PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خارج شدن ناگهانی از بازیها



ma3376
26-01-2012, 12:42
با سلام
مشخصات سیستم من به شرح زیر می باشد
win 7 32bit/2500k/evga 560ti/asus p8z68-v/corsair 4g 1600 cl9/Lg 22 و درایور کارت گرافیکم 290.53 (تازه دانلود کردم)
در بازیها با وجود اینکه روی بالاترین تنظینات نمی گذارم اما وسطای بازی هی خارج می شه و دیگه تا وارد بازی میشم از اون خارج می شه اما مثلا تنها بازی که با بالاترین تنظیمات از اون خارج نشد war in the north بود اما بقیه بازیها اولش خیلی راحت و روان اجرا می شن حتی در هنگامی که از بازی هم خارج می شه بازی خیلی روان در حال اجراست اما یک دفعه خارج می شه ویندوز هم عوض کردم اما مثل قبل اولش راحت اجرا می شه اما تا وسطاش که می رسه شروع می کنه به خارج شدن و دیگه نمی شه بازی کرد که این مشکل رو با بازیهای crysis2 ,fablle 3,the elder skyrim,assassins creed brother hood دارم

shahin_mp3
26-01-2012, 13:07
با سلام
مشخصات سیستم من به شرح زیر می باشد
win 7 32bit/2500k/evga 560ti/asus p8z68-v/corsair 4g 1600 cl9/Lg 22 و درایور کارت گرافیکم 290.53 (تازه دانلود کردم)
در بازیها با وجود اینکه روی بالاترین تنظینات نمی گذارم اما وسطای بازی هی خارج می شه و دیگه تا وارد بازی میشم از اون خارج می شه اما مثلا تنها بازی که با بالاترین تنظیمات از اون خارج نشد war in the north بود اما بقیه بازیها اولش خیلی راحت و روان اجرا می شن حتی در هنگامی که از بازی هم خارج می شه بازی خیلی روان در حال اجراست اما یک دفعه خارج می شه ویندوز هم عوض کردم اما مثل قبل اولش راحت اجرا می شه اما تا وسطاش که می رسه شروع می کنه به خارج شدن و دیگه نمی شه بازی کرد که این مشکل رو با بازیهای crysis2 ,fablle 3,the elder skyrim,assassins creed brother hood دارم

کامپیوتر ریست هم میشه ؟

ma3376
26-01-2012, 13:24
فقط در بازی fablle 3 بعد از چند بار خارج شدن و اسرار بنده در اجرای مجدد کامپیوتر ریست می شود اما در مابقی بازیها فقط از بازی خارج می شود البته در fablle 3 چند ثانیه که بازی می کنم وارد محیط option می شود و کلا از بازی خارج نمی شود تا اینکه بعد از چند بار که هی وارد محیط option می شود و من مجدد وارد بازی میشم کامپیوتر ریست می شه

ma3376
26-01-2012, 15:39
دوستان منتظر راهنمایی هستیم:19:

shahin_mp3
31-01-2012, 18:43
دوستان منتظر راهنمایی هستیم:19:

صفحه ابی (کرش) هم میاد وقتی ریست میشه

مشکلتونو اینجا مطرح کنید سریع تر به جواب میرسید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]