مشاهده نسخه کامل
: شرایط فروش محصولات ایران خودرو
baranemhr_87
03-02-2012, 21:39
سلام
شرایط فروش محصولات ایران خودرو در این تاپیک قرار خواهد گرفت
mohamad skystar
03-02-2012, 21:41
آخرین باری که از نمایندگی سوال کردم گفتن 20 بهمن شرایط جدید اعلام میشه.
حالا اگر زودتر یا دیرتر اعلام بشه رو نمیدونم.
A.IvI.I.N
03-02-2012, 22:21
این سایت یکی از نمایندگی های ایرانخودرو تو اهواز هستش و اعلام کرده طرح رنگین کمان به مناسبت دهه فجر تمدید شده ولی تو سایت ایرانخودرو تا این لحظه چیزی درج نشده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ee.ir%2F)
hamed malekpour
03-02-2012, 22:44
به این سایت ایران خودرو که فروش اینترنتی ایران خودرو است توجه کنید به نظر من که فردا 100%احتمال داره تا شرایط جدید اعلام بشه
ikco.iranecar.com
فروش L90 با مدل 91 گویا تعطیل شده؟؟!!
هرجا زنگ میزنم میگن سند 90 میخوره. میگن اگه میخواهی سند رو 20 روز نگه میداریم بعد 91 میخوره.
فروش دهه فجری هم در کار نیست.
vahidreza_sh
06-02-2012, 13:11
دقیقا" همینطوره دوستان میگن.شرایط ویژه دهه فجر درکار نیست.
یه شرایط پیش فروش گذاشتن به بهانه دهه فجر ولی تا آخر سال همینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش فوری هم در کار نیست.
**مثل اینکه تحریم کار خودشو کرد**
دقیقا" همینطوره دوستان میگن.شرایط ویژه دهه فجر درکار نیست.
یه شرایط پیش فروش گذاشتن به بهانه دهه فجر ولی تا آخر سال همینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] etter%2F3057.pdf)
فروش فوری هم در کار نیست.
**مثل اینکه تحریم کار خودشو کرد**
ببخشید منظور از فروش فوری در کار نیست یعنی چی؟؟ چون الان تو سایت خرید اینترنتی فروش نقدی با تحویل 20-30 روزه داره.
یعنی کلا اونم برداشتن؟؟؟!!
به نظرشماها سند 91 تا قبا اسفند امکانش هست؟ یا اینکه اصولا شدنی هست؟
dash_mehdi
07-02-2012, 00:51
ببخشید منظور از فروش فوری در کار نیست یعنی چی؟؟ چون الان تو سایت خرید اینترنتی فروش نقدی با تحویل 20-30 روزه داره.
یعنی کلا اونم برداشتن؟؟؟!!
فروش فوری در نمایندگی ها و خودرو هایی که در نمایندگی ها هست انجام میشه و به تناسب قیمت خودرو بین 400 تا 700 هزار تومن قیمت ها بیشتر میشه.
دوستان کسی خبری نداره از اینکه ایران خودرو ماشین با سند 91 رو امسال میزاره برای فروش یا نه؟ ایا تا قبل اسفند این طرح رو اعلام کی کنه ؟
دوستان کسی خبری نداره از اینکه ایران خودرو ماشین با سند 91 رو امسال میزاره برای فروش یا نه؟ ایا تا قبل اسفند این طرح رو اعلام کی کنه ؟
سوال من هم هست.
لطفا سریع جواب بدین. خیلی فوریه. تاچندروز اینده میخوام بخرم.
لطفا جواب بدین:11:
A.IvI.I.N
07-02-2012, 21:36
اخرین خبری که خوندم ایرانخودرو هنوز موفق نشده مجوز پلاک 91 رو بگیره بخاطر همین هنوز شرایط دهه فجر رو اعلام نکرده.(حرف مفت:13:)
شایعاتی مبنی بر افزایش قیمت محصولات ایرانخودرو شنیده میشه واحتمالا بعد از عید افزایش قیمت خواهیم داشت شاید به همین خاطر باشه که شرایط دهه زجر اعلام نشده و جریان پلاک 91 بهونه ای بیش نیست :13:
چیزی که مشخصه این ح...زاده ها فقط به فکره جیب خودشون هستن و سره سوزنی برای من و شما ارزش قائل نیستن :41::2:
baranemhr_87
07-02-2012, 22:57
به علت تحریم اوضاع کارخانه های تولیدی افتضاح شده فک نکنم امسال طرحی باشه واسه فروش مدل 91
این افزایش قیمتی که حرفش هست چقدره؟ 1میلیون میشه؟
بالاخره مجوز سند91 دریافت شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@=289340
kING ANSHAN
10-02-2012, 22:48
دوستان سلام.همتون حواستونوجمع کنین.این ماشینهاکه توانبارموندنوبهتون نندازن.اکثرامشکل دارومرجوعی هستن.پس خیلی حواستون باشه گول نخورین.مخصوصارنگ ماشینووصددرصدسپرهاروچک کنین.تابعدابه مشکلی برنخورین.من به نمایندگی ایرانخودرومراجعه کردم بنامه زیبای.همون شرایط همیشگی روگذاشتن به اسمه ده فجر.ولی فرقی با بقیه سال نداره
دوستان سلام.همتون حواستونوجمع کنین.این ماشینهاکه توانبارموندنوبهتون نندازن.اکثرامشکل دارومرجوعی هستن.پس خیلی حواستون باشه گول نخورین.مخصوصارنگ ماشینووصددرصدسپرهاروچک کنین.تابعدابه مشکلی برنخورین.من به نمایندگی ایرانخودرومراجعه کردم بنامه زیبای.همون شرایط همیشگی روگذاشتن به اسمه ده فجر.ولی فرقی با بقیه سال نداره
تو طول سال هم این قضیه هست که جنسهای مرجوئی و ته انباری رو بدن به ملت.
مهمترین تغییر اینه که سند91 میخوره.
برا کسایی که نقد خرید میکنن خوبه.
pishooo2
11-02-2012, 14:56
ببینم قیمت های همه ی محصولات رفته بالا ؟
من امروز 405 tu5رو چک کردم انگار200 تومن رفته روش تازه کارت طلاییشم برداشتن:18:
baranemhr_87
13-02-2012, 22:21
طرح بهار تا بهار ایران خودرو اعلام شد
mohamad skystar
16-02-2012, 19:23
طرح بهار تا بهار
Saman-tci
16-02-2012, 23:39
پس چرا 206 رو اینقدر محدود کردن و فقط تیپ 2 رو گذاشتن ...؟ و چرا فقط نقدی ..؟
خب یک کلام بگن نمیخوایم 206 تولید کنیم و بقیه محصولاتمون روی دستمون باد کرده دیگه .. اینکارا چیه !!
A.IvI.I.N
17-02-2012, 00:00
تا هقته پیش 206 بصورت نقد اقساط میدادن که ملت هجوم اوردن و هرچی بود ثبت نام کردن بعد از اون دیگه کفگیر ایرانخودرو به ته دیگ خورد و الان فقط نقدی میده.
dash_mehdi
17-02-2012, 00:11
پس چرا 206 رو اینقدر محدود کردن و فقط تیپ 2 رو گذاشتن ...؟ و چرا فقط نقدی ..؟
خب یک کلام بگن نمیخوایم 206 تولید کنیم و بقیه محصولاتمون روی دستمون باد کرده دیگه .. اینکارا چیه !!
بله دوست عزیز همین طوره!
تقاضا برای 206 خیلی بیشتر از سایر محصولات ایران خودرو هست.
به زودی هم (تا اواسط سال بعد) تولید 206 قطع خواهد شد و جاش رو به خودروی ایرانی رانا خواهد داد.
pishooo2
17-02-2012, 05:59
:41:من اخر یه چیزو نفهمیدم تا دیروز میگفتن با کسانی که قیمت محصولاتشون رو بی دلیل افزایش بدن برخورد میشه اما ایرانخودرو بی دلیل قیمتاشو گرون کرد هیچ کس هیچ حرفی نمیزنه ایا؟:13::18:
mohamad skystar
17-02-2012, 11:12
:41:من اخر یه چیزو نفهمیدم تا دیروز میگفتن با کسانی که قیمت محصولاتشون رو بی دلیل افزایش بدن برخورد میشه اما ایرانخودرو بی دلیل قیمتاشو گرون کرد هیچ کس هیچ حرفی نمیزنه ایا؟:13::18:
متاسفانه خودروسازان ایرانی هر موقع دلشون بخواد قیمت هارو بالا پایین میبرن.
البته تو اخبار چند بار نشون داده که چرا اینجور میشه اما جواب درست و حسابی نمیدن.
بهتره بهش فکر نکنید
با سلام
واقعاً هرچقدر آدم می خواد سرش رو عین .... بندازه پایین و زندگیش رو بکنه نمی شه روز پنج شنبه با هزار امید و ارزو رفتم تا ال 90 ثبت کنم نقدی با کمال خونسردی گفتن که پر شده دیگه ثبت نام نمی کنن . با نهایت ساده باوری به خودم گفتم مهم نیست 300 400 گرونتر می دم از بازار می خرم غافل از اینکه بازار محترم ، تولید کننده محترم همه با هم هماهنگ هستن. الان زنگ زدم به همه جا اولا اینکه نیست ثانیا چند جا داشتن قیمت دادن 16.450 ایران خودرویی (سفید فول)!!!!!! خیلی دلم می خواد بتونم با همون پراید بسازم و پول الکی به این عزیزان محترم ندم !!!! ما باید تاوان عدم بهره وری کارخونه ای رو بدیم که باید بجای 54000 پرسنل 20000 پرسنل داشته باشه.
با سلام
واقعاً هرچقدر آدم می خواد سرش رو عین .... بندازه پایین و زندگیش رو بکنه نمی شه روز پنج شنبه با هزار امید و ارزو رفتم تا ال 90 ثبت کنم نقدی با کمال خونسردی گفتن که پر شده دیگه ثبت نام نمی کنن . با نهایت ساده باوری به خودم گفتم مهم نیست 300 400 گرونتر می دم از بازار می خرم غافل از اینکه بازار محترم ، تولید کننده محترم همه با هم هماهنگ هستن. الان زنگ زدم به همه جا اولا اینکه نیست ثانیا چند جا داشتن قیمت دادن 16.450 ایران خودرویی (سفید فول)!!!!!! خیلی دلم می خواد بتونم با همون پراید بسازم و پول الکی به این عزیزان محترم ندم !!!! ما باید تاوان عدم بهره وری کارخونه ای رو بدیم که باید بجای 54000 پرسنل 20000 پرسنل داشته باشه.
دوست عزیز اینها فقط ظاهر قضیه هست همه این فیلمها رو در میارن که قیمت رو بالا ببرن و متاسفانه دست بازار هم باهاشون تو یک کاسه هست
arashm137
07-03-2012, 20:39
یه سئوال؟ طرح بهار تا بهار که الان هست و قیمت رو هم می گن گرون شده روی طرح هم تاثیر گذاشته یعنی هنوز طرح پابرجاست یا با قیمت جدید می دن؟ و اینکه کی تحویل می دن؟
A.IvI.I.N
04-04-2012, 13:06
اخر اسفند هم همین قیمتها بود
رفیق شما کجا بودی از اسفند تاحالا 2 دفه گرون شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس اتومات 23 بهمن ثبت نام کردم 20/400 بعد شد 21/400 الان شده 21.700 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست فروش بهمن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مالیات بر ارزش افزوده شده 5درصد و حق بیمه هم گرونتر شده،سخت نگیر.عادیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده عزیز این حرف رو میزنم ولی تا امثال شما که انقد خوش خیال هستین تو ایران باشن هرچی سرمون بیاد حقمونه...!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین هارو دارن دوبرابر تو پاچه ملت میکنن تا تقی به توقی میخوره گرون میکنن بعد شما میگی عادیه...!!!؟
میدونی اونور اب با 20 تومن چی بهت میدن...؟؟؟
واقعا متاسفم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
larantas
04-04-2012, 20:27
دوستان ببخشید این مدل سورن موتورش چیه؟
موتورش رو ننوشته فقط گفته سورن elx با موتور ملی بنزینی؟؟؟
mohamad skystar
04-04-2012, 22:17
دوستان ببخشید این مدل سورن موتورش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FSelectOption.aspx%3Fs%3D154cf210-0094-446a-91a0-baea0103aec9)
موتورش رو ننوشته فقط گفته سورن elx با موتور ملی بنزینی؟؟؟
یعنی با موتور EF7 بنزینی
teraktor2003
07-04-2012, 15:19
سلام
دوستان به نظرتون قيمتهاي ماشين مخصوصا 206 تيپ 2 پايين مياد؟ يعني بر اساس حرف خودشون و مذاكرات با اروپا و...
خلاصه اينكه الان بخريم يا نخريم؟
mohamad skystar
07-04-2012, 16:44
سلام
دوستان به نظرتون قيمتهاي ماشين مخصوصا 206 تيپ 2 پايين مياد؟ يعني بر اساس حرف خودشون و مذاكرات با اروپا و...
خلاصه اينكه الان بخريم يا نخريم؟
قیمت ها پایین نمیاد اگر پایین بیاد نهایت تا زیر 500 هزار تومن پایین میاد.
شما هر موقع اقدام به خرید کردین دیر نیست
من الان وضعیت قرادادم اماده تخصیص شده یعنی چی؟
mohamad skystar
09-05-2012, 15:05
به نظرتون این رانا با قیمت 15 تومن ارزش پیش خرید داره؟؟؟؟؟؟
خریدن تو شهرهای کوچک چی- به مشکل بر نمیخوره
با توجه به تجربیاتتون - مثلاً سری اول سمند با اون ترمز آدم کشش و کامپیوتری که خیلی شیک قاط میزد!!!!
amir_t6262
28-05-2012, 22:13
بنظرم برای کسی که به قصد فروش ( دلالی) بخواهد بخرد، آره.
چون اولا اینها به این زودی بعید میدانم که خودرو را عرضه کنند و پولتان مدتها در آنجا خواهد ماند و بهش سود تعلق میگیره و آخرش از قیمت خودرو کم میکنند.
مثل قضیه ال ممد ( ببخشید ال 90!)
گفتن مهر و آبان تحویل میدیم
t.sunami
29-05-2012, 10:50
قیمتش که خوبه ولی به نظرم این کارو نکن!!
یه وقت میشه همون پروسه تحویل تیبا و....:42:
dash_mehdi
29-05-2012, 11:32
ببینید دوستان این ماشین از نظر طراحی بیرونی همون 206 SD به حساب میاد و از داخل هم تندر90
از نظر امکانات چیز هایی نظیره: تهویه مطبوع دیجیتال و اتوماتیک-سیستم ترمز EBD - EBA - پشت سری های قابل تنظیم 3 تایی برای عقب - و طبق گفته دوستان حتی اینه برقی و شیشه بالابر عقب برقی هم از این خودرو برداشته شده به نسبت 206 SD V8 - هر چند که فکر کنم اینه ها و شیشه های ماشین برقیه ولی باز به نسبت SD V8 ارزش خرید نداره.
کسی که می خواد 10 میلیون تومن پول پرداخت کنه برای 5-6 ماه بعد و قیمت کلش هم 15 میلیونه و در اخر ماشینی که هنوز هیچیش مشخص نیست گیرش بیاد بهتره یه 4-5 میلیون بزاره رو پولش و با خیال راحت بره sd v8 بگیره که دیگه اونم داره نایاب میشه.
mohamad skystar
29-05-2012, 13:21
شرایط فروش رانا
50696
دوستان حالا که تکلیف رانا مشخص نیست
کسی میدونه 206 - sd کی واسه فروش گذاشته میشه
mohamad skystar
29-06-2012, 01:38
شرایط فروش تیرماه 1391
52453
mohamad skystar
27-07-2012, 14:07
فروش نقدی محصولات ایران خودرو درمردادماه
گزارش ایکوپرس ، خودرو های اقساطی در این ماه تنها وانت پیکان ،سمند SE و405 بنزینی خواهد بود.
این در حالی است که براساس بخشنامه جدید فروش ایران خودرو نمایندگی هایی که خودرو امانی 405 ،سمند ،سورن وپارس را دارندمی توانندخودرو های مذکور رابطور اقساط به مشتریان تحویل دهند.
همچنین در این ماه فروش خودرو های 206 ،تندر90 وسوزوکی گراندویتارامسدود وتنها پیش فروش تندر90 مدل فول با تحویل آبا ن ماه برقرار است.
شایان ذکر است در فروش مرداد ماه ایران خودروسمند مولتی پلکس با قیمتی معادل 16 میلیون و267 هزار تومان ،سمند EF7 با قیمتی معادل 18 میلیون و182 هزار تومان ،
سورن ELX با موتور EF7 با قیمتی معادل 20 میلیون و174 هزار تومان ، پژو پارس با قیمتی معادل 19 میلیون و 142 هزار تومان وپژو 405 SLX با موتور TU5 با قیمتی معادل 15 میلیون و558 هزار تومان به بازار عرضه می شوند.
منبع : ایکوپرس 2/5/91
hossein.az
02-08-2012, 18:55
نه ولی دفعات قبل بالاخره یه بهونه یی جور میکردن به خورد مردم بدن مثل ضرردهی یا ازبین بردن حباب بازار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی این بار یه دفعه بیخود وبی جهت بردن بالا صداشم درنیاوردن ملتم که اگه......کنن صداشون درنمیاد....................حالا باید ببینیم با این وضعیت 206 و207 چه قدر گرون می کنن(البته اگه دیگه بتونن تولیدشون کنن...)الان دارن ۲۰۷اتوماتیک و ۲۰۶دستی تحویل ۳۰روزه ثبت نام میکنن به قیمتش دقت نکردم ،شنبه میپرسم بتون اطلاع میدم.
majid_98
02-08-2012, 21:32
فروش نقدی محصولات ایران خودرو درمردادماه
گزارش ایکوپرس ، خودرو های اقساطی در این ماه تنها وانت پیکان ،سمند SE و405 بنزینی خواهد بود.
این در حالی است که براساس بخشنامه جدید فروش ایران خودرو نمایندگی هایی که خودرو امانی 405 ،سمند ،سورن وپارس را دارندمی توانندخودرو های مذکور رابطور اقساط به مشتریان تحویل دهند.
همچنین در این ماه فروش خودرو های 206 ،تندر90 وسوزوکی گراندویتارامسدود وتنها پیش فروش تندر90 مدل فول با تحویل آبا ن ماه برقرار است.
شایان ذکر است در فروش مرداد ماه ایران خودروسمند مولتی پلکس با قیمتی معادل 16 میلیون و267 هزار تومان ،سمند EF7 با قیمتی معادل 18 میلیون و182 هزار تومان ،
سورن ELX با موتور EF7 با قیمتی معادل 20 میلیون و174 هزار تومان ، پژو پارس با قیمتی معادل 19 میلیون و 142 هزار تومان وپژو 405 SLX با موتور TU5 با قیمتی معادل 15 میلیون و558 هزار تومان به بازار عرضه می شوند.
منبع : ایکوپرس 2/5/91
سمند مالتی پلکس ۱۶۹,۱۷۶,۰۰۰
سمند EF7 ۱۸۲,۰۵۵,۰۰۰
پارس سال ۲۰۴,۸۱۹,۰۰۰
405 اس ال ایکس ۱۶۶,۴۷۰,۰۰۰
چقدر جالب!!!
وقتی تو چند روز قیمت ها اینقدر تغییر کردن معلوم میشه که به هیچ چیز نمیشه تکیه کرد
:41:
mehdi-2009
04-08-2012, 14:37
نه داداش کجا ثبت نام می کنن هنوز اونایی که مال تیربودن نتونستن تحویل بدن
ثبت نام که جای خود دارد........
hossein.az
05-08-2012, 12:26
ثبت نام داره انجام میشه . الان زده تحویل 30 روزه ولی دادنش با خودشونه .
شرایط کامل ثبت نام و موعد تحویل را از نمایندگی پیگیری کنید.
mehdi-2009
06-08-2012, 19:10
ثبت نام داره انجام میشه . الان زده تحویل 30 روزه ولی دادنش با خودشونه . شرایط کامل ثبت نام و موعد تحویل را از نمایندگی پیگیری کنید. من که ازچندتا نمایندگی پیگیری کردم خبر نداشتن و می گفتن ممکن نیست الان 206ثبت نام کنن شماکدوم شهرین؟کدوم نمایندگی این اگهی زده؟
اینم خبر خودایرانخودرو
hossein.az
06-08-2012, 21:14
من که ازچندتا نمایندگی پیگیری کردم خبر نداشتن و می گفتن ممکن نیست الان 206ثبت نام کنن شماکدوم شهرین؟کدوم نمایندگی این اگهی زده؟
والا چند روز پیش رفتم یکی از نمایندگی های ایرانخودروی شهرمون دیدم تو بردشون این طور زده ,شاید من اشتباه کردم یا شرایط فروش قبلی داخل برد بوده ومن درست بش دقت نکردم.
ممنون تذکر دادید,
ماشینم به خاطر تصادفی که داشتم داخل همون نمایندگی خوابیده ,فردا یه سر میرم هم به ماشین یه سر میزنم هم بردو درست نگاه میکنم ,نتیجشو بتون فردا اطلاع میدم(پخ میدم)
mohamad skystar
30-08-2012, 13:34
این شرایط موقع دهه فجر اعلام میشه باید تا دهه فجر صبر کنید
mohamad skystar
30-08-2012, 13:35
پوستر شرایط پیش فروش شهریور ماه 91
55520
فروش نقد و اقساط پژو 405 GLX دوگانه سوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فروش نقد و اقساط انواع سمند LX و سمند SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فروش نقد و اقساط سورن ELX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از امروز پیش فروش گرند ویتارا دستی و اتوماتیک شروع شد ...
تحویل بهمن-اسفند-اردیبهشت
hossein.az
04-09-2012, 13:36
آغاز پیش فروش سوزوکی گرندویتارا از سوی ایران خودرو
عصرخودرو: گروه صنعتی ایران خودرو از ساعت 16 امروز پیش فروش خودرو سوزوکی گرندویتارا را برای یک هفته آغاز می کند.
به گزارش «عصرخودرو» در این بخشنامه که با شماره 3139 روز گذشته در اختیار نمایندگی های فروش قرار گرفته آمده است.
پیش فروش خودرو سوزوکی گرند ویتارا با پیش پرداخت 40 یا 45 میلیون تومان و موعد تحویل بهمن91، اسفند91 و اردیبهشت 91 و با احتساب 16 درصد سود مشارکت و 14 درصد سود مشارکت انصراف از ساعت 16 مورخ 13 شهریورماه 91 لغایت 20 شهریور ماه 91 فعال خواهد بود.
hossein.az
06-09-2012, 16:30
شرایط فروش انواع پژو 405
عصر خودرو : شرایط فروش انواع پژو 405 اعلام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» پژو 405 جی ال ایکس بنزینی با ترمز ضد قفل و ایربگ راننده به قیمت 16 میلیون و 221 هزار و 500 تومان به صورت نقدی به فروش می رسد.
همچنین پژو 405 اس ال ایکس بنزینی با موتور 16 سوپاپ تی یو 5 ، ترمز ضد قفل و ایربگ راننده نیز با 16 میلیون و 902 هزار تومان به فروش می رسد .
تحویل این خودروها 30 روزه همراه با کارت طلایی یک ستاره اختیاری با 25 درصد تخفیف است.
فروش نقدی پژو 405 جی ال ایکس دو گانه سوز با ایربگ راننده و ترمز ضد قفل 17 میلیون و 305 هزار و 400 تومان با تحویل 30 روزه و کارت طلایی یک ستاره اختیاری با 25 درصد تخفیف است اما در فروش اعتباری مبلغ 12 میلیون و 110 هزار تومان به صورت پیش پرداخت اخذ می گردد و الباقی طی سه فقره چک 4 ماهه به مبلغ 1میایون و 870 هزار ریال دریافت می گردد .
تحویل خودرو در فروش اعتباری 40 روزه است.
brad pitt
06-09-2012, 16:36
ایران خودرو 206 پیش فروش نداره ؟
قیمت نمایندگی چنده صندوقدار وی 8 ؟
hossein.az
06-09-2012, 18:02
ایران خودرو 206 پیش فروش نداره ؟
قیمت نمایندگی چنده صندوقدار وی 8 ؟
فعلا فروش نداره
قیمت ها شرکت هنوز اعلام نشده و مشخص نیست قیمت شرکت چقدر افزایش خواهد یافت.
hossein.az
26-09-2012, 13:56
اعلام شرایط پیش فروش پژو پارس +جدول
عصر خودرو : شرایط پیش فروش پژو انواع پژو پارس اعلا شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» پیش پرداخت انواع این خودرو در جدول آمده است و ودیعه دوم نیز از تاریخ 10/10/91 تا 20/10/91 به مبالغ 5 میلیون ,6میلیون و 7 میلیون تومان می باشد.
جزئیات کامل شرایط پیش فروش در جدول زیر آمده است.
سه شنبه 4 مهر 1391
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hossein.az
26-09-2012, 13:59
اعلام شرایط فروش انواع سمند + جدول
عصر خودرو : شرایط فروش انواع سمند اس ای و سمند ال ایکس در کلاسهای مختلف اعلام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» شرایط فروش نقدی ،پیش فروش و نقد و اقساط در جداول زیر آمده است.
دوشنبه 3 مهر 1391
milad_takjoo
07-10-2012, 17:20
دوستان اگه یه خودرو رو پیش فروش کنیم رنگ داشبورد و صندلی ها رو چطور میشه انتخاب کرد؟آخه بعضی ماشین ها چندتا رنگ دارن...
شانسی هستش؟
M A M M U T
07-10-2012, 21:28
یه سوال این طرحی که آخرش"محصولات قابل عرضه ی ایران خودرو " رو میدن یعنی چه؟ یعنی ما پول میدیم قسطاش رو هم میدیم آخرش چه ماشینی بهمون میدن؟؟؟؟
mohamad skystar
08-10-2012, 00:24
یه سوال این طرحی که آخرش"محصولات قابل عرضه ی ایران خودرو " رو میدن یعنی چه؟ یعنی ما پول میدیم قسطاش رو هم میدیم آخرش چه ماشینی بهمون میدن؟؟؟؟
یعنی شما طرح رو ثبت نام میکنید و هر نوع خودرویی که دوست داشته باشید و شرکت موجود داشته باشه رو میتونید انتخاب کنید
یعنی همون اول کار خودرو رو انتخاب نمیکنید
M A M M U T
08-10-2012, 10:48
یعنی شما طرح رو ثبت نام میکنید و هر نوع خودرویی که دوست داشته باشید و شرکت موجود داشته باشه رو میتونید انتخاب کنید
یعنی همون اول کار خودرو رو انتخاب نمیکنید
یعنی اون آخر اگه شرکت فقط وانت پیکان داشته باشه من باید وانت پیکان بردارم؟؟؟واقعا طرح شاهکاری هست:))
mehdi_08
08-10-2012, 12:05
یعنی اون آخر اگه شرکت فقط وانت پیکان داشته باشه من باید وانت پیکان بردارم؟؟؟واقعا طرح شاهکاری هست:))
بله دیگه هر خودرویی که داشته باشن رو می شه گرفت
mohamad skystar
08-10-2012, 14:22
نه دوست من حتما نباید وانت رو بردارین.
شما میتونی سوزوکی ویتارا برداری - پارس یا 405 برداری فقط مبالغی که واریز میکنی و اقساطش متفاوت هست.
M A M M U T
08-10-2012, 21:54
نه دوست من حتما نباید وانت رو بردارین.
شما میتونی سوزوکی ویتارا برداری - پارس یا 405 برداری فقط مبالغی که واریز میکنی و اقساطش متفاوت هست.
یعنی از الآن معلومه من چه ماشینی هایی میتونم بردارم؟
یه مثال...اگه تا موقع تحویل خودرو وضعیت پزو پارس مثل 206 بشه (یعنی دیگه تولید نشه) بعد سر تحویل ماشین بگم من پزو پارس میخوام بازم بهم پژوپارس میدن؟؟؟
soroori2
08-10-2012, 21:56
اعلام شرایط پیش فروش پژو پارس +جدول
عصر خودرو : شرایط پیش فروش پژو انواع پژو پارس اعلا شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» پیش پرداخت انواع این خودرو در جدول آمده است و ودیعه دوم نیز از تاریخ 10/10/91 تا 20/10/91 به مبالغ 5 میلیون ,6میلیون و 7 میلیون تومان می باشد.
جزئیات کامل شرایط پیش فروش در جدول زیر آمده است.
سه شنبه 4 مهر 1391
سلام
اون قسمت آخر که نوشته ( پارس دوگانه سوز مجهزبهABS و ايموبلايزر و ايربگ - ك )
5000000 اول میدیم و 5000000 دیگه هم در برج 10 بقیه رو چطور میگیرند و قیمت نهایی ماشین جند در میاد ؟
سلام
دوستان یه سوالی داشتم
ما یه پژو پارس دوگانه سوز ثبت نام کردیم و همون اول تمام و کمال پول و پرداخت کردیم یعنی 21 میلیونو 482 تومن به مدت تحویل 45 روزه و قراره 26 ام این ماه تحویل بدن که بعید میدونم
سوالم اینه که با افزایش قیمت خودرو توسط ایران خودرو ما دوباره باید موقع تحویل بازم پول بدیم یا نه دیگه واسه ما این قضیه حاکم نیست؟
مرسی
mohamad skystar
08-10-2012, 22:48
سلام
5000000 اول میدیم و 5000000 دیگه هم در برج 10 بقیه رو چطور میگیرند و قیمت نهایی ماشین جند در میاد ؟
اول 5 میلیون تومان پرداخت میکنید.
بعد 5 میلیون تومان دیگه بین اون تاریخ های اعلام شده و در آخر مابقی مبلغ رو به صورت یک جا پرداخت میکنید.
فرض میگیریم پارس دوگانه سوز قیمتش 23 میلیون تومان هست شما 10 میلیون رو به این صورتی که نوشته و 13 میلیون دیگه رو هنگام تحویل خودرو
برای اطلاعات بیشتر با نمایندگی تماس بگیرید
hossein.az
08-10-2012, 23:10
سلام
علاوه بر اون 10 میلیونی که پرداخت کردید مابقی را با توجه به نرخ روز پرداخت میکنید .
milad_takjoo
08-10-2012, 23:26
علاوه بر اون 10 میلیونی که پرداخت کردید مابقی را با توجه به نرخ روز پرداخت میکنید .
درسته...خیلی ها تندر90 رو 17 تومنی ثبت نام کردن الان 21 میره تو پاچشون!!!!!
سلام
دوستان یه سوالی داشتم
ما یه پژو پارس دوگانه سوز ثبت نام کردیم و همون اول تمام و کمال پول و پرداخت کردیم یعنی 21 میلیونو 482 تومن به مدت تحویل 45 روزه و قراره 26 ام این ماه تحویل بدن که بعید میدونم
سوالم اینه که با افزایش قیمت خودرو توسط ایران خودرو ما دوباره باید موقع تحویل بازم پول بدیم یا نه دیگه واسه ما این قضیه حاکم نیست؟
مرسی
کسی نبود جواب مارو بده؟
shadows_funeral
09-10-2012, 11:22
کسی نبود جواب مارو بده؟
نه دوست عزیز. شما نقد خریدی.
hossein.az
09-10-2012, 11:37
کسی نبود جواب مارو بده؟
شما به صورت نقدی خرید کردید احتیاجی به مابالتفاوت نیست.گرونی شامل شما نمیشه .
سبز باشید
mehdi_08
09-10-2012, 12:02
شما به صورت نقدی خرید کردید احتیاجی به مابالتفاوت نیست.گرونی شامل شما نمیشه .
سبز باشید
از من برای یورو 4 شدن 453 تومن اضافی گرفتن در حالی که فروش نقدی ثبت نام کرده بود که البته با شکایت کردن گفتن که پس می دن
shadows_funeral
09-10-2012, 12:29
اتفاقا این خودرو ساز ا پرو تشریف دارن
از من برای یورو 4 شدن 453 تومن اضافی گرفتن در حالی که فروش نقدی ثبت نام کرده بود که البته با شکایت کردن گفتن که پس می دن
نه دوست عزیز شما اگه نقد خرید کرده باشید و پیش خرید و قسطی و ... نخریده باشین هیچ پولی از شما دریافت نمی تونن بکنن
mehdi_08
09-10-2012, 12:45
نه دوست عزیز شما اگه نقد خرید کرده باشید و پیش خرید و قسطی و ... نخریده باشین هیچ پولی از شما دریافت نمی تونن بکنن
خوب گرفتن دیگه با همین دستای خودم رفتم 453 تومن رو واریز کردم تا ماشین رو تحویل بدن
بعدش رفتم دنبال شکایت به سازمان بازرسی کشور تا برگردونن
فعلا هم توی تایید حسابداری گیر کرده
hossein.az
09-10-2012, 19:23
خوب گرفتن دیگه با همین دستای خودم رفتم 453 تومن رو واریز کردم تا ماشین رو تحویل بدن
بعدش رفتم دنبال شکایت به سازمان بازرسی کشور تا برگردونن
فعلا هم توی تایید حسابداری گیر کرده
مگه پارس دوگانه هم شامل یورو 4 شدنه؟؟
سبز باشید
mehdi_08
09-10-2012, 20:04
مگه پارس دوگانه هم شامل یورو 4 شدنه؟؟
سبز باشید
نه این بحث منتقل شده اینجا
برای ال 90 بود :sq_25:
سلم دوستا ن قیمت روز دستتون باشه انگاری نرخ جدید رو تصویب کردن؟
Soroush-S
10-10-2012, 13:23
آدم با دوچرخه مسافرت بره یا پیاده از شمال کشور بره جنوب کشور ولی ۱۹۱,۱۳۶,۰۰۰ ریال بابت پژو GLX پول نده:20:
مگه مسئولین ایران خودرو نمیگفتن 99% GLX ساخت داخله؟؟ یا رانا که میگفتن خودروی ملیه؟ آخه رانا 000/000/215 ریال؟!!!!!!
کسی نمیدونه سمند SE چند شده ؟ و فروش اقساطی داره یا نه ؟
hossein.az
10-10-2012, 16:24
آدم با دوچرخه مسافرت بره یا پیاده از شمال کشور بره جنوب کشور ولی ۱۹۱,۱۳۶,۰۰۰ ریال بابت پژو GLX پول نده:20:
مگه مسئولین ایران خودرو نمیگفتن 99% GLX ساخت داخله؟؟ یا رانا که میگفتن خودروی ملیه؟ آخه رانا 000/000/215 ریال؟!!!!!!
سمند se قیمتش روی 17480 برای شرکت ثبت شده ولی الان نقدی نداره و فقط پیش فروش داره
اگه قیمتها دوباره بالا بره پیش فروشها هم شاملش میشه ,مدنظر داشته باشید
سبز باشید
larantas
11-10-2012, 10:50
الان که سایتش رو نگاه کردم هیچ فروشی چه پیش فروش و چه نقد واسه se نداره.ولی قیمتش رو 17.5 اعلام کردن.احتمالا تا چند روز آینده سایت رو هم باز کنن.
sajjad1973
11-10-2012, 12:55
الان که سایتش رو نگاه کردم هیچ فروشی چه پیش فروش و چه نقد واسه se نداره.ولی قیمتش رو 17.5 اعلام کردن.احتمالا تا چند روز آینده سایت رو هم باز کنن.
احتمالا بعد از اجرای فاز دوم گرون سازی خودرو ها در جهت رفاه حال مردم و اجرای هرچه بهتر عدالت اجتمائی سمند SE رو هم میزارن توسایت -
Soroush-S
11-10-2012, 13:25
حالا با این افزایش قیمت، وام 7 میلیونی ایران خودرو هم افزایش پیدا میکنه؟
سلام دوستان
فروش فوری 30 روزه کیزایش ایران خودرو
در 2 مدل دستی و فول در سایت اماده فروش میباشد
mohamad skystar
23-10-2012, 13:51
پیش فروش خودروی سوزوکی کیزاشی
motorolal6
26-10-2012, 13:02
شرایط فروش نقدی ایرانخودرو آبان 91
انواع 206 و پارس+تندر 90 و ....
oghyanoos
26-10-2012, 20:29
شرایط فروش نقدی ایرانخودرو آبان 91
انواع 206 و پارس+تندر 90 و ....
این پوستر را الکی روی سایت گذاشته!
خبری از فروش نیست!
Soroush-S
26-10-2012, 22:18
خبری از فروش نیست!
شاید یه خبری باشه که اینو زدن !!
mohamad skystar
27-10-2012, 00:56
خبری از فروش نیست!
دوست عزیز این فقط یه لست قیمت هست
از تحویل خودرو حرفی زده نشده جهت اطلاع قیمت ها بوده
چیزی رو الکی رو سایت نمیزارن.
دوستان عزیز اینجا فق شرایط فروش رو اعلام کنید اگر لیست قیمت هست تاپیک برای خودش تو بخش مشاوره خرید داره.
منم دیدم تعجب کردم ! ولی خوب عملا مریض که نیستن حتما با این سرایط میخوان بدن دیگه این رو واسه آمادگی گذاشتن اما ELX 27800 خیلی ستم هست برای منی که منتظرش بودم تیپ 5 باز 21800 بیشتر بهش میاد !
hossein.az
31-10-2012, 16:37
شرایط پیش فروش آبان ماه ایران خودرو اعلام شد
از نمایندگی جویا شدم:
فعلا سمند و سورن همه مدل ها فروشش بازه و انجام میشه
پژو 405 slxوglx دوگانه فعلا ظرفیتشون تکمیل و معلوم نیست که کی فروششون دوباره انجام بشه
پژو 405 دوگانه پیش فروش داره برای بهمن
پژو 405 بنزینی فروشش بازه و هنوز سایتش بسته نشده
پژو پارس سال و دو گانه سوز فعلا بسته شده ولی نمایندگی میگفن قراره این مورد این چند روزه دوباره باز بشه
سوزوکی کیزاشی هم این چند روز مدل اتوماتش باز خواهد شد با قیمت100میلیون
mehdi_08
04-11-2012, 14:24
پیش فروش . فروش نقدی تندر 90 و پارس ویژه عید غدیر از ساعت 11 شروع شده
بشتابید تا تموم نشده
oghyanoos
04-11-2012, 21:08
e2 هم داشت؟
aliiiiiii
04-11-2012, 22:31
e2 هم داشت؟بله e2 هم داشت اما فقط پیش فروش بود اما e1 فروش فوری داشت45 روزه.
soroori2
13-11-2012, 19:12
سلام
این عبارت ( شرايط متمم پيش فروش قطعي آبان 91 ) که تو سایت ایران خودرو نوشته به چه معنی هست ؟
میگن قراره قیمتها به ثبات نسبی برسه فکر کنم دست نگه داریم بهتره...
hossein.az
15-11-2012, 18:15
میگن قراره قیمتها به ثبات نسبی برسه فکر کنم دست نگه داریم بهتره...
شاید شرایط توی بازار آزاد با تولید بیشتر خودرو متعادل تر بشه ولی قیمت شرکت پایین نمیاد
شاید شرایط توی بازار آزاد با تولید بیشتر خودرو متعادل تر بشه ولی قیمت شرکت پایین نمیاد
بحرحال درحال حاضر وضع خیلی خرابه.....کارخانه ها تولیدشون خیلی کم شده....
mehdi2388
27-11-2012, 17:17
سلام
به نظرتون فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو که فعلا 4 تا خودروی قدیمیه، توی این چند وقت تغییر میکنه؟ چرا محصولات جدیدتر را نمی فروشند؟
سلام
به نظرتون فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو که فعلا 4 تا خودروی قدیمیه، توی این چند وقت تغییر میکنه؟ چرا محصولات جدیدتر را نمی فروشند؟
دوست عزیز بقیه محصولاتشون یعنی جدیده!
اگر منظورت به رانا هست که هنوز اونایی که خریدن تحویل نگرفتن پس حالا حالا ها پیش فروش یا فروش رانا نداریم
اگر 206 هست که اونم مشکل قطعه داره و هنوز خیلی ها تابستون باید تحویل میگرفتن نگرفتن!
ال نود هم که 1 ماه پیش پیش فروش کردن دیگه خبری نیست ازش
میمونه همین قدیمی ها:31:
جالب اینجاست تا 4 نفر فروش نقدی اینترنتی انتخاب میکنن تموم میشه میره روو پیش فروش!یعنی اینقدر ماشین کم دارن کارخونم خوابیده...
shadows_funeral
28-11-2012, 10:59
جالب اینجاست تا 4 نفر فروش نقدی اینترنتی انتخاب میکنن تموم میشه میره روو پیش فروش!یعنی اینقدر ماشین کم دارن کارخونم خوابیده...
به نظرم تفاوت زیاد قیمت بازار با قیمت کارهخونه باعث می شه سریع ظرفیتها پر بشه
mehdi-2009
28-11-2012, 15:18
سلام
ما که 207 دستی تحویل تیرمون هنوز دعوت نامه هم ندادن
Soroush-S
28-11-2012, 23:51
این قضیه تولید 206 ایرانی چیه؟ یعنی به نظرشما به هین زودیا توی پیش فروش قرار میگیره؟
mohamad skystar
29-11-2012, 00:29
این قضیه تولید 206 ایرانی چیه؟ یعنی به نظرشما به هین زودیا توی پیش فروش قرار میگیره؟
206 ایرانی یعنی اینکه قطعات تمام در ایران تولید و مونتاز میشه
صحبت هایی شده برای تولید اما فعلا خبری از فروش نیست .
سایر مباحث در مورد 206 در تاپیک خودش مطرح بشه ممنون
aria_electric_fars
05-12-2012, 19:35
سلام دوستان
فكر مي كنيد پژو پارس elx براي دي ماه پيش فروش مي كنن يا نه؟؟؟!!!
با تشكر
hossein.az
05-12-2012, 20:36
سلام دوستان
فكر مي كنيد پژو پارس elx براي دي ماه پيش فروش مي كنن يا نه؟؟؟!!!
با تشكر
فعلا فروش نداره وبه این زودی ها هم فروشش باز نخواهد شد.
امکان خیلی کمی داره که برای دهه فجر باز بشه
قیمت بازار الان حدود 35
aria_electric_fars
06-12-2012, 08:53
فعلا فروش نداره وبه این زودی ها هم فروشش باز نخواهد شد.
امکان خیلی کمی داره که برای دهه فجر باز بشه
قیمت بازار الان حدود 35
سلام دوست عزيز
شما مطمئن هستيد كه فروشش براي دي ماه باز نمي شه؟؟!!! يا حدس مي زنيد؟؟؟!!!
اگر اينطور باشه تو مايه هاي پژو Elx ديگه خودرويي نيست كه خريد كنم !!!!
اينم خودرو سازي ايران !!!ماشين نمي تونن توليد كنن از اون طرف واردات ماشين با قيمت خون در مياد بگو يهو بميريم يا بريم پرايد بخريم يا سمند
با تشكر
hossein.az
06-12-2012, 10:53
سلام دوست عزيز
شما مطمئن هستيد كه فروشش براي دي ماه باز نمي شه؟؟!!! يا حدس مي زنيد؟؟؟!!!
اگر اينطور باشه تو مايه هاي پژو Elx ديگه خودرويي نيست كه خريد كنم !!!!
اينم خودرو سازي ايران !!!ماشين نمي تونن توليد كنن از اون طرف واردات ماشين با قيمت خون در مياد بگو يهو بميريم يا بريم پرايد بخريم يا سمند
با تشكر
بله مطمئن هستم .حدود 20 روز پیش قبل از خرید elx مدل 90 ,از آشنایی که توی شرکت ایرانخودرو دارم درباره صفرش پرسجو کردم که اگه
پیش فروش برای ماهای دیگه داره صبر کنم تا صفر ثبت نامی بگیرم .اما ایشون گفتند علاوه براینکه فعلا فروشش باز نمیشه بلکه تولیدش هم متوقفه تا شرایطش مغلوم بشه ,و اینکه شاید برای دهه فجر پیش فروش داشته باشه.
elx ماشین بسیار عالی و پرشتابی است ,من توی اون چند روزی که داشتمش واقعا ازش راضی بودم
در ضمن قبل از اون هم سمند ef7 داشتم .
اگه واقعا شما بین این دوتا گزینه مردد هستید ,باید بگم که حرید پارس elx به مراتب بیشتر از سورن و سمند پشنهاد میشه.
aria_electric_fars
06-12-2012, 22:39
بله مطمئن هستم .حدود 20 روز پیش قبل از خرید elx مدل 90 ,از آشنایی که توی شرکت ایرانخودرو دارم درباره صفرش پرسجو کردم که اگه
پیش فروش برای ماهای دیگه داره صبر کنم تا صفر ثبت نامی بگیرم .اما ایشون گفتند علاوه براینکه فعلا فروشش باز نمیشه بلکه تولیدش هم متوقفه تا شرایطش مغلوم بشه ,و اینکه شاید برای دهه فجر پیش فروش داشته باشه.
سلام دوست عزيز
با اين اوصاف نبايد فعلا دل به ثبت نام پژو elx خوش كنيم !!!
حالا سوالم اينه كه تو اين اوضاع و احوال چقدر امكان داره كه كيفيت سابق رو داشته باشه و نيان از قطعات آشغال چيني استفاده كنن و قالب كنن به ملت؟؟؟!!!
hossein.az
09-12-2012, 16:45
اعلام شرایط فروش ویژه ایران خودرو
عصرخودرو: گروه صنعتی ایران خودرو شرایط ویژه فروش آذر ماه را اعلام کرد.
به گزارش «عصرخودرو» شرایط اعلام شده از سوی ایران خودرو برای خودروهای وانت، سمند، پژو405 و پژه پارس است که در جدول زیر آمده است.
شرح خودرو
فروش نقدی
فروش اعتباری
قیمت
تحویل
پیش پرداخت
مبلغ چکها
تاریخ چکها
تحویل
وانت باردو بنزینی
94.100.000
20
51.800.000
16.100.000
92/01/1091/05/1592/09/20
20
وانت باردو دوگانه سوز
107.500.000
20
59.200.000
18.400.000
20
سمند EF7 LX
229.000.000
30
160.400.000
26.600.000
30
پژو 405 بنزینی GLX
179.064.000
30
----
----
----
----
پژو دوگانه سوز GLX
191.136.000
45
----
----
----
----
پژو پارس سال بنزینی
229.704.000
45
----
----
----
----
پژو پارس سال دوگانه سوز
240.924.000
45
----
----
----
----
يکشنبه 19 آذر 1391
hossein.az
09-12-2012, 16:47
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معاون فروش و بازاریابی ایران خودرو:
فروش اقساط خودرو ها بزودی آغاز می شود
عصرخودرو: هفتهگذشته معاون شرکت ایران خودرو به روزنامه ایران رفته تا در سلسله گفتوگوهای مردم و مسئولان پاسخگوی مردم باشد، در این گفت و گوی دو ساعته بیش از 60 نفر تماس گرفتند. البته این گفتوگو حاشیههای زیادی هم داشت که گفتن آن خالی از لطف نیست.
به گزارش «عصرخودرو»، یکسری از تماسگیرندگان از عبدالله بابایی معاون فروش و بازاریابی گروه صنعتی ایران خودرو قیمت کارخانهای خودروها را جویا میشدند، بخشی دیگر نیز از وی درباره آینده قیمت خودرو میپرسیدند و مشورت میکردند که قیمت خودرو در ماههای آتی چگونه خواهد بود.
یکی دیگر از تماسگیرندگان درباره گران بودن خودروهای داخلی و ارزان بودن خودروهای صادراتی پرسید که در نهایت منجر به پیشنهاد معاونت فروش به وی شد، اما او در پاسخ گفت: معاونت فروش شدن زمانبر است و نمیتوان چنین مدیریتی را انجام داد.
اما اکثر تماسها در مورد خودرو 206 بود و اینکه چه زمانی این خودرو به دست مشتریان میرسد. بابایی به تمام افراد توصیه کرد خودرو خود را با سایر خودروهای ایران خودرو تبدیل کنند یا اینکه تا تولید 206 داخلی که نهایتاً دو ماه دیگر است، صبر کنند.
متن گفتوگوی خوانندگان روزنامه ایران و معاونت فروش و بازاریابی گروه صنعتی ایرانخودرو در ادامه میآید:
از عید برای تبدیل به احسن کردن تاکسی ثبتنام کردم اما طی مراجعه به نمایندگیها اعلام کردند بهدلیل آنکه قیمتها مشخص نشده نمیتوان پیشفاکتور صادر کرد.
بابایی: در این بحث هیچ مشکل قیمتی وجود ندارد فقط تا ابتدای آذرماه مجاز به شمارهگذاری تاکسیتک ایربگ بودیم. از این رو قرار است برای اخذ مجوز فعالیتهای لازم صورت گیرد.
سمند خریداری کردم که هماکنون دوران گارانتی خود را سپری میکند، اما این خودرو نیمه شب در پارکینگ بهطور ناگهانی تمام چراغهایش روشن و حتی قفل در باز شد. این موضوع دوبار تاکنون رخ داده است. سیاوش آذری
بابایی: اگر مشکل از سمت کارخانه باشد سریع موضوع بررسی می شود و حتی اگر عمومیت داشت فراخوان خواهیم داد.
خودرو سوزوکی ثبتنام کردم، قرار بود خردادماه این خودرو را تحویل دهند، اما هنوز این خودرو را نگرفتهام. لیلا حیدری- قزوین
بابایی: نباید زمان تحویل با وقفه طولانی همراه میشد بدینجهت حتماً موضوع بررسی خواهد شد.
فروردینماه برای خودرو 207 ثبتنام و علیالحساب 11 میلیون تومان پرداخت کردم. قرار بود با فاصله چند ماه این خودرو را تحویل دهند آیا برای تولید 207 امیدی وجود دارد، اگر نیست پولمان را پس بگیریم. خانم ذوالنور- شیراز
بابایی: تولید خانواده 206 از مرداد ماه متوقف شده است. در شرایط فعلی هم نمیتوان گفت خودرو 207 با سرعت ساخته شود لذا بخشنامهای در حال صدور است که همه عزیزانی که برای این خودرو ثبتنام کردند با دیگر خودرو تولیدی ایرانخودرو، خودرو خود را تبدیل کنند. از سویی میتوانید منتظر باشید تا ماشین جدید وطنی خانواده 206 را خریداری کنید که البته قیمت آن به نرخ روز است. پیشنهاد میکنم به نمایندگیها مراجعه کنید و خودرو خود را با قیمتهای گذشته آن تبدیل کنید.
راننده تاکسی هستم. دو سال پیش یک دستگاه 405 تحویل گرفتم. در ماه اول موتور آن تعمیر شد. هزار کیلومتر 5/2 لیتر روغن کم میکرد. سه بار تاکنون سرسیلندر باز کردم. جعبه فرمان هم عوض شده است. سه باتری هم تعویض شده است. با این ماشین چه کار باید کنم مرتب دچار مشکل میشود. رحمان زاده
بابایی: حتماً این موضوع پیگیری خواهد شد تا دیگر ماشین شما خراب نشود.
درخواست ماشین تمام قسط کردم، اما نتوانستم بگیرم. از این رو 405 اتومات میخواستم. امیر حسین عاملی جانباز 55درصد از کاشان
بابایی: برای جانبازان سهمیه خاص داریم اما فعلاً اتومات موجود نیست.
برای سمند SE ثبتنام کردم، نمایندگی مهلت تحویل را یکماه اعلام کرد اما هنوز این خودرو را تحویل نگرفتم. دوماه و نیم گذشته است. پورعلیزاده حقی
بابایی: تا سه الی چهار روز آینده این خودرو را تحویل خواهید گرفت.
در تاریخ 26 شهریورماه برای خودرو سورن ثبتنام کردم اما این خودرو را تحویل ندادند.محمد حسن احمدی- سنندج
بابایی: دو هفته آینده این خودرو تحویل داده خواهد شد، این خودرو مشکل تأمین قطعه داشت که خوشبختانه حل شد.
آبان ماه به صورت اینترنتی، سورن ثبتنام کردم چرا هنوز این خودرو آماده تحویل نشده است.خانم اختر شکری
بابایی: حداکثر تا دو هفته آینده این خودرو را تحویل خواهیم داد.
قطعه یدکی خودرو پارس اتوماتم خراب است اما متأسفانه به هر نمایندگی که میروم قطعه آن موجود نیست.علیاصغر نور روش- رشت
بابایی: قطعات خودرو باید در تمام نمایندگیها موجود باشد لذا نبود قطعه در شرایطی که تولید مناسب است، توجیه ندارد.
206 تیپ 6 (گیربکس اتومات) ثبتنام کردم نمایندگیها میگویند امکان تحویل وجود ندارد. مهزاد سرزد
بابایی: به نمایندگی که ثبتنام کردید مراجعه و برای تبدیل این خودرو به سایر خودروهای ایرانخودرو اقدام کنید. اگر نمیخواهید این کار را انجام دهید میتوانید منتظر 206 داخلی باشید که طی ماههای آتی تولید میشود.اسم این خودرو 28 V است. تمام افرادی که منتظر خودرو یاد شده باشند در اولویت تحویل قرار خواهند گرفت.
آیا قیمت خودرو کاهش پیدا میکند؟ پژو 405 دوگانه میخواهم خریداری کنم.
بابایی: ما براساس مصوبه سازمان حمایت خودروها را میفروشیم. قیمت کارخانهای این خودرو 19 میلیون و 113 هزار تومان است که قیمت بازار و کارخانه در حال نزدیک شدن به هم هستند.
10ماه پیش برای تاکسی ثبتنام کردم اما نمایندگی میگوید قیمتها مشخص نیست به همین دلیل پیش فاکتور صادر نمیکنند.
بابایی: این خودرو مشکل قیمت ندارد، بلکه مجوز شماره گذاری خودرو تک ایربگ است. این معضل از سوی سازمان تاکسیرانی باید حل شود.
تا پایان سال افزایش و یا کاهش قیمت خواهید داشت؟
بابایی: تا زمانی که شرایط ثابت باشد، قیمتها رشد نخواهد کرد. کاهش قیمت کارخانهای خودروها نیز در دستور کار قرار ندارد. در حال حاضر اکثر خودروها بهدلیل افزایش قیمت مواد اولیه در حاشیه زیان قرار دارند لذا قیمت خودرو در کارخانه پائین نخواهد آمد.
فرق تندر 90 ایرانخودرو و پارس خودرو چیست؟ نعمتی
بابایی: هیچ فرقی وجود ندارد.
دو ماه پیش پیکان وانتم را به نمایندگی بردم و اعلام شد جعبهفرمان آن روغن ریزی دارد و اگزوز آن خراب است، متأسفانه هنوز نتوانستم قطعات مورد نیاز را بهدلیل نبود قطعه تعویض کنم. حمید طیبی از بابلسر
بابایی: این موضوع پیگیری خواهدشد تا مشکل قطعه حل شود.
خودرو 405 خریداری کردم در همان ابتدا عیبهای مختلف داشت. از اینرو تماس گرفتم که کنترل کیفی با دقت انجام شود.عظیم کوشایی
بابایی: حتماً این موضوع گوشزد خواهد شد.
پژو پارس ELX تولید میشود؟ در مورد وضعیت رانا نیز توضیح دهید. بندرعباس
بابایی: سری جدید ثبتنام رانا مجدداً آغاز خواهد شد، در حال اخذ مجوزهای لازم هستیم. پارس ELX فعلاً تولید نمیشود، اما بزودی تولید آن شروع خواهد شد لذا توصیه میکنم برای پارس سال ثبتنام کنید تا ماههای آتی ثبتنام پارس ELX خواهیم داشت.
یک دستگاه پژو پارس دوگانه سوز از نمایندگی ایرانخودرو بهصورت نقدی (از طریق کد 28) ثبتنام کردم. بهرغم آنکه زمان تحویل 30 روز بود این خودرو 40 روز بعد داده شد. از این رو درخواست ضرر و زیان کردم، اما هیچکس جوابگو نیست. خلیلی
بابایی: به کد 28 طبق قانون سود تعلق نمیگیرد اما همواره موقع خرید از نمایندگیها حتماً قرارداد دریافت کنید، در این صورت اجحاف در حق شما صورت نمیگیرد.
خودرو رانا را چه زمان تحویل میدهید؟
بابایی: تحویل این خودرو آغاز شده است. طی چند روز آینده دعوتنامه به دست شما خواهد رسید. قیمت این خودرو با مصوبه سازمان حمایت 21 میلیون و 500 هزار تومان است. سعی میکنیم در تحویل خودروها بدقولی نکنیم. دعوتنامه کل مشتریان برای آبان ماه ارسال شده است. برای ماه آذر نیز دعوتنامهها را حداکثر تا 10 روز آینده میفرستیم.
سال گذشته برای 207 ثبتنام کردم، تاریخ تحویل 30 آبان 91 بود اما این خودرو را هنوز تحویل ندادند.جابر ناصح
بابایی: بهخاطر شرایط خاص پیش آمده قابلیت تحویل 207 در مقطع فعلی وجود ندارد اما میتوانید 206های جدید بهنام28 V که تولید آن آذر و دی شروع میشود را دریافت کنید. در غیر اینصورت خودرو خود را با خودروهای دیگر تبدیل کنید.
رانا مشکل تولید دارد؟ چه زمان دعوتنامه ارسال خواهید کرد؟محمد رضا تبری
بابایی: این خودرو مشکل تولید ندارد اما از آنجا که رانا طی ماههای اخیر در خط تولید قرار گرفته ممکن است با وقفه کوتاه روبهرو شود اما خوشبختانه از برنامه عقب نیستیم. براین اساس 5 هزار و 180 دعوتنامه برای تکمیل وجه ارسال شده وتاکنون بیش از 2 هزار خودرو رانا تحویل داده شده است.
در دعوتنامههای رانا امکان تغییر رنگ وجود دارد؟
بابایی: در دعوتنامهها مشتریان میتوانند رنگ خودرو خود را تغییر دهند.
گفته شده رانا با تأخیر زیاد مواجه خواهد شد؟انزلی
بابایی: خیر این صحبتها در حد شایعه است. در شروع کار مشکل وجود دارد اما بههیچعنوان مشتریان با تأخیر مواجه نخواهند شد.
رانا ثبتنام کردم اما نگران هستم مبادا در موعد مقرر این خودرو را تحویل نگیرم چرا که 22 بهمن عروسیام است.
بابایی: قبل از تاریخ عروسی این خودرو را گل زده به طور ویژه تحویل خواهیم داد.
از طریق نمایندگییک دستگاه رانا ثبتنام کردم. چند وقت پیش میخواستم وضعیت این خودرو را جویا شوم به سایت ایرانخودرو مراجعه کردم اما بهاسم و کد ملی من هیچ خودرویی ثبت نشده بود. پس از پیگیری از نمایندگی متوجه شدم نمایندگی حواله ما را به فرد دیگری به قیمت 14 میلیون و 500 هزار تومان فروخته است. از سویی این نمایندگی پول اخذ میکند اما به نام فرد دیگری ثبتنام میکند. محمدصادق شمساللهی- استان مرکزی
بابابی: این موضوع با فوریت بررسی خواهد شد. مطمئن باشید نمایندگی متخلف لغو میشود ودر این زمینه کوتاهی نخواهیم کرد. بهنظر میرسد چنین امری کلاهبرداری از سوی نمایندگی است.
سال 89 یک دستگاه سورن خریداری کردم، در ماه اول کلید در از کار افتاد اما نمایندگیها برای حل این مشکل اقدام نمیکنند.سلیمانی
بابایی: باید این مشکل حل میشد با این اوصاف موضوع پیگیری میشود.
ماشین سمندم روغنریزی دارد و نمایندگی قم اعلام کرده که آمدن قطعه از تهران حداقل یکماه زمان میبرد.علی رحیمی آزاد- قم
بابایی: چنین چیزی وجود ندارد و قطعاً پیگیری خواهد شد.
شلگیر داخل سپر جلو تندر 90 خراب شده اما نمایندگی در کرمانشاه ندارد و من را به بازار هدایت میکنند. در بازار قیمت 70 تا 80 هزار تومان است که البته یافت نمیشود.وطندوست- کرمانشاه
بابایی: حتماً تأمین قطعه خواهد شد.
ما که به صورت قطعی خودرو خریداری کردیم و زمان تحویل خودرو چند هفته دیگر است باید مابهالتفاوت قیمت را بپردازیم؟رضا مشکات
بابایی: خیر. افرادی که قبل از 12 مهرماه خودرو خریداری کردند و پول را کامل به حساب ایران خودرو واریز کردند لازم نیست مابهالتفاوت پرداخت کنند اما افرادی که کامل پول واریز نکردند مشمول افزایش قیمت خواهند شد.
وام 20میلیونی بدون بهره دارم، امکان دریافت تندر 90 هست؟اعظم ذوالفقاری- کاشان
بابایی: هماکنون نمیتوانیم تندر 90 بدهیم چرا که تعهدات زیادی داریم اما برای خودرو دیگر ایران خودرو میتوانید اقدام کنید.
دنا چه زمان به تولید میرسد؟ قیمت آن چقدر است؟
بابایی: از سال آینده نمونهسازی این خودرو آغاز خواهد شد. هنوز قیمت آن تعیین نشده است.
میخواهم وانتپیکان بخرم اما پول آن را ندارم میتوانید با شرایط به من بدهید؟
بابایی: 5 میلیون و 500 هزار تومان نقد بدهید و مابقی را تا 10 میلیون و 750 هزار تومان به صورت چکی بدهید.
گراندویتارا اکنون چند است و آیا فروش شرایطی دارید؟
بابایی: 87 میلیون تومان قیمت کارخانه است اما شرایط فروش خاص نداریم.
چرا در سوریه خودروهای ایرانخودرو ارزانتر است؟ولیپور
بابایی: کف قیمت سمند در سوریه 8 تا 8 هزار و 500 دلار است. این خودرو هیچ آپشنی ندارد (بدون ایربگ، ABS، شیشه بالابر)، همچنین میتوانیم از جوایز صادراتی بهرهمند شویم لذا با محاسبه ارز قیمت آن با نرخ امروز کارخانه 24 میلیون تومان برابری میکند، لذا این صحبت مبنی بر ارزان بودن خودروهای صادراتی ایران شایعه است.
چرا قیمت خودرو 7 تا 8 میلیون تومان اضافه شده است؟
بابایی: قیمتها 7 تا 8 میلیون تومان گران نشده است، تنها 10 تا 20 درصد افزایش قیمت داشتهایم که در حدود 3 تا 4 میلیون تومان است. البته قیمتهای فعلی آن چیزی نیست که مورد قبول ایرانخودرو باشد چرا که برخی از خطوط بهواسطه گران شدن مواد اولیه زیانده هستند اما برای حقوق مصرفکنندگان کمترین حد افزایش قیمت را داشتهایم.
رانا مجدداً ثبتنام خواهید کرد؟
بابایی: شاید تا سه هفته آینده ثبتنام مجدداً انجام شود.
آیا خودرو قسطی خواهید فروخت؟
بابایی: 60 تا 70 درصد پول خودرو را خواهیم گرفت و مابقی طی اقساط است. طی 10 الی 15 روز آینده شرایط قسطی اعلام خواهد شد.
يکشنبه 19 آذر 1391
aria_electric_fars
09-12-2012, 22:28
معاون فروش و بازاریابی ایران خودرو:
فروش اقساط خودرو ها بزودی آغاز می شود
پژو پارس ELX تولید میشود؟ در مورد وضعیت رانا نیز توضیح دهید. بندرعباس
بابایی: سری جدید ثبتنام رانا مجدداً آغاز خواهد شد، در حال اخذ مجوزهای لازم هستیم. پارس ELX فعلاً تولید نمیشود، اما بزودی تولید آن شروع خواهد شد لذا توصیه میکنم برای پارس سال ثبتنام کنید تا ماههای آتی ثبتنام پارس ELX خواهیم داشت.
سلام
رو حرف ایران خودرو و کلا خودرو سازان داخلی نمی شه حساب کرد
به نظر شما پژو پارس elx کی ثبت نام می کنن و آیا کیفیت سابق رو داره یا از قطعات آشغال ایرانی و چینی استفاده می شه؟؟؟!!!
بنداز بندازی شده تو این اوضاع
Pourya-pc
10-12-2012, 10:17
سلام
به نظر شما پژو پارس elx کی ثبت نام می کنن و آیا کیفیت سابق رو داره یا از قطعات آشغال ایرانی و چینی استفاده می شه؟؟؟!!!
ثبت نامش که مشخص نیست اما فکر نکنم امسال دیگه تولید بشه ، بی شک کیفیت ثابق رو نداره و هرچی جلوتر بریم کیفیت پایین و پایین تر میاد
hossein.az
10-12-2012, 10:50
سلام
پارس elx اگه دوباره به بازار بیاد
دیگه اون elx سابق نخواهد بود
موتورl4 که بسیار پرقدرت و پر بازده به نسبت خودش بود
با موتور xum تغییر خواهد کرد که حدالقل روی کاغذ هم کلی از موتور l4 عقب تر است ,چه برسه به تست و ...
موتور xum موتوری به نسبت elx پر مصرف تر (در حدود xu7 مصرف داره) و کم بازده
aria_electric_fars
10-12-2012, 11:13
ثبت نامش که مشخص نیست اما فکر نکنم امسال دیگه تولید بشه ، بی شک کیفیت ثابق رو نداره و هرچی جلوتر بریم کیفیت پایین و پایین تر میاد
پارس elx اگه دوباره به بازار بیاد
دیگه اون elx سابق نخواهد بود
موتورl4 که بسیار پرقدرت و پر بازده به نسبت خودش بود
با موتور xum تغییر خواهد کرد که حدالقل روی کاغذ هم کلی از موتور l4 عقب تر است ,چه برسه به تست و ...
موتور xum موتوری به نسبت elx پر مصرف تر (در حدود xu7 مصرف داره) و کم بازده
سلام دوستان
ممنون که راهنمایی کردید و لااقل منتظر تولید این آشغال نباشم
فقط می تونم بگم وای به حال ما ایرانی ها که خودمون سر خودمون رو کلاه می زاریم بعد انتظار داریم بشیم کره و ژاپن که هر سال خودرو ها بهتر از سال قبل و واقعا به روز اونوقت ما میایم خودرو 30 سال پیش فرانسه رو با کلی تقلب و جنس چینی آشغال مخلوط می کنیم اونم با کلی دردسر و مکافات و در رنگ های متنوع از جمله مشکلی و خاکستری و سفید و با خدمات پس از فروش عالی به ملت قالب می کنیم اونوقت یه کشوری میاد خودروهای صادراتی فروخته شده اون سر دنیا رو پس می گیره به خاطر کفی ماشینش که یه مشکل کوچیک داره که اگر تو ایران بود می گفتن .... لق ملت
خلایق هر چه لایق
با تشکر
aria_electric_fars
10-12-2012, 18:41
سلام دوستان فکر می کنید قیمت ها تا سال 93 چقد بالا یره تا اون موقع ماشین زیر 20 میلیونی داریم؟؟
البته بجر وانت و روا.؟
سلام دوست عزیز
نمی شه رو یک ساعت دیگه حساب کرد شما می گید سال 93 ؟؟؟
حدس می زنم تا سال 93 پراید بشه 18 یا 19 میلیون شاید هم بیشتر
بنداز بندازی هست که نگو
Lesordiavek
10-12-2012, 20:41
بابایی: کف قیمت سمند در سوریه 8 تا 8 هزار و 500 دلار است. این خودرو هیچ آپشنی ندارد (بدون ایربگ، ABS، شیشه بالابر)، همچنین میتوانیم از جوایز صادراتی بهرهمند شویم لذا با محاسبه ارز قیمت آن با نرخ امروز کارخانه 24 میلیون تومان برابری میکند، لذا این صحبت مبنی بر ارزان بودن خودروهای صادراتی ایران شایعه است.
امروز بله. ولی زمانی که دلار 1200 تومن بود هم همین قیمت ماشینو میدادین سوریه. یعنی سمند باید حدود 10-11 ملیون تومن می بود. میشه یکی به من بگه در چه تاریخی سمند همچین قیمتی داشته؟
aria_electric_fars
10-12-2012, 20:49
امروز بله. ولی زمانی که دلار 1200 تومن بود هم همین قیمت ماشینو میدادین سوریه. یعنی سمند باید حدود 10-11 ملیون تومن می بود. میشه یکی به من بگه در چه تاریخی سمند همچین قیمتی داشته؟
ای بابا
تو این بچاپ بچاپ که دیگه نیازی به سند و مدرک نیست
شما کافیه یک روز برید تو نمایندگی ها یا تعمییرگاه های خودرو سازان یا کارخونه ببینید چه خبره !!!!!!!
mohamad skystar
05-01-2013, 18:45
لیست قیمت دی ماه محصولات ایران خودرو
البته خیلی از محصولات تو شرایط فروش قرار نگرفتن تا تولیدشون به حد مجاز برای فروش برسه.
در حال حاضر خرید خودروی اقساطی از ایران خودرو سخت شده مثل سابق نیست.
shadows_funeral
05-01-2013, 22:13
یادمه پدرم سمندشو سال 82 یا 83 گرفت 8 تومن از کارخونه.
لیست قیمت دی ماه محصولات ایران خودرو
البته خیلی از محصولات تو شرایط فروش قرار نگرفتن تا تولیدشون به حد مجاز برای فروش برسه.
در حال حاضر خرید خودروی اقساطی از ایران خودرو سخت شده مثل سابق نیست.
تحویلشون چطوریه؟
زود میدن یا 60 روزست؟
سمند منظورمه
mohamad skystar
12-01-2013, 15:47
تحویلشون چطوریه؟
زود میدن یا 60 روزست؟
سمند منظورمه
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
mehdi2388
20-01-2013, 10:13
ایران خودرو برای دهه فجر برنامه ای داره یا نه؟
به نظرتون قیمتا تا اون موقع بالاتر میره؟
shadows_funeral
20-01-2013, 10:18
به نظرتون قیمتا تا اون موقع بالاتر میره؟
هر ساله برنامه داشته دوست عزیز. احتمالا امسال هم داشته باشه. احتمال زیاد قیمتها هم بره بالا. مجوز افزایش قیمت رو که خودروسازا گرفتن. حالا کی قیمتا رو ببرن بالا معلوم نیست.
Soroush-S
20-01-2013, 10:18
دوستان این شرایطش چیه؟ باید پیش پرداخت داشت یا نه؟
این شرایط جدید رو گذاشتن رو سایت ایران خودرو ولی تحویل فوری نیست . یعنی اینا منتظرن قیمتا با اون نرخ ارز مرجع بشه بعد تحویل فوری بگذارن یا باز میشه ؟ اگه که با قیمت جدید بگذارن اینجوری که بوش میاد بیچاره میشیم . تحویل ها هم تیر ماهه پیش فروش ها :n24:
سمند ال ایکس تحویل فوری گذاشتن . مولتی رهیاب هم فک کنم روشه . دعا کنین پارس هم بگذارن یا لااقل سورن:n16:
mehdi_08
20-01-2013, 11:12
به نظرتون قیمتا تا اون موقع بالاتر میره؟فعلا که همه خوردور سازی ها فروش فوری رو متوقف کردن تا قیمت جدید مشخص بشه :n18:
در لحظه زدن این پست فقط فروش فوری سمند بازه
oghyanoos
20-01-2013, 22:50
فعلا که همه خوردور سازی ها فروش فوری رو متوقف کردن تا قیمت جدید مشخص بشه :n18:
در لحظه زدن این پست فقط فروش فوری سمند بازه
یعنی قراره گرون شه؟؟؟؟؟؟؟؟
mohamad skystar
20-01-2013, 23:52
بله دوست من
ماشین گرون تر میشه
هنوز خودروسازان قیمت محصولاتشون رو گرون نکردن اما قیمت ها در بازار روزانه داره سیر صعودیش رو
طی میکنه.
Soroush-S
21-01-2013, 00:42
بله دوست من
ماشین گرون تر میشه
هنوز خودروسازان قیمت محصولاتشون رو گرون نکردن اما قیمت ها در بازار روزانه داره سیر صعودیش رو
طی میکنه.
اینکه میگن قیمت 206 پایین میاد ولی مابقی حاشیه بازار میشه پس چیه؟
shadows_funeral
21-01-2013, 10:22
اینکه میگن قیمت 206 پایین میاد ولی مابقی حاشیه بازار میشه پس چیه؟
اگه ایران خودرو محترم تولید 206 رو شروع کنه قیمت بازار پایین میاد ولی قیمت کارخونه باز هم افزایش پیدا می کنه. بقیه ماشین ها هم همینطور. البته این نظر خود خودروسازاست.
mohamad skystar
21-01-2013, 11:55
فروش نقدی با تحویل 30 روزه سمند LX و سمند SE
aria_electric_fars
21-01-2013, 13:07
سلام دوستان
خبري از پارس elx نيست؟؟؟!!!
mehdi2388
21-01-2013, 13:25
فروش نقدی با تحویل 30 روزه سمند LX و سمند SE
فعلاً که هر کدوم را انتخاب میکنی میگه ظرفیت فروش تکمیل است.
shadows_funeral
21-01-2013, 14:06
سلام دوستان
خبري از پارس elx نيست؟؟؟!!!
نخیر دوست من. حتی از سورن elx که همیشه تو برنامه فروش بوده خبری نیست. پارس که خیلی وقته فروش نداره.
Abdolreza2012
21-01-2013, 15:26
تو شرایط پیش فروش پارس هست
پیش فروش
مدل خودرو
شرایط فروش
رنگ
سقف تعداد برای هر مشتری
پیش پرداخت (ریال)
انتخاب
پژو پارس سال با ترمز ABS و ايربگ راننده - كلاس 13
پژو پارس سال با ترمز ضدقفل و ايموبيلايزر *** شرايط پيش فروش بهمن 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** مبلغ مابهالتفاوت، در زمان صدور دعوتنامه و بر اساس قيمت مصوب ماهانه(قيمت روز) محاسبه خواهد شد. *** سود مشارکت 22% *** سود انصراف 20% *** موعد تحویل تير ۱۳۹۲ (کد : 47682)
مراحل بعدی عبارتند از
ودیعه دوم: از تاریخ ۱۳۹۲/۰۱/۰۱ تا ۱۳۹۲/۰۱/۱۰ مبلغ ۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال
نامحدود
۱۰۵,۰۰۰,۰۰۰
پارس دوگانه سوز مجهزبهABS و ايموبلايزر و ايربگ - ك
پژو پارس معمولي دوگانه سوز با ترمز ضدقفل و ايموبلايزر و كيسه هواي راننده *** شرايط پيش فروش بهمن 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** مبلغ مابهالتفاوت، در زمان صدور دعوتنامه و بر اساس قيمت مصوب ماهانه(قيمت روز) محاسبه خواهد شد. *** سود مشارکت 22% *** سود انصراف 20% *** موعد تحویل تير ۱۳۹۲ (کد : 47683)
مراحل بعدی عبارتند از
ودیعه دوم: از تاریخ ۱۳۹۲/۰۱/۰۱ تا ۱۳۹۲/۰۱/۱۰ مبلغ ۶۵,۰۰۰,۰۰۰ ريال
نامحدود
۱۱۰,۰۰۰,۰۰۰
Abdolreza2012
21-01-2013, 15:28
من نگا کردم
سمند و 405 و سورن و وانت هم هست
اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehdi2388
21-01-2013, 16:08
من صبح یه سمند فروش فوری زدم، فرمشم تکمیل کردم ولی بعد که با یوزر و پسوردی که داده وارد میشم و تکمیل ثبت نام (برای پرداخت اینترنتی) را میزنم میگه "ظرفیت فروش از طرف ایران خودرو تکمیل می باشد."
یعنی همون موقع باید پولشو واریز کنیم وگرنه پر میشه با اینکه ثبت نام کردیم؟
shadows_funeral
21-01-2013, 17:13
تو شرایط پیش فروش پارس هست
پیش فروش
مدل خودرو
شرایط فروش
رنگ
سقف تعداد برای هر مشتری
پیش پرداخت (ریال)
انتخاب
پژو پارس سال با ترمز ABS و ايربگ راننده - كلاس 13
پژو پارس سال با ترمز ضدقفل و ايموبيلايزر *** شرايط پيش فروش بهمن 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** مبلغ مابهالتفاوت، در زمان صدور دعوتنامه و بر اساس قيمت مصوب ماهانه(قيمت روز) محاسبه خواهد شد. *** سود مشارکت 22% *** سود انصراف 20% *** موعد تحویل تير ۱۳۹۲ (کد : 47682)
مراحل بعدی عبارتند از
ودیعه دوم: از تاریخ ۱۳۹۲/۰۱/۰۱ تا ۱۳۹۲/۰۱/۱۰ مبلغ ۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال
نامحدود
۱۰۵,۰۰۰,۰۰۰
پارس دوگانه سوز مجهزبهABS و ايموبلايزر و ايربگ - ك
پژو پارس معمولي دوگانه سوز با ترمز ضدقفل و ايموبلايزر و كيسه هواي راننده *** شرايط پيش فروش بهمن 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** مبلغ مابهالتفاوت، در زمان صدور دعوتنامه و بر اساس قيمت مصوب ماهانه(قيمت روز) محاسبه خواهد شد. *** سود مشارکت 22% *** سود انصراف 20% *** موعد تحویل تير ۱۳۹۲ (کد : 47683)
مراحل بعدی عبارتند از
ودیعه دوم: از تاریخ ۱۳۹۲/۰۱/۰۱ تا ۱۳۹۲/۰۱/۱۰ مبلغ ۶۵,۰۰۰,۰۰۰ ريال
نامحدود
۱۱۰,۰۰۰,۰۰۰
مد نظر دوستمون پارس Elx بود. اما اینا پارس سال هستش. در هر حال اینا هم پیش فروشه. یعنی قیمتش معلوم نیست و احتمالا معلوم هم نیست کی تحویل بدن.
shadows_funeral
21-01-2013, 17:15
من صبح یه سمند فروش فوری زدم، فرمشم تکمیل کردم ولی بعد که با یوزر و پسوردی که داده وارد میشم و تکمیل ثبت نام (برای پرداخت اینترنتی) را میزنم میگه "ظرفیت فروش از طرف ایران خودرو تکمیل می باشد."
یعنی همون موقع باید پولشو واریز کنیم وگرنه پر میشه با اینکه ثبت نام کردیم؟
بله همون لحظه باید پولو واریز می کردین
shadows_funeral
21-01-2013, 17:17
من نگا کردم
سمند و 405 و سورن و وانت هم هست
اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط سمند و وانت پیکان فروش فوری داره که اونم دوستانی که می خواستن ثبت نام کنن میگن ظرفیتش پر شده. بقیش پیش فروشه. یعنی همونطور که گفتم قیمت و زمان تحویل خودرو معلوم نیست.
دوستان من توی طرخ عید غدیر یه L90 E2 نوشتم که 10 تومن پیش بود و 5 تومن فکر کنم یه ماه بعدش که من اینا رو ریختم ... الان مونده قسط آخرش که موقع تحویلش هستش میخوام ببینم حدودا چقدر باید برای قسط آخرش بریزم ؟
Abdolreza2012
22-01-2013, 02:24
فقط سمند و وانت پیکان فروش فوری داره که اونم دوستانی که می خواستن ثبت نام کنن میگن ظرفیتش پر شده. بقیش پیش فروشه. یعنی همونطور که گفتم قیمت و زمان تحویل خودرو معلوم نیست.
من چند روز پیش (حدود 2 یا 3 روز پیش) یجا خوندم ایران خودرو برای فروش 405 و سمند به صورت اقساطی داشت و زمان تحویلشم مشخص بود
آغاز فروش اقساطی محصولات ایران خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فروش اقساطی خودرو های تولیدی ایران خودرو از سوی لیزینگ ملت آغاز شد.
به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، فروش اقساطی محصولات ایران خودرو از طریق لیزینگ ملت تا تاریخ 13 بهمن ماه 1391 ادامه خواهد داشت
hossein.az
22-01-2013, 10:17
همچین شریطی نیست
تا 10 روز پیش برای سمند ef7 پایه گازسوز چنین شریطی بود ولی بقیه نه
hossein.az
22-01-2013, 10:26
در حال حاضر تنها خودرو سواریه که
به صورت نقدی با تحویل 30 روزه میشه ثبت نام کرد
سمند ef7 بنزینی بدون مالتی پلکس هست
ef7 پایه گازسوز هم تا دیروز باز بود که الان بستس
یه نمایندگی توی شهر ما هست که در حدود 50 تا ef7 پایه گازسوز توی نمایندگی داره
همون جا فیش میداد و پول پرداخت میکردی و تحویلت میداد
به همون قیمت 22900
aliiiiiii
22-01-2013, 12:33
با سلام
من میخواستم سمند se فروش نقدی از سایت ایران خودرو ثبت نام کنم به نمایندگی مراجعه کردم اما متاسفانه فایل فروش بسته بود اما صاحب نمایندگی گفت ممکنه یک ساعت باز بشه میتونیم برات ثبت نام کنیم اما شما مبلغ مورد نظر رو کارت بکش تا ما بعد که باز شود برات ثبت نام کنیم میخواستم ببینم این کار مشکلی نداره ؟ اگه من کارت بکشم میتونن بزنن زیرش که شما پولی ندادی! قبلن از این نمایندگی ماشین گرفته بودم مشکلی نداشته.
rami_hemi
22-01-2013, 12:43
شما وقتی کارت میکشید یه رسید دستگاه به شما میده دیگه شما باید اون رسید و بعلاوه یک تعهد از طرف نمایندگی روی خود سربرگ های نمایندگی ازشون بگیرید که توی اون متعهد شده بان در قبال پول شما براتون در موقع مقرر ماشین ثبت نام کنن ولی من توصیه نمیکنم چون این پول به حساب خود نمایندگی میره و نه ایرانخودرو و نمایندگی هم باید این رو به حساب ایراخودرو واریز کنه میتونه توی این واریز تعلل کنه یا حسابش خالی بشه و نتونه واریز کنه . اگه زیاد عجله ندارید به صبر کنید و از دفتر فروش مرکزی ایرانخودرو پیگیر باشد تا سایت باز بشه یا اینکه از نمایندگی بخوایید که در موقع باز شدن سریع به شما اطلاع بدن
برای این کار بهتره یه کم طرح دوستی با مسئولین نمایندگی بریزید و نظرشون رو د مورد مشتری ثبات بودن خودتون جلب کنید اینطوریاونها مشتاقانه بهتون کمک میکنن . لبخند رو همیشه در اینجور جاها از یاد نبرید .
aliiiiiii
22-01-2013, 13:01
شما وقتی کارت میکشید یه رسید دستگاه به شما میده دیگه شما باید اون رسید و بعلاوه یک تعهد از طرف نمایندگی روی خود سربرگ های نمایندگی ازشون بگیرید که توی اون متعهد شده بان در قبال پول شما براتون در موقع مقرر ماشین ثبت نام کنن ولی من توصیه نمیکنم چون این پول به حساب خود نمایندگی میره و نه ایرانخودرو و نمایندگی هم باید این رو به حساب ایراخودرو واریز کنه میتونه توی این واریز تعلل کنه یا حسابش خالی بشه و نتونه واریز کنه . اگه زیاد عجله ندارید به صبر کنید و از دفتر فروش مرکزی ایرانخودرو پیگیر باشد تا سایت باز بشه یا اینکه از نمایندگی بخوایید که در موقع باز شدن سریع به شما اطلاع بدن
برای این کار بهتره یه کم طرح دوستی با مسئولین نمایندگی بریزید و نظرشون رو د مورد مشتری ثبات بودن خودتون جلب کنید اینطوریاونها مشتاقانه بهتون کمک میکنن . لبخند رو همیشه در اینجور جاها از یاد نبرید .
با تشکر از شما من همین کارو کردم با من تماس گرفتن اما تا رسیدم به نمایندگی فایل بسته شوده بود و چون قبلن ازشون خرید داشتم نمایندگی این پیشنهاد رو بمن داد.
mehdi_08
22-01-2013, 13:01
بله داره گرون می شه
اولین چشمه اش هم امروز معلوم شد
تندر رفت بالای 30 تومن
بقیه ماشین ها م یه 2 تومنی گرون شدن
تا 2 روز آینده قیمت رسمی هم گرون می شه
mehdi_08
22-01-2013, 13:04
دوستان من توی طرخ عید غدیر یه L90 E2 نوشتم که 10 تومن پیش بود و 5 تومن فکر کنم یه ماه بعدش که من اینا رو ریختم ... الان مونده قسط آخرش که موقع تحویلش هستش میخوام ببینم حدودا چقدر باید برای قسط آخرش بریزم ؟
اگه شانس بیاری به گرونی نخوری به احتمال 99.5 درصد گرون شدنش شامل شما هم می شه باید قیمت حدود 30 تومن حساب کنی (تقریبا)
ولی اگه نه گرونی بهت نخوره که 21.5 برات حساب می کنن
mohamad skystar
22-01-2013, 14:18
با سلام
من میخواستم سمند se فروش نقدی از سایت ایران خودرو ثبت نام کنم به نمایندگی مراجعه کردم اما متاسفانه فایل فروش بسته بود اما صاحب نمایندگی گفت ممکنه یک ساعت باز بشه میتونیم برات ثبت نام کنیم اما شما مبلغ مورد نظر رو کارت بکش تا ما بعد که باز شود برات ثبت نام کنیم میخواستم ببینم این کار مشکلی نداره ؟ اگه من کارت بکشم میتونن بزنن زیرش که شما پولی ندادی! قبلن از این نمایندگی ماشین گرفته بودم مشکلی نداشته.
به هیچ عنوان این کارو انجام ندین دوست من
فقط زمانی اقدام کنید تا همون روز ثبت نام شما قطعی شده باشه حتی اگر شده صبر کنید تا سایت باز بشه
نمایندگی هایی بودن که به دلیل کلاه برداری های متعدد یا متواری شدن یا پلمپ شدن و مردم سرگردان.
aliiiiiii
22-01-2013, 16:17
به هیچ عنوان این کارو انجام ندین دوست من
فقط زمانی اقدام کنید تا همون روز ثبت نام شما قطعی شده باشه حتی اگر شده صبر کنید تا سایت باز بشه
نمایندگی هایی بودن که به دلیل کلاه برداری های متعدد یا متواری شدن یا پلمپ شدن و مردم سرگردان.
با تشکر بابت پاسخگویی شما من اگه خودم بخوام روی سایت ایران خودرو اقدام به خرید کنم میتونم از طریق نمایندگی اقدام نکنم و خودم شخصا از سایت خرید کنم؟
mehdi_08
22-01-2013, 17:02
با تشکر بابت پاسخگویی شما من اگه خودم بخوام روی سایت ایران خودرو اقدام به خرید کنم میتونم از طریق نمایندگی اقدام نکنم و خودم شخصا از سایت خرید کنم؟
بله می تونید مشکلی نیست
فقط تا وقتی که عملیات بانکی با موفقیت به پایان نرسه خرید انجام نمی شه !
aliiiiiii
24-01-2013, 12:55
بله می تونید مشکلی نیست
فقط تا وقتی که عملیات بانکی با موفقیت به پایان نرسه خرید انجام نمی شه !
با تشکر از پاسخ گویی شما آیا ممکنه در هنگام ثبت نام اینترنتی پول از حساب کم بشه و عملیات بانکی با موفقیت صورت نگیره و خرید به اتمام نرسه؟ در اینصورت تکلیف پولی که از حساب کسر میشه چی میشه؟
Masoud-Susa
24-01-2013, 13:00
اگه خرید انجام بشه ولی عملیات بانکی موفقیت آمیز نباشه و پول کم بشه حداکثر ظرف ۴۸ ساعت آینده پول برگشت داده میشه به حسابتون
Soroush-S
24-01-2013, 13:40
دیشب اخبار 2030 شبکه دو درمورد فرروش ایران خودرو یه توضیحاتی داد مثل 1 میلیون تا 9 میلیون واسه ثبت نام میدی مابقی موقع تحویل خودرو که 3 تا 9ماه طول میکشه و شرایط دیگه . کسی اطلاعات دقیق این طرح داره؟
mohamad skystar
24-01-2013, 13:42
دیشب اخبار 2030 شبکه دو درمورد فرروش ایران خودرو یه توضیحاتی داد مثل 1 میلیون تا 9 میلیون واسه ثبت نام میدی مابقی موقع تحویل خودرو که 3 تا 9ماه طول میکشه و شرایط دیگه . کسی اطلاعات دقیق این طرح داره؟
شاید برای دهه فجر اعلام بشه
در حال حاضر من از نمایندگی پرسیدم گفتن چنین موردی نیست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» ، سمند LX با موتور 16 سوپاپه پایه گازسوز با قیمت 22.900.000 تومان و تحویل 20 روزه به متقاضیان ارائه خواهد شد .
این محصول به صورت اعتباری نیز با پیش پرداخت 13.814.500 تومان و الباقی طی 3 چک 5 ماهه به مبلغ 3.550.000 به فروش خواهد رسید . در ضمن امکان خرید مولتی رهیاب این محصول با 15% تخفیف در فروش اینترنتی موجود می باشد
کسی میدونه تاریخ چکا کی هست؟راستی مشکل این سرسیلندرا حل شد؟
mehdi_08
24-01-2013, 16:37
با تشکر از پاسخ گویی شما آیا ممکنه در هنگام ثبت نام اینترنتی پول از حساب کم بشه و عملیات بانکی با موفقیت صورت نگیره و خرید به اتمام نرسه؟ در اینصورت تکلیف پولی که از حساب کسر میشه چی میشه؟
همون طور که گفتن
تا 48 سعات برگشت می خوره اگه نخورد با بانک تماس میگیرن درستش می کنن
سلام دوستان
تو این بگیر بگیر ثبت نام اینترنتی ایران خودرو من بجای اینکه سمند نقد و اقساط رو انتخاب کنم بعلت اینکه این سایت لعنتی ظرفیتش داشت تکمیل می شد هل شدم و پیش فروش رو انتخاب کردم و متاسفانه 7 میلیون تومان پول بی زبان رو بدست خودم کردم تو حلقوم اینها.پیگیری که کردم گفتند باید از نمایندگی شهرتون پیگیری کنید که بگفته اینا متاسفانه حدود یکماه هم طول می کشه ... اگه اینجوری باشه از همه چی حسابی جا موندیم بر عکس می گن حتما" باید انصراف بدی و نمیشه جایگزین کرد کسی می تونه بگه که راه دیگه ای هم هست کن باید همین جوری یکماه شایدم بیشتر صبر کنم؟؟ :n03::n03:
mInI_ClockEr
26-01-2013, 00:54
با سلام
دوستان من الان حدود 1 ماه هست که خرید نقدی از یکی از نمایندگی ها پژو 405 معمولی بنزینی ثبت نام کردم و همون روز اول 18 و خورده ایی به حساب ریختم قرار بوده تحویل 20 روز کاری باشه ولی هنوز خبری نشده :n13:
کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟؟؟
لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر:n16:
mohamad skystar
26-01-2013, 00:56
با سلام
دوستان من الان حدود 1 ماه هست که خرید نقدی از یکی از نمایندگی ها پژو 405 معمولی بنزینی ثبت نام کردم و همون روز اول 18 و خورده ایی به حساب ریختم قرار بوده تحویل 20 روز کاری باشه ولی هنوز خبری نشده :n13:
کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟؟؟
لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر:n16:
فقط از طریق نمایندگی که ثبت نام کردین باید پیگیر باشید
البته میدونم جواب درست و حسابی بهتون نمیدن و با بهانه های مختلف میگن باید صبر کنید.
احتمالا تا 1 ماه هم طول خواهد کشید.
سلام دوستان
تو این بگیر بگیر ثبت نام اینترنتی ایران خودرو من بجای اینکه سمند نقد و اقساط رو انتخاب کنم بعلت اینکه این سایت لعنتی ظرفیتش داشت تکمیل می شد هل شدم و پیش فروش رو انتخاب کردم و متاسفانه 7 میلیون تومان پول بی زبان رو بدست خودم کردم تو حلقوم اینها.پیگیری که کردم گفتند باید از نمایندگی شهرتون پیگیری کنید که بگفته اینا متاسفانه حدود یکماه هم طول می کشه ... اگه اینجوری باشه از همه چی حسابی جا موندیم بر عکس می گن حتما" باید انصراف بدی و نمیشه جایگزین کرد کسی می تونه بگه که راه دیگه ای هم هست کن باید همین جوری یکماه شایدم بیشتر صبر کنم؟؟ :n03::n03:
شرمندتونم ولی نباید این کارو میکردین . اگه که بتونین امتیاز رو بفروشین که میدونم کسی نفروشه اون هیچ مصالحه میکنین سر 1 ماه و پول تو حسابتونه چون با شخص طرفید . ولی اگه پیدا نکردین باید 1 ماه صبر کنین و بعد انصراف بدین که 12-14 روز طول میکشه که ایرانخودرو پول رو بریزه به حسابتون . حدود 1.5 ماه پولتون خوابید . سودتون هم میشه 116 هزار تومن تو یه ماه .:n29:
عذر میخوام بچه ها موقع فروش فوری میشه اول ثبت نام کرد مثلا فرداش پولو از نمایندگی ریخت ؟ آیا تو نمایندگی ثبت نام بشه وقت میدن برا ریختن پول ؟ ثبت نام تو سایت چطوره ؟ بدون ریختن پول قرارداد ثبت میشه و مدت میده که بری تو نمایندگی کارت بکشی ؟ فوریه لطفا زود جواب بدین
شرایط دهه فجر هر سال چ روزی میگذارن تو سایت ؟
mohamad skystar
26-01-2013, 13:41
عذر میخوام بچه ها موقع فروش فوری میشه اول ثبت نام کرد مثلا فرداش پولو از نمایندگی ریخت ؟ آیا تو نمایندگی ثبت نام بشه وقت میدن برا ریختن پول ؟ ثبت نام تو سایت چطوره ؟ بدون ریختن پول قرارداد ثبت میشه و مدت میده که بری تو نمایندگی کارت بکشی ؟ فوریه لطفا زود جواب بدین
شرایط دهه فجر هر سال چ روزی میگذارن تو سایت ؟
دوست من همه چیز مرحله به مرحله انجام میشه به صورت تراکنش
نمیشه شما امروز ثبت نام کنی فردا پول رو واریز کنی
حتما همه اینکارا در یک روز انجام میشه
oghyanoos
26-01-2013, 22:20
امشب وزیر گفت باید به همون قیمت مصوب ماشین تحویل بدن
امشب وزیر گفت باید به همون قیمت مصوب ماشین تحویل بدن
یعنی افزایش قیمت پرت ؟ :n02:
وزیر صنعت معدن و تجارت ؟ :n13::n14:
من که گیج شدم فردا پولامو جمع میکنم تو یه حساب از پسفردا صبح تو سایت میخوابم این شرایط دهه فجر بزنن پارس دوگانه تحویل فوری بود بدون افزایش قیمت بخرم ولی افزایش قیمت بزنن 405 هم نمیتونم بخرم :n04::n03:
yoosef_st
27-01-2013, 12:33
الان 405 TU5 فروش دارن؟
ممکنه واسه فروش ویژه بذارن؟
hossein.az
27-01-2013, 12:45
الان 405 TU5 فروش دارن؟
ممکنه واسه فروش ویژه بذارن؟
فعلا فقط وانت دوگانه هست
شاید . تولید 405 و پارس از همه مدلش پایین اومده ,تقریبا صفره نسبت به قبل
aliiiiiii
27-01-2013, 14:04
با سلام
چطوری میشه در سایت ایران خودرو بدون اینکه برای ماشین نام نویسی کرده باشیم به عنوان مشتری اسممون توی سایت باشه ؟ وبتونیم با شماره ملی و شماره شناسنامه وارد بشیم؟
mohamad skystar
27-01-2013, 14:31
با سلام
چطوری میشه در سایت ایران خودرو بدون اینکه برای ماشین نام نویسی کرده باشیم به عنوان مشتری اسممون توی سایت باشه ؟ وبتونیم با شماره ملی و شماره شناسنامه وارد بشیم؟
دوست من هر کاری دلیلی داره
قبلا دیدین کسی اینکارو کرده باشه؟
اونا از شما میپرسن برای چی میخواین وارد بشین؟
فکر نمیکنم این کار میسر باشه
aliiiiiii
27-01-2013, 14:52
دوست من هر کاری دلیلی داره
قبلا دیدین کسی اینکارو کرده باشه؟
اونا از شما میپرسن برای چی میخواین وارد بشین؟
فکر نمیکنم این کار میسر باشه
بله متوجهم دوست عزیز اما میخوام برای کسی فروی نقدی توی سایت ایران خودرو نقدی بخرم اما چون زمان میبره و فایلش بسته میشه اگه مشتری باشیم میشه سریع ثبت نام کرد به همین خاطر سوال کردم.
hossein.az
27-01-2013, 16:00
بله متوجهم دوست عزیز اما میخوام برای کسی فروی نقدی توی سایت ایران خودرو نقدی بخرم اما چون زمان میبره و فایلش بسته میشه اگه مشتری باشیم میشه سریع ثبت نام کرد به همین خاطر سوال کردم.
سلام کار خاصی نداره
به راحتی میتونید اینکارو بکنید
الان سایت برای وانت گازسوز بازه ,توی سایت خرید رابزنید و اطلاعات را وارد کنید
به مرحله ی پرداخت وجه که رسید خارج بشید
بعد از اون دوباره وارد سایت بشید و در قسمت ویژه مشتریان با ارسال ش ش و ش ملی میتونید وارد بشید و تمام اطلاعات و تراکنش هارو چک کنید
masooumi
27-01-2013, 19:41
سلام کار خاصی نداره
بعد از اون دوباره وارد سایت بشید و در قسمت ویژه مشتریان با ارسال ش ش و ش ملی میتونید وارد بشید و تمام اطلاعات و تراکنش هارو چک کنید
البته این کار رو بکنید با شماره شناسنامه و ملی نمی تونید وارد بشید و باید از همون بخش مشتریان روی کد ملی و رمز عبور برید و از طریق بخش یادآوری رمز رمز جدید درخواست کنید که براتون همون لحظه هم ایمیل میشه و هم پیامک. بعد از اینکار دیگه می تونید با کد ملی و رمز عبورتون وارد سایت بشید.
hossein.az
27-01-2013, 20:36
البته این کار رو بکنید با شماره شناسنامه و ملی نمی تونید وارد بشید و باید از همون بخش مشتریان روی کد ملی و رمز عبور برید و از طریق بخش یادآوری رمز رمز جدید درخواست کنید که براتون همون لحظه هم ایمیل میشه و هم پیامک. بعد از اینکار دیگه می تونید با کد ملی و رمز عبورتون وارد سایت بشید.
برای ورود به سایت 2 راه وجود داره
یکی با کد ملی و رمز عبور
یکی با ش ش و کد ملی
masooumi
27-01-2013, 20:46
برای ورود به سایت 2 راه وجود داره
یکی با کد ملی و رمز عبور
یکی با ش ش و کد ملی
بله دو راه وجود دارد ولی شش و کد ملی وقتی که مشتری ایران خودرو باشید و یک خودرو با فرآیند کامل خریداری کرده باشید فعال است و با یک فرآیند خرید ناقص اون بخش فعال نیست(این رو قبلا تست کرده بودیم)
mehdi-2009
27-01-2013, 20:48
سلام کار خاصی نداره
حسین جان بااین روش اگه خریدی که انجام شده تکمیل وجه نشه نام کاربری حذف میشه....
hossein.az
27-01-2013, 20:56
حسین جان بااین روش اگه خریدی که انجام شده تکمیل وجه نشه نام کاربری حذف میشه....
نخیر حذف نمیشه
خوبی این نام کاربری اینکه موقع ثبت نام دیگه احتیاچ به
وارد کردن مشخصات نیست کافیه که اون بالای سربرگ کد ملی وش ش را وارد کنید تا مشخصات کامل بیاد
آقا نظرتون چیه؟بنظر شما V9 ویا تیپ 6 برای دهه فجر میگه ایرانخودرو ؟
mohamad skystar
28-01-2013, 15:24
آقا نظرتون چیه؟بنظر شما V9 ویا تیپ 6 برای دهه فجر میگه ایرانخودرو ؟
دوست من منتظر این 2 مدل نباشید
احتمال حضور 206 تو لیست فروش دهه فجر ایران خودرو در حد 1% هست.
اگر هم احتمال بدیم که باشه اولین مورد تیپ 2 هست فقط که
با این اوضاع تولید فکر نمیکنم تحویل فوری باشه احتمالا پیش فروش هست.
به هر حال تا اون موقع باید صبر کنیم اما منتظر حضور به طور قطعی نباشید.
دوست من منتظر این 2 مدل نباشید
احتمال حضور 206 تو لیست فروش دهه فجر ایران خودرو در حد 1% هست.
اگر هم احتمال بدیم که باشه اولین مورد تیپ 2 هست فقط که
با این اوضاع تولید فکر نمیکنم تحویل فوری باشه احتمالا پیش فروش هست.
به هر حال تا اون موقع باید صبر کنیم اما منتظر حضور به طور قطعی نباشید.
پس با این اوصاف این ماشین اگه نخواد بیرون بیاد و دیگه مدل های جدیدتری ازش باشه یه جورایی از رده خارج محسوب میشه...در صورتی که این روزها التهاب این تیپ کم نیست...
پس باید به نوعی دیگر دید که با تولید نشدن این مدل هم قیمتش بالا بره...
حالا الان بازار برای خرید مناسبه یا بعد از عید؟با توجه به اینکه بعضی از نمایندگی ها هنوز موجود دارند...
shadows_funeral
28-01-2013, 16:35
پس با این اوصاف این ماشین اگه نخواد بیرون بیاد و دیگه مدل های جدیدتری ازش باشه یه جورایی از رده خارج محسوب میشه...در صورتی که این روزها التهاب این تیپ کم نیست...
پس باید به نوعی دیگر دید که با تولید نشدن این مدل هم قیمتش بالا بره...
حالا الان بازار برای خرید مناسبه یا بعد از عید؟با توجه به اینکه بعضی از نمایندگی ها هنوز موجود دارند...
v9 و تیپ 6 رو چند وقتی هست موجود ندارن نمایندگی ها دوست عزیز
aliiiiiii
28-01-2013, 19:52
با سلام
کسی از دوستان اطلاعی از فروش دهه فجر ایران خودرو نداره؟
احتمالا اگه بخواد بگه برای فردا یا چهار شنبه شب اعلام میکنه...
جالبه برای مبعث که روز مهمی بود اعلام نکرده...مگر اینکه اصلا اعلام نکنه...که اینطوری وضعیت بازار بحرانی تر میشه...که نشون میده اگه اعلام نکنه خود ایران خودرو نفعی در این بین داره میبره پس چرا باید بیاد آب گل آلود کنه...و اعلام کنه برای دهه فجر؟
ایشالله که یه حرکتی بشه...قیمت ها یه مقدار متعادل بشه....
mehdi-2009
28-01-2013, 22:02
نخیر حذف نمیشه
خوبی این نام کاربری اینکه موقع ثبت نام دیگه احتیاچ به
وارد کردن مشخصات نیست کافیه که اون بالای سربرگ کد ملی وش ش را وارد کنید تا مشخصات کامل بیاد
انشا ءالله که بشه ولی من خودم اول بهمن واسه یه نفر این کارو کردم تکمیل وجه نشد فرداش که رفتیم با کدملی وش ش وارد سایت شیم سایت قبول نمی کرد...
aliiiiiii
28-01-2013, 22:10
انشا ءالله که بشه ولی من خودم اول بهمن واسه یه نفر این کارو کردم تکمیل وجه نشد فرداش که رفتیم با کدملی وش ش وارد سایت شیم سایت قبول نمی کرد...
دوست عزیز من امتحان کردم تکمیل وجهم نکنی میتونی وارد سایت بشی اما با کد ملی و رمز عبوری که برات sms میشه.
masooumi
29-01-2013, 12:15
بنده در چند ارسال قبل عرض کردم ، وقتی از این روش اقدام می کنید باید با کد ملی و رمز عبور وارد سایت بشید و بخش کد ملی و ش ش کار نمی کند.
انشا الله که همه قیمت ها متعادل بشه.
دوستان راستی خبری از فروش دنا نیست رانا هم قرار بوده بفروشن ؟.
mohamad skystar
29-01-2013, 19:04
انشا الله که همه قیمت ها متعادل بشه.
دوستان راستی خبری از فروش دنا نیست رانا هم قرار بوده بفروشن ؟.
رانا که فعلا تو لیست فروش نیست اون چند هزار دستگاهی رو هم که پیش فروش کردن هنوز تحویل ندادن.
دنا که هنوز رو خط تولید نرفته چه برسه به اینکه پیش فروش بشه.
با این اوضاع تولید حالا حالا منتظر دنا نباشید
oghyanoos
29-01-2013, 19:11
هنوز خبری از شرایط دهه فجر اعلام نشده؟؟؟
mohamad skystar
29-01-2013, 19:13
هنوز خبری از شرایط دهه فجر اعلام نشده؟؟؟
نه دوست من
سال های اخیر هم حتی چند روز بعد از آغاز دهه فجر اعلام میشه.
یه سال بود یادمه 20 بهمن اعلام شد چون احتمالا شرایط فروش بهمن و اسفند یکی هست.
شايان2013
29-01-2013, 20:32
سلام كسي هست منو راهنمايي كنه من رانا ثبت نام كردم وديعه دوم هم پرداخت كردم تاريخ 3/10/91 گفتن يك ماه ديگه تحويل ميدن هنوز كه 10/11/91 است خبري نيست چطور مي تونم پيگيري كنم
Abdolreza2012
31-01-2013, 04:56
سلام دوستان این خوندم گفتم اینجا بذارم شاید کسی نیازش شد
تخفیف ویژه ایران خودرو + جدول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز طرح پیش فروش طلایی تا 30 درصد تخفیف خبر داد.
به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آغاز طرح پیش فروش طلایی ایران خودرو تا 30 درصد تخفیف اعلام شد.
6 ماهه پیش فروش دو ودیعه ای : موعد تحویل تیر 92
12 ماهه پیش فروش یک مرحله ای
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24 ماهه پیش فروش یک مرحله ای
36 ماهه پیش فروش یک مرحله ای
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shadows_funeral
31-01-2013, 08:13
سلام كسي هست منو راهنمايي كنه من رانا ثبت نام كردم وديعه دوم هم پرداخت كردم تاريخ 3/10/91 گفتن يك ماه ديگه تحويل ميدن هنوز كه 10/11/91 است خبري نيست چطور مي تونم پيگيري كنم
باید زنگ بزنید نمایندگی که ثبت نام کردید سوال کنید. می تونید به سایت فروش اینترنتی ایرانخودرو هم برید و وارد سایت شید و از وضعیت ماشینتون مطلع بشید. شاید 096440 هم بهتون جواب بده
aria_electric_fars
01-02-2013, 19:43
سلام دوستان
چشمم به ایران خودرو خشک شد از بس این پژو پارس ELX رو تولید نکرد
من این ماشین رو می خوام چه کار باید بکنم؟؟؟ منتظر شدم دهه فجر بزارن برای فروش که خبری نشد لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
mohamad skystar
01-02-2013, 19:46
سلام دوستان
چشمم به ایران خودرو خشک شد از بس این پژو پارس ELX رو تولید نکرد
من این ماشین رو می خوام چه کار باید بکنم؟؟؟ منتظر شدم دهه فجر بزارن برای فروش که خبری نشد لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
دوست من کلا از فکر پارس ELX بیاین بیرون و منتظرش نباشید
شرایط دهه فجر هم فکر نمیکنم بزارن تو لیست
چون این خودرو کلا تولید نمیشه تا تکلیف موتور جدیدش مشخص بشه
اگر پارس ELX میخواین از بازار باید بخری.
aria_electric_fars
01-02-2013, 19:52
دوست من کلا از فکر پارس ELX بیاین بیرون و منتظرش نباشید
شرایط دهه فجر هم فکر نمیکنم بزارن تو لیست
چون این خودرو کلا تولید نمیشه تا تکلیف موتور جدیدش مشخص بشه
اگر پارس ELX میخواین از بازار باید بخری.
عجب !!!
دم ایران خودرو گرم
تکلیف من جوون چیه اگر یه ماشین خوب بخوام زیر پام باشه؟؟!!!
به نظرتون چه خودرویی می شه تو مایه های پژو پارس ELX خرید؟؟؟!!!
ایران خودرو که پژو پارس سال داره و 405 و سمند و سورن و وانت پیکان که هیچ کدوم تو دلم نیست و به پای اون نمی رسه
سایپا هم که 4 مدل پراید می فروشه و تندر 90 و البته مگان که اونم 42 میلیون پیش پرداخت می خواد
چه خودرویی پیشنهاد می کنید؟؟؟
با تشکر
shadows_funeral
01-02-2013, 20:01
عجب !!!
دم ایران خودرو گرم
ایران خودرو که پژو پارس سال داره و 405 و سمند و سورن و وانت پیکان که هیچ کدوم تو دلم نیست و به پای اون نمی رسه
سایپا هم که 4 مدل پراید می فروشه و تندر 90 و البته مگان که اونم 42 میلیون پیش پرداخت می خواد
با تشکر
شما اگه رو خرید این خودرو تعصب دارید باید از بازار آزاد خرید کنید دوست من. و الا به فکر ماشین دیگه ای باشید.
aria_electric_fars
01-02-2013, 20:14
شما اگه رو خرید این خودرو تعصب دارید باید از بازار آزاد خرید کنید دوست من. و الا به فکر ماشین دیگه ای باشید.
خب چه خودرویی پیشنهاد می کنید تو این مایه ها؟؟؟
shadows_funeral
01-02-2013, 20:49
خب چه خودرویی پیشنهاد می کنید تو این مایه ها؟؟؟
شما ملاکهاتون رو مقدار پولی که دارید بگی تا راهنمایی کنم.
Ali_Best
02-02-2013, 00:02
عجب !!!
دم ایران خودرو گرم
با تشکر
دوست من،
وقت وقتش با این بی تنوعی خودرو و رنگ و اینا نمیشد یه انتخاب خوب و به دلخواه انجام داد حالا که دیگه هیچ
شما هم شرایط رو درک کن و از خیلی از سلایق بزن و یه انتخاب عاقلانه کن
rh.mohammad
02-02-2013, 23:53
دوستان یه سری شرایطی تو ایران خودرو هست که یه پولی پیش میدی بعد یه پولی چند ماه بعد و یه پولی هم در نهایت در هنگام تحویل خودرو ... میحواستم بپرسم چه جوریاس ؟ به صرفه هست ؟
من میخوام یه پرشیا بگیرم . 10 تومن الان میگیرن . 6 تومن فروردین . بقیشم تیر ماه موقع تحویل .
به نظرتون موقع تحویل چه حدودی میشه ؟ الان پرشیا چنده ؟ من سرچ میکنم میبینم زده قیمت آزاد 35 اینا قیمت کارخونه 24 اینا . یعنی موقع تحویل با من 24 حساب میکنن ؟
کلا اگه میشه یه توضیحی راجع به قیمت نهاییش بدید ممنون میشم .
hossein.az
03-02-2013, 00:07
دوستان یه سری شرایطی تو ایران خودرو هست که یه پولی پیش میدی بعد یه پولی چند ماه بعد و یه پولی هم در نهایت در هنگام تحویل خودرو ... میحواستم بپرسم چه جوریاس ؟ به صرفه هست ؟
من میخوام یه پرشیا بگیرم . 10 تومن الان میگیرن . 6 تومن فروردین . بقیشم تیر ماه موقع تحویل .
به نظرتون موقع تحویل چه حدودی میشه ؟ الان پرشیا چنده ؟ من سرچ میکنم میبینم زده قیمت آزاد 35 اینا قیمت کارخونه 24 اینا . یعنی موقع تحویل با من 24 حساب میکنن ؟
کلا اگه میشه یه توضیحی راجع به قیمت نهاییش بدید ممنون میشم .
بله یه همچین شرایطی وجود داره
ولی اگر که پول بیکار دارید و نمیخوای ریسک الکی بکنید الان از بازار خرید کنید خیلی بهتره
قیمتها آزاد شد برای خودروسازان و قیمت جدید محصولات ایرانخودرو شنبه اعلام میشه
به احتمال زیاد شما روی قیمت شرکتی 30 به بالا فکر کنید
و اگر هم این شرایطتو ثبت نام کنید با این مقدار محاسبه میشه البته اگه دوباره قیمتهارو بالا نبرند
در نهایت توصیم به شما اینکه اگر قصد خرید دارید همین امروز اقدام کنید که فردا دیره!!!
شرایط فروش نقدی ایرانخودرو شنبه یکشنبه اعلام میشه البته با قیمتهای جدید
اون موقع هم میتونید ثبت نام کنید
oghyanoos
03-02-2013, 20:31
سلام دوستان
از یه نمایندگی ایران خودرو امروز شنیدم که تا چند روز دیگه شرایط ویژه دهه فجر اعلام میشه!
شما دوستان هم شنیدین؟؟
hossein.az
03-02-2013, 20:43
سلام دوستان
از یه نمایندگی ایران خودرو امروز شنیدم که تا چند روز دیگه شرایط ویژه دهه فجر اعلام میشه!
شما دوستان هم شنیدین؟؟
بله شرایط دهه فجر روز شنبه 21/11/91
با قیمت های جدید اعلام خواهد شد.:n28:
oghyanoos
03-02-2013, 23:25
بله شرایط دهه فجر روز شنبه 21/11/91
با قیمت های جدید اعلام خواهد شد.:n28:
خبر کاملا تایید شده هست؟؟
چون اون نمایندگی که من پرسیدم گفت احتمال داره!
hossein.az
04-02-2013, 00:29
خبر کاملا تایید شده هست؟؟
چون اون نمایندگی که من پرسیدم گفت احتمال داره!
والا منم این خبرو از نمایندگی شنیدم
با گشت و گذار توی اینترنت به قطعیت و درستی خبر تقریبا مطمئن شدم
oghyanoos
06-02-2013, 14:16
شنبه گفتن تا 48 ساعت قیمت جدید اعلام میشه! که نشد!
از دیروز همه گفتن فردا یعنی چهارشنبه اعلام میشه، اما هنوز خبری نیست!!!!
mohamad skystar
06-02-2013, 14:29
شنبه گفتن تا 48 ساعت قیمت جدید اعلام میشه! که نشد!
از دیروز همه گفتن فردا یعنی چهارشنبه اعلام میشه، اما هنوز خبری نیست!!!!
دوست من
تو اخبار نوشته شده از روز شنبه قیمت های جدید اعلام میشه
پس تا هفته دیگه باید صبر کنید.
خبر رو تو تاپیک نوسانات قیمت خودرو گذاشتم.
secretman
07-02-2013, 12:13
دیشب مگه قیمت جدید اعلام نکردن؟
بعد این تاپیک نوسانات کجاست؟
mohamad skystar
07-02-2013, 12:47
دیشب مگه قیمت جدید اعلام نکردن؟
بعد این تاپیک نوسانات کجاست؟
دیروز خودروسازها یک سری قیمت جدید اعلام کردن اما هنوز تایید نشده
باید تا شنبه صبر کنیم
به خاطر همین ایران خودرو هم هنوز شرایط فروشش رو اعلام نکرده
تاپیک اخبار و مباحث در مورد نوسانات قیمت خودرو
oghyanoos
07-02-2013, 12:54
دیروز خودروسازها یک سری قیمت جدید اعلام کردن اما هنوز تایید نشده
باید تا شنبه صبر کنیم
به خاطر همین ایران خودرو هم هنوز شرایط فروشش رو اعلام نکرده
تاپیک اخبار و مباحث در مورد نوسانات قیمت خودرو
اعلام کرده
فروش قطعی گذاشته
secretman
07-02-2013, 13:19
این شرایط فروش واسه دهه فجر که قرار دادین
یه سوال داشتم در موردش ، قیمت طبق قیمت روز اون موقع محاسبه میشه یا همین قیمتی که تو جدوله؟
من از خرید خودرو منصرف شدم . پارس دوگانه ایران خودرو زده 31700 . سمند ال ایکس گاز سوز زده 27500 . :n03:
:n27:
oghyanoos
07-02-2013, 17:25
من از خرید خودرو منصرف شدم . پارس دوگانه ایران خودرو زده 31700 . سمند ال ایکس گاز سوز زده 27500 . :n03:
:n27:
چند بار دفعات قبل که گرون شد منم گفتم نمیگیرم اما هر روز بدتر از دیروز:n03:
aliiiiiii
07-02-2013, 18:04
سازمان حمایت قیمت های خودش را تکذیب کرد
سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در حالی که قیمتهای جدید خودروهای داخلی را بر روی سایت خود منتشر کرده است، آنها را تصویب نهایی ندانست.
کد خبر: ۶۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۴
به گزارش ایسنا، در حالی که این سازمان عصر روز چهارشنبه قیمتهای جدید محصولات ایرانخودرو و سایپا را بر روی سامانه اطلاعرسانی 124 منتشر کرد، ساعاتی پیش اعلام کرد که این قیمتها، قیمتهای پیشنهادی خودروسازان بوده و هنوز مورد تایید این سازمان قرار نگرفته است!
ظاهرا به این ترتیب قیمتهای اعلامی هنوز رسمیت نداشته و قابل اعمال نخواهد بود.
این وضعیت در حالی است که در قیمتهایی که بر روی سامانه اطلاعرسانی 124 منتشر شد، نرخ برخی از خودروها تا 50 درصد نسبت به قیمت قبلی که تصویبی در مهرماه امسال بوده افزایش نشان میدهد.
پیش از این نیز مدیرکل دفتر نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از آغاز عرضه خودرو از سوی خودروسازان از ابتدای هفته آینده خبر داده بود.
شهرام میرآخورلو تاکید کرده بود که روز شنبه آینده خودروسازان عرضه محصولات را با قیمتهای تجاری آغاز خواهند کرد و به زودی شاهد کاهش قیمتها در بازار خودرو خواهیم بود.
پیش از این نیز برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کارشناسان نسبت به هرگونه افزایش قیمت خودروهای داخلی هشدار داده و از مسوولان خواسته بودند خودروسازان را به عرضه خودرو در حد نیاز بازار ملزم کنند.
به گفته این کارشناسان، قطع عرضه خودرو از سوی خودروسازان در دو سه هفته اخیر از دلایل اصلی رشد بیضابطه و غیرمنتظره این محصول در بازار آزاد بوده است. البته در دو روز اخیر روند نزولی قیمتها آغاز شده و قیمت برخی خودروها تا دو میلیون تومان نیز کاهش نشان میدهد.
تلاش برای کسب اطلاع رسمی از مدیران سازمان حمایت نتیجهای نداد در حالی که به نقل از مدیران این سازمان در یک برنامه خبری تلویزیون اعلام شده که قیمتها قطعی نیستند.
گفتنی است عکس زیر از سایت سازمان حمایت و اعلام قیمت های جدید خودروها گرفته شده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سازمان-حمایت-قیمت-های-خودش-را-تکذیب-کرد
سازمان حمایت قیمت های خودش را تکذیب کرد
سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در حالی که قیمتهای جدید خودروهای داخلی را بر روی سایت خود منتشر کرده است، آنها را تصویب نهایی ندانست.
کد خبر: ۶۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۴
به گزارش ایسنا، در حالی که این سازمان عصر روز چهارشنبه قیمتهای جدید محصولات ایرانخودرو و سایپا را بر روی سامانه اطلاعرسانی 124 منتشر کرد، ساعاتی پیش اعلام کرد که این قیمتها، قیمتهای پیشنهادی خودروسازان بوده و هنوز مورد تایید این سازمان قرار نگرفته است!
ظاهرا به این ترتیب قیمتهای اعلامی هنوز رسمیت نداشته و قابل اعمال نخواهد بود.
این وضعیت در حالی است که در قیمتهایی که بر روی سامانه اطلاعرسانی 124 منتشر شد، نرخ برخی از خودروها تا 50 درصد نسبت به قیمت قبلی که تصویبی در مهرماه امسال بوده افزایش نشان میدهد.
پیش از این نیز مدیرکل دفتر نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از آغاز عرضه خودرو از سوی خودروسازان از ابتدای هفته آینده خبر داده بود.
شهرام میرآخورلو تاکید کرده بود که روز شنبه آینده خودروسازان عرضه محصولات را با قیمتهای تجاری آغاز خواهند کرد و به زودی شاهد کاهش قیمتها در بازار خودرو خواهیم بود.
پیش از این نیز برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کارشناسان نسبت به هرگونه افزایش قیمت خودروهای داخلی هشدار داده و از مسوولان خواسته بودند خودروسازان را به عرضه خودرو در حد نیاز بازار ملزم کنند.
به گفته این کارشناسان، قطع عرضه خودرو از سوی خودروسازان در دو سه هفته اخیر از دلایل اصلی رشد بیضابطه و غیرمنتظره این محصول در بازار آزاد بوده است. البته در دو روز اخیر روند نزولی قیمتها آغاز شده و قیمت برخی خودروها تا دو میلیون تومان نیز کاهش نشان میدهد.
تلاش برای کسب اطلاع رسمی از مدیران سازمان حمایت نتیجهای نداد در حالی که به نقل از مدیران این سازمان در یک برنامه خبری تلویزیون اعلام شده که قیمتها قطعی نیستند.
گفتنی است عکس زیر از سایت سازمان حمایت و اعلام قیمت های جدید خودروها گرفته شده است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سازمان-حمایت-قیمت-های-خودش-را-تکذیب-کرد
عارضم به خدمتتون که اگه این قیمتها هنوز مورد تصویب نهایی قرار نگرفته پس چرا تو سایت ایران خودرو که میری پیش فروش قطعی گذاشته ؟ این یعنی تمام و تمام توافقات صورت گرفته .... جالبه 95 درصد قیمت خودرو رو باید بپردازی که شاید خرداد 92 تحویلتون بدن... یه پیشنهاد سزای گرانفروشی نخریدن هست و بس..اما تو کشور ما هست دیگه امان از دلالا و خیل عظیم این دوستان هم متاسفانه در حال افزایش هست!!!!
از لینک زیر ببینید حالشو ببرید....:n27:
mohamad skystar
08-02-2013, 12:01
شرایط پیش فروش محصولات ایران خودرو ببهمن ماه 91
yoosef_st
08-02-2013, 15:50
شرایط پیش فروش محصولات ایران خودرو ببهمن ماه 91
ببخشید بچه ها، از این ماشینا، کدومشون موتور TU5 دارن؟
این سمندهای EF7 بنزینی موتورش چیه و چجوریاست؟
بعد آیا الان 405 TU5 هم برای فروش موحود هست؟
mohamad skystar
08-02-2013, 15:59
ببخشید بچه ها، از این ماشینا، کدومشون موتور TU5 دارن؟
این سمندهای EF7 بنزینی موتورش چیه و چجوریاست؟
بعد آیا الان 405 TU5 هم برای فروش موحود هست؟
دوست من هیچ کدوم از این خودروها موتور tu5 ندارن.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک اختصاصی هر خودرو در بخش ایران خودرو مراجعه کنید
hossein.az
11-02-2013, 11:39
قیمت رانا چنده ؟
قیمت رانا صفر الان
از 36 تا 38 نوسان داره
oghyanoos
11-02-2013, 20:12
دوستان از فردا صبح فروش 206 و رانا شروع میشه. کسی از قیمت ها و شرایطش خبری داره؟؟
رانا 32 و 206 وی 8 هم 36 تو اخبار گفت %90 قیمت هم الان و تحویل 30 تا 40 روزه
بالاخره با قیمت کاذبی که تو بازار به وجود اوردن به خواستشون رسیدن ........ .. .
masooumi
11-02-2013, 20:58
شرایط پیش فروش ایران خودرو برای رانا و 206 صندوقدار که از فردا برقرار است.
oghyanoos
11-02-2013, 21:14
رانا 32 و 206 وی 8 هم 36 تو اخبار گفت %90 قیمت هم الان و تحویل 30 تا 40 روزه
بالاخره با قیمت کاذبی که تو بازار به وجود اوردن به خواستشون رسیدن ........ .. .
چقدر زیبا قیمت بازار را خود کارخونه زیاد کرد و رانا که حتی در بازار 27 28 معامله میشد حالا شده 33!!!
اگر حرفی بزنی shift+delet
سلام با 60 تومن چه ماشینی میشه گرفت؟
mohamad skystar
12-02-2013, 20:08
سلام با 60 تومن چه ماشینی میشه گرفت؟
دوست عزیز تو بخش مشاوره خرید خودرو مطرح کنید
تاپیک های مربوطه اونجا هستن.
بخش مشاوره خرید خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام مگان 1600یا لیفان x60 کار کرده
farhad_realmadrid
13-02-2013, 14:00
دوستان یه سوال
این پیش فروش می ارزه؟ من الان 27 میلیون برای پژو پارس بدم یه وقت ضرر کنم الان فرصت خریده؟
راستی این شرایط ویژشون تا کیه؟
masooumi
13-02-2013, 14:46
دوستان یه سوال
این پیش فروش می ارزه؟ من الان 27 میلیون برای پژو پارس بدم یه وقت ضرر کنم الان فرصت خریده؟
تا وقتی که ظرفیت پر بشه. در مورد شرایط هم چند نکته را بسنجید.
1- سود این مبلغی که باید به خودروساز بدید تا مدت تحویل چقدر میشه؟
2- مبلغ شما به اضافه سودی که در سوال قبل حساب کردید با قیمت بازار الان چقدر فاصله داره؟
3- در پیش فروش قطعی امکان پایین آمدن قیمت ها در موعد مقرر هست ولی شما باید با همین قیمت ماشین رو تحویل بگیری!
خلاصش نه ایران خودرو و نه سایپا دلشون به حال من و شما نسوخته و ته این شرایط هم فقط سود برای اونهاست.
kiaelectro
13-02-2013, 16:50
دوستان یه سوال
با این قیمت و این شرایط اصلا بصرفه نیست
من یه سمند ثبت نام کردم همین روزا باید تحویلم بدند
یه پراید به نامم هیت و پلاک دارم.برای پلاک این چیکار کنم؟
باید به نام یکی دیگه بزنم؟
چند روز نقل و انتقالش و تحویل پلاک طول میکشه؟
masooumi
14-02-2013, 20:57
من یه سمند ثبت نام کردم همین روزا باید تحویلم بدند
یه پراید به نامم هیت و پلاک دارم.برای پلاک این چیکار کنم؟
باید به نام یکی دیگه بزنم؟
چند روز نقل و انتقالش و تحویل پلاک طول میکشه؟
مشکلی وجود ندارد. اگر آدرس محل سکونت شما با آدرس محل سکونتی که پراید رو باهاش خریداری کردید یکی هست هیچ مشکلی نیست و خود نمایندگی براتون پلاک می گیره و تحویلتون میدهد/
milad_takjoo
17-02-2013, 09:17
دوستان من یه تندر90 آبان ثبت نام کرده بودم موعد تحویل بهمن هستش...نمیدونین چه قیمتی واسه ما حساب میکنن؟21 یا 36؟
ممنون
shadows_funeral
17-02-2013, 10:35
دوستان من یه تندر90 آبان ثبت نام کرده بودم موعد تحویل بهمن هستش...نمیدونین چه قیمتی واسه ما حساب میکنن؟21 یا 36؟
ممنون
دوست عزیز دیشب اخبار اعلام کرد تحویلهای تا اخر بهمن رو با همون قیمت قبل تحویل میدن. بعد از اونو با قیمت جدید
hossein.az
17-02-2013, 17:46
ممنون
توی قرارداد ببینید چی زده ؟
قید شده به نرخ روز ؟
چقدر آبان ماه دادید؟
milad_takjoo
17-02-2013, 19:21
توی قرارداد ببینید چی زده ؟
قید شده به نرخ روز ؟
چقدر آبان ماه دادید؟
تاحالا 15 تومن دادیم...توی قرارداد زده به قیمت مصوب...
hossein.az
17-02-2013, 19:35
تاحالا 15 تومن دادیم...توی قرارداد زده به قیمت مصوب...
شما با همون 21 تومن
مابقی رو براتون محاسبه میکنند.
hossein.az
17-02-2013, 23:10
فروش چکی سمند بدون ضامن از سوی لیزینگ ملت
عصرخودرو: لیزینگ ملت از فروش خودرو سمند EF7 پایه گاز سوز در 6 قسط خبر داد.
به گزارش «عصرخودرو» تسهیلات برای خرید این خودرو 10 میلیون تومان و پیش پرداخت نیز 17 میلیون و 840 هزار تومان اعلام شده است.
يکشنبه 29 بهمن 1391
hossein.az
17-02-2013, 23:15
از سوی لیزینگ ملت انجام می شود
فروش اعتباری وانت پیکان بدون ضامن
عصرخودرو: واسپاری ملت از فروش خودرو وانت پیکان خبر داد.
به گزارش «عصرخودرو» بنابر اعلام لیرینگ ملت تسهیلات واگذاری وانت پیکان 6 میلیون تومان و با بازپرداخت 24 ماهه خواهد بود.
يکشنبه 29 بهمن 1391
milad_takjoo
19-02-2013, 17:31
دوستان پیشنهاد میکنم هرگز تو طرح های ایران خودرو ثبت نام نکنین...من امروز زنگ زدم میگم بهمن تموم شد این ماشین ما چی شد؟
میگن ما تازه دارم نوبت آبان رو الان میدیم....بخدا به خفتش نمی ارزه....یعنی قرارداد این وسط چیز.......
mohamad skystar
21-02-2013, 20:19
خبر مهم
ایران خودرو فروش سوزوکی کیزاشی رو شروع کرده با تحویل 20 روزه
aliiiiiii
21-02-2013, 22:24
با سلام
دوستان میخواستم بدونم درج حرف قیمت به نرخ روز در حواله با قیمت مصوب در حواله فرقی میکنه؟
ممنونم
hossein.az
22-02-2013, 02:43
با سلام
دوستان میخواستم بدونم درج حرف قیمت به نرخ روز در حواله با قیمت مصوب در حواله فرقی میکنه؟
ممنونم
درج قیمت مصوب برای تحویلی های بهمن و ما قبل به معنیه
محاسبه مابقی پول قرارداد با قیمتهای قبل
و درج قیمت روز به معنیه قیمت خودرو در زمان تکمیل وجه داره
aliiiiiii
22-02-2013, 18:33
درج قیمت مصوب برای تحویلی های بهمن و ما قبل به معنیه
محاسبه مابقی پول قرارداد با قیمتهای قبل
و درج قیمت روز به معنیه قیمت خودرو در زمان تکمیل وجه داره
ممنون دوست عزیز من حواله رانا تحویل اسفند ماه دارم داخل حواله نوشته قیمت مصوب اما از چند نفر که سوال کردم گفتن با قیمتهای جدید محاسبه میکنند از یک طرفی هم حواله رو میخواستم بفروشم نمایندگی به من گفت امکان صلح تا آخر سال بستن! در صورتی که قبلن امکان صلح داشت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.