PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Alan Wake



amirpers
16-02-2012, 01:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوستان بالاخره Alan Wake به همراه DLC ها برای PC منتشر شد .
در این تاپیک به بحث پیرامون مشکلات نصب و اجرای بازی می پردازیم.

سیستم مورد نیاز بازی :

Minimum:
OS: Windows XP SP2
Processor: Dual Core 2GHz Intel or 2.8GHz AMD
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 10 compatible with 512MB RAM
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 8 GB HD space
Sound: DirectX 9.0c compatible

Recommended:
OS: Windows 7
Processor: Quad Core 2.66GHz Intel or 3.2GHz AMD
Memory: 4 GB RAM
Graphics: DirectX 10 compatible or later with 1GB RAM
DirectX®: 10
Hard Drive: 8 GB HD space
Sound: DirectX 9.0c compatible

چند اسکرین از بازی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


لینک های دانلود نسخه اسکیدرو با حجم 7.47 گیگابایت :



Alan Wake (2012)
PC Game | Language: English | Producer/Developer: RemedyEntertainment | 7.47 GB
Genre: Action, Adventure



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم لینک دانلود دو کرک ارائه شده برای بازی توسط دو گروه اسکیدرو و تتا که هر دو با هم آپلود شده است :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آپدیت ورژن 1.01.16.3292 بازی :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کرک ورژن 1.01.16.3292 اسکیدرو :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کرک ورژن 1.01.16.3292 تتا :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و این هم باکس شات نسخه PC بازی :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاور نسخه PC بازی :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یکی از موزیک های زیبای بازی با نام Welcome to Bright Falls :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Переклад не
16-02-2012, 13:40
به به چه عالی بلخره اینم منتشر شد به امید pc شدن Forza Motorsport 4 :دی

devilboys
16-02-2012, 14:12
این بازی رو XP بالا میاد یا نه؟

amirpers
16-02-2012, 14:47
با توجه به سیستم مورد نیاز اعلام شده ، گفته شده که روی Win XP هم اجرا میشه.

matinone
17-02-2012, 23:19
من این بازی رو نصب کردم و تا اپیزود 6 رفتم ولی اول اپیزود 6 بازی مشکل داره و اگه اینتر رو نگه دارم به صورت اهسته بازی شروع میشه ولی نمیشه کاری کرد همون جا بازی گیر میکنه و وقتی بازی رو مینیمایز میکنم این اخطار رو نشون میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اون کرک های شما رو هم امتحان کردم

amirpers
18-02-2012, 16:28
من این بازی رو نصب کردم و تا اپیزود 6 رفتم ولی اول اپیزود 6 بازی مشکل داره و اگه اینتر رو نگه دارم به صورت اهسته بازی شروع میشه ولی نمیشه کاری کرد همون جا بازی گیر میکنه و وقتی بازی رو مینیمایز میکنم این اخطار رو نشون میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اون کرک های شما رو هم امتحان کردم

شما آپدیتی که تو پست اول گذاشتم رو نصب کن احتمالا مشکلت حل بشه.

matinone
20-02-2012, 16:18
اپدیت اسکایدرو از مدیا فایر حذف شده

amirpers
20-02-2012, 17:58
اپدیت اسکایدرو از مدیا فایر حذف شده

خب دوست من دوباره آپلود شد.

چون آپدیت برای همه نسخه هاست به همین دلیل لینک اپدیت جدا از کرک ها آپلود گردید.
ضمنا کاور بازی هم که خودم ساختم ، اضافه شد.

A/|\IR
20-02-2012, 18:55
دوستان حداقل سیستم مورد نیاز چیه؟

iCe m@n
20-02-2012, 19:05
دوستان حداقل سیستم مورد نیاز چیه؟


CPU: A dual core processor is required:AMD: Athlon X2 2.8GHz / Intel: Core 2 Duo 2GHz
RAM: 2 GB
VGA: DirectX 10 compatible or later with 512MB RAM
AMD: ATI Radeon 3650, 4450, 5550, 6450 or higher (per series)
NVIDIA: GeForce 8600GT, 9500GT, GT120, GT430, GT520 (per series)

OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7
HDD: 8 GB
Sound: DirectX 9.0c compatible


Recommended peripheral: Mouse and keyboard, Xbox360 controller also supported

amir190d
20-02-2012, 20:13
با سلام خدمت دوستان گرامی کسی محل ذخیره سازی سیو های این بازی را میدونه کجاست؟

AlexMercer
20-02-2012, 20:28
با سلام خدمت دوستان گرامی کسی محل ذخیره سازی سیو های این بازی را میدونه کجاست؟

ویندوز 7

x:\Users\Sepi\AppData\Local\SKIDROW

silent-assassin
20-02-2012, 21:13
ویندوز 7

x:\Users\Sepi\AppData\Local\SKIDROW

کامل تر میکنم:

x:\Users\Sepi\AppData\Local\SKIDROW\108710

Lonely Raven
21-02-2012, 00:42
دوستان من با این که مشخصات سیستمم از مشخصات پیشنهادی بالاتر هست، اما در همون صحنه اول، حتی با تنظیمات پایین افت فریم شدید دارم. دلیلش رو کسی می دونه؟؟؟
مشخصات هم این هست
Core i7 870 (2.9)i
ATI 5870 (1 gig dedicate+1 gig shared)i
Ram: 4 gig

اگر کمک کنید ممنون می شم

silent-assassin
21-02-2012, 17:53
دوستان من با این که مشخصات سیستمم از مشخصات پیشنهادی بالاتر هست، اما در همون صحنه اول، حتی با تنظیمات پایین افت فریم شدید دارم. دلیلش رو کسی می دونه؟؟؟
مشخصات هم این هست
Core i7 870 (2.9)i
ATI 5870 (1 gig dedicate+1 gig shared)i
Ram: 4 gig

اگر کمک کنید ممنون می شم


گرافیکتون آپدیته؟ آخرش ورژن دایرکت ایکس را دارید؟

amin_v30
22-02-2012, 13:25
دوستان اول بازی بعد اینکه پل میریزه و یه مرده راهنمایی میکنه که بری توی خونه،من میرم تو کلبه هیچ اتفاقی نمیفته چرا؟ :19:

amirpers
22-02-2012, 16:48
دوستان اول بازی بعد اینکه پل میریزه و یه مرده راهنمایی میکنه که بری توی خونه،من میرم تو کلبه هیچ اتفاقی نمیفته چرا؟ :19:

اگه شما رو با کس دیگه اشتباه نگرفته باشم. پاسخ شما رو تو انجمن دیگه دادم اما خب وقتی میره تو کلبه به صورت فیلم یه چیزهایی رو نشون میده و بقیه ماجرا.
البته اگه برای شما نشون نمیده احتمالا مشکل از بازیتونه.

rayka10
28-02-2012, 22:25
سلام .این بازی راهنمای قدم به قدم داره یا نه حتی انگلیسی هم باشه قبوله اگه هست لینکشو بذارید.ممنون

amirpers
28-02-2012, 23:52
سلام .این بازی راهنمای قدم به قدم داره یا نه حتی انگلیسی هم باشه قبوله اگه هست لینکشو بذارید.ممنون

این هم خدمت شما :
راهنمای بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

signinfo
29-02-2012, 20:45
سلام دوستان

در مورد کرک بازی مشکلی وجود نداره؟ چوا امروز خواستم بگیرم فروشنده گفت کرک بازی مشکل داره فعلا. اما اینجا ندیدم کسی در مورد مشکل کرک چیزی بگه. خواستم مطمئن شم.

ممنون

mjorh
29-02-2012, 20:59
نه هیچ مشکلی نداره کرک ...

oomidd
01-03-2012, 07:47
سلام
کسی میدونه چجوری میشه تنظیمات گرافیک بازی رو بالا پایین کرد من هر کاری میکنم رزولوشنش تغییری نمیکنه
ممنون میشم کمکم کنید

mjorh
01-03-2012, 11:35
سلام
کسی میدونه چجوری میشه تنظیمات گرافیک بازی رو بالا پایین کرد من هر کاری میکنم رزولوشنش تغییری نمیکنه
ممنون میشم کمکم کنید
خو از تنظیمات بازی ....
نوشته Graphic ...
رزولوشن رو عوض کنید بعد اپلای کنید ...

oomidd
01-03-2012, 12:01
خو از تنظیمات بازی ....
نوشته Graphic ...
رزولوشن رو عوض کنید بعد اپلای کنید ...

دوست عزیز بله خودم میدونم ولی وقتی میرم توی قسمت Graphic میخوام رزولوشنشو عوض کنم اصلا تغییر نمیکنه روش خاصی داره یا نسخهی من مشکل داره تمام کرکهای بازی هم امتحان کردم ولی درست نشد میخواستم بدونم کسی به مشکل من برخورده اصلا راه حلی برای این مشکل هست

ye adam
01-03-2012, 16:39
اقا برای من مشکل داره
من برنامه ی steam رو دارم
وقتی رو بازی کلیک میکنم
صفحه ی steam باز میشه که میگه اکانت بساز
ولی نباید همچین چیزی رو بگه
یکی کمک کنه

rayka10
01-03-2012, 22:04
سلام. دوستان در اپیزود2 این کلاغا رو که خونه ی این barry رو محاصره کردند چه چوری این مرحله رو رد کنیم بعد در ضمن از این اسلحه ی flares چه طوری باید استفاده کرد ما که هرچی دکمه ی RB رو میزنیم عمل نمیکنه .ممنون

mjorh
02-03-2012, 00:59
دوست عزیز بله خودم میدونم ولی وقتی میرم توی قسمت Graphic میخوام رزولوشنشو عوض کنم اصلا تغییر نمیکنه روش خاصی داره یا نسخهی من مشکل داره تمام کرکهای بازی هم امتحان کردم ولی درست نشد میخواستم بدونم کسی به مشکل من برخورده اصلا راه حلی برای این مشکل هست
مشکل باید از کرک باشه ولی خب همشونو امتحان کردید ....
میتونه مشکل از کارت گرافیک هم باشه ...آپدیت هسش ؟

اگه هس ...
دیگه با این حله:

change your dpi to lower setting
mine was at 150% it wouldnt let me switch resolution

mjorh
02-03-2012, 01:12
سلام. دوستان در اپیزود2 این کلاغا رو که خونه ی این barry رو محاصره کردند چه چوری این مرحله رو رد کنیم بعد در ضمن از این اسلحه ی flares چه طوری باید استفاده کرد ما که هرچی دکمه ی RB رو میزنیم عمل نمیکنه .ممنون

اون مرحلرو باید چراغ قورو بگیری طرفه کلاغه ...چن بار این کارو تکرار کن....
تو pc که با غلطک موس عوض میشه ولی تو....نمیدونم!

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------


اقا برای من مشکل داره
من برنامه ی steam رو دارم
وقتی رو بازی کلیک میکنم
صفحه ی steam باز میشه که میگه اکانت بساز
ولی نباید همچین چیزی رو بگه
یکی کمک کنه
اگه کرک نزده باشید این مشکل پیش میاد...
کرک اسکیدرو رو زدید؟

oomidd
02-03-2012, 09:09
مشکل باید از کرک باشه ولی خب همشونو امتحان کردید ....
میتونه مشکل از کارت گرافیک هم باشه ...آپدیت هسش ؟

اگه هس ...
دیگه با این حله:

change your dpi to lower setting
mine was at 150% it wouldnt let me switch resolution

میبخشید با چی حله میشه یکم توضیح بدید

kkain-blood
02-03-2012, 13:43
سلام دوستان

قابلیت استفاده از gamepad برای این بازی وجود نداره؟

mjorh
03-03-2012, 15:03
میبخشید با چی حله میشه یکم توضیح بدید
با پایین آوردن DPI
DPI مخفف dots per inch هسش ...
راسش خودمم نمیدونم چجوری باید پایین آورد ...
صبر کنید بپرسم ،میگم بتون..:46:

mjorh
03-03-2012, 22:51
Right Click @ Desktop
Personalization
Display
Set Custom DPI

(با تشکر از Erfan. )

oomidd
04-03-2012, 07:52
Right Click @ Desktop
Personalization
Display
Set Custom DPI

(با تشکر از Erfan. )

واقا دستت درد نکنه که وقتتونو میزارید برای بقیهی کاربرا . شما که این همه زحمت کشیدی میشه یکم توضیح بدید باید دقیقا چیکارکرد من از جملهی بالاتون چیز زیادی نفهمیدم

mjorh
04-03-2012, 11:32
واقا دستت درد نکنه که وقتتونو میزارید برای بقیهی کاربرا . شما که این همه زحمت کشیدی میشه یکم توضیح بدید باید دقیقا چیکارکرد من از جملهی بالاتون چیز زیادی نفهمیدم
باید کلیک راست کنی تو صفحه ی دسکتاپ بعد رو آخرین گزینه کلیک کنی (نوشته PERSONALIZE)
بعد یه صفحه باز میشه اونجا سمت چپ گزینه DISPLAY رو بزنید ، بعد دوباره یه صفحه باز میشه که سمت چپ آخرین گزینه نوشته Set Custom DPI
بعد DPI رو بیارید پایین ...:46:

oomidd
04-03-2012, 13:27
باید کلیک راست کنی تو صفحه ی دسکتاپ بعد رو آخرین گزینه کلیک کنی (نوشته PERSONALIZE)
بعد یه صفحه باز میشه اونجا سمت چپ گزینه DISPLAY رو بزنید ، بعد دوباره یه صفحه باز میشه که سمت چپ آخرین گزینه نوشته Set Custom DPI
بعد DPI رو بیارید پایین ...:46:

میبخشید اینهمه گیج میزنم ولی وقتی من تو صفحه ی دسکتاپ کلیک راست میکنم گزینهی properties میاد نه PERSONALIZE گزینهای دیگه هم که گفتید توی قسمت properties نیست نکنه شما دارید روی ویندوز 7 میگید ویندوز من xp ها

oomidd
04-03-2012, 13:37
خیلی ممنون دوست عزیز با یکم جستجو تونستم پیداش کنم

mjorh
04-03-2012, 14:22
خیلی ممنون دوست عزیز با یکم جستجو تونستم پیداش کنم

آره من واسه 7 گفتم ...
خب حالا حل شد؟

kkain-blood
04-03-2012, 19:18
سلام دوستان

قابلیت استفاده از gamepad برای این بازی وجود نداره؟
واقعا کسی با gamepad بازی نکره؟

mjorh
04-03-2012, 21:16
واقعا کسی با gamepad بازی نکره؟

اگه هم داشته باشه ...با دسته ی اکس باکس 360 باید بازیش کنید!:46:

oomidd
05-03-2012, 07:32
آره من واسه 7 گفتم ...
خب حالا حل شد؟

دستت درد نکنه الان دارم روون بازی میکنم

ye adam
05-03-2012, 21:37
اون مرحلرو باید چراغ قورو بگیری طرفه کلاغه ...چن بار این کارو تکرار کن....
تو pc که با غلطک موس عوض میشه ولی تو....نمیدونم!

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------


اگه کرک نزده باشید این مشکل پیش میاد...
کرک اسکیدرو رو زدید؟




تو کرک اسکیدرو داره
پس قطعا کرک اسکیدرو هست دیگه
ولی بعدش که steam رو پاک کردم ایندفه وقتی میزنی بیاد لود میکنه ولی نمیاد
:13::19:

ye adam
05-03-2012, 21:43
دستت درد نکنه الان دارم روون بازی میکنم




اااااااااااااااااای بابا
خو به ما هم بگید کجا جست و جو کردیییییییییییییین:19::19::19::1 9::19::19:

mjorh
05-03-2012, 23:46
اااااااااااااااااای بابا
خو به ما هم بگید کجا جست و جو کردیییییییییییییین:19::19::19::1 9::19::19:

الان شما قاطی پاتی کردی ...:31:

یه باز قشنگ ازاول نصب کن ،کرک رو هم کپی کن ...بعد اگه مشکلی بود درخدمتیم:20:

ye adam
06-03-2012, 15:16
الان شما قاطی پاتی کردی ...:31:

یه باز قشنگ ازاول نصب کن ،کرک رو هم کپی کن ...بعد اگه مشکلی بود درخدمتیم:20:






بازم همون اشو همون کاسه:19::19::19::41:

mjorh
06-03-2012, 17:24
وقتی میزنی بیاد لود میکنه ولی نمیاد
یکم بیشتر توضیح بده ....تا کجا میاره؟

estark
07-03-2012, 00:52
این چرا دوربینش این طوری.یارو از کادر خارج میشه کاریش نمیشه کرد؟

hamidmatris
12-03-2012, 02:30
مسیر سیو های بازی تو win xp کجاست؟

hp-world
12-03-2012, 22:21
رزولوشن این بازی تغییر نمی کنه ؟ روی 1074 * 768 ثابت مونده عوض هم نمیشه

mjorh
13-03-2012, 03:09
رزولوشن این بازی تغییر نمی کنه ؟ روی 1074 * 768 ثابت مونده عوض هم نمیشه

تو صفحه ی 4 درموردش توضیح داده شده ...:46:

devilboys
15-03-2012, 23:28
بچه ها چرا فریم توی این بازی اینقدر پایینه من رو low هم 14-15 فریم میگیرم

mjorh
16-03-2012, 01:15
بچه ها چرا فریم توی این بازی اینقدر پایینه من رو low هم 14-15 فریم میگیرم


لطف کنید سیستمتون رو بگید ....:20:

devilboys
16-03-2012, 15:24
لطف کنید سیستمتون رو بگید ....:20:

سیستم اینه

CPU: AMD X2 240
GPU: 9500GT DDR3
RAm: 3GB

البته با رزولیشن 768*1024 بازی میکنم

mjorh
16-03-2012, 16:18
سیستم اینه

CPU: AMD X2 240
GPU: 9500GT DDR3
RAm: 3GB

البته با رزولیشن 768*1024 بازی میکنم

گرافیکتون ضعیفه ....همینطور cpu ...

اما این فریم خیلی پایینه ...25تا 30 باید بده ...
شما اینکارو انجام بدید درس میشه :

آپدیت کارت گرافیک به ورژن 286 !:46:

همینطور نصب آخرین نسخه دایرکت 9

devilboys
17-03-2012, 13:32
گرافیکتون ضعیفه ....همینطور cpu ...

اما این فریم خیلی پایینه ...25تا 30 باید بده ...
شما اینکارو انجام بدید درس میشه :

آپدیت کارت گرافیک به ورژن 286 !:46:

همینطور نصب آخرین نسخه دایرکت 9

اگه منظورت آپدیت کارت گرافیک به ورژن 296 باشه که تازه اومده این کارو کردم دایرکت9 هم ریختم ولی بازم همونجوریه

mjorh
17-03-2012, 14:45
به ورژن 296 باشه

ooops! آره منظورم همین بود...

نمیدونم ..دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ..

soroosh_cz
26-03-2012, 22:50
سلام
دوستان کسی میدونه اگر احیانا پچ یا فیکسی برای SLI اومده یا نه؟
من دو تا 460 دارم SLI ولی توی بازی GPU1 همیشه روی 99 درصد و GPU2 روی 15-20 میگرده، تنظیمات بازی رو هم روی آخرین مقادیر تنظیم کردم... مشکل خاصی ندارم ولی اگر بتونم این مشکل رو برطرف کنم بازی خیلی روونتر میشه.

ALI&SOAP
26-03-2012, 23:40
اگه منظورت آپدیت کارت گرافیک به ورژن 296 باشه که تازه اومده این کارو کردم دایرکت9 هم ریختم ولی بازم همونجوریه

شما سیستمتون کپ سیستم منه با این تفاوت که رم من 2 گیگه اگه می خواید فریم بالاتر بگیرید باید مثل من این کار رو بکنید (کارت گرافیک رو باید اور کلاک کنید)(درایور هم مهم نیست 285 کفایت می کنه)

1- برنامه ی EVGA Precision رو دانلود کنید.
2- بعد از نصب برنامه، داخل محیط برنامه core clock رو 715 بزارید (بالا تر نبرید چون تعصیری نداره و فقط کارت گرم تر میشه) همین طور memory clock رو رو 510 قرار بدید و بعد apply رو بزنید.


یا این کار از 15 فریم به 28 فریم میرسه در جاهای شلوغ هم تا 25 فریم میاد بعضی وقتا هم( در صورت سرد بود کارت) به 32 هم میرسه.
موفق باشید:20:

devilboys
28-03-2012, 12:50
شما سیستمتون کپ سیستم منه با این تفاوت که رم من 2 گیگه اگه می خواید فریم بالاتر بگیرید باید مثل من این کار رو بکنید (کارت گرافیک رو باید اور کلاک کنید)(درایور هم مهم نیست 285 کفایت می کنه)

1- برنامه ی EVGA Precision رو دانلود کنید.
2- بعد از نصب برنامه، داخل محیط برنامه core clock رو 715 بزارید (بالا تر نبرید چون تعصیری نداره و فقط کارت گرم تر میشه) همین طور memory clock رو رو 510 قرار بدید و بعد apply رو بزنید.


یا این کار از 15 فریم به 28 فریم میرسه در جاهای شلوغ هم تا 25 فریم میاد بعضی وقتا هم( در صورت سرد بود کارت) به 32 هم میرسه.
موفق باشید:20:

کارت من به صورت پیش فرض memory clock روی 800 هست یعنی باید کمش کنم بیارم روی510 اینجوری که ضعیفتر میشه؟

ALI&SOAP
28-03-2012, 13:20
کارت من به صورت پیش فرض memory clock روی 800 هست یعنی باید کمش کنم بیارم روی510 اینجوری که ضعیفتر میشه؟

والا نمی دونم ولی امتحانش ضرری نداره:46:


برا من بدون اورکلاک 17 فریم میده :2: با اورکلاک28 فریم میده:13: (ولی از 17 که بهتره:31:):46:

کارت من بدون اور کلاک
مموری:400
هسته:550

devilboys
28-03-2012, 17:32
والا نمی دونم ولی امتحانش ضرری نداره:46:


برا من بدون اورکلاک 17 فریم میده :2: با اورکلاک28 فریم میده:13: (ولی از 17 که بهتره:31:):46:

کارت من بدون اور کلاک
مموری:400
هسته:550

ممنون بابت راهنماییت

Bobby Sands
14-04-2012, 23:03
بچه ها چرا فریم توی این بازی اینقدر پایینه من رو low هم 14-15 فریم میگیرم
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم روی کمترین تنظیمات گرافیک افت شدید فریم داره! اصلا نمیشه بازی کرد . دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنن.
سیستمم هم مشخصاتش اینه:
CPU : E8400 3Ghz
VGA : ATI 4850
Ram: 4 GB
OS : Win 7 64bit
در ضمن آخرین درایور گرافیک رو هم نصب کردم+ Directx اما هیچ فرقی نکرد.
همچین چیزی تو هیچ بازیی تا الان ندیده بودم . حتی کرایسیس و بتل 3 هم اینقدر دیگه فریم نمیامد پایین!!!:13:

Bobby Sands
15-04-2012, 23:02
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم روی کمترین تنظیمات گرافیک افت شدید فریم داره! اصلا نمیشه بازی کرد . دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنن.
سیستمم هم مشخصاتش اینه:
CPU : E8400 3Ghz
VGA : ATI 4850
Ram: 4 GB
OS : Win 7 64bit
در ضمن آخرین درایور گرافیک رو هم نصب کردم+ Directx اما هیچ فرقی نکرد.
همچین چیزی تو هیچ بازیی تا الان ندیده بودم . حتی کرایسیس و بتل 3 هم اینقدر دیگه فریم نمیامد پایین!!!:13:
یعنی اینجا هیچکس تا حالا به این مشکل بر نخورده؟!!!!!!!!! عجب:18:

amdn
16-04-2012, 20:17
سلام دوستان .
منم این بازی رو تو لپ تاپم بازی میکنم
اینم سیستممه : Acer 5750g _4GB ram _Nvidia GT630m 2GB_intel core i5 2.5Ghz
راستش کلا بازیه سنگینی هست من خودم روی high واسم یخورده نویز داره ولی رو مدیوم خوبه . ولی در مجموع بازیه ریاد هیجان آوری نیست...از جوش خوشم نمیاد...:13::13:

amdn
17-04-2012, 14:05
یه سوال ، اصلا کدوم قسمت بازی میشه فریم بازی رو چک کرد؟؟!
من همه قسمتهای setting بازیی رو نگاه کردم ولی جایی برای تست فریم ندیدم.:13:
اگه ممکنه یه راهنمایی کنبد.!! ممنون

Killzone2
20-04-2012, 15:22
یه سوال ، اصلا کدوم قسمت بازی میشه فریم بازی رو چک کرد؟؟!
من همه قسمتهای setting بازیی رو نگاه کردم ولی جایی برای تست فریم ندیدم.:13:
اگه ممکنه یه راهنمایی کنبد.!! ممنون
از برنامه هایی مثل fraps استفاده کنید برای تست فریم در بازی...

mirsourena
15-05-2012, 23:21
سلام. دوستان در نسخه pc از این اسلحه ی flares چه طوری باید استفاده کرد ما که تمام کلیدهای کیبورد را زدیم عمل نکرد .ممنون

nima cr7
16-05-2012, 11:36
سلام به همه
من این بازی رو 2بار نصبش کردم ولی روی بازی که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.
اینم سیستم من
ram=8
gerafik=635envidia
cpu=2.2تا3.1

david071
16-05-2012, 11:43
سلام. دوستان در نسخه pc از این اسلحه ی flares چه طوری باید استفاده کرد ما که تمام کلیدهای کیبورد را زدیم عمل نکرد .ممنون
شاید فشنگش رو نداری
کارکردن باش مثل اصلحه های دیگه هست . ری لود میکنی و شلیک میکنی .

hossein e
15-10-2012, 15:32
سلام به همه
من این بازی رو 2بار نصبش کردم ولی روی بازی که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.
اینم سیستم من
ram=8
gerafik=635envidia
cpu=2.2تا3.1

سلام دوستان منم همین مشکلو دارم.چی کارش باید کرد؟

SA.JJ.AD
18-10-2012, 01:14
سلام دوستان عزیز ...
.
یکی لطف کنه لینک فایل اصلی اجرایی بازی یعنی Alan wake.exe رو برام بزاره !! یا اگه موجود نبود برا خودشو اپلود کنه در صورت امکان .
.
تشکر ...

SA.JJ.AD
22-10-2012, 19:06
سلام دوستان عزیز ...
.
یکی لطف کنه لینک فایل اصلی اجرایی بازی یعنی Alan wake.exe رو برام بزاره !! یا اگه موجود نبود برا خودشو اپلود کنه در صورت امکان .
.
تشکر ...

يه خير پيدا نميشه كه به ما ياري برسونه ؟!:20:

SA.JJ.AD
29-10-2012, 20:14
كسي ميدونه علت اين مشكل چيه ؟!

وقتي چراغ قوه رو ميگيرم هر سمتي براي شليك !!‌ رو تصوير يه لكه هايي مياد كه ديد رو سخت ميكنه !! اما تو حالت عادي هيچ مشكلي نيست !!
.
مثلا به اين عكس نگاه كنيد !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4umbaz
10-11-2012, 01:09
بازی رو سیستم من خیلی کند اجرا میشه چرا

سیستمم هم خوبه
4 گیگ رم
گرافیک هم ati 5740

shervinrain
02-06-2013, 12:38
سلام من Alan Wake رو روی تنظیمات خیلی پایینم میذارم بازم افت فریم دارم در حالی که لپ تاپم تغریبا تاپ هست.
مشخصات لپ تاپ : core i 7_ amd 2gig_ ram 6gig-direx 11
باید چیز جداگانه ای روش نصب کنم؟یا کلا بازی با گرافیک AMD مشکل داره؟ اگه نرم افزار خاصی لازم هست لطفا راهنمایی کنین.دوستانی که بازی رو روی medium و high راحت و روون بازی میکنن سیستمشونو بزارن ببینیم چیه...

Milad4171
12-07-2013, 18:08
من این بازی رو نصب کردم همون اول که میرم تو خونه گیر میکنم نمیدونم باید چیکار کنم میگه برو تو خونه میرم ولی هیچ اتفاقی نمی افته
مشکل از کرک هست ینی؟

مانی 22
26-10-2013, 00:43
سلام
دوستان کسی نیست که آپدیت این رو برای من آپلود کنه؟
من بازیم میرسه به یک پل که یه کامیون راهو بسته. دیگه از اونجا جلو تر نمیره داستان.
اسم مرحله اش هم get to cauldron lake هستش.
نمیدونید چطور میشه مشکلش رو درست کرد؟

Ch3Gu3VaRa
14-02-2015, 00:34
salam
man in bazi ro Cd ish Ro nasb kardam
va ye eror maskhare mide:|!!
((alan wake could not initialize your 3d grapihcs card.please see that yours system conformsure you have the last grapchics card drivers instaleed.
thechincal; device_create_eror- invalid call

mohsenpournajaf
03-09-2016, 10:10
سلام
من نمیتونم بازی رو ران کنم
این ارور رو دترم
لطفا راهنمایی کنید


((alan wake could not initialize your 3d grapihcs card.please see that yours system conformsure you have the last grapchics card drivers instaleed.
thechincal; device_create_eror- invalid call









- - - Updated - - -

سلام
من نمیتونم بازی رو ران کنم
این ارور رو دترم
لطفا راهنمایی کنید


((alan wake could not initialize your 3d grapihcs card.please see that yours system conformsure you have the last grapchics card drivers instaleed.
thechincal; device_create_eror- invalid call

sajad-tnt
17-10-2016, 12:27
دانلود بازی Alan Wake ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - نسخه فشرده CorePack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])