PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن ويندوز








    

Mehrdad092000
22-01-2012, 13:31
سلام
دوستان من ميخوام ويندوز نصب كنم نميشه
همه مراحل درست ميره اخرش كه فايل هارو روش كپي ميكنه رييوت كه ميشه براي نصب روي صفحه سياه كه نوشته any key for bootميمونه
دكمه كه ميزني دوباره مياد روي نصب اوليه

plz يكي سريع كمك كنه

taksavaar
22-01-2012, 13:45
خب نباید بزنی کلید دیگه.ببین شما دفعه اول که دکمه میزنی سی دی بوت میشه میره تو نصب دفعه های بعد که رستارت میشه نباید کلید بزنی که سی دی بوت نشه و هارد بوت شه تا ادامه نصب بیاد جای اینکه دوباره از اول بیاد

Mehrdad092000
22-01-2012, 13:55
ممنون از جواب
ميدونم دوست عزيز اما توي پستم گفتم روي اون صفحه ميمونه و كاري نميكنه

jafarian
22-01-2012, 13:58
شما اگردوتا رم روی سیستم دارین یکی روبطورموقت بردارین با اون تکی تست کنید درضمن cd ویندوزخودتون روی فلش بوت کنید ویندوز ازطریق فلش نصب کنید تنظیمات تو ستاپ رو هم یکباربه حالت دیفالت دربیارین :20:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

taksavaar
22-01-2012, 13:59
خوب تو بایوس رفتی ببینی که بوت دوم رو هارد دیسکت تنظیم شده؟اگه جوابت آره هست این یعنی MBR هاردت یه ایرادی داره و باید با نرم افزاری مثل super fdisk مشکلش رو حل کنی

Mehrdad092000
22-01-2012, 14:07
فكر كتم مشكل همين mbr هستش
از طريق داس كاري نميشه كرد؟


راستي يه سوال ديگه ميخوام روي هارد ديگم اين ويندوز جديد نصب كنم اما اين ارور مياد ويندوز قبليمم كه روي هرد ديگس ديگه نمياد ارور ميده حالا من بخوام روي اون نصب كنم اما پاك نشه چيكار كنم

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

فكر كتم مشكل همين mbr هستش
از طريق داس كاري نميشه كرد؟


راستي يه سوال ديگه ميخوام روي هارد ديگم اين ويندوز جديد نصب كنم اما اين ارور مياد ويندوز قبليمم كه روي هرد ديگس ديگه نمياد ارور ميده حالا من بخوام روي اون نصب كنم اما پاك نشه چيكار كنم

taksavaar
22-01-2012, 14:15
مشکل رو از طریق اجرای برنامه تحت داس می تونید حل کنید اما بعید می تونم با داس تنها بتونید حلش کنید.روی اون نصب کنم اما پاک نشه رو درست متوجه نشدم.منظورتون repair کردن ویندوز قبلیه که بیاد بالا؟

jafarian
22-01-2012, 14:21
اگرفکر میکنید مستربوت شما مشکل داره برای فیکس کردنش طبق سایت پایین ازطریق بوت ویندوز xp اقدام کنید ازطریق گزینه Recovery Console بعدشم تایپ دستورهایی که تو شماره 5 مشخص کرده واسه اون هارد دیگه رو هم بطور موقت کابل هاردی که این پیغام میده جدا کنید بعدش اقدام به نصب ویندوز کنیداین هاردم به عنوان هارد اصلی به سیستم معرفی کنید از تو ستاپ.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mehrdad092000
22-01-2012, 14:24
همس تقصير اين برنامه acronisهر وقت با اون كار ميكنم به مشكل ميخورم
خوب تحت داس كه نشد
نه رپير نداره ميدنم درايو انتخاب ميكنم براي نصب L بزنم دلت ميكنه فايل هاي سيستمي فكر كنمescهم نوشته بود دكسترت فولدر وf٣ عم مياورد بيرون

mehrdad092000@yahoo.com
اگه ميشه بياي ياهو با موبايلم تايپ اينجا سخته

jafarian
22-01-2012, 14:33
شما وقتی ویندوز xp رو داخل دستگاه قراردادین طبق شکل 1 روی گزینه مورد نظر کلیک میکنید بعدشم گزینه Recovery Console انتخاب میکنید بعد طبق شکل ابتدا کلید 1 داخل پنجره مشکی میزنید بعدم دستور fixmbr تایپ کنید اینتر کنید تو خط فرمان بعدی هم دستور fixboot تایپ کنید اینتر کنید بعدش از نوع برای نصب ویندوز برین ببینید فیکس شده یا که نه .

Mehrdad092000
22-01-2012, 14:44
ميشه بسشتر توضيح بدي؟
براي چه كاريه
عكسي نبود راستي توي پستت

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------

ميشه بسشتر توضيح بدي؟
براي چه كاريه
عكسي نبود راستي توي پستت

jafarian
22-01-2012, 15:46
طبق شکلهای سایت صفحه قبل یا سایت پایین که جفتش از یک راه گفته ابتدا با سیدی بوت بالا میاین بعدشم داخل صفحه اول کلید R میزنیدتا وارد قسمت window recovery console بشین بعدش تو صفحه مشکی شبیه داس که میشه شکل دوم ابتدا کلید 1 میزنید بعدشم پسورد ادمین خودتون وارد میکنید بعدشم طبق شکل 3 ابتدا دستور fixmbr که زیرش خط کشیده شده رو میزنید کلید Y بعدش ازصفحه کلید انتخاب میکنید تو خط فرمان بعدم دستور fixboot واسه اونم همین کار میکنید کلش همین بود این روش برای درست کردن MBR سیستم شما هست .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mehrdad092000
22-01-2012, 16:29
ممنون
فقط چنتا سوال
هارد كه پاك نميشه؟
پسورد پيشفرض چيه؟من نداره پسورد ادمينم

GOLI87
22-01-2012, 17:24
ممنون
فقط چنتا سوال
هارد كه پاك نميشه؟
پسورد پيشفرض چيه؟من نداره پسورد ادمينم

سوال اول:فقط هارد MBR یا همون مستر بوت فیکس میکنه
سوال دوم: جای پسورد رو خالی بذارین و تو اون قسمت برین خط بعد.

Mehrdad092000
22-01-2012, 19:59
1.پاك نكنه؟
من چنتا درايو دارم فقطc خالي كردم براي نصب

Mehrdad092000
22-01-2012, 20:11
ميگم rميزنم چيزي نميشه اما اون زير موقع رد شدن ميزنه f2 براي سيستم ريكاوري
اون عكس نمياد اصلا عكس اوليه

jafarian
22-01-2012, 21:01
شما اون اول که کلیدهای F8-R-ENTER پایین توقسمت نوارخاکستری نمایش داده میشه باید R فشار بدین ازبرنامه EaseUS Partition Master برای ترمیم میتونید استفاده کنید طبق شکلی که گذاشته شده داخل سایت همین برنامه .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mehrdad092000
22-01-2012, 21:25
چرا نيست!
وقتي سيشتم نمياد بالا چجوري اونو نصب كنم اخه

---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------

اولين صفه ابي كه مياد بالا نوشته windows setupe
پايينم f2وf6مياد كه نزني ميره براي setupe loading

jafarian
22-01-2012, 21:25
چرا نيست!
وقتي سيشتم نمياد بالا چجوري اونو نصب كنم اخه

آموزشش هست تو سایت پایین که از سربرگ tools همین برنامه یک دیسک bootable از این برنامه میتونید درست کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mehrdad092000
22-01-2012, 21:25
اولين صفه ابي كه مياد بالا نوشته windows setupe
پايينم f2وf6مياد كه نزني ميره براي setupe loading

Mehrdad092000
22-01-2012, 21:32
مهندس من الان از كجا بيارم اخه برنامه بوتو سيستمم نمياد بالا دانلود كنم
يكار كن با همين xpكارمون راه بيوفته
چرا توي ريكاوري نميره؟

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

مهندس من الان از كجا بيارم اخه برنامه بوتو سيستمم نمياد بالا دانلود كنم
يكار كن با همين xpكارمون راه بيوفته
چرا توي ريكاوري نميره؟

Mehrdad092000
22-01-2012, 21:44
ممنون از همه دوستان درست شد نميزونم چجوري چون اون مراجلو نرفتم
يبار اتوماتيك ريكاوري سيستمو زدم اونم كاري نكرد اما خلاصه شد
فقط جنتا سوال
١-اونكي هاردام هم اينجوري شده فكر كنم
راه هاي چك بدسكتور و ترميمو ... بگيد ممنون
٢-چطور ميشه جوري فرمت كرد ريكاوري نشه

---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

ممنون از همه دوستان درست شد نميزونم چجوري چون اون مراجلو نرفتم
يبار اتوماتيك ريكاوري سيستمو زدم اونم كاري نكرد اما خلاصه شد
فقط جنتا سوال
١-اونكي هاردام هم اينجوري شده فكر كنم
راه هاي چك بدسكتور و ترميمو ... بگيد ممنون
٢-چطور ميشه جوري فرمت كرد ريكاوري نشه

jafarian
22-01-2012, 21:57
[QUOTE=Mehrdad092000;6792078]ممنون از همه دوستان درست شد نميزونم چجوري چون اون مراجلو نرفتم
يبار اتوماتيك ريكاوري سيستمو زدم اونم كاري نكرد اما خلاصه شد
فقط جنتا سوال
١-اونكي هاردام هم اينجوري شده فكر كنم
راه هاي چك بدسكتور و ترميمو ... بگيد ممنون
٢-چطور ميشه جوري فرمت كرد ريكاوري نشه

من تازه رفتم باسیستم خودم چک کردم ببینم درست یا که نه دیدم درسته همون گزینه R اومد بعدشم مابقی ماجرا شما باید طبق سایت اول صبر میکردین وقتی که شکل اول که همون صفحه آبی میشه گزینه R میزدین که تو تصویر سایت پایینم مشخصه برای رفه بدسکتورم از برنامه hdd regenerator 2011 که لینکش پایین هست استفاده کنید البته این برنامه یکم زمان میبره بستگی به ظرفیت هارد داره برای از بین برردن اطلاعات هاردم فقط برنامه Eraser پیشنهاد میدم که تو لینک سوم هست.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mehrdad092000
22-01-2012, 21:59
ميدونيد جريان چيه
من٣تا هارد دارم (هيتاچي،مكستور،وسترن)ميخوا م يكي از هاردارو بدم بره(هيتاچيو)
ويندوز روي هيتاچي بود اومدم بريزم مكستوز كه اينجوري شد فكر كنم لخاطر برنامه acronis چون هر موقع با اون كار ميكنم اينجوري ميشه
حالا مشكل حل شد ميخوام ببينم مكستور مورد نداره كه اكه داره بريزمش روي هيتاچي اف ديسك كنم بعد دوباره بزگردونم اگه بي fdiskهم حل ميشه چطور
هن اينة هم وسترنو چون اونم اونجوري شده
مرسي ممنون ببخشيد زياد سوال كردم اگه غلط املايي هم داره معذرت با موبايم

---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------

ميدونيد جريان چيه
من٣تا هارد دارم (هيتاچي،مكستور،وسترن)ميخوا م يكي از هاردارو بدم بره(هيتاچيو)
ويندوز روي هيتاچي بود اومدم بريزم مكستوز كه اينجوري شد فكر كنم لخاطر برنامه acronis چون هر موقع با اون كار ميكنم اينجوري ميشه
حالا مشكل حل شد ميخوام ببينم مكستور مورد نداره كه اكه داره بريزمش روي هيتاچي اف ديسك كنم بعد دوباره بزگردونم اگه بي fdiskهم حل ميشه چطور
هن اينة هم وسترنو چون اونم اونجوري شده
مرسي ممنون ببخشيد زياد سوال كردم اگه غلط املايي هم داره معذرت با موبايم

jafarian
22-01-2012, 22:08
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واسه اون یکی هاردتون که هیتاچی باشه برای پاک کردن اطلاعاتش که قابل ریکاوری نباشه از برنامه Eraser استفاده کنید اگر هارد مکستورتون مورد نداره که نیاز به تخلیه اطلاعات FDISK کردن هارد نیست اما اگر اون یکی هارتون همین مورد داره از همین روشهایی که گفته شد مینونید استفاده کنید اگر هم فکر میکنید که بدسکتور داره از برنامه ای که گذاشتم استفاده کنید برای بدسکتور گیری هارد.

Mehrdad092000
22-01-2012, 23:25
ممنون هيتاچي كارش درست شد وسترنم كه همةن كارو براي m rميكنم
الان مكستور توي پارتيشن مجيك زدهbadو كلي نشونش داده اما درايوهام هستن چيكار بايد كرد؟

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

ممنون هيتاچي كارش درست شد وسترنم كه همةن كارو براي m rميكنم
الان مكستور توي پارتيشن مجيك زدهbadو كلي نشونش داده اما درايوهام هستن چيكار بايد كرد؟

Mehrdad092000
23-01-2012, 14:20
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واسه اون یکی هاردتون که هیتاچی باشه برای پاک کردن اطلاعاتش که قابل ریکاوری نباشه از برنامه Eraser استفاده کنید اگر هارد مکستورتون مورد نداره که نیاز به تخلیه اطلاعات FDISK کردن هارد نیست اما اگر اون یکی هارتون همین مورد داره از همین روشهایی که گفته شد مینونید استفاده کنید اگر هم فکر میکنید که بدسکتور داره از برنامه ای که گذاشتم استفاده کنید برای بدسکتور گیری هارد.


ميكم دوست عزيز من با اون برنامه كه گذاشته بودي صفحه پيش براي پارتيشن بندي بود از طريق بوت كل هاردو دلت كردم دوباره پارتيشن زدم اكه يه وقت مشكلي داشته باشه اينجوري حله؟

jafarian
23-01-2012, 14:54
ميكم دوست عزيز من با اون برنامه كه گذاشته بودي صفحه پيش براي پارتيشن بندي بود از طريق بوت كل هاردو دلت كردم دوباره پارتيشن زدم اكه يه وقت مشكلي داشته باشه اينجوري حله؟

من برنامه ای برای پارتیشن بندی بین برنامه های خودم قرارندادم یکی بود که مربوط به گرفتن بدسکتورهارد بود یکی هم مال از بین بردن اطلاعات کامل هارد بود اگر شما هارد خودتونم میخواین پارتیشن بندی کنید راحترین راهش استفاده ازبوت xp برای پارتیشن بندی درضمن هارد شما هم اگر بدسکتورداره ازهمون برنامه hdd regenerator 2011 که معرفی کردم استفاده کنید.

Mehrdad092000
23-01-2012, 21:49
اینو میگفتم
EaseUS Partition Master

راستی دوست عزیز من میخوام اصلاعاتو از اون هارد بیارم اینجا بعضیپ.شه هارو اررور میده چرا؟ مجبور میشه فقط خود فایلو بیارم
پوشه هم پاک نمیشه بعضی وقت ها وفتی اسم عوض کنم پاک میشه

jafarian
24-01-2012, 01:13
اینو میگفتم
EaseUS Partition Master

راستی دوست عزیز من میخوام اصلاعاتو از اون هارد بیارم اینجا بعضیپ.شه هارو اررور میده چرا؟ مجبور میشه فقط خود فایلو بیارم
پوشه هم پاک نمیشه بعضی وقت ها وفتی اسم عوض کنم پاک میشه

برای پاک کردن فلدری که پاک نمیشه از برنامه lock hunter یا که Unlocker استفاده کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mehrdad092000
24-01-2012, 01:33
برای پاک کردن فلدری که پاک نمیشه از برنامه lock hunter یا که Unlocker استفاده کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از اصلاعاتی که میدین اینا فقط تجربس که ادم یاد میگیره بچه های اینجا خیلی باحالا
مهم نیست پاک شدن چون قراره فرمتش کنم فقط اینکه چرا نمیشه cut کنم تو این هرادم بعضی فوادرا اررور میده

jafarian
24-01-2012, 01:40
ممنون از اصلاعاتی که میدین اینا فقط تجربس که ادم یاد میگیره بچه های اینجا خیلی باحالا
مهم نیست پاک شدن چون قراره فرمتش کنم فقط اینکه چرا نمیشه cut کنم تو این هرادم بعضی فوادرا اررور میده

به وسیله همون دو تا برنامه که گذاشتم میتونید از این حالت اون فلدرهای خودتون به احتمال زیاد خارج کنید یا که پاکشون کنید درضمن یک عکس از ارور اینجا اگربتونید آپلود کنید که خوبه یا که متن ارور کامل بزارین .

Mehrdad092000
24-01-2012, 05:39
خدمت شما عکس از ارور ممکنه بخاطر بد سکتور باشه ؟اون برنامرو از سافگزر دانلود و نصب کردم کرک هم ریختم اما نوشته Demo ورزن خیلی طول میکشه سرچ کنه برنامه دیگه ای نیست؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


راستی
1- kmplayer هم نصب کردم اما اررور Member not found میده مشکل از چیه
Microsoft .NET Framework هم نصبه
2-بهترین برنامه پارتیشن بندی چیه توی حالت ویندوز Paragon_Partition_Manager_11.0_Build_9887_SE_Perso nal_Edition این خوبه؟

jafarian
24-01-2012, 14:24
یک علتش امکان داره از بدسکنور باشه علت دیگه اینه که نرم افزاری باشه با نصب ویندوز این مشکل برطرف بشه سایت پایینم کامل درمورد این مشکل توضیح داده مثلا گفته پوشه temp خودتون پاک کنید درایو خودتون اگر fat هست از طریق دستوری که قرارداده به ntfs تبدیلش کنید به وسیله برنامه که پایین قرار دادم داخل لینک دوم درایو های خودتون آنالیز کنید فایلهای زائدپاک کنید درایوهای خودتون با برنامه لینک 3 حتما دیفرگ کنید برای مورد microsoft net framework بابرنامه لینک 4 پاکش کنید بعدش از نوع ورژن آپدیت شدش از لینک 5 دان کنید نصب کنید واسه پارتیشن بندی هم از برنامه norton partition magic یا mini tools partition wizard استفاده کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mehrdad092000
24-01-2012, 14:27
یک علتش امکان داره از بدسکنور باشه علت دیگه اینه که نرم افزاری باشه با نصب ویندوز این مشکل برطرف بشه سایت پایینم کامل درمورد این مشکل توضیح داده مثلا گفته پوشه temp خودتون پاک کنید درایو خودتون اگر fat هست از طریق دستوری که قرارداده به ntfs تبدیلش کنید به وسیله برنامه که پایین قرار دادم داخل لینک دوم درایو های خودتون آنالیز کنید فایلهای زائدپاک کنید درایوهای خودتون با برنامه لینک 3 حتما دیفرگ کنید برای مورد microsoft net framework بابرنامه لینک 4 پاکش کنید بعدش از نوع ورژن آپدیت شدش از لینک 5 دان کنید نصب کنید واسه پارتیشن بندی هم از برنامه norton partition magic یا mini tools partition wizard استفاده کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
برم ببینم چی پیدا میکنم
بهترین برنامه دفراگ همینه؟
برای kmplayer گشتم مشکل از flashplayer بود که نصب نکرده بودم
مرسی

jafarian
24-01-2012, 14:34
برنامه زیاده اما سبکترینش همینه که گذاشتم تک تک روشهایی که گفتم انجام بدین درضمن اگر فرمت درایو خودتون fat حتما تبدیل به ntfs کنید به وسیله اون دستور سایت اول .

Mehrdad092000
27-01-2012, 17:07
برنامه زیاده اما سبکترینش همینه که گذاشتم تک تک روشهایی که گفتم انجام بدین درضمن اگر فرمت درایو خودتون fat حتما تبدیل به ntfs کنید به وسیله اون دستور سایت اول .
مرسی ممنون
دفراگ شما از چی استفاده میکنی؟
نه درایو هام همه ntfs هستش برای بدسکتور چیزه سریعتری نیست؟ اون خیلی طول میکشه


راستی دوست عزیز یه برنامه هم برای پاکسازی فایل های اضافه معرفی کنید ccleaner خوبه؟

jafarian
27-01-2012, 23:00
مرسی ممنون
دفراگ شما از چی استفاده میکنی؟
نه درایو هام همه ntfs هستش برای بدسکتور چیزه سریعتری نیست؟ اون خیلی طول میکشه


راستی دوست عزیز یه برنامه هم برای پاکسازی فایل های اضافه معرفی کنید ccleaner خوبه؟

برای مورد اول پیشنهاد من برنامه O&O Defrag ازمتد 5 برنامه استفاده کنید برای مورد دوم هم همین برنامه ccleaner یا که fccleaner عالیه.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید