PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشگل با بلوتوثacer7555



mrv16
14-02-2012, 18:19
سلام
من یه لپ تاپ acer 5755g گرفتم روی کارتونش نوشته بلوتوث داره اما هر کاری می کنم نمی تونم ازش استفاده کنم.این عکس رو از دیوایس منیجر گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو هم از برنامه BlueSoleil گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو از برنامه acer گرفتم که برای تشخیص سخت افزار لپ تاپ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی یه سایت خارجی خوندم که این لپتاپ بلوتوث نداره اما تو سایت acer برای این مدل درایور بلوتوث قرار داده
وقتی دکمه ترکیبی Fn+f3 (که برای خاموش و روشن کردن وایرلس و بلوتوس ) رو میزنم سخت افزار بلوتوث از لیست دیوایس منیجر حذف میشه و با زدن دوباره ، دوباره برمی گرده. اما باز هیچ کاری نمی تونم بکنم
ممنون

lida
15-02-2012, 00:02
داره اول ادد کن گوشیت رو باید visibleکنیش از ابکن بلوتوث کنار ساعت میشه

mrv16
15-02-2012, 00:33
سلام
من هم این کاری که شما گفتید رو انجام دادم ولی نه لپ تاپ گوشی رو پیدا می کنه و نه گوشی دستگاه رو

Saeid.Online
15-02-2012, 01:06
سلام دوست عزیز . بنده یه لب تاب مدل لبتاب شما گرفتم .

یه چند تا سوال داشتم . ممکنه آی دی منو اد کنی ( آنلاین ) هستم.

آی دی خودم رو داخل پیغام خصوصی برای شما عرض فرستادم.

Dj_aghamajid
15-02-2012, 15:13
سلام دوست عزیز.

احتمالا شما برنامه launch manger رو نصب نکردید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =634455123086047171&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire%205755G&OS=721&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_1

این رو نصب کنید.
این برنامه رابط کاربری کلید Fn هست. مثلا وقتی کلید Fn + F3 رو میزنید باید یه منوی 2 گزینه ای بیاد که شما با موس میتونین بلوتوس و وایرلس رو خاموش- روشن بکنید.
بعد از روشن کردن بلوتوس. به نوار ابزار پایین دسکتاپ ویندوز رفته و وارد تنطیمات بلوتوس میشوید.
حالا باید بلوتوس وسیله مورد نظر رو روشن کرده و میتونین ارتباط برقرار کنین.
اگه بازم سوالی بود، هستم خدمت شما.

mrv16
15-02-2012, 19:47
سلام
از بابت نرم افزار ممنون
من نرم افزار رو نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما باز هم وقتی رو آیکون بلوتوث 2 بار کلیک می کنم پنجره زیر باز میشه(که یه نوار سبز رنگ بالای پنجره با سرعت پایین شروع می کنه به پر شدن و هیچ وقت کامل نمیشه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتی روی open setting کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
راستی من تو کنترل پنل هیچ آیتمی برای بلوتوث ندارم ، این طبیعیه؟

Dj_aghamajid
15-02-2012, 20:37
شما درایور مربوط به بلوتوس رو درست نصب کردید؟
پشت لپتاپتون 2 تا برچسب هست که مدل بلوتوس و Wlan شما رو نشون میده. از روی DVD درایور مربوطه رو فقط نصب کنید و اگه چیز دیگه ای جاش نصب کرده بودید Remove کنید.
باید در کنترل پانل در دیوایس منیجر بلوتوس رو داشته باشید.

mrv16
16-02-2012, 00:49
سلام
من یه درایور از سایت acer گرفته بودم . پاکش کردم اما هرکدوم از درایورهای dvd رو که نصب کردم بازم جواب نداد حتی از یه نرم افزار واسه up to dateکردن درایورها نصب کردم که اون هم نتونست کاری کنه.
روی برچسبی که گفتید نوشته بود ar5bbu22 و تو وب سایت acer نوشته بود ورژن بلوتوث این دستگاه3
حالا به نطر شما باید کدوم درایور رو نصب کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

Dj_aghamajid
16-02-2012, 01:08
لینک مربوطه به این تصویر رو بدید، ببینم این همه درایور کجا هستن؟
بلوتوس شما Atheros هست و این لینکشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] acerid=634455117076466273&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire%205755G&OS=701&LC=en&BC=Acer&SC=PA_6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FBluetooth_Atheros_7.02.0000.0065_W7x86W7x64_A.zip %3Facerid%3D634455117076466273%26Step1%3DNotebook% 26Step2%3DAspire%26Step3%3DAspire%25205755G%26OS%3 D701%26LC%3Den%26BC%3DAcer%26SC%3DPA_6)

شما کلا چجوری از سایت ایسر دانلود میکنین؟ مدل رو مشخص میکنین و بعد فایل مربوط به آن مدل رو دانلود میکنین و یا روش دیگر؟

mrv16
16-02-2012, 19:54
سلام
این کارو هم کرده بودم ، باز دوباره هم این انجام دادم.ولی جواب نداد
ممکنه اشکال از ویندوز یا یه ویروس باشه
اون عکسی هم که بالا گذاشتم مربوط به dvd درایور دستگاه بود
ممنون

magnetali
25-02-2012, 23:30
برای آیندگان :D

اولا که ایسر یکه. هیچ دوشواری هم نداره. اصن شوما شهرداری که رو ایسر عیب میذاری؟ :31:

آقا من درایور تو فولدر MOD01D00CC000N0018 را نصب کردم برای بلوتوث 5755 با کانفیگ core i7. برید حالشو ببرید دیگه هم پشت سر ایسر حرف نزنید من ناراحت میشم :13:

x_2007
30-03-2012, 16:08
سلام منم همچین مشکلی داشتم ولی حل شد سی دی خوده acer رو بذار و این نسخه رو نصب کن ایشالا که درست میشه مال من درست شد



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ztczt328
30-03-2012, 20:44
چک کن بلوتوث مخفی نباشه چون سیستم شما بلوتوث رو نصب کردی و مشکل نصب نداری


مشکل ار ویندوز هم نیست از خود برنامه ویندوز برای ارسال کمک بگیر


اگر مشکلت حل نشد یک team روی سیستم نصب کن و بگو تا بیام و برات درستش کنم