم الان اون فایلو نمی شناسه . یعنی فرمتش واسع کامپیوترم تغریف نشدست . چجوری فایل رو نصب کنم ؟؟؟؟

sib kocholo
23-01-2013, 18:09
ویندوزم 8 هست . فیل ماکروسافت رو نمی شناسه که بخواد نصب کنه / چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
:n13::n13:

amir.safaee
27-01-2013, 14:15
آقا من اين برنامه رو هم نصب كردم، وارد بازي هم ميشه ولي وقتي ميخوام Play كنم از بازي خارج ميشه و اين پيغم رو ميده failed to open file: c:/......../cp05_360_nomip_bm.tex
لطفا راهنمايي كنيد

sib kocholo
28-01-2013, 16:46
d3derr not available
agha in eror miad bayad chikar kard ???????????????:n19::n04:

ali_n2011
31-01-2013, 15:40
سلام دوستان

من بازی Resident Evil 5 رو دانلود و نصب کردم. وقتی میخوام اجرا کنم این error رو میده :41: :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این مشکل کلی گشتم تو اینترنت، تو چندتا فروم خارجی چند نفر گفته بودن با دانلود برنامه Games for Windows Marketplace مشکل حل میشه. من دانلود و اجرا کردم ولی بعد از گذشت 50% از دانلود فایل ها زد Install Failed :18:

اروری هم که داد این بود: an error occurred. Error code: 0x800b0003

دوستان کسی میتونه کمک کنه؟!! :37::37:

سیستم عامل: Windows 7 Ultimate SP1 x64
بازی رو هم از اینجا دانلود کردم:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجمش 2.5 گیگ بود کرک شده توسط BlackBox

کــــمــــک!! :19:
من تو ویندوز 7 این مشکل رو ندارم منتها این مشکل تو ویندوز 8 هست تو ویندوز 8 چکار باید بکنیم تا اجرا شه؟

Mr_100_dolari
26-02-2013, 19:07
با سلام دوستان من بازی اویل 5 رو نصب کردم وارد بازی میشه و دمو ها رو میاره و ... توی آخرین مرحله لود بازی میرسه که وارد بازی بشه پیغام زیر رو میده :

میشه راهنمایی کنید ؟

یه سوالم دارم اگر کارت گرافیکم نمیکشید تا این مرحله رو میرسید چون یه احتمالم میدم که گرافیک نکشه !!

ممنون


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mjorh
26-02-2013, 19:23
با سلام دوستان من بازی اویل 5 رو نصب کردم وارد بازی میشه و دمو ها رو میاره و ... توی آخرین مرحله لود بازی میرسه که وارد بازی بشه پیغام زیر رو میده :

میشه راهنمایی کنید ؟

یه سوالم دارم اگر کارت گرافیکم نمیکشید تا این مرحله رو میرسید چون یه احتمالم میدم که گرافیک نکشه !!

ممنون


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این ارور مربوط میشه به دیسکتون ، بعضی از اطلاعاتش نصب نشده کلن ...حالا وسط نصب اروری چیزی داشتی ؟

Mr_100_dolari
26-02-2013, 19:42
این ارور مربوط میشه به دیسکتون ، بعضی از اطلاعاتش نصب نشده کلن ...حالا وسط نصب اروری چیزی داشتی ؟

بله وسط نصب هر دو تا دیسک نمیدونم چه پیغامی دادش که من از سه تا گزینه ای که اومدش ایگنور رو زدم و بقیه نصب انجام شدش !!

الان باید چی کار کنم ؟

Mr_100_dolari
26-02-2013, 19:57
دوست عزیز پیغامی که وسط نصب میده اینه :

که اگر ایگنور رو بزنم نصب ادامه پیدا میکنه و توی نصب دیسک 2 هم یه بار دیگه همین پیغام رو میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل از کجاست باید چی کار کنم !!؟

CRIS Joon CR7
26-02-2013, 20:37
دوست عزیز پیغامی که وسط نصب میده اینه :

که اگر ایگنور رو بزنم نصب ادامه پیدا میکنه و توی نصب دیسک 2 هم یه بار دیگه همین پیغام رو میده



مشکل از کجاست باید چی کار کنم !!؟

برخی از فایل های بازی هنگام نصب کپی نمیشن ، میتونه اشکال از دیسک بازی باشه
اون پیغام هم واسه همینه
Ignore هم به معنی چشم پوشی هستش و یعنی میگه با وجور این اشکال در نصب شما باز هم میخواید بازی رو نصب کنید یا نه؟ که شما میگید چشم پوشی کنه!
اگر دیسکاتون خط و خش دارن تمیزشون کنید شاید درست شد
در غیر این صورت یه نسخه ی دیگه تهیه کنید ... :n16:

Mr_100_dolari
26-02-2013, 21:09
برخی از فایل های بازی هنگام نصب کپی نمیشن ، میتونه اشکال از دیسک بازی باشه
اون پیغام هم واسه همینه
Ignore هم به معنی چشم پوشی هستش و یعنی میگه با وجور این اشکال در نصب شما باز هم میخواید بازی رو نصب کنید یا نه؟ که شما میگید چشم پوشی کنه!
اگر دیسکاتون خط و خش دارن تمیزشون کنید شاید درست شد
در غیر این صورت یه نسخه ی دیگه تهیه کنید ... :n16:


بازی رو که تازه از خود دارینوس خریدم و روی لب تاپ داداشم نصب کردیم و بدون مشکل داره اجرا میشه

یه بازی دیگه دارینوس هم بود که توی دیسک 1 ارور نداد اما توی دیسک 2 ارور داد و ایگنور رو زدم و بازی نصب شد و الان داره اجرا میشه ولی اویل نمیدونم چرا اجرا نمیشه !!

ممنون :n16:

Mr_100_dolari
26-02-2013, 22:30
همین پیغام توی نصب یه بازی دیگم اومده رفته رو اعصابم چی کار کنم !! :n14:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

only4u-m
26-02-2013, 23:36
همین پیغام توی نصب یه بازی دیگم اومده رفته رو اعصابم چی کار کنم !! :n14:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این ارور CRC مشکل 100% از دیسکه، ولی اگر میگید که روی یک سیستم دیگه همین رو بدون مشکل نصب کردید به نظرم شاید از DVD-ROM باشه :n13: پیشنهاد میکنم از محتوای دیسک با یک سیستم دیگه ایمیج بگیرید و روی سیستم خودتون با درایو مجازی نصب کنید.

angel_azad72
31-03-2013, 20:42
سلام. من این بازی رو نصب کردم ولی زبانش ژاپنیه هرچی گشتم نتونستم جایی رو پیدا کنم ک زبونش رو تغییر بدم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون :44::44:

hassan68_gh
25-09-2013, 18:45
سلام میشه خودتون یک بار قشنگ برام توضیح بدید...اگه میشه برام ایمیل کنید....ممنون hassan68_gh@yahoo.com

atashsat
14-11-2014, 11:57
سلام بر همگی دوستان
اقایون میشه لطفا کمک کنید :n03:

بازی نتونستم با سی دی نصب کنم توی رم ریختم و از توی رم نصبش کردم و بعد از اجرای دمو که گزینه نیو گیم رو میزنم بازی رو استارت کنم این ارور رو میده

failed open file. D:/program files/lohe zarrrin nikan/resident evills/native pc/id/jpn/cockpit/cp05_360_nomip_bm.tex"3

ممنون :n16:

atashsat
14-11-2014, 13:55
اقایون
سروران گرامی
مدیران با تجربه
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:n16:

atashsat
15-11-2014, 09:23
:n16::n16:

ali-u
15-11-2014, 10:50
سلام بر همگی دوستان
اقایون میشه لطفا کمک کنید :n03:

بازی نتونستم با سی دی نصب کنم توی رم ریختم و از توی رم نصبش کردم و بعد از اجرای دمو که گزینه نیو گیم رو میزنم بازی رو استارت کنم این ارور رو میده

failed open file. D:/program files/lohe zarrrin nikan/resident evills/native pc/id/jpn/cockpit/cp05_360_nomip_bm.tex"3

ممنون :n16:

دوست عزیز نسخه بازی شما از نسخه ژاپنی گرفته شده _اکثرا با سیستم های زبان انگلیسی مشکل دارن

بازی رو دانلود کردی یا سی دی خریدی؟

بازی رو از نسخه شرکتی بگیر نصب کن

دارینوس نسخه فارسی شو داره _ مشکلی بابت اجرا پیش نیموده

atashsat
15-11-2014, 11:47
دوست عزیز نسخه بازی شما از نسخه ژاپنی گرفته شده _اکثرا با سیستم های زبان انگلیسی مشکل دارن

بازی رو دانلود کردی یا سی دی خریدی؟

بازی رو از نسخه شرکتی بگیر نصب کن

دارینوس نسخه فارسی شو داره _ مشکلی بابت اجرا پیش نیموده

این نسخه هم که من خریدم شرکتیه همانطور که توی متن ارور اسمش اومده ماله شرکت لوح زرین هستش
لطفا اگر کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه
ممنونم

atashsat
15-11-2014, 20:47
:n16::n16::n16::n16::n16:

praesitr
12-12-2014, 15:29
سلام
من اویل 5 و نرم افزارای موردنیازش رو نصب کردم اما بازی باز نمیشه
اگه با directx 9 برم تو بازی بعد انتخاب start new game از بازی خارج میشه و این ارورو میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هم با Directx10 وارد شم بعد start new game صفحه loading میاد اما بازی بالا نمیاد و اگه دکمه ای رو بزنم از بازی خارج میشه
چطور باید درستش کرد؟

Captain
16-04-2015, 13:39
سلام دوستان
بنده بعد از مدت ها میخوام یادی از گذشته کنم و بازی رزیدنت اویل 5 رو بازی کنم
ولی متاسفانه هنگام اجرا این پیغام خطا ظاهر میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ویندوز 8.1 ایترپیرایز با معماری 64 بیت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali-u
16-04-2015, 16:48
سلام دوستان
بنده بعد از مدت ها میخوام یادی از گذشته کنم و بازی رزیدنت اویل 5 رو بازی کنم
ولی متاسفانه هنگام اجرا این پیغام خطا ظاهر میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ویندوز 8.1 ایترپیرایز با معماری 64 بیت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xlive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پسورد : سافت 98

ساخت اکانت آفلاین در Game for windows Live ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M@hdi-B
09-12-2015, 21:02
سلام
کسی ترینر درست حسابی که کار بده سراغ نداره؟ فقط تیر و جون بی نهایت بشه کافیه
چندتا پیدا کردم ولی مشکل دارن
ویندوزم 10 نسخه 64 بیت

donkeyoxte
09-12-2015, 21:25
سلام
کسی ترینر درست حسابی که کار بده سراغ نداره؟ فقط تیر و جون بی نهایت بشه کافیه
چندتا پیدا کردم ولی مشکل دارن
ویندوزم 10 نسخه 64 بیت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو امتحان کن

اگه بالایی نشد اینو تست کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M@hdi-B
09-12-2015, 21:37
اینو قبلا تست کردم کرش می کنه و از بازی میاد بیرون

donkeyoxte
09-12-2015, 21:51
اینو قبلا تست کردم کرش می کنه و از بازی میاد بیرون

دومی چی؟ تست کردی؟

M@hdi-B
09-12-2015, 22:01
دومی رو نتونسم دان کنم

M@hdi-B
10-12-2015, 15:06
کسی دیگه ترینر تست شده نداره؟

vampire Z
17-04-2016, 17:38
سلام یکی هست این فایل ev613_00.arcرو بزاره تا مشکل منم حل بشه
خواهش میکنم یکی بزاره......
دارم دیوونه میشم.....
توروخدا یکی کمک کنههههههههههههههههههههههه ههه:n28::n28::n28::n28:

vampire Z
23-05-2016, 22:41
کسی ترینر تست شده لازم نداره....
من یکی دارم اگه کسی میخواد بگه....:n02::n02: