PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تورو خدا کمک کنید لطفا بیاین ونظراتونوبگید



massab2011
09-03-2012, 12:16
باسلام دوباره خدمت کاربران زحمتکش بخش لپتاپ:20::20:
غرض ازمزاحمت دوباره , من چون تاپیک قبلی به نتتیجه ایی نرسیدم تصمیم گرفتم این تاپیکو بزنم
والا من پارسال آذرماه ازآلمان یه لپتاپ سونی VPCEB3Z1E خریدم

من تا چند ما قبل خیلی کم ازش استفاده میکردم یعنی نهایت روزی 4ساعت روشنش میزاشتم
اما الان یه 2.3ماهی هست که حدود 10 ساعت روشنش میزارم وباهاش کارهای متوسط انجام میدم فیلم و وب گردی
حدودا ازچن هفته قبل فن لپتاپم هیچ صدایی ازش نمیومد مگر اینکه باهاش بازی میکردم اونوقت یه کم فنش صدا میکرد
اما الان وقتی ویندوز داره میاد بالا هیچ صدایی نمیاد ولی وقتی پسوررد ویندوزو میزنم و ویندوزز کامل لود میشه فن هم کم کم صداش در میاد
و خدا نکنه که ویندوز مجازی رو هم باز کنم فنش به حدی صدا میکنه که میترسم بسوزه
ولی آخر شب هم که خاموشش میکنم به زیرش دست میزنم خیلی خیلی کم داغه یعنی مشکل حرارت نیست
من فکر کردم مشکل از فنه واسه همین پشتشو باز کردم (فنش پاناسونیک بود) وفنش رو تمیز کردم ولی یه کم گرد و خاک داشتت
اما باز مشکل حل نشد!
و فن دوباره صدامیکنه
مشکل نرم افزاری هم نییست چون هم ویندوزم آپدیته هم ویروس کشم آویراس و وآپدیت
راستی گاهی اوقات که شبا خاموش میکنم یه صدای بوقی از دکمه پاورش در میاد
دوستان مشکل از کجاس ؟
تو روخدالطف کنین راهنمایی کنید تا مثل تاپیک قبلی بحث نخابه:11::11::11:

massab2011
09-03-2012, 12:27
فن اصلا قر و قر نمیکنه فقط دور سرعتش زیاده واسه همین صداش درمیاد
با نرم افزار CPUID هم نیگا کردم الان که فقط تو نت هستم دمای سی پی یوش رو 60 هست
و دمای گرافیک 57 هست
کول پد هم زیرشه ولی فایده نداره!!!
تو تسک منیجر یویسیج سسی پی یو 25 درصدهه (سی پی یوم :core i5 2.5
یوسیج رم 1.70 از 4گیگ

faraname
09-03-2012, 12:35
فن اصلا قر و قر نمیکنه فقط دور سرعتش زیاده واسه همین صداش درمیاد
با نرم افزار CPUID هم نیگا کردم الان که فقط تو نت هستم دمای سی پی یوش رو 60 هست
و دمای گرافیک 57 هست
کول پد هم زیرشه ولی فایده نداره!!!
تو تسک منیجر یویسیج سسی پی یو 25 درصدهه (سی پی یوم :core i5 2.5
یوسیج رم 1.70 از 4گیگ

یوزیج رم شما خیلی بالاست . من در بالاترین حالت استفاده از نرم افزارها ( استفاده همزمان از چند نرم افزار) میزان استفاده به رقم فعلی شما میرسه . در جریان باش نهایت میزان رم استفاده شده از سیستم در حالت استارت آپ در ویندوز سون نباید از رقم 1 گیگ تجاوز کنه . 1.7 خیلی بالاست . من خودم e6500 dell دارم و موقعی وب گردی و ... نهایت یوزیج رم به 1 گیگ برسه . من به رم شما یک کم مشکوک هستم . بررسی کنید شاید پروسس خاصی در سیستم تون انجام میشه که باعث میشه به دستگاه تون فشاری وارد بشه و فن حسابی کار کنه . راستش من به نرم افزاری بودن مشکل شما بیشتر معتقدم تا سخت افزاری بودن . مخصوصا که می فرمایید تمیز کاری هم کردید و ... . راستی اگر دیسک لینوکس دارید می تونید یک تست از اون سیستم عامل بگیرید و دما و کارکرد فن رو چک کنید . این خیلی می تونه به فهم مشکل شما کمک کنه .

amin666
09-03-2012, 13:11
منم usage رمم که4 هست وقتی ویندوز بالا میاد همین حدوداست.فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه.از اولم که لپتاپ رو خریدم همین بودمثلا الان که تو نت هستم 2.1 گیگش پره.فکر نکنم هیچ سیستمی یه گیگ تو حالت استارتاپ بگیره!

massab2011
09-03-2012, 14:40
دوستان همین الان باحالت safe mode آوردم بالا
باورم نمیشد یوسیج سی پی یو صفر بود بعضی موقع ها هم تا 5 درصد میرسید
ولی یوسیج رم همون قبلی بود
نظرتون چیه؟؟

massab2011
09-03-2012, 18:58
دوستان چرا نظر نمیدن؟
این تاپیک هم مثل قبلی نشه

kafe1
09-03-2012, 19:24
دوست عزیز باید خیلی مواضب باشی چون این کار شما باعث میشه تا cpu بسوزه باید فن cpu رو عوض کنی خیلی احتیات کن

massab2011
09-03-2012, 20:30
اگه فن خوب کارنکنه زیر لپتاپ داغ میکنه مال من داغ نمیکنه

massab2011
09-03-2012, 20:38
دوست عزیز باید خیلی مواضب باشی چون این کار شما باعث میشه تا cpu بسوزه باید فن cpu رو عوض کنی خیلی احتیات کن

نه به فن سی پی یو مربوط نیست چون تو safe mode هیچ مشکلی نداره!!!
بعدشم فقط چند تا از مدل های سونی هستن که باید فنشون عوض بشه اونم قدیمیا هستن
دوستان نظرشون چیه یه خمیر سی پی یو بخرم بعد فن وکامل بازکنم روغن بزنم بهش
بعد خمیر و بریزم و دوباره ببندمش?????

faraname
09-03-2012, 21:19
نه به فن سی پی یو مربوط نیست چون تو safe mode هیچ مشکلی نداره!!!
بعدشم فقط چند تا از مدل های سونی هستن که باید فنشون عوض بشه اونم قدیمیا هستن
دوستان نظرشون چیه یه خمیر سی پی یو بخرم بعد فن وکامل بازکنم روغن بزنم بهش
بعد خمیر و بریزم و دوباره ببندمش?????

شما اول باید از سیستم عامل تون مطمئن بشید . شما دیسک لینوکس رو امتحان کنید و نحوه کارکرد فن سیستم تون رو ببینید . اگر همچنان همون مشکل رو داشتید , ببرید یک مرکز معتبر بدید دستگاه تون رو چک کنند . این ساده ترین و بهترین راهی هست که می تونید مشکل تون رو حل کنید .

mehrdad8086
10-03-2012, 15:41
دوست من .ویندوز 7 موقع اجرا شدن ولود بیش از 1 گیگ رم اشغال می کنه.

احتمالا مشکل شما نرم افزاریه.اضافه کردن خمیر سیلیکون بد نیست ولی خوب اگه دمای دستگاه بالا نمیره و هنگ نداری پس کلا مشکلی حل نمی شه.

برات ممکنه یه ویندوز دیگه حتی شده رو یه پارتیشن دیگه نصب کنی؟

غزل19
10-03-2012, 15:51
نشد برم يه پست كمك ازم بربياد:31:

massab2011
10-03-2012, 16:17
نه من ویندوزم اورجیناله و کلی هم اپدیتش کردم
یک پارتیشن هم بیشتر ندارم
رفتم تاسرکوچه لینوکس گیرنیاوردم رفقا هم نداشتن
باید یه سر برم توشهر لینوکس گیربیارم
فک کنم جزلینوکس راه دیگه ای ندارم که بفهمم مشکل software هست یا نه

massab2011
13-03-2012, 01:24
دوستان من بالینوکس اوبنتو چک کردم اصلا فن صدا نمیکرد
حالا به نظرتون چیکارکنم؟؟
آخه ویندوزم اورجیناله و تا الان کلی آپدیتش کردم نمیتومم عوضش کنم
و نمیتونم ریکاوری کنم چون اگه ریکاوری کنم همه نرم افزارام میپره هیچکدومشون روهم ندارم
نرم افزار رTUNEUP utility رو هم نصب کردم اما به جایی نرسیدم
حالا چیکارکنم؟؟؟؟؟
توروخداکمک کنید

massab2011
13-03-2012, 11:19
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

massab2011
13-03-2012, 18:34
دوستان نمیخاین کمک کنید؟ بابا دس مریزاد

faraname
13-03-2012, 19:13
دوستان نمیخاین کمک کنید؟ بابا دس مریزاد

سلام به شما . بابت اعتمادتون به خودم هم ممنونم . خدا رو شکر تستی که انجام دادید نشون میده لپ تاپ تون سالم هست و این از همه چی مهم تر هست ولی سوال من اینه که مگر شما دیسک ویندوز اورجینال تون رو ندارید ؟ آپدیت ها رو میشه انتقال داد . راستی می تونید از تموم نرم افزار هاتون بک آپ هم بگیرید . البته به شخصه هیچ وقت چنین کاری ( ریکاوری و بک آپ ) رو پیشنهاد نمی کنم . به نظر من اگر شما دیسک اورجینال دارید ویندوز رو مجددا نصب کنید . نرم افزارهایی هم که خود شرکت روی لپ تاپ میزاره خیلی حیاتی نیستن و فقط درایور های سخت افزارهاتون مهمه . اگر دیسک درایور رو دارید و ویندوز رو هم همین طور کافیه ویندوز رو عوض کنید . درایور هاتون رو نصب کنید . اگر ویندوز 7 هست کافیه بعدش سرویس پک 1 رو نصب کنید ( می تونید اون رو رایگان از خود مایکروسافت دانلود کنید ) بعد از نصب سرویس پک یک نهایت حجم آپدیت ویندوز میشه زیر 500 مگ که می تونید از طریق یک کافی نت درست و درمون یک ساعته آپدیت کنید . مطمئن باشید درست میشه فقط یادتون باشه حتما آپدیت آنتی ویروس رو حواستون باشه . البته اگر برای سبک بودن ویندوز بعد از تعویض nod32 نسخه 5 نصب کنید . من خودم ویندوز 7 اورجینال دارم روی لپ تاپ . بعد از نصب ویندوز سریع سرویس پک 1 رو که از مایکروسافت دانلود کرده بودم نصب می کنم و بعد درایور ها رو میریزم و آپدیت ویندوزم رو از فایل های ذخیره شده دوباره میریزم .
مسیر فایل های آپدیت هم این هست در ویندوز

C:\Windows\SoftwareDistribution

Xilevens
14-03-2012, 02:59
روش براي پايين آوردن دور سرعت لپ تاپ هست كه من به هيچ وجه توصيه نميكنم چون ممكنه پردازنده بسوزه
تنها روشي كه من به فكرم ميرسه تعويض ويندوز هست
به قول دوستي ويندوز مثل لباي زير ميمونه هر يه مدت يه بار بايد عوض بشه حتي اگه كثيف نشه
چون بو ميگيره
دوست عزيز اگه ريكاوري داري ويندوز رو برگردون و نرم افزارهاتو دوباره از نو نصب كن
حتي اگه مشكلت برطرف هم نشه بازم از هيچ بهتره
اگه هم ريكاوري نداري بهتر
يه آلتيميت سرويس پك 1 بگير نصب كن
موفق باشي