PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - The Darkness II



amin n & i series
20-02-2012, 23:52
سلام دوستان
منم امروز نسخه پی سی شو خریدم ....یه مقدارش که بازی کردم قشنگ و جالب بود ......فقط 1مشکل دارم ..مال من صدا نداره
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟کرک جدیدم ریختم فایده نداشت
:41:

mInI_ClockEr
22-02-2012, 00:44
با سلام
دوستان من تو بازی darkness2 مشکل دارم اینجوری میشه تصویر ولی وقتی با آسمون نگاه میکنم هیچ مشکلی نیست ولی وقتی روبرو رو نگاه میکنم اینجوری که تو عکس هست میشه
کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟؟؟
این مشخصات سیستم هست
CPU AMD Phenom II X4 Black Edition B55,3817MHz+ 2xFAN BUFALLO
MAINBOARD ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
RAM Corsair XMS 4GIG 1600 DDR3 XMP ACTIVE CL8-8-8-21
VGA ONBOARD HD4250
POWER SUPER FLOWER AMPTAC 750w Bronze
HDD SAMSUNG 320GIG SATAII
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
اینم عکس مربوط به مشکل گرافیکی بازی
در ضمن درایور گرافیک ورژن 12.3 یعنی آخرین ورژن هست و ویندوز هم سون 64 بیت سرویس پک 1 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mInI_ClockEr
22-02-2012, 14:10
واقعاً در این تاپیک فقط سوالات مطرح میشه انگار و کسی جوابگو نیست ؟؟؟؟
کسی راهنمایی نمیکنه ؟>؟

Mehran-King
22-02-2012, 23:30
واقعاً در این تاپیک فقط سوالات مطرح میشه انگار و کسی جوابگو نیست ؟؟؟؟
کسی راهنمایی نمیکنه ؟>؟
با سلام دوست عزیز به احتمال زیاد از ویندوزتون هست که این گیم رو ساپورت نمیکنه! و اگرم از ویندوز نباشه باید سری نرم افزار های مورد نیاز برای اجرای بازی رو نصب کنین ، مشکل نمیتونه گرافیکی باشه چون بازی شما اجرا میشه!

یا ویندوز و یا اینکه یه نرم افزاری نصب نیست!

قربانتان.:11:

mInI_ClockEr
22-02-2012, 23:33
با سلام دوست عزیز به احتمال زیاد از ویندوزتون هست که این گیم رو ساپورت نمیکنه! و اگرم از ویندوز نباشه باید سری نرم افزار های مورد نیاز برای اجرای بازی رو نصب کنین ، مشکل نمیتونه گرافیکی باشه چون بازی شما اجرا میشه!

یا ویندوز و یا اینکه یه نرم افزاری نصب نیست!

قربانتان.:11:


خیلی ممنون از راهنماییتون الان رفتم تو XP بدون مشکل اجرا شد جالب اینجاست که حتی درایور گرافیکم تو XP نصب نیست :8::8:
یعنی چه برنامه ایی کم هست تو ویندوز7 ؟؟؟البته مهم نیست دیگه تو همون XP بازی میکنم
با تشکر

smahdis
24-02-2012, 15:22
سلام دوستان یکی به ما کمک کنه چرا این بازی اینجوری هست
هر بار که بازی می کنم از اول شروع می شه
دوم اینکه یک مقدار از بازی رو رفتم جلو تا جایی که انجایی که به صلیب کشیدنش دستش رو از تو میخ ها در میاره و همه انها رو می کشه بیهوش می شه با دوباره از اول شروع می شه دون اینکه از بازی بیام بیرون
راستی من این بازی رو از میهن دانلود گرفتم
کسی با این مشکل برخورد ؟کسی می تونه کمکم کنه؟ چکار کنم

estark
25-02-2012, 00:41
سلام دوستان یکی به ما کمک کنه چرا این بازی اینجوری هست
هر بار که بازی می کنم از اول شروع می شه
دوم اینکه یک مقدار از بازی رو رفتم جلو تا جایی که انجایی که به صلیب کشیدنش دستش رو از تو میخ ها در میاره و همه انها رو می کشه بیهوش می شه با دوباره از اول شروع می شه دون اینکه از بازی بیام بیرون
راستی من این بازی رو از میهن دانلود گرفتم
کسی با این مشکل برخورد ؟کسی می تونه کمکم کنه؟ چکار کنم
منم همین مشکل رو داشتم.کرک اسکیدرو بریز .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).rar

prototo
26-02-2012, 11:47
سلام دوستان عزیز

من بازی رو نصب کردم وقتی وارد بازی میشم صفحه ساه است و فقط صداش میاد ویندمز 7 رو نصب کردم همینطور بود وبعد از اون xp رو نصب کردم اینطوری هم بود چیکار کنم!

hamed30
28-02-2012, 13:10
سلام دوستان عزیز

من بازی رو نصب کردم وقتی وارد بازی میشم صفحه ساه است و فقط صداش میاد ویندمز 7 رو نصب کردم همینطور بود وبعد از اون xp رو نصب کردم اینطوری هم بود چیکار کنم!
مشکل شما مربوط به کارت گرافیکتون هست که احتمالا انویدیاست .
واما راه حل :
روی دسکتاپ راست کلیک کنید وبه nvidia control panel > manage 3D settings برید بعد درقسمت program settings از نوار کشویی select a program to customise گزینه the darkness II.exe رو انتخاب کنید (اگر این گزینه تو این لیست نبود add رو بزنید و از محل نصب بازی فایل اجرایی بازی رو انتخاب کنید.)
بعد تو کادر پایین settings یه سری تنظیمات می بینید گزینه های Antialiasing mode و Anisotropic filtering رو بزارید رو حالت Application-Controlled .
مشکل شما حل شد .:46:

behruz-omid
02-03-2012, 16:19
سلام دوستان
منم امروز نسخه پی سی شو خریدم ....یه مقدارش که بازی کردم قشنگ و جالب بود ......فقط 1مشکل دارم ..مال من صدا نداره
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟کرک جدیدم ریختم فایده نداشت
:41:

منم همین مشکلو دارم
چه باید بکنیم؟

behruz-omid
02-03-2012, 20:14
لطفا کمک کنید
بازی کلا بی صدا اجرا میشه!

hamed30
03-03-2012, 13:05
لطفا کمک کنید
بازی کلا بی صدا اجرا میشه!


فعلا جواب قطعی واسش پیدا نکردم جز اینکه Directx رو آپدیت کنید یا همونی رو که تو دی وی دی بازی هست دوباره نصب کنید .
تو تنظیمات صدا شما همچین پیغامی رو می بینید : Undefind چون تو فروم های خارجکی یکی راه حل این مشکل رو اینجوری نوشته که برید به سایت مایکروسافت و آخرین ورژن dx رو دانلود ونصب کنید .

behruz-omid
03-03-2012, 23:00
فعلا جواب قطعی واسش پیدا نکردم جز اینکه Directx رو آپدیت کنید یا همونی رو که تو دی وی دی بازی هست دوباره نصب کنید .
تو تنظیمات صدا شما همچین پیغامی رو می بینید : Undefind چون تو فروم های خارجکی یکی راه حل این مشکل رو اینجوری نوشته که برید به سایت مایکروسافت و آخرین ورژن dx رو دانلود ونصب کنید .

خب شما لطف کن لینک آخرین نسخه دایرکت ایکس رو بذار یا اون نسخه ای که روی مال خودت جواب داده بذار

hamed30
04-03-2012, 13:05
خب شما لطف کن لینک آخرین نسخه دایرکت ایکس رو بذار یا اون نسخه ای که روی مال خودت جواب داده بذار
Directx 9.29.1974 June2010-April2011

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behruz-omid
04-03-2012, 20:25
مرسی
یه مشکل دیگه دارم
من تقریبا نصف بیشتر بازی رو رفتم، آپگریدش هم کردم، اما وقتی آدما رو بلند میکنم فقط دکمه 1 فعاله!!!!!!!!!!!!!!!
من که بقیه رو آپگرید کردم چرا فقط یکیش فعاله؟
لطفا کمک کنید، آخه این بازی تمام مزش به خشانتشه!
لطفا کمک کنید

matinone
14-03-2012, 02:51
بازی منم سیو نمیکرد که با عوض کردن کرک درست شد ولی دیگه فیلم اون قسمتی که با میخ دستاشو به چوب زده بودن و ازش میخواستن تا نیروی تاریکی رو بهشون بده رو نشون نداد و دیگه ادما رو تیکه تیکه نمیکنه!
کرک درست رو دارین واسم بزارن؟
ممنون

matinone
14-03-2012, 03:41
یه کرک ریختم تیکه تیکه شدن درست شد ولی بازم اون فیلما رو نشون نداد ادم نمیفهمه کجا فیلم داره رد میشه ولی اون قسمتهایی که جکی خودش داره صحبت میکنه درست نشون میده

matinone
14-03-2012, 22:32
منتظرم . . . :9: