PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل بالا نيامدن ويندوز



attaghi
11-02-2012, 00:37
سلام
دوستان سيستم من ويروس گرفته و بد جوري قاتي كرده . دي وي دي رايتر خود به خود بيرون مياد و اينكه سيستم موقع بالا امدن روي صفحه welcome ويندوز ميمونه و بعدش پيامي كه پايين مينويسم رو تو يه صفحه آبي رنگ مثل داس ميده و ريستارت ميشه و دوباره همش اينجوري هي ريستارت ميشه و بالا نمياد . ويندوز هم نميتونم بريزم چون همش اين دي وي دي رايتره در مياد بيرون . ميشه راهنمايي كنيد من چي كار كنم ؟

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
if this is the first time you ve seen this stop error screen restart your computer. if this screen appears again follow these steps :
check for viruses on ypur cpm[uter . remove any newly installed hard drives or hard drive controllers . check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated .
run CHKDSK /F to check for hard drive corruption and then restart your conputer

jafarian
11-02-2012, 00:58
شما اول از همه برنامه Kaspersky Rescue Disk دان کنید بعدشم طبق سایت روی فلش بوت کنید سیستم به وسیله این برنامه که روی فلش بوت کردین اسکن کنید برای نصب ویندوزم از طریق فلش که آموزش و برنامه رو تو لینک دوم گذاشتم پیش برین :20:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

attaghi
11-02-2012, 18:56
سلام . ممنونم دوست عزيزم
من با ديسك نجات كاسپر اسكاي سيستم رو اسكن كردم و ويروسا از بين رفت بعدش كه سيستم رو ريستارت كردم كه بالا بياد الان يه صفحه مياد كه پسورد ميخواهد تا وارد ويندوز بشه در صورتي كه من اصلا پسورد و ويندوز نذاشتم . ميشه راهنمايي كنيد كه چي كار كنم . با حالت سيف مد هم بالا ميام بازم همينطور پسورد ميخواد قبل از اينكه انتخاب كنم با كدوم يوزر بالا بيام و گرنه با administator بالا ميومدم .



the system could not log you on. make sure you username and domain sre correct. than type your password again. letters in passwords must be typed using the correct case


ويندوز جديد هم نميتونم بريزم چون اولش ارور ميده و سيستم ريستارت ميشه . ديگه نميدونم مشكل از كجاست كه هيچ كاري نميشه با اين سيستم كرد .

attaghi
12-02-2012, 21:05
سایت اول در مورد مشکل شما ازطریق ویندوز صبحت کرده سایت دوم هم گفته که وسیله برنامه هایی که پسورد ریست میکنن پسورد ویندوز حذف کنید که تو سایت سو این برنامه برای اینکار هست درضمن ما هارد خودتونم با یک هارد دیگه میتونید هارد به هارد کنید بعدش از اونجا درایو ویندوز خودتون فرمت کنید به احتمال زیاد درست بشه .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
دوست عزيزم ويندوز من اصلا بالا نمياد چه جوري از اين برنامه ها استفاده كنم ميشه يكم تو ضيح بدبد انگليسي من خوب نيست . سوال بعدي اينكه الان ديگه بوت هم كار نميكنه و وقتي سي دي ويندوز رو كه ميزارم ويندوز بريزم و حالا هر سي دي ديگه اي كه بوت يخواهد روي همون صفحه سياه رنگ كه ميخواهد بوت رو از روي سي دي بخونه گير ميكنه و بعد از 2-3 دقيقه اون صفحه ميره و دوباره ميره كه وارد ويندوز بشه كه اون صفحه درخواست پسورد مياد .

A M ! N
13-02-2012, 23:44
سلام . ممنونم دوست عزيزم
من با ديسك نجات كاسپر اسكاي سيستم رو اسكن كردم و ويروسا از بين رفت بعدش كه سيستم رو ريستارت كردم كه بالا بياد الان يه صفحه مياد كه پسورد ميخواهد تا وارد ويندوز بشه در صورتي كه من اصلا پسورد و ويندوز نذاشتم . ميشه راهنمايي كنيد كه چي كار كنم . با حالت سيف مد هم بالا ميام بازم همينطور پسورد ميخواد قبل از اينكه انتخاب كنم با كدوم يوزر بالا بيام و گرنه با administator بالا ميومدم .



the system could not log you on. make sure you username and domain sre correct. than type your password again. letters in passwords must be typed using the correct case


ويندوز جديد هم نميتونم بريزم چون اولش ارور ميده و سيستم ريستارت ميشه . ديگه نميدونم مشكل از كجاست كه هيچ كاري نميشه با اين سيستم كرد .




سلام
دوست عزيزم ويندوز من اصلا بالا نمياد چه جوري از اين برنامه ها استفاده كنم ميشه يكم تو ضيح بدبد انگليسي من خوب نيست . سوال بعدي اينكه الان ديگه بوت هم كار نميكنه و وقتي سي دي ويندوز رو كه ميزارم ويندوز بريزم و حالا هر سي دي ديگه اي كه بوت يخواهد روي همون صفحه سياه رنگ كه ميخواهد بوت رو از روي سي دي بخونه گير ميكنه و بعد از 2-3 دقيقه اون صفحه ميره و دوباره ميره كه وارد ويندوز بشه كه اون صفحه درخواست پسورد مياد .



سلام..

همکار ما فعلا نیستن که جواب شما رو بدن..

کامپیوتر شما عضو شبکه محلی که نیست ؟ اون ارور که نوشتین مربوط به این هست که سیستم شما دیگه عضو اون شبکه نیست.

میشه یک عکس ازون پنجره ای که داخل Safe mode یا هرجای دیگه پسورد میخواد رو اینجا بزارین تا ببینم چه نوع پسورد رو میگین... پسورد ویندوز منظورتون هست یا پسورد شبکه..

از یوزر administrator نتونستین وارد بشین ؟ اونجا که پسورد میخواد Ctrl + alt + del رو بزنین و administrator وارد کنید

همچنین پیشنهاد میکنم یکبار بایوز رو Default کنین.. تا بتونین ویندوز رو عوض کنین.


شاد باشید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

attaghi
14-02-2012, 10:11
سلام..

همکار ما فعلا نیستن که جواب شما رو بدن..

کامپیوتر شما عضو شبکه محلی که نیست ؟ اون ارور که نوشتین مربوط به این هست که سیستم شما دیگه عضو اون شبکه نیست.

میشه یک عکس ازون پنجره ای که داخل Safe mode یا هرجای دیگه پسورد میخواد رو اینجا بزارین تا ببینم چه نوع پسورد رو میگین... پسورد ویندوز منظورتون هست یا پسورد شبکه..

از یوزر administrator نتونستین وارد بشین ؟ اونجا که پسورد میخواد Ctrl + alt + del رو بزنین و administrator وارد کنید

همچنین پیشنهاد میکنم یکبار بایوز رو Default کنین.. تا بتونین ویندوز رو عوض کنین.


شاد باشید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام. خيلي ممنون دوست عزيزم
عكس از زماني كه پسورد از من براي بالا اومدن ويندوز ميخواهد رو پايين گذاشتم. (( ctrl + alt + del رو هم تو اين صفحه ميزدم ولي هيچ اتفاقي نميفته - در حالت سيف مد ويندوز هم دقيقا به همين حالته و قبل از بالا اومدن و انتخاب يوزر بلافاصله همين صفحه مياد و نميتونم وارد بشم )) در ضمن كلمه administrator رو هم با حروف كوچك و هم بزرگ ميزنم در هر دو حالت در اين كادر مينويسم كه با يوزر اصلي ويندوز بياد بالا و قسمت پسورد رو هم خالي ميگذارم و اينتر ميزنم يك لحظه ميره تو صفحه بعدي كه تو يه پنجره مينويسه saving your satting ولي دوباره سريع برميگرده رو همين صفحه اي كه پسورد ميخواهد .
البته اين دوستمون بالا يه سايتي معرفي كرد كه دقيقا درباره همين مشكل من صحبت كرده و يكي دو تا سايت براي معرفي برنامه هم داد ولي وقتي ويندورز بالا نمياد من نميدونونم چه جوري بايد اين كارا رو انجام بدم در ضمن انگليسي من خوب نيست و اصلا متوجه نشدم تو اون صفحه مطلب چي هست و چي ميگه :
(فقط نميدونم چرا اين پستشون رو پاك كردند !!!)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fixing-windows-cannot-connect-to-the-domain-errors.htm)

بايوز رو هم ديفالت كردم ولي ديگه سيستم بوت نميشه تا بتونم ويندوز جديد بريزم . نميدونم مشكل سيستمه يا دي وي دي رايتر چون ويروسي كه سيستم داشت و من اسكن كردم يكي از مشكلاتش اين بود كه دي وي دي رايتر هي ميومد بيرون و ميرفت تو و اين كار دائما تكرار ميشد ولي الان بعد از اسكن ديگه خوب شده . اون موقعي هم كه بوت ميشد قبل از اسكن موقع نصب ويندوز تو مرحله دوم صفحه آبي رنگ كه بايد f8 بزنيم و قبل از مرحله اي كه بخواهيم درايو مورد نظر رو براي نصب ويندوز انتخاب كنيم يه اروري ميداد و ميگفت هارد مشكل داره بايد كانفيگ بشه و بعدش كليد enter رو كه ميزديم setup كنسل ميشد و سيستم ريستارت ميشد .


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

attaghi
15-02-2012, 11:12
دوستان اين مشكل ما راه حلي نداره ؟

A M ! N
15-02-2012, 11:46
سلام..

شما پسوردی ندارین الان با این حساب یعنی مشکلت از پسورد نیست، اون حالتی که میگین وارد ویندوز میشه بعد سریع Save setting میزنه برای حالتی هست که فایلی سیستمی مث شبکه ای پاک شده باشه و ویندوز سریعا log off میشه..

برای وضعیت بوت کردن هم دوباره به بایوز برین و یه بخشی برای هارد هست خودتون دنبالش برگردین نوشته فک کنم Sata mode

که دوتاگزینه براش موجوده شما بزارینش روی ATA که البته حالتش ممکنه ی روی AHCI باشه..

بعد دوباره برین برای نصب ویندوز.. البته من نمیدونم از چه ورژنی برای نصب استفاده میکنی رفیق ، اما بهت پیشنهاد میکنم آخرین ورژن ایکس پی رو از بازار تهیه کنی و نصب کنی ورژن های پایین رو نصب نکن، حتی اگه برات امکان داره ویندوز 7 رو نصب کن..

نتیجه رو بگین..

شاد باشید...

jafarian
16-02-2012, 01:20
با اجازه امین جان شمااشاره میکنید که سیدی رام مشکل دار هباید ویندوز خودتون روی فلش طبق اون روشی که گفتم بوت کنید بعدش اقدام به نصب مجدد ویندوز کنید یا وقتی ویندوز بوت کردین روی فلش برای نصب که رفتین کلید R رو بزنید عمل repair انجام بدین بعدش سیستم که ریست شد بالا اومد طبق عکس پایین که قرار دادم موقع نصب حین اینکه Installing devices یا همون سخت افزارهای سیستم داره نصب میشه شما سریع کلیدهای Shift+F10 رو بزنید تا صفحه command prompet باز بشه بعد تو این صفحه دستور nusrmgr.cpl تایپ کنید اینتر بزنید بعدش تیک گزینه مورد نظر بردارین یا که روی گزینه reset paswword کلیک کنید بعد از اتمام مرحله repair ببینید پسورد حذف شده یا که نه تنها راهم فعلا بوت کردن فلش هست.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

attaghi
16-02-2012, 11:15
سلام. ممنونم دوست عزيزم. ميشه لينك دانلود آموزش برنامه Novicorp WinToFlash رو توي تاپيكي كه معرفي كرديد اصلاح كنيد چون از كار افتاده . تشكر

jafarian
17-02-2012, 01:15
سلام. ممنونم دوست عزيزم. ميشه لينك دانلود آموزش برنامه Novicorp WinToFlash رو توي تاپيكي كه معرفي كرديد اصلاح كنيد چون از كار افتاده . تشكر

از لینک پایین دانلود کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

attaghi
17-02-2012, 01:22
از لینک پایین دانلود کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خيلي ممنونم ولي من خود برنامه رو دانلود كردم لينك دانلود آموزش استفاده از برنامه رو ميخواستم . ميشه توي يه سايتي كه دانلود ازش ساده باشه آپلود كنيد .

jafarian
17-02-2012, 01:50
شما که برنامه رودانلود کردین بعدش که اجراش کردین اولش طبق شکلهای شماره 1 با 2 عمل کنید تو قسمت آخرم که شکل 3 میشه تو قسمت شماره 3 مسیر فایل ویندوز بدین که همون فایل iso باشه تو قسمت شماره دو هم مسیر فلش بدین بعدشم روی گزینه next کلیک کنید تا ویندوز بوت بشه رو فلش فقط حین کار آنتی ویروس غیر فعال کنید چون امکانش هتس به کرک ویندوز اشکال بگیره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

attaghi
18-02-2012, 16:30
سلام دوست عزيزم خيلي ممنون از راهنمايي هاتون.
والا مشكل من تا يه جاهاي حل شد . توسط اون برنامه يه ويندوز XP دانلود كردم و روي فلش بوت كردم و نصب كردم. دي وي دي رايتر من مشكل داشت و اصلا كار نميكرد براي برنامه ريختن و درايور نصب كردن و ... نميشد كاري كرد رفتم يه دي وي دي رايتر نو خريدم و رو سيستم بستم و درست شد الان يه ويندوز خوب دارم كه روي دي وي دي هست و ميخواهم اينو رو سيستم نصب كنم به راحتي هم اين دي وي دي ويندوز با دي وي دي رايتر جديدي كه خريدم بوت ميشه و اولين قسمت نصب ويندوز XP كه صفحه آبي رنگ خالي هست مياد ولي بعد از اتمام عمليات اين صفحه بلافاصله صفحه اي كه در پايين عكسش رو گذاشتم مياد و ديگه نميشه كاري كرد و بايد سيستم رو ريستارت كنم . چندين بارم امتحان كردم ولي نتيجه همين بود . اين مشكل از چيه و چه طوري بايد حلش كنم. درايو F من هم خاليه و چند بارم فرمتش كردم و سيستم رو هم دوباره بعد از ريختن موقتي ويندوز با NOD 32 كاملا اسكن كردم .
(ميدونم ميشه با فلش ويندوز ريخت ولي من ميخواهم ببينم اين مشكل كه قبلا هم داشتم از كجاست و حلش كنم دقيقا اولين پستم تو اين تاپيك متن پيام همين ارور رو گذاشتم كه سيستم ويروسي بود و بالا نميامد. در ضمن اين ويندوزي كه دارم رو هم فقط بايد از روي دي وي دي ريخت)
با تشكر فراوان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
18-02-2012, 17:26
ویندوز پست پایین دانلود کنید تا این مشکلتون رفع بشه :20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

attaghi
18-02-2012, 17:45
ویندوز پست پایین دانلود کنید تا این مشکلتون رفع بشه :20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم يه ويندوز دارم كه اورجينال كه پارسال خريدم و رو هر سيستمي ميريزم عالي كار ميكنه ميخواهم اين ويندوز رو كه روي دي وي دي هست بريزم . در ضمن من سي دي هاي ديگه ويندوز xp ورژن هاي مختلفش رو امتحان كردم حتي سي دي ويندوز سون رو هم امتحان ردم ولي همشون اون اول كه گفتم اين ارور رو ميده و نميزاره اينستال كنم . يعني هر ويندوزي بخواهم بريزم همينه . من ميخواهم ببينم اين مشكل چيه و چه جوري بايد حلش كرد و گرنه با فلش كه شما گفتيد ويندوز نصب كردم .

jafarian
19-02-2012, 00:16
شماباید به داخل ستاپ مادربورد برین این گزینه روی این گزینه تنظیم کنید ستاپ ابتدا این گزینه SATA Operation یا شبیه این داخل ستاپ پیدا کنید بعدشم این گزینه RAID Auto/AHCI رو چنج کنید به RAID Auto/ATA بعد سیو کنید بیاین بیرون اینم از پست پایین برداشتم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

attaghi
19-02-2012, 00:35
اين عكس صفحه بايوز من هر چي گشتم همچين گزينه اي توي هيچ كدوم از قسمت ها نبود ميشه لطف كنيد بگيد كجا برم :
من يه هارد دارم يه دي وي دي رايتر كه جفتشم ساتا هستند .
ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
19-02-2012, 00:55
شماطبق عکس پایین عمل کنید اگر گزینه مورد نظر disable هست enable کنید .


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

attaghi
19-02-2012, 01:10
اين عكس بايوز من و دقيقا همين قسمتي كه شما هم عكسش رو گذاشتيد ولي همچين گزينه اي نداره :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
19-02-2012, 01:14
شما گزینه دوم روی یک گزینه دیگه تنظیم کنید اونجا که نوشته IDE بعدش تست کنید .

attaghi
19-02-2012, 01:17
شما گزینه دوم روی یک گزینه دیگه تنظیم کنید اونجا که نوشته IDE بعدش تست کنید .

اتفاقا اول از همه همين گزينه رو امتحان كردم ولي به محض سيستم رو ريست ميكنم و از رو سي دي بوت ميشه سريعا همون صفحه اي كه پيغام ارور ميده و عكسش رو تو صفحه قبل گذاشتم مياد .

jafarian
19-02-2012, 15:13
شما بین همون گزینه اول و دوم که تو عکس آخر گذاشتین باید تغییر ایجاد کنید بطور مثال اولی رو disable کنید سیو کنید بیاین بیرون بعدش تست کنید کابل هارد خودتونم چنج کنید تو یکسایتم برای همین مورد گفته که شما باید گزینه sata driver به وسیله برنامه nlite به ویندوز xp اضاف کنید پیشنهاد منم استفاده از ویندوز Windows XP Professional SP3 Integrated February 2012 (32bit) + SATA Drivers دیگه تنها راه همینایی که گفتم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

attaghi
20-02-2012, 01:12
شما بین همون گزینه اول و دوم که تو عکس آخر گذاشتین باید تغییر ایجاد کنید بطور مثال اولی رو disable کنید سیو کنید بیاین بیرون بعدش تست کنید کابل هارد خودتونم چنج کنید تو یکسایتم برای همین مورد گفته که شما باید گزینه sata driver به وسیله برنامه nlite به ویندوز xp اضاف کنید پیشنهاد منم استفاده از ویندوز Windows XP Professional SP3 Integrated February 2012 (32bit) + SATA Drivers دیگه تنها راه همینایی که گفتم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F32ckl9tk)


سلام
مورد اول كه فرموديد رو همه حالتش رو امتحان كردم ولي جواب نداد يعني تنظيمات بايوز . اين ويندوز xp رو هم من دانلود كردم الان بريزم ديگه مشكل حله يا نه، منظورم اينه كه اين ويندوز رو بريزم بعد از ريختنش ميتونم اون ويندوز خودم رو از روي دي وي دي بريزم و ديگه اون پيغام رو نده يا نه فقط بايد از همين ويندوز استفاده كنم ؟

jafarian
20-02-2012, 01:16
این ویندوز sata ساپورت ویندوزی که شما دارین ساتا ساپورت نیست شما فقط از همین ویندوز میتونید استفاده کنید درضمن اینم بگم این ویندوز آخرین سرویس پکها رو داخل خودش داره بروز واسه درست کرده ویندوز ساتا ساپورت هم از برنامه nlite باید استفاده کنید همچنین درایورهای sata رو داشته باشین که خیلی دردسر داره پیشنهاد من استفاده از همین ویندوز.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

attaghi
20-02-2012, 01:25
این ویندوز sata ساپورت ویندوزی که شما دارین ساتا ساپورت نیست شما فقط از همین ویندوز میتونید استفاده کنید درضمن اینم بگم این ویندوز آخرین سرویس پکها رو داخل خودش داره بروز واسه درست کرده ویندوز ساتا ساپورت هم از برنامه nlite باید استفاده کنید همچنین درایورهای sata رو داشته باشین که خیلی دردسر داره پیشنهاد من استفاده از همین ویندوز.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Ftutorials%2F72185-sata-drivers-slipstream-into-windows-xp-cd.html)

خيلي ممنونم دوست عزيزم.
اين ويندوزي كه تو پست قبليتون معرفي كرديد كه منم دانلود كردم دستكاري شده هست يا نه ؟ چون ويندوز هاي دستكاري شده همونطور كه خودتون ميدونيد دوام زيادي ندارند و زود به مشكل ميخورند و خراب ميشند .

jafarian
20-02-2012, 01:30
تنها دستکاری که داخل این ویندوز کردنم اضافه کردن آخرین آپدیتهای سرویس پک که دیگه شما نیاز بروز کردن ویندوز نداشته باشین همچنین اضافه کردن درایورهای ساتا کلش همینه شما میتونید راحت استفاده کنید .

attaghi
20-02-2012, 01:31
تنها دستکاری که داخل این ویندوز کردنم اضافه کردن آخرین آپدیتهای سرویس پک که دیگه شما نیاز بروز کردن ویندوز نداشته باشین همچنین اضافه کردن درایورهای ساتا کلش همینه شما میتونید راحت استفاده کنید .

تشكر . ميشه بهترين برنامه براي كرك كردن ويندوز كه راحت دائمي و بودون دردسر باشه رو معرفي كنيد كه بعد از ريختن اين ويندوز كركش هم بكنم تا درست حسابي كار بكنه ؟

jafarian
20-02-2012, 01:34
این ویندوز خودش جنیون شده هست دیگه شما نیازی به کرک کردنش ندارین شما دانلودش کنید بعدش فایل iso این برنامه روی یک سیدی رایت کنید بعدم ویندوز چنج کنید کلش همینه .

attaghi
20-02-2012, 01:39
این ویندوز خودش جنیون شده هست دیگه شما نیازی به کرک کردنش ندارین شما دانلودش کنید بعدش فایل iso این برنامه روی یک سیدی رایت کنید بعدم ویندوز چنج کنید کلش همینه .


يه دنيا از لطف شما ممنونم. ويندوز رو روي cd رايت كردم و به راحتي بوت شده و به مرحله setup رفت . نميدونم والا خيلي عجيبه اون ويندوزي كه ميگم خودم روي دي وي دي دارم يه ويندوز خيلي خوبيه و شايد روي 6-7 تا سيستم تا حالا نصب كردم و همچين مشكلي نداشتم اين اولين باريه كه اين ارور رو موقع نصب ميبينم كه ميده .
با اضافه كردن درايور ساتا به سيستم توسط برنامه اي كه معرفي كرديد ديگه مشكله اين ارور با اون ويندوز من براي هميشه حله ؟ البته اين سوال رو براي اين ميپرسم كه ميخواهم بدونم وگرنه همين ويندوزي كه شما معرفي كرديد رو دارم رو سيستم نصب ميكنم .
ممنون

jafarian
20-02-2012, 01:42
بله مشکلتون حله اما پیشنهاد من استفاده از همین ویندوز چون همونطور که میدونید اضافه کردن درایور ساتا به ویندوز یکم دردسر داره درضمن این ویندوز update شده مال همین ماه هست دیگه نیازی هم به آپدیتش ندارین همچنین داخلشم دستکاری نشده همونی که شمالازمتون هست .

attaghi
20-02-2012, 02:11
ببخشيد من خيلي مزاحمتون شدم فقط يه سوالم پرسم البته به موضوع اين تاپيك و مشكل من ربطي نداره و اونم اينكه كه آيكون هاي اين قسمت Other كه عكسش رو پايين گذاشتم رو چه جوري ميشه تغيير داد مثلا به جاي network coonection ايكون bluetooth رو بيارم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
20-02-2012, 02:29
ازبرنامه سایت پایین به اسم WinBubbles استفاده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]