PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سريعترين روش پيدا كردن pass ادمين ((خود خود پسورد))






    

seyyed.ali
03-07-2006, 23:29
سلام
اول معذرت مي خواهم ( بدا ميگم چرا :cool: )
تا اونجايي كه تو اين فوروم گشتم اخرين روش پيدا كردن pass ادمين bruteforce/dictionary attack بوده كه همون طور كه ميدونيد خيلي زمان ميبره
حالا يه سايتي رو معرفي ميكنم كه توسط اون ميتونيد pass ادمين رو خيلي خيلي سريعتر از هر روش ديگه اي پيدا كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي اين سايت اومدن با كامپيوتر هاي قدرتمند به صورت brute force يه بانك اطلاعاتي درست كردن و توش سرچ ميكنن پس ديگه لازم نيس واسه هر كلمه يه بار الگوريتم رو تكرار كنن كه باعث ميشه زمان در حد infinity كم بشه
ابزار براي local:
pwdump.exe كه از اينجا ميتونيد دانلود كنيد:
ftp://samba.anu.edu.au/pub/samba/pwdump/pwdump.exe
یا از اينجا ميتونيد دانلود كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
112 kb

ابزار براي remote:
cain عزيز
حالا طريقه كار با سايت:
نميگم :biggrin:
چرا؟
چون بي جنبه زياده
ولي مطمئنم اگه واقعا مشتاقيد و IQ دارين سريع ميتونيد كار كردن با سايت رو ياد بگيريد
كاربرد:
توي سه سوت pass ادمين شبكه رو sniff ميكنيد بعد با استفاده از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد رو دارين

براي خودم يه pass 14 حرفي رو تو 5 min پيدا كرد (كه با bruteforce وn سال طول ميكشه :blink: )
ولي يه 6 حرفي رو بيشتر از 1 ساعت بعد جواب داد (كه با bruteforce تو چن min ميشه پيدا كرد)
معايب:
اگه به گوشه سمت چپ صفحه توجه كنيد خودتون ميفهميد :sad:
اين سايتم واسه اونايي كه بابا شون پول اضافي داره با كرديت كارت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم از همه بچه هاي گل معذرت ميخواهم كه بيشتر توضيح نميدم
در ضمن اونايي كه علاقه دارن يه سر اينجا بزنن ( اطلاعات عمومي ;) )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamid_b1
29-05-2007, 14:49
اگه یوزر limited باشه hash نمیشه به دست اورد.میشه ؟اگه میشه لطفا بگید چه طوری؟

A.Farokhzad
15-06-2007, 09:38
سلام
لینک ها کار نمیکنن !!!!!!!!
نیاز حیاتی به این برنامه دارم.

A.Farokhzad
15-06-2007, 09:44
اگه یوزر limited باشه hash نمیشه به دست اورد.میشه ؟اگه میشه لطفا بگید چه طوری؟

این سوال منم هست.
لطفا یه سر به این تایپیک بزنید.

shahabamo
16-06-2007, 15:26
اگه یوزر محدود باشه از توی خود win نمیشه hash گرفت . این مقاله رو بخونین به جواب میرسین.موفق باشین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد گل
26-06-2007, 23:05
برده مرده .
اگه میشه ، یکی از اون سایت هایی رو که پیدا کردی به ما دادی ، درست .

seyyed.ali
27-06-2007, 00:23
مرده!

البته همين مطلبي كه اقاي شهاب مطرح كرده خيلي بهتر از اون سايتاييه كه عرض كردم
و تنها دليلي كه جواب ندادم به خاطر همين بود كه فكر كردم حتما متوجه قضيه شده ايد
و اميدوارم كه كسي دلگير نشده باشه ( جمعيت: بسه ديگه! حرفتو بزن!!! )

عرض مي كردم

سايت محترم loginrecovery.com همين كارو انجام ميده

بسيار راحتتر و دقيقتر و سريعتر!

ali_11_19
19-07-2007, 03:00
برا پیدا کردن پس admine remotly باید از pwdump3 یا pwdump4 استفاده کنم؟
اگه client باشم چه جوری میشه passe admin remotly رو پیدا کنم؟

shohreh.p
24-08-2007, 23:46
به جای پیچوندن هم جواب همو بدین و اگه یه چیزی میخواین بگین کامل بگید نه ادرس بدین
البته ببخشید روک گفتم

ADRIEN
25-08-2007, 01:10
به جای پیچوندن هم جواب همو بدین و اگه یه چیزی میخواین بگین کامل بگید نه ادرس بدین
البته ببخشید روک گفتم

سلام حرف خوبي زدي
يگذريم
loginrecovery.com سايته خوبيه
ميري تو سابت يه فايل ايميج واسه فلاپي (جديدا واسه سي دي)دان ميكني
اجرا ميكني تا واست يه فلاپي بوت بسازه بعد سيستم رو با اون بوت ميكني و خلاص بعد دوباره مياي تو همون سايت
واز step 3 استفاده ميكني و فايلي رو بنام A:\UPLOAD.txt رو ميزاري واسه كرك
البته واسه كرك ميتوني از john the ripper استفاده كني ولي بايد تغييراتي تو فايل بدي
البته اينارو بالا گفتن

perfect-man
24-09-2007, 20:22
اگه یوزر محدود باشه از توی خود win نمیشه hash گرفت . این مقاله رو بخونین به جواب میرسین.موفق باشین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این آدرس دیگه کار نمی کنه لطفا یک آدرس دیگر بدهید
ایا این مقاله لینک دیگری هم دارد؟

aminfarshad1
25-09-2007, 05:56
اینم لینک سایت اصلیش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ADRIEN
26-09-2007, 00:44
تو بخش اصلي مقالات آموزش هك از پايه هم در مورد Sam چيزاي زيادي گفتم!!!!!!!!

javadt
30-10-2007, 07:44
شما مطمئني كه اين روش روي همه ي سيستم ها انجام ميشه؟

حالا ما پس ادمين سيستمي رو كه مي خواهيم چگونه پيدا كنيم در صورتي كه مودم نداره؟

armin3000
14-11-2007, 21:39
سلام به دوستان خوبم.
یه سوال داشتم. ظاهرا خیلی سادست ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.
من توی یه شبکه هستم که چندین کامپیوتر با هم ورک گروپ هستن و اسم همه رو توی my network place نشون میده.
خیلی از این کامپیوترها پسورد administrator ندارن.
حالا من میخوام بدونم از این نقطه ضعف چه جوری میتونم استفاه کنم و درایوها رو ببینم.
وقتی computername\[drive$ رو میزنم صفحه یوزر و پسورد میاد که اگه administrator تنها رو بزنم قبول نمیکنه. یعنی حتما admin باید رمز داشته باشه.
لطفا راهنمایی کنید

smjgh2006
22-11-2007, 09:03
دوست عزیز سلام با عرض معذرت معمولا سیستم های یک شبکه lan به خصوص در ادارات دارای یوزر محدود و dos را هم توسط مسئول شبکه بسته شده است. ایا راهی وجود داره که در یوزر محدود و بدون حضور داس یوزر ادمین را پیدا کرد. روش ها و نرم افزار هایی که تا بحال معرفی شده اند کارایی لازم را ندارند. لطفا دوستانه کمک کنید با تشکر

hiworld
23-11-2007, 07:05
با اولین مطلب میشه وبلاگ را هم -- کرد ؟

Mitra_1360
23-11-2007, 13:46
سلام نرم افزار Admin password ---- هم همين كارو ميكنه رويه سي دي بوتيبل load ميشه و ادامه كار ....

m.r.s
23-11-2007, 16:02
سلام.من یه id رو 4 ساله راشتم.نمی دونم چی شد که رفتم پسمو عوض کردم.الانم یادم نیس پسمو.رابطم با همه ی دوستام تو ایران قطع شد.مشخصات ایدیمم یادم نیس.کسی یه مدل -- واسه این مورد نمیشناسه به توریکه کسیو بدون آن شدن -- کرد؟
ممنون
:41::41::41::41:
:46:

Mitra_1360
24-11-2007, 08:47
کجا داشتین این ای دی رو ؟

تو یاهو یا توی کامپیوتر شخصی (اکانت ) ؟ ! ! ! !

jooya
24-11-2007, 09:49
سلام به دوستان خوبم.
یه سوال داشتم. ظاهرا خیلی سادست ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.
من توی یه شبکه هستم که چندین کامپیوتر با هم ورک گروپ هستن و اسم همه رو توی my network place نشون میده.
خیلی از این کامپیوترها پسورد administrator ندارن.
حالا من میخوام بدونم از این نقطه ضعف چه جوری میتونم استفاه کنم و درایوها رو ببینم.
وقتی computername\[drive$ رو میزنم صفحه یوزر و پسورد میاد که اگه administrator تنها رو بزنم قبول نمیکنه. یعنی حتما admin باید رمز داشته باشه.
لطفا راهنمایی کنید

بله دوست عزیز به روش های عادی باید حتما پسور داشته باشه ، یعنی باید پسور ادمین داشته باشه تا بتونید به درایوهاش دسترسی پیدا کنید .

ولی اینکه بخواین دورش بزنید رو می گردم ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه ، آخه من خودم مال اساتیدمون رو می خواستم برم توش چند سال پیش نشد :31:

m.r.s
24-11-2007, 10:30
تو یاهو:41:.باید چکارش کنم؟:46::10:

mohsen_djd2
02-12-2007, 20:53
یه کامپیوتر که با ادمین بالا میاد ولی پسوردش فراموش شده
حالا چیکار کنم؟؟
بدست اوردن یا پاک کردن هیچ فرقی نداره
لطفا ساده و سریع ترین راه ممکن
ممنون

ADRIEN
02-12-2007, 23:16
ميتوني به Computer Management بري (روي My Computer راست كليك و سپس Manage)
و در قسمت Local And Users Groups به زير قسمت Users رفته و روي هر يوزري كه خاستي كليك راست كني و سپس
Set Password
با اينكار بدون دونستم پس قبلي ميتوني پس جديد بدي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالي بود بپرس

ali_metal_357
06-12-2007, 20:29
سلام یکی لطفا کامل کمک کنه من می خوام پسورد معمولی ای دی خودموبزنم

یک ادمی از سر شوخی پس منو زده و پس منو عوض کرده نمی تونم وارد بشم ای دی منم قدیمه نمی خوام از دستش بدم

kavehtala
06-12-2007, 22:09
سلام یکی لطفا کامل کمک کنه من می خوام پسورد معمولی ای دی خودموبزنم ..............
اگر منظورتان آی دی در سایت یاهو(Yahoo ID) است پیشنهاد میکنم بخش مربوطه را در انجمن ببینید.

zeus1988
12-12-2007, 10:45
سلام
من تو سايت loginrecoveryرفتم براي به دست اوردن pass سايت دانشگاه هر 3 تا مرحله را هم انجام دادم.
يه password بهم داد و جلوش هم نوشته بود 100% success ولي وقتي pass را وارد كردم جواب نداد.
كسي ميدونه علت چيه؟؟؟

ADRIEN
12-12-2007, 22:42
چند احتمال داره
پس بعد از اينكه شما كرك كردين عوض نشده باشه
احتمال اشتباه از خود سايت هم بالاست
شما ميتوني آموزش هك از پايه رو ببيني اونجا كامل گفتم

lord_ashkan_z
16-12-2007, 19:15
ببین جناب جان من از -- مک اصلا سر در نمی یارم ...

اصلا این pwdump.exe چه کار می کنه؟

حنا
23-01-2008, 07:52
سلام تاپیکتون عالی بود ولی من هیچی ازش نفهمیدم خواهشا بیشتر توضیح بدین ایمیل من lovely_preity2002@yaho.com
منتظر جوابتون هستم
:20::10:

Carl
26-01-2008, 18:27
ميتوني به Computer Management بري (روي My Computer راست كليك و سپس Manage)
و در قسمت Local And Users Groups به زير قسمت Users رفته و روي هر يوزري كه خاستي كليك راست كني و سپس
Set Password
با اينكار بدون دونستم پس قبلي ميتوني پس جديد بدي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالي بود بپرس

من این کارهایی که شما گفتید انجام دادم، یه پنجره باز شد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکلی پیش نمیاد اگه پسورد جدید بذارم؟

arw
01-02-2008, 20:02
سلام من هیچی از -- نمیدونم ولی میخوام اطلاعات شخصی یک ای دی رو بدونم help me

ezrbidoky
20-06-2008, 02:09
خواهشا یکی قشنگ و ساده توضیح بده که ما هم بفهمیم

sina285
21-06-2008, 11:36
خیلی ممنون از اموزش خوبتون موفق باشی

ezrbidoky
23-06-2008, 23:24
تو بخش اصلي مقالات آموزش هك از پايه هم در مورد Sam چيزاي زيادي گفتم!!!!!!!!
__________________
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 669x110 و حجم آن 7 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه تغییراتی باید بدیم

ezrbidoky
23-06-2008, 23:44
سلام حرف خوبي زدي
يگذريم
loginrecovery.com سايته خوبيه
ميري تو سابت يه فايل ايميج واسه فلاپي (جديدا واسه سي دي)دان ميكني
اجرا ميكني تا واست يه فلاپي بوت بسازه بعد سيستم رو با اون بوت ميكني و خلاص بعد دوباره مياي تو همون سايت
واز step 3 استفاده ميكني و فايلي رو بنام A:\UPLOAD.txt رو ميزاري واسه كرك
البته واسه كرك ميتوني از john the ripper استفاده كني ولي بايد تغييراتي تو فايل بدي
البته اينارو بالا گفتن
__________________
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 669x110 و حجم آن 7 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از طریق دیسکتی که از اون سایت درست میکرد استفاده کردم .حال روش دیگری به جز استفاده از سایت نداره(واسه بدست آوردن سریع تر پسورد)

Farzad_p30
13-07-2008, 18:08
سلام
من میخوام بدونم آیا روشی وجود داره که پسورد ادمین شبکه رو هم بدست آورد.
من در محلی که هستم یک شبکه تحت ویندوز اکس پی وجود داره که هر کار بر یه یوزر نیم و پسورد داره میخوام بدونم به چه صورت امکتن داره که بتونم رمز ادمین شبکه رو بدست بیارم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

hose
14-07-2008, 20:30
سلام دوستان براي هك پسورد آدمين مي تونيد يه كم توي گوگل سرچ كنيد به نتايج خوبي ميرسيد ......يه ايميج چخد مگابايتي هستش كه اونو بايد دانلود كني بعد رايتش مي كني روي سي دي كه سي دي رو بوتيبل مي كنه......بعد خودش كه بوت شد ؟
ليست يوزر هاي موجود در سيستم رو به شما نشون ميده ........بعد شما با انتخاب گزينه مورد نظر و حذف پسورد يوزر به راحتي ميتونيد وارد اون بشيد

p_s_m
29-07-2008, 13:22
سلام دوستان براي هك پسورد آدمين مي تونيد يه كم توي گوگل سرچ كنيد به نتايج خوبي ميرسيد ......يه ايميج چخد مگابايتي هستش كه اونو بايد دانلود كني بعد رايتش مي كني روي سي دي كه سي دي رو بوتيبل مي كنه......بعد خودش كه بوت شد ؟
ليست يوزر هاي موجود در سيستم رو به شما نشون ميده ........بعد شما با انتخاب گزينه مورد نظر و حذف پسورد يوزر به راحتي ميتونيد وارد اون بشيد


منظورت active@password changer هست ....؟

اینه دیگه :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


خوب اینکه تو hiren boot cd هم هست در ضمن رو ویستا هم جواب میده....:21:

elyartab
29-07-2008, 13:36
سلام دوستان براي هك پسورد آدمين مي تونيد يه كم توي گوگل سرچ كنيد به نتايج خوبي ميرسيد ......يه ايميج چخد مگابايتي هستش كه اونو بايد دانلود كني بعد رايتش مي كني روي سي دي كه سي دي رو بوتيبل مي كنه......بعد خودش كه بوت شد ؟
ليست يوزر هاي موجود در سيستم رو به شما نشون ميده ........بعد شما با انتخاب گزينه مورد نظر و حذف پسورد يوزر به راحتي ميتونيد وارد اون بشيد


نادان ترین سوپروایزر ها هم، اول امکان بوت از سی دی رو غیر فعال میکنن و بعد یه پسورد خوش دست به بایوس میدن که عمرا بتونی از اون سی دی، پسورد اکس پی رو رست کنی ! :27:
پس یه راه میمونه ، از طریق خود ویندوز، که به نا به شرایطی عمرا نمیشه! :8:

saeid inventor
29-07-2008, 15:19
سلام
من هیچی از -- بلد نیستم
میشه از پایه یاد بدید تا همه یاد بگیرن
لطف بزرگی می کنید
......
اگر جایی رو میدونید که از پایه -- رو یاد داده برام آدرسش رو پیغام بزارید.
متشکرم

p_s_m
30-07-2008, 23:04
نادان ترین سوپروایزر ها هم، اول امکان بوت از سی دی رو غیر فعال میکنن و بعد یه پسورد خوش دست به بایوس میدن که عمرا بتونی از اون سی دی، پسورد اکس پی رو رست کنی ! :27:
پس یه راه میمونه ، از طریق خود ویندوز، که به نا به شرایطی عمرا نمیشه! :8:

عزیز شما مثل اینکه تو باغ نیستی !!!

هر مادربوردی یک یا چندتا شاه کلید داره ....:21:

و شما با دونستن نوع mainboard bios می تونی با دادن پسورد شاه کلیدی وارد تنظیمات ست اپ شی ...:19:


به جون خودم خیلی خسته ام و گر نه بیشتر توضیح می دادم ...


از شانس خوبت همین الان سایتشو دیدم بیا عزیز :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


من اصلا این جور کارا رو -- نمی دونم ولی اگه می خوای هکر بشی با نمیشه خداحافظی کن


فکرت رو آزاد کن و به قول یکی از دوستان : run your imagination wild :27:

select
01-09-2008, 05:19
بابا شما هم بیکاریدا

Love_river
01-11-2008, 21:22
سلام
كسى ميتونه كمك كنه ميخوام میخوام بدونم چ جورد میتونم page admin هر سايتى بىست بيارم
ميرسى از كمك هركسى

as13851365
02-11-2008, 08:35
چندتا راه برای پیدا کردن پسورد آدمین یک سایت وجود داره که ساده ترینشون این است که شما از خود مدیری سایت پسورد رو بخواهید یعنی برید دم در خونشون و بهش بگی آقا/ خانم مدیری سایت فلان می شه پسورد خودتان رو به من بدید تا من سایت شما رو دستکاری کنم !!!

جدای از شوخی باید بگم که برای پیدا کردن پسورد هر چیزی راه های زیادی وجود داره که بسته به خلاقیت شما می تونید از هر کدوم استفاده کنید

111danial
14-11-2008, 03:25
salam soal i daram khahesh mikonam rahnameem konid

111danial
14-11-2008, 03:48
:41:man to aparteman az laptop ba vista premum, conection dial up astefadeh mikonam harwaght ba internet vasl hastam shakhs digari hamsaye mojaver be tamam file ham dastreci darad az zamanike log in mikonam kamelan be pc man dastreci dare be nazar shoma hak shodam agar baleh khaheshan rahnamaeem konid . agar amkanesh hast inja ya to danialpory@yahoo.com behem javab bedid kheili mamnon misham

undertaker_ss
16-11-2008, 12:08
:41:man to aparteman az laptop ba vista premum, conection dial up astefadeh mikonam harwaght ba internet vasl hastam shakhs digari hamsaye mojaver be tamam file ham dastreci darad az zamanike log in mikonam kamelan be pc man dastreci dare be nazar shoma hak shodam agar baleh khaheshan rahnamaeem konid . agar amkanesh hast inja ya to danialpory@yahoo.com behem javab bedid kheili mamnon misham
دوست عزیز اول اینکه توی انجمن باید فارسی تایپ کنید
دوم اینکه احتمالا وایرلس شما روشنه و همسایه تون از این طریق به راحتی می تونه بیاد توی PC شما
اگه وایرلس تون روشن نیست آیا باهمسایه تون چت می کنید؟

love4love
25-11-2008, 12:59
سلام به همگی
یه کمک حسابی از همه می خواستم .
قبل همه چیز توضیحاتی در موردم .
من تو سایت دانشگاه هستم .یوزری که به ما دادن guest و limit هست .run و cmd بسته شده . شاید بوسیله نرم افزار folder gord .چون نصب روی سیستم ها .
روی سیستم ها kaspersky internet securety نصب . جوری کار کردن که نرم افزار های portable اجرا نمیشه با همین kasper .
روی bios پسورد گذاشتن ولی اولین بوت روی cd هست .ولی ممکن عوض کنن . motherboard از نوع intell هست .
چند روز دیگه می خوان user و pass به هرکسی بدن تا از روی سرور load بشیم .
امکانش هم هست pass admin رو هم خودشون یا با نرم افزار هر روز عوض کنن.
امکان نصب نرم افزاری رو سیستم ها مثل bandwidth روی سیستم ها نصب کنن تا پهنای باند رو بگیرن یا محدود کنن واسه هر سیستم .
حالا نوبت به کمک شماست .
من می خوام بدون محدودیت از دانلود کتم اونم با IDM حالا نصبم نبود ایراد نداره با portable.
اگه هم بشه پسورد ادمین رو گیر بیارم .

tajrobenik
03-12-2008, 00:07
پيچونديا.
خوب بگو فايل hash رو بدست بيار كه البته ابن خيلي كاري نداره.
بعد بده به اين سايته.
البته معلومم نيست جواب بگيري.
ال سي 5 هم خوبه. اما يك سري سايتا هستن كه خيلي بهتر كار مي‌كنن.
كه خوباش پوليه.

aliali58
14-02-2009, 14:35
من روي سيستمم دو تا ويندوز xp دارم يكي رو درايو سي و يكي روي درايو دي، ادمين درايو c من ali بود بدون پسورد اما يكي از دوستام براش پسورد گذاشته بود و ديشب من نياز ضروري داشتم كه با ويندوزي كه روي درايو c بود بوت بشم اما وقتي ديدم پسورد روي درايو سي گذاشته منم از ويندوزي كه روي درايو دي بود بوت شدم و به آدرس زير رفتم C:\windows\system32\config و دو تا فايل sam بود هر دو رو پاك كردم وقتي ري استارت كردم ويندوز درايو c با پيام خطا مواجه ميشه و به صفحه‌اي كه يوزر و پسورد ميخواد نميرسه حالا هم رفتم برنامه ntfs4dos رو دانلود كردم و هر كاري كردم فايل sam رو از درايو دي روي درايو c كپي كنم نشد كه نشد. آيا راهي دارم كه نخوام ويندوزم رو از اول نصب كنم؟

ar.constantine
25-04-2009, 16:56
با سلام
من نتونستم دانلودش كنم
ميتوني مسير برنامه رو چك كني!
با تشكر

majid76
15-05-2009, 06:28
با سلام به علی آقا شما

majid76
15-05-2009, 06:51
سلام به علی آقا فالی که شما پاک کردین اکانتها و پسورد ها رو در خود بهصورت رمز شده نگهداری میکنه .
در ضمن یه sam توی repir هست که قابل پاک شدن نیست و یکی هم تو ریجستری پس شما متمعانا نتونستید اون پاک کنید
چون به همین راحتی ها هم نیست سیستم رو ریستور کنید ! جواب میگیرید

shr_put
02-08-2009, 16:12
من روي سيستمم دو تا ويندوز xp دارم يكي رو درايو سي و يكي روي درايو دي، ادمين درايو c من ali بود بدون پسورد اما يكي از دوستام براش پسورد گذاشته بود و ديشب من نياز ضروري داشتم كه با ويندوزي كه روي درايو c بود بوت بشم اما وقتي ديدم پسورد روي درايو سي گذاشته منم از ويندوزي كه روي درايو دي بود بوت شدم و به آدرس زير رفتم C:\windows\system32\config و دو تا فايل sam بود هر دو رو پاك كردم وقتي ري استارت كردم ويندوز درايو c با پيام خطا مواجه ميشه و به صفحه‌اي كه يوزر و پسورد ميخواد نميرسه حالا هم رفتم برنامه ntfs4dos رو دانلود كردم و هر كاري كردم فايل sam رو از درايو دي روي درايو c كپي كنم نشد كه نشد. آيا راهي دارم كه نخوام ويندوزم رو از اول نصب كنم؟

معلومه چیکار کردی دیگه.فایلهای ضروری ویندوزتو پاک کردی. یا از سیستم ریستور استفاده کن و یا با ویندوز دومیت بیا بالا و فایلا رو ریکاور کن.
یه کار دیگه هم بکنی شاید جواب بده.این فایلها را در داس و از درایو d به c کپی کن: sam و sam.log
دو نوع ntfs4dos وجود داره.یکی فقط قابلیت خواندن دارد ودیگری قابلیت read\write را دارد.یه سرچ کنی راحت پیدا میکنی.من چند دقیقه پیش هم گرفتمش.بعدشم:

copy d:\windows\system32\config\sam c:\windows\system32\config
copy d:\windows\system32\config\sam.log c:\windows\system32\config
البته یه مسأله خیلی مهم هم هست. باید توجه کنی که وقتی از ntfs4dos استفاده میکنی یه چک کنی که درایواتو یه درجه بالا برده یا نه.یعنی ممکنه درایو c به d تبدیل شده ودرایو dبه e. :20:

shr_put
02-08-2009, 16:12
من روي سيستمم دو تا ويندوز xp دارم يكي رو درايو سي و يكي روي درايو دي، ادمين درايو c من ali بود بدون پسورد اما يكي از دوستام براش پسورد گذاشته بود و ديشب من نياز ضروري داشتم كه با ويندوزي كه روي درايو c بود بوت بشم اما وقتي ديدم پسورد روي درايو سي گذاشته منم از ويندوزي كه روي درايو دي بود بوت شدم و به آدرس زير رفتم C:\windows\system32\config و دو تا فايل sam بود هر دو رو پاك كردم وقتي ري استارت كردم ويندوز درايو c با پيام خطا مواجه ميشه و به صفحه‌اي كه يوزر و پسورد ميخواد نميرسه حالا هم رفتم برنامه ntfs4dos رو دانلود كردم و هر كاري كردم فايل sam رو از درايو دي روي درايو c كپي كنم نشد كه نشد. آيا راهي دارم كه نخوام ويندوزم رو از اول نصب كنم؟

معلومه چیکار کردی دیگه.فایلهای ضروری ویندوزتو پاک کردی. یا از سیستم ریستور استفاده کن و یا با ویندوز دومیت بیا بالا و فایلا رو ریکاور کن.
یه کار دیگه هم بکنی شاید جواب بده.این فایلها را در داس و از درایو d به c کپی کن: sam و sam.log
دو نوع ntfs4dos وجود داره.یکی فقط قابلیت خواندن دارد ودیگری قابلیت read\write را دارد.یه سرچ کنی راحت پیدا میکنی.من چند دقیقه پیش هم گرفتمش.بعدشم:

copy d:\windows\system32\config\sam c:\windows\system32\config
copy d:\windows\system32\config\sam.log c:\windows\system32\config
البته یه مسأله خیلی مهم هم هست. باید توجه کنی که وقتی از ntfs4dos استفاده میکنی یه چک کنی که درایواتو یه درجه بالا برده یا نه.یعنی ممکنه درایو c به d تبدیل شده ودرایو dبهe. :20:

hasanpsk
11-08-2009, 23:32
باسلام خدمت عزیزان
پسورد ایمیلمو عوض کردم حالا یادم نیست خیلی خیلی بهش احتیاج دارم .وقت ثبت نام واسه ثبت ایمیل هم نمیدونم چه سوالی رو جواب دادم!!
چطورمیشه بدست آورد؟؟اگه از دوستان کسی بلده پیغام خصوصی بهم بده.هزینه ای هم داشته باشه بروی چشم.

7178078
26-07-2010, 22:02
دوست عزیز من هم پسوردم درایمیل یاهو توسط کسی عوض شده است لطفا راهنمایی کنید

mmiladd
27-07-2010, 00:25
دوست عزیز من هم پسوردم درایمیل یاهو توسط کسی عوض شده است لطفا راهنمایی کنید


سوال امنتیتی که موقع ثبت نام از شما شد یادتونه..؟

alireza.taghipour
24-02-2012, 22:29
سلام

من هیچی از -- نمیفهمم :دی

ولی الان شدید زندگیم رویه فنا هست و باید پسورد ادمین یک سایت رو بزنم :دی

یه راهنمایی بکنید ! فقط دستم به اینجا بنده !

achaemenian
21-08-2012, 04:35
سلام
چجوری میشه پسورد Wi-Fi
یا همون وایرلس رو -- کرد؟