PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - King Arthur II: The Role-Playing Wargame



ali742
28-02-2012, 15:18
سلام عزیزان
بازی King Arthur II رو نصب کردم بازی هم راحت اجرا میشه اما داخل بازی ارور ++c میده و خارج میشه 2005 2008 2010 از ++c رو بصب کردم اما بازم وسط بازی ارور میده نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟؟؟

ali742
29-02-2012, 11:41
دیروز تو یه سایت خارجی خوندم اگه بازی رو با گرافیک کم و رزولیشن پایین اجرا کنیم دیگه ارور ++c رو نمیده.الان خیلی کمتر ارور میده و بهتر شده اما بازم کامل رفع نشده گرافیکم 4850

sofya133
15-05-2012, 14:51
سلام
در بازي king arthur در وسط بازي اين ارور رو ميده
core tech2_x86.exe
iهر كاري بگين كردم ولي جوابي نگرفتم