PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Shank 2



pooriya_hp
11-02-2012, 19:16
دوستان این بازی روی این سیستم run میشه ؟

cpu = PIII

ram = 256

vga = 16

hdd = 40

--------------------

GTA : Vice City رو روی این دستگاه به خوبی اجرا کردم :دی

CRIS Joon CR7
11-02-2012, 19:24
دوستان این بازی روی این سیستم run میشه ؟

cpu = PIII

ram = 256

vga = 16

hdd = 40

--------------------

GTA : Vice City رو روی این دستگاه به خوبی اجرا کردم :دی
نه بابا دیگه اینقدر پایین
CPU و VGA خیلی پایینه:11:

omidsys
12-02-2012, 16:10
سلام
چرا واسه من بازی خیلی روون نیست؟
سیستمم هم بد نیست
gt 9500 1gb
ram2
cpu amd 2 64 4800
وین7 64 بیت
گاهی تیکش زیاد میشه
بازی که مینیمایز میکنم و تسک منیجر باز میکنم بازی داره از100 الی 90 % cpu استفاده میکنه!

msi674
15-02-2012, 10:41
]چرا کیبوردم تو این بازی قاطی میکنه ؟ :41: یا مثلا هر وقت با کلیک چپ حمله میکنم شخصیت بازی اگه طرف چپ باشه خودش میره سمت راست یا بر عکس ؟؟؟ چرااااا ؟؟؟

CRIS Joon CR7
16-02-2012, 22:56
با این سیستم میشه راحت بازی کرد؟
سیستم خودم نیست مال یکی از آشناهاست
رم 2 گیگ
سی پی یو
دو هسته ای E5200 2.5 ghz
گرافیک 6200 nvidia
win xp sp2
:11:

Arrowtic
16-02-2012, 23:38
آقا من موسم رو حالت لود(تو ویندوز سون یه دایره که میچرخه : دی) هستش تو بازی خیلی زشت و رو مخه!آیکون مخصوص نمیگیره به خودش!

hassanshaikhi
17-02-2012, 00:09
آقا من موسم رو حالت لود(تو ویندوز سون یه دایره که میچرخه : دی) هستش تو بازی خیلی زشت و رو مخه!آیکون مخصوص نمیگیره به خودش!
یه بار alt+tab بزن تا از بازی در بیاد بعد دوباره وارد بازی بشو درست میشه

CRIS Joon CR7
17-02-2012, 01:31
با این سیستم میشه راحت بازی کرد؟
سیستم خودم نیست مال یکی از آشناهاست
رم 2 گیگ
سی پی یو
دو هسته ای E5200 2.5 ghz
گرافیک 6200 nvidia
win xp sp2
:11:
................................................:1 9:

dannad110
19-02-2012, 00:32
OriginInstaller باید بزنم کجا نصب کنه هر جا میزنم اینو میده
The system cannot find the file specified
چی کار کنم
اینو نصب نکنم وقتی بازی اجرا میکنم ارور میده میگه باید OriginInstaller رو نصب کنم

aloo00che
20-02-2012, 03:09
دوستان من هر چه قدر بازی میکنم اصلا سیو نمیکنه
بیچاره شدم
خواهش میکنم راهنمایی کنید

p30worldapm
20-02-2012, 13:19
کسی می تونه یه کرک بده؟
چرا طرف موس چاقو رو پرت نمی کنه؟ در حالت عادی چاقو رو تو زمین پرت می کنه! باید موس رو بگیرم رو هوا تا مستقیم پرت کنه!
بعضی وقتها هم درست سمت موس حمله نمی کنه!
کرک درست براش اومده؟

VAHID
21-02-2012, 21:20
سلام

دوستان یه ترینر درست و حسابی اگه از بازی دارین بزارین؟؟؟

dany_3p4u
21-02-2012, 21:26
سلام
چرا واسه من بازی خیلی روون نیست؟
سیستمم هم بد نیست
gt 9500 1gb
ram2
cpu amd 2 64 4800
وین7 64 بیت
گاهی تیکش زیاد میشه
بازی که مینیمایز میکنم و تسک منیجر باز میکنم بازی داره از100 الی 90 % cpu استفاده میکنه!
هر مرحله حدود 30 مین طول کشید اما همین موضوع داغ کردن سی پی یو برای من هم وجود داشت و روی اعصاب! کسی همچین موردی نداره دیگه؟!
با لپ تاپ دل 1520 اجراش کردم.

lMlOlHlSlElNl
22-02-2012, 04:29
سلام

دوستان یه ترینر درست و حسابی اگه از بازی دارین بزارین؟؟؟


بفرما عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fzwb3vx164179gwg)

p30worldapm
22-02-2012, 15:25
من دو تا کرکی که تو پست اول بود رو امتحان کردم. توی جفتش درست چاقو رو پرت نمی کنه! چی کار کنم؟

lMlOlHlSlElNl
22-02-2012, 15:33
اینو امتحان کن
ماله خودمه آپلودش کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3F77uedpzd77ax7hi)

p30worldapm
23-02-2012, 03:27
اینو امتحان کن
ماله خودمه آپلودش کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3F77uedpzd77ax7hi)
ممنون ولی باز هم نشد.
احتمالا اشکال از dvd ای هست که خریدم. می رم یکی دیگه بگیرم.

shahabaliboys
23-02-2012, 21:05
سلام من بازی رو از بخش دانلود بازی همینجا دانلود کردم
روی آیکون بازی که کلیک میکنم (بدون کرک) ea میگه sorry ارجینال نیست.
کرک هم که میکنم ویندوز stop working میده چه کنم

lMlOlHlSlElNl
25-02-2012, 23:08
سلام من بازی رو از بخش دانلود بازی همینجا دانلود کردم
روی آیکون بازی که کلیک میکنم (بدون کرک) ea میگه sorry ارجینال نیست.
کرک هم که میکنم ویندوز stop working میده چه کنم
سلام خب مسلمه که بدون کرک اجرا نمیشه
شما اون کرکی که چند پست بالاتر گذاشتم دانلود کن اگه نشه احتمالا نسخه بازی مشکل داره

aloo00che
01-03-2012, 01:53
میشه راهنمایی کنید چجوری آنلاین بازی کنیم؟
please sign in to Origion یعنی چی؟
تشکر

aloo00che
22-04-2012, 13:47
1 سال گذشت . . . . .

myusac
08-05-2012, 17:56
این بازی به صورت آنلاین ذخیره میکنه و به دلیل کرک بودن بازی امکان آنلاین بودن از طریق بازی نیست راه حلی برای ذخیره آفلاین بازی وجود نداره؟؟؟

mjsijal
17-05-2012, 13:24
سلام من بازی shank2 رو نصب میکنم اما اجرا نمیکنه eror میده چیکار کنم؟

arnord.ir
29-05-2012, 12:56
سلام!
من بازیو اجرا کردم.. بعد از اینکه کاراکترمو میسازم R:done رو میزنم ولی بعذش گیر میکنه! یعنی نمیتونم اسمشو بنویسم!

چیکار باید بکنم؟

rezarrrr
03-02-2013, 16:08
سلام
من این گیم رو دانلود کردم بعد هر چی نصب میکنم موقع اجرا میگه OriginInstaller رو نصب کن
من هم گیم رو با همون OriginInstaller نصب میکنم
مشکل از چی هست؟

rezarrrr
03-02-2013, 23:18
مشکل حل شد کرک رو باید میزدم پوشه bin:n15: