PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوت شدن لپ تاپ رو cd




    

davod_danger666
29-01-2012, 08:05
با سلام به همه دوستان

برای اولین بار لپ تاپ گرفتم میخوام بوتش کنم رو سی دی تا ویندوزشو عوض کنم.
موقعی که روشن میشه esc رو میزنم و وارد تنظیماتش میشم هر کاری میکنم تو سی دی بوت نمیشه.چیکارش کنم؟

frobot
29-01-2012, 09:07
سلام


مارک لبتاپ تون چیه ؟ معمولا لبتاپها یک کلید برای تنظیم ترتیب بوت دارند . مثلا در خانواده DELL زمان روشن شدن کافیه کلید F12 را بزنید تا منوی ترتیب بوت را ببنید. معمولا کارکرد این دکمه ها را در خط پایین صفحه اول روشن شدن سیستم می توانید ببینید.

خوش باشید.

Farshid72
29-01-2012, 09:35
دوسته عزیز escape چرا ؟
شما باید کلید delete رو فشار بدید تا وارد تنظیمات بایوس بشید و از وانجا درایو نوری خودتونو برای بوت شدن قرار بدید
یه راه حل دیگه ای هم که دارید میتونید دیسک رو تو درایو قرار بدید پس از اون شما باید کلید F8 رو فشار بدید و از منوی باز شده درایو نوری خودتونو انتخاب کنید

davod_danger666
29-01-2012, 09:58
سلام


مارک لبتاپ تون چیه ؟ معمولا لبتاپها یک کلید برای تنظیم ترتیب بوت دارند . مثلا در خانواده DELL زمان روشن شدن کافیه کلید F12 را بزنید تا منوی ترتیب بوت را ببنید. معمولا کارکرد این دکمه ها را در خط پایین صفحه اول روشن شدن سیستم می توانید ببینید.

خوش باشید.

مارکش asus است.مدلش n43
من که چیزی ندیدم والا

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------


دوسته عزیز escape چرا ؟
شما باید کلید delete رو فشار بدید تا وارد تنظیمات بایوس بشید و از وانجا درایو نوری خودتونو برای بوت شدن قرار بدید
یه راه حل دیگه ای هم که دارید میتونید دیسک رو تو درایو قرار بدید پس از اون شما باید کلید F8 رو فشار بدید و از منوی باز شده درایو نوری خودتونو انتخاب کنید


من هر چقدر delete زدم وارد تنظیمات بایوس نشد.ولی esc زدم وارد شد.ولی هر کاری میکنم مثل pc بوت نمیشه رو سی دی.

روش دومتون رو توضیح میدین؟(f8)

Farshid72
29-01-2012, 10:11
وقتی دیسک توی درایو نوری هستش شما سیستم رو ریست کن بعد همینجور کلید F8 رو فشار بدین تا گزینه های بوت برای شما نمایش داده بشه یا بقول دوستمون میتونید کلید F12 رو فشار بدین
اگه منوی بوت برای شما به نمایش در نیومد وارد بایوس لپ تاپ بشید و از اونجا در قسمت بوت درایو نوری خودتونو انتخاب کنید
اگه تونستید یه عکس از بایوس قسمت بوت لپتاپتون بگیرید سایزشو کوچیک کنید در حد 600*400 و در سایت :
UP98.ORG
آپلود کنید ولینکش رو بزارید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم

jafarian
29-01-2012, 13:01
شما ازطریق منوی بوت دستگاه خودتون که با فشردن کلیدهای f2 یا f8 یا f9 یا f12 که ظاهر میشه بالابیاین بعدشم دستگاه dvd خودتون معرفی کنید برین برای نصب ویندوز از بوت فلش هم میتونید برای نصب ویندوز استفاده کنید که سرعت عمل نصبش نسبت به سیدی خیلی بیشتره:20:

davod_danger666
29-01-2012, 15:20
وقتی دیسک توی درایو نوری هستش شما سیستم رو ریست کن بعد همینجور کلید F8 رو فشار بدین تا گزینه های بوت برای شما نمایش داده بشه یا بقول دوستمون میتونید کلید F12 رو فشار بدین
اگه منوی بوت برای شما به نمایش در نیومد وارد بایوس لپ تاپ بشید و از اونجا در قسمت بوت درایو نوری خودتونو انتخاب کنید
اگه تونستید یه عکس از بایوس قسمت بوت لپتاپتون بگیرید سایزشو کوچیک کنید در حد 600*400 و در سایت :
UP98.ORG
آپلود کنید ولینکش رو بزارید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم


والا هر کاری کردم نشد.f8 رو زدم صفحه safe mod اومد.


بعد با راهنمایی یکی از دوستان esc رو زدم صفحه تنظیمات بایوس اومد و مشگل حل شد.!!!
الان دارم ویندوز عوض میکنم

---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------


شما ازطریق منوی بوت دستگاه خودتون که با فشردن کلیدهای f2 یا f8 یا f9 یا f12 که ظاهر میشه بالابیاین بعدشم دستگاه dvd خودتون معرفی کنید برین برای نصب ویندوز از بوت فلش هم میتونید برای نصب ویندوز استفاده کنید که سرعت عمل نصبش نسبت به سیدی خیلی بیشتره:20:

چه جوری بوت فلش کنیم؟
وقتی وارد تنظیمات میشی فقط ازت میپرسه از سی دی بوت کنی یا هارد. فلش دیگه ندیده بودم

jafarian
30-01-2012, 00:24
تو لپ تاپ شما همون اولش که سیستم راه اندازی میشه قید شده که برای وارد شدن به منوی بوت لپ تاپ باید کدوم کلید فشار بدین بطور مثال طبق شکل پایین با همون کلیدهایی هم گفتم به احتمال زیاد وارد منوی بوت لپ تاپ خودتون میتونید بشین این کارم همون اول راه اندازی باید سریع انجام بدین برای بوت کردن فلشم ازبرنامه پست پایین استفاده کنید .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iceeeeeeee
08-09-2013, 22:12
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دوستان و مدیران انجمن


یکی از دوستانم لپ تاپ مدل Asus K55VD-SX405H گرفته و در اون ویندوز 8 نسخه معمولی در آن نصبه که میخوام براش ویندوز 7 نصب کنم . ولی متاسفانه وقتی وارد بایوس لپ تاپ میشم اصلاً در قسمت Boot چیزی تحت عنوان cd/dvd rom نداره و هر کاری که کردم نتونستم ویندوز نصب کنم .

اومدم در قسمت Boot چند عکس گرفتم تا شما دوستان بهم راهنمایی کنید که چطوری باید در قسمت تنظیمات بوت برای نصب ویندوز اونو روی cd/dvd rom بزارم .

قبلش از دوستان معذرت میخوام از اینکه کیفیت عکس پائین هست .

عکس اول : یه نمای کلی از قسمت Boot


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


عکس دوم : مربوط میشه به قسمت boot option # 1 که وقتی روش اینتر میزنم این پنجره کوچیک باز میشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس سوم : وقتی در قسمت Boot روی گزینه Add New Boot option کلیک میکنم وارد صفحه دیگه میشم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بقیه عکس ها هم مربوط به گزینه Add new boot option هست . که روی هر کدوم از سطر ها که کلیک میکنم پنجره مربوط به خودش باز میشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم قسمت EXIT لپ تاپ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


واین هم بگم دکمه ESC را هم میزنم و فقط بوت مربوط به هارد میاد. آیا زدن ESC قلق خاصی داره ( چون من تمام راه ها را امتحان کردم یعنی همون اول قبل از اینکه عارم ایسوس بیاد این دکمه را فشار دادم و زمانیکه خود عارم ظاهر شد این کار را کردم باز متاسفانه نتونستم بوت را روی حالت دی وی دی بزارم . و سریع میره روی ویندوز 8 .

saeed_136915
08-09-2013, 22:29
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دوستان و مدیران انجمن


یکی از دوستانم لپ تاپ مدل Asus K55VD-SX405H گرفته و در اون ویندوز 8 نسخه معمولی در آن نصبه که میخوام براش ویندوز 7 نصب کنم . ولی متاسفانه وقتی وارد بایوس لپ تاپ میشم اصلاً در قسمت Boot چیزی تحت عنوان cd/dvd rom نداره و هر کاری که کردم نتونستم ویندوز نصب کنم .

اومدم در قسمت Boot چند عکس گرفتم تا شما دوستان بهم راهنمایی کنید که چطوری باید در قسمت تنظیمات بوت برای نصب ویندوز اونو روی cd/dvd rom بزارم .

قبلش از دوستان معذرت میخوام از اینکه کیفیت عکس پائین هست .

عکس اول : یه نمای کلی از قسمت Boot


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


عکس دوم : مربوط میشه به قسمت boot option # 1 که وقتی روش اینتر میزنم این پنجره کوچیک باز میشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس سوم : وقتی در قسمت Boot روی گزینه Add New Boot option کلیک میکنم وارد صفحه دیگه میشم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بقیه عکس ها هم مربوط به گزینه Add new boot option هست . که روی هر کدوم از سطر ها که کلیک میکنم پنجره مربوط به خودش باز میشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم قسمت EXIT لپ تاپ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


واین هم بگم دکمه ESC را هم میزنم و فقط بوت مربوط به هارد میاد. آیا زدن ESC قلق خاصی داره ( چون من تمام راه ها را امتحان کردم یعنی همون اول قبل از اینکه عارم ایسوس بیاد این دکمه را فشار دادم و زمانیکه خود عارم ظاهر شد این کار را کردم باز متاسفانه نتونستم بوت را روی حالت دی وی دی بزارم . و سریع میره روی ویندوز 8 .

سلام
موقع بالا اومدن سیستم کلیدی واسه Boot Menu نمی نویسه؟؟ منظورم اینه که مثلا موقع بالا اومدن مینویسه که Press DEL to Enter Setup کنارش کلیدی واسه Boot Menu نداره؟؟

iceeeeeeee
09-09-2013, 00:13
سلام
موقع بالا اومدن سیستم کلیدی واسه Boot Menu نمی نویسه؟؟ منظورم اینه که مثلا موقع بالا اومدن مینویسه که Press DEL to Enter Setup کنارش کلیدی واسه Boot Menu نداره؟؟

سلام

نه . جالب اینجاست که هیچی نمی نویسه و فقط عارم ایسوس میاد بدون هیچ راهنمایی و بعد وارد ویندوز میشه . دیگه نمیدونم باید چکار کنم .

shadow320
05-10-2013, 10:17
کسی نیست جواب ما رو بده