PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب بازی جنرال



devasations3000
05-03-2012, 20:43
سلام دوستان این مشکل رو که میگم فکر کنم در ویندوز باشه
دوستان من چند روز بیش جنرال رو رو کامبیوترم که xp هست نصب کردم حالا میخوام رو لب تابم که ویندوز 7 هست نصب کنم ولی وقتی setupرو میزنم نمیاد از صاحب مغازه هم برسیدم گفت باید با یه نرم افزاری بنامvmware درستش کنی کسی در این مورد اطلاعاتی داره بگه

soroosh_cz
05-03-2012, 23:54
اصلا ربطی به ویندوز نداره، جنرالز روی ویندوز 7 نصب میشه بدون مشکل.
تعریف غیرحرفه ای: vmware یه نرم افزار شبیه ساز هست که روی ویندوز شما نصب میشه و بسته به نسخه اش میتونید روی اون سیستم عامل های جدیدی نصب کنید و اون سیستم عامل ها رو مثل یه برنامه تحت ویندوز بالا بیارید.

devasations3000
06-03-2012, 00:06
اتورانش باز نمیشه که من نصب کنم
خودم میدونم نصب میشه

devasations3000
06-03-2012, 23:11
ای بابا کسی نیس جواب رو بدونه میخوایم بازی کنیم ها

soroosh_cz
07-03-2012, 00:16
مگه ستآپ اورجینال EA نداری؟
چجور اتوران باز نمیشه؟

فایل Setup توی CD هم اجرا نمیشه؟

devasations3000
07-03-2012, 03:12
مگه ستآپ اورجینال EA نداری؟
چجور اتوران باز نمیشه؟

فایل Setup توی CD هم اجرا نمیشه؟
xpنصب کردم اتوران از شد
ولی اینجا هیچکدوم باز نمیشن
ظاهرا از رایت سی دی هستش
فک کنم من باید طح مجازی رو لب تابم نصب کنم که نمیدونم چجوری

devasations3000
14-03-2012, 16:48
یعنی تو این مملکت کسی بلد نیست
کمک کنییییییییییییییییییییییی د

soider cry
03-07-2015, 15:18
از من کامل نصب میشه

اما وقتی روی جنرال 2 کلیک میکنم چندلحظه صفحه اش میاد و بعد بدون هیچ اروری میره:n03::worried: