PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه جوری برنامه های 32 بیتی را در 64 بیتی نصب کنم؟


asiatech





    

davod_danger666
29-01-2012, 16:23
سلام دوستان
بچه ها یه سوال داشتم ویندوز 64 بیتی بهتره یا 32 بیتی؟
میدونم که سرعت 64 بیشتره ولی یه سری برنامه ها نصب نمیشه .راه خاصی داره که برنامه های 32 بیتی رو در ویندوز 64 بیتی نصب کنیم؟

saeed_136915
29-01-2012, 16:39
سلام
مثلا چه برنامه ای نصب نمیشه؟؟

davod_danger666
29-01-2012, 17:40
سلام
مثلا چه برنامه ای نصب نمیشه؟؟

والا تا الان به مشگلی بر نخوردم.
قبلا همش 32 بیتی نصب میکردم .اما الان خواستم 64 بیتی نصب کنم دوستم بهم گفت 32 بیتی نصب کن چون بعضی از نرم افزارها نصب نمیشه,دقیقا نمیدونم چه نرم افزارهایی.به خاطر همین پرسیدم
الان 64 بیتی رو که نصب کردم خواستم یه بازی فوتبال نصب کنم ارور داد.

saeed_136915
29-01-2012, 18:19
والا تا الان به مشگلی بر نخوردم.
قبلا همش 32 بیتی نصب میکردم .اما الان خواستم 64 بیتی نصب کنم دوستم بهم گفت 32 بیتی نصب کن چون بعضی از نرم افزارها نصب نمیشه,دقیقا نمیدونم چه نرم افزارهایی.به خاطر همین پرسیدم
الان 64 بیتی رو که نصب کردم خواستم یه بازی فوتبال نصب کنم ارور داد.

ویندوز های 64 بیتی توی اجرای برنامه های 32 بیتی مشکلی ندارن فقط نمی تونن برنامه های 16 بیتی (مثل Turbo C++) رو اجرا کنن. من خیلی وقته از ویندوز سون 64 بیتی استفاده میکنم ولی تا حالا توی اجرای هیچ بازی ای مشکل نداشتم احتمالا اشکال از فایل های نصبی هست. :11:

Devicestreet
29-01-2012, 19:39
مجموعه ی کینگ پرند هم تنها مجموعه ی 64 بیته

ali.b.y
29-01-2012, 23:43
بله تمام برنامه هاي 32 روي 64 نصب و اجرا مي شوند
البته بعضي از سازندگان خودشون طوري برنامه ي نصب را طراحي مي کنند که مثلا روي 64 بيتي نصب نشه و شما حتما بايد
نسخه ي 64 بيتي را بگيريد . (خودم ديدم)

hadi5647
30-01-2012, 18:42
بله تمام برنامه هاي 32 روي 64 نصب و اجرا مي شوند
البته بعضي از سازندگان خودشون طوري برنامه ي نصب را طراحي مي کنند که مثلا روي 64 بيتي نصب نشه و شما حتما بايد
نسخه ي 64 بيتي را بگيريد . (خودم ديدم)

ویندوز های 64 بیتی توی اجرای برنامه های 32 بیتی مشکلی ندارن فقط نمی تونن برنامه های 16 بیتی (مثل Turbo C++) رو اجرا کنن. من خیلی وقته از ویندوز سون 64 بیتی استفاده میکنم ولی تا حالا توی اجرای هیچ بازی ای مشکل نداشتم احتمالا اشکال از فایل های نصبی هست.
دوستان توجه داشته باشند که برنامه های 32 بیتی که استاندارد wow64 (برنامه های که ساختار قدیمی دارند و یا نویسنده آنها این استاندارد رو بلد نیست مثلا برنامه های علمی و تخصصی که ساپورت مالی ندارند برنامه نویسش کسی است که در رشته خودش مثلا عمران تخصص دارد و به الگوریتم هایی که در رشته کامپیوتر نوظهورند مثل همین استاندارد واقف نیستند این استاندارد رو رعایت نکرده اند) رو رعایت کرده باشند قابل نصب بر روی ویندوز 64 بیت هستند و الا هیچ برنامه 32 بیتی روی 64 بیت نصب نمیشن حالا برای اجرای برنامه 32 بیتی که این استاندارد رو رعایت نکرده باشد تنها راه حل در محیط 64 استفاده از ویندوز مجازی است که برای ویندوز 7 خود مایکروسافت برنامه xp mode رو ارائه کرده است

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------


سلام دوستان
بچه ها یه سوال داشتم ویندوز 64 بیتی بهتره یا 32 بیتی؟
میدونم که سرعت 64 بیشتره ولی یه سری برنامه ها نصب نمیشه .راه خاصی داره که برنامه های 32 بیتی رو در ویندوز 64 بیتی نصب کنیم؟
ویندوز 32 بیت محدودیت در تخصیص حافظه داره بطوریکه تا 4 گیگ رم رو میتونه استفاده کنه و اگه کامپیوترت بیش از 4 گیگ رم داره بهتر است که از ویندوز 64 بیت استفاده کنی

CRIS Joon CR7
31-01-2012, 15:48
والا من چند ساله از Win 7 Ultimate 64 bit استفاده میکنم و برنامه و بازی و ... چیزی نبوده که اجرا نشه نمیدونم مشکل شما چیه؟:20:

AMIR MOHAMMAD . M
01-02-2012, 10:03
دوستان حالا یه سوال برای من پیش اومد .
اونم اینه که برنامه هایی که 32 بیت هستند و روی 64 بیت نصب میشن آیا با نصب روی ویندوز 64 بیت سرعت و کارایی خودشونو نسبت به زمانی که روی ویندوز 32 بیت نصب شدند رو دارن ؟

CRIS Joon CR7
01-02-2012, 14:21
دوستان حالا یه سوال برای من پیش اومد .
اونم اینه که برنامه هایی که 32 بیت هستند و روی 64 بیت نصب میشن آیا با نصب روی ویندوز 64 بیت سرعت و کارایی خودشونو نسبت به زمانی که روی ویندوز 32 بیت نصب شدند رو دارن ؟
من تفاوتی ندیدم
فکر نکنم:20:

AMIR MOHAMMAD . M
02-02-2012, 17:15
تنها راه حل در محیط 64 استفاده از ویندوز مجازی است که برای ویندوز 7 خود مایکروسافت برنامه xp mode رو ارائه کرده است



دوست عزیز من برنامه ای رو که گفتید به طور آزمایشی روی 7 - 32 بیت نصب کردم و به نظر خوب میاد و خیلی سبک تر از ویندوز های مجازیی هست که با برنامه هایی مثل وی ام ویر نصب میشن .
حالا میخوام بدونم که آیا همون کارایی ویندوز XP رو داره و برنامه ها بدون نقص نصب و اجرا میشن .
من میخوام 7 - 64 بیت نصب کنم و میخوام مطمئن بشم که مشکلی پیش نمیاد و مجبور به نصب مجدد 32 بیت نمیشم .
در مورد پاک کردنش ، آیا به صورت عادی مثل برنامه های دیگه پاک میشه و همچنین به اطلاعات موجود در هارد آسیبی نمیزنه ؟ و بعد از پاک کردن برنامه اصلی باید آپدیت هایی هم که به هنگام نصب برنامه ، نصب شدن پاک کنیم ؟

hadi5647
06-02-2012, 21:51
دوستان حالا یه سوال برای من پیش اومد .
اونم اینه که برنامه هایی که 32 بیت هستند و روی 64 بیت نصب میشن آیا با نصب روی ویندوز 64 بیت سرعت و کارایی خودشونو نسبت به زمانی که روی ویندوز 32 بیت نصب شدند رو دارن ؟
__________________یه خورده سریعتر اجرا میشن


دوست عزیز من برنامه ای رو که گفتید به طور آزمایشی روی 7 - 32 بیت نصب کردم و به نظر خوب میاد و خیلی سبک تر از ویندوز های مجازیی هست که با برنامه هایی مثل وی ام ویر نصب میشن .
حالا میخوام بدونم که آیا همون کارایی ویندوز XP رو داره و برنامه ها بدون نقص نصب و اجرا میشن .
من میخوام 7 - 64 بیت نصب کنم و میخوام مطمئن بشم که مشکلی پیش نمیاد و مجبور به نصب مجدد 32 بیت نمیشم .
در مورد پاک کردنش ، آیا به صورت عادی مثل برنامه های دیگه پاک میشه و همچنین به اطلاعات موجود در هارد آسیبی نمیزنه ؟ و بعد از پاک کردن برنامه اصلی باید آپدیت هایی هم که به هنگام نصب برنامه ، نصب شدن پاک کنیم ؟ برنامه هایی که خورنده گرافیک اند مثل بازی های قدیمی 3 بعدی یه خورده مشکل دارند ولی برنامه هایی که cpu محورند مثل برنامه هایی که محاسباتی اند بدون هیچ مشکلی اجرا میشن
هیچ مشکلی برای هارد ایجاد نمیکنه فقط یه خورده حجم هارد رو اشغال میکنه(حدود 1 گیگ برای ویندوز و هرچه روش برنامه نصب کنی حجم بیشتری رو میگیره)
نه نیازی به حذف آپدیت نیست آپدیتا فقط اجازه مجازی سازی از طریق vt سی پی یو رو میدن
virtual xp اجازه استفاده از یه هسته cpu رو میده و برای رفع این مشکل بعد از اینکه آنرا نصب کردی اجرا نکن و برنامه vmlite رو نصب کن تا بتونی برنامه ها تو با تمام تعداد هسته ها اجرا کنی یه عکس از این برنامه رو در پایین برات میزارم
در آخر نباید ازش انتظار یه ویندوز xp کاملو داشته باشی فقط یه بستر برای اجرای برنامه های قدیمی و یا تست نرمافزار (برای developer ها)است و تا جایی که میتونی بهتر نسخه 64 بیتی برنامه مورد نظرت رو پیدا کنی که در حال حاضر اکثر برنامه های معروف نسخه 64 بیتی دارند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20target=_blank%20rel=nofollow%3E[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]